Dålig uppdate


Har varit super dålig uppdate på bloggen ikväll, men ibland blir det så. Och idag var det en sån kväll, har snackat mest med pojkvän i tele och ätigt muffins medans, myyys ;)

Sitter och gör ingenting just nu, funderar på om jag ska sova och tror jag ska göra det snart. Är jätte sliten och känner mig trött.
Och juste!
Ska köpa en sak till min kudde, ett siden lakan, då slits inte håret ;)



Sjukt trött


Blir nog sängen nu känns det som, är super trött och känner mig ganska hängig och seg. Så behöver nog bara sova några timmar, skönhetssömnn ;)

Hörs imorgon babys :D

Herregud..


Någon ensam och tråkig jävel sitter och kommenterar min blogg med en massa skit, säkert ****Y, jobbigt att det ska vara så!
Men tar inte ens åt mig av kommentarerna, för jag vet att jag är grymt mycket bättre än er som kommenterar skit :D

I alla fall
Planerar helgen lite med Joel, ser ut att bli roliga planer. Och han sa nyss att min header inte syns och att det är vitt, är det så för er ?!
För isåfall måste Ida faktist fixa det,


Bloggen



Juliahofsweden.blogg.se kärlek ;)

Så grym

 :D

Man kan ta egobilder osminkad ;)

 Men dom blir tyvär inte lika snygga, men det funkar att ta egobilder osminkad i alla fall ;)

Sminket jag använder


Tänkte göra ett inlägg om vad jag använder för smink, och senare någon dag ska jag göra ett videoinlägg där jag visar hur jag sminkar mig, blir det bra ?! :D


 Kicks/HM/Åhlens/Lindex - 159 kr
Använder den här foundationen, och tycker verkligen att den är grym. Sitter kvar länge på hyn, och ser lika fräscht ut hela dagen ;)
Så har foundation i hela ansiktet, lägger ut det med en foundation borste.

 Kicks - 350 kr
Bästa pudret av alla som finns, håller sjukt länge, sitter på huden jätte bra och täcker hur bra som helst! Är kär i det ;) Men dock är det ganska dyrt, men verkligen värt det!
Använder det där över foundationen.

 H&M - 100 kr
Billig skit egentligen, men tycker det ser så sjukt snyggt ut, och för att vara så billig så sitter det kvar jätte länge! Rouge som glimmar lite i rosa/brunt, älskar det! Ser jätte fräscht ut ;)
Sätter ut det på kindbenen.

 Kicks - 69 kr ( tror jag )
Vit kajal vid ögonvrån, super snyggt tycker jag. Ögonen ser mycket större och finare ut, skulle aldrig klara mig utan vit kajal ;)
Brukar använda H&M's för den är faktist bäst av alla, men min är slut, så har den här ett tag, men den funkar absolut!

 Kicks/H&M/Lindex/ Åhlens - 139 kr
Bästa mascaran som finns av alla, ger mycket volym och gör att fransarna ser super snygga ut. Eller ja, det beror ju lite på hur man vill ha dom och sådär, men det går att göra allt med den där mascaran :D
Om ni vill ha en bra och billig mascara, är den där absolut bäst!

 Tidining
En concealer från en tiding jag fick för ett tag sen, är super dålig, men så är det med saker i tidningar! Men använder den här på läpparna i alla fall, tar lite och smetar ut med fingret, det funkar den bra till ;)

 Kicks - båda kostar ca. 129
Två läppglans, använder båda två. Tar bara på som vanligt läppglans på läpparna över concealern, blir en skitsnygg färg. ( Började använda det igår, haha ;) )

Yes det var då det här sminket jag använder, men i skolan har jag bara mascara, orka stå framför spegeln super länge innan skolan, nej precis ;)


Videoblogg osminkad

 Är osminkad, men det funkade att göra videoblogg ändå!
Ska testa med youtube ett tag :D

Lite söt ändå

 Visst var den här lite söt ? ;) Super snyggt till ett par korta shors och converse, eller hur ?

Outfit


 Sådär ser jag ut idag då, mjukiskläder. Hur skönt som helst :D
Och så är jag osminkad, skönt!

Saker till Miio


 Söt rosa jacka
 Ett "linne"
 Regnjacka :D
 Rosetter ;)

Ska jag köpa ?.. ;)

Miio


Har busat med Miio ett tag, min lilla bebis är på ett riktigt bushumör, så självklart leker jag en massa med honom just nu. Väntar på att pojkvän ska ringa, men han är ju i skolan så tar nog ett tag till :(

Ska kolla på lite hundkläder nu, ska försöka beställa hem en massa söta saker till Miio, speciellt ett rosa koppel och halsband, sött va ? ;)

 Finaste av alla

Godmorgon Måndag


Godmorgon, skönt att få sova på en måndag. Super skönt med lov, men längtar ju mest tills jag fyller år såklart *thih* Lite speciellt att bli tonåring ju ;)

Vaknade för en stund sen, gick ner till köket och tog två muffins och satte mig framför tv'n då, super mysigt. Smsade med lite folk också.
Försöker tänka på vad jag ska göra idag, har inga planer alls för idag ?.. Så antingen blir det att bara vara hemma, eller så träffar jag någon ?.. Hmmm ;)

 Nyss

Fräscha naglar


Blev precis klar med naglarna, och tycker dom blev riktigt snygga faktist! Bara fransk manikyr, men tycker faktist det ser skit fräscht och enkelt ut ;)

Tur att jag har långa naglar så det blir snyggt då, tyvär funkar ju inte fransk manikyr på korta naglar.
Förut funderade jag på att gå till en salong, men tror inte jag ska göra det längre. Slöseri på pengar när jag ändå kan fixa hemma ? :D

 Snyggt ?

Fixar fortfarande naglarna


*suck* vad lång tid det här ska ta, och jag som dessutom bara gör det jätte enkelt ? Men om det ska vara fint tar det väl tid antar jag ;)
Ser väldigt fint ut än sålänge tycker jag, super fräscht!


Gammal men älskar den


Fixa naglarna nu


Nu blir det att fixa naglarna, fransk manikyr :D

Choklad ansikte


Tvättade precis bort min ansiktsmask, så är hur ren och fräsch som helst i ansiktet nu. Älskar känslan när man haft ansiktsmask ;)
Och extra fräscht när jag fortfarande luktar choklad!

Choklad ansiktsmasken är verkligen min favvo, luktar super gott och är jätte bra, men dock är den lite svår att tvätta bort...


Svårt att vara snygg med ansiktsmask på

 Luktar så gott just nu

Blankt hår


Får alltid höra att mitt hår är blankt och glänser en massa, och det gillar jag verkligen att det gör! Tycker det är supersnyggt faktist ;)
Jag gör ingenting för att mitt hår ska vara så, utan det är alltid så av sig själv! Många vill ju ha det håret, så tänkte ge några tips på det :D

Skölj håret iskallt innan du går ut ur duschen, avsluta alltid med iskallt vatten! Den svalare temperaturen boostar glansen i ditt hår.

Balsam och hårinpackning gör håret glänsande.

För glänsade hår så ät lax, makrill och anjovis, för det inneåller mycket olja.

Köp en glansspray om inte något annat funkar!

 
Sådär ser alltid mitt hår ut, snyggt ? :D

Tipsen vet jag inte om dom funkar, men troligtvis gör dom det. Jag gör ju ingenting av det där, men det ska nog funka ;)

Ego


 

;)

Skämmer ut stockholm


Finns två personer som jag verkligen HATAR, känner dom inte alls, men har läst bådas bloggar, sett hur fula och äckliga dom är, och hur avendsjuk dom är på allt och alla.
Båda två saknar helt självförtroende.
Och hela Stockholm hatar dom, och det pinsamaste är att dom två skämmer ut sig inför hela stockholm!

Jag snackar såklart om såkallade Kissie & Peter Nilsson. Usch, mår illa när jag hör något om dom. Och Peter, så sjukt äcklig och ful.
Kissie, världens mest osäkra människa, herregud ;)


Frida


Har legat i sängen och läst Frida, super mysigt. Mamma kom hem och hade köpt den till mig, snällt va ? ;) Så blev ju självklart jätte glad, och la mig i sängen och läste den på en gång!

Älskar den tidningen faktist, en av dom bästa. Läser Solo, Bild + en massa andra också. Läste mitt stjärntecken också, verkar va bra faktist!
Tycker faktist hela jag blivit mycket bättre den sista månaden, älskar det :D


Ganska snygg ändå


 Vad tycker ni om den här tröjan ? Själv tycker jag att den är ganska enkel och halvsnygg, absolut något jag skulle kunna ha på mig ;)

HISS/DISS ?

Lunch


Sitter och dricker lunch just nu, blev en smoothie ;)


Naglar


Som ni vet håller jag på väldigt mycket med mina naglar, vill alltid att dom ska vara långa och fina. Jag tycker det är grymt fräscht med snygga naglar ;)

Så jag hade precis en peeling till nagelbanden, ( tror man säger peeling i alla fall ;) ) så peelade in den på nagelbanden, och sköljde sen bort med ljummet vatten!
Peeling är bra för att den tar bort döda hudceller + annat äckligt från nageln. Och när allt sånt är borta, så växer nageln lite fortare ;)
 Min är från Depend, och funkar skitbra! Ett bra köp om man gillar att ha snygga naglar ;)

Ren och fräsch


Kom precis ut ur duschen, sitter och dricker chai te nu. Hur gott som helst, och dessutom är det super fräscht att dricka chai te faktist ;)

Är hur ren och fräsch som helst nu i alla fall, len är jag också haha.. Använde min hårinpackning från PaulMitchell, och tycker den funkade lika bra idag, men dock behöver man väldigt mycket för att det ska räcka till håret, men det gör inget. Köper bara en ny när den är slut :D
Har peelat och skrubbat kroppen, älskar det! Men ska köpa sånt från the body shop, dubbelt så mycket bättre då!

 Nu ;)

Next ; Duschen


 Gud vad skönt ;)


Rosa rum


Städade precis klart mitt rum, så nu är det jätte fint och städar + så luktar det parfym i hela rummet, det måste ju lukta gott i rummet också, eller hur ? ;)
Har musiken på högsta fortfarande, men dock tröttnar jag på alla låtar?.. Dom som tipsar om låtar får en länk i min blogg, okej ? :D

Fixade super fint bland sminket, parfymerna, hår sakerna, nagellacken och sådär! Men behöver fler ställen att ha sånt till, behöver byta rum..

 Juste.. Behöver en sak där jag kan ha alla mina smycken..

Söndags Planer


Idag är det ju söndag, och det känns super skönt med söndag faktist! För imorgon har jag ingen skola heller, så det är ju super :D

Söndagsplaner då, som vanligt! Blir en ta-hand-om-mig-själv dag ;) Behövs verkligen just nu känner jag, och så är det alltid skönt att göra sig fräsch!
Så ska städa mitt rum först, så det är städat och fint, precis så som jag vill ha det!

Efter det blir den en långdusch med hårinpackning, peela, skrubba, raka benen osv, det brukar ju ta ett tag som ni kanske förstår ;)
Sen blir det ansiktsmask och  fixa franskmanikyr också, super fräscht!



Vad ska ni göra ?

Kom precis in


Puuhh.. Kom precis in, har varit ute och gått ett tag med Miio, men dock njöt jag verkligen inte av det. Fick gå med en sko på mig, för fick skavsår på andra foten, och det gjorde så ont, starkas mig :(
Fast lite skönt var det att röra på mig i alla fall, älskar att gå på morgonen, då blir hela dagen perfekt sen!

Sitter i min mörkblå mjukisdress nu i alla fall, och bara snackar med pojkvän och sådär. Har tänkt börja städa och sådär, men ska först berätta planerna för er ( i ett annat inlägg ;) )


Godmorgon ;) Vaknade för 5 min sen, och be...

img_7824 (MMS)

Godmorgon ;) Vaknade för 5 min sen, och bestämde att jag börjar med en prommis med Miio ett tag, super skönt! Behöver röra på mig så jag har kvar den kroppen som jag vill ha...  Hörs när jag kommer hem


Ligger i sängen, kan inte sova.. Men ska f...

img_9485 (MMS)

Ligger i sängen, kan inte sova.. Men ska försöka somna nu, puss godnatt


Armband


Har typ blivit beroende av smycken på sista tiden, men det är ju sjukt snyggt. Och det gör en outfit super snygg på en gång, det är ju alltid bra!

Men armband har jag inte köpt något av ?.. Konstigt, det gillar jag ju nästan mest. Och tycker det är super snyggt med en massa armband, eller hur ? ;)

 Vad tycks, skulle dom passa på mig ?..

Ola Svensson


Brukar verkligen inte gilla honom, men den här låten älskar jag! Har lyssnat på den i flera månader, och tycker den är skitbra, hans röst ;) Vilken dröm..

 

Tvättat bort sminket


Tvättade precis bort sminket, hur skönt som helst! Har ju gått runt i smink hela dagen, tillslut känner mig sig lite ofräsch ju, men nu är jag super fräsch ;)

Så nu är jag helt osminkad, sitter och chattar med pojkvän, och tar det bara lugnt. Ska se om det finns något bra att se på datorn, annars blir det att försöka sova, men tror inte jag vill det!
Har lust att blogga hela natten :D

 Just nu, sliten tjej :(

Hiss/Diss ?



 Tycker dom här var grymt snygga faktist, skulle nog passa mig!

Vad tycker ni, HISS/DISS ? :D

Videoblogg


Äter glass och bara tar det lugnt


Sitter och äter glass och bara tar det lugnt, hur skönt som helst att bara vara hemma faktist! Funderar på om jag ska ringa pojkvän, men får se hur det blir! Han är säkert med någon, så det ska han få vara.

Nu ska jag i alla fall fortsätta mysa och äta glass ;)


Mini shoppingen från idag


 Kam, så nu ska håret tupperas ;)
 Mallar till naglarna, behövs!
 Har ju dom i silver också, men guld passade också, så var ju tvungen ;)
 Liten hårspray, perfekt att ha i väskan!
 Nagellacksbortagning, behöövdes!

Min dag med bästavän


Käkade precis klart och sådär, och nu ska jag ju såklart berätta om dagen. Visst är det alltid lite intressant ? :D

Har haft det sjukt kul idag i alla fall som vanligt, vi har flummat runt, gått i alla affärer, små shoppat lite, och snackat en massa tjejsnack, en riktigt tjejdag alltså ;)
Var vid drottninggatan också, och klarar inte av att gå där längre. Efter att sett en man spränga sig själv och ligga där helt blodig, är det svårt att gå där :(

Men alltid lika glad efter att ha shoppat lite småsaker, så är på ett grymt humör och har varit det hela dagen. Så se fram emot att det blir mycket bloggning :D

 Från idag ;) Bjuder!

Kom precis hem från stan


Kom hem för en sekund sen ungefär, och är super trött!

Men nu är det middag, tar ju ofta en timme eller något! Berättar om min dag sen, PUSSS

Sitter på tåget nu, det kör nog snart.. Kö...

img_1332 (MMS)

Sitter på tåget nu, det kör nog snart.. Köpte en latte precis, super gott ;) Men nu ska jag och bästavän bara snacka och flumma.. Hörs om någon timme när jag kommer hem


Är fortfarande kvar i stan med bästavän, v...

img_4023 (MMS)

Är fortfarande kvar i stan med bästavän, vi har käkat lunch och snackat super mycket ;)  Nu ska vi dra mot Lilje och kolla runt lite där, har små shoppat lite, niiiice! Vad gör ni ? :D


Drar mot stan nu


Nu är allting klart och jag ska börja dra mig mot stan, möter bästavän vid centrum och så drar vi in till stan. Ska nog köpa en latte på en gång när vi kommer dit, super gott :D

Mamma kör mig till centrum, så ska vi prata lite och sådär, skönt att jag inte behöver gå, det är ju ändå en massa snö och sådär fortfarande ;)
Kommer bli super kul idag i alla fall, bara flumma runt i stan liksom, hur nice är inte det ?! Hälsa om ni ser mig, stå inte och glo bara, kom fram och säg hej :D


Outfit & Facelook - inne och ute

 Inne ;)

 Ute ;)

Fixat klart mig


Fixade precis klart mig, tog ett tag. Men jag är ju tjej så vi får ju fixa oss länge, eller hur ?.. ;) Hatar dom som kallar oss tjejer sega, bara för att vi vill vara snygga liksom ?!

Dunkade musiken på högsta, tecno. Massa sommarlåtar som väcker minnen från 2010, men den här sommaren ska slå den, 2011 ska bli den bästa :D
Men nu är jag fixad i alla fall, och ska straxt dra iväg, ska bara fixa lite med bloggen och sådär först!

 

Måste fixa mig nu


Har varit ute och gått ett tag med Miio, super skönt att röra på mig faktist. Måste komma igång och börja träna igen, tror jag ska dra till gymmet imorgon, har ju gymkort och sådär :D

Men nu ska jag fixa mig i alla fall, känns som att jag inte fixat mig på 100 år ?.. Blir ju inte så i skolan liksom, men nu ska jag fixa mig lite i alla fall :D
Dunka musiken på högsta, tända mina lampor vid spegeln och så sminka mig, peeerfeeekt ;)

 Helt osminkad.. Kan ju inte direkt se ut sådär i stan ? ;)

Lördags Planer


Planerna för idag blir att träffa bästavän, kulkul! Vi ses ju inte så ofta längre pga skola och allting, men nu ska vi ses mycket har vi bestämt.
Har ju alltid roligast med henne, ni ska se våran humor ;)

Planerna är att vi ska dra in till stan, super mysigt! Och så ska vi nog bara gå runt och sådär, kolla i affärer, gå och dricka någon latte eller så, och bara snacka!
Super mysigt ;)
Ska försöka att inte köpa nånting, men det brukar ju vara svårt, haha!


Godmorgon Lördag


Godmorgon kära läsare, är ni vakna ? ;)

Jag är vaken i alla fall, och det var älskling som väckte mig. Gulligt, så vi snackade lite i tele och sådär sen, alltid lika mysigt ju :D
Så klev upp ut sängen på en gång, satte på mig en magtröja och startade datorn sen, som vanligt går bloggen före allting annat på morgonen!

Planerar dagen lite med bästavän nu, blir nog lite småshopping. Eller jag ska ju försöka att inte köpa nånting hade jag tänkt, men hur brukar det gå ?.. ;)

 Just nu ;)

Tidinställt ( ifall jag har somnat )


Bloggen måste vara uppdaterad på natten också, så fixade ett tidinställt ifall jag skulle somnat, smart va ?! :D Tänker alltid på bloggen!

Alltså har en fråga - Vilka smycken passar mig bäst tror ni ?.. Och guld eller silver ?.. Har jätte svårt att välja, vill liksom ha ett speciellt " smycke " alltså halsband, örhängen, ringar eller armband som jag ska köpa mest av.. ;)


Osminkad


Tvättade precis bort mitt smink, super skönt! Så nu känner jag mig jätte ren och fräsch i ansiktet, har smörjt in mig med fuktkräm också som vanligt. Väldigt viktigt på vintern, man vill ju inte ha torr hy ?.. DISS för torr hy ;)

Nu har jag tänkt att bara ta det lugnt framför datan ett tag, bädda upp sängen, smsa lite och sådär! Och sen ska jag faktist sova..

 Nu :D

Big Brother


Har legat i sängen och sett på Big Brother, men dock är jag verkligen besviken på det, trodde det skulle vara mycket bättre..
Liksom killarna är super fula, tjejerna också + så händer inget roligt alls ?.. Men det funkade att se ;)

Men meningen är väl att det ska vara snygga människor och att det ska hända en massa saker, eller ?.. ;)


TV nu


Nu blir det att se på tv med familjen ;)


Njuter av lovet


Sitter och bara njuter av att ha lov, känns så himla skönt faktist ;) Liksom bara få göra exakt vad jag vill, sova hela dagarna, blogga, träffa kompisar, bli tonåriong + massa :D

Blir en mysig middag med familjen nu


Nu blir det en mysig middag med familjen, och det brukar ju ta någon timme, hehe ;)

Dissar dom här tröjorna från H&M


Jag vet att jätte många har dom, och alla har ju helt olika stilar! Och det är ju tur, antagligen måste det ju vara många som gillar tröjorna, annars hade dom inte funnits!

Men jag tycker verkligen att dom är skitfula, och är absolut ingenting jag skulle sätta på mig, typiskt H&M att ha fula kläder tycker jag!
Älskade H&M förut, men inte längre :(

 FEET DISS

Videoblogg


Mina ögon idag då


Har börjat använda mycket mindre mascarar, ser mycket fräschare ut då faktist! Fast får ändå alltid höra att jag har fjortisögon *suck* :D

 Thhi yes mina ögon idag :D

Sommar minnen




Hah, shiit vilka minnen dom väcker. Bästavän, kommer du ihåg dom här låtarna i pop expressen 2010 ? ;)  Det blev hett haha

Sportlov!


Kom hem för ett tag sen, men har tagit en drink med familjen och pratat lite och sådär! Super mysigt, och så berättade jag att jag fick MVG i ett projekt steg i skolan, hur bra är inte det ? :D Så ska få nånting..

Nu har jag lov i alla fall, känns super skönt! Är hur glad som helst, var t.o.m trevlig mot en kille i min klass som jag verkligen hatar, framgång ;)
Men nu sitter jag i alla fall och käkar godis + planerar lovet med bästavän, och måste få tag på Natalie, Ellinor och Matilde också!

 Just nu

Köpte precis en latte på 7-eleven ;) Och n...

img_2918 (MMS)

Köpte precis en latte på 7-eleven ;) Och nu ska jag gå till bussen, sen blir det 500 sorter tror jag!  Vag gör ni? :D


Nu har jag LOOOOOV


NU HAR JAG LOOOOOOV, FAN VAD SKÖNT :D

Ingen verkar va så glad för det som jag är, är väl fortfarande lite barnslig då! Men jag tycker det ska bli super skönt med lov i alla fall ;)
Är trött på skolan, somnar alltid där typ..

Så nu blir det faktist att bara åka hem och blogga, ta det lugnt och sådär! Bloggen kommer få väldigt mycket uppate, bra va ? :D


Ego

 Thihi ;)

Tog mycket fler egobilder förra året ?.. För då hade jag mer smink och allt, men orkar liksom inte stå i en timme och fixa mig innan skolan :(

Är sjukt sugen på chai latte (;

img_9489 (MMS)

Är sjukt sugen på chai latte (;


Jag saknar att gå runt i stan


Gaaaaahh..
Har inte varit i stan på 100 år, och jag måste dit snart! För jag klarar mig inte att bara vara i täby, för jag har dessutom tröttnat på att åka dit :(

Så stan är det som gäller, men ingen orkar åka dit ?.. Och ensam kan jag ju inte åka, haha ;) Måste tjata på alla att åka med mig!
För det är ju lite bättre i stan, eller ja mycket och roligare folk ;)


Lunch nu - lite närmre lovet


Nu blir det lunch, hoppas det blir något som går att äta i alla fall! Våran skola är sämst när det gäller mat faktist + så en lärare är skit dålig också!
Han borde verkligen få sparken ;)

Men blir säkert att bara snacka om lovet, planer för lovet och sådär! Jag har inte så mycket planer, mest bara att blogga, gästblogga på en blogg, träffa kompisar, fylle år osv ;)


Visst har mitt hår blivit längre


Jag klippte av allt mitt hår för ca. 2-3 månader sen, och jag ångrar verkligen att jag gjorde det! Hade kunnat leva med slitet hår faktist, men tur att det växer ut igen :D

Och nu ser det lite ut som att mitt hår har blivit längre, kanske svårt för er att märka eftersom jag har toffs hela tiden, men jag ser det ju ;)
Så tog en bild åt er imorse, och nu ser mitt hår halvlångt ut i alla fall!

 Lite längre iaf ;)

Godmorgon Fredag


Gooodmorgon, idag är det FREEDAAAG :D

Har dunkat musik hela morgonen och varit super glad, för det är ju Freedag idag, och inte vilken fredag som helst! Utan jag får lov efter klockan 2, hur nice är inte det liksom ? :D
Har sprungit runt och vart super glad hela morgonen också, värsta bra humöret!

Och idag blir det ju skola, men det klarar jag! Men blir nog mest en massa snack om planer för lovet och sådär, vi ska ju ses ofta såklart ;)
Ska försöka störa min pojkvän lite också, haha!

 Yes sådär ser jag ut idag då, blir nog skinnjackan som ni ser att jag har på mig ;)
Är ju bara 3 minus idag!

Pussss ha en bra dag!

Godnatt Torsdag


Har städat, fixat lite tills imorgon, snackat med pojkvän i tele + en massa annat. Har hunnit med att sura också för att jag inte får skjuss till skolan imorgon :(

Ska krypa ner i sängen nu i alla fall, och sova! Jag somnar ju typ på dagarna, så behöver sova mycket mer på nätterna, tur att det är lov snart!
Jag får ju lov imorgon, super skönt :D

 Söta sovkläder va ? :D

Godnatt, hörs imorgon :D

Pratat med pojkvän i tele


La precis på, och har snackat med pojkvän i tele! Super mysigt som vanligt..

Vi snackade en massa om lite planer och sådär, ni ska bara veta vad roliga saker vi har på gång om någon månad och sådär, längtar verkligen!
Blir alltid så glad att snacka med honom, är beroende av min älskling ;)
Men dock fick jag världens utbrott och blev sur för ingenting, herregud. Måste ringa och säga förlåt snart, men även fast jag var så dum så skickade han ett sms och sa att han saknade mig. Aww :D

 Världens finaste

Kissie har skämt ut sig

 Rolig brud alltså.. Herregud, hon har skämt ut sig!
Hon förstör ju stockholm.. :(

iPhone skal




Jag har köpt mitt skal på http://jbutiken.se Och där finns det en massa coola skal till super bra priser faktist :D Jag ska beställa ett med usa's flagga på ;)

5 tips för bättre hy


 Drick vatten - Drick mycket vatten, 2 glas direkt när du vaknar, 1 glas innan du går till skolan, 2 glas till lunch osv. Vatten är bra för allting, naglar, hy, håret, dessutom är det gott! Så det är ju perfekt :D

Sömn - Super viktigt! 8 timmar sömn varje natt, gör att hyn blir bättre nästan på en gång. Hyn behöver sömn, precis som vi behöver det för att kunna gå upp på morgonen, typ..

 Tvätta ansiktet - Somna aldrig med smink! Dels för att det känns ofräscht när man vaknar på morgonen, och sen är det jätte dåligt för hyn!
På natten ska den bara vara ren och med inget smink! Så tvätta ansiktet noga morgon och kväll

Ut och rör på dig - Gå ut och gå, eller spring, eller gå till gymmet! Det är super bra för hyn att röra på sig ( inte för att hyn rör på sig då ) Men gå ut ca. 1 timme varje dag till början, och se att det blir skillnad :D

 Ansiktsmask/peeling - Fixa en ansiktsmask varje vecka, eller varannan! Finns att köpa på Kicks, Åhlens H&M osv, och det finns för alla hudtyper!
Peeling kan man också använda då och då, men INTE mer än 3 gånger i veckan!


Enrique Iglesias



Älska ;)

Älskar dom här


Köpte ju 3 par nya örhängen igår, och hade ett par av dom på mig idag! Och jag använder egentligen aldrig sånt, men ska börja med det nu för det är ju super snyggt :D

Och älskar dom jag hade idag, tycker dom passar mig super bra! Och dom är stora och syns, det gillas! Tunga är dom inte heller!
Utan dom bara sitter och ser fina ut ;)
Och blir perfket sen när jag tar två hål till i örat, ( mer om det senare )


Riktigt seg dag


Kom precis hem, super skönt att vara hemma i alla fall! Gick med Axel från bussens som vanligt, men känndes som att jag skulle ramla ihop typ ?..
Har kännt så hela veckan, är jätte trött och seg :(

Men nu sitter jag och käkade precis lite, blev snabbmakaroner. Älskar det, går super fort att fixa och är jätte gott, perfekt! Men känns onyttigt, haha :D
Ska smsa pojkvän nu, läsa bloggar, försöka plugga och sådär!

 Mina saker i skolan, rosa rosa rosa.. ;)

Går till bussen


Går till bussen nu, sen hem! Skönt att komma hem och bara få blogga, vill ni att jag ska blogga då ? :D


Slutar nu


Slutade precis, men dock får jag inte åka hem som alla andra ska göra idag! Utan jag ska ha PH samtal straxt om ett par minuter, hoppas det kommer gå bra :D
Tror inte det kommer gå så super bra, men vi får väl helt enkelt se!

Ska stanna till 3 sen också, men blir nog att bara snacka med alla när jag är klar med mitt PH, thih ;)


Såhär ser jag alltså ut idag




Tillbaka till pluggandet


 Tråkigt.. Men ska hämta mina hörlurar, dunka musiken och försöka plugga :D

Lunch nu


Nu blir det lunch, sitta och snacka en massa med mina brudar! Men dock gillar jag inte alltid det vi snackar om, mesta delen av det vi pratar om här hästar, TRÅÅÅÅKIIIGT :(

Så nu ska jag försöka prata om annat typ som, kläder, smink osv. Visst låter det bättre ? ;)


Trött på dom som inte vet vad dom snackar om

Är så sjukt trött på dom som bara snackar om saker som dom inte ens har en aning om. Fattar inte grejen med att bara snacka?.. Jag orkar inte med sånna,för jag är så mycket bättre än så , och det är jag stolt över :D

Mitt öga för ca. ett år sen


 Eeeuuw.. Ser ni hur jag sminkade mitt öga för ca. ett år sen ?! Ser äckligt ut, och starkas mina ögonfransar alltså!
Värsta fjortisperioden där, mycket smink, stort hår, kaxig attityd, och allmänt dum i huvudet bara ;)


Godmorgon Torsdag


Gooooodmorgon :D Nu är det bara en dag kvar tills det är FREDAAG, sjukt nice eller hur ?! Och mitt lov börjar ju imorgon, efter skolan! Då kan ni räkna med uppdate ;)

Har precis fixat klart mig och sådär, men ser väldigt sliten ut, och det är jag ju. Orkar inte nånting, vill bara sova hela dagarna?.. Konstigt, måste fixa det!
Men musiken har dunkats på högsta idag också, riktigt mysigt ;) Bara tecno på morgonen, för att väcka alla haha!

Och nu ska jag få skjuss till skolan, skönt! Det är ju 26- ute ?.. :(

 Och jag tyckte typ det var kallt när vädret var såhär ?.. Shiiit ;)

Ha en bra dag!

Sista inlägget


Har fixat med alla smycken och sådär ett tag, hängt upp dom fint, och lagt dom på rätt ställen och sådär! Toppen att ha ordning på sånt :D

Ska fixa lite andra saker nu, och sen blir det sängen tidigt som vanligt! Men smsa/snacka i tele blir det såklart först, med pojkvän ska ringa honom!
Och sen ska jag vakna pigg imorgon och vara super glad och på världens blogghumör :D


Mitt hår är helt konsigt


Mitt hår har varit super konstigt hela veckan, det är hur jobbigt som helst! Det måste vara den där hårinpackningen som ställer till allt, ett bra märke är det, men inte så bra i håret ?..
Mitt hår är elektriskt 24/7 och det är verkligen inte snyggt, sen är det super stort och helt lockigt, och då menar jag verkligen lockigt!

Herregud ;)

 Ser ni

Svar om bloggen




Jag vet, min header har försvunnit helt! Vet inte vad som händer, hon som gör mina designer kanske råka göra något eller så!
Men hon håller på med en ny åt mig ( tror jag ) så snart blir min blogg super fin igen :D

Katy Perry


Dagens Shopping

   Tre super snygga halsband!
 Örhängen, älskar dom första ;)
 Magtröja :D
 Skinnjacka ( mycket snygare i verkligheten )
 Tjocktröja, :D


Vart i täby hela dagen


Puuuuhh. Kom precis hem från täby, och där har jag varit ända sen halv 12 idag ?! Halv 12 tills nu, ja men det har varit super mysigt faktist :D
Och en hel dag med shopping, en massa tjejsnack, fika och sådär, det kan ju inte bli bättre!

Åkte dit med en massa i alla fall, så vi käkade lunch på taco bar och satt där i en timme och snackade super mycket om lite saker!
Sen blev det bar att gå runt och kolla överallt, jag skulle ju inte köpa något. Men såklart gjorde jag det ändå, så typiskt mig :D Men visar det senare!
Fika på espresso house blev det också + massa tjejsnack! Så nu har vi verkligen pratat ut!

 Thhih, allavi drog då till täby :D Värsta tjejgänget!
 Lunch!
 Frapino med grädde!
 Bara för att jag gillar att bjuda, usch hemsk!
 Blev helium också!

Cp blogg

Har gjort en massa sms inlägg, men ingen av dom verkar ha kommit upp *suck* Är kvar i täby i alla fall, ska köpa en sak och sådär..

Slutar nu + planer


Yes, slutade precis! Visst slutar vi tidigt idag ? ;) Super skönt tycker jag i alla fall!

Så nu ska jag och några dra in till täby och käka lunch, taco bar, sushi eller donken ?.. Hmm, har ingenaning, är sugen på sushi men det vill jag ju inte betala *fattig* :(
Kolla i affärer och sådär kommer vi säkert göra också, men ska försöka att inte köpa nånting! Går ju inte såbra för mig att spara pengar, jag har aldrig sparat pengar i hela mitt liv förut ?


Vad ska jag hitta på med kompisar när jag fyller år ?!


Jag fyller ju år snart ( tonåring faktist ;) ) och då vill jag gärna hitta på något med kompisar ett par dagar senare, eller innan!
Men alla är borta på lovet, så blir nog efter lovet!

Men vad ska jag hitta på då ? Något coolt och roligt typ, förslag ? ;) Inte bio, inte bara gå runt i stan för det gör vi ändå varje dag, utan liksom något tjejigt :D
Svåååååårt

 Ska jag fixa som dom gör på " My sweet 16 " JAG VILL :D

Love


Jag älskar mitt liv. Allting är perfekt, mamma börjar bli bättre, alla kompisar är bara bäst, min pojkvän är helt underbar.
Och jag är bäst just nu :D


Visste ni att ?..


Att jag klarar inte av folk som sitter för nära mig - Det är verkligen sant, jag får panik om någon böjer sig över mig, eller sitter för nära mig. Te.x om jag spelar ett spel på min mobil, och någon kommer och kollar får jag panik och kan inte andas och typ skriker ?..
Super jobbigt ;)

Sitter helst inte brevid någon heller, för då sitter man nära och sådär! Men försöker jobba bort det, men får panik minst 100 gånger om dan!

 Exakt sådär känns det, fast värre!

Har varit sjukt trött hela veckan


Har varit sjukt trött hela veckan ?. Visst är det konstigt? Jag brukar alltid vara den som är piggast på dagarna och bara flummar runt hela tiden, men inte den här veckan :D
Men nästa vecka har jag lov så då blir det super skönt ( fyller ju år då också ;) )

Men nu ska jag fortsätta att plugga lite, i alla fall försöka!

 Thhih, igår ;)

Godmorgon älsklingar


Godmorgon, är ni vakna än eller har ni sportlov ?! :D

Jag har precis fixat mig lite i alla fall, satt upp håret i en bulle och fixat lite mascara. Det kan man inte kalla att fixa sig direkt, men jaja! Det funkar ;)
Har haft musiken på högsta hela morgonen, precis så det ska vara! Tur att hela min familj var vaken innan då, annars brukar jag ju väcka dom med musik!

Skola idag då! Slutar tidigt, drar till täby efter och sådär! Så det blir skitnice :D

 Inte den bästa bilddagen precis! Ser ut som ett jag vet inte vad!

Nu måste jag springa ner och fixa mitt te, sen dra till skolan ! PUSS HA EN BRA DAG

Lägger mig i sängen och smsar


Kryper ner i sängen nu och ska smsa pojkvän, och sådär! Sen ska jag sova tidigt ;)

Mys med familjen nu


Har precis satt på mig min rosa mjukisdress, fast sitter och tänker på att det vore mycket bättre om jag hade en onepiece istället, men det ska jag nog köpa snart :D

Ska gå ner och mysa lite med familjen nu i alla fall. Så det blir att se på något på tv, snacka en massa, säkert fixa te och sådär!

 Sliten ;)

Beautiful


Mitt skal till min iPhone har kommit


 Snyggt va ? :D

Såhär blev mina händer efter några minuter i skolan


Jag sa att dom fick skriva något fint på mina händer, och något litet. Men det blev ju inte exakt så som ni kanske ser, haha roliga kompisar man har då *suck* ;) Hah, ne absolut dom bästa!

 Jo men snyggt, sådär har jag sett ut hela dagen haha!
Och ni ska se i min nacke, dom ritade snoppar, haha ;)

Det lilla jag fick med mig hem


 Ansiktsmask ;)

 Och ett block till skolan, behöver ha allting i ett och nu har jag ju det! Slarvar ju bort alla mina grejer, hehe ;)

Kom precis hem


Kom hem för en sekund sen, sprang upp till datorn och tänkte blogga, men det är väl bra att jag vill uppdatera bloggen så fort som möjligt ? :D

Har i alla fall varit i täby med Matilde och Natalie, super mysigt! Hade en massa saker att prata om, så vi satt ett tag vid espresso house och fikade och bara snackade skit ;)
Sen kollade vi bara i en massa affärer, köpte ju inget såklart. Eller en sak till skolan, men det räknas absolut inte tycker jag..
Och så flummade vi runt hela tiden, hittade 100 kläder jag som jag ville ha. Försökte få mamma att köpa dom till mig när hon hämtade mig, men det funkade ju inte.

 Chai och cheesecake ;)
 Hah *cp* fråga inte vad jag gör och varför jag är så ful ;)
 Jag, Matilde och Natalie, sött


Slutar nu + planer för dagen


Slutade precis, hur skönt som helst! Liksom att plugga ända fram till halv 3 känns väl sådär?.. Men jag har ju gjort lite annat också ;)

Men Planerna för dagen är i alla fall att vara med Natalie och Matilde, vi ska nog dra in till täby och fika där, gå runt och snacka lite skit, tjejsnack :D
Så det ska bli jätte mysigt!
Tyvär är jag helt fattig just nu, så blir ingen shopping alls för min del ?! Herregud, fast jag ska ju spara pengar..


Har någon filmtips ?..


Glömde skriva upp en sak på min önskelista, och det är FILMER!
Jag har absolut inga filmer alls, och vill verkligen ha en massa filmer som jag kan se 24/7, då har man alltid något att göra :D

Men har ni några tips på filmer åt mig då ? Vore ju ganska kul, för ni verkar ha grym smak i allt ;)


Vad ska jag göra med mitt hår ?!


Jag gör ju aldrig något med mitt hår, super tråkigt tycker jag! Men mitt hår blir jätte lätt slitet, blir jätte slitet efter jag plattat det en gång, med värmeskydd ? :(

Men till sommaren ska jag ju fixa håret och sådär, sparar till långt! Men vet inte vad jag ska göra med mitt hår då ?! Gillar att bara platta det, blir lite längre då, och enkelt. Och så är det ju lätt att bara sätta i ett snyggt hårspänne, eller ? ;)
Men skulle vela fixa lockar och allting också!
Färga håret till en annan färg, vill ha ljus, men passar inte i det..

 Den hårfärgen vill jag ha, men dock kommer jag inte passa i det :(
 Eller typ sådär ?.. ;)

Egogirl

 Ego ;)

Jeans


Sitter i skolan och spelar spel på min iPhone, snackar med alla och sådär. Visst är det så det egentligen ska vara i skolan ?! ;)

Men tänker på en massa jeans bara, behöver verkligen jeans. Vill ha mörka, och sen jätte ljusa till sommaren. Snyggt va ?! :D

 Dom vill jag ha just nu :D

Godmorgon babys


Godmorgon ;)

Fixade precis klart mig, och på första gången på 100 år har jag tid till att ta helt okej facelook bilder och att inte stressa när jag bloggar, bra va ? :D
Sitter i mitt rum nu i alla fall, allting är klart, bara att dra till skolan! Ska bara fixa mitt chai te i min Starbucks mugg först, mysigt att komma till skolan med te ;)

Efter skolan blir det att vara med Natalie och Matilde, mys! Mer om det senare, bloggar ju alltid i skolan!

 Hah ser ut sådär idag då, enkelt.

Nu ska jag fixa mitt chai te, så ni får ha en toppen dag :D

Sängen väntar


Har precis planerat klart morgondagen och sådär, ser ut att bli roliga och enkla planer. Men mycket uppdate ändå såklart, det är ju viktigt ;)

Har bäddat upp sängen nu i alla fall, så ska krypa ner och försöka sova på en gång! Behöver min skönhetssömn, viktigt faktist!
Godnatt :D

Dissar shortsen




Det finns ett par sjukt fula shorts från Bikbok, som typ alla verkar älska ?! Men jag tycker verkligen att dom är super fula, visst lite coola är dom väl men aldrig något jag skulle ha på mig!
Tycker det är konstigt att alla gillar dom, jag hatar dom i alla fall ;)

 Uuuuusch

Stranger


Örhängen


Sitter och kollar runt lite på nätet på en massa smycken, sommarkläder och sådär! Alltid det roligaste att göra tycker jag, men dock ska jag inte klicka hem nånting idag!

Behöver verkligen fler söta örhängen, ska ju ta två hål till i öronen. Ett uppe och ett brevid det andra nere, snyggt va ?! :D

 Snygga va ? ;)

Mjukisdress


Har varit ute och gått med Miio ett tag, mysigt! Men dock är det skitkallt och snöar ute, kommer ju aldrig bli sommar känns det som :(
Längtar sjukt mycket till sommaren, grönan, träffa alex ofta, va med bästavän + mycket mer :D

Men nu sitter jag i min mjukisdress och spelar en massa spel på min ihone, snacka om nördigt ?.. Men i början är ju alla spel sjukt roliga tycker jag i alla fall!
Har beställt en ny design också, som kommer upp om ett par dagar tror jag!


Thih



;)

Min header är borta


Ååååh suck, min header är borta igen. Varför försvinner den hela tiden, jag gör ingenting och inte hon som gjort den heller ?..
Blir sur!

Men ni får nog vänta er att det kommer se ut sådär några dagar tills jag fått en ny. Men visst klarar ni er ett par dagar, bloggningen kommer fortfarande vara på topp ju :D

 Ser det ut sådär för er också ?..

I min hylla i badrummet så finns det..



1. Brun utan sol fast bodylotion - En bodylotion med jätte lite brun utan sol i. Funkar halvt, absolut inte så jätte bra. Och det tar ett dygn för den att torka in i huden.
Så tipsar Åhlens brun utan sol, den är skitbra :D

2. Hårinpackning - En hårinpackning från tresemmé, och den är skitbra! Stärker håret och gör det lent, och tar bort kluvna toppar!

3. Deo - Bääästa!

4. Hårinpackning - Grym hårinpackning från PaulMitchell. Har bara testat den en gång, men den funkar super bra på en gång!
Stärker håret.

5. Peeling till kroppen - Peeling till kroppen från LdB. Sjukt bra och luktar jätte gott, och räcker jätte länge!

6. Skrubb till ansiktet - Skrubb till ansiktet från Nivea. Använder typ aldrig, men den funkar jätte bra när jag väl använder den!
Men när man använder peeling till ansiktet, använd inte mer än 3 gånger i veckan!

7. Rengöring till ansiktet - Rengöring till ansiktet från Nivea. Har använt den i flera år och tycker den är super bra, billigt är bra ibland, haha!

8. Fuktkräm till ansiktet - En fuktkräm till ansiktet från Loreal, som man ska använda efter man tvättat ansiktet. Funkar skitbra!

9. Sminkborttagning till ögon - Världens bästa att ta bort mascara med, går bort på en gång! Och det funkar att ta bort vattenfast också.
Små pads med olja på är det, men stäng locket ordentligt annars blir det möggel på dom efter ett tag!


Spöat bergtorp i fotboll


Kom precis hem från skolan, har fixat chai te med en massa houng i, super gott! Te är typ min nya drog, och läkerol, haha perfekt ;)

Kunskapsskolan spöade Bergtorp i fotboll idag i alla fall, hur grymt är inte det ? :D Bergtorp är värsta fotbollsskolan, i alla fall fotbolls klassen ( dom vi mötte ) och självklart spöade min skola dom, och jag menar.. Av våra tjejer i skolan är det en som spelar fotboll ? ;)
Så nu kan alla i bergtorp känna sig ägda :D

Men nu blir det att blogga en massa, läsa bloggar, smsa, dricka te, och ta det lugnt!

 Just nu

Slutar nu


Slutar nu, jätte skönt! Är super trött och sådär, och har batteri kvar på min mobil. Toppen, så nu kan jag smsa ända tills bussen går och sådär :D

Blir att dra hem och blogga, suuuupeer!!


Gammal bild..


 Snyggt ?.. Ehm nej ;)

Tillbaka till verkligheten


Tillbaka till verligheten, tillbaka till skolan alltså!

Nu blir det att dunka musik i hörlurarna + försöka jobba lite. Perfekt ;)


Lunch nu


Luuuunch nu, hoppas det är något man kan äta. Egentligen borde man få donken, taco bar, sushi och såntdär i skolan, för då äter man sig mätt. Och kan alltså jobba mycket bättre då :D

Ska snacka en massa med mina brudar också, om killar säkert hehe.. Brukar oftast bli så, men jag har ju pojkvän så har inte så mycket att säga om andra killar ;)
Men blir säkert en hel del snack om bloggen med Natalie också haha!

Ge mig den här


Sitter i skolan och drömmer om en massa kläder, lyssnar på musik och har faktist roligt. Ska plugga snart också, är lite segt på måndagar bara, eller hur ? :D

Men det finns en massa kläder som jag verkligen vill ha, och speciellt den här från Ginatricot. Fast sen finns det 100 saker från Bikbok också.
Herregud jag klarar inte av att spara pengar :(
Alla har ju en sånhär, och den är super snygg i verkligheten!

Godmorgon Måndag


Godmorgon Måndag :D Är ni vakna eller sover ni fortfarande ?..

Jag sitter i alla fall klar fixad och är super stressad, min buss går om 20 min och jag har inte fixat klart allting än. Ska fixa mitt te först, sen måste jag gå skjuss till bussen, hoppas jag får det ;)
Har gått runt och smsat med pojkvän hela morgonen, fixat mig, dunkat musiken och sådär!

Så nu ska jag bara dra till skolan, och hoppas att jag får något gjort där.. Måndagar brukar alltid vara segast!

 Outfit för dagen. Fastnar inte på bild idag, så inget facelook. Klarar ni er ? :D

Ha en bra dag!

Godnatt


Har bäddat upp sängen, ställt klockan, lagt fram kläder, tvättat ansiktet, och ja fixat allting som ska vara klart tills imorgon när det är skola.

Så nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova, kommer nog somna på en gång bara för att jag knappt sovit något i helgen..
Skönhetssömn ;)


Nästa vecka


Fixade naglar


Mina naglar är klara nu, skönt!
Så nu har jag nyfixade, fina och långa naglar. Kan ju absolut inte bli bättre :D

Kollade på solsidan medans också, skönt program. Men Ove är ju lite sådär störd, men han är ju skönast av alla dom tycker jag i alla fall ;)
Fixade mina naglar ljusrosa med lite stenar på, tycker det är fräscht!


Solsidan och nagelfix


Myyys ;)

Det här vill jag ha när jag fyller år



Choklad ansiktsmask


Tvättade precis bort min ansiktsmask, känns jätte skönt nu.

Använde såklart en ansiktsmask som luktar choklad, den är super bra tycker jag + så luktar man ju verkligen choklad när man har den och efter :D
Så nu är jag jätte ren och fräsch överallt, nu saknas bara att fixa naglarna vilket jag ska göra nu. Dock vet jag inte alls hur jag ska fixa dom, jobbigt..


Nagelolja


Käkade precis lite middag med hela familjen, och vi åt en super gott efterrätt! Efterrätt äter jag alltid minst av, konstigt va ?!

Hade nagelolja på mina naglar medans jag åt också, så nu är dom fina. Det är bra om man har torra naglar eller så, inte för att jag har det! Men det är bra att använda ändå ;)
Jag gillar mina naglar faktist, långa och starka, många drömmer faktist om att ha naglar som jag, lite kul!


Svar på tal - Pappa & Mamma




Tänkte ta upp den här frågan nu, eftersom så många undrar. Känns lite svårt att skriva det, men ska försöka på bästa sätt, utan att bryta ihop!

Vad är det då som hänt med med min papa ?. Jo, han har faktist dött för ett år sen ungefär, vilket har varit jätte jobbigt för mig och är jobbigt fortfarande!
Han var alkoholist, så han dog för att han drack för mycket + så fick han någon slags hjärtattack och dog i sin lägenhet.
Men jag har lärt mig kontrollera mig själv nu, fick ju en massa problem när han dog, bland annat - problem i skolan, bråkade jämt, grät hela tiden ( det är normalt att gråta ) fick en slags ätstörning + mer.

Kort om vad som hänt med mamma nu. Mamma är sjuk just nu, men det verkar som att det blir lite bättre, jag hoppas på det i alla fall!
Hon har legat på akuten och sådär, och jag är och har varit jätte orolig. Vill ju inte förlora henne också :(
Vad det är vill jag dock inte ta upp i bloggen, mina närmaste vet, men vill inte att allt ska komma ut.


Skal beställt till min iPhone


Beställde hem ett nytt skal nu igen, blev något fel på dom andra jag skulle köpa! Så beställde ett lila nu, och hoppas på fler när jag fyller år :D

 Snyggt va ? ;)

Hårinpackning


Testade ju en ny hårinpackning idag, ett märke såklart! Jag lägger hellre ut pengar på bra hårinpackningar, än på dåliga, för håret blir ju snyggare om man har en bra hårinpackning :D

Min hårinpackning kommer i alla fall från PaulMitchell, och det är ju ett ganska bra märke. Fast jag har då köpt min i New York, lite billigare :D
Testade den idag, och den var faktist grym! Känner redan nu skillnad på håret, känns som att jag precis varit hos frisören och klippt bort allt det slitna ;)
Men en dålig sak är att man behöver ta mycket för att det ska räcka till hela håret, jag behöver det i alla fall, för jag har sjukt tjockt hår!
Men tur då att man kan köpa ny när den tar slut!


Ren och fräsch


Kom precis ut ur duschen, och sitter och dricker te nu. Känner mig super fräsch och ren, och har super lena ben, och mitt hår luktar hur gott som helst :D

Duschade ett tag som ni kanske märkte, med hårinpackning och allt. Som vanligt på söndagar, hoppas mitt hår blir lite bättre nu!
Testade min nya hårinpackning, skriver om den senare idag ;)
Så nu har jag nyrakade ben, rent och fräscht hår, och allting är fräscht!

Sitter och dricker te nu, testade ett nytt chai te, smakar super gott!

 Nu

Duschen nu


Ska hoppa in i duschen nu, behöver verkligen en dusch. Speciellt hårinpacknin till mitt hår, klarar inte av att gå med slitet hår! Tycker det är fult :(
Så hoppas det blir bättre snart!

Ska peela kroppen också, och skrubba, raka benen osv, tar nog ett tag ;)


Städat och fint


Har sprungit runt som en städtant i mitt rum, och fixat det super fint! Så nu är jag klar för idag med att leka städtant, super skönt :D
Dunkade musiken på högsta och dansade, städade, smsade, och ja allt på en gång. Tur att jag är tjej så jag kan göra flera saker samtidigt!

Nu är det rosa och fint, allting står i ordning. Jag funderar på en sak, om jag ska skriva Juliah i taket, på dörren eller på någon vägg i mitt rum ?.. Med målarfärg då såklart :D

 Städat ;)

Ta hand om mig själv dag


Idag är det ju Söndag, och ni vet ju vad det betyder, Ta hand om mig själv dag :D Behöver verkligen det känner jag!

Så ska börja städa mitt rum nu, riktigt stökigt. Måste ju ha mitt rum rent och fint, och måste köpa en massa nya rosa saker, och ska få större säng, nice :D
Och sen blir det duschen, med hårinpackning och allt, mitt hår är så sjukt slitet, får typ ångest..  Ansiktsmask blir det också, choklad.
Och sen ska jag försöka fixa naglarna riktigt snygga ikväll, härligt :D

 Städa - damma, damsuga, plocka ordning + städa garderoben igen *suck*
 Duscha - håripackning, peela, skrubba, raka benen osv
 Ansiktsmask
 Fixa snygga naglar :D

Svar - Alex




Vet inte om jag får berätta, men eftersom jag är hans flickvän borde jag ju få det, annars tar jag bort inlägget!

Vi har varit tillsammans sen några dagar innan julafton 2010, så det är ju några månader. Vi blev tillsammans efter vi snackat ganska mycket, han hittade min blogg och sådär :D
Mer går det inte att förklara.. Älskar honom sjukt mycket i alla fall

Hiss/Diss?



HIISSS, fast dom borde sitta mycket tajtare ;)


Godmorgon


Godmorgon, är suuuper trött. Gick ju och la mig jätte sent igår, vid 3-4 nånting, haha :D

Sitter i sängen och bloggar just nu, jätte skönt, läser lite bloggar och sådär också, och väntar på att pojkvän ska svara på mina sms och på msn, haha men det vill han ju såklart inte.. ;)
Är jätte sur också, känns som att mitt hår är jätte slitet, absolut inte bra! Så idag blir det att droga med hårinpackning, funkar ju alltid ? :D

 Saknar det håret..

Shoppa


Saknar att shoppa, saknar att bara kunna gå runt i affärer och köpa allt jag vill ha. Shoppar ju aldrig längre, jag sparar ju pengar. Hemskt, men det är bra att spara :(
Har en massa saker jag ska köpa som te.x lila onepiece, massa tjocktröjor, jeans, bhar, trosor, fler skal till min iphone + mer


Music


Tips när man badat i badhus


När man badar i badhus, liksom simmar runt i massa äckligt vatten och sådär. Så duschar man ju alltid efteråt ( jag duschar alltid i 100 år efter för att vattnet i poolerna är äckligt ;) )
Och håret blir aldrig fräscht efter man badat tycker jag, så ett tips..

Tänkte tipsa om att man sköljer ur håret ordenkligt, och sätter i en hårinpackning i håret och sen går man in u bastun och sitter där sålänge som inpackningen ska vara i, och sen går man ut och sköljer bort det!
Det är hur bra som helst för håret :D


Skal jag beställt


Sitter fortfarande och pillar med min iPhone, och snackar med Alex på msn och sådär, han är tydligen kär i Erik Saade nu också, fast nej i mig :D

Har klickat hem några skal till min iPhone nu, sjukt snyggt med fina skal! Måste ju ha det för jag tappar alltid mina mobiler jämt!
Och sen ser det bara fint och fräscht ut ;)

 Dom har jag beställt ;)

Snackat med pojkvän


Pojkvän ringde mig precis, sjukt gulligt att han alltid ringer och säger att han älskar mig! Är inte sånt jätte mysigt ? ;) Många undrar vem han är, och han heter Alex, världens bästa :D

Har glömt att säga till honom om den här bloggen, uuppsii

Ny mobil


Har inte haft tid till att blogga, har suttit och pillat på min nya mobil! Fick en ny precis, och är hur glad som helst. Liksom mamma bad mig bara komma ner, och när jag kom ner sa hon " Ja du har fått en ny mobil, varsågod" hur schysst är inte det ?! :D

Så nu har jag också en iPhone, sjukt bra. Det är ju en bra bloggmobil också, så räkna med massa uppdate! Det är ingen iPhone 4, för 3GS är faktist bättre, så har en vit iPhone 3GS nu :D


Sydpoolen med bästavän


Kom precis hem från Sydpoolen, ganska skönt att vara hemma. Är hur trött som helst, sov ju inget inatt + så har jag badat idag ;)

Var sjukt kul på badet i alla fall, men dock var det lite ofräscht där ?.. Har egentligen fobi för att bada i pooler och sådär, tycker sånt är äckligt!
Det var några killar som följde efter oss hela tiden, och pratade med oss, och så satte dom sig jätte nära oss och frågade vad vi bodde och så, herregud. Har ju pojkvän redan :D

 Solbrillorna åkte på i bilen, haha
 Älskar min bikini..
 Biljett

Nu drar vi


Vi har suttit och snackat ett tag, fixat oss lite och sådär!

Och nu ska vi dra iväg till badet, sjukt kul ska det bli! Hoppas det är lika bra som det var förut när jag var mindre. Vi kommer ha grymt kul :D

Vad ska ni göra idag ? :D

Just nu



Dagens Planer


Planerna för idag är att vara med bästavän som vanligt, ska bli sjukt roligt! Och idag ska vi faktist inte dra in till stan och shoppa som vi alltid gör, utan idag blir det andra grejer :D

Idag så är planerna att åka och bada, på Sydpoolen, länge sen jag var där. Så ska bli kul att få åka dit och sådär, alltid kul att bada ? ;)
Bara det att min bikini är sjukt stor, strl 36 är det, det var alldeles för stort :(

Men bada ska bli kul, då kan vi ju snacka en massa och sådär också. Om bloggen kanske ? :D


Godmorgon Lördag


Godmorgon ;)

Mamma väckte oss precis och ville höra Dagens Planer, så nu är vi uppe. Och har lite småbråttom, vi skulle gått upp vid 9, men det var ju bara att glömma, haha!
Så nu sitter vi och käkar godis i sängen, smsar med en massa folk + planerar det sista om idag, men nu verkar det som att allting är klart ( men mer om det senare om ett litet tag ;) )

 Nu ;)

Just nu : vi har legat och snackat i några...

Just nu : vi har legat och snackat i några timmar. Men nu ska vi försöka sova, godnatt ;-)


Bring it on


Vi såg precis " Bring it on " Fast har redan sett alla dom filmerna, men gör verkligen ingenting om jag måste se dom igen. Verkligen mina favvo filmer :D

Så vi har sett en massa filmer ikväll, snackat en massa, snackat i tele, flummat runt en massa och sådär. Tror aldrig att vi kommer somna faktist!
Och nu vill vi se skräckfilmen igen, men nja..


Jag är död..


Shiiiit, filmen var sjukt läskig. Så nu sitter jag och Julia och skakar, typ skriker fortfarande, och är bara allmänt jätte rädda! Men vi är ju tjejer ;)

Filmen var sjukt äcklig och läskig, trodde nästan jag skulle dö.. Nog den läskigaste vi sett, ni skulle sett hur vi satt. Över varandra, höll för ögonen, skrek, och var livrädda, haha ;)

Nu blir det en annan film för att glömma skräckisen

Paranormal Activity


Såg precis klart filmen som jag skrev om i inlägget innan, den var helt okej. Bara att jag hör allting Julia höll på med, som att tugga, leta i sin godispåse, och hålla på med händerna. Hah, stör mig på sånt. Är överkänslig när det gäller ljud, jätte jobbigt ;)

Men nu sitter vi och taggar inför en riktigt läskig skräckfilm, vet inte om jag överlever den ?.. Men det får vi hoppas. Vi lär ju sitta på varandra, skrika och hålla för ögonen :D

 Hjälp--

Film nu


 + massa godis och cola ;)

Kom hem för ett tag sen


Kom hem för ett tag sen, men har inte haft tid att blogga och sådär. Har hållt på med annat, är ju med bästavän och sådär ;)

Men vi var i alla fall i täby och käkade middag snabbt, Taco bar blev det. Mycket bättre än donken tycker jag, tycker inte ens om donken längre..
Så vi satt och snacka skit ett tag, tjejsnack! Och planerna för imorgon ;)

 Mat ;)
 Snackade med pojkvän i tele ;)

Sitter på tåget påväg hem, käkade precis o...

mms_img27670 (MMS)

Sitter på tåget påväg hem, käkade precis och sådär, mys :-D


Drar till täby nu


Yes nu drar vi till täby, ska käka middag och sådär :D


Vart ute


Jag och bästavän kom precis in, vi gick ut lite snabbt med Mio bara. Men det var sjukt kallt, så vi gick in på en gång igen typ.
Vi tog varandras skor, eller ja en varsinn.. Så alla kollade, och vi sprang runt och flummade, sjuk nice :D

Men nu ska jag fixa mig lite snabbt, ser hemsk ut om jag ska vara ärlig.. Men ska fixa till det snabbt nu!

 Thhih, skorna ;)

Kom precis hem - med bästavän nu


Kom precis hem, och sitter med bästavän och lyssnar på " Lejonkungen " ;) Vi snackar en massa om planerna för dagen och sådär, och nu är det helt klart!

Vi har varit och köpt massa godis, läsk och hyrt filmer tills ikväll! Riktigt mysigt faktist, blir en myskväll + så ska vi åka och käka middag i täby :D
Så nu sitter vi och äter godis, båda bloggar. Bästavän har ju en egen data hemma hos mig typ, hon är ju här så ofta.
Och pojkvän ringde mig nyss också, vi snackade om lite saker, haha!

 Det köpte vi ;)

NUUUU


Slutade precis, och nu är det FREDAG PÅ RIKTIGT, YEEEAA :D

Planerna för idag är grymma, och hela helgens planer är också det! Sjukt kul det ska bli, ska vara med bästavän hela helgen, kan inte bli bättre ;)
Lite snabbt då, planerna för idag! Idag är planerna att jag ska möta Julia efter skolan, så drar vi och köper godis, och hyr film, sen drar vi hem till mig. Bloggar, snackar, flummar ;)
Och senare ikväll drar vi och käkar middag nånstans! ( Men mer om allt det här senare idag) Bästavän och jag :D

Vad ska ni göra idag ?


Saknar mitt långa hår


Sitter i skolan, men dock med helt andra tankar! Men så får det väl vara på fredagar, eller ?.. ;)

Tänker på hur mycket jag saknar mitt långa hår, helt sjukt! Vill ha det tillbaka, men klippte av det för att det var sjukt slitet, och det är ju inte snyggt ?!
Men mitt hår har börjat växa lite nu i alla fall, så snart är det långt och fint igen :D

 Gaaah, saknar det håret!

Tillbaka till plugget nu


Ska försöka plugga dom sista timmarna nu, även fast det är fredag så är det ju fortfarande skola.. Men det är ju sjukt svårt att koncentrera sig på fredagar, haha!

Ska hämta mina hörlurar och dunka högsta, love it ;)

Alltid kul för er att se lite gamla bilder


Nu medans jag är i skolan, har lunch just nu. Så sitter och snackar en massa med Sofia och sådär, vi har ju alltid saker att snacka om, speciellt nu!
Men jag mår bra faktist, känner mig stolt över mig själv :D

Men visst vill ni se lite gamla bilder på mig ?.. Bjuder på en nu!

 I 4an, haha ;)

Hiss/Diss?



Hmm.. Vad tycker ni om den här ?! :D Jag behöver ju verkligen fler mjukisdressar, och den där var ju ganska snygg faktist tycker jag, ska jag beställa hem den ?..
Fast ska ju få en onepiece också, men vi får se!

Hiss/Diss?

Godmorgon Freedaaag


Godmorgon :D
Äntligen är det Fredag, känns sjukt skönt! Och speciellt roligt när planerna för idag/helgen kommer bli grymma, mer om det senare ;)

Har precis fixat mig lite i alla fall, men som ni vet orkar jag inte fixa mig till skolan. Tycker bara det är onödigt, men osminkad går jag ju inte!
Planerna för kvällen är fortfarande inte klara, så snackar med bästavän om dom just nu!
Känner mig super glad idag, och det är ju bra! Bara för att några i min skola hatar mig, fast jag gillar dom, så ska det inte trycka ner mig, dom är elaka, men inte jag! Så är det ;)

 Sådär ser jag ut idag, fastnade inte på bild!

Nu ska jag gå ner och fixa te, sen drar jag till skolan!
Ha en bra dag :D

Jag behöver sova


Har hänt lite saker och sådär ikväll, tårarna har bara sprutat. Men nu känns det lite bättre, och ska krypa ner i sängen och sova och sådär nu. Nog det som är det största problemet ;)
Jag behöver skönhetssömn!

Ska messa med älskling lite, säga planerna om imorgon till Julia, och ja fixa fram kläder tills imorgon!

 Hah ;)

Dålig uppdate


Uppdateringen har varit sjukt dålig nu på kvällen, men håller på att planera helgens planer och lite sådär! Blir en riktig mysig helg faktist, bara bästavän och jag ;)
Men mer om det imorgon och sådär!

Sitter i min mjukisdress och gör absolut ingenting, känner mig jätte depp. Ingen i min familj bryr sig, jag är orolig för mamma, har redan förlorat pappa. Jag kan inte leva utan mamma, även fast jag är jätte sur på mig!
Ska be älskling ringa mig, få mig på andra tankar!

 Old..

Älska mig


Hah, sitter och flummar med Julia nu. Kul att vi båda heter det va, fast jag heter Julia med H ;) Lite speciellt sådär, eller hur ?!

Vi såg precis " Älska mig " i allla fall, och den är ju sjukt sorlig. Vi båda satt typ och halvgrät, och satt under samma filt ?. Men bra är den i alla fall :D
Men lite deppig blir man efter den, så nu sitter vi och flummar sjukt mycket, våran humor!

 Hah, seriöst ;)

Film nu


Nu ska jag och Julia se på film, det gör vi ju typ alltid nu ?.. Men det är ju sjukt mysigt tycker jag i alla fall, vi har ju samma filmsmak :D

Är med bästavän


Kom hem för ett tag sen, typ för 50 minuter sen ?.. Men har pratat en massa med bästavän om allt som händer i skolan + vilken skola jag ska byta till och sådär :D

Nu sitter vi i alla fall vid olika datorer och bloggar, väldigt osociala! Men vi har pratat i tele med min pojkvän i alla fall, lite busigt ;)
Och sen har vi sjungit en massa, ni sak bara veta vad roliga sånger vi sjungit!
Vi har flummat väldigt mycket, men det gör vi ju alltid. Är ni också så att ni blir helt konstiga när ni är med era bästisar ?! :D

 Hah ;) nu

Slutar nu..


Alla slutar nu, fast inte jag. Ska ha PH samtal, och sen ska man sitta kvar i en timme ungefär! Men det blir nog skitbra, eftersom jag har lite småsaker att göra :D


Ska bara smsa med Bästavän och vart vi ska mötas och sådär, och sen ska jag sätta på mig mina hörlurar och dunka musiken på högsta, bäst ;)


Jag kan om jag vill

Händer en massa saker i skolan just nu. Vet inte vad jag ska säga eller göra, jag ska i alla fall byta skola. Inte moget men det ska jag, blir nog bäst så! Jag vet vad jag gjort, vad jag kan göra och att allt kan bli bra. Jag kan allt bara jag vill, jag tror starkt på mig själv, jag vet att jag är en bra människa och en bra kompis :-D

Planer för dagen


Planerna för dagen är enkla, och då blir det ju mycket uppdate och allting. Det är ju alltid bra :D

Först ska jag gå klart i skolan för idag, har ju PH samtal idag också, Tror nog det kommer gå jätte bra faktist, känns skönt! Förra termingen fick jag alltid skäll och sådär, men nu är det en annan stil på mig :D
Efter skolan så drar jag hem, och så kommer Bästavän till mig. Så ska vi se en film och snacka en massa och sådär!

 Sist vi såg film, thih :D

Vad ska ni göra idag då ?

Är mina ögon fina ?..


Har lunch just nu, fast den är slut snart.. Sitter och funderar på om mina ögon är fina, vad tycker ni ?! :D

 

Outfit & Facelook




Drar till skolan nu


Ska gå ner och fixa chai te i min Starbucks mugg, och sen så ska jag gå mot bussen, och åka vidare till skolan! Duktigt va ?! :D

Har lite småbråttom, men jag hinner nog. Tar en senare buss pga några saker, vill åka ensam och sådär. Har en riktigt fuldag idag känner jag, fastnar inte på bild eller nånting. Men så är det ibland, ska inte vara sur över det :D Tänker jag att jag är snygg, då är jag snygg :D

Vi hörs senare idag! Puss ha en bra dag


Godmorgon




Godmorgon kära läsare, är ni vakna ?! ;)

Jag har precis ätigt frukost, tvättat ansiktet, klätt på mig, och sitter och sminkar mig nu. Men som ni vet orkar jag inte fixa mig till skolan, bara onödigt tycker jag ;)
Ska sätta på musik nu på högsta, väcka alla i huset, helt rätt!

Godnatt


Ska krypa ner i sängen nu, behöver sova i 100 timmar.. Har satt på mig mina söta sovshorts med hjärtan på, och nu blir de ju perfekt att krypa ner i en rosa säng ;)
Pojkvän ska ringa och säga godnatt, som jag sa förut. Kan inte somna utan att han säger godnatt till mig, lite gulligt är det :D

 Thihi :D

Godnatt!

Gammal och ute, men jag älskar den!


Nagellack




Hmm.. Jag tycker faktist Isadoras och MakeUpStores är bäst, speciellt Isadoras. Visst dom kostar kanske lite mer, men absolut värt priset!
Finns en massa fina färger, håller länge, stor flaska, och bra borste ;)

 Finns mycket fler snygga färger!

Jag är duktig


Satt nere i köket och pluggade engelska ett tag, sjukt skönt! Nu är jag klar med steg 7 och ska försöka redovisa imorgon, duktigt va ? ;)
Är grymt stolt i alla fall!

Drack chai te också, om man har mycket mjölk och socker i så smakar det sjukt gott, testa! Snackade en massa med mamma och sådär också, mysigt!
Finns ju alltid en massa saker att prata om, och just nu är jag jätte orolig för en sak med henne, sjukhuset hit och dit hela tiden :(


Plugg nu


Ska gå och fixa chai te, och sen sätta mig i köket och plugga lite. Min syster ska hjälpa mig, hon ska bara rätta några saker och sådär :D


Namsdag idag




Hah, jag och bästavän har namnsdag idag :D


Dissar!




Måste verkligen dissa ett nagellack som är sämst, eller ett märke av nagellack!

Och det är " Viva la diva " nagellacken, dom suger verkligen. Visst färgerna är jätte fina, borsten är bra, mycket färg i flaskan och dom är billiga, men kvaliten sen är ju super dålig! Verkligen synd tycker jag!
Färgen lossnar på en gång, det blir helt fult och konstigt ?..

Funkar att ha det i en dag, men visst vill man gärna ha det lite längre ? :D

 Finnsi många fler färger..

Nyss duschat


Kom precis ut ur duschen, och gud vad skönt det var att få duscha. Älskar att bara stå under varmt rinnade vatten, och sen dessutom blir man ju jätte fräsch ;)
Så nu luktar jag jätte gott och är hur fräsch som helst, len är jag också!

Sitter och funderar på vad jag ska göra nu, fryser som bara den. Väntar på att min bodylotion ska torka, haha, den luktar verklingen sjukt gott! Den är från LdB :D

 Osminkad och nyduschad, frääääscht :D

Duschen väntar


Har varit ute på en snabb prommis med Miio, det är skit kallt ute. Vore ju skönt att åka till Thailand nu, håller ni inte med ?! ;)

Men ska hoppa in i duschen nu i alla fall, göra mig fräsch och sådär. Känner att jag behöver det, tvätta håret och sådär, duscha riktigt varmt.
Sköönt :D

Självförtroende är viktigt


Självförtroende är en grej som är jätte viktig för att man själv ska må toppen, en sak som kan vara jätte svår att skaffa, men som är bäst när man har det!

Jag har dåligt självförtroende, jag tycker att jag är jätte ful, och att jag är tjock, men jag vet att jag inte är tjock. Och även om jag är ful så är det ju insidan, eller hur ? :D
Så ett tips, man ser om någon har dåligt självförtroende, och det är ju inte så kul att det syns utåt. Så om du är ute/skolan/stan ja vart som helst, le hela tiden och tänk " fan vad snygg jag är ;) "


Jag mår bättre


Kom precis hem från skolan, gick till Ica och köpte en sak innan jag gick hem också. Pojkvän ringde mig och vi snackade hela vägen hem, mys ;)

Imorse mådde jag inge bra, hade världens kramp i magen. Men värmde en vetekudde, tog ett stort glas te, och sen blev allting bättre :D
Sitter och tar det lugnt nu i alla fall, behöver det! Smsar, bloggar, läser bloggar och sådär. Ni vet det man brukar göra efter skolan ? ;)

 Sådär har jag sett ut idag då, halvt sliten..

Ingen uppdate nu


Jag mår sjuuuukt dåligt, har ont i hela magen, mår jätte illa och vill bara ligga och va sjuk. Men jag ska till skolan.. Om jag mpr bättre efter skolan, så uppdaterar jag då!

PUUSSS

Godnatt


Har sprungit upp och ner för trappan och fixat en massa saker, städat på rummet, varit nere med mamma och snackat om min pojkvän ( lite problem med det och sådär, men helst inget jag tar upp i bloggen :D )

Men nu har jag satt på mig min pyamas, bäddat upp sängen och ska krypa ner och sova. Älskling ska ringa först och säga godnatt, gull ;)
Kan inte somna om han inte ringer mig..

 Yes, sovoutfit, gullig va ? ;)

Gonatt!

Älska!


Har druckit te och pratat med älskling



Jag vill och SKA ha en OnePiece


Har kikat runt lite och hittat två OnePiece jag vill ha, dom verkar ju så sjukt mysiga och sådär tycker jag ;) Och klart det skulle vara mysigt att ha en sån!

Men kan inte bestämma mig ?.. Vill ha en i någon mjuk flis, heter "teddyflis" eller något såntdär. Men färgen var så ful i den, vill ju ha rosa eller lila ;)
Hittade en lila, och en rosa, men får se...


 Hmmm??? :D

Tar det lugnt i min mjukisdress


Sitter uppe på mitt rum just nu bara, tar det jätte lugnt faktist. Är sjukt glad över dom sakerna jag fått, speciellt hårinpackningen eftersom det ska vara ett grymt märke :D
Håller på att kolla på lite kläder, kollar på en onepiece. Skulle jätte gärna vela ha en faktist, men vill ju ha en äkta såklart!

Läser en massa bloggar och sådär också. Och en sak, lägger ni till mig på bloglovin, säg till så lägger jag till er på en gång :D

 
Jag just nu..


Är med i Dagens Blogg hos Isabel grymt söt tjej och jätte bra blogg, var med du också, tryck HÄR

Kolla in sötnosen blogg



New New New

 Mugg, såndär som man tar med sig ;)
 Nagelstenar :D
 Super söta spetstrosor ;)
 Grym hårinpackning ;)
 Sjukt gulliga shorts ;)

Tack mami :D

Video från skolan

 Hah ;)

Hemma från skolan


Kom hem för ett tag sen från skolan, men pojkvän ringde mig och jag berättade några saker för honom. Så det tog ett tag, men hoppas det inte gör något :D

Min blogg handlar ju absolut inte om skolan, men nu måste jag bara få berätta. Vi fick disekera lammhjärtan, njurar och lungor, så äckligt :(
Fast det slutade med att jag och Matilde stod och skrek i ett hörn *hhaha* :D Men det var verkligen grymt äckligt, och man skulle ta i det ?..

 Innan
 Hah, titta mig ;)
 Jag tog INTE på det där.. Uuusch..

Kommer video senare ;)

Slutar nu


Slutar nu så ska gå till bussen med Ellinor, och så åker vi hem! Har varit en riktigt tuff dag idag faktist, men så ska det väl vara i skolan, eller ?..

Blir skönt att komma hem, har bara bloggen i huvudet just nu, hehe ;)


Planer ( tidinställt )


Gjorde det här imorse innan jag drog till skolan, så planerna kan ändras lite.. Men är ju enkla planer, och kan ju alltid blogga på mobilen om det skulle bli andra planer :D

Planerna för idag är att bara åka hem! Mamma och min syster kommer hem från New York, och ska bli kul att få träffa som igen, saknat dom grymt mycket! Dock är den en sak som hänt, vill inte ta upp i bloggen, men är jätte orolig för det i alla fall :(
Men iaf! Sen blir att plugga, och blogga super mycket, blir det bra ?! :D

Vad ska ni göra idag ?


Plugg nu igen



Ska hämta mina hörlurar, och dunka musiken på högsta, skönt ;)


Luuuuuunch


Yes, nu blir det att sitta och snacka en massa skit på lunchen, skönt ;) Har ju pluggat i flera timmar ända tills nu, känns skönt att få vissa saker gjorda faktist!

Jag och Natalie planerar en sak med våra bloggar, eller vi försöker.. Men om det blir något med det så märker ni nog det lite senare :D

Är det någon som vet om den här är bra ?..


Sitter i skolan just nu och försöker koncentrera mig, men en snabbt inlägg hinner jag med nu. Mobilbloggar på surfen på mobilen som ni förstår :D

Jag byter ju mascaror 24/7, och just nu har jag svårt att hitta en som verkar bra. Jag har den gula " The colo ssal volum express mascara" tycker faktist den funkar sjukt bra! Men känner att jag skulle vela testa en annan :)
Finns ju en lila med en böjd borste, är lite sugen på att testa den faktist!

 Vet ni om den här är bra ? ;)

Skolan nu


Ska dra mig mot skolan nu, ska ändå bli ganska skönt! Behöver plugga en massa, så ska försöka göra det idag. Går ju i Kunskapsskolan, stolt över det faktist ;)
Mobilen ska ligga i skåpet, ska i alla fall försöka med det...

Men självklart kommer jag uppdatera på dagen ändå, bloggen är ju viktig. Struntar i vad lärarna säger, haha ;)




Ha en bra dag nu :D


Outfit & Facelook

 Yes, sådär ser jag ut idag ;)

Jag sover


Jag sover, skönhetssömn ;)

Snart blir det sängen


Har tänkt att jag ska sova jätte tidigt ikväll, behöver verkligen sömn ( och ska ju upp lite tidigare för att hinna blogga och ta bilder och sådär :D )
Har bäddat upp sängen, fixat fram kläder, kollat så att allting är med i min rosa väska och sådär!

Ska bara fixa några saker till, sen blir det att sova! Smsa lite och sådär först såklart, är ju mobil beroende. Ibland är det hur jobbigt som helst :(

 Fint täcke jag har va ? :D

Godnatt

Sminkad och Osminkad


Brukar faktist vara osminkad ganska ofta, tycker det är hur skönt som helst! Känner mig alltid jätte fräsch när jag är osminkad, och skäms inte över mig själv när jag är osminkad. Liksom jag ser ut som jag gör, och kan ju inte gå och må dåligt över det hela livet ;)

 Bilderna tagna precis, helt osminkad :D

Tagit det lugnt


Har bara suttit och tagit det lugnt ett tag nu, jätte mysigt faktiat! Har ju mjukiskläder och allting idag, skulle köpt en ny mjukisdress idag, men tyvär blev det inte så. Ska spara pengarna istället, smart va ?! :D

Alex ringde precis och vi snacka lite och sådär, planera när vi ska ses + om lite annat. Dunkat musiken på högsta har jag också gjort, tror nog mina högtalare sprängs snart, hehe!

 Är sjukt sliten, syns det ? :(

Hiss/Diss ?


Tycker dom här var ganska coola faktist, gör nog en stor del i outfiten om man bara sätter på sig ett linne och något enkelt halsband :D

Hiss/Diss ?


Danny - In the club


Alla vet ju att Danny Saucedo var grym i Melodifestiveln, och gick direkt till Globen. Och snacka om att jag blev glad, ska ju se live där. Så ska se min prins live :D

Men nu anklagas Danny att han tagit sin låt av en annan. Dom säger att det finns en spansk låt som heter " En el Club " som gjordes av ett pojkband, och las ut på Youtube 2010!
Enligt Expressen är hans låt väldigt lik den, speciellt i refrängen.

Danny säger att han lika gärna kan ge upp Melodifestivalen, att han känner sig sårad. Jag ska aldrig mer se på Melodifestivalen om Danny ger upp, :(


Länkbyte







Kolla in deras bloggar, sjukt söta tjejer ;)


Drar och käkar middag nu


Ska dra och käka middag nu, blir nog pizza eller något sånt onyttigt. Men jag tycker i alla fall att det är okej att äta onyttigt ;)


Er jag ska göra länkbyte med, fixar jag när jag kommer hem!

Music



Tycker den passar ganska bra idag ;)

Alla hjärtans dag


Idag är det ju " Alla Hjärtans Dag " och det är ju lite speciellt tycker jag, liksom en dag fylld med en massa kärlek. Dock drev jag med just den där meningen, hehe ;)

Men det blir inget speciellt för mig idag i alla fall, eftersom att min Pojkvän är lite för långt bort idag. Men får fira det med honom lite senare, bara att börja längta!
Men kan ju träffa några kompisar istället, köpa gelehjärtan och sådär! Men vi får se hur det blir med det!

Vad ska ni göra idag då ?! Vara med eran pojkvän/flickvän, träffa kompisar, eller bara ta det lugnt hemma ?


Juliahofsweden.blogg.se


Har starat ny blogg nu, och hoppas det här kommer gå bra och att jag faktist får läsare som gillar mig! Vad tycker ni om det ? ;)

Jag heter Juliah i alla fall, bor i Åkersberga. På dagarna är det mest kompisar som gäller för mig, shopping, smink, skola, bloggen och sådär :D
Min blogg kommer i alla fall handla om allt möjligt, vardag, kändisar, skvaller, massa tips, videobloggar, outfit&facelook + en massa mer roliga saker ;)
Finns en massa bloggar som handlar om det här, men jag kör verkligen på min egen stil, mitt eget race helt enkelt. Love it!

 Yes, några egopics på mig :D

RSS 2.0