<3

" hej snuttan! för att vara 13 år och ha gått igenom det du har gjort, så är du väldigt stark! Du kämpar på fast ditt liv säkert är piss ibland på grund av detta du har gått igenom, men du lägger inte ner, du kämpar, bra tjejen! håll hårt om dom som betyder mest för dig nu och kämpa vidare! min blogg ---> http://maaliin.se/ KRAM "


" Hej där supersöta Julia! :) Jag tycker du är underbart söt och stark som person! Du är en stor inspiration och här får du en liten bild jag gjorde till dig <3 MvH: Anton Nilsson´http://mydayofrandom.blogg.se "


" Här är en idolbild jag gjort till dig, du driver världens bästa blogg och är den starkaste någonsin! ALL kärlek till dig! <3 http://feliciian.blogg.se/ "


" Hej Julia!!  Först tänkte jag bara säga att du är verkligen otroligt stark! Och du ää typ min största förebild just nu,  för att du har gått igenom hela ditt liv och helt enkelt klarat det!! Jag skickar oxå med en liten bild av dig<33 Du har oxå världens bästa blogg och jag har följt den nästan sen du började blogga<33 Kramizzar Jullan <333 "


" Min blogg: http://kurden.webblogg.se/ "


" Jag tycker verkligen att du är stark, och din blogg är sjukt bra! Att ha förlorat sin mamma, pappa och syster måste ha varit väldigt svårt för dig, men du är så otroligt stark. Det är nog inte många som skulle klara av det. Dessutom ser jag upp till dig och är nog inte den enda. Ville iallafall bara skicka den här idolbilden till dig, kram! (Min blogg http://allabouteemma.blogg.se/ "


" Älskar din blogg, du är sjukt stark. KRAM "


Åhhh ni är så underbara älsklingar, jäklar vad glad ni gör mig alltså helt sjukt!! Tänk att ni sitter och gör bilder till MIG? :DD Pussar till er!

 


Kommentarer
Postat av: Anton :')

:D <3333

2011-12-18 @ 06:34:47
URL: http://mydayofrandom.blogg.se/
Postat av: Michaela

Du är sjukt stark cheyen, tänkte bara fråga med vem bor du med?

2011-12-18 @ 14:26:58
URL: http://www.lundstrom.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0