Vad tror ni?

Vad tror ni om en sånhär tatuering fast på handleden?.. Hmm får se nästa vecka.. ;) 

( bild från Kenza.se )


Länkbyte

Kör på ett länkbyte med snygga Viktor! I hans blogg får ni läsa om shopping, fester, videos, följa hans galna och roliga liv helt enkelt + att det blir ju extra roligt när en kille bloggar?! Klicka på bilden!



Och kika in på Rebecca's rosa blogg, skitsnygg brud som lever livet i Stockholm! http://shiteden.nu/


Svar - Om min familj

Undar bara om folk frågar dig ofta om dina familjemedlemar som har gårt bort?
Ja får väldigt ofta frågor om det faktist och det är många som vill prata med mig om det.

Tycker du att det är jobbigt om man börjar prata om de?
Nej absolut inte, jag tycker det är skönt att känna att andra bryr dig, och sen är det alltid bra att prata om det!

 Blir du inte irreterad på folk som gnäller över skitsaker på tex facebook? För du har liksom verkligen något att gnälla om men inte dom?
Jo ibland kan jag bli det, men hade jag inte varit med om allt det jag varit med om nu - så hade jag säkert också gnällt på sånt då och då, så ser egentligen inget fel i det men ibland blir det jobbigt! Men jag har fått höra tusen gånger att " jag har så lätt med allting " och då blir jag verkligen jätte irreterad. Jag tycker att man ska se det mesta positivt, det är bara jobbigt att inte tycka om sig själv och gnälla på småsaker faktist!

Har du varit riktigt deprimerad?
Nej!

Det kanske är lite privat men hur var det att bo med din pappa, han var väl alkoholist? Mådde du dåligt under den tiden?
Jag har aldrig kunnat bo hos min pappa pga hans problem, då och då kunde jag sova där när han inte drack, men vi träffades mest på dagarna och hittade på roliga saker och han var aldrig full när han var med mig! Men jag har mått dåligt av att jag inte kunnat hjälpa honom med hans problem osv, och sen så gick det ju för långt och hans hjärtat slutade slå.

Hur var det när din mamma dog? du behöver absolut inte svara på denna fråga - det förstår jag om du inte vill!
Det blev helt tomt och jag hade ingenaning om vad jag skulle göra och tårarna bara sprutade, den största frågan jag hade i mitt huvud var " men vad händer med mig nu? Vart ska jag ta vägen?" Men det löste sig, jag var fortfarande jätte ledsen men jag visste/vet exakt vad mamma ville, så jag började försöka se det positiva och kämpade! Det är så otroligt svårt att förklara, men det var/är riktigt jävla jobbigt.

Hur kunde du vara så stark och ta dig igenom allt?
Jag har alltid varit stark i mig själv, och blivit starkare och starkare efter allt som hänt. Jag har kämpat, ramlat, tagit mig upp igen, tagit hjälp av andra och försökt att se det positiva osv!






Tävling - Happy Child

Kommer ni ihåg att när jag var i Thailand så åkte vi till ett Barnhem där? Direkt när jag kom hem till Sverige gick jag in på deras hemsida http://happychild.se/ . Barnhemmet startades 2004 efter Tsunamin för att hjälpa barn till en ny framtid, och ni vet ju hur glad jag blir av att hjälpa andra?! Så nu skänker jag och Roger 500 kronor i månaden till dom, och då har dom råd med mat till alla barnen, medecin till alla barnen, utflykter osv.. Och sen hittade jag nånting som hette " Barnhemmets Smycke " så jag beställde hem två sånna för att hjälpa dom ännu mer, ett till mig och ett som jag tänkte lotta ut på bloggen.

Så nu tänkte jag starta tävlingen! Vinn ett smycke och visa att du också stödjer dom - gör såhär :

1. Skriv ett inlägg på din blogg/facebook att du är med i min tävling som jag startat för att jag vill hjälpa barnhemmet i Thailand.

2. Kommentera det här inlägget med länken till din blogg/facebook, sen är det bara att hoppas att just du vinner!

( bilderna är från mitt halsband, vinnarens halsband ligger kvar oöppnat, ni får även med en kedja )
Vill ni kika in på deras hemsida och läsa om hur barnhemmet funkar osv? http://happychild.se/


OMG !!!

Kollade precis på Blogg.se " mest besökta lista " för att se om jag var kvar.. OCH SÅ HAR JAG KOMMIT ÄNNU HÖGRE UPP, PLATS 15 NU!! OMG HELT SJUKT, JAG ÄLSKAR DET HÄR!! Jag är verkligen glad, och det här betyder sjukt mycket för mig, ni läsare är BÄST


Powerwalk

Just nu - Powerwalk i solen med Miio..


Thailand

Satt precis och tänkte på hur mycket jag gillar att resa, speciellt till Thailand, det är så skönt att bara få komma bort ett tag till värmen, eller vad tycker ni?... Men när vi var i Thailand för ett par veckor sen, så var det en festival sista kvällen. Och då fick man sätta ut som blommor med ljus på i vattnet och så skulle man tänka på någon speciell, och sen släppte vi upp en "ballong" i luften också, alla tankar gick till mamma, pappa och min syster ♥
Tycker faktist vi borde göra liknade grejer här i Sverige..


Svar på frågorna

( blev rätt många frågor, så delar upp dom i olika delar! )

M I T T  L I V -

Hej! :D jag undra om du kunde göra ett video eller vanligt inlägg på när du visar oss hur du tränar? Asså alla dina övningar?
Ja absolut, kommer komma en video på det senare!

Vad vill du jobba med/som när du blir äldre?
Det är mycket jag vill göra, men först av allt skulle jag vela jobba på barncancer avdelningen i ett par år, bara för att känna att jag faktist hjälpt andra! Sen har jag stora planer för mitt liv, bloggar jag då får ni följa allt!

- Hur vill du att din framtid ska se ut?
Jag vill att min framtid ska se bra ut, vilket den kommer göra! Om några år flyttar jag hemifrån till en fin lägenhet, hoppas på att bloggen går bättre osv..

- Hur mycket pengar lägger du ner per månad på kläder, smink, fika osh sådär?
För mycket!! Haha men det är lite olika!

 Favorit parfym?
Britney Spears Midnight Fantasy

 Hur ofta Plattar du ditt hår?
3 gånger i veckan ungefär, försöker ta hand om det!

 Bor du i hus?
Yes det gör jag :)

 Hur ser du ditt liv om 10 år?
Jag om 10 år?.. Hmm jag starkare än någonsin, lever ett galet liv som är fullt av planer hela tiden, med en underbar pojkvän, massa kompisar och en bra blogg.. Typ!

Vad är det mesta du vägt?
55 kilo är det mesta jag vägt!

Kan du lägga ut en video där du sjunger?
Haha kanske, får se!

Favorit djur?
Hund, har ju min lilla Miio!

Favorit mat?
Sushi och skaldjur..

Får man adda dig på facebook?
Ja självklart! Heter Juliah Strand där!

Vart får du alla pengar ifrån? Jag menar, du verkar typ shoppa jätte mycket typ Hollister och klicka hem saker ofta o.s.v ,hur?
Saker jag behöver får jag av Roger, resten får jag betala från min månadspeng och blogglön!

Har du någonsin varit på någon konsert?
 
Ja många, älskar det!

Svarar du på alla dina kommentarer? För jag har frågat mycket men du svarar inte
Jag vill svara på alla och försöker, men hinner tyvär inte med för får så många :(

Hur ofta shoppar du?
När jag vill ha nånting typ :P

Är du bortskämd?
Nej inte alls, jag gillar faktist att betala mina saker själv!

Ni verkar rika... Är ni det?
Inte rika, men vi har gott om pengar.

Har du mycket kläder/skor och sånt?
Lagom, fast egentligen kan vi tjejer inte få nog av sånt? Så mera ska det bli *blink*

Sminkar du dig varje dag?
Oftast, men är jag bara hemma är jag osminkad!

Är Miio bara DIN hund?
Jaa det är han..

Hur ofta har ni städerska?
En gång i veckan.

Hur gammal var du när du hade sex första gången?
13, enligt mig finns det ingen ålder på sånt - man har det när man känner sig redo!

Ditt äldsta strul?
Haha för gammal.. Ni kommer aldrig kunna gissa!

Du verkar vara så himla mogen och målmedveten fast du bara är 13 år, är du väldigt "vuxen" av dig för din ålder eller är du mer en sådan som man klappar på huvudet och kallar "lilla gumman"? haha, alltså jag menar hur är du som person? du verkar vara en jättetrevlig tjej i alla fall.
Jag har blivit väldigt mogen av allt jag gått igenom, jag är absolut ingen sån som man klappar på huvudet haha! Jag är väldigt glad och älskar att skratta, träffar gärna nya folk, glad, positiv och framåt helt enkelt!

Vilken butik handlar du mest i?
Bikbok, Ginatricot och Hollister!






Så grymt!


Hej sötisar! Kom precis hem efter en super mysig kväll och sett världens bästa film.. Kvällen började med att jag mötte Ellinor och Matilde och vi gick runt ett tag och kollade lite kläder och så, sen letade vi lite matställen och det slutade med att vi hamnade vid sushin äntligen!! Så där satt vi och garvade som jag vet inte vad, vi fick en del blickar haha! Och sen fixade vi lite godis och annat gott, och sen in i biosalongen och filmen var helt galet bra, deras kyssar är... ;) Har läst alla böckerna, sett filmerna, men måste säga att det här var verkligen bäst!.. Vad har ni gjort?..


Äntligen!!


Magrutor

Jag är ju en såndär som när jag väl tränar så kommer musklerna på en gång, ibland är det galet nice och ibland inte! Men nu när jag kört mage ett tag så har jag redan börjat få lite magrutor, bara för att man är tjej betyder det väl inte att jag inte ska ha en snygg mage med muskler? ;) Får höra sånt ibland haha! Bara att fortsätta som jag gör nu så blir det riktigt snyggt, sen blir det att köra på armarna..

Visst börjar det komma lite magrutor? ;)


<3<3


" älskat verkligen din blogg, kan inte sluta läsa, man blir ju beroende! kämpa vidare bruden! btw, älskar dit namn ;) "


" Gjorde en enkel idolbild till dig! du är så himla stark och ja beundrar dig verkligen! <3 - http://thewayulove.blogg.se "


" Hej Juliah!Jag värkligen beundrar dig!!!! Här får du en idol bild av mig! Du har gått igenom mycket som man inte ska behöva gå igenom, speciellt inte när man är 13 år... Förlorat de 3 närmsta familjemedlemmarna! Älskar din blogg och jag läser den varje dag!!! Kram Alma http://hopeonthebest.blogg.se "


" Du e den starkaste tjejen jag vet om! Du e skit söt, och har världens bästa blogg :) Besök min ;) http://zoees.blogg.se/ "


" Har gjort denna till dig, har oxå en blogg, http://nittionianjulia.blogg.se/  diggar ditt namn "

Blir lika glad varje gång, ni är underbara och ni får mig verkligen att må bra! Absolut världens bästa läsare! Sånthär skickas till [email protected] !

 


Ha en bra kväll

Nu ska jag dra mig mot täby centrum för att möta upp mina fina vänner, så blir lite shopping och senare middag och sen då?.. Ska bli sjukt kul i alla fall! Vad ska ni göra ikväll? Hoppas ni får kul i alla fall, för det ska jag ha :D

Såhär ser jag ut ikväll + en slarvig toffs! Kör på min Hollister jacka och converse ute.. PUSSAR


Nytt i bloggen

Har suttit med Wilma på skype i över en timme och hon har hjälpt mig med en massa nytt till bloggen,min privata  designer ni vet? *blink* Så nu finns det direktlänk till min facebook uppe i menyn, en kontaka mig ikon osv, kommer kanske upp lite nytt senare också! Super nöjd!..

Det är väldigt många som frågor vem som gjort min design, och ja det är ju somsagt http://wilmastenhardt.blogg.se - hon gör endast till dom som har 100 unika om dagen eller mer, så är ni sugna på en design eller så, kontakta henne då! http://wilmastenhardt.blogg.se


Nya tag på torsdag!

Mådde jätte dåligt nu på morgonen, har kräkts osv! Så nu känner jag mig verkligen dålig som inte gick till skolan, har ju lovat lärarna och fått specialschema och grejer, men tar nya tag på torsdag! Ni vet ju hur höga mål jag har och det är viktigt för mig att nå dom - mest för att göra mamma stolt..
Så nu sitter jag med en kopp grönt te, lugn musik på och ska försöka plugga lite matte! Uppdaterar er senare..




Mini - Frågestund

Godmorgon älsklingar, bara 3 dagar kvar till fredag nu! Jag har tänkt en hel del på min blogg nu på morgonen, har fått in 1000 nya läsare, skitkul faktist! Det är många av mina "gamla" och nya läsare som har en hel del frågor, så vet ni?! Kör på en mini frågestund som ni får svar på ikväll, så ställ massa frågor så får ni svar!


Keep moving

Just keep moving forward and don't give a shit about what anybody thinks. Do what you have to do, for you.


Plans

Har precis suttit med Matilde i telefon och Ellinor på sms, så nu är morgondagen helt klar och vi vet exakt vad vi ska göra, super kul kommer det bli! Bokade precis **** också..  Ni lär ju märka vad som händer, ni får följa allting ( lovar extra bra uppdatering även fast jag inte ska vara hemma ;) ) Hehe nu ska jag fixa en chailatte och ringa ett företag! PUSSSS


Asball

 Kom hem för ett tag sen och fixat lite saker! Har hunnit med att kika runt på lite kläder på nelly.com, och hittade en skitball stickad tröja. Det var kärlek vid första ögonkastet liksom haha! Den tröjan, ett par mörka jeans, mina svarta kilklackar och massa ringar, ser ni hur snyggt det kommer bli?! :D


Just nu..

Fika med Ellinor, mys!


Ansiktsmask

Bra hy vill alla ha, eller hur?! Dock har inte alla den där super hyn som ser perfekt ut, men det finns en massa saker man kan göra för att få en fräschare hy te.x sova bra, dricka mycket vatten, röra på sig osv! Och sen ansiktsmask då och då är perfekt, jag lovade ju att tipsa om min ansiktsmask jag använder!!

Jag använder en ansiktsmask från The Body Shop som jag är jätte nöjd över - det är en ansiksmask men man får 3 saker i en mask - rengörande peeling och fukt! Lite dyrare än dom man hittar på H&M, men det är absolut värt det!




Glitter naglar

Igårkväll satt jag och pilla lite med naglarna, och nu har jag fått dom sjukt snygga! Den här veckan blev det lila glitter, snyggt va?! Och det kommer passa perfekt till mina stickade tröjor jag har osv, alla kollar in naglarna eftersom dom glittrar galet? Niiiiiice :D

Godmorgon föresten!


Inlägget raderat


Systemkamera - HJÄLP

Kikar runt på lite systemkameror just nu, hittat en som verkar bra tror jag?!?! Det är Canon EOS 600D - någon som vet om den är bra?


Söndag söndag..

 Tränat i 60 minuter!
 Duschat + hårinpackning, scrub, rakat benen osv!

Det där har jag hunnit med just nu, ibland kan söndagar vara riktigt sköna när man bara vilar för att orka hela veckan, eller vad säger ni? Har en del kvar att göra, vill ni veta vad?.. Mest ytliga saker, haha men det är okej ;)

 Lägga på en ansiktsmask ( ska blogga om den sen också )
 Fixa naglarna, ser ut som ett det blir en massa bling *haha*
 Online shoppa lite med en kopp te i handen + fixa alla saker till skolan osv..


Länkbyte

Kör på ett länkbyte med sjukt snygga Yasmin, sjukt härlig brud som lever ett intressant liv! Läser hennes blogg varje dag, haha :) Klicka på bilden!


Träning

Har tagit det lugnt ända fram till nu, det är ju söndagar till för eller hur?! Men nu ska jag ut och träna lite, blir först springa, sen ett tag på orbitrac'en och sen träna magen och rumpan ( har ju snart värsta magrutorna, nice va? :D ) Uppdaterar er senare vad jag gör resten av söndagen! PUUUUSSSS


1 advent

Gud vad mysigt där är att vakna när det känns som jul i hela huset och det luktar pepparkakor.. Nu ska jag starta min morgon med en chailatte och lite pepparkakor, mums! Godmorgon föresten hehe :)

Såhär ser det ut hemma hos mig just nu...


Leave in-balsam

Har hört att det är jätte bra för håret med leave in-balsam? Dock så har jag aldrig provat det, men håret är ju nästan samma sak som ansiktet - man tvättar aldrig ansiktet och skippar fuktkrämen efter, så varför inte göra likadant med håret? :) Och jag tror det är extra bra nu på hösten när håret blir så torrt och tråkigt!  Så jag ska köpa i veckan och prova, har hört att den här ska vara bra :


Happy

Gick av vid täby på hemvägen och sprang in och köpte lite saker, ni såg ju påsen från Hollister ? ;) Fick med mig en från Ginatricot också, visar nu!

Spets tröja från Hollister


Super snygg jacka från Hollister ( snyggare i verkligheten )


Snygg tröja från Ginatricot - bloggade om den för ett par dagar sen hehe!


Isabelle

Tja snyggingar, har ni haft en bra dag?
Jag åkte in till stan och mötte upp min vän Isabelle, första gången vi träffades faktist hehe! Så vi gick och letade ett fik, blev waynes. Och där satt vi och snackade en massa med varsinn chailatte, vi hade en hel del att snacka om faktist, pratglada som vi båda är :D Isabelle får stå för bilden i inlägget haha! Btw hennes blogg hittar ni HÄÄR




Shopping shopping

Hehe vad fick jag med mig hem från min favoritaffär? ;) Visar sen! Ska berätta om min dag sen också...


Berättar allt

Har fått in en hel del nya läsare som undrar vad som hänt med min familj osv, här har ni ett videoinlägg där jag berättar allt!


Puss

Ska dra mig mot stan nu och möta upp en vän, blir en fika med massa snack mys! Har på mig en stickad tröja, jeans och lite smycken, vad tycker ni?! PUSS ha en bra dag sötisar!


Plats 17 nu

Godmorgon snyggingar, skönt med lördag eller hur?! Jag vaknade på ett toppen humör när jag såg att jag klättrat upp till plats 17 på mest besökta listan, fattar inte riktigt själv! Men är sjukt glad i alla fall :D

Så hur ska jag starta min lördag?! Först ska jag och mitt glada humör ut på en powerwalk i solen med Miio, sen blir det super god frukost. Resten av planerna får ni veta senare, har lite bråttom som vanligt *blink*


Sweet

Har haft en jätte mysig hemmakväll, behövdes verkligen! Så nu ska jag krypa ner i min rosa säng och smsa med en söt person, får se när jag somnar *blink* ;) Godnatt babes..


:)


Ingenting man gör i livet är egentligen enkelt, man måste alltid kämpa för att få det man vill, nå dom drömmar man vill, klara av jobbiga situationer osv, det är inte alltid lätt - men alltid värt det. Förlorar man någon i familjen/släkten/någon kompis, då har man inget val man måste kämpa - det kommer alltid gå upp och ner, ibland kommer man älska livet, ibland hata det och bara gråta, och så är det med allt. Men allt det där gör en starkare.

Det jag vill få fram med det här är inte att man alltid ska vara stark, det är tvärtom - tillåt dig själv att vara ledsen, men sluta aldrig kämpa! Allting man gör i livet är värt det i slutet, det bara är så. Och jag tror att man kommer så mycket längre om man kämpar för saker och ser det positivt. Komigen nu!!


Vb - Behöver er hjälp

Kan inte riktigt bestämma mig, behöver er hjälp!!


Ginatricot


 Vad tycker ni om dom är tröjorna som Ginatricot precis fått in? Själv så älskar jag dom, tror att någon av dom får följa med mig hem snart *blink* ;) Det kan bli riktigt snyggt till ett par tajta jeans, skinnjacka, lite ringar och höga stövlar eller converse?..


Melanders Fisk

img_7762 (MMS)

Får köra på smsblogg eftersom appen inte funkar?... I alla fall! Mötet gick super bra, så är väldigt taggad just nu.  Åkte till Täby direkt efter med världens leende och kikade runt på lite jackor, finns ingen jag tycker är snygg? Får bli NK innan julafton *blink*.. Och köpte precis lite skaldjur på Melanders Fisk tills ikväll, gott ;) Vad gör ni snyggingar?


Möte nu

Nu ska jag börja dra mig mot bussen och vidare till ett möte! Handlar om min framtid typ, så det blir säkert asbra ( berättar mer om det sen! Får se vad som händer efter, blir kanske snabbshopping - behöver en ny jacka!

Såhär ser jag ut idag, visar outfiten sen! Btw, vad ska ni göra idag snyggingar? Fredag ju :D


OMG

OMG OMG OMG JAG ÄR MED PÅ MEST BESÖKTA PÅ BLOGG.SE STARTSIDA!! Det går bra nu, jäklar vad jag älskar det här :D Nu måste vi fira det här med lite tävlingar, vad är ni sugna på för tävling?


It will rain


Sagt av Blondinbella

- Att få ångest över att du äter din favoritglass när du pluggar?
.. Eller att fokusera på att klara skolan

- Tänka på hur din kropp ser ut under träningspasset?
.. Eller faktiskt njuta av hur kul det är att träna!

- Gå ut och ha kul och dansa med ens bästa kompisar?
.. Eller bara fundera på hur ens klänning sitter och jämföra sig med sina vänner

- Ständigt tänka på att man borde gå ner 3 kg?
.. Eller ligga och drömma bort om allt kul man vill göra i sitt liv!

Jag var verkligen tvungen att kopiera det Blondinbella skrev på sin blogg, för här har hon så otroligt rätt! Varför ska man slösa tid på en massa negativa tankar? Ska man klara av saker te.x bra betyg i skolan - så går det inte med dom där tankarna! Det är bättre för en själv att tänka positivt + så om man själv tänker positivt blir det ofta automatiskt att ens kompisar gör det!




Olivolja i håret

Är ditt hår torrt och du behöver köpa massa hårprodukter men har inte råd just nu? Här kommer ett grymt bra budget tips!

Gör såhär -
Ta fram olivolja och dränk längderna i det ( nästan så det droppar ) låt det sista i ca. 1 timme och ha en plastpåse över - du kan ju läsa en tidning och prata i telefon medans! Olivolja finns i en massa produkter hos frisörsalongerna, så istället för att slösa pengar på en specialanpassad hårolja så är olivolja lika bra fast billigare!

När ca en timme har gått, så gå in i duschen och applicera schampot innan du sköljer ur håret, annars kan oljan vara svår att få ur!


Solo

Kände att jag behövde koppla av lite, så jag tog en powerwalk till ica och köpte Solo. Och när jag kom hem fixade jag en kopp te, tände lite ljus, fixade lite med naglarna och läste tidningen och smsade och så, skönt! Vad har ni gjort sötisar?


Jeffrey Campbell

Sitter och kikar runt på Jeffrey Campbell  skor, helt sjukt vad snygga dom är! Blir helt galen av att kolla på dom hehe, så får se om jag beställer dom?.. Känner verkligen att jag behöver fylla på min skohylla, så det blir skojakt ett tag hehe! Och har en idé om hur det ska se ut i mitt nya rum sen med alla skor, kläder, smycken osv - kommer bli sjukt ballt :D

Ni hittar dom här på nelly.com för 1695


Godmorgon...


Bebis

Awww... Kolla vad som låg i min säng när jag kom in i mitt rum? Så Söt :D Men nu ska jag borsta tänderna, fixa lite andra småsaker och sen krypa ner i sängen och få min skönhetssömn, behövs just nu. Puss godnatt sötisar <3


Överfallsalarm

Nu när det börjar bli mörkt på kvällarna så känns det lite läskigare att gå hem ensam på kvällarna, man vet ju aldrig vad som kan hända. Och då är ett överfallsalarm perfekt att ha med! Det är ett litet och smidigt alarm som man kan ha med sig i handen/jackfickan, om det skulle hända något är det bara att dra ut sprinten så tjuter det riktigt högt och folk springer dit.

Ni hittar det på http://uffessakerochting.se/ för endast 79 kr!


;)


5 saker ni inte visste om mig


Jag går jätte konstigt, så om ni ser någon som är lång, går konstigt och är väldigt glad - så är det jag ;)

Har jag inte shoppat på länge så blir jag ledsen och arg på allting ( fast försöker få bort det ) liksom shopping är inte allt!

Bloggar jag inte på en hel dag blir jag seriöst jätte deppig, beroende eller?

Jag tänker ofta på hur jag kan matcha ihop kläderna i garderoben osv för att få fram en snygg outfit

Jag planerar ett liv som kommer bli helt underbart och jäkligt roligt att leva, ni får se allting i bloggen!


Upptagen tjej

Mår mycket bättre nu! Tog en långpromenad med Miio och en massa musik lurarna, och sen en riktigt långdusch, hjälper alltid!
 Nu sitter jag i myskläder och en kopp te och har en massa saker att planera, planera helgen, möten jag måste iväg på, och sen ska jag fortsätta jobba med mitt projekt till bloggen.. Upptagen tjej ;) Vad gör ni snyggingar?


Jag är också viktig.

Det är inte så att jag slutat vara stark, jag är starkare än någonsin.


Men just nu så känns bara allt fel, och ingen vuxen verkar förstå mig, och bara det gör att jag har ingen vuxen jag kan lita på. Dom tänker bara på min framtid och att skolan är viktig, ja klart den är viktig men jag då? Bryr ni er inte om hur jag mår och hur jag har det? Jag är också viktig. Men det bryr ni er inte om?

Nu tänker jag bara fokusera på det som är roligt, precis det jag behöver just nu. Jag struntar i vad alla vuxna säger, jag vet vad som är bäst nu. Tro inte att jag skiter i skolan, jag vet hur viktig den är, och jag kommer tillbaka dit när allt fixat sig, och satsar allt.


..

Sitter fortfarande uppe med telefonen i handen och snackar en massa, och en kopp te i andra handen + så klickar jag hem lite snygga grejer! Och nu ska jag krypa ner i sängen, blir hemma imorgon - berättar varför imorgon och så! Har det tufft just nu. Puss


Såhär såg jag ut idag

Såhär såg jag ut idag - tröja från bikok, jeans från jc och halsduk från Ginatricot, + massa smycken till det ( skinnjacka och vita converse ute )


Juliah ♥ Matilde

Suttit och försökt fixa den här hela kvällen ( vet att ljudet suger ) men var tvungen att visa Matilde hur mycket hon betyder för mig - fast är nog bättre på det i verkligheten i alla fall, hehe ;) Men lite gulligt gjort av mig va det väl?

Älskar dig Matilde, världens finaste vän!


Sushi igen

Blev äntligen klar med allt bloggjobb, fast det är ändå skitkul! Och efter kom Roger hem med sushi till mig ( blir ni förvånade eller? ) så satt och käkade det, snackade med Matilde och kollade på Glee, super härligt! Vad händer nu då? Jag ska fixa lite i mitt rum, skriva ner en önskelista till julafton hehe och sen fixa en hemlig grej..


:DDD

Tar emot allt jag får av er med lika stort leende varje gång, ni är verkligen helt underbara som lägger ner tid på att göra saker till MIG?! Sjukt egentligen :D
Sånthär skickas till -
[email protected] där kan ni även fråga massa frågor, be om hjälp osv. Jag ställer alltid upp!



" Hej sötnos! här kommer en idolbild jag har gjort! Jag älskar din blogg så sjukt mycket! Du är så stark tjejen! och dina tips är sååå bra! Har testat många och dom funkar super! And i looooove youre clothes! Din stil är så snygg! Keep up the good work, sötnos! puss! :*  www.mylittleheart.webblogg.se/  "


" STARK ~ VACKER ~ MODIG, du är så sjukt stark, fortsätt med det !! :D<3 Kram, Clara. http://taytays.blogg.se/ "


" Här får du en idol bild av mig. Du är sjukt stark & jag beundrar dig massa! Du är bäst / http://anderssonvilma.blogg.se/ Kram! :) "


" Bästa bloggen, och världens starkaste tjej älskar din blogg puss  / http://johannaaaa.devote.se/ "


" Måste bara säga att du är en sann förebild! Kram// http://www.ifaj.blogg.se/ "





Fullt upp

Har inte tid att blogga just nu snyggingar :( Fullt upp, sitter med telefonen i handen och pratar med ett företag som är intresserade av ett samarbete, ska straxt svara på massa mail och sen jobba med mitt projekt till bloggen... Uppdaterar senare!


Victoria Secret

Igårkväll satt jag och klickade hem lite saker från Victoria Secret, sjukt snygga underkläder ju? Visar er allt när jag får hem det ;)


Rosa halsduk

Idag åker min rosa mysiga halsduk på, super skönt! Älskar att gömma mig i stora halsdukar på vintern så mysigt, och det går att matcha snyggt till nästan allt ( kommer upp inlägg om det senare i veckan ) Ska straxt ut med Miio i alla fall, och sen fixa te och ta med mig på bussen! Blir skola hela dagen, och resten av planerna för ni veta lite senare...

Sådär ser jag ut idag, visar hela outfiten senare!


Favorit citat

" You never know how strong you are until being strong is the only choice you have "

" When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you’ve got a thousands reasons to smile "

Dom två över är mina absoluta favorit citat, speciellt den sista hehe! Alltid när jag känner mig lite nere så läser jag dom flera gånger, så blir det bättre på en gång! Sjukt vad några ord kan göra, eller hur?! Vad är erat favorit citat?


Naglarna

Sitter med en kopp grönte te och fixar naglarna, mysigt ju! Visst är fräscha naglar viktigt när man ska se snygg ut? Det tycker jag i alla fall :D Har ju kört på fransk manikyr fast med glitter ett tag, men nu har jag lite andra ideer, visar kanske sen!  Har en massa annat jag måste göra också, svara på ett par mail från några företag, plugga till ett prov o så, jag vill ju bara leva livet och göra det som är roligast?..


Mer volym i håret

Skönt att komma hem och se städerskorna åka, och sen komma in till ett nystädat hus hehe! Så nu ska jag straxt fixa något att äta, sen får jag se vad som händer!
Btw! Det är en del som velat att jag ska ge lite tips på hur man får mer volym i håret, och jag har ett jätte bra tips till er som jag själv också gör! Det är super enkelt, sätt bara upp håret i en jätte hög toffs innan ni går och lägger er, sov med det och sen på morgonen så tadaaah har ni fått volym i håret. Funkar för mig i alla fall :D


Hur gör man när man förlorat någon?

" Hur gör man för att leva så bra som möjligt när man har förlorat någon? Hur kan du vara så stark? Har du några tips? " Det där är frågor som jag får nästan varje dag, och jag har försökt svara men det är så svårt att skriva sånt och få ut allting i ord, men jag ska göra så gott jag kan!

Det viktigaste man ska tänka på är att det är okej att vara ledsen det är okej att gråta jämt! Ska man stänga inne alla känslor blir det värre sen. Och att gå och prata med en kurrator/sykolog är också jätte bra, det gör jag - för det är så skönt att prata med någon som inte är i familj/släkten. I början kan det kännas jätte konstigt, men det känns bättre efter några gånger, värt att försök i alla fall. Men prata också med dom i familjen, kompisar osv!
Försök att gå upp på morgonen, gå till skolan, var med kompisar - försök ha rutiner det är viktigt, då går dagarna mycket fortare! Jag tycker det är jätte skönt att ha hela veckan planerad, då har jag saker till att se fram emot, men andra tjejer och killar jag pratat med tycker det är skönt att leva i nuet och inte tänka framåt typ idag är idag, imorgon är imorgon. Där kan man välja lite själv hur man är!

Jag har förlorat min pappa, syster och min mamma, men jag står kvar här ändå och kämpar och har ett bra liv, jag vet att ni andra också kan!


Kaaaaos

Haha gud vilken dålig dag jag har idag, allting är kaos och ni ska se vilken katastrof mitt hår är. Aja det fixar sig, bara små problem ju hehe :D! Idag har jag på mig en tröja från bikbok ett par jeans från jc och smycken från http://thejewellerybakery.se/ ( sjukt snygga smycken där )


Bort med torra läppar


Peela - Doppa en frottéhandduk i ljummet vatten och gnugga försiktigt mot läpparna för att få bort hudflagor, men peela inte för hårt!

Läppbalsam - Läpparna älskar läppbalsam som innehåller e-vitamin, mandelolja och sheasmör, välj feta läppbalsam!

Olivolja - Har du inget bra läppbalsam hemma? Smörj då in läpparna med olivolja innan du går och lägger dig, super för läpparna + att det är billigt också!

Slicka dig inte om läpparna - Sluta med det på en gång, det blir bara värre då.

Vatten - Torra läppar kan bero på vätskebrist, vill man få en snygg pussmun är det viktigt att dricka mycket vatten.


Frisören akut sen?..

Ska försöka färga håret nu, aldrig färgat mitt hår ensam, hehe får se hur det blir! Kommer sluta med att jag blir randig i hela håret och får åka akut till frisören?.. Haha :)


Filmtips

"Säg att du älskar mig"


Jacuzzi

Godmorgon sunshines!
Blev lite stress på morgonen, men vi hann i alla fall sitta och snacka massa tjejsnack under frukosten som bestod av jordgubbar och hallon, mums :D !
Kvällen igår var super, vi satt i min jacuzzi jätte länge med massa tända ljus, julmust och hög musik och planerade en massa planer, mer om det senare! Och sen bäddade vi sängarna och snackade ännu mer där, och jag smsade med en söt person.. Vad gjorde ni igår?


Ang alla bråk

Vi fixade som ett svar på tal så skitsnacket ska sluta, KYSS..


Wooouuups

Vi stod och lagade mat och allting var perfekt, sen hände det något, ni ser ju bilden haha :D Jaja nu är det fixat, allting är dukat och nu blir det en super middag! Vad gör ni?


;)

Har ni haft en bra dag sötisar? Min har varit helt galen med massa skratt, shit alltså - och kvällen kommer bli lika vild! Men just nu sitter jag och Fanny med varsinn dator och bloggar + musiken as högt på spotify.. Nu ska vi ut med Miio lite snabbt, sen blir det videoinlägg till er och sen bada i min jacuzzin, resten av kvällen får ni följa när vi drar ut :D


Min iphone


Böt till det här skalet för några dagar sen, visst är det snyggt? :D


Let's go

Precis klar, och ska dra mig mot täby och möta bästavän nu! Har på mig en super snygg stickad tröja från jc, jeans från Jc + lite smycken, vad tycks? :)


Löööördag

Godmorgon snyggingar, visst är det skönt med lördag?! Startade min morgon med en powerwalk i solen med Miio, super skönt!
Skulle egentligen varit på öppet hus i min skola idag, men jag behövde inte åka dit pga en privata anledningar - lite synd eftersom en del läsare skrivit till mig att dom skulle dit.. Jaja, men ska träffa bästavän istället och vi ska gå runt och småshoppa lite i täby, sen på kvällen får vi se vad som händer ;) Hehe googlade precis våra namn och fick upp tusen gamla bilder, ibland är ju google grymt!


Redbull

Sitter med min tredje redbull just nu, är helt slut i kroppen så borde egentligen sova men har massor med bloggen att göra - så sängen får vänta! Men tog precis en paus, så passar på att klicka hem lite saker från nelly och så snackar jag med Joel på Skype ( heter bbarajuliahh lägg gärna till hehe ) Puuussss


Hårserum

Hårserum kan verka mjukgörande och skydda ditt hår mot slitande styling + att det reparerar, återfuktar och skyddar håret! Nu till hösten är det perfekt att köpa hem ett hårserum, så tänkte ge tips på 3 stycken serum som jag testat!

Lanza healing strength silk serum - 149 kr
Det här serumet doftar jätte gott och hjälper fuktigt hår att torka snabbare och ger glans. Fungerar perfekt att använda innan plattången eller bara som mjukgörande efter duschen! Flaskan håller väldigt länge + att det behövs bara i längderna ( men fokusera på topparna )



Osis flatliner iron serum - 119 kr
Älskar du att platta håret? Då är det här serumet perfekt för dig! Tål värme upp till 200 grader, så det är enkelt att få ett fint resultat utan att håret blir torrt och slitet + att det är jätte lätt att fördela sprayen i håret!

Phc silk serum - 95 kr!
Det här serumet använder jag just nu och har gjort det ett tag, super nöjd! Reparerande serum för torrt och skadat hår. Håret blir slätt och silkeslent samt ger glans och lyster.





Väntar på sushi

 Direkt när jag kom hem så började jag fixa med det nya projektet som jag och ett företag håller på med, sjukt kul!
Och nu sitter jag och väntar på att Roger ska komma hem med sushi, blir en hemmakväll eftersom att mina planer blev förstörda, aja det är ju bra att vara hemma också - bättre uppdatering + jag hinner fixa ännu mera på projektet.. :)

Bild från i somras..


Lunch

Precis varit i stan och käkat lunch på en kinarestaurang, sjukt god mat! Men nu är jag påväg hem, tror mina planer för dagen inte blir av?... Jaja får se! PUSSS


Kenzas skor

För ett par dagar sen visade Kenza upp ett par nya skor hon hade köpt, och jag blev kär i dom på en gång, drömde om dom på natten också  hehe ;) Men så sjukt snyggt med alla nitar, skorna gör ju en enkel outfit SUPER MEGA SNYGG på en sekund.. Får önska mig dom i julklapp ( btw, måste börja köpa julklappar nu också, herregud vad tiden går fort )


Today

Godmorgon babes, haft en bra morgon? Det har jag i alla fall, började med en fet frukttallrik till frukost, och sen fixade jag mig medans jag dansade till ashög musik, bra start - ohyes! Idag är det ju Fredag alltid lika skönt, har en galen helg framför mig som ni kommer få följa, blir det bra eller? ;) Jaja mer senare!  Idag har jag på mig en stickad tröja, ett par leggins + massa smycken, vad tycks?


Breaking Dawn

Ska nog samla ihop ett tjejgäng och dra iväg och se Breaking Dawn + käka middag ute och så innan, en riktigt tjejkväll helt enkelt - mysigt! Har ju sett alla andra twilight filmerna och läst böckerna, dock så sov jag under förra filmen ( kvällen/natten innan hade vart riktigt spårad.. ) Vad tycker ni om Twilight?


Vilken är eran favorit?

Fixade ett collage på några outfit's jag hade förra månaden.. Vilken var snyggast? :D


Fräsch brud

Har fixat en massa idag, först städade jag mitt rosa rum så nu är det rent och fräsch igen, sen drog jag ut på en powerwalk i solen och rensade tankarna lite, sen blev det en riktigt långdusch + ansiktsmask, fräsch brud? Ohjaa :D
Men nu ska jag ta tag i lite mail + ringa ett företag!


Shoppade smink igår..

Det här fick jag med mig hem igår, ett puder från Clinique och en mascara! Tipsar verkligen om alla produkter från Clinique, lite dyrare men jätte bra!


Terrorattacken - jag var där

Har precis legat i sängen och kollat på Kalla Fakta + ätigt en massa pepparkakor, vuxet ju? Haha! Nejmen det hanlade om terrorattacken som var i Stockholm, och jag var ju faktist där när han sprängde sig själv, så jag såg honom ligga där helt sprängd och blodig, äckligt va?! Fick vara vittne till polisen och sånt.. Var riktigt läskigt faktist, och kommer ihåg hur rädd jag var när jag åkte hem sen.. Men det var jätte tur att hela sprängningen inte lyckades, för då hade jag varit död nu, shit alltså..

Nej nu ska jag försöka glömma det, blir för många tankar! Ska krypa ner i sängen och smsa o så, sen få min skönhetssömn!


Svar från minifrågestunden


Babys

Hände värsta grejen idag som fick mig as glad, var ju hos tandläkaren och då satt det en tjej brevid mig i vänterummet, och nu fick jag en kommentar på bloggen av hon som satt brevid mig och hon sa att hon läste min blogg och sånt, liksom en bloggläsare såg mig hos TANDLÄKAREN? Fett ballt ju :D Hehe men i alla fall.. Drog och mötte upp min fina bästavän efter, och vi käkade lite middag i täby + lite småshopping, perfekt ju! Vad har ni gjort idag?..

Visar senare!!


Tandsmycke?

Slutade för ett tag sen, och nu är jag påväg mot tandläkaren, så jäkla rädd för dom! Ett tag var jag tvungen att få lustgas för att jag blev så rädd, jaja hoppas det går bra den här gången.. Funderar även på om jag ska fixa ett tandsmycke nu? Har ju smycket och så? ;)


<3

Tar emot alla idolbilder med lika stort leende varje gång, kärlek till er!


"
ville bara säga att din blogg är sjukt bra&du är galet fin! Du har inspirerat mig jättemycket,puss! / http://thebbitch.blogg.se/ "


" Hejhej! Här är en idolbild :) Din blogg är så grymt bra och du är en sån stark person! Fortsätt så! Kram / Clara http://ushinee.blogg.se/ "


" Hej Juliah, du e så stark att du klarar allt, du är värd allt stöd du kan få! här e en idolbild, hoppas du gillar den! http://www.juliaoofsweden.blogg.se/ ! du har bästa bloggen ever! (heart) "


" Älskar din blogg!!!! Fortsätt att vara så stark som du är! Du är en stor förebild!  / Gabbi och Hanna <3 "


" Du är så himla stark, Jag beundrar verkligen dig! Forsätt och kämpa tills slutet, vi vet att du kan :) <33 // http://gisellamarta.devote.se  mycket kärlek till dig! "


..

Påväg till skolan.. Ha en bra dag snyggingar!


Projekt med företag..

Suttit med en latte i handen hela kvällen, och fixat lite med ett projekt jag gör tillsammans med ett företag, spännande eller hur?! Men lovar att jag ska visa er allting sen det är ju faktist en sak till bloggen, kommer bli super! Men nu måste jag krypa ner i sängen och få min skönhetssömn, ska hinna med att träna imorgonbitti också så måste upp extra tidigt! Puss godnatt älsklingar!


Något ni undrar?(mini frågestund)

 Fått så otroligt många frågor dom senaste veckorna, så tänkte köra på en mini frågestund igen! Ställ frågor så väljer jag ut 15 stycken imorgon kväll, goooo! Och juste! I slutet av December kommer det komma upp en skit rolig sak i bloggen - där ni kan få reda på en massa galna saker om mig, det blir bra va?!


Dagens Outfit

Den här enkla outfiten hade jag på mig idag ( behöver verkligen shoppa massa nytt, gör det när jag går ut min blogglön *hehe* ) men hade på mig en kofta från Hollister och ett par ljusa jeans från Jc!


Fika med Elin

Mötte ju upp fina Elin i täby centrum och vi tog en fika på espresso house, jätte länge sen vi träffades så det var super kul att ses! Vi båda hade massor att berätta, så vi babblade massor med varsinn chailatte i handen, mys :) Hann även med att kika runt på lite kläder och smink, behöver nytt smink + lite koftor från Hollister! Vad har ni gjort idag snyggingar?


Täby Centrum

Påväg till Täby för att möta upp en vän.. Vad gör ni babes?


Mysigt till vintern

Kikade runt lite på saker jag skulle behöva till vintern, och kom in på en sida som heter - http://coolstuff.se/ och där hittade jag ett par rosa tofflor som man värmer i mikron och en filt med inbyggda armar så den inte åker ner, perfekt i soffan ju?! Riktigt sugen på att beställa hem båda, passar perfekt nu till vintern när det börjar bli så kallt, får se... :)


Pälskrage

Eftersom jag inte hann köpa min pälsväst, så funderar jag på att köpa en pälskrage istället, passar perfekt till hösten + att min skinnjacka kommer bli ännu snyggare ifall jag lägger till en pälskrage.. Får kika efter en idag då ;)  Tänk ett par tajta mörka jeans, någon snygg tröja, skinnjacka med pälsen + massa smycken, ja ni hör ju hur snyggt det kommer bli!


Magrutor baby

Tränade i 40 minuter ( magrutorna börjar komma haha ;) ) och tog en snabbdusch och nu sitter jag med en kopp grönt te och ska försöka plugga lite, som jag sagt förut så är det svårt att hinna med skolan och bloggen - men jag gör så gott jag kan!
Men bjuder på en av mina favoritlåtar medans jag pluggar, hehe!


My look

Såhär såg jag ut idag, uggsen åkte på för att det var så kallt haha! Men tröjan kommer från Bikbok och jeansen från Jc + en massa smycken till det, enkelt och snyggt!
image description


Hänt en grej

Hello Babes, allt bra med er efter en hel skoldag?! Just nu mår jag inte alls bra, träffade " N " efter skolan och vi snackade ett tag, och ja som kom det att han vill göra slut, mer än så tänker jag inte säga. Så får se hur uppdateringen blir kväll, jag är verkligen ledsen. Men som jag alltid säger till er, det blir bättre - det är bara att kämpa och ta hjälp! Men nu ska jag fixa en chailatte och krypa ner i soffan och försöka bli på bättre humör, KRAM..


Tips till en bättre höst

Visst känns hösten tråkig och mörk ibland? Och det där " höst depp " som mer än hälften av alla får, även jag! Så tänkte ge lite tips för att få en rolig höst -

Piffa till dig själv - Ansiktsmasker, hårinpackningar, fixa naglarna, gå till frisören, färga ögonfransar och ögonbryn och shoppa lite nya snygga höstkläder, det finns mycket man kan göra för att ge sig själv en "höstpiff"

Passa på att - Passa på att se massa bra filmer på bio, ta med hela tjejgänget till en fik och snacka massa tjejsnack, tjejmiddag hemma, och kanske spa kvällar tillsammans med tusen tända ljus?!

Ut i solen - Såfort det är sol, gå ut!! Solen gör att man ser piggare ut + blir piggare

Skratta - Skratta så mycket du kan, strunta i alla bittra energitjuvar. Bli en glädjespridare, livet är ju för kort för att slösas bort på depp, va glad jag skratta såfort du får chansen!

Musik - Glad musik är alltid bra!


PUSS

Godmorgon sunshines, nu är det en ny vecka och då gör vi det bästa av den okej?! Lovar en massa bra uppdatering också ;) Jag sitter i alla fall med en latte just nu och försöker vakna lite, sjukt seg, men ska straxt ut på en prommis med Miio då kanske jag vaknar hehe! Har fixat mig hela morgonen i alla fall, inte gjort det på två veckor ju, så nu känns det bra :) Vad har ni gjort då?


Prov på hur jag ser ut idag, visar bättre bilder senare!


Ginatricot

Tips till alla er som letar efter coola och snygga smycken, ni hittar massor på Ginaricot! Själv så är jag helt kär i deras ringar, hittar alltid nån snygg när jag går in där. Som te.x den här, ni hittar den för 99 kr!


Glitter naglar

Vad gör ni sötisar? Själv så har jag precis fixat naglarna, väldigt mycket glitter, love it :D Och nu ska jag ner till köket och fixa en chailatte, inte druckit det på TVÅ veckor, sjukt! PUSS ( btw, lägg till mig på Instagram Juliahofsweden )


Snygg snygg snygg

Jäklar vad fräsch jag känner mig nu, och är på mycket bättre humör - ändå rätt skönt att vara hemma och få sova i min egen säng ikväll.. Men i alla fall! Fixade mitt rum rent och fint + städade garderoben och rensade lite kläder, bloppis eller, njäe?.. Och har tränat i 40 minuter på orbitrac'en + 100 situps och massa rumpövnigar, och nu sitter jag nyduschad med mjukiskläder på och ska fixa till naglarna? Jag gör mig själv snyggare, haha :D


Brinnande byxor..

Tja sötisar, hemma nu och kan ju säga att jag är inte världens gladaste just nu, men aja! Skulle tända en brasa när jag kom hem så jag gjorde det, och ställde mig tydligen för nära så mina byxor började brinna? Klantig jag vet :D

Men nu sitter jag med en RedBull och försöker vakna, ska sen fixa till lite på mitt rum + duscha och fixa mig, så får jag se vad som händer sen.. Vad ska ni hitta på?!


:DDDD

Igår när jag kikade in på min mail och såg hur många otroligt fina idolbilder jag fått ( kan inte lägga in alla på en gång, men försöker få med alla jag får ) + alla era fina mail, uppskattar verkligen allting, ni är så jävla underbara och ni får mig alltid att le! Massa kramar till er alla ♥


" Hej juliah älskar din blogg, och fortsätt att vara stark för det ser alla upp till :* <3
http://sexincitylife.blogg.se/ "


"
´Du är så grymt stark! Jag läser din blogg 24/7 & du är så himla snygg! Min förebild, Juliah Strand <3 // Ebba http://tellez.blogg.se/ "


" gjorde 2 idolbilder :) Hoppas du gillar dem! kram :) "


" Hej på dej sötaste ! :) Har följt din blogg varje dag ett bra tag nu, och älskar den verkligen! Jag har själv en blogg, som om du vill så kan du ju alltid ta en titt på den ! (: http://ronjahelenmarie.devote.se
Kram på dig! "


" sluta aldrig blogga!  http://snygaaste.blogg.se/
" alltså omg de är helt otroligt hur grym du e! Kämpa vidare, bruden 8D kramisar <3 " "






Mini shopping

Köpte med mig ett par tofflor, så söta eller hur?! :D ( om någon svarade rätt förut, så länkar jag den som var först när jag är hemma, okej?? )


Och sen fick jag även med några myströjor


+ en väska som jag visar när jag är hemma!


Mot Stockholm

Sitter på planet nu och det ska straxt lyfta, men hinner med ett inlägg! Men flygrädd som jag är så sitter jag och fantiserar en massa skit - Går planet sönder vill jag bara säga att jag älskar mina vänner mest i världen, min underbara pojkvän, min morfar, alla er bloggläsare + en del av min släkt!

Men i alla fall! Har på mig ljusrosa mjukisbyxor, vit kofta + stor bulle i håret och osminkad, aja ska ju ändå bara sova :D Tror jag är framme i Stockholm på Söndag morgon! PUSS


Japansk Affär

Kom in i ett helt rosa butik igårkväll, sprang runt som en galning där inne utan att tänka! Var tydligen en japansk  affär med bara äkta saker sa dom, så kollade jag runt och så var det Hello Kitty ÖVERALLT, dog lite :D Så hittade en hel del snyggt där inne, men bara en sak fick följa med hem.. Vad tror ni det var? Rätt svar får länk!


Outfit

Idag har jag på mig ett par shorts från Bikbok och en magtröja från H&M, nejfan nu ska jag springa ner i havet :D Vad gör ni?


Om igår..

Vaknade och kände mig super ledsen, vill verkligen inte lämna Thailand, jaja får åka hit snart igen! Men i alla fall.. Kvällen igår, sugna på att veta mer om det eller?.. Det som händer i Thailand, stannar i Thailand typ, nejmen hade as kul i alla fall ( det ända jag kan säga ;) ) ! Hann även med att fixa naglarna på salong + lite shopping som jag kan visa senare.. Vad gjorde ni igårkväll?


Och nej det är ingen alkohol i drinkarna, jag har kul utan alkohol!


Sista kvällen

Sista kvällen här i Thailand, blir att säga hejdå till alla jag träffade här ( hoppas på att vi flyttar hit.. mer om det senare) sen blir det en super god middag med alla och senare ut till Patong, ohyes ;) Så ikväll har jag en söt klänning från Bikbok, till det har jag söta ballerina skor! Vad tycker ni?


...

…And sometimes. You just have to jump off a bridge, and hope like hell that you learn to fly on your way down


Så söta!!

Var en festival här igår, visar massa bilder från det sen! Men kom upp några småtjejer på scenen och dansade, så söta - speciellt hon längst fram.. Spelade spel med henne igår, och idag sprang hon runt och var helt glad och galen haha!


Svarade på en interjuv

Blev interjuvad av en söt tjej igår, super kul! Hela interjuven finns på hennes blogg http://fridaannas.blogg.se/2011/november/bloggintervju-juliahofsweden.html#comment - jag bjuder på ett smakprov, resten får ni kolla in på hennes blogg!


Dunk Dunk

Tuk Tuk är favoriten här i Thailand, så skönt att åka - man borde ta in några till sverige och köra mellan klubbarna på kvällarna när det är sommar eller hur? Men älskar att åka dom med galet mycket musik, dunk dunk ;) Kommer bli galet kul när jag åker hit med kompisar om något år, dansa galet i en tuk tuk - jo men det funkar... LÄNGTAR!


Hello Kitty

Igår fick det här söta halsbandet följa med mig hem, älskar det! Finns jätte många snygga smycken här, funderar på om jag ska köpa lite fler, galen i smycken som jag är... ;)


Omg i love you

Haha vill ni veta vad som hände för någon kväll sen, när vi var påväg hem efter att ha käkat en super god middag?! Klart ni vill :D
Vi gick och kollade i lite affärer, och så stod jag och kolla på lite kläder så kommer det en kille och viskar i mitt öra " Omg i love you " Haha så sjukt gulligt ju, men jag har ju pojkvän! Men ändå, i Stockholm kommer inte killarna fram och säger så helt plötsligt?..


Jordgubb

Början dagen med ett dopp i poolen, en jätte god dricka och ett galet bra humör ;)


Stranden

Har hängt på den fina stranden hela dagen idag, jäklar vad skönt det är! Sprungit upp från havet till min solstol med rosa handduk, och sen tillbaka 1 sekund senare.. Typ så har jag hållt på hela dagen, så mycket energi så kan inte vara still ;) Har hunnit med att äta en fet frukttallrik också sjukt gott. Love life! Vad har ni gjort idag snyggingar? PUSS


Stranden i Thailand

Såhär ser stranden ut där jag är, hur mysigt som helst! Flytta hit? ohja!


Allt onödigt som du behöver

Fick ju hem lite saker från http://uffessakerochting.se/ för ett tag sen, älskar fodralet jag fick till min iphone, har använt det här i thailand och tappat mobilen minst 2000 gånger - men fodralet har hållt min mobil fri från repor :D

Vill ni också hitta en massa saker till jätte bra priser ( fri frakt på allt också )? Kika då in på http://uffessakerochting.se/ där kan ni hitta - sjukt snygga iphoneskal till 3/4 även skal till en massa samsung mobiler, halsband, smink, tandblekning, derma seta, klockor, antimygg armband + en massa annat - ni vet allt onödigt som du behöver!


..

Inte sovit på hela natten ( klockan är 20 över 7 på morgonen här i Thailand ) så många tankar som snurrar i mitt huvud just nu, men hoppas allting löser sig. Jaja nu ska jag ut och bada i poolen, sen blir det att chilla i solen hela dagen, bara njuta av dom sista dagarna! PUSS


Iphone skal

Gick runt och kollade i lite olika affärer precis, och sen kom jag in i himlen typ, massa snygga iphone skal ÖVERALLT ( måste ju hålla mobilen snygg ), sprang runt där inne och letade skal haha ni skulle sett mig! Fick med mig 3 galet snygga skal i alla fall :D Vad tycker ni?


Krossa alla fönster




Fried ice cream

Igårkväll när vi var ute och käkade, så beställde jag " fried ice cream " så jäkla gott det är alltså! Äter det jämt när jag är utomlands, blir mer speciellt då, haha? Så till er som inte testat det - testa på en gång när ni ser det på restuaruangen :D


Kvällens outfit

Dålig mobilbild, men kameran laddar, hehe! Har en tröja från Ginatricot och ett par shorts från Bikbok, fast dom var jeans från början.. Nu ska vi ut och shoppa lite + käka något gott till middag :D Vad ska ni göra ikväll?


Komigen nu!

Juste idag är det ju Måndag för er ( det är ju lördag hela veckan för mig, haha ;) ) Alltid lika segt första dagen i skolan efter lovet, men det klarar ni väl eller hur?! Så kör såhär - sätt upp enkla mål, plugga så gott ni kan medans ni väl är i skolan, och efter skolan kan allt bli lika galet igen ;) Men liksom det är snart julafton, visa allt ni kan nu... Lovar ni att plugga bra så kommer det upp en kul tävling i bloggen, okej???


Godmorgon


Godmorgon babes, nu ska jag ner på stranden i soliga thailand och äta frukost, sen blir det att bada och sola hela dagen! Love life :D PUSS


Egoboost

" Även om det är svårt att jobba bort komplex helt och hållet, så är det viktiga att veta att det finns en valmöjlighet. Man behöver inte ägna flera timmar om dagen åt, och lägga mycket energi på att tycka illa om sig själv eller ogilla vissa delar av sig själv. Man kan välja ett roligare liv där komplexen inte sätter krokben i vardagen, om man bara vill. Om man övar på att tycka om sig själv, och kanske främst acceptera sig själv i alla lägen, så stärker man sin självkänsla "

En pytteliten del av det som finns i Blondinbellas bok " Egoboost! " så jäkla bra, har läst den 7 gånger, hehe.. Men visst är texten över sann? Komigen nu brudar, vi behöver inte klaga, nu jäklar lever vi livet :D




Looooove

Får aldrig nog av att säga hur jäkla glad ni får mig, världens bästa bloggläsare eller hur? :D Btw, idolbilder skickas till [email protected] !


" Hej Juliah! Gjorde en liten idolbild till dig eftersom jag älskar dig o din blogg! PUSS :* http://sofiecj.blogg.se/ "


" du är den starkaste tjejen jag har sett, din blogg är bara bäst! <3"


" Hej! BEUNDRAR DIG OCH DIN BLOGG STORT! :) Du ger bra tips på hur man ska tänka för att allt ska bli bättre. Gillar de texter du skriver om självförtroende och sådant. Dem är grymt bra skirvna och inspererar mig. Att inte tänka negativa tankar det gör vi alla ibland men du peppar oftast tjejer i din blogg att tänka posetivt om sig själva och om livet. Du är stark som klarar detta utan familjen i närheten. Ibland önskar man att familjen ska försvinna för lala är så jobbiga. Men så finns det ju sådana som förlorat hela sin familj. Du insperarar mig stort , För att du klart så långt som du gjort med det som hänt. Keep it up! Juliah , peppa alla tjejerna därute och var glad. 
Som du brukar ''skriva'' 
 Don't worry, Be happy :) 
 Kram Daniela
http://www.galenfotograf.blogg.se/ "



" Hej, En idol bild till dig starke juliah! Många kramar från Nathalie ( www.nathaliehofvnader.myshowroom.se/ ) "


" Heej Juliah! ville bara säga att jag älskar din blogg och tycker verkligen att du är en söt tjej. eftersom att jag e lika gammal som dig så kan jag förstå endel av ditt liv med skolan och så. men jag kan knappt förestella mig hur svårt det måste va för dig! med tanke på din familj.. jag beundrar verkligen ditt mod! och jag hoppas att du snart kommer att må bättre. satt nästan och började gråta när jag läste vad som hade hänt med din mamma,pappa och syster. ville bara att du ska veta att jag verkligen lider med dig. och gjorde en liten ''idolbild'' till dig ;)!<3 hoppas att du gillar den kram Linnea. Btw har aldrig skickat en bild förut så om den inte kommer fram så får du säga till :/ puss & kraam "


" Tjo bruden! :D Hoppas du har en underbar semester! :) Ville bara skicka en idolbild till dig eftersom jag tycker att du är så grymt cool och stark! Du förtjänar verkligen att höra det! Ha det bra och lycka till med allt! Hoppas du gillar bilden, kram www.amandamj.blogg.se/ "




Rosa luftmadrass

Älskar att åka runt på den här rosa luftmadrassen i poolen hela dagarna, och på stranden blir det att ligga i en solstol med en drink i handen, så jävla härligt! Dock så har jag bränt sönder mina axlar, ser ju ut som en kräfta *haha* :(


Sjukling här

Ouuuuff.. Tuff dag, har kräkts flera gånger. Ingenaning om hur jag lyckas, antagligen för att jag slappnar av nu, stressar ju skiten ur mig i vanliga fall.. Men inte mitt fel att dagarna är för korta, har ju så sjukt mycket jag vill hinna med ju ;) Jaja nu sitter jag och lyssnar på en galet bra låt, och ska straxt ut, niiiice!


Nagellack

Igår var vi på en jätte mysig marknad och kollade runt lite, alla drar i en och försöker få en att köpa från deras grejer, tur att det inte funkar såhär i Sverige säger jag bara, haha ;) Men fick med mig lite nagellack hem i alla fall, super nöjd! Tog ett orange nagellack också bara för att det är en snygg höstfärg, får se hur det ser ut på!


A thousand miles


Garvar ni med mig eller?

Haha det där har jag hållt på med halva dagen, jag har i alla fall lätt för att ha kul.. Känner mig lite knäpp när jag kollar på videon, speciellt när det där lilla skriket kommer.. Haha typiskt mig, jaja :D


Shopaholic

Blev shopping igår igen, självklart hittade jag en massa fint, happy :D Fick med mig en plånbok, liten sminkväska, två bikinis, en söt klänning jag kan ha på stranden och ett par shorts.. Vad tycker ni? :)


Mys

Vad har ni gjort idag babes? Själv så har jag gjort samma sak som alla andra dagarna jag varit här, träffat massa folk, shoppat, solat, badat, fått massage på stranden och bara tagit det lugnt! Shit vad jag älskar det här livet ;)
Och var precis ute och käkade en jätte god middag med Roger + en massa snack.. Och nu sitter jag i min stora säng och ska straxt sova, imorgon blir det ut på äventyr :D


Elefant

Ligger på stranden och solar just nu, galet skönt! Btw, igår när vi var ute på en restaurang kommer det fram en kille och ger mig en elefant och säger " you're beautiful " Så sjukt gulligt, blev jätte glad, så kul att alla thailändare älskar svenskar, har försökt lära några svenska också går sådär... Jaja nu ska jag springa ner och bada i havet, PUSS


Ny profilbild

Juliah Strand @ Facebook


VB - Huset vi bor i

Filmade det här första dagen vi var här, lite slarvigt kanske, hehe!


Supergirl

Igår hade jag på mig den här tröjan och hade en allmänt dålig dag, men då såfort alla killar såg mig skrek dom " SUPERGIRL " och log, haha och det fick mig ju glad när alla killar såg mig, men är man svensk så är man ;) Håller ni med haha?!


Frukost på stranden

Sitter med datorn i knäet och fötterna i poolen, så skönt! Och nu ska jag och Roger ner på stranden och käka frukost och sen bada lite, uppdaterar er senare med vad som händer! PUSS


Dagens Blogg vinnare

Grattis sötnos! http://sstina.myshowroom.se/ http://sstina.myshowroom.se/ 


My day

Hello sunshines, hur är det med er?! Regnar det i Sverige? *haha* ;)

Här har det varit jätte varmt och soligt hela dagen, vill aldrig åka härifrån, skulle lätt kunna bo här.. Vi får se hur det blir! Men vad gjorde jag idag då?
Idag så åkte vi till ett jätte mysigt ställe och badade, solade, träffade lite nytt folk + shopping och en JÄTTE god fika på starbucks, dit måste jag absolut fler gånger, jag och alla cafeer som finns alltså, herregud ;)


Min väska!!

Äntligen har min väska kommit, lycka :D Så nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch, senare ska jag packa upp och bara ta det lugnt, sen blir det bloggning om min dag!!


Dagens Blogg


RSS 2.0