Fanbilder - tack älsklingar!!

" Juliah, du är så otroligt stark, vissa av mina kompisar tycker du är bortskämd osv men du är värd det efter allt som har hänt! <3 "


"Hej! Juliah! Ville bara säga att du driver en grym blogg och att du är en otroligt stark person! /Emma @ http://emmalidmann.blogg.se "


"Älskar dig här är en idol bild , Gud du är verkligen stark läser din blogg varje dag . Nästan 10 gåner i timmen . Kanske 30 gånger. Älskar dig verkligen juliah .... Kärlek från ditt största och söta fan ....<3 http://teaelinhasterikssons.blogg.se/ "


"Hej juliah jag läser din blogg dagligen, den är sjukt bra!<3 // http://chaange.blogg.se/ / veronica skinner"


" Hej Juliah! Jag tycker verkligen att du är så himla stark och fin! Jag har följt din blogg ganska länge och varje gång jag går in på datorn så skriver jag först in din blogg! Du är så otroligt snygg så man dör också. (inte för att det spelar någon roll). Du är verkligen en förebild till mig och många fler tjejer! DU ÄR BÄST! Älskar dig <3 Här får du en bild :D  Här är min blogg! : http://ellaolinmanssons.blogg.se/ puss och kram från Ella!"


" Hej Juliah!  Jag har gjort en idolbild till dig för att jag tcker att du är en sånn stark människa! Jag hoppas att du gillar den! Jag skrev störst bäst och vackrast på bilden för att du är min stösta idol och alla borde se upp till dig! Bäst för att du är den bästa personen som finns och världens bästa bloggerska! Och vackrast för att du är så otroligt söt, snygg och vacker! Hoppas att du gillar den! hoppas att vi kan ses någon gång då skulle jag bli super glad! kram Anna ( http://www.baktokiga.blogg.se ) "


"Hej Juliah ! Jag har oxå förlorat min mamma. Hon dog 2010. För att läsa mer om det så kan du kolla min blogg ! Din blogg har hjälpt mig genom mycket. Jag gjorde en fan bild till dig. Kolla gärna in min blogg http://vilmasahlin.devote.se/ "


"Vill bara säga att jag verkligen älskar din blogg! kollar på den 1000 gånger om dagen, så har gjort en idolbild till dig! Hoppas du gillar den. Kram Alisia "


" Hej Juliah! Din blogg är jätte fin och bra. Jag var helt enkelt tvungen att göra en idolbild till dig. Du visar att man ska tro på sig själ, att man ska vara sig själv i alla lägen, kämpa, vad som än händer. Din blogg betyder allt och du är värkligen världens starkaste tjej. Jag vet ingen annan som kämpar och är så stark som du är Juliah. Bamse kramar Tora <3 massa pussar och kramar!!"


" Du är helt AMAZING girl! Fortsätt kämpa och förbli dig. Du har gått igenom något få har gjort, men det är inte bara det som gör dig stark. Nej, nej. Du är född stark, för du har alltid kämpat! Även tar du den positiva delen av livet och kör på den biten! Du lever livet som en galen, spontan tonårsbrud och gör det du älskar. Lever ditt liv! Du kör hårt och har kul varje dag. Det är därför du är en sån stor förebild! DU ger inte upp, om du ramlar tar du dig upp igen. Alla behöver förstås stöd och hjälp att komma upp igen, ingen kommer upp helt själv, alla behöver en knuff. Du får även mig att kämpa, för det jag tycker är jobbigt. Jag tar in allt från dig och sluta ALDRIG vara dig själv. För det är DU som jag gillar och ser upp till, just du. Jag hoppas du läser detta och förstår att det du faktiskt gör är otroligt. Att du är stark vad som än händer. Ha det bra och fortsätt leva ett galet liv som nu! Fånga dina drömmar! Gå din egna väg som du alltid gjort!// http://mattiz.blogg.se/  Din blogg är också jävla grym! Glöm inte det ;) "


Kommentarer
Postat av: hanna

Super fin blogg :D <3

Du är verkligen så stark och underbar

2012-02-20 @ 12:13:37
URL: http://mylfeashanna.webblogg.se/
Postat av: Ellen

Fina! Jag har oxå gjort en men den kom inte med.

;(

2012-02-20 @ 12:15:16
URL: http://eeelleens.blogg.se/
Postat av: Andrea Castells

You never smile with your eyes girl!! But I guess it' understandable... Be strong and have a great day!

XX from Barcelona

2012-02-20 @ 12:42:39
URL: http://andreacastells.wordpress.com
Postat av: emmie

http://emmiewald.blogg.se/images/2012/juliah-idolbild_190312286.jpg

Älskar din blogg & du bevisar att man verkligen kan ha kul även om man har haft de tufft. Älskar din blogg & dig även fast jag inte träffat dig! <3

2012-02-20 @ 12:46:02
URL: http://emmiewald.blogg.se/
Postat av: A

till vilken mail kan man skicka fan bild till dej osv? ;)

2012-02-20 @ 13:49:26
URL: http://thelifeofamii.blogg.se/
Postat av: janina

såå fina :) hade också lagat en men den kom inte med :) Kram!

2012-02-20 @ 14:44:57
URL: http://janiinaemilia.devote.se
Postat av: selma

Har också gjort en, här är länken; http://pasalics.blogg.se/2012/february/tva-idol-bilder-fran-oss.html#comment <-- Kolla KRAM

2012-02-20 @ 16:15:10
URL: http://pasalics.blogg.se/
Postat av: Felicia

Håller med, förstår inte hur du klarar varje dag. Men det är extremt starkt hur du gör det!

2012-02-20 @ 19:03:33
URL: http://bluberrie.blogg.se/
Postat av: Amanda<3

Du är så stark sötnos! Läser alltid din blogg. men jag undrar, ungefär hur många bloggläsare brukar du ha varje dag? Puss o kram,, älskar dej!<3

2012-02-20 @ 20:43:57
Postat av: MariaP

fina!

2012-02-20 @ 22:26:31
URL: http://barfotaflickan.blogg.se/
Postat av: Kristin

Den sista bilden är så rätt! Håller med helt och hållet! Du är den absolut starkaste tjej jag nånsin har sett! Keep goin' girl ;)

2012-02-21 @ 15:12:05
URL: http://soonefors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0