Mys kväll


Kom precis ut ur duschen och nu sitter jag i min sköna onepiece och planerar morgondagen lite, nice va ?! Har även suttit i soffan ett tag och käkat chokladbollar, mums!

Bästavän kom till mig i alla fall, och vi drog direkt på oss bikinis och fixade varsinn bulle i håret, och ner till bryggan med musiken + madrasser, galet nice ? ;)
Sen låg vi i vattnet med madrasserna och paddlade runt lite, sommarkänslor, hääärligt! Dock var det inget blått vatten så man såg botten och alla färgglada fiskar, men sticker ju troligtvis utomland om ett tag, då blir det sånt mys!








Med bästavän


... vi chillar ute i vattnet på varsinn luftmadrass bland alla näckrosor, och har musiken på bryggan, galet nice ;)


Asballa shorts


Förut var det alltid " normala " short jag ville ha, jeansshorts, små och korta, det var perfekt, och är fortfarande perfekt! Men nu älskar jag shorts som har USA flagga, riktigt hett + så tycker jag höga short är grymt snyggt, ska köpa några nya snygga shorts nu i veckan till min garderob, hääärligt :D Tänk er att matcha ett par coola höga shorts, med en enkel tröja/linne och ett långt halsband och söta ballerinaskor?..



Asballa ju ? ;) Vill ha alla!


Länkbyten



Kika in den här söta brudens blogg, vardag, shopping osv!
http://ericarinaldos.blogg.se/
http://ericarinaldos.blogg.se/
http://ericarinaldos.blogg.se/
tryck på länkarna så hittar ni dit ;)




Söt tjej som driver en blogg där ni hittar intressanta saker!
http://danamisaghi.blogg.se/ http://danamisaghi.blogg.se/
Klicka på länkarna!




Just nu i en videoblogg..


Copycats

Så less på alla brudar som härmar mig med bloggen, skriver samma saker, tar mina grejer, och börjar med samma saker som jag börjar med!
Helt okej att bli inspirerad av andra bloggare det är det som får en själv att komma på ideer och som får en att blogga, men att kopiera halva bloggen BIG NO! Kom på din egen stil, blogga på ditt egna sätt, kom på dina egna ideer, då blir det bäst och då kommer ni som längst babys ;)




Back on track


Godmorgon sunshines! Nu är jag tillbaka här i bloggen efter några dagars paus pga allting som hänt, har samlat nya krafter och ser framåt nu, så nu kör jag på som aldrig förr :D

Gick upp jätte tidigt idag i alla fall, och tog en powerwalk i solen med musik och rensade tankarna lite, perfekt start på dagen!
Sen fixade jag en drink och la mig ute i solen och solade ett tag, med musik och feta solbrillor, älska sommaren i Stockholm ;)



Vad har ni gjort denna morgon?..

Klarheter



Fixade ett snabbt videoinlägg för att ni kanske skulle förstå lite mer, så kolla på det och få reda på lite saker ang mamma, bloggning osv..
PUSS


Mamma..


Jag vet inte riktigt hur jag ska orka skriva ett helt inlägg om det här, men ni är ändå mina läsare och behöver veta + alla kompisar som läser. Men jag går inte in på detaljer, för det här är nätet.. Vill ni fråga något, finns facebook där är det bara att skriva, svarar på allt! Juliah Strand @ FACEBOOk!
Jag behöver allt stöd jag kan få just nu, för att ens orka med det här, alla kommentarer värmer, från ALLA, till och med från er jag inte känner, o er jag inte har kontakt med längre

Det är så att jag och min syster fick åka in akut igår natt till sjukhuset, för mamma hade blivit jätte dålig. Och ja, där satt vi hela natten, storgrät hela tiden. Och mamma var nersövd hela tiden, och hade en maskin som andades åt henne. Hon kan inte andas alls själv, och ja.. Så är läget, min mamma är sekunder från att dö men också veckor, beror på hur hennes kropp tar det, hon kommer dö i alla fall. Och det känns som en mardröm, ingenaning om vad som kommer hända nu, jag bara gråter, mår dåligt, och har inte en ända tanke, den ända tanken som finns är att jag inte vill mer, jag tror fan inte jag klarar det här. Men jag ska kämpa in i det sista, och försöka göra det bästa..

Mer tänker jag inte berätta på bloggen. Nu vet ni i alla fall vad som hänt, och ni förstår anledningen till den dåliga uppdateringen.
PUSS



PS -
Ni alla är underbara, vänner, bloggläsare, ALLA!

Det här fick inte hända

Kom hem från sjukhuset för några timmar sen, har suttit där hela natten, vid mammas säng. Det har hänt en sak som absolut inte fick hända, och jag kan inte hantera det här. Förstår att ni kanske undrar vad som händer, ska samla lite krafter så återkommer jag ikväll och berättar vad som hänt. Ha en bra midsommar!

Sjukhuset nu


Sjukhuset nu, helvete. Uppdaterar senare med mobilen.

Diss till HM



H&M fick ju en ny design för ett tag sen, och sen dess har jag knappt vart inne 2 gånger och kollat för att den är så himla konstig. Allt är bara rörigt, svårare att hitta kläderna osv. Tror dom försökte härma Nelly lite, men det blev riktigt dåligt! Jag har inte beställt nånting därifrån sen dess, dåligt för dom?.. Vad tycker ni andra om deras nya " design " ??


Osminkad brud


Sitter i sängen just nu och snackar med massa folk ang. sommarplaner, det blir galet, utomlands med ett gäng kompisar maybe ;)
Nu ska jag fixa grönt te och sen lägga mig under täcket och se en galen tjejfilm, sen ut och träna igen, hehe!

 Just nu, helt osminkad

Vad gör ni babes ? :)

This or that


Kom på nya roliga åt mig nästa gång, dom som gör det får länk!

bil/moppe
smeknamn/
ditt vanliga namn
bästavän
/
pojkvän
guld/silver
dusch/badkar
tacos/kebab
mascara/fondaution
hanboll/fotboll
sjunga/
dansa
singel/
pojkvänn
shoppa/myskväll med killen
Godis
/ chips
Tälta / husvagn
Katt /
hund
Tatuering
/ piercing
Bok /
tidning
Yacht
/ färja
Täcke / kudde
Thailand /
hollywood
Shoppa
/ blogga


Gryyyym


Sitter och dunkar den här låten just nu, och ska snart ut och springa tänkte jag, så härligt


Nyvaken




Godmorgon sunshines, sådär sitter jag i sängen just nu helt nyvaken i en stor tjocktröja, mysigt.. Spöregnar ute också, blir en mysdag framför datorn med massa bloggning, musik, filmer osv, beställa hem kläder också ;)


Jeansleggins


Gick in på Nelly's hemsida och kikade runt på en massa kläder, behöver rensa garderoben helt. Kanske ska vara med i deras design tävling och komma etta, vore ju inte så dumt ;)
Hittade i alla fall ett par super snygga jeansleggins som skulle sitta perfekt på mig, snygg tröja, kort skinnjacka, och söta ballerinaskor, perfekt till ju!


Nyduschad brud


Kom precis ut från duschen, har haft hårinpackning och allt. Viktigt att hålla håret snyggt nu på sommaren, vem vill inte ha långt, glänsande och oslitet hår liksom?... ;)
Böt i alla fall om till min Hello Kitty pyamas, och nu sitter jag i sängen med datorn i knäet och bloggar, mysigt ju! Ska nog sätta på en bra tjejfilm och bara ta det lugnt!


My day


Hello babes, kom precis hem och sprang upp till datorn för att blogga, känner att uppdateringen inte varit den bästa idag, men ni fick ju mitt sms-inlägg innan popexpressen, och yes det blev röj :D

Har haft det riktigt körigt idag faktist, har nog åkt runt i hela Stockholm och fixat massa grejer, haha! Och stött på massa trevligt folk :)
Drog i alla fall på en snabb shopping, sminkborttagning osv fick jag med mig, hann med en fika också, mysigt! Sen drog jag och bästavän mot grönan och vart där hela kvällen, käkat sockervadd, åkt massa grejer och bara haft det mysigt.. Vad har ni gjort idag?..

 
Provade massa skor, hittade världens sötaste kilklackar jag ska köpa ;)
 På tåget, egotime *hehe*
 Stockholm

Kvar på grönan och nu blir fet röj i popex...

img_1398 (MMS)

Kvar på grönan och nu blir fet röj i popexpressen ;) Vad gör ni sötisar?


Remixen på Dessie's låt



Dessie's låt, fast det är en remix, grymt bra! Den blir grym i popexpressen ju, rööööööj ;) Chillar runt i stan med bästavän just nu i alla fall, mys!



Drar nu


Har precis fixat allt det sista, super! Och nu ska jag dra och möta bästavän sen vidare till grönan och stan, vi möter nog några boys också, hehe ;)
Powerwalkar till bussen med Dessie's låt i lurarna, hääärligt!

 Solbrillorna är på också!

Videoblogg - facelook outfit planer ;)




Härlig morgon


Direkt när jag vaknade så fixade jag lite frukost och ett glas vatten och satte mig ute i solen och planerade lite småplaner ang. bloggen, har några projekt på g, kul va ? :D
Nu tänkte jag gå ut och powerwalka en snabbis med värsta musiken i lurarna, perfekt start på dagen än sålänge ju, och tror den kommer fortsätta bra!

 Nyss.. Btw, mina ögon har svullnat upp jätte mycket, ingenaning om varför..


Fel på bloggen igen


Gud vad irreterad jag blir, det är fel på bloggen nu igen, går inte att kommentera osv! Ingenaning om vad jag ska göra, byta blogg eller?.. Hmmmh?..
Hörni!
Hjälp mig att fixa det här med kommentarerna, har ni några tips ?

Såhär springer jag runt just nu

 


Sådär springer jag runt i mitt rum just nu, med musiken på högsta och dansar galet i mina sötfula shorts, hehe ;)


Länkbyte


http://sofieschilcher.blogg.se/
http://sofieschilcher.blogg.se/
http://sofieschilcher.blogg.se/
Bilden eller länkarna!

Kika in den här söta brudens blogg, riktigt läsvärd ;)

( inlägget verkar inte gå att kommentera, kommentera på det under )


Videoblogg


Bjuder på det här videoinlägget, mascara i hela ansiktet och blött hår efter grönan, haha snyggt :)


Blött blev det


Drog till grönan med Matilde och mötte upp bästavän och Joel och lite annat skönt folk också, så vi sprang runt och åkte en massa grejer!
Började spöregna också, mitt när vi åkte en grej, så allt smink rann, och jag blev helt dyngsur, men det är ju härligt ;) Så vi drog till ett mysigt fik inne på Aquaria och tog en varm choklad och snackade lite, perfekt ju!

 Sådär snygg sprang jag runt ett tag, hehe nejdå, såg bättre ut i verkligheten!
 Jag och bästavän
 Varm choklad!

Outfit för idag



Yes, det där är min outfit för dagen! Kör på toffs idag, snyggt ju! Synd att jag inte har min keps än då, men det fixar sig!  Nu drar jag mig mot grönan och möter massa skönt folk, ser ut att bli värsta gänget :D

Grymt snygg ju


Godmorgon babes! Nu verkar hela designen och allting vara klart, och det funkar att kommentera, är verkligen super nöjd med hela bloggen, tack WILMA

Har i alla fall super bråttom nu, skulle åkt till grönan imorse med Joel men det blev en massa strul, så åker dit med Matilde och möter Joel och Julia, så blir en heldag på grönan, härligt!
Så nu blir det att sätta på musiken på högsta, fixa mig galet, och sen dra mig mot grönan! Vad ska ni göra idag babes?..

 
Vad tycker ni, HISS/DISS ? :D

Förlåt babes


Hej sunshines, förlåt för att jag knappt uppdaterar! Men det är så att det är helt fel på min blogg, det går inte att kommentera osv! Och har precis fått en ny skitsnygg design, men är tvungen o ställa om bloggen helt från början för att det ska fungera! Så måste fixa ny design osv, men det ska vara klart imorgon kväll ungefär!

Håll ut,

Dessies låt


Vad tycker ni ?!
Själv tycker jag att hon verkligen har lyckats, älskar videon och hennes röst är grym!


Ny design


Förlåt för strulet med bloggen som varit ett tag, men har fått en ny design osv! Men nu är allt på plats och jag är super nöjd, vad tycker ni om min design ? :D

Det var Emelie som gjorde min design i alla fall, hon är verkligen grym på det! Och just nu har hon en tävling på sin blogg där hon har gjort super söta örhängen, med äkta pärlor, vem vill inte ha det liksom ?! Kika in på hennes blogg och var med ni också, jag är i alla fall med!
 Klicka på bilden för att checka in hennes blogg och tävlingen, var med!

HJÄLP


Katastrof på bloggen just nu, har panik, ingenaning om vad som hänt

Hiss



Jag har alltid hatat kepsar på tjejer, men vet ni?.. Nu tycker jag att det är grymt snyggt, har man en dålig hårdag, sätt upp håret i en slarvig toffs och sen på med kepsen och sminket, och lite smycken på det, så blir det skitsnyggt ju :D
Jag ska i alla fall ta och köpa en rosa keps såfort jag får tid till det, passar på att köpa massa smycken som ska matcha kepsen också *hehe*



Myyyyyys


Sitter och fixar lite med bloggen just nu, älskar att fixa till designen lite smått, maila hit och dit om samarbeten, glaaaad brud :D   Och älskar era gulliga kommentarer jag får, uppskattar alla!
Nu tänkte jag i alla fall fixa en god fruktsallad och sätta på något bra på tv, blir nog en riktig tjejfilm, mys! Vad gör ni nu babes?..

 
Just nu...

Like i love you


Hårinpackning, peeling, bodylotion


Kom precis ut ur duschen, super skönt! Så nu sitter jag i mjukiskläder och lyssnar på musik och bloggar, perfekt?.. Gott luktar jag också, cocos ;)
Några söta bloggläsare har frågat vad jag använder för hårinpackning, peeling och bodylotion, och tänker självklart visa det för er!

 Hårinpackning, använder egentligen PaulMitchell's hårinpackning, men den är slut, och den här är också grym, tips!
 Peeling, luktar så sjukt gott!
 Bodylotion, dör för den ;)


Länkbyte


Kika in den här sötnosens blogg, beroendeframkallade!
http://elliu.blogg.se/
http://elliu.blogg.se/
http://elliu.blogg.se/

Klicka på bilden eller länkarna


:D


Godmorgon babes, haft en bra morgon?..

Jag startade min morgon med en kopp grönt te, och sen ut i regnet på en powerwalk i nästan en timme, duktig tjej eller hur ?! :D
Och nu sitter jag i sängen och kikar runt på alla sommarnyheter, kläder, skor, smycken, looove!

Planerna för dagen är i alla fall att ha en riktigt tjejdag, ska ta en lång dusch med hårinpackning, peeling, raka benen osv, sen ta fram en riktigt tjejtidning och lägga mig i sängen och läsa den, med musik på, och bara ladda inför en ny vecka, sommarlov..


Next 2 you

Sitter i sängen och tar det lugnt, lyssnar på världens bästa låt och tänker på finaste killen på hela jorden.. ♥



Tränat


Vet ni vad jag gjorde ?.. Jag fick värsta rycket och blev träningsugen, så drog ut och sprang ett tag med hörlurar och Miio i koppel brevid.
Sen blev det en massa rumpövningar, situps osv när jag kom hem, duktigt va?.. ;) 

 




Idolbild :)


"tack för en underbar blogg :) http://eymalin.blogg.se "
Tack så jätte mycket, blir super glad!

Idolbilder skickas till [email protected] - där kan ni även chatta/maila med mig!


Jag säljer min kamera


Jag har tänkt sälja min kamera DSC-W350, som jag haft i ca. 2 månader och som funkar perfekt! Den tar bra bilder, ljudet när man filmar är verkligen grymt, och den är i ett bra skick, inga repor eller så!
Jag säljer den för 950 kr och då följer laddare, USB sladd, batteri osv med, allt följer med förutom minneskort!



Intresserad av att köpa den ?.. Maila mig på [email protected] eller skriv i kommentarsfältet så pratar vi vidare

Fixat busskort


Min låtsaspappa kom precis med ett nytt busskort till mig, tack! Så nu kan jag planera dagen utan att behöva gå överallt, haha ; )


Skön morgon


Godmorgon babes : )

Jag vaknade precis, så sjukt skönt att få sova länge. Dock fick jag väcka bästavän genom att hälla vatten på henne, så gullig jag är
Nu sitter jag och försöker planera dagen lite, grönan, stan, träffa en kille, hmm?...
 
 
Bilden tagen inatt

Älskar skorna


I sommar kommer nog mina pengar gå åt till en massa skor, loooove : D Dom här skorna måste jag verkligen ha,


Mycket bättre nu


Mår mycket bättre nu, efter jag fick skriva av mig lite, rensa tankarna, så blev allt bättre. Tips till er som mår dåligt, skriv allt ni tänker, det hjälper babes!

Jag och bästavän kollade precis på en skräckfilm i alla fall, The Ward blev det. Så vi låg under samma täckte, höll i varandra jätte hårt och skrek en massa, asnice ju! Dock saknades det lite killar bara, hehe ; )
Nu blir det att se alla Bring It On filmerna, snacka galet med tjejsnack och bara chilla!





Ja, jag mår skit


Jag bruka inte skriva om hur jag mår osv i bloggen, min blogg handlar inte om depp och känslor, men vet ni?! Jag skiter i det nu, för jag behöver verkligen skriva av mig.

Jag har ingenaning om vad jag ska skriva, vill bara få bort all ångest, inte behöva känna massa tårar som bara vill spruta ut ur ögonen på mig, jag vill gråta, men jag vågar inte.
Jag är rädd, så äckligt jävla rädd, jag går igenom smärta varje dag, jag kämpar för att ens komma nånstans, och jag vet att man behöver kämpa, men jag har kämpat hela mitt liv, kämpar dygnet runt, och jag ska kämpa in i det sista även fast jag egentligen vill ge upp. Jag säger alltid till er att se det positiva i allt, och jag försöker, men nu - jag ser fan inget positivt nånstans, jag ser bara svart.

Jag är rädd för att förlora min mamma, då har jag typ inget liv längre. Ett liv utan en mamma och en pappa, vafan är det?. Förlorar jag min mamma, vet jag inte vad som händer, då skiter jag i allt.
Ångesten är redan över mig, jag gömmer mig från verkligheten men den kommer ifatt mej, trycker ner mig på botten, och jag är kvar där.

Länkbyte


Kicka in den här sötnosens blogg, beroendeframkallande blogg :)
Klicka på bilden eller länken
http://fubzie.blogg.se/


Idolbild


Taaaack http://svantemark.blogg.se super fin : )


Idolbilder skickas till [email protected] - där kan ni även chatta/maila med mig osv!


Say jambo



Den här låten sitter jag och bästis och lyssnar på just nu, vi kom precis hem efter att ha köpt massa till ikväll vi båda sprang runt i onepiece och snackade galet mitt bland alla i affären..
Vi har även fixat massa filmer tills ikväll, kvällen blir myyyysig!


This or that


Kör på This or That nu igen, nästa gång är det eran tur att komma på vad jag ska välja, gör en lista i kommentarsfältet! Länkar den som gör den bästa

Singel/Förhållande

Leopardmönster
/Zebramönster

Rosa/Lila

Fattig/Olycklig

Julia/Juliah ( namet )

Smsa/Ringa

Trosor/Bh

Liseberg/Grönalund

Göteborska/Skånska

Långt hår
/Kort hår







Fett glad brud


Godmorgon babes, haft en bra morgon?..

Min morgon har varit super i alla fall, legat i sängen och snackat i tele, flummat runt med Julia och bara myst! Blev en springtur i regnet mitt på gräsmattan i trosor och bh, hehe ; )
Nu blir det att planera dagen lite, ser ut som en filmdag/kväll med mycket godis, massa bloggning och galet mycket mys, love!

Den här bilden hittade jag på kameran, Julia smygfotar när jag sover.. Och vem drömmer lilla jag om?.. ; )

Kubb ikväll :)


Kom precis hem och böt om till min sköna onepiece, och nu sitter jag och Julia i sängen och käkar godis och snackar om sommarlovet, helt galet : D

Vi drog i alla fall och träffade Kalle och Joel och spelade kubb med dom, somrigt eller hur?.. Självklart vann jag och Julia första gången, sen ägde dom ut oss, faaaan!
Vi snackade en massa, cyklade runt överallt, och nu är min rumpa helt blå för Joel skjussar galet alltså, haha!

 Kalle och Joel
 Min söta bästavän hehe ; )
 Kvällens outfit, fråga mig inte vad jag gör på andra bilden, haha...

Med bästavän


Mötte bästavän och vi köpte lite gott, och nu har vi precis fixat oss super snabbt och ska dra hem till några kompisar, skön sommarkväll : D
Vad ska ni göra ikväll?..

Såhär såg jag ut idag


( mitt i ett steg, och där ser ni hur cp mina fötter går..)

Sådär såg jag ut idag i alla fall, gick osminkad hela dagen, super stolt! Mjukisdressen kommer ifrån Bikbok, älskar den!


All i ever wanted


Mot mamma


Kör på osminkat, håret i en toffs och min rosa mjukisdress, och feta solbrillor ; )

 Bild från några veckor sen

Godmorgon sunshines


Godmorgon sunshines :)

Vaknade för ett tag sen och drog på mig min leopard morgonrock och satte mig ute och käkade frukost, ringde Alex och sanckade lite med honom också, super morgon!

Planerna för idag är att åka till mamma och hälsa på henne på sjukhuset. Och senare ska jag hem och möta bästavän och då ska hon slagga hos mig, försöka dygna kanske, hehe *lycka till* ; )

 Sådär har jag sprungit runt hela morgonen!

Godnatt babes


Hiss/Diss?


Är helt inne på lite klackar nu inför sommaren, dock har jag verkligen problem fötter så kan inte gå i klackar alls, måste ha tusen inlägg och sånt i, men det kan ju vara snyggt ändå!
Jag är redan grymt lång, men självklart kan jag ha klackar, blir längre och då blir det typ " hello model ; ) "


Fett glad brud


Hello babes, förlåt för den dåliga uppdateringen, men har haft fullt upp med annat kul, hehe ; ) Och bästis gästbloggade ju, riktigt fin bild hon la in, haha!

Sitter och är super glad just nu, kom precis hem från restaurangen där jag käkat super god mat och bara njutit av att jag har sommarlov! Bra slut på en underbar dag!
Hade skolavslutning idag, så härligt! Blev en fika i täby med finaste Matilde efter det + massa snack, kan det bli bättre ?.. Senare drog jag hem och böt om, och åkte till en kille och gjorde lite saker, fett glad brud i alla fall : D

 
Jag och Matilde imorse!
 Min middag!

Hur har ni haft det idag sötisar ?!

BTW, har ni sett min nya design ?.. Skitsnygg tycker jag, tack Nina!


Juliahs bästis här!

Hej alla Juliahs läsare! Juliah frågade just om jag kunde gästblogga här på hennes blogg och tala om vart hon var, så självklart kan jag göra det ;) Juliah har iaf åkt och träffat en kille.. hmm vem kan det vara..? ;) Tyvärr får ni nog inte reda på det! Men tror hon kommer nog hem när som helst och då bloggar hon såklart!

Men det var allt för mig, men vi hörs säkert snart igen ;) pusspuss!

hihi ja juliah, det här får man räkna med när man tar massa egobilder med min kamera ;)

Skolavslutning


 Yes sådär ser jag ut idag då, visar bättre bilder senare!
Nu drar vi till skolavslutningen, så grymt att få sommarlov ju, iiiih : D

Fixx


Godmorgon babes! Jag och Matilde gick upp vid 5 och fixade jätte god frukost, tvättade ansiktet osv, gjorde oss fräscha helt enkelt!
Och nu sitter vi och dunkar musik och fixar oss galet till skolavslutningen ; ) Glada brudar ju!



Fixade naglar


Jag och finaste Matilde har suttit i hello kitty kläder och fixat våra naglar super snygga ( mycket snyggare i verkligheten än på bild ) blev sjukt nöjd i alla fall : D Älskar att ha fräscha naglar!


Nyduschade brudar


Vi kom precis ut ur duschen och har gjort oss riktigt fräscha med hårinpackning, peeling, raka benen osv, grymt! Och nu drog vi på oss mina onepiece's och ska fixa naglarna tills imorgon, tror det blir fransk manikyr, så fräscht och somrigt : D
Musiken dunkas på högsta också, tjejsnacket är galet, omg kvällen blir riktigt tjejig!


 Vi just nu, tih..

Länkbyte


Kika in den här söta brudens blogg, ni får läsa om hennes intresasanta vardag där hon umgås med vänner, spelar fotboll osv, grym blogg!
http://aalmajohanna.blogg.se/
http://aalmajohanna.blogg.se/

Klicka på bilden eller länken!


Prommis i solen med Matilde


Slutade 11 idag efter en grymt skön skoldag med en massa fika, flumm och sådär! Sen drog jag och Matilde hem till mig och gick ut på en prommis i solen och planerade vad vi ska göra ikväll inför kvällen, massa tjejfix, ju galet nice ; )
Nu blir det att sola ett tag, käka lite lunch och sen börja med allt fix!

 Ute, glad tjej!


Min nya hårfärg



HISS/DISS ? : D


Godmorgon Tisdag


Godmorgon babes, har ni sovit gott ?! Jag hade i alla fall kunnat sova mycket bättre än vad jag gjort, hände en grej igår kväll så allt blev bara svart typ.. Och alla blir ledsna ibland, men tiden läker såren hoppas jag!

Min morgon har varit skön i alla fall, satt ute på terassen i solen och käkade en super god frukost, sen gick jag upp och fixade mig, kör på bara mascara idag, snyggt ju ? : D
Sista dagen i skolan idag också, har skolavslutning imorgon, snacka om att det blir grymt, berättar mer om planerna för dagen/imorgon senare idag!

 Outfit för dagen!


Härligt


Har precis tvättat bort sminket, satt upp håret i en ny bulle och sitter i mjukiskläder och fixar med naglarna, har massa olja och sånt på dom! Och på onsdag blir det att måla dom osv + en massa annat fix, åååh : D Älskar att vara tjej, så jävla härligt med naglar, smink, fixa hår och allt!

Nu ska jag sätta på en bra film och fortsätta med allt fix, och senare sova!  Vad gör ni ikväll sötisar?.. ; )

 Kvällsoutfit..


Ny hårinpackning


Fick med mig den här hårinpackningen hem idag, hoppas den är bra för mitt hår! Dock är mitt hår inte alls slitet, utan det är blankt, långt och fint älskar det! Behöver inget löshår eller så, naturligt ska det vara ; )


Mys ute i solen


Drog på mig mina mjukisshorts och en snygg magtröja och satte mig ute i solen med en super god smoothie + tidningen solo, kan det bli bättre ? ; ) Satte på en skön sommarlåt som jag verkligen älskar!


Min dag :)


Drog till skolan och var på världens bästa humör, och mitt glada humör har vart toppen hela dagen, hur grymt är inte det?! Vi hade brännboll i 2 timmar, då låg jag och några andra och chillade i gräset med musiken på! Efter det drog jag och Matilde till täby för en snabb shoppingtur sådär mitt på dagen haha nice ; ) Och sen drog vi tillbaka till skolan och avslutade dagen med en frågesport som var helt knäpp, hehe!

 Hah från idag!

I like the way


Svar



Hej sötnos, usch känns inte alls bra att läsa det här, låter inte så jätte bra. Men ska försöka ge dig några tips!
Det är inte så kul att vara ensam i skolan hela dagen, och jag tror visst att dom i din klass vill vara med dig, gå fram till dom och försök prata lite och se vart det leder, tror att det blir bra, och om det inte skulle funka, hitta någon kompis utanför skolan som du kan vara med efter skolan osv! För jag tror verkligen inte att andra tycker du är värdelös, det är bara du själv som tänker så!

Jag vågar faktist inte heller säga något på lektionerna, så jag vet hur det känns men jag försöker ändå att i alla fall få upp handen 1 gång och det funkar bättre och bättre. Men om ni kommit på att du ska räcka upp handen 2 gånger, så försök att räcka upp handen 1 gång ( precis som jag ), då har du gjort hälften, och det är en bra början : )
Och om du inte kan andas osv, så ska du säga till lärarna på en gång, utan att tveka, det är super viktigt!

Tänk också på att du är fin som du är, och att du är unik! Istället för att tycka att du är ful, ställ dig framför spegeln och tänk " fan vad snygg jag är " tryck aldrig ner dig själv, sånt blir bara jobbigt för man slösar en massa energie på det, tänk istället på allt bra du gör, och på hur fin du är!


Lev livet fullt ut

Det finns inget hinder som du inte kan övervinna
Ingen utmaning du inte klarar av
Ingen rädsla som du inte kan övervinna
-
oavsett hur omöjligt det verkar



Chris Brown


Älskar låten, så skön!

Har brist på bra låtar just nu, ge mig gärna massa tips på massa skön musik, alla sorter, komigen nu vet att ni kan en massa bra låtar :D


Favorit i mitt rum


Fixade precis på mitt favorit ställe i mitt rum, där det mesta är rosa och där jag har grymt snygga lampor, kan ni gissa vad jag snackar om?.. ; ) Självklart där jag fixar mig varje morgon, där alla smycken finns, solbrillor, hårprodukter osv, ååh älskar det!
Blir alltid glad när jag står där och fixar mig galet med musiken på högsta :D




Färga håret nu


Ska färga håret nu, hoppas verkligen det blir bra! Tog en ganska mörk, nästan svart färg, tror ni det passar mig ? : ) Älskar mörkt hår på tjejer, ser så snyggt ut!


Skitsnygga


 
Snygga eller hur ? ; )
Tror faktist jag ska beställa dom senare nästa vecka, för det blir sjukt snygg till ett par shorts och en snygg magtröja med lite volanger och ett snyggt halsband på det, loooove!


Väntar på pannkakor


Godmorgon sunshines, sovit gott ?! Det har jag gjort i alla fall, dock så vaknade jag av att Julia väckte mig och spelade in med kameran och allt, haha!
Men klev upp sen i alla fall och började fixa frukost, och just nu väntar vi på pannkakor, gott va?.. : D Så det ska vi straxt äta, och sen ska vi ut på en prommis, härlig morgon!

 
Just nu..

Flipflops är ballt


Flipflops är världens skönaste och enklaste skor, som dessutom ser ganska tufft ut till en sommar outfit! Hur skönt är det inte att bara ha ett par coola flipflops som går på en sekund att sätta på fötterna! Tänk er en skrikig färg, eller mönstrade flipflops ett par shorts, och ett snyggt linne, outfiten är ju klar då : D

 Kääääärlek!


Juliah strand ♥

Vet inte riktigt vart jag ska börja, men kan väl bara börja med att skriva att Juliah är en underbar människa! Och min bästavän :) Kan ni förstå vilken tur jag har som fick en sån bra bästis som Juliah, vet att flera av er gärna skulle vela ta min plats men tyvärr.. haha nejdå ;)

Kan nog inte tänka mig ett liv utan Juliah, för man kan inte leva med ett halvt hjärta, ellerhur? Hon är en man verkligen kan lita på, den enda jag någonsin har/kan lita på. Hon är helt enkelt en äkta bästis, en som alla borde ha.




Med bästavän


Sitter ute i gäststugan med bästavän just nu, dödar myggor och stänger in fjärilar i glas, haha! Vi drog på oss bikini och sprang till vattenspridaren och sprang och skrek en massa! Två snygga tjejer med bulle i håret, bikini och en massa skriv 11 på kvällen, det är galet ;)
Och nu sitter vi i onepiece och bloggar, myyyyys!

 Innan, vi stod och dansade galet framför spegeln!
  Bästis

Hah tre brudar på en moppe


Det blev lite galet när vi skulle köra 4 km, tre härliga brudar på en moppe som skrek en massa, hehe ;)


Bästavän ikväll ;)



Kom precis hem och hade planer på att börja fixa mig och sen dra iväg och träffa en person, men den personen fick visst andra planer, så är lite ledsen för det! Men har på musiken på högsta, tecno och det får mig på bättre humör ;) Och har planerat att träffa bästavän istället, så det blir grymt! Blir säkert bad eller så, sommar känslor!

 Bild från förra veckan, jag och bästavän i alla fall

Daniel Paris


Älskar han, världens skönaste människa ju! Har ju träffat honom i verkligheten också, och han är lika skön då också ;)


Sjukhuset nu


Ska dra mig mot sjukhuset nu och hälsa på mamma, kul att få träffa henne! Så kommer sitta där ett tag och snacka med henne om allt kul som kommer hända när hon är frisk :D Tänk positivt och var stark!
Ska även en snabbis till centrum sen också, ska köpa hårfärg till mitt hår, blont, brunt, svart?.. Vad tror ni ? ;)

 Sliten tjej...

Hörs senare!

Godmorgon babes


Vaknade av att det var super varmt i mitt rum, så gick direkt ner till duschen och duschade iskallt! Sen på med shorts och bh, sen la jag mig ute i solen och läste en tjejtidning och smsade, mys ;)
Och nu tänkte jag fixa en god smoothie till frukost, och sen ut och springa, härlig morgon!

Vad gör ni sötisar?..

 
Morgon outfit.. Gnäll inte över bilden, precis som att jag står i bikini på stranden

Dessies låt


Cover?..


Några brudar i min skola vill att jag ska göra en cover och lägga upp på bloggen, visst vore det lite kul ?! Har dock inte världens bästa sångröst, men självklart kan jag bjuda på mig själv!
Så vad tycker ni kära läsare, ska jag göra en cover ? Isåfall får ni hjälpa mig med låtar, ge massa tips på enkla låtar :D


Mysig kväll


Jag och min syster drog ut ett litet tag och åkte moppe och snackade en massa, hur mysigt som helst, värsta sommarkänslorna när det är super varmt och man sitter på moppen i magtröja och shorts, love!
Var några killar som följde efter oss i en bil också, så vi satte gasen i botten och körde som galningar med musik på ;)


Outfit för idag


Jeans - JC  Magtröja - H&M  Halsbamd - Ur&Penn


Juliah och Matilde är i farten


Herregud vad vi har planerat en massa skoj idag, nu behöver vi bara köpa dom sakerna i veckan, sen är allting klart, och det blir grymt, klänning, naglar, smycken, smink, håret osv :D Tänk er två sköna brudar sitta ute mitt i solen på balkongen och snacka jätte högt om planer + tjejsnack och ha musiken på högsta?.. Yes, jag och Matilde haha!




Med Matilde

Drog hem till Matilde efter skolan och planerar lite saker inför skolavslutningen, ser ut att bli riktigt grymt hela den dagen, ni får veta allt på onsdag, och då kommer ni få se min snygga outfit och allt ;)
Nu blir det att chilla, och kanske dra ut i solen ett tag, senare blir det kanske att träffa en söt kille, iih!

Fredag ju!


Slutade precis och nu ska jag hitta på något kul, har inga planer alls faktist, men jag kommer på något skoj! Fredag på riktigt nu ju, härligt :D


Galen brud!


Lite svårt att koncentrera sig på plugget när jag precis snott världens bästa hörlurar av min musiklärare, sitter mitt i skolan och dunkar på högsta volym med Matilde, och är allmänt flumm!
Njaa, skolan skiter vi i! Nu blir det partyyy istället :D


Armband


Har suttit och kollat runt på en massa armband hela morgonen, medans jag fixat mig galet! Måste ha en massa snyga smycken i sommar, för i sommar blir det att vara snygg 24/7 ;)
Tänk er en söt outfit och en massa snygga armband till det, love!

 Beställt!

Vad jag gör just nu..


Idolbild


Tack så jätte mycket, blir verkligen superglad :D
Från - http://sandralindstroms.blogg.se/


Idolbilder skickas till [email protected] där kan ni även chatta/maila, fråga frågor osv!


Vattenmelon


Sitter och äter vattenmelon och planerar veckan och nästa vecka, underbar kväll! Vag gör ni ? ;)


Sista minuten klänning


Dom flesta har ju hela outfiten klar till skolavslutningen, jag har det i alla fall, skor och klänning, kommer bli super snyggt, visar er på onsdag ;)
Men för er som inte hittat en snygg klänning, och fortfarande springer runt i affärer och leter som galningar efter en perfekt klänning, jag har lösningen!

 Gud så snygga! Alla dom hittar ni på www.nelly.com finns massa fler där, och att få hem dom tar inte mer än 3 dagar, IN OCH FYNDA :D

Crazy!


Har haft det super idag, humöret har varit på topp hela tiden! Jag, Matilde och Atosa satt ute på ängen och snackade, lyssnade på musik och planerade nästa onsdag, ser ut att bli riktigt grymt, skolavslutning och allt då :D
Blev lite crazy saker medans vi var ute, hehe woouups!

 Från idag, hehe..

Lockigt


Vad tycker ni om lockigt hår efter man har badat, ni vet " bad-looken" ;) Jag har lite svårt att få det snyggt, ser mest ofixat och slitet ut, men ändå så gillar jag det på något sätt, passar i det!
Just nu är mitt hår underbart, det gläner en massa, det är inte alls slitet, ska färga det nästa vecka, ååååh *happy*


Sunshine!


Belive in yourself, and all that you are
Know that there is something inside you
That is greater than any obstacle


Godmorgon babes :D
Har sprungit runt och dansat galet hela morgonen, älskar det, man får värsta energin och sen är man glad hela dagen! Skola idag i alla fall, får köpa någon cooler och lite godis så fixar jag nog dagen!
 



Behöver min skönhetssömn nu, godnatt

Behöver min skönhetssömn nu, godnatt


Tips för bättre självkänsla


Om man har låg självkänsla fastnar man lätt i negativa tankar om hur dålig man är. När man har tankar om att man är dålig kan man försöka bryta dem genom att fråga sig själv: hjälper det mig att tänka så här? Är det verkligen sant att jag inte är bra på någonting

Man kan försöka vara extra modig och våga lite mer: våga stå för vad man tycker, våga fråga om sånt man inte vet, våga göra bort sig och våga bjuda på sig själv.
Man kan umgås med personer som man är bekväm med och känner sig trygg med.

Man kan bli bättre på att ta emot beröm och komplimanger. Istället för att tycka att det känns pinsamt, kan man ta ett djupt andetag, säga tack och låta det som personen säger sjunka in och tillåta sig att vara glad för det.

Sätt upp mål för din dag, till exempel att du ska göra något som du tycker om eller något som du aldrig har gjort förut och strunta i om det gick bra eller dåligt, blev fult eller fint.



Kom igen nu brudar och killar, bättre självkänsla NU KÖR VI PÅ DEN STILEN :D

Älskar låten


Skön dag med Matilde


Drog och badade med Matilde, så himla skönt! Så vi sprang runt och fjantade oss i vattnet med solbrillor på och skrek en massa, hehe ;) Det var ju grymt varmt idag, så passade perfekt med att bada en massa!
Blev galet tjejsnack i solen också på varsinn handduk + musiken på högsta, härlig dag - yes!

 Påväg till badet, grymt sliten efter en hel dag i skolan..
 Happy :D

Hiss/Diss ?


Hmm.. Vad tycker ni om det här?! Jag tycker det ser sjukt snyggt ut faktist, lite halvtcoolt typ, men dock ingenting jag skulle ha!
Men tänk liksom söta skor, kort klänning ett litet armband och det där i håret + lockigt hår typ?.. Niiiiice ;)

Hiss/Diss?


Snart sommarlov


Godmorgon sunshines, sovit gott ?!

Jag vaknade upp super glad i alla fall och humöret är fortfarande på topp, grymt ju! Om exakt en vecka får jag sommarlov, gaah så härligt :D Mina planer för sommaren är hur grymma som helst, ni kommer ju få följa hela min sommar i bloggen, kul va ?!


Kvällsplaner


Drog precis på mig ett par shorts och ett linne, och tänkte dra ut och springa ett tag, duktig tjej och dunka massor med musik som alltid! Sen blir det en snabb dusch och krypa ner i sängen och ladda inför morgon dagen, blir nog super!


Härligt ju


Drog och badade med Julia, så himla skönt! Vi la mobilerna på bryggan och fixade högtalare och satte på musik, grymt! Så sprang vi runt i vattnet och dansade galet till musiken *haha* ;)
Sen låg vi bara på bryggan och snackade tjejsnack, och sen blev det saftkrig, haha!

 Mys på bryggan

Bada nu


Hello sunshines, haft en bra dag i denna värme ?  Jag har haft det grymt i alla fall, hade ju idrottsdag med hela skolan, blev mest massa vattenkrig och sådär, men det är ju alltid nice ;)

Och när jag kom hem käkade jag lite, eftersom jag knappt käkat på hela dagen, har gått ner några kilo verkligen inte okej! Men nu ska jag dra iväg och bada med Julia, super skönt ju! Kanske blir en glass i solen också, får se :D

 Just nu.. Kan man cykla i bikini eller, haha kul det skulle se ut med en brud på en cykel med rosa bikini och rosa brillor ;)

Hah trevligt ju


Springer runt och fjantar mig med Matilde just nu, härlig dag ju! Tänkte ha shorts och magtröja, men kan man ha det på en idrottsdag?.. Saknas ju bara höga klackar också, hehe ;) Tog i alla fall inte på mig det, även fast det vore skönt!
Men tillbaka till verkligheten nu kanske, höjdhopp typ?.. Aja, det här blir nice, jag och Matilde har musiken på högsta och dansar galet, på idrottsdagen liksom, lyckat!




Godmorgon


Gud vilken härlig morgon det här har varit, har vart helt ensam hemma, dunkat musik i hela huset, bästa starten på morgonen ju! Hann även med att ta en kall-dusch, och sen har jag bara sprungit runt med ett glas isvatten och fixat mig, grymt ju!

 Ska möta Matilde på nu också!

Egogirl




Egoboost


-

So keep your head high 
keep your chin up
 and most importantly keep smiling
because life's a beautiful thing and there's so much to smile about


Baddräkt är hett



Jag har alltid vart emot baddräkter, tyckt att det är grymt fult och att man ser konstig ut i dom. Men nu när det kommit ut en massa med "hål" ( alltså dom som inte är hela ) så älskar jag det! Så grymt hett ju ;) Brun kropp och en snygg baddräkt som visar lite hud + lockigt hår,  love..


Ute i solen


Ligger ute i solen och stekar, drog ut högtalare och allt, så nu dunkas musiken på högsta på terassen, grymt ju ? ;) Folk kommer förbi och tror att det är värsta festen, haha!
Planerar veckan lite, upptagen varenda dag ser det ut som just nu, men lite shopping ska jag nog kunna klämma in, och nagelsalong blir det också, nice?..


Nyvaken




Så skön morgon, nu ska jag göra en smoothie till frukost och sen blir det ut i solen ett tag! Ska ut och powerwalka hade jag tänkt, grym morgon ? :)

Sleep

Måste försöka sova, love!

I sängen..

Har fortfarande inte gått och lagt mig, ligger i sängen med hörlurar som är fulla av musik, värsta festen för mig själv ju ; ) Tänkte dra ut och springa eller något nu, så himla skönt!

All this bullshit - it made me strong


Duschen nu


Tänkte ha lite tjejtid nu, så ska hoppa in i duschen och göra mig riktigt fräsch - peela, skrubba, fixa hårinpackning, raka benen sov, så skönt!
Sen blir det att fixa chaite och krypa ner i sängen och läsa en tjejtidning, perfekt kväll? :D

Vad gör ni ikväll?..

 
Sliten chey

Yäääy


 Sådär springer jag runt i huset just nu, musiken dunkas på högsta i hela huset, och Miio följer efter mig som en svans, haha! Dansar galet också, yääy :D

Beställd!


Klickade precis hem den här t-shirten, vad tror ni det står?.. I ♥ vadå?.. ; )


Godmorgon


Vaknade upp och kände mig jätte sjuk, så nu är jag sjuk. Sitter i sängen med datorn i knät och lyssnar på musik och tänker på vad jag ska göra idag! Skulle åkt och hälsat på mamma, men nu är jag ju sjuk så får se hur det blir! Träffar kanske bästavän och drar och småshoppar lite, shopping gör mig glad och frisk ; )

Men nu ska jag fixa en kopp te, sätta på en riktigt tjejfilm och bara ta det lugnt några timmar, så härligt!


Mys

 
Sitter i sängen och myser med en kopp te, så härligt! Nu blir det att titta på någon bra film, och försöka bli frisk, eftersom jag plötsligt blev sjuk *suck*
Vad gör ni sötisar ? :)


Färga håret


Ni vet ju att jag sa att jag skulle bli blond i sommar, för det är så grymt hett. Så nu ska bästavän slinga mitt hår, så sjukt nervös! Vet att det kommer bli orange, men det är ju början, blir platina i sommar ;)


Glass i solen


Jag och bästavän drog på oss shorts och magtröja + solbrillor och cyklade till ica och köpte varsinn glass, så vi satt där och käkade Ben & Jerry glass och njöt av solen, lovely :)
Lyssnade på musik och dansade runt mitt bland folk gjorde vi också, haha galet ju! Men man blir ju så glad av vädret och speciellt nu när mitt liv är så jävla underbart!


Så nice väder


Kom precis in med bästavän efter att ha sprungit runt i vattenspridaren och solat en massa, så himla skönt vädret är just nu! Träffade på några killar utanför mitt hus också, skit trevliga ju : )
Nu blir det att dra ut i solen igen och snacka, lyssna på musik och ta det lungt, så härlig dag!

Min morgon


Perfekt till stranden


Tänk er den här snygga byxdressen med en färgglad bikini under, på stranden med feta färgade solbrillor, hett ju ?


SKVALLER OM JULIAH ?!


Hej alla Juliah's läsare det är hennes bästis här, kom på en rolig ide som jag ska göra på hennes blogg nu. Och det är som en FRÅGESTUND där ni ska ställa en massa frågor om Juliah, som hon aldrig berättar, eller svarar på, eller saker som ni bara undrar, eller om alla knäppa saker hon gör, alltså massa skvaller om Juliah, kan det bli bättre ? ;) Så kör på nu, ställ massa roliga och privta frågor, jag vet allt om henne!




Ni har tills imorgon på er, KÖR PÅ NU,

Så skön dag/kväll


Hello darlings, haft en bra dag ?

Jag och bästavän kom precis hem i alla fall, och blev direkt att springa till datorn och blogga *hehe* Har haft en grymt mysig dag i alla fall, först gick vi runt på Djurgården och snackade en massa, älskar stockholm på sommaren alltså, så underbart!
Blev grönan en snabbis sen också, dock var det proppat. Så vi satte oss och käkade våfflor mitt på grönan, kom fram lite sköna boys till oss då! På hemvägen hände lite grejer, slutade med att vi rullade ner för en backe och garvade super mkt :D

 I hissen
 Djurgården
 Mycket folk var det när Petter spela, så grym!

Nu drar vi ut


Vi har precis fixat oss galet och haft det grymt, älska att vara tjej! Och nu ska vi dra oss mot grönan och träffa en massa boys och röja i popexpressen, senare blir det Petter också, härlig dag ju!
Vad ska ni göra idag/ikväll kära läsare ?!

 
Sådär ser jag ut ikväll + vita converse

Fixx


Nu blir det att fixa oss i alla fall, för ikväll ska vi ut! På med musiken på högsta, massa tjejsnack och fixa oss, gaaaalet :D


Sun


Följde med bästavän en bit på vägen, hon ska hem och hämta lite saker, och sen kommer hon hit igen! Jag drog förbi ica också och köpte lite saker till ikväll, mys! Känns verkligen som sommar, springer ute i gräset barfota i bikini med feta solbrillor, lovely :)

Nu ska jag ut i solen och vänta på bästavän, solasolasola!

 Fråga inte vad jag gör, hehe!

Trötta brudar


Godmorgon babes, sovit gott ?! : D

Vaknade i alla fall av att Julia käkade en massa chips, så sjukt känslig mot sånna ljud. Och direkt när jag vaknade så blev  det på med musiken på högsta, och börja blogga, bra morgon?.. Absolut!
Så nu sitter jag i mina turkosa shorts, grå magtröja och är sjukt taggad för dagen, kommer bli grymt, men nu blir det att fixa en super frukost och sen ut i solen!


Så söta

 
 

Shoppingen från idag

 Vita jeans
 Rosa jätte enkel tröja!
 Jätte söt t-shirt
 Sjukt sköna mjukisshorts, älskar färgen!
 Två par shorts, älskar dom gula!
 Strumpbyxor, strumpor och hårspännen!
 Älskar det, långt, stort halsband!
 Snygga örhängen!

Min shoping från idag, riktigt nöjd! Hittade en byxdress, och den passade perfekt, dock var den sönder, så ska köpa den i veckan!

Vi drog ut..


Jag och bästavän bestämde oss för att dra ut ett tag, så vi drog ut till en jätte mysig strand och satt där och åt choklad och snackade om sommaren, grymt ? : )
Var några killar som busvisslade och höll på, sånt blir man ju alltid glad över, många har frågat om mitt nummer, skrikit efter mig osv på sista tiden, super kul ju!

 Mysiga bilder!
 Föralltid

Bästa dagen


Hello babes, kom precis hem och är super glad, har bästis brevid mig, massa shopping påsar, åt precis en grymt god middag och allt är toppen! Hur mår ni??..

Jag och bästavän drog ju in till Kista och har sprungit runt där och provat 100 plagg i varje affär, och testade en keps också, tror ni jag passar i det?! Ska köpa nästa vecka i alla fall, tycker det är grymt hett!
Bjöd bästavän på lunch också, gulligt av mig?! Sen blev det mer shopping, mer prova kläder, och ha grymt kul, världens bästa dag!

 I provrumme, stökigt?..
 Blir glad av bilden : D
 Bästavän och jag
 I väntan på tåget :)

Visar min shopping senare..

Vi har det grymt


Just nu springer vi runt i Kista, och shoppar galet med en smoothie i handen + massa tjejsnack, lite dumt att snacka tjejsnack mitt bland 1000 folk, jaja :)
Letar efter ett par jeans, jätte ljusa, så snyggt!


Save the world


Mot stan nu


Nu har vi precis fixat allt, lagt i sminket i väskan, hårspray, speglar, kamera, mobil + mycket mer! Så nu drar vi oss mot stam och ska shoppa, hur nice som helst, och sen blir det att ta någon fika också, mys :)
Vad ska ni göra idag??..



Outfit & Facelook

 
Halv magtröja - H&M Shorts - H&M  Halsband - Ur&Penn

Videoblogg






Vet att jag håller på med håret, men har typ tics när jag gör videobloggar, aja..

Uppe med tuppen


Godmorgon babes ...

Just nu sitter jag och bästavän i varsinn säng med varsinn dator och dunkar musik, uppe med tuppen?.. Yes, men det är bara för att vi är så sjukt sega på att fixa oss, och behöver va klara vid 12, pga en grej, mer om det senare.. Men hur mysigt är det inte att stå med musiken på högsta och fixa sig galet, klart det tar lång tid :)
Straxt blir det att käka frukost, ut och gå osv..

 Just nu, världens lockigaste hår för jag somnade med blött, hehe..

Snygga armband


Nu till sommaren blir det sjukt snyggt med en massa smycken, te.x snygga armband med lite färg i! Tänk er ett par shorts, ett pösigt vitt linne, och med massa smycken, gud så snyggt :)

 Beställda, kommer från H&M!

Med bästavän


Drog och mötte bästavän, och vi köpte lite gott vi ska ha till ikväll, dock tänkte vi ha en nyttig kväll så blir bara choklad, duktig?..
Vi sprang runt i shorts och hade musik på mobilerna mitt i affären, och dansade runt som galningar, haha glada brudar :)

 Hah snyggt, chokladen i högsta hugg!

HAHAHA


Tog en av mina gamla datorer, och kikade in arkiven där! Och hittade en sjukt gammal film, där jag flummar runt på en klippa, dansar, hoppar som en tant och är allmänt konstig, sugna på att kolla?.. :)

 

PS - JA DOM SKOJAR NÄR DOM SÄGER ATT JAG SKA STOPPA PAPPRET I BIKINITROSORNA, MEN DET FATTA JU INTE JAG!

Leeeediiiiiig


Hello babes, kom precis hem, slutade jätte sent idag, men klarade mig! Och nu sitter jag och planerar kvällen, ser ut att bli grymt, mer om det senare.. :)

Imorse när alla kom till skolan, så drog jag och några brudar ute ett tag, hoppade på en cykel och cyklade runt överallt, 3 skrikiga brudar på en cykel, herregud..
Och sen satt vi inne med någons grymma hörlurar och dunkade på högsta, älskar känslan man får av tecno musik på höööögsta!

 Matilde Ellinor Jag


Färg på shorts


I sommar är det ju hett med färg, färg färg färg! Och i love it, dock har jag inga shorts med riktiga färger, bara ett par mjukisshorts som är oranga, men jag gillar dom :)
Och har sett några som har gula, röda, blåa, gröna, lila, rosa shorts osv, och shit så sjukt snyggt! Så i veckan ska jag köpa mjukisshorts i massa olika färger, och andra " jeans " shorts i massa färger, hääärligt!




Sista dagen i skolan för veckan


Godmorgon babes, vaknade ni pigga och glada ?! Det gjorde jag i alla fall..

Gick ner och käkade en super god frukost imorse, och satt och läste bloggar samtidigt, bästa starten på dagen! Sen tvätta ansiktet och göra sig fräsch, sen på med musiken på högsta och fixa sig galet, woohoo :)
Ny dag idag i alla fall, sista dagen i skolan, och har så mycket att göra, *ångest* Men ska sitta nånstans och dunka musik i mina lurar, och försöka få något gjort, dagen blir grym!

 Jag idag, super glad efter att snackat i tele med Alex : D

RSS 2.0