Snacka tele sen sängen


Tänkte krypa ner i sängen nu och ringa någon person och snacka lite, sen blir det att sova jätte tidigt. Eftersom jag är ju halvtsjuk, super trött och seg, så behöver min skönhetssömn ;) Viktigt med 8 timmars sömn varje natt!

Är ni också så att ni måste prata i tele innan ni somnar, så är jag! Annars kan jag verkligen inte somna, min mobil är livet *haha* :D Och bloggen såklart ;)

 Hah nyss, snygg rumpa man får i onepiece, eller inte, haha!


Videoblogg


Gjorde en videoblogg med lite tips till er som har problem med killar osv, så checka in det och se om det hjälper just dig :D

 

Ska jag videoblogga mera ?...

-

I want to be remembered as the girl who always smiles even when her heart is broken
And the one that could always brighten up your day even if she couldn't brighten her own



Nice dag


Kom precis hem, och är supertrött, har jätte ont i magen osv. Ibland känner man sig verkligen seg, men sätt på någon glad musik och ring en kompis så blir oftast allting bättre :D

Har haft en grym dag i alla fall, massa skratt! Skolan var okej, fick en massa beröm på mitt Ph-samtal, det är alltid kul att få beröm av lärare, så det fick jag värsta enerigen av ;)
Sen blev det täby med Ellinor och Alexandra, trevliga brudar! Så vi gick runt och kollade i en massa affärer, snackade en massa, käkade lite glass på donken, super mys :D
Senare drog jag och Ellinor hemåt, och träffade en kille på vägen, men slutade inte så jätte bra, synd..

 Ego är man ju alltid ;)
 Ni måste testa McFlurry med Oreo, super!


Yes nu drar vi


Nu drar vi oss mot Täby, efter vi alla haft PH samtal. Mitt gick super bra faktist, är så stolt över allting jag gör, tycker jag är grym :D Hörni tjejer, vi får oftast skit när vi säger att vi är duktiga, men vad är det för skit liksom ?! Va stolta över det ni gör ;)

Hoppas jag hittar något, känner att jag behöver shopping! Och kanske en snabb fika också, vem vet ? ;) Chai latte och en massa tjejsnack!

 ;)

Super dag


Godmorgon sunshines, hur mår ni idag ?! :D Själv mår jag väldigt bra faktist, tänker positivt även fast det är lite svårt just nu!
Tänk på framtiden, och lev livet :D

Har fixat mig hela morgonen, och har super bråttom nu. Så kommer behöva springa till bussen som vanligt, men måste hinna blogga, speciellt nu när statetsiken går upp så mycket :D
Har dunkat musiken hela morgonen, och ska fortsätta med det påväg till bussen. Men dock är det skitkallt ute idag, har varit ute och gått på morgonen faktist, grymt eller hur ?! :D

 Sådär ser jag ut idag ;)

Ha en bra dag sötnosar :D

Vinnaren




Grym blogg, som jag kikar in på då och då! Super söt tjej som driver bloggen, och som verkar grymt glad och positiv, och det är ju skitbra :D
Massa fina foton, det måste ni verkligen kolla in! Vardag, lite kändisar osv, hur grymt låter inte det ?!

Alla kikar in på hennes fina blogg nu ;)

http://fotobylinnea.blogg.se Klicka där eller på bilden!

Kom nyss ur duschen


Pratar i tele nu ;)


Duschen nu


Ska hoppa in i duschen nu och göra mig fräsch, super skönt ;) Ska smörja in mig med cocos bodylotion såklart, den luktar så himla gott!




Hemma nu


Sent jag kom hem idag eller hur, men det är bara för att jag slutade så sent idag. Mamma hämtade mig, och vi åkte runt och kollade och pratade lite ;)
Operationen blv flyttad en vecka, så försöker spendera så mycket tid med henne som det går!

Just nu sitter jag och kollar runt på lite skolor och sådär, ser ut som att det blir den i fruängen faktist, super kul! Så hoppas det går bra och äkta kompisar där, sånt är ju riktigt trevlig. En chill skola, med en massa äkta vänner, lovely ;)
Så nu blir det att fixa en kopp te, och fortsätta kika runt lite!


 Just nu, körde ju på osminkat idag!

Älska låten!



;)

-

För varje steg jag tar är det ni som faller undan och jag som står kvar ;)

Gamla egobilder



Kolla vad liten jag varit ?! Men man känner absolut igen mig nu, bara att mitt hår är lite längre nu, jag ser lite äldre ut, och är lite sötare :D
Men bilderna är från sommaren/hösten förra året, lite har jag förändrats!

Outfit idag då, super skönt med mjukiströj...

img_3434 (MMS)

Outfit idag då, super skönt med mjukiströja ;) Har en sån dag idag, är osminkad, men det funkar.. Sitter på bussen nu i alla fall, är super trött, men klarar det ändå! Men ha en bra dag :D


Godnatt sötisar


Har varit super trött hela veckan, inte orkat nånting och somnar såfort jag kommit hem. Och så kan det ju absolut inte vara, så nu blir det att sova tidigt!
Ligger och smsar till 3 på natten, men inte idag, för ikväll ska jag vara duktig och sova. Kommer få lite sovmorgon imorgon också, tänkte vara osminkad :D

Godnatt sötnosar!

 Sover med flätor såklart, haha gulligt ;)

Kladdkaka


Har fixat kladdkaka, den står i ugnen!
Grejen att vara nyttig och träna gick väl sådär, men jag börjar med det nästa vecka istället, hehe ;) Så blir det alltid, skjuter upp allting till en vecka senare..

Så snart blir det att käka en massa kladdkaka, smsa med pojkvän, blogga om lite saker och sådär! Ingen ville visst vara med i tävligen heller, är det för att man måste länka ?!..
Synd, för vem vill inte ha öer 100 extra besökare än vanligt ? ;)


Kolla vad jag har beställt

 Suuuuper glad, Justin Bieber är ju för söt ;) Så snart kommer jag gå runt i det här, niiice!

Ta ingen skit hörni!

Stå på er, ta ingen skit från någon! Skit i alla idioter, skit i alla som tar energie från dig! Även fast det betyder att man blir ensam, är det bättre än att ha idioter i livet!
Visa att ni är starka :D


Klar tränad!


Kom precis in, och känner mig super duktig nu. Och fräsch efter att ha sprungit en massa, och har ju gjort rumpövningar också, haha ;)
Snygg rumpa är ju aldrig fel liksom!

Ska börja träna lite varje dag, för vill inte se ut så som jag gör nu! Säger inte att jag är tjock, men lite smalare vill jag nog vara :D Och lite mer muskler, kan ju inte ens göra armhävningar :(
Så i sommar kommer jag ha grym kropp!

 Typ sådär!

Ut och springer


Tänkte att jag går ut och springer lite nu + powewalk och sen några rumpövningar när jag kommer hem, duktigt va ?! :D Känner att jag måste komma igång med tränigen om jag ska få kroppen jag vill ha i sommar, så ska börja träna lite varje dag!

Snöar ute, men klarar det! Kommer dunka musiken, värsta känslan man får då, ler alltid jätte mycket när jag lyssnar på musik, hehe ;)

 Tränings "outfit" ;)

Nu kör vi på tävling!


Tänkte ha en tävling nu igen, lite bättre än den andra :D. Man vinner ett helt inlägg om sin egen blogg, länk osv + bild på eran blogg!

Gör såhär för att vara med :

Skriv om tävlingen på eran blogg, och länka mig!

Skriv sen på kommentarerna på det här inlägget att ni är med!


Lycka till!

Hur gammal är jag ?..



Jag är 13 år, alltså 98a :D Många tror att jag är något år äldre, så får alltid en massa frågor om min ålder, pga att jag är lång kanske ?!..


Planerna för idag


Planerna idag blir att bara dra hem direkt efter skolan, är inte på något humör för att hitta på saker just idag. Och det kanske ni förstår!
Men blir i alla fall att dra hem efter skolan, blogga en massa, har lite ideer + en tävling där man kan bli länkad, skoj va ?! :D

Ska ut och träna lite, behövs! Tränar aldrig längre, och så får det inte vara! Så ska ut och springa + köra en massa rumpövningar, rumpan är ju viktigt hehe :D

 Vill ha tillbaka den här kroppen..Fixar det :D

Gooodmorgon sunshines


Godmogon sunshines :D

Vaknade på ett super bra humör, och är fortfarande på bra humör! Har fixat mig lite hela morgonen, dunkat Justin Bieber, så söt ;)
Och har bestämt att jag ska gå till bussen för att få en liten prommis också, super duktig!

Ska be någon söt person ringa mig när jag går till bussen, visst går tiden fort när man pratar i telefon ?! Det tycker jag i alla fall ;)
Får se om Alex kan ringa mig!

 Idag... Fastnade inte på bild!

Ha en bra dag :D

Godnatt


Ska krypa ner i sängen nu och försöka sova, det är ju en dag imorgon också! Men en massa prov och allt, och tror ni jag har pluggat?! Nej såklart inte, ååh så dum jag är :(
Men får fixa det imorgon!

Nu ska jag i alla fall sova, och vakna upp imorgon med en Ny dag, nya bekymmer!


Fresh


Kom precis ut ur duschen, kännde att jag bara behöva duscha jätte snabbt. Älskar att sitta i duschen med riktigt varmt vatten och bara tänka, har ju radio i badrummet så det är super mysigt att sitta och lyssna på musik och duscha :D

Har smörjt in mig med en cocos bodylotion från The Body Shop, och den luktar super gott. Och bodylotion's från the body shop är riktigt bra också, så testa den med cocos :D


Hög toffs


Sitter och lyssnar på musik nu, tänker på allting. Som ni märkt har jag det väldigt jobbigt just nu, är orolig, rädd och ledsen. Men än så länge vill jag inte skriva ut allt på bloggen, men senare så kommer ni också få veta!

Har haft hög toffs hela dagen hemma, och trivs ganska bra i det! Men gillar bättre låga toffsar, med lite lugg framme, men vad tycker ni ?!
Jag tycker att toffs är skitsnyggt!

 Vad tycker ni ?

Baby


Med i Dagens Blogg


Är med i Emma's Dagens Blogg tävling, en super söt tjej med en grym blogg! Så kika in och var med ni också :D

 Klicka på bilden och var med ni också!

Keep fighting



Söt va?!


Har börjat gilla korta klänningar nu, super! För klänningar är alltid lite gulligt att ha på sommaren ju, men då ska dom vara korta ;)
Fattar inte grejen med dom som har långa shorts, långa kjolor, långa klänningar osv, jag tycker det är fult!

Kort, vitt och ljusrosa, älskar det :D

 Söt va ? :D

Träffade Freja på vägen!


Mötte Freja på vägen hem, så vi gick tillsammans och pratade en massa. Skönt att få träffa henne igen, var ju så länge sen!
Vi har alltid en massa roliga saker att snacka om, och så planerade vi även att vi måste börja ses mer och sådär, super nice :D

Har fixat lite mellis och sådär nu, blir att dunka musiken och plugga nu, prov imorgon!

 Fråga inte, men påväg hem!

Grym dag


Sha sötisar, hur har eran dag varit hittills ? :D

Jag mår i alla fall skitbra idag, humöret är på topp, och jag känner mig jätte glad faktist! Tänk alltid positivt, då blir allting mycket enklare :D
Skratta och var glad, det går livet ut på! Livet är för kort för att gå och må dåligt, skaffa äkta vänner, en hobby, och lev livet!

Nu ska jag i alla fall vara kvar i skolan, sen drar jag hem och bloggar!


Jag just nu, super trött men klarar mig! H...

img_9297 (MMS)

Jag just nu, super trött men klarar mig! Hann inte blogga imorse, så gör det nu! Är lite småtrött på min skola, ska nog byta till bästis skola, skönt blir det :D Men nu blir det att dunka musiken i lurarna, och bara chilla här i skolan ;) Vad gör ni ??


Sista för ikväll


Ha en bra kväll nu sötnosar :D

Videoblogg

 Snackar lite konstigt i början!



Vad tycker ni ? :D

Kan alla andra kan jag

[x] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[ ] Du har fler än 2 bästa vänner. ( Man ska bah ha en enligt mig :D )
[x] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[ ] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden.
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[x] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[x] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[x] Du äger en moppe
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[ ] Du är nöjd med ditt utseende.
[/] Du har inget självförtroende alls. Håller på att bli bättre :D
[ ] Du har aldrig fått IG.
[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[x] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[ ] Du har inga "fiender".
[/] Du är en ganska snäll person
Total: 24/2
———————————
Total : 24

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!


Dissar långa shorts



Långa shorts, jag tycker verkligen att det är super fult! Det passar på vissa, dom som verkligen har en stil, men inte många som har det!
Att säga att långa shorts är snyggare, och att korta ser konstigt ut ?! Då har man ingen stil enligt mig, bara för att man visar lite mer hud ;)

Dissar verkligen alla långa shorts, kort ska det vara! Mycket snyggare ;)

 Usch!


Behöver nya tights osv


Kollar runt på en massa kläder på nätet, och blir ju kär i allting jag ser. Men just nu är det bara tights jag behöver, har gott om det andra!
Har hittat några som jag håller på att beställa hem, super snygga :D

Senare om någon månad blir det att shoppa en massa tights med hål i, korta shors osv, älska :D

 Beställda!

U smile


This or that



Sola/Bada

Grönan
/Liseberg

Läsa bloggar/Blogga

P
ojkvän/Kompisar

Dessie
/Kissie

Hår/Smink


Nu blir det duschen


Har gått runt hela morgonen i min rosa mjukisdress, super skönt! Och med en fet bulle mitt på huvudet, sånt gillas! Har städat en massa, rummet måste vara fint. Men dock ska vi fixa städerska igen tror jag, nu när allt är som det är..
Har gått en lång prommis med Miio också, super skönt! Duschat honom har jag också gjort, han är så söt efter duschen..

Men nu är det min tur att duscha, gud vad skönt! Hårinpackning, raka benen osv, peela, skrubba, fräscht ;)


Nyvaken


Godmorgon sötisar :D


Trött och sliten tjej


Tror jag ska försöka sova nu, smsa älskling och säga godnatt måste jag göra först! Sömn är jätte viktigt för kroppen, och har fått för lite av det, så ska sova en massa timmar inatt, haha ;)

Har bäddat upp sängen, så ser väldigt skönt ut att krypa ner där nu. Ska köpa siden lakan också, det är super mysigt + så slits inte håret av det, bra va ? :D Hittade jätte fina lakan på NK, haha, mamma får kolla in där!
Godnatt sötnosar, älskar er! Vakna upp imorgon och räkna med toppen uppdate på min blogg ;)

 Hah just nu, trött och sliten! Men vaknar pigg och fräscht imorgon :D

Fräscha naglar, super!


Har suttit och pillrat lite med mina naglar ett tag, inte målat dom. För det gör jag ju på söndagar, då håller det hela veckan osv!
Har haft nagel " peeling " och nagelolja, och filat dom med en speciell fil. Så nu blänker naglarna och ser super fräscha ut, hur nice är inte det ? :D

Naglar är jätte viktigt för mig, tycker man borde fixa dom, liksom det är verkligen inte svårt! Spara ut till långa naglar, köp hem lite nagellack, så blir era händer också fräscha :D

 Grejerna jag använde!
 Mina naglar just nu, blir super att måla dom imorgon!

Fixa med naglarna


Tänkte fixa lite med naglarna och sådär, måste göra dom fräscha imorgon! För då ska jag fixa en snygg fransk manikyr, super fräscht :D
Så nu blir det "peeling" till naglarna, nagelolja, fila osv, super!


Haha..


En kompis på facebook laddade upp en sjukt ful och gammal bild på mig i ett lucia tåg, lite kul ändå med så gamla bilder! Men hur kan jag ens se ut sådär ?..
Liten och tjock, haha :D

 HAHAH, jag och Freja, saknar dig gumman!

Svar på några saker



Har köpt den på Bikbok, sjukt snygg tycker jag :D





Nope köpte dom inte på Gina, köpte dom på Kicks förra året för ca. 200 tror jag :D


Middag nu


Nu blir det en mysig middag med hela familjen, måste umgås mer med mamma just nu. Vissa vet vad som har hänt, och vissa vet inte.
Kommer ta upp det senare i bloggen, när jag vet 100% om allting, kan bara säga att jag är livrädd.

Men ska försöka släppa dom tankarna nu, och bara ha kul och äta god mat nu :D

Shoppingen från idag!

 Converse, älska!
 Inlägg till skor
 Kofta, snygg va ?!
 Fransk manikyr
 Top/baslack
 Sminkborttagning
 Magtröja, enkel och snygg



Grym dag med bästavän


Kom precis hem, gick hem hela vägen från centrum, så nu är jag iskall men har fått motion i alla fall, alltid bra ju :D Lyssnade på musik hela vägen hem, så det funkade!

Drog först till täby med mamma och köpte lite saker, vi struntade i Norrtälje. Vi snackade en massa och sådär, livet kan verkligen vara jobbigt, men jag vet att hon klarar sig igenom allting som hänt, och jag ska också kämpa!
Mötte bästavän sen, och vi drog oss in mot stan. Hur härligt som helst :D Så där har vi gått runt och snackat massa tjejsnack, shoppat, käkat glass på donken och sådär, hur mysigt som helst! Sol har det varit också, gillas ;)

 Sthlm ;)
 Vi testade Oreo glassen, super god! Årets första glass med bästavän, kunde inte blivit bättre :D
 Ego är man ju alltid!
 Älskar dig bästavän <3

Vad har ni gjort idag ? :D

Just nu : Sitter på tåget påväg hem med bä...

img_0877 (MMS)

Just nu : Sitter på tåget påväg hem med bästavän, har shoppat lite saker och sådär, bland annat skor ;)  Har haft det grymt iaf, många snygga killar att kolla på ju, hehe!


Tidinställt


Planer för idag


Fixade precis klart mig, och har super bråttom nu! Men kör på toffs, smink, jeans, linne och magtröja + ett skitsnyggt och enkelt halsband :D

Men planerna för idag är att först dra in mot Norrtälje, fixa lite saker där! Ska försöka hitta ett par skor, converse eller så, nice ;)
Sen möter jag bästavän och vi drar oss in mot stan i vårsolen, solbrillorna hänger självklart med :D
Så dagen kommer bli skitbra, hoppas bara jag hittar skor och sådär, annars blir jag sur. Kommer självklart mobilblogga massor och sådär ;)

 Sådär ser jag ut idag!

Ha en bra dag!

Ska fixa mig nu


Har varit ute och gått med Miio, super skönt! Gick i onepiece och skinnjacka, super snyggt ju :D

Men nu blir det att fixa mig, håret låter jag dock vara som alltid. Och nu när jag slutat platta det och allt, har det blivit mycket längre, så har nog perfekt hår tills sommaren :D
Men ögonen/ansiktet ska såklart fixas, super viktigt! Man blir mycket snyggare med smink ju

Godmorgon Lördag


Godmorgon kära läsare, är ni vakna än ? :D

Jag är vaken och sitter i min onepiece med världens blogglust, men skulle gärna gå ut i shorts och linne istället, känns som att man kan göra det idag, solen lyser och det är varmt, perfekt :D

Har lite småplaner för idag faktist, men berättar dom senare i ett videoinlägg, för det gillar ni va ?! Ska träffa bästavän senare, men först åka till Norrtälje och sådär, men mer om det senare ;)
Nu blir det i alla fall frukost ute i solen :D

 


Tror det blir sängen nu


Hade tänkt att jag skulle fixa naglarna, fila dom, ha nagelolja och allting. Men får ta det en annan dag, orkade helt enkelt inte ikväll bara!
Har suttit och lyssnat på Justin Bieber, gråter till varje låt ( hehe ;) ) och smsar med älskling..

Tror nog att jag ska sova, ska upp ganska tidigt för att köpa en sak imorgon. Men vet inte hur planerna blir, eftersom mamma har förstört allting nu ?! Ska snacka med bästavän om jag kan slagga där eller så, behöver komma bort hemifrån.. :(


Never say never


Snygga lockar utan att det sliter så mycket


Lockar är ju grymt snyggt, men jag tycker det passar bäst på dom som har långt hår. Men det är ju olika för alla vad man tycker :D

Men att locka håret sliter ju, och vi tjejer vill ju ha långt, fint och blänkande hår! Men det blir ju inte så om man måste locka, och platta håret hela tiden!
Så för att inte slita på håret när man lockar, gör såhär!

Istället för att locka det, blöt håret jätte lite med händerna på kvällen, gör två flätor. Och sov med det, och på morgonen när du vaknar har du fått super snygga lockar, utan att håret har blivit skadat :D

 Ungefär sådär, fast man kan få det myycket snyggare!
Ge det ett försök :D

Eva & Adam


Blir en mysig hemmakväll i min onepiece, massa cola, godis och lite filmer och sådär! Självklart en massa bloggning också, hade en massa läsare igår :D Keep going!

Så nu blir det Eva & Adam, gamla minnen ju..

Lite missförstånd




Hah blev lite missförstånd, tog tåget från täby till Åkersberga station. Men därifrån gick det självklart inga bussar förns en kvart efter, och vem orkar vänta i en kvart liksom ?!
Så då fixade mamma en taxi åt mig därifrån och hem :D


Shoppingen från idag

 Super skön :D
 Magtröja, snygg va ? :D
 Småsaker
 Mycket sötra i verkligheten ;)

Justin Bieber <3


Kom precis hem, fick ta en taxi hem från centrum, orkade inte vänta på bussen i en kvart liksom. Så ringde mamma och hon fixade en taxi åt mig :D

Har haft en grym dag i alla fall, varit med Matilde i täby och gått runt, snackat en massa, skrattat så halva täby hört oss, och småshoppat lite :D Så är på världens bästa humör för att jag har shoppat, sånt är grymt!
Vi såg ju även Justin Bieber's film, och gud vad jag satt och grät, tur att jag hade vattenfast mascara ;) Bästa filmen, älskar honom, så var helt flumm efter..
Så har haft en grym fredag, visar shoppingen straxt :D

 Massa godis måste man ha till bio ;) Och ser ni att dom rosa "burkarna" är längst ner, och var tvungen att ha en rosa! Så lyfte på ALLA, tappade hälften, men fick ju min rosa burk i alla fall!
 Busiga brudar ;)

Just nu : Sitter på tåget påväg hem, ensam...

Just nu : Sitter på tåget påväg hem, ensam.. Lite läskigt är det, men klarar mig :D Bion var grym i alla fall, tur att jag hade vattenfast mascara ;) Hörs när jag är hemma, puss


Bion börjar nu, vi kommer sitta och grina ;)

img_9960 (MMS)

Bion börjar nu, vi kommer sitta och grina ;)


I täby med Matilde

Gick precis in på en affär så jag kan blogga, tur att det finns i täby! Tar självklart mig tid till att blogga en massa även fast jag är med kompisar :D
Är med bästa Matilde just nu i alla fall, och vi går runt och snackar en massa och småshoppar lite. Har fått med lite saker, visar när jag kommer hem ;) Älskar shopping, så är super glad just nu, blir ni också glada av det ?!
Bion börjar om två timmar ungefär, kommer bli skitnice!
Matilde och Jag, bjuder :D

Nu är det Fredag på riktigt


Super skönt ju, älskar Fredagar :D

Har lite planer för idag, och det är att jag och Matilde ska hitta på lite saker, super kul :D Vi kanske drat till stan och provar onepiece, eftersom sötnosen ska få en!
Men troligtvis blir det inte så, haha!

Så vi ska dra oss mot täby, gå runt och småshoppa lite kanske, behövs! :D Och sen blir det Biio senare, Justin Bieber filmen, super mysigt!
Så blir en riktigt tjejdag :D

 Vi i falun, saknar!

Visst är den här bra ?


Visste ni det här ?


Visste ni att jag är jätte känslig ?! Och då menar jag liksom när det gäller kompisar, jag såras jätte lätt, och är hur jobbig som helst att vara kompis med, men kan också vara super bra :D

Men det är jätte jobbigt att vara så känslig, det gör att jag ofta blir jätte arg på alla utan någon anledning egentligen ? Men nu har jag lärt mig att se skillnaden på falska, och äkta, i min skola det knappt några äkta alls, så aldrig att något berättas för dom mer! Men ni som är äkta, vet vilka ni är, och nu är det bara er jag tänker vara med ;)
Och snacket om att jag försöker trycka ner andra, nej herregud! Bara för att jag är sur på " henne " så trycker jag inte ner henne, sånt gör inte jag!

Lär er se skilladen på äkta och falska, allt blir så mycket bättre då brudar :D

 Ellinor Matilde Jag
 Sofia Jag
 Bästavän Jag
 Joel

Det här kallas äkta!

Godmorgon sunshines


Godmorgon sunshines, vaknat på rätt sida idag ? :D
Det har jag gjort, nästan i alla fall! Hände en sak igårkväll och är väldigt less på det nu, så vi får se vart det leder, tycker faktist jag borde bli behandlad bättre än så!

Har fixat mig hela morgonen som vanligt, käkat en jätte god frukost och sådär :D Orkade inte göra något med håret, så har det i en bulle, enkla kläder, och lite smink, men det funkar absolut!
Sitter och dunkar musiken nu, chattar med lite morgonpigga folk och sådär, super bra start på dagen ;)

 Sådär ser jag ut idag!

Ha en bra dag, planer om min dag kommer senare! PUSS :D

Sängen


Skönhetssömn ;)

Jag står kvar, jag kastar tillbaka all skit jag får

 

Lyssna på texten väldigt noga, ta åt er.

Gillar ni sånt här ?


Vad säger alla som bråkat med dej ? - Bråka fan aldrig med Juliah Strand mer ;)

Hur är du som person ? - Grymt glad, sprallig, skrattar hela tiden :D

Tar du bra hand om alla ? - Nej, bara dom som är okej mot mig!

Dom som inte känner dig, vad tror dom om dig ? - Vad jag fått höra är det att alla tror att jag är kaxig 24/7, aldrig gör något i skolan, röker, dricker, bråkar jämt, men när dom lärt känna mig ändras åskiterna helt till något bra :D!

Dom som känner dig vad säger dom om dig ? - Exakt så som jag är säger dom, super glad, skrattar hela tiden, snäll mot dom flesta!

Beroende av ? - Bloggen ;)


 

Vad gör ni sötnosar ?


Själv sitter jag och läser bloggar i min onepiece, super mysigt :D

Prommis med Miio


Gick ut ett tag med Miio, jätte skönt att röra på mig lite. Att gå med musik i öronen är verkligen det bästa + så snackar jag en massa med Miio också, haha :D
Deppig musik funkar inte, utan typ tecno eller sådär. Visst får man värsta känslan av det ? ;) Jag blir i alla fall jätte glad och peppad av det!

Så ett tips för er som ofta mår dåligt, ta fram ett par hörlurar, sätt på värsta dunkmusiken, och dra ut och spring/gå :D

 
Miio :D

Hiss & Diss i videoinlägg..



Vad tycker ni ? :D

;)


Våren är här på riktigt


Hello babes :D

Kom precis hem, gick hem i vårsolen igen, med mina rosa solbrillor på, hur nice är inte det liksom ? :D Nu är våren här på riktigt!
Fick en kommentar om att min blogg blivit tråkigare osv, alltså att jag bloggar om samma saker. Och ska absolut försöka blogga om olika saker och sådär, älskar när ni skriver sånna kommentarer så jag förstår :D

Har haft det grymt idag i alla fall, man kan ha det grymt även om det är skola.. Jag och Matilde drog ut och tog en massa härliga bilder, bilder skapar minnen ju ;)


Det här är musik



;)

Mitt i skolan så blir det skor!


Ska köpa vita converse, skulle passa perfekt nu till sommaren + ett par andra rosa skor, och sen en massa snygga/söta ballerinaskor :D
Men vita converse har jag nog bestämt nu!



 Hiss/Diss ? ;)

En dag kvar tills Fredag..



Sådär ser jag ut idag då, mitt hår har blivit lockigt efter flätorna igår, haha men lite gulligt är det ju :D

Godmorgon allihopa, sovit gott ?! Har precis fixat mig och sådär, ätigt en super god frukost faktist, musli och sådär blev det, här äter man ordentligt ingen bantning :D
Och imorgon är det Fredag, längtar! Allting är så mycket bättre på helger, roligt folk, mer läsare på bloggen + så slipper man alla falska som finns i skolan och sådär. Livet är för kort för att spendera det med falska människor :D

Men ska få skjuss till skolan nu.. Har fått det hela veckan, thih ;)

Puss ha en bra dag!


Flätor


Har suttit nere och druckit chai te och kollat på tv med familjen, super mysigt. Vi bestämde att vi också ska köpa skor till mig i helgen och sådär, har svårt att bestämma mig för converse eller rosa adidas ?.. :(

Men har fixat fula flätor nu i alla fall, och tänkte lägga mig i sängen och försöka sova! Men ska först ringa älskling, btw såg ni när han gästbloggade idag, super gullig ju :D
Men nu blir det sängen, sen upp tidigt och blogga, super!

 Thah nu ;)

Godnatt sötnosar

Vinnaren av Dagens Blogg

 Grattis sötnos, alla klickar på bilden för att komma till hennes blogg :D

Till er som inte vann, försök nästa gång igen!

Gästbloggar

Hej allesammans
Alex här, juliahs pojkvän :)

Ni kanske undrar vad som gjorde att jag föll för juliah, så tänkte berätta
De var främst hennes vackra ögon!! dom får henne se oskyldig ut och tycker hon ser ut en liten försvarslös bambi. Sen hennes flickighet, hennes kläder, smink och har ett söt rosa rum. Hon är öppen, omtänksam och är väldigt framåt. Hon har brunt hår vilket jag är extra svag för.

Men också för hon blotta hela hjärtat för mig tidigt, även fast man lättare kan bli sårad då.
Hon är underbar och tänker alltid finnas där för henne.

Nu ska jag sluta skriva, så låter er få se en skön video ist



om ni gilla mig gäst blogga här, så säg det så kanske Juliah låter mig blogga igen, ha-ha


Grym låt

 Grym va ? :D

Duschen


Hoppar in i duschen nu, skönt :D

Juliahofsweden.blogg.se


Älskar verkligen min blogg, alla er läsare, att statestiken blir lite bättre för varje dag som går, alla fina kommentarer jag får, helt otroligt :D
Och har bestämt mig att jag verkligen ska satsa på bloggen, för jag vill ha många läsare, många kommentarer och allt såntdär kul!

Så nu blir det mer och intressantare inlägg, och en mycket bättre blogg. GOOOO :D


Home sweet home


Har ni haft en bra dag sötisar ? :D Det har jag i alla fall, haft superkul! Och även kommit på några saker, skönt att ha lämnat alla falska, livet är för kort för att spendera det med falska saker ;)

Gick hem i solen och njöt, hade musiken på högsta i lurarna också. Älskar att våren är påväg, allting blir så mycket bättre då!
Ska även snacka med bästavän om att dra in och shoppa en massa vår/sommar kläder, behövs! Och nu har jag över 2000 egna, eftersom mamma betalar guldkort + busskort i sommar, tack ;)

 På vägen hem :D

Mot bussen


Slutade precis, jätte skönt! Så ska gå till bussen nu, och sen hem och blogga massor. Plugga måste jag tyvär också göra, men det klarar jag ;)
Bloggen går ändå före!


Anmäl er till Dagens Blogg


Anmäl er till Dagens Blogg, bara att skriva " JAG ÄR MED " och så slumpar jag ut vinnaren ikväll! Självklart är det större chans att man vinner om man länkar mig i sin blogg, men det bestämmer ni själva :D

Vinnaren blir länkad och får en bild på sin header i min  blogg, alltså en stor del av mina läsare!


Känner ni såhär ibland?

Känner ni ibland att kompisar bara dissar som fan? Så känner jag för ofta! Men det är tur då att jag har några få äkta vänner, hellre få äkta vänner än många som dissar då och då ;)

Tips för hår


Det jag tänker mest på just nu, det är att mitt hår måste vara långt, fint, och platt i sommar! Alltså betyder det att just nu kan jag inte göra nånting med håret, för vill ha äkta fint hår!
Tur att jag ändå passar i toffs :D

Men ett tips är att använd TVÅ hårinpackningar i veckan. Mitt i veckan, en enkel bara, engångs inpackning funkar absolut, ta en för din hårtyp!
Och sen en på helgen, efter du fixat håret en massa och sådär, ta en bättre som reparerar håret, ett frisörmärke är det bästa!
Men man tar väl vad man har råd med liksom :D

 Dom använder jag, tipsar dom båda! Och inte så dyra heller!

Man klarar allting om man har viljan


Kör på osminkat


Godmorgon allihopa, sovit gott ? :D Det har jag i alla fall!

Sitter och är "klarfixad" nu i alla fall, fast är helt osminkad faktist, men det är skönt det också! Har alltid varit den där tjejen som blivit kallad sminkdockan, och hon som aldrig kunnat gå osminkad till skolan.
Men nu kan jag! :D
Dagen kommer bli perfekt känner jag, solen lyser, jag är super glad och ja allting är perfekt!

 Sådär ser jag ut idag, hehe..

Vad ska ni göra idag då ? :D Men nu ska mamma köra mig till skolan, igen.. Haha och hon hämtade mig i stan igår också, skjuss säger man aldrig nej till ;)

Går och lägger mig


Har bara legat och myst och läst en riktigt tjejtidning, visst är det mysigt ? :D

Men nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova, skönthetssömn! Visste ni att man får mycket bättre hy om man sover ca. 6-7 timmar per natt ? ;) Tänk på det!
Har flätor för att inte slita på håret också, perfekt!

GODNATT SÖTNOSAR!

 Från idag, bjuder!


Länkarna jag lovade er


http://michellenicolinii.blogg.se/
http://emmes.devote.se
http://tuffacheyen.blogg.se/
http://moasvantemark.blogg.se/
http://miichellealmqviiist.blogg.se/
http://isabelwedholm.blogg.se/

Kopp te och en tidning


Satte precis på mig min mjukisdress min blåa, funderar på att köpa en lila, fast kanske ska köpa en till onepiece istället, hm... :D
I alla fall! Har fixat en kopp te, och en tidning, mys!


Visste ni ?...


... Att jag är sjukt rädd för fåglar? Speciellt durvorna som går runt på stan och skrämmer livet av mig, tycker dom är jätte läskiga.
Kan inte gå där fåglarna är, ni skulle sett alla gånger i dag i stan. Fick panik och sprang fram och tillbaka, och alla andra kollade konstigt på mig ;)

Natalie filmade idag också, haha! Men där hade jag lugnat ner mig efter att ha stått sådär i 15 minuter, hehe ;)


Videoblogg - fråga alla som svarar får länk

 

Solbrillor


Kollar runt lite på solbrillor, måste ha en massa nya till våren och sådär! Har ju bara ett par rosa, vill ha svarta, vita och ljusrosa också ;) + ett par som jag älskar från NK, dock lite dyrare!

Har ni tips på snygga solbrillor ? :D


Grym dag!


Kom precis hem, är super trött efter att ha sprungit runt på stan hela dagen, + vart i skolan i två timmar. Men där såg vi bara på lejonkungen, haha :D

Har haft det grymt med Natalie i alla fall, ni vet inte hur sjuka vi är i stan, allas uppmärkamhet för att vi flummar så mycket ? :D Så ska det absolut vara!
Träffade Viktor och några ett tag, drog sen till donken och satt där vi träffade älskling förut, haha så var helt borta då ;) Så vi gick bara runt i vårsolen, snacka skit, flummade och allt!
Fick med mig en värmespray hem också :D

 Hah från idag, vi provade såklart onepiece ;)

Nu drar vi


Stannade och käkade lunch i skolan, då slipper vi ju betala själva. En stor sallads tallrik blev det för mig, visste ni att vi har värsta sallads bufeen i våran skola ? :D Nice huh ?

Men nu är vi klara för att dra in till stan, super härligt! Vi ska nog träffa Viktor och sådär, sen kanske andra, men det får vi se ;)
Vår i Stockholm, underbart!



Det här blir skitnice!

Idag är det ju Tisdag, super skönt för nu är det en dag närmre Fredag! Men tyvär har jag inga planer för fredag än så länge, men det kommer :D

Men slutar jätte tidigt idag, redan klockan 11. Hur nice är inte det liksom ?.. Meningen är att man ska åka hem och plugga, men nej det tänker jag absolut inte göra!
Jag och Natalie drar in till stan, träffar lite folk, spanar in boys, njuter av vårsolen, kanske tar en fika, snackar massa skit och sådär ;) Verkligen SUPER!

 Vi blir grymmast i stan!


Humöret är på topp


Godmorgon babys, sovit gott ? Det har jag i alla fall :D Somnade med ett leende på läpparna, och vaknade med ett också, perfekt :D
Solen lyser också, super mys!

Har fixat mig hela morgonen, men håret har jag inte gjort något med. Orkar inte, och det ser ändå okej ut, viktigaste eller hur?!
Dunkar musik nu i alla fall, sommarmusik, härliga känslor man får av det ;) Tycker alla borde se posetivt på saker, försöka i alla fall!
Man ska ju vara glad, leva livet :D

 Sådär ser jag ut idag ;)

Ha en bra dag sötnosar, :D

Vi hörs imorgon


Har bara suttit och lyssnat på musik, fixat lite tills imorgon och sådär! Men har ni tips på några bra låtar eller så, den som säger dom bästa får länk, okej ? :D

Men ska gå ner och vara lite social med familjen nu, behövs! Och sen blir det sängen tidigt, eftersom jag ska upp och fixa mig osv, är ju tjej :D
Vad ska ni göra resten av kvällen? PUSS

Skydda håret på sommaren


Solen börjar ju komma fram, och snart är ju sommaren här! Då blir det att bara va ute i solen hela dagarna, men vad händer med håret då?..
Jo det slits ju, som bara den! Har lite tips för hur man kan undvika att det slits av solen :D

Ha värmespray i håret, strunt samma om den är billig eller dyr. När det bara är solen som värmer funkar alla, spraya på värmesprayen varje dag innan du går ut, då skyddar du håret!

Om du badar i klor/salt skölj ur håret så snabbt som möjligt med vanligt vatten!

Fixa en hårinpackning på stranden med kompisarna!


Självklart!


Några vill att jag ska börja tipsa fler saker och sådär, alltså som jag gjorde mycket förut! Och absolut ska jag göra det, så håll utik efter hårtips, bra hy tips + en massa andra roliga saker :D


Sååhär trött


Kom hem för ett tag sen, men har suttit och kollat på en film och sådär! Är super trött, känner mig sjuk och sådär, men ska dricka massa vatten, blogga mycket och tänka posetivt, då känns det bättre ;)

Har haft en grym dag i alla fall, mycket flumm och sådär. Måndagar i skolan, det kan dom ju bara glömma :D Blir inget gjort, bara massa flumm och sådär!
Kollar på film nu i alla fall, super mysigt. Ska sätta på mig min onepiece, fixa en kopp te och smsa älskling tror jag ;)

 HAHAH bjuder stort, vi skulle se töntiga ut, och visst lyckades vi ? ;) Från idag iaf!

Bussen hem nu


Bussen går nu, blir att åka hem och blogga, plugga, ut och gå, skönt :D

Hmm.. Hiss/Diss ?


 Kan inte bestämma mig om dom här skorna är snygga eller inte ?..
Fula är dom inte, men väldigt enkla och halvsnygga! Mer fula än snygga, men passar nog ändå ganska bra på sommaren :D

HISS/DISS ?

Alltså..


Jag är deppig, ledsen, men ändå jätte glad och älskar livet på samma gång. Mycket är fel på mig, liksom jag mår verkligen dåligt över det.
Gråter hela tiden för att jag har fräknar, hatar verkligen mitt utseende. Men vad ska jag göra åt det ? Fler fräknar kommer jag få, hur jag än gör..

Och det jag menar är. Man kan inte gå och vara ledsen och hata livet pga sitt utseende, jag måste släppa loss. Och leva livet på riktigt :D
Nu jävlar kör jag på som aldrig förr!


Älskar låten


Får aldrig nog av den här låten, tycker verkligen den är grym! Blir på så himla bra humör av den, älska musik man blir glad av :D


Ny vecka!


Godmorgon sunshines :D

Nu är det en ny vecka, ny misstag osv + massa nya inlägg på min blogg :D

Jag sitter i alla fall klarfixad och ska straxt få skjuss till bussen, skönt det i alla fall! Och då blir det att bara sätta musiken på högsta i hörlurarna och dunka, le och vara glad, bra va ? ;)
Är på ett grymt humör!


Inte bästa uppdateringen


Uppdateringen har inte varit dne bästa ikväll, men imorgon blir det bättre :D

Nagelfix


Har precis tagit fram nagellack och allt, så nu ska jag fixa naglarna! Tror faktist jag ska köra på vita naglar, alltså helt vita. Får se hur det ser ut ;)
Tror nog det blir snyggt, kommer fixa några diamanter också..


Snelugg ?...


Tycker mitt hår är jätte tråkigt + så är det jätte lockigt också. Eller jag tycker det är lockigt, och alla andra säger att det är platt, haha ;)
Men skulle vilja göra något enklet bara!

Färga bort utväxten jag har, och sen färga hela håret lite mörkare, hur tror ni det skulle bli ?! Och sen klippa snelugg, super snyggt!
När man har toffs blir det jätte fint, för då är luggen där av sig själv.. Tror nog jag skulle passa i snelugg :D

 Typ sådär, ungefär..

Nämen vafan


Kan inte må dåligt över det här, Livet är till för att leva :D

Jag mår inte bra

 -

Nu blir det duschen


Ska hoppa in i duschen nu och göra mig fräsch, super skönt! Mitt hår börjar verkligen bli slitet, måste fixa det känner jag. Vägrar klippa det kortare, men om man drogar hårinpackning, och har håret i toffs hela tiden, blir det nog bra ;)
Behöver rensa tankarna också, allting bara snurrar och jag känner mig jätte ledsen.


-

Life is not about finding yourself
Life is about creating yourself


Ta-hand-om-mig-själv-dag


Godmorgon sunshines :D

Vaknade precis, satte direkt på mig min onepiece och gick till datorn. När man är bloggare måste man ju blogga hela tiden, lite jobbigt är det, men när statestiken går upp för varje dag är det alltid kul :D

Idag är det ju i alla fall Söndag, och älskar dagen fram tills klockan 6, haha! Men blir ta-hand-om-mig-själv-dag idag, super skönt!
En långdusch med hårinpackning, skrubb, peela, raka benen osv, sen fixa naglarna och allt, behövs!


Sängen väntar


Tvättade precis bort sminket, hur skönt som helst! Kände mig helt äcklig av allt smink, blir ju så när man haft samma i flera timmar!
Men nu är jag ren och fräsch och har smörjt in mig med en fuktkräm i ansiktet :D

Ska krypa ner i sängen, är supertrött efter idag! Att springa runt på stan hela dagen + flumm och tjejsnack, hhaa herregud :D
Godnatt!


Hiss/Diss ?


Kollar runt lite på kläder på nätet, mest snygga sommarkläder. Alltid bra att börja kolla på kläder nu, så vet man vad som ska köpas in sen :D

Jag har aldrig gillat klänningar, alltid tyckt det ser så fult och konstigt ut på mig. Men ändå, det är gulligt på något sätt. Hatar långa klänningar, men halvkorta söta passar nog mig ;)
Vad tror ni?!

 Visst var den söt ?

Videoblogg


Just nu


Sitter på golvet i mitt rum med datan i knät, läser massa bloggar, lyssnar på musik, chattar med bästavän och sådär! Känner mig grymt glad, livet leker :D Posetiv ska man vara!

Men ska fixa lite saker, videoblogg och sådär tror jag det blir! Lite tips, hiss/diss kanske ? Yes, roliga saker kommer upp i alla fall :D

 Just nu..

Har haft det grymt


Åt precis klart middagen, super gott! Och mamma har gjort choklad mousse också, så äter det på mitt rum nu, älska ;)

Har haft det grymt med bästavän idag i alla fall! Vi har bara gått runt med en latte i handen hela dagen och njutit av vårsolen ( och värmen såklart.. ) ;)
Massa tjejsnack har det blivit också!
Vi gick runt i sturegallerian, på östermalm, provade onepiece, kollade på en massa kläder och sådär! Blev även lite lunch också, mysigt ;)

 Hah, halvful va ?..
 Vår i sthlm :D
 Blev en redbull också, energie!

Kom precis hem, men nu blir det middag! Be...

Kom precis hem, men nu blir det middag! Berättar om dagen sen :D


Är påväg hem från stan, har haft det grymt :D

Är påväg hem från stan, har haft det grymt :D


Just nu : går runt i stan med bästavän och...

img_5253 (MMS)

Just nu : går runt i stan med bästavän och kollar på en massa kläder, super mys :D Letar efter jeans men hittar inga :(  Vad gör ni??


Drar till stan nu


Har super bråttom, vill inte gå så måste skynda mig för att få skjuss! Skönt att ha föräldrar ibland, som kan köra överallt när man ber om det :D
Ska i alla fall dra till stan med bästavän, men dock verkar hon vara skitsur på mig, men jaja! Det löser sig :D

Vi ska bara gå runt, snacka, fika och sådär. Vår i Stockholm, älska ;)


My look

 

Såhär ser jag ut idag, snyggt ? :D

Måste fixa mig


Har precis klätt på mig och sådär, satt musiken på högsta!
Och nu ska jag börja fixa mig, visst är det sjukt kul att ha musik på, dansa och fixa sig samtidigt ? ;) Gud vad jag älskar att vara tjej!


Morgonmys


Fixade lite frukost och satte mig nere i soffan och såg på tv, super mysigt! Visst är det mysigt att sitta nere under en filt, dricka te och kolla på tv, ? Jag älskar det i alla fall :D
Chai te såklart blev det!

Men nu blir det att fixa lite, lyssna på riktigt hög musik :D


Godmorgon älsklingar


Godmorgon älsklingar, nu är det lördag och solen lyser. Vårkänslan är tillbaka på högst grad, niiice :D

Vaknade för en stund sen, och smsade bästavän på en gång och sa att det var sol, för vi har ju lite småplaner. Och inte vill vi gå ute i snöstorm och skit kallt ? Nej nu vill vi fan ha sommar, shorts och magtröja typ ;) Men bara snön försvinner och det blir +grader varje dag så är jag nöjd!

Sitter i min onepiece nu i alla fall, snackar med lite folk och sådär på msn! Men ska fixa lite småsaker nu, så jag blir klar någon gång ;)

 Thah nu :D Osminkad och nyvaken, yeey!

Ha en bra Fredag!


Min fredag har varit super grym i alla fall, är jätte glad och bråket har löst sig också, super skönt :D Livet leker verkligen, älskar det!


Ett beroende ?..


Har ni något beroende eller så, mobil, data, bloggen, kompisar, pojkvän cola ( hehe ;) ) eller något annat?!

Det har jag i alla fall!
Det är min min mobil, klarar mig verkligen inte utan den. Har allting där, massa bilder, nummer, spel, andra appar + en massa saker. Börjar typ gråta när batteriet tar slut och jag inte kan ladda den :(
Har ju en rosa glittrig iPhone!


Det här är roligt



Haha det där är roligt, analblekning typ ?.. Njaa, tycker det känns lite konstigt, eller ja det verkar vara konstigt. Men kul för honom att den här videon ligger uppe överallt, haha :D

Läppbalsam


Mamma kom hem med ett grymt läppbalsam till mig idag, från apoteket. Har haft super torra läppar jätte länge, och det är verkligen inte snyggt, ser äckligt och ofräscht ut!
Vilken tur att läppbalsam och sånt finns :D

Det jag fick luktar grymt gott i alla fall, och det är rosa också *thihi* ;)



Älskar den här..

 Älskar sånahär låtar, blir super glad av dom ;)

Hur lång är jag ?



Hah, jag är jätte lång :D Men det är riktigt skönt att vara det faktist, då ser man lite äldre ut, och då kan man ha äldre killar *haha* ;)
Jag är i alla fall 1,73!


Middag nu


Blir en super mysig middag med familjen nu, en riktigt fredags middag :D

Bästavän och Joel


Kom precis hem, gick hela vägen hem i mörkret. Men det var bara mysigt faktist, dock snöar det, men jaja älskar att gå i alla fall :D
Har ju varit hemma hos bästavän!

Har varit med bästavän och Joel, haft super kul som vanligt. Vi får alltid en massa galna ideer, som te.x att sätta musiken på högsta och danska galet i vardagsrummet så alla grannar kan se, yes :D
Köpte en massa godis, tabletter och sånt också. Så satt vi och snacka om en massa saker + massa skratt. Grymt har det varit i alla fall, niiiice!

 Bästavän och jag, älskar dig bebis
 HAHAH älska bilden!

Går ut i snöstormen nu


Drar iväg nu :D Ska träffa bästavän, ska bli super kul som vanligt. Vad vi hittar på vad jag dock inte!

Ha det bra

Väx upp och bli mogen tjejen


Jag orkar inte med något svek, för jag klarar inte av det
Har växt ifrån all lek, och jag hoppas du förstår det


Videoblogg - Planer + ny skola!

 Yes, planerna blev lite ändrade från det inlägget jag skrev tidigare idag!
Så blir att vara med bästavän och kolla på skolan jag ska börja i snart :D

Tips när man har hårinpackning


Hårinpacking ska man ju använda ganska ofta, i alla fall någon gång varje månad. Jag använder en grymt bra från PaulMitchell, en gång i veckan, och det är super :D

Men en sak som är bra när man har hårinpackning är att sitta i en bastu, för det är alltid bra när det är varmt. Men alla har ju inte en bastu, så en varm handduk kan man också ta.
För det blir ungefär samma sak :D
När det är varmt gör hårinpackningen dubbelt med nytta!



Ska straxt dra igen


Kom precis inanför dörren, mycket tidigare än vad jag brukar. Men fick skjuss hem av Ellinor, super snällt :D Skönt nu också när det är skit väder, det snöar?.. Usch, blir deprimerad av det här, bloggen får mig på bättre humör ;)

Är på sjukt bra humör fortfarande, men lite irreterande att en person försöker stampa ner mig hela tiden, men när hon bara är avendsjuk?.. Haha sånt är lite roligt :D Och sen har hon aldrig några ideer till sin egen blogg, utan hon snor mina, mina skyltar, inlägg + massa mer, shit!
Fast ska inte snacka om det för jag kör en bra stil, inget skitsnack om andra ;)

Men ska fixa lite saker nu, sen ska jag dra iväg igen, hehe!

 Jag just nu!

Så sant



Älskar sånahär texter, dom hjälper alltid tycker jag. Att läsa någon text som passar perfekt in hur det är just NU i livet, så himla bra!
Ska nog börja lägga upp sånt, vad tycker ni ? ;)


Fredag


Huuur skönt som helst med Fredag, älskar fredgar. Meningen var att jag skulle slagga med bästavän ikväll, se skräckfilmer och allt det där.
Men jag mår inte så bra, känner mig jätte förkyld och allt, så måste åka hem och ta det lugnt, får se om planerna ändras så vi hittar på något på dagen bara ;)

Blir massa uppdate och annat kul här på bloggen, tävligen kanske ? Ha koll på det :D



Music



Lunch nu, skönt att komma bort från pluggandet ett tag, hehe!

..


Jag tar inte åt mig ett skit av det du säger, jag står för vem jag är och tänker inte ändra mig :D
Om du klagar på mig, varsågod. Den ända jag snackar är sanning


Freeedaaaaag


Godmorgon älsklingar, hur mår ni ? :D Antagligen super bra för att det är Fredag, eller ?..

Jag vaknade med ett glatt humör i alla fall, älskar mitt liv just nu. Allting är perfekt, speciellt med mina kompisar och allt, har ju också fått veta vilka som är falska och vilka som är äkta, alltid bra att veta :D Och vilka som är avendsjuka också, haha herregud!
Idag är det Fredag i alla fall, veckans bästa dag :D Så blir nog att hitta på något kul eller så, fast känner mig lite förkyld, så får se!

Dagen kommer bli grym, det känner jag på mig :D Älska!

 Outfit idag då, fastnar inte på egobilder just nu, men jaja!

Ha en bra dag, så hörs vi en massa gånger under dagen, kyss :D

Gaaaah


Så himla snygg, visst har redan två onepiece. Men den här rosa måste jag faktist ha, den skulle passa mig sjukt bra. Men dock vet jag inte om mamma vill betala en till åt mig, får se :D


Bikbok


Helt seriöst, hur många älskar inte den affären ? ;) Liksom typ allting finns där, en massa snygga linnen, snygga tjocktröjor, super snygga jeans som sitter perfekt, mjukisdressar, t-shirts, ja allt som är snyggt. Och allting är till ett bra pris också :D

Älskar deras affär, hittar alltid något när jag går in där. Älskar magtröjorna speciellt, super snygga, sitter verkligen perfekt, visar den snygga delen av magen, haha ja ni förstår ;)

Kör på ett länkbyte

 Grym blogg, världens sötaste tjej som bloggar också :D
Kolla in!


Dagens Blogg hos Isabel


Är med i Dagens Blogg hos Isabel, en grymt bra blogg men en massa uppdatering :D

 Klicka där och va med ni också ;)


Just nu..

 I min onepiece och sliten!

Ska börja plugga lite nu, med någon bra musik på. Har super mycket att göra, men eftersom jag är Juliah så klarar jag nog det :D

Home


Kom precis in genom dörren, skönt att vara hemma! Är super glad, men jätte trött + så har jag typ 5 timmars plugg hemma att göra idag, men det fixar jag!

Hade PH idag, och det gick skitbra, så är jätte glad för det :D Har verkligen skärpt mig och blivit duktigare i skolan, nu skolkar jag aldrig!
Men sen efter det så låg jag och Matilde på golvet och dog av skratt, sjöng och allt, så hade en hel publik runt oss, haha älska ;)

 Påväg hem, musik på min iphone ;)

Går hem nu, hörs senare :D

Går hem nu, hörs senare :D


Har ni sett något gulligare


Miio som valp, herregud! Så liten, söt, och gullig :D

 Smälter, så himla söt

Smycken



Smycken! Herregud vilken HISS smycken är ;)
Vad skulle man göra utan smycken, det gör ju hela outfiten super snygg! Speciellt stora snygga halsband, hjärtan, tigerhuvud, klockhjärtan + en massa sånna stora snygga!
Armband är super snyggt också, men dock behöver man typ 100 stycken för att det ska se snyggt ut ;)

Örhängen, stora, snygga, perfekt!


Ska färga håret igen


Har börjat få utväxt igen, och det är det fulaste man kan ha! Så måste färga håret igen, men har ingenaning om vilken färg jag ska fixa..

Jag vill ha mörkblont, som askblond, visst är det super snyggt ? :D Men dock passar jag nog inte det, så svart/mörkbrunt blir det nog igen, som vanligt!
Men jag tycker ändå jag passar bra i det.. Fast vill ha någon förändring på ALLT i mitt utseende, vi får se hur det blir!

 
Gillar hårfärgen jag hade där, nästan svart. Vad tycker ni ? ;)

Synd..

Matchen gick inte så jätte bra, fast alla spelade sjukt bra ändå. Söra vann bara med ett poäng, grattis till er sötnosar :D Men dock är det synd att dom va så otrevliga, idioter ;) Tur att Kunskapsskolan inte sjunker till deras nivå, vi är ju ändå bäst :D

Sugen på donken


Har lunch i skolan just nu, och vet ni hur sugen jag är på donken eller ?.. Vill nog gå och köpa donken till lunch, en cheeseburgare och pommes :D



Och alla mina brudar har dragit iväg på match mot söra, så är helt ensam. Ovan med det, men jag klarar det absolut. Har värsta musiken i hörlurarna :D

-


Stand for what you belive in
Even if it means you stand alone


En dag kvar till FREDAAAG


Godmorgon :D

Jag blev precis klar, men kan ju säga att jag inte fixat mig så jätte mycket. Mjukiskläder, håret i en toffs, och lite mascara, jaja!
Alla undrar varför jag inte fixar mig till skolan och svaret är - skola är skola, varför ska jag komma dit helt fixad och allt ? Platta håret, sminka mig mer, nej går bort för mig ;) Jag klarar mig med mascara i skolan. Och sen håret gör jag aldrig något med för jag vill ha långt i sommar, så tänker jag :D

Torsdag idag, super! För imorgon är det fredag, och då blir det lite småplaner kan man säga, bästavän, stan och sådär, super mysigt!

 Fixad
 Ofixad, syns inte så stor skillnad på bilderna men ni vet ju själva.

Jag var mycket snyggare 2010 faktist, sminkade mig mer osv då, men jaja det här funkar också!

HA EN BRA DAG!

Uppdate imorgon


Ha en bra kväll sötnosar :D

Fresh!


Har precis haft en ansiktsmask, så känner mig jätte fräsch nu. Har egentligen slutat använda det, men tog en idag för att jag är så himla torr. Och att vara torr i ansiktet är ju absolut inte snyggt, så självklart fick jag med mig en ansiktsmask hem med fukt i, så imorgon är det nog löst :D

Älskar känslan efter ansiktsmask!
Nu blir det att gå ner och kolla på TV med Mamma, hur mysigt som helst!

 Mjukisdressen är på ;)

Svar



Jag tog på frisörsalongen " Whalens " något sånt där heter det, ligger nere vid Stadium och vid den där sushi restaruangen! Funkade skitbra att ta där ;)
Det kostade 125 kronor per hål!

 Och sådär blev det, super snyggt tycker jag :D

Fick med mig det här hem idag

 Nödvändiga saker ;)

Happy


Kom precis ut ur duschen, tog lite längre tid än vad jag trodde. Men jag är ju tjej så får skylla på det helt enkelt, tvätta håret och allt tar ju tid ;)
Men nu är jag klar och ska blogga!

Har varit i täby med bästavän idag, super mysigt! Vi gick runt lite och fönster shoppade, dock är det mycket roligare att shoppa på riktigt.. Men ska ju spara, och det går skitbra faktist :D
Fixade hål i örat också, super nöjd! Ska berätta mer om det senare för jag såg att jag fick en fråga och sådär..
Dagen har i alla fall varit grym, skönt att få vara med bästavän igen, vi har även planerat lite smått för helgen, super!

 Var helt seriös livrädd, haha..
 Bästavän och jag :D

Vad har ni gjort idag sötnosar ?

Påväg hem, och när jag kommer hem ska jag ...

Påväg hem, och när jag kommer hem ska jag duscha snabbt.. Så hörs senare babys :D


I täby


Ni verkar ha kommit hem från skolan nu, så jag sprang in i en affär här och tänkte blogga lite så ni har något att läsa, snällt va ? :D
Är i täby med bästavän nu i alla fall, och vi har gått runt och snackat en massa och så, mysigt ;)  Tjejsnack får man aldrig nog av!
Har tagit hål i örat också, ni får se resultat senare..
Jag och bästavän..

Blogg.se har cpat hela dagen, så mina inlä...

Blogg.se har cpat hela dagen, så mina inlägg har inte kommit upp.. Jaja hörs senare är påväg mot Täby :D


Mot täby med musiken på högsta


Slutade precis, och har packat ihop allt och tagit fram mina hörlurar. Har musiken på högsta nu, visst blir dagen bra av att ha en grym låt på högsta ? ;)
Känns som att man flyger fram när man går ju, ler gör man automatiskt också, hehe!

Så nu blir det att dra mig mot bussen, lyssna på musik, möta bästavän och sådär! Perfekt :D

 Bästa!

Planer för idag


Planerna för idag är att träffa bästavän i Täby, och så ska vi bara gå runt snacka en massa. Vi har ju sååhär mycket att prata om ;)
Och sen ska jag troligtvis fixa ett/tre hål till i örat, grymt snyggt va ?! Meningen var först att jag skulle ta piercing, men vill inte ha det längre!

 Yes sådär blir min dag ;)

Vad ska ni göra ??

Lite pinsamt för mig..


Har märkt att det är många som kollar på mina videobloggar när jag är osminkad, lite halvt pinsamt! För jag är mycket snyggare med smink ju, och så kollar ALLA mina läsare på det jag är osminkad på, haha shit ;)

 

Ta ingen skit


Varför går folk runt och lyssnar på skitsnacket som går om sig själva, varför ta emot skiten ? Varför inte bara göra nånting åt saken, istället för att gå och vara deppig ?!
Får alltid frågor hur jag vågar ta tag i saker, och jag har ingenaning jag bara är sån! Visst det kan vara super jobbigt att få skit, men om man inte tar den, så blir det ju ingen skit ? ;)

Stå alltid upp för er själva, ta aldrig någon skit babys!



Nu blir det lunch med mina brudar, massa snack, härligt!

Gamla egobilder

 Egobilder är alltid roligt att titta på ;)

Soooool ute


Godmorgon, nu är det bara två dagar kvar tills Fredag! Gud vad skönt, så plugga på ordentligt så kan ni glömma skolan helt i helgen :D

Jag är vaken och på ett grymt bra humör i alla fall, visst har jag börjat bli glad på sista tiden ? Men det blir man ju om man tänker posetivt på allting, jag har världens bästa kompisar, världens bästa pojkvän, bloggen går SKITBRA och sen är allting toppen bara :D
Har dunkat musik hela morgonen och tänkt på vilket bra liv jag egentligen har, värsta ego eller hur ? Men så får man vara!

Nu blir det att dra mig mot skolan med värsta leendet på läpparna!

 Sådär ser jag ut idag!

Puss ha en bra dag :D

Bloggar imorgon

           

Music

 Grymt bra ;)

Är med Julia och Joel och flummar galet, nice!

Käkar godis


Kom precis hem, och sitter och käkar en masas godis och väntar på Julia och Joel. Planerna blev ändrade för Denice svarar inte och sådär, men jaja får ta det en annan gång då!
Så nu blir det att flumma hemma med Julia och Joel :D

Har suttit ute hela dagen i solen och snackat med Matilde, hur nice är inte det ? Vår på riktigt nu ju, skönt! Så har fått snacka en massa tjejsnack och sådär.
Visst är det skönt att bara sitta i solen och snacka ? :D

 Sådär har jag sett ut idag!


Planer för idag


Slutade precis och ska springa till bussen för att hinna med den nu, har ju lite småplaner för idag, men dock är dom inte helt klara så är lite svårt, hehe!

Men tror jag ska träffa Denice, Joel, Julia och några fler, men vad vi hittar på har jag absolut ingen aning om ?.. Och vet inte ens när dom slutar, vart vi ska mötas och sådär, men det löser sig i alla fall!
En sak är säker, och det är att vi ska ha grymt kul :D

 FÅR TRÄFFA MIN BÄSTAVÄN SOM JAG INTE TRÄFFAT PÅ TVÅ VECKOR, <3

Vad ska jag blogga mer om?..


Jag vill ju få min blogg så bra som möjligt, med så många läsare jag bara kan. Satsar på 1000 unika läsare varje dag i december, alltså mitt mål för året. Tror ni jag klarar det ? Det tror jag :D

Men vad vill ni se mer av i min blogg, säg vad som helst! Kom ihåg - Ni kan göra min blogg 100 gånger bättre ;)


Jag älskar mitt liv

Helt seriöst, mitt liv har aldrig varit bättre än sådär, fan vad jag älskar det!
Världens bästa pojkvän, världens bästa bästavän, skolan fungerar skitbra, mamma mår bättre, jag är glad och posetiv till allt + så går bloggen skitbra!
GRYMT :D


Glaaad


Godmorgon babys :D

Känner att det här kommer bli en toppen dag igen, är på världens bästa humör och jag känner mig ascool idag, hhah gillas ? ;)
Fast har super ont i magen..

Men idag har jag lite småplaner efter skolan, så med uppdateringen får vi se hur det blir. Men får mobilblogga lite, så ni vet jag jag håller på med ;)
Men har ingen koll på vilka jag ska träffa, typiskt mig.. Men jaja :D
Ska gå ner och fixa te i min Starbucks mugg så jag kan dricka det i skolan, mys!


 Jag idag!

PUSS HA EN BRA DAG SÖTNOSAR

Sängen


Ska sova, skönhetssömn ;)

Älskling i tele


Kom precis hem, och pratar med älskling i tele. Super mysigt som vanligt ;)

Har i alla fall varit på restaurang med familjen, super mysigt. Vi får sånadär ideer att dra till en mysig restaurang på en måndag liksom, är ni också så ? :D
Var jätte god mat i alla fall, och åt bananasplit till efterrätt. Håller ni inte med om att det är den absolut godaste efterrätten som finns ? ;)

 Mums ;)

Middag på restaurang


Har smörjt in mig med en bodylotion som luktar super gott. Så nu är jag super fräsch ;)

Och böt precis om till jeans och Ed Hardy tröja, snyggt! Haha nja men det funkar absolut! Blir middag på restaurang faktist, mysigt!
Ska ta något riktigt gott och dyrt, nej men på något konstigt sätt äter jag alltid det dyraste, hehe ;)

 Yes sådär ser jag ut nu då, halvt ofixad med lockigt hår, hehe ;)

Hörs senare!

Kolla vad gulligt ?


Kom precis in och har varit ute och sprungit ett litet tag, jätte skönt. Men dock blåser det ju jätte mycket ute, men nu är jag klar tränad för idag i alla fall, grymt :D
Ska hoppa in i duschen straxt också!

Men när jag kom hem såg jag att en tjej bloggat om mig, kolla!

 Kolla vad gulligt ? :D FEEEEEET LÄNK TILL DEN HÄR BRUDEN, KLICKA

Jag såg det innan jag drog ut, men tänkte att jag bloggar om det när jag kommer in istället, men är i alla fall super glad nu! Allting känns perfekt med allt :D


Ut och springer nu


Super taggad, känner att det här kommer gå skitbra :D

 Springer i det där, hoppas jag inte fryser ihjäl bara ;)

Tips för att det ska vara roligt att springa


Jag ska ju ut och springa straxt, och tänkte tipsa om lite saker så det ska bli roligt att springa! För det är ju så skönt att springa ute ;)
Men dock skittråkigt!

Ta med en kompis - Med en kompis är allting roligt, ta med en kompis och spring ute, då kan ni även passa på att snacka massa tjejsnack ;)
Musik - Ta med ett par hörlurar, sätt musiken på högsta och bara lyssna och spring, super mysigt!
Ta med hunden - Ta med hunden i ett koppel brevid, då kan du prata lite med den ( haha det brukar jag göra ;) )
Sätt upp enkelt mål - Om du springer, bestäm ett ställe dit du ska springa utan att stanna, gör det enkelt, så blir det roligt när det funkar!



Haha lite kul eller hur ?

 Hah erkänn visst är den här lite rolig ? ;)

Skönt att vara hemma


Kom precis in genom dörren, super skönt att gå hem i vårsolen. Dock blåser det lite, men vad gör det ? Skönt med sol i alla fall :D
Skolan idag gick toppen, redovisade matten och blev godkänd, har blivit en duktig tjej ju ;)

Så nu sitter jag och äter mellis, lyssnar på musik och sådär, tar det bara lugnt! Ska plugga lite straxt, och sen ut och springa eller något, måste passa på när det är sol + blogga om lite roliga saker, perfekt eller hur ? :D

 Mitt skåp i skolan, snyggt med rosa va ? ;)

Trängs med...


Trängs med en massa småungar på bussen nu som bara skriker och är jobbiga, shit! Hörs när jag kommer hem babys :D

Slutar nu


Slutade precis, nu blir det att dunka musiken på högsta i mina hörlurar. Och vänta på att bussen ska komma, den går om 40 minuter, snacka om misslyckat!
Men tur att jag har musik och alla andra som ska stanna kvar och ha träning här!

 Ellinor Matilde Jag - glad över att jag har er brudar, ni gör min dag :D

Planer för Måndag då


Ska bara dra hem efter skolan, så blir det att blogga om lite saker, massa ideer som vanligt. Men tipsa gärna om saker jag kan blogga om också, ska försöka fixa fler videobloggar ;)
Och sen ska jag plugga, massor! Vem vill inte gå ut med MVG i allting ?..

Sen blir det faktist att ut och springa, träna lite, speciellt rumpan, haha. Nice! ;)

 Typ sådär?.. ;)

Vad ska ni göra ? :D

För bättre ögonfransar


Ögonen på tjejer är ju ofta många som kollar på, och då är det ju snyggt om man har snygga ögonfransar och inte tre stycken kvar, förstår ni ? :D
Så lite tips är!

Tvätta alltid bort mascaran ordenkligt på kvällarna

Ha vaselin på ögonfransarna då och då

Gnugga inte i ögonen för mycket, helst inte alls

Va utan smink HELT då och då

 

Kul bild

 Hah sjukt äcklig jag ser ut på den bilden?.. Ser bajsbrun ut i ansiktet, och ja ?..
Tur att jag är snyggare än så när jag är normal :D

Ny vecka, nya tag


Godmorgon :D Har ni vaknat med ett leende på läpparna ? Det har i alla fall jag gjort, är på världens bästa humör idag faktist, även fast det är Måndag!
Men det är ju bara 4 dagar kvar tills Fredag, så håll ut ;)

Fixade precis klart mig i alla fall, snabb fixning som vanligt. Vem orkar innan skolan liksom, sover hellre en timme längre! Har ätigt en super god frukost också, så det håller nog ända fram tills lunch!
Får skjuss till skolan idag igen, skönt då slipper jag åka buss ;)

 Outfit för idag ;)

HA EN BRA DAG SÖTNOSAR!

Sista inlägget för ikväll + veckans planer

 Schema för nästa vecka, skönt att ha lite saker planerade :D

Himla tjat det blev om min pojkvän, jo han heter visst Alex och han finns. Hah, jag var ju med honom i Fredags med Natalie, märkte ni inte det ?..
Jaja, sista inlägget för ikväll, PUSS :D

Solsidan


Nu blir det skönaste programen av alla, Solsidan såklart! Blir att se nere med mamma, mysigt. Sitter på mitt rum och bloggar för mycket, bloggen tar upp allt, men den är så viktig för mig ;)


Min älskling

 Älskar dig mest av allt älskling, du är underbar <3


Våran låt Joel ;)

 Min och Joels låt *så seriöst* Men ärligt, Ukrainas låt 2007, skojar dom eller ?..

Nya naglar


Fixade precis mina naglar lite snabbt, men börjar verkligen få slut på ideer. Måste köpa hem någon nagelbok om en massa olika stilar och sådär + en massa nya nagellack. Jobbigt ;)

Fixade i alla fall som fransk manikyr fast med glitter, helt okej, det ser fräscht ut i alla fall. Måste börja gå till salonger och fixa naglarna, men kan inte betala det liksom. Får man det inte gratis om man har blogg ? :D Klart man får det..
Längre naglar måste jag också få, haha! *SUCK* ;)




DISS


Alltså det här är ju bara vad JAG tycker, och om jag tycker det är fult, så låt mig tycka det. Så gnäll inte, för alla tycker ju olika :D

Men tröjorna från H&M med fjärilar på, så äckligt fula. Ska ju vara som en magtröja, men magtröjor ska vara snygga ? Jag trodde det var grejen liksom ;)
H&M blir bara sämre och sämre, vem vill gå runt och se ut som en jätte ful fjäril liksom, nej usch!

 Usch! Finns verkligen andra Snygga magtröjor, så köp sånna istället ;)

Älskling


Naglar


Håller på att fixa lite med naglarna just nu, för måste ha dom fina och fräscha den här veckan. Har haft dom ofixade i en hel vecka, inte okej!

Så håller på med en nagelfil som gör naglarna super fina, helt sjukt! Så just nu blänker mina naglar efter att jag filat dom, grymt ;)
Och sen blir det en grymt snygg målning senare idag, tänk vad mycket nagelfilar kan göra med naglarna. Alla borde verkligen köpa en sånhär!

 Ta först den rosa sidan och "gnugga" runt PÅ nageln ett tag
 Sen med den vita sidan och gör likadant som du gjorde med den rosa sidan
  Och sen med den svarta sidan, gör likadant som du gjort med den rosa och vita.

 Och sådär blir det, visst ser det lite glansigt ut ? ;) Och dom är super lena!

Hmm.. Vad tycker ni ?


Alla förändras ju väldigt mycket, hela tiden. Jag har i alla fall förändrats grymt mycket, det ser man på alla fula klassfoton och sådär ;)
Mycket snyggare nu faktist!

Men har jag förändrats något på några månader ? Och då snackar jag utseende, för attityden är helt förändrat till något bättre :D

 För ca 3 månader sen..
 Fredags ;)

Vad tycker ni ?

Smycken


Tjatar alltid om smycken, men tycker det är så grymt snyggt. Och jag måste verkligen köpa fler smycken, för jag har nästan inga alls.
Smycken gör ju en outfit super snygg ;)

 Det vanliga söta
 Måste ha :D
 Armband

Super skönt!


Kom precis ut ur duschen, och gud vad skönt det var att få duscha ;) Älskar att duscha med hårinpackning, peeling, skrubb, raka benen och allt det där, för visst känner man sig super fräsch efteråt ?!

Jag är i alla fall jätte fräsch nu, och len som bara den.. Hade en peeling från The body Shop, absolut den bästa som finns, luktar super gott!
Och en hårinpackning från PaulMitchell, men dock börjar den ta slut?.. Måste köpa ny snart då!
Men nu ska jag sätta på mig något skönt, sen gå ner och käka en god frukost :D

 Hårinpackning och Peeling, dom använder jag!

Next ; Duschen


Hoppar in i duschen och gör mig fräsch nu, hårinpackning, peela, skrubba, raka benen osv, super skönt :D


Godis på morgonen ?..


Godmorgon älsklingar, är ni vakna än ? Eller sover ni fortfarande ?.. Själv är jag vaken för att få duschen först haha, annars hade jag nog sovit halva dagen istället ;)

Sitter i min blåa mjukisdress och käkar godis i alla fall, mycket godare på morgonen tycker jag. Godis blir väl min frukost då, mumsigt ;)
Smsar med pojkvän och sådär också, läser en massa bloggar, kollar på smycken och sådär!

 Hah nu :D

Sängen nu då


Har fixat en massa saker nu, tvättat ansiktet så känner mig super fräsch + så har jag såklart smörjt in mig med en fuktkräm ;)
Och böt precis om till mitt sovlinne!

Ska sova nu i alla fall, kom på att det är söndag imorgon och att jag måste gå upp ganska tidigt för att få duschen först ?.. Hahah jag är konstig jag vet :D Men kan verkligen inte bryta på mina söndags rutiner, omöjligt! Måste ha ta-hand-om-mig-själv-dag varje söndag ;)
Så imorgon blir det så!



Godnatt kära läsare, tack för besökarrekordet som jag fick idag ( eller igår innan 00.00 ;) ) grymt glad! ÄLSKAR ER

Beroende..


Klarar mig verkligen inte utan Cola, alltså det är det viktigaste på helgerna. Jag kan dricka upp flera liter cola på en kväll, sjukt va ? ;)
Den ända läsken jag dricker är cola faktist!

Cola är bra för - det smakar super gott, man blir jätte pigg och flummig, det är billigt ( haha ) och går bra att dricka till allting :D
Jag är i alla fall inte beroende av alkohol, säger vi! Hah men det är ju sanning ;)




Ska in i min garderob

 
Dom här fina ska absolut in i min nystädade garderob, super :D

Jag som skulle dygna..


Hade tänkt att jag skulle vara vaken typ hela natten, men det kan jag ju glömma om man säger så. Är jätte trött, sur, ledsen, besviken, arg, allting på samma gång, helvete :(
Ska byta om till onepiece, fixa massa cola, sätta på ett bra program på play, läsa bloggar, sen blir det toppen bloggning också, halva natten eller inte..


Halvt sur


Jag tycker fortfarande att Dannys låt var grymt mycket bättre ?.. Den skulle absolut kunna komma super långt i allting, hoppas verkligen Erics låt också gör det. Han är ju så grymt söt, men Danny är så mycket snyggare ;)

Så jag är småsur just nu, ska aldrig mer Melodifestivalen, och dessutom funderar jag på att dra till ett ställe där Danny är 15.00 imorgon ? :D Så kanske jag blir gladare..


ERIC SAADE


Yes Eric tog hem allting, känns ändå rätt bra. Även fast jag velat att Danny skulle vinna, men jag gråter inte ;)

MEN ÄR HELT HYPER, SKRIKER SOM FAN OCH ÄR ASGLAD!


Nu blir det melodifestivalen


Käkade precis klart middag, super gott var det. Så nu är jag jätte mätt och känns som att jag skulle kunna gå och lägga mig nu. Sova, blogga, äta ;)

Men nu blir det Melodifestivalen, ska skrika när Danny sjunger. Hah, men ärligt han MÅSTE vinna, annars kommer jag börja gråta ;)
Danny eller Eric, självklart Danny!

 Min älskling :D
 Eric, hmm?..

Mat nu


Blir mysig middag med familjen nu ;)

Rensat ur garderoben


PUUUUHHH...Har precis rensat ut hela min garderob, så halva garderoben ligger i soptunnan nu, men dom ska eldas upp istället :D
Så nu hittar jag kläder i min garderob i alla fall, skönt!

Hatar när det är kaos i garderoben, men nu har jag ju fixat det + fixat så alla mina smycken är på mycket bättre platser och sådär ;)

 Shit, fattig på kläder nu inge. Men jaja ;) Nu hittar jag kläder iaf!

Så tuff är han ju inte direkt..

 HAHAHAH, skönt va ? :D

Söt va ?

 Söt va ? :D
Fick den av älskling igår, gulligt eller hur ? Älskar dig Alex <3

Städning på g


Riktigt seg lördag faktist, men så blir det! Är jätte trött och känner mig ledsen, usch! Så ska sätta värsta dunklåtarna på högsta, och städa mitt rum :D


Godis är gott


Kom precis hem, och har varit och handlat massa godis och cola med mamma. Typ mitt liv, klarar mig verkligen inte utan cola ;)
Tur så såg jag ingen som jag kännde, var ju osminkad i onepiece och allt. Men älskar att gå ut i min onepiece, och nu är det ju fler som har onepiece också, så såg typ 5 stycken som också hade det!

Kollade på lite andra saker också, ska köpa en massa saker till håret och sådär, fast ska köpa frisörprodukter, men det kan jag självklart INTE göra i Åkersberga..

 Haha yes ;)
 GODIS

Nu blir det att handla


Har precis fixat lite saker, käkat frukost, vart ute lite snabbt och sådär. Ska smsa bästavän och säga att jag inte kan göra något ikväll :(

Men nu blir det att dra till willys, ska handla massa mat med mamma + en massa godis ;) Hade ju godisförbud, men det gick ju inte så jätte bra som ni kanske märker.
Tar onepiece och solbrillorna, är osminkad!

 Yes sådär ;)

Hörs senare!

Juliahofsweden



Löööördag


Godmorgon älsklingar ;)

Vaknade precis av att jag fick en massa sms av älskling, och sådär! Vaknade först vid nio men somnade ju såklart om, för vem orkar gå upp då ?!
Men nu är jag vaken, och känner att bloggningen kommer vara på topp idag ;)

Planerna var egentligen att träffa Bästavän idag, men det blev ändrat. Och så ikväll ska jag vara hemma pga en sak, måste säga det till henne..
Så blir nog att vara hemma, träna massor, gå ut och gå, lite sånt :D

 Just nu i min onepiece :D

Hah juste, alla dansare innan genrepet började hade onepiece, super coolt ;)

Godnatt Fredag


Har precis tvättat bort sminket och allt det där, och ska krypa ner i sängen och försöka sova nu. Har inte sovit på hela veckan, så ska försöka sova länge. Om jag inte går upp tidigt för att blogga åt er, brukar ju göra så hehe ;)

Men godnatt allihopa, hoppas ni haft en bra Fredag!


Sliten tjej


Känner mig jätte äcklig, trött som bara den, haft samma smink hela dagen, håret är ofixat och jätte fult, sprungit runt hela dagen och allt.
Tror jag ska gå ner och fräscha till mig lite, tvätta bort sminket och sådär :D

 Nu..

Bara för att Danny ska vinna hela skiten ?..


Kom precis hem, är super trött och känner mig jätte seg. Har ju sprungit runt hela dagen och gjort en massa saker, är fortfarande jätte glad :D

Var ju på genrepet till Melodifestivalen imorgon, och det var skitbra! Vi ser det varje år såklart. Men dom ända som är bra är Danny och Eric, fast Danny ska vinna allting :D
Liksom min röst är cp nu för att jag skrek så mycket, var några småtjejer framför som också började skrika när jag höll på, haha så söta!

 Knäpp..
 Fullsatt Globen!
 Jag tycker ju då att Danny ska vinna hela skiten, så jävla söt :D

Drar till globen nu


Yes drar mig mot globen nu med hela familjen :D Genrep på melodifestivalen, kommer skrika sönder min röst när Danny kommer ;)


Just nu...

 BJUDER ;)

Grym dag + grymt glad


Haft en bra dag hittills ?! Det har jag haft i alla fall, grymt :D Är super glad, jätte sprallig, snackar som fan, ler mot allt o alla, träffade världens finaste idag wiiiie :D

Kom precis hem, och har lite smått bråttom och sådär. Men har varit i skolan först, hände värsta grejen där, så polis och allting kom, alla var jätte rädda ?.. Läskigt :(
Men sen blev det stan med Natalie, och det var grymt! Vi gick och kollade i en massa affärer, träffade världens finaste älskling, och jag är så grymt glad, iiiih :D

 Dricka på donken
 I stan ;)


Vi har det grymt


Fan vad glad jag är :D


Försöker uppdatera när jag kommer hem sen!

Stan nuuu


Slutade precis, och är på världens bästa humör. Men dock känner jag mig skitful, men vad gör det ? :D

Planerna för idag är i alla fall att dra in till stan med Natalie super snabbt, fixa lite saker och sådär. Är jätte nerövös för en sak, men tror det går bra ;)
Så vi ska kolla runt lite i affärer, snacka, flumma runt och sådär!

Sen drar jag hem jätte tidigt, käkar middag super snabbt, sen blir det Globen på en gång! Genrepet på melodifestivalen med familjen myyyys :D
Får se hur uppdateringen blir!

 Yes vi blir dom coolaste brudarna i stan ;)

Tatuering..


När jag var i egypten förra året, då fixade jag en tatuering där. Och den höll i 5 månader, och älskade den. Skrek verkligen JULIAAAH om den :D

 Söt va?

Jag tycker faktist jag är mycket bättre i bloggen

Helt ärligt, jag tycker faktist jag ändrat mig jätte mycket när det gäller bloggen. Mycket mognare, fler inlägg om olika saker och sådär!
Jag gillar min blogg nu och är verkligen mig själv :D

Hoppas ni också tycker den är bättre och sådär, annars så kommentera bara så fixar jag det ni vill!



Lunch


Yes, lunch nu då. Blir nog att snacka mest med Natalie eftersom vi ska hitta på en super kul grej efter skolan :D Lite halvt nervös bara, men kommer bli sjukt kul!
Lämnat pengarna hemma!

Mer om det här senare :D

Sjukt kul det var i falun..

 Hah fan vad kul vi hade i falun, alla brudar + skolan :D
Nästa år nlir det igen, läängtar!

På världens bästa humör


Har precis fixat klart mig, skönt att inte behöva stressa! Kör på skinnjacka ute idag, även fast det är snöstorm, skinnjacka är så mycket snyggare ;)
Dock kommer mitt hår bli jätte lockigt och allt, men jag får försöka klara av det!

Sitter och dunkar musiken nu i alla fall, och mår super bra! Länge sen jag var på sånt här humör, är nog bara för att jag och Natalie kommer ha det GRYYYMT idag :D
Men planerna kommer senare...

 Sådär ser jag ut idag då ;)

Ha en bra dag nu sötnosar!

Fixar mig



Godmorgon allihopa, idag är det FREEEDAAAAG, sjukt skönt eller hur ? :D Händer en massa roliga saker idag och på lördag och sådär!
Gick upp för ungefär en timme sen, så håller på att fixa mig lite nu!
Och vart är våren, det är ju snöstorm ute typ ?.. Jobbigt, jag som ska till stan och allt, men det löser sig ;)

Sista inlägget för idag


Har precis fixat en massa saker, och nu ska jag sätta mig i soffan med te och bara mysa, sen blir det att sova jätte tidigt för att orka gå upp imorgon ;)
Min onepiece är på, gillar den gråa mycket mer än den lila, knäppt...

Men det här blir sista inlägget för ikväll i alla fall, statestiken är super hög, besökarrekord faktist :D Älskar det, så nu blir det super uppdate hela helgen och sådär!

 Hah jag just nu, osminkad ;)

Puss sovgott allihopa!

Håller på att fixa till imorgon


Håller på att fixa til imorgon, städar rummet, lägger fram alla saker och sådär. Måste ha allting klart när jag vaknar, mycket skönare då :D
Dunkar musiken på högsta, dansar och sjunger, yey!

Mitt liv är hemma


Bästavän kom hem för ett tag sen, och sitter typ och gråter glädjetårar. Nej men fan vad jag saknat henne, så nu är mitt liv tillbaka igen :D
Så nu snackar vi en massa på msn, planerar lördag och sådär, riktigt trevliga planer ser det ut att bli!


Vart tog våren vägen ?..


Var precis ute med Miio och gick en stund, men vart tog våren och solen vägen ? Trist och äckligt väder ute igen, snö/regn, is och en massa skit. DISS, vi vill ha vår och sommar ;) Gash vad snygga kläder jag ska shoppa, hoppas jag har några tusen då!

Gick i min onepiece och UGGS, och gud vad mina skor är slitna. Ska köpa hem en massa vårskor, skönt ;)

 Min prins :D

Värsta känslan


Måste fixa sånhär naglar


Kollar runt lite överallt, har bestämt att jag ska bli duktig på att fixa mina naglar och sådär. Och jag kör inte på lösnaglar och skit, äkta ska det vara :D

Så ska spara ut mina naglar lite längre, göra dom lite starkare. Så ska jag fixa en super snygga naglar, har redan värsta ideen!
Så som man brukar göra med gelenaglar, fast jag gör med äkta. En massa glitter och så, suuuuuuper snyggt :D


 Sådär ska det bli ;)

Länkbyte


http://fiaweingarten.blogg.se/
http://fiaweingarten.blogg.se/
http://fiaweingarten.blogg.se/


Länkbyten?..


Många frågar om jag gör länkbyten, och yes jag gör länkbyten. Kommer bara göra ett per dag, med någon som har över 80 besökare varje dag :D
Så ni som vill göra länkbyte med mig, skriv här då så fixar vi det ;)

Blev en sväng förbi täby


Kom hems senare än vad jag trodde, precis när jag skulle gå till bussen så ringde mamma och sa att hon hämtar mig istället, gulligt ;)
Så hon hämta mig, och vi körde snabbt förbi täby och köpte en frapino åt mig. Super gott!

Och fick ett sms av bästavän att hon är i sverige nu, så nu är allting perfekt känns det som. Skönt att ha någon att prata med nu, behövs ju verkligen :(
Men nu blir det att smsa med bästavän, blogga, plugga lite och sådär!

 Min frapino ;)

Tar bussen hem


Tar bussen hem tidigare än vad jag slutar, orkar inte vara kvar. Slutar 3 men går nu istället, har verkligen ingen lust. Drar hem och bloggar, går ut och går, fixar och sådär ;)


Hår hår hår

 Måste få tillbaka det håret, har det nog till sommaren.
Sjukt snyggt, då blir det färga hos frisör, fixa en massa frisyrer och göra det fint :D

Därför jag alltid har håret uppsatt och så nu, för att ha fint i sommar!


Planer

Planerna för idag är enkla och tråkiga, haha! Ska bara gå klart i skolan, sen blir det PH samtal. Och det kommer absolut inte gå bra, men hoppas det går bra för att jag har anledning till det och sådär.. :(

Men sen blir det att dra hem, fixa en massa saker. Blogga, städa, gå ut långt med Miio, fixa en massa tills imorgon och sådär ;)
Har lite planer för imorgon.
OCH JAG TROR ATT BÄSTAVÄN KOMMER HEM IKVÄLL OCKSÅ, WIIIEEE!

 
Bästis och jag i somras <3

Hah fjortisminnen..


Kommer ihåg när jag verkligen var ett stort wannabe, så himla pinsamt. Men tur då att många andra också var det just då så jag inte var ensam ;)

 Min favoritlåt 2008, haha herregud ;)

Fjortisminnen!

Vill ha dom här..


Ska ju ta flera hål i öronen och sådär, men vet dock inte om alla ska vara på samma sida?.. Det blir ju så mycket då, så får se ;)
Men måste ju såklart ha en massa nya örhängen och sånt, och dom här är perfekta!


Bara en dag kvar tills Fredaaaag


Godmorgon älsklingar :D

Jag vaknade för en stund sen, gick direkt ner och käkade frukost, tvättade ansiktet, klädde på mig och allt det där. Kör på osminkad och håret i en toffs idag, skönt :D
Får skjuss till skolan idag också, då slipper jag gå och allt det där!

Ska till skolan idag, och vara glad, i alla fall försöka. Måste leva ett normalt liv, försöka göra det i alla fall. Men jag klarar allt med stöd från pojkvän, kompisar, släkt, ni är allt :D

 Sådär ser jag ut idag då, funkar nog!

Ha en bra dag allihopa :D Vad ska ni göra ?

Godnatt Onsdag


Har haft nagelolja och allt det där nu, så nu ser mina naglar super snygga ut faktist. Men på söndag ska jag nog fixa fransk manikyr igen, super fräscht tycker jag ;)

Har tänkt att jag ska krypa ner i sängen nu i alla fall, och sova på en gång. Behöver sömn efter allting som hänt och sådär, ska till skolan imorgon också! Hoppas jag bara inte bryter ihop där..


Nu blir det nagelolja igen


Nu blir det att fixa med nageloljan igen, ska ju göra det varje kväll den här veckan för att göra dom lite finare. Har även filat dom med en grym fil som tar bort det gula från naglarna och gör dom blanka och lena ;)

Ska ta fler hål i örat


Yes nu är det bestämt att jag ska ta två/tre hål till i mitt öra, suuuuper snyggt :D Jag ska ha ett uppe vid örat, och ett till nere.
Har hittat en massa sjukt snygga örhängen, som skulle passa perfekt till det!

Men vill allra helst ha ett där uppe, tycker det är sjukt snyggt.

 Sådär ska jag fixa, snbyggt va ? :D

Gammal..

 Älskar att titta på en massa gamla bilder, men dock har jag bara gamla bilder med sämst kvalite.
För har raderat ALLA andra bilder från 2008 till 2010, så sjukt dumt gjort :(

Jag måste kämpa för att klara det här


Jag får inte gå sönder


Nageltorkare


Jag älskar ju att fixa naglarna, och önskar verkligen jag kunde göra dom jätte snygga och sådär. Men någon gång kommer det väl :D

Och det jobbigaste med att fixa naglarna är när allting ska torka och hålla på, hatar det. Så visst vore en nageltorkare perfekt till alla som fixar naglarna ? :D
Det finns faktist jätte söta sånna, tänker nog beställa hem en. Och sen vill jag lära mig mycket mer om hur man fixar naglarna och sådär, kul va ? :D

 Den här nageltorkarna vill jag ha :D

Iphone



Tjaa sötnos :D
Tack så jätte mycket, vad glad jag blir. Hah nu blir det säkert lite extra mer uppdate och intressanta inlägg för den här kommentaren ;)

Skalen kommer från http://jbutiken.se och det finns en massa fina skal :D

Kom precis ut ur duschen


Kom precis ut ur duschen, och morfar ringde mig precis då. Och vi pratade lite om allting som hänt igår och sådär, och känns jätte skönt att jag får stöd från alla som vet om det här!
Ni betyder allt.

Var super skönt att duscha i alla fall, visst tänker man mycket i duschen ?.. Använde ju såklart shampoo och balsam på Tresemme, och det är verkligen sjukt bra ;)
Tipsar er verkligen om att köpa det!


Duschen väntar


Nu blir det att hoppa in i duschen ;)

Onepiece är som teletubbies


Bor ju i min onepiece när jag är hemma som ni kanske märkt, men det är verkligen sant. När man väl haft den en gång, så vill man aldrig ta av den :D

Men en onepiece ser ju ut som Teletubbies, det var faktist mitt favorit program när jag var liten :D Jag var alltid jätte jobbig, men såfort teletubbies kom på tv så blev jag fast och knäpptyst, lite kul! Typ så är det nu fast med min blogg ;)
Fast som ni vet tycker jag att alla bloggare borde få en onepiece gratis för att göra en massa reklam och sådär,!


 Så söta

Nya skal till min iphone


Har suttit och kollat på en massa nya skal till min iphone, för har börjat tröttna på mitt lila skal. Och det är ju alltid bra att ha fler än ett skal ? :D
Fast jag skulle vela fixa ett skal själv, alltså deisgna det och så, vet ni om det funkar ? För isåfall skulle det bli väldigt snyggt ;)

 Dom vill jag ha :D

Jag ska försöka blogga


Igår blev det nästan ingen bloggning, och det finns en anledning till det. Och jag är livrädd, vill bara försvinna, men jag vet att jag måste kämpa, för jag tänker inte förlora en medlem till i min familj.
Så eftersom jag ska försöka leva ett normalt liv, så fortsätter jag blogga nu också!


Shopping i huvudet heelaaa tiden


Jag sparar ju pengar, och tycker det går skit bra faktist. Är jätte stolt över mig själv, så borde köpa något fint som en belöning ? ;)
Fast nej!

Jag ska spara tills Maj ungefär, då blir det massa shopping, eller så fortsätter jag spara en månad till ?.. Tur att jag får busskort och guldkort i sommar!


Mamma


Jag kämpar för dej <3

Dör du dör jag


Dör du dör jag, jag klarar mig inte utan dig.
Jag ska kämpa, jag ska visa att jag är stark. Förlåt om jag är dålig, men jag lovar jag ska bli bättre. Du måste också kämpa, allting kom såfort, kan inte ta in allting


Mamma.. <3

Slutar nu


Yes slutar äntligen, känner mig jätte sliten och trött. Men får se om jag hittar på något med en kompis eller så, känner för det ;)
Men hör av mig senare!


Låten dunkas i hörlurarna i skolan


Är så grymt kär i Dannys låt, finns ingen bättre just nu :D Dunkar den på högsta i mina hörlurar överallt, alla märker att jag älskar " IN THE CLUB " ;)

 KÄRLEK <3

Ja klart ni får


Alla  frågor om ni får lägga till mig på facebook, och självklart får ni göra det :D Men skriv gärna något meddelande så jag vet att ni läser min blogg eller så!
Men dock är jag inte så mycket för facebook..

Ni når mig bättre på min mail [email protected] ;)

Pengar pengar pengar..


Håller ju på att spara pengar, och måste verkligen klara det. Men har aldrig klarat att spara pengar, men har bett mamma att inte ge mig, sagt till mina kompisar att dom sak säga åt mig att jag inte ska köpa latte, frapino och såntdär hela tiden, ska inte fika mer en 1 gång i veckan heller :D

Kläder går bort också, får klara mig till Maj/Juni nånstans där, då ska jag shoppa gärnet för alla pengarna :D


Vad tycker ni om skolmat ?


Har lunch nu, men äckligt som vanligt. Men tur att jag och mina brudar bara kan sitta och snacka om allting, jag och Natta snackar alltid om bloggen :D

Men vad tycker ni om skolmat egentligen ? Visst borde den vara mycket godare så man får i sig något och orkar göra något under dagen ?
Typ donken, pizza, goda sallader, tacos + massa sånt, visst vore det gott ? :D

 Såntdär vore super fräscht att få :D

Nördar det här spelet


Sitter och nördar ett spel på mobilen just nu, snart dör batteriet. Jag börjar typ gråta varje gång batteriet tar slut i skolan, haha *inte alls mobilberoende* ;)
Älskar spelet i alla fall, man blir beroende..

 Just nu :D

Fuldag..


Godmorgon allihopa, hoppas ni är glada och pigga idag :D

Jag vaknade i alla fall på helt fel sida, först försov jag mig ett litet tag. Sen nu så ser jag helt jätte ful ut, mitt hår gör inte som jag vill, har inga kläder eller nånting, buhuh :(
Vill stanna hemma och gömma mig under täcket, men nej! En riktigt fuldag klarar jag igenom idag ;)

Kör på enkla kläder, håret i toffs, lite mascara och örhängen, funkar alltid! Speciellt till skolan där jag verkligen inte orkar fixa mig.



Ha en bra dag älsklingar ;)

Godnatt måndag


Tvättade precis bort sminket, super fräsch nu. Skulle gärna gå osminkad hela dagarna om det var snyggt, tyvär är ju alla snyggare med smink :D

Första dagen på veckan är avklarad, skönt! Nu är det bara 4 dagar kvar till Fredag, wwiihooo :D
Så nu blir det att dejta kudden lite, sova flera timmar, sen upp och vara glad imorgon och blogga en massa! Ska satsa på besökarrekord igen, fick det i helgen faktist ;)


Nagelolja


Har nagelolja på mina naglar just nu, har haft det ett tag. Anledningen till att jag inte fixade naglarna igår, är för att jag ska ha nagelolja varje kväll på naglarna den här veckan. Behöver verkligen fixa till dom lite och sådär, ska fila ner dom lite också, bleka dom också ;)

 Ofixade gula naglar med olja på

Hatar sånt här


Alltså alla har ju börjar spruta in skit i läpparna, bara för att Kissie gjorde det för jätte länge sen så börjar alla med det nu ?! Fattar inte varför, det är bara sjukt fult när man har så mycket.
Visst om man verkligen inte har några läppar, då kan man ju spruta in Lite :D

Liksom vem vill gå runt och ha världens största läppar, det är ju det ända man ser då?.. Jag ska nog aldrig spruta in skit i läpparna, för när man väl börjar kan man inte sluta.
Är nöjd över mina läppar faktist, och tycker man ska vara det :D

 Fult ?.. DISS ;)

Nördar spel


Sitter och nördar spel på min iPhone, det är bara det jag håller på med i skolan :D Men det är ju sjukt underhållande att bara spela spel på iPhone ;)

Söt va ?


Behöver ju en massa sommarkläder, så ska ut och sommarshoppa om någon månad. Vill ju vänta tills allt snyggt kommer in i butikerna, men då måste jag spara massa pengar :(

Hittade en jätte söt topp från Nelly i alla fall, ska köpa den!

 Visst var den lite söt ? :D Men dock kostar den över 1400, men ska köpa den ändå!

Loreen

 Grym låt :D Fast ingen slår Danny ;)

Glass i stora lass


Sitter vid datorn och lyssnar på musik riktigt högt, läser en massa bloggar, försöker få tag på pojkvän men lyckas inte.. Har ganska mysigt ändå ;)

Vad gör ni ? :D


Varm choklad med grädde


Kom precis hem från skolan, har jätte ont i huvudet. Och sen blev planerna med Freja ändrade, vi får ta det en annan gång istället!

Bytte precis om till min lila onepiece, och fixade varm choklad med grädde, mysigt ;) Hade bestämt mig för att vara nyttig den här veckan, men det funkade ju inte alls. Men orkar inte vara nyttig när jag inte är tjock, jag tränar ju redan och sådär!
Men nu ska jag bara mysa, lyssna på musik och blogga en massa, härligt :D

 Nu haha :D

Bussen går nu


Slutade för ett tag sen, så nu går jag ner till bussen, hoppas den kommer i tid. För ska hem och blogga snabbt, sen så skulle jag träffa Freja också, men vet inte riktigt när, hehe ;)

Men hörs när jag är hemma!

Vad tycker ni om lösnaglar ?


Vad tycker ni om lösnaglar ?

Själv tycker jag verkligen att man ska ha sina äkta naglar istället, ser mycket snyggare ut! För vem vill ha fake, så sjukt fult tycker faktist jag!
Varför inte fixa sina naglar fint istället, och om man inte kan det boka tid på en salong och be dom fixa ? :D Lösnaglar är slöseri på pengar, och så sliter det på naglarna.
Usch ;)


Old..

 Sjukt gammal bild, med sämst kvalite ?.. Men visst ser ni att det är lilla jag ? :D Sakar håret jag hade där..

Tillbaka till skolan nu då..


Ska hämta mina hörlurar och sätta mig nånstans och dunka musik, yey :D

Lunch nu då


Yes äntligen lunch, så nu ska jag och mina brudar bara snacka en massa, vi har ju inte setts på hela lovet så har en hel del att prata om ;)
Hoppas det inte blir kött, för det äter ju inte jag längre. Drömde om grisarna inatt :(

 Arkiv

Peeling till ansiktet


Om ni vill köpa en bra och billig peeling till ansiktet, så vet jag den perfekta. En billig från Nivea som funkar sjukt bra, rengör allting och man känner sig jätte fräsch efteråt ;)
Räcker jätte länge, och man ska inte använda peeling i ansiktet mer än 2-3 gånger i veckan, för då slits hyn bara..


Godmorgon sunshines

 Nyss

Godmorgon sunshines, är ni vakna ?! :D
Jag är i alla fall vaken och klar, mamma kör mig till skolan idag så jag slipper vänta på bussen och allting, för visst är sånt jobbigt ?!
Kör på SSS tröja och jeans, stora örhängen och toffs, enkelt men funkar för mig i skolan ;)

Men ha en bra dag :D

Sista inlägget för ikväll


Har precis bäddat upp sängen, satt på mig "sovkläder" sover med mjukisbyxor högt upp för att hålla magen varm, inte snyggt :( Men vad gör jag inte för att inte ha jätte ont i magen ?..
Har ju inte sovit på över ett dygn pågrund av den här j*vla mensvärken, ibland är det jobbigt att vara tjej :(

Har precis peelat ansiktet också, super fräscht! Använder en från Nivea ( visar den imorgon :D ) borstat håret, borstat tänderna och ja allt det där.
Så nu kryper jag ner i sängen och sover..

 Mys ;)

GODNATT

Bring it on In it to win it


Såg precis klart filmen, satt med nagelolja på naglarna också. Ska inte måla dom den här veckan, utan ska använda olja varje kväll på dom, för dom är så sjukt torra och slitna. Tur att det finns en massa bra saker till naglarna :D

I alla fall! Älskar filmen jag såg, har sett den 100 gånger men den är fortfarande lika bra. Älskar tjejfilmer som handlar om cheerliding och såntdär, tycker det är coolt!
Visste ni att jag var sååhääär nära på att börja med cheerliding ? ;)


Ska krypa ner i sängen och se en film


Ska krypa ner i sängen nu och se på en film, super mysigt. Har sett filmen 12990 gånger, men älskar den, en riktigt tjejfilm typ ;)

 Hah nyss, BJUDER

Ny snygg plånbok


Fick precis en ny plånbok, kan ju verkligen behövas. Eftersom min gamla är sjukt sliten, men dock är det en jätte fin rosa ?.. Och det är ju en märkes plånbok, men det är min nya också :D

Så nu ska alla mina presentkort, bankkortet, pengar, foton, måste be om ett foto på bästavän, klart hon ska vara i min plånbok :D
Ska fixa nytt bankkort också, mitt ser så konstigt ut, och så behövs det ett nytt pga en sak som jag inte tar upp i bloggen!

 
Snygg va ? :D

RSS 2.0