Night

Sitter ute helt ensam i poolen med en yoghurt i handen, mys! Ingenaning om vad klockan är nu, så skönt att inte ha koll på klockan, bara släppa allt! Ska straxt krypa ner i sängen och försöka sova, skönhetssömn, får se vad som händer här i Thailand imorgon! PUSS :)


i <3 shopping

Medans vi åkte runt lite här i Phuket, så gick vi in i ett centrum för lite shopping.. Shit vad länge jag blev bland alla smycken och nagelsaker ;) Men all shopping är verkligen annorlunda här, och dom har lagt upp allt så konstigt, haha :P Men det här fick jag med mig


Asball plånbok!


Super söta ringar!


Nagelsaker, jäklar vad snyggt det kommer bli ;)


Sov tröja, mys!


Barnhem i Thailand

Har ni hört om Sussi som startade ett barnhem i Thailand efter tsunamin? Idag åkte vi faktist dit och kollade runt lite, snackade med henne och lite med dom som var där, galet coolt! Och jag blir så sjukt taggad på sånt där, jag får värsta energin och känner att jag kan hjälpa alla i världen. Jag vill verkligen jobba med att hjälpa andra ett tag när jag blir äldre, mår så sjukt bra av det! Ser verkligen fram emot tills jag blir äldre :D




Shopping

Är på sjukt dåligt humör och allt är kaos, så nu blir det shopping, hoppas det får mig på bättre humör.. Vad ska ni hitta på idag?


Love

 Har haft en super mysig dag, gått runt på stranden, ätigt jätte god thaimat osv, härligt va?! Tog bilden i inlägget idag, helt underbart här! Dock så är jag jätte sjuk, men det är skitsamma, klarar mig ändå! Men nu ska jag gå och köpa lite gott på 7eleven, latte typ.. PUSS




Skype

Ligger i sängen just nu och skypar med Fanny, super! Vi har en massa galna planer när jag kommer hem från Thailand, ska även fixa ett videoinlägg då också om varför jag och Fanny inte träffats på ett år osv, spännande och få höra sanningen om det där va?! :)


Galet snygg bikini

Kolla vilken snygg bikini jag fick med mig hem idag?! Har hittat en massa snygga bikinis, får se hur många jag har när jag åker hem sen, hehe :D


Poolen

Vad gör ni? Själv så hänger jag vid våran pool, med en massa tjejtidningar, musik och en massa sol.. Visst låter det härligt? :D


Godmorgon sunshines

Godmorgon sunshines, sover ni eller, klockan är väl 4 på natten hos er?.. Själv så sitter jag med Roger ute på altanen och käkar en jätte god frukost, mysigt! Till er som undrar så har vi hyrt ett hus här, ska visa det senare idag tror jag :)

Galet varmt och skönt här, toppen! Så ska straxt gå ner till stranden och kika runt lite, sen blir det nog mera shopping! Visar allting sen.. Vad ska ni göra idag då sötisar? Shopping i kalla Stockholm? ;) Skojar bara med er! PUSS


Live från Thailand

Jag lever, planet störtade inte haha! Men jag har så sjukt mycket att berätta, har hänt en massa saker, mest dåliga hehe.. När vi kom fram till Thailand så fick vi köa ett tag för att hämta väskorna osv, men sen när alla fått sina väskor så va inte min väska där. Och gissa vem som fick värsta dampet och började gråta och grejer? Jo det var ju jag, men nu har det löst sig och min väska kommer imorgon, skönt :D

Så vad gör jag just nu?.. Kom precis in efter att ha shoppat, och sitter i min stora säng med min laptop i knäet.. Klockan är runt halv 1 på natten här just nu, så det är 6 timmar framåt jämfört med svensk tid, så ni vet.. Men nu ska jag duscha lite snabbt, och sen sova.. Så uppdaterar mer imorgon, PUSS ÄLSKLINGAR!!


Resklar.se

Ska ni ut och resa och behöver lite nödvändiga saker, te.x nackkudde, påfyllnadsflaskor ( perfekt att ha schampo/balsam osv i ) vattensäkert fodral till kamera/mobil.. Allt det där + massa saker till hittar ni på http://resklar.se/

Igår fick jag hem ett vattensäkert fodral till min kamera, perfekt nu när jag ska utomlands, för det är typiskt mig att tappa kameran i vattnet hehe :D Det går även att filma/ta kort med kameran när den är i fodralet, vilket betyder att du kan te.x filma medans du badar om du har den i fodralet?.. Då slipper man en kamera som tål vatten... Visst låter det toppen? :)


Den här hittar ni för 159 på http://resklar.se/


THAILAND BABY

FLYGET NU, JÄKLAR VAD JAG ÄR GLAD ALLTSÅ!! HÖRS NÄR JAG ÄR FRAMME I THAILAND, TROR DET BLIR LÖRDAG EFTERMIDDAG ELLER SÅ ( INGENANING ) HOPPAS JAG FÅR IGÅNG INTERNET!

Om jag dör på vägen vill jag bara säga att jag älskar min syster Caroline, Roger, alla kompisar + er bloggläsare <3


Stress..

Förlåt förlåt förlåt för den jätte dåliga uppdateringen idag, men vet ni hur mycket jag har att göra eller?! Åker ju ikväll, galet nice :D

Efter skolan drog jag förbi täby centrum och köpte en chailatte, hoppas verkligen ingen såg mig, jätte sliten idag?! Och sen när jag satte mig i bilen igen, såg jag att Roger hade hämtat ut mina redbull.. Så då blev det en redbull i bilen också, wuooops :( hehe..  Men nu måste jag packa klart det sista + fixa en massa.. Ska hinna ringa bästis också <3


Idiot


Sallad

Var precis ute en stund och lämnade Miio, så köpte med mig en sallad från donken också, perfekt middag! Dom har faktist jätte goda och fräscha sallader där.. Nu ska jag fortsätta packa, mycket kvar, haha! Snacka om att jag längtar tills imorgon kväll, då lyfter planet ;)
Vad gör ni sötisar?


Iphone4S



Iphone4S kommer snart ut i alla butiker, det går mycket snack om den, och många jag känner är sugna på att köpa den, ska ni köpa den eller?!
Ofta är det en del kö, att man måste vänta i ett par veckor innan man får mobilen, segt va?! Men i Åkersberga Centrum finns det en butik som heter " Mobilizera " och där har dom galet många Iphone4S imorgon Fredag. Ni får dom på en gång för dom har dom i lager, så skynda er dit imorgon och köp en IPHONE4S! Dom öppnar runt 10..


<3

Som jag alltid säger till er.. Ni är helt underbara, och ni gör mig så himla glad! Absolut världens bästa bloggläsare, blir så glad när ni tar er tid till att göra saker TILL mej?! Tusen kramar till er!
Vill ni andra också skicka idolbilder/annat/bara prata med mej osv? Ni når mig på [email protected]


" Älskar din blogg! Grymt bra! <3 Kraaam!"


3 tips mot fett hår

Håll inte på med håret
Håll inte på med håret för mycket, när man drar igenom händerna i håret flera gånger per dag, kommer det en massa bakterier som gör att håret blir snabbt fettigt. Försök låta håret vara!

Torrschampo
Vaknar man upp med jätte fettigt hår, då är det toppen att ha ett torrschampo hemma, bara spraya in i hårbotten och "gnugga" lite, så syns det inte att du har fett hår! Har du inte torrschampo hemma? Spring och köp på en gång!

Toffs
Toffs funkar alltid, fixar man en snygg toffs med lite hårspännen i osv, tänker ingen på att det är lite smutsigt!


-

 - when people walk away from you, let them go your destiny is never tied to anyone who leaves you, & it doesn't mean they are bad people, it just means that their part in your story is over.


VB - Chailatte

Har varit en del som velat att jag ska visa hur jag fixar min chailatte, checka videobloggen!


Love

Med Matilde i tele, Fanny och Isabel på facebook, jäklar vad jag älskar livet just nu :D Vad gör ni?..


Hemligt..

Har precis slutat, och vad ska jag göra nu då?.. Jo jag ska hem och packa, träna en snabbis och sen hoppa in i duschen och göra mig fräsch! Blir att fixa lite bloggjobb också, så jag får allting gjort innan Thailand + så ska jag fixa lite hemliga grejer :)

image description


GMX

Äntligen har GMX's nya låt " Då du ser på mig " kommit ut, jäklar vad bra den är :D Och Sarah är ju med, en av mina favorit bloggerskor.. Vad tycker ni om låten?..


Bulle i håret..

Brukar ju alltid gå upp runt halv 6 ungefär, och ändå så får jag skit bråttom.. Men idag gick jag upp halv 7, och gissa vem som sitter helt klar nu då?! Jo jag :D Belöning tack, haha nejdå!  Idag kör jag faktist på bulle i håret + örhängen, enkel vit tröja och tajta jeans, snyggt ju..

Men nu ska jag ut på en prommis med Miio, så uppdaterar senare idag. Puss ha en bra dag sötisar!


Grattis

Grattis världens finaste Matilde, hoppas du får en riktigt bra dag.. Och när vi kommer till skolan blir det partyyyy, haha ;) Älskar dig sötis, alla våra galna minnen, du vet.. grönan?.. wooohoo

Visst har ni tid att säga grattis till henne?.. Skriv en kommentar här bara, så blir hon glad!


Vad jag hann med idag..

Hann med att ta lite egobilder på bilden.. Och ni skulle sett gur galet det blev det jag och matilde råkade måla en del av väggen gul, hehe..
image descriptionimage description

Och handfatet blev grönt, snyggt eller? Ja några lärare blev lite irreterade på oss, men liksom, lev livet och ha kul, och vi hade ju as kul ;)
image description


Choklad

Vad gör ni babes?.. Själv sitter jag med en kopp grönt te och choklad och bara myser, dock så har jag världens mensvärk, skulle ju ta piller mot min mens så jag inte fick det i thailand, men det glömde jag ju såklart, buuhu.. Därför jag var på ungdomsmottagningen ;)


Sjukt snyggt


Sjukt snyggt eller hur?! Passar ju perfekt till hösten/vintern nu + lite ringar och ett enkelt halsband..


Dans?

Efter thailand börjar en del nytt i mitt tjejiga liv, ni kommer märka alla förändringar då, hehe.. Och jag tänker på om jag ska börja dansa street, verkar kul ju! Och tror det skulle passa mig jätte bra..
Någon som börjar med mig eller? :)


Hur jag tvättar bor sminket


1. Först börjar jag med att blöta ögonfransarna så en del av mascaran åker av, sen tar jag en av dom där " padsen " ( bild under ) och tar bort all mascara med! Den funkar verkligen jätte bra, och funkar även mot vattenfast mascara + att den återfuktar runt ögonen!


2. Sen sköljer jag av hela ansiktet med ljummet vatten, och tar det här i ansiktet ( bild under ), den tar jag bort all foundation med, funkar jätte bra för min hy! Och sen sköljer jag bara av det med ljummet vatten!



3. Sen torkar jag ansiktet, och smörjer in mig med en fuktkräm, sen är det klart! Nu på vintern använder jag en för torr hy ( bilden under ) annars på sommaren använder jag för normal hy!


Godmorgon sötisar

Godmorgon sötisar, allt bra med er idag? :D Allting är toppen med mig i alla fall, förutom att det har blivit jätte kallt ute?! Så idag kör jag på en mysig tjocktröja, ett par jenas + lite armband till det, till det har jag min svarta väska, skinnjacka och vita converse, funkar ju till skolan.. Men nu måste jag skynda mig, börjar om 30 minuter, hehe..  Ha en bra dag älsklingar, PUUUUUSSS!


Mini shopping

Fick med mig dom sakerna jag behövde, toppen! Hann med middag på Subway faktist, första gången jag åt där.. Brukar ju oftast bli sushi eller thaimat när jag är ute, hehe..
Det här fick jag med mig i alla fall -


Bra att ha på stranden i Thailand!


Hårinpackning från TRESemmé


Spray som skyddar håret mot sol


Är ju rödhårig egentligen, bränner mig jätte lätt, synd :(


Ansiktsmasker


Såg ni mig eller?

Kom precis hem efter ha varit med Viking, Emil och Matilde.. Hörde från Viking att det var en del tjejer där han bor som läste min blogg, såg ni mig eller?! :D

Men i alla fall.. Har en massa sommarlåtar på just nu, får ju som ett till sommarlov nu när jag åker till Thailand, yäy! Känner mig sprallig och allmänt glad, så Thailand på det här blir ju toppen..
Men nu ska jag dra mig mot centrum och köpa lite nödvändiga saker, visar er sen! PUUUUSSS



Påväg till..

Påväg till stan för att fixa lite hemliga saker med Matilde, och sen drar vi vidare mot Viking och Emil, får se vad vi hittar på!
Vad gör ni babes? :D


Byxdress

Kolla vad söta byxdressar, hinner jag beställa dom?! Båda skulle passa sjukt bra till kvällarna då det blir shopping, haha shit vad jag längtar till att få shoppa, helt sjukt ;)
Tänk dom byxdressarna till ett par söta ballerina skor, utsläppt lockigt hår + lite smycken, love!


Puuuuussss

Har galet bråttom nu igen, tog för lång tid att välja smycken, hehe! Men nu ska jag dra mig mot skolan, så ni får ha en toppen dag, så bloggar jag senare idag, blir det bra eller? :D
PUSSSS


..

"You can say sorry a milion times, say i love you as much as you want, say whatever you want, whenever you want. But if you're not going to prove that the things you say are true, then don't say anything at all. Because if you can't show it, your words don't mean a thing"


Mamma


Grattis mamma, jag saknar dig ♥


Thailand baby

Har inte berättat om det här, men vet ni?! På fredag drar jag iväg till thailand med min låtsaspappa i 2 veckor, massa shopping, fixa naglarna, sola och bada, längtar! Självklart kommer jag blogga därifrån!

Men innan fredag har jag 1000 saker att göra, kommer knappt hinna sova ju! Måste börja packa, småshoppa lite nödvändiga saker, träffa massa kompisar + min pojkvän, lämna Miio, fixa lite saker i stan osv.. Hinner jag eller?.. :)


International Love


Så fräsch

Eftersom det är söndag idag, vilket betyder ta-hand-om-mig-själv dag, så tog jag en riktigt långdusch, så nu är jag jätte fräsch! Och mitt hår är hur lent som helst, bara för jag hade en varm handduk över hårinpackningen, prova det babes :D

Så nu ska jag fixa en kopp te och sätta mig ute i solen, och försöka planera veckan, åker ju på fredag.. Mer om det senare!


Be happy

" väger jag för mycket? Kan du ge tips på hur man blir smalare? Snälla hjälp jag känner mig tjock"

Jag får över 50 frågor varje dag, om att tjejer i min ålder och uppåt tycker att dom är tjocka, skäms över sin vikt osv, och jag blir så himla ledsen när jag ser det. Självklart är det dagar då man bara hatar allting och klagar på allt, men det ska inte vara varje dag..
Varför gå och ora sig över sin vikt hela tiden? Vissa är smala, vissa är lite större, men vad spelar det för roll? Just nu växer man olika, då blir det lite olika!
Man behöver inte träna varje dag, självklart är motion viktigt, men inte för mycket.. Ät vad ni vill, vi är ju liksom barn!

Istället för att gå och oroa sig, var stolt över den du är! Skratta och vara glad, vem bryr sig om vikten? Absolut ingen! Så komigen nu tjejer, vi kör på det positiva! Live Love Laugh :D





Skönhetstips

Tandborstknepet
Jobbiga och uppstickande småhårsstrån får du bukt med genom att spraya lite hårspray på en tandborste. Bosta försiktigt ner småhåren med den fuktiga tandborsten. Taaaadaaaa!

Hårinpackningen
Inpackningen gör dubbel nytta om den får verka i ditt hår under en varm handduk.

Skrubba i bastun
Passa på att skrubba kropp och ansikte efter bastun, så blir reslutatet extra bra!

Påsar under ögonen?
Lägg en metallsked i frysen så den blir riktigt kall, håll sen skeden på den pösiga delen under ögat i 1 minut.


Chokladfondue

Fixade till chokladfondue, med jordgubbar, vindruvor och kiwi.. Super gott ju, kommer absolut göras oftare :) Och nu sitter jag och snackar med en massa gulliga bloggläsare, lyssnar på musik, pratar i tele och bloggar?! Kan göra mycket samtidigt, haha kan ni killar det eller? Nä skulle inte tro det va, haha ;)


Svaren

Sådär.. Tänkte fixa en del svar på frågorna nu då..

Använder du löshår?
Usch nej, så fult! Kör på allt äkta!

Du har jätte fint hår, hur lång tid tog det för dig att få det så långt? Klippte du det eller något?
Tack :D Jag hade toffs i lite mer än ett halv år, plattade det aldrig, använde bra hårinpackningar osv, och så växer mitt hår jätte fort också! Och har inte klippt mig eller något, dock ska jag göra det snart, ny frisyr + ny hårfärg, spännande.. ;)

Favoritmärke på smink?
Clinique eller Kanebo!

Hur tränar du?
Lite olika, joggar, powerwalkar, situps, armhävningar, rumpövningar osv, kanske kommer ett videoinlägg på allt senare..

Du shoppar ganska mycket, i alla fall vad man ser hehe.. Shoppar du mer på nätet än i affär?
Hmm.. Det vet jag inte, lika mycket på nätet som i affär


Hur mycket lägger du ut på smink/kläder i månaden?
Olika

Har du bra självförtroende?
Yes det har jag, allting blir så mycket lättare då! Det är verkligen jobbigt att bara gå och klaga hela tiden, eller hur?! Kör på den positiva stilen :D

Hur mycket väger du och hur lång är du?
Den frågan kommer alltid, är det verkligen så intressant?.. Jag är 1,75 och väger runt 49-52

Favvofärg?
ROOOSAAAA :D

Hur kan du vara så stark?!
Aww.. Jag är stark för att jag har gått igenom jätte mycket, och jag har viljan till att verkligen må bra och göra bra saker i mitt liv, och jag vet att mamma pappa och min syster vill att jag ska vara glad! Jag ser det mesta positivt, och utan att jag ens tänker efter så är jag stark pga allting!


Hur fick du din blogg så stor?
Jag har kämpat jätte mycket med bloggen, man får ingenting utan att försöka, därför har jag kommit dit jag är idag, och jag hoppas det fortsätter såhär :D

Bra och dåliga saker med att blogga?
Dom flesta sakerna är bra, te.x att har man en dålig dag, så behöver jag bara läsa igenom alla era kommentarer så blir jag glad direkt, ni peppar mig verkligen!
Dåliga saker är att folk blir så avundsjuka, säger man ett ord om sin blogg skryter man, lägger man upp bild på vad man shoppat, då är man tydligen bortskämd?! Tycker det är så pinsamt, går det bra för någon ska man vara glad för den personen skull, eller hur?! :D Men vissa klarar ju inte av det, riktigt synd

Accepterar du bloggläsare på facebook?
Självklart gör jag det, Juliah Strand heter jag där! Ni kan även gilla min blogg på facebook http://www.facebook.com/#!/pages/Juliahofswedenbloggse/177899025622841

Vem gör dina designer?
Det är Wilma som gör dom, hon gör bara till dom som har över 100 UNIKA om dagen http://wilmastenhardt.blogg.se

Vad ångrar du mest i ditt liv?
Jag ångrar ingenting faktist, allt jag gjort förut ville jag göra då, men kanske inte nu.. Förstår ni?! Lever i nuet, tänker inte på saker jag gjort som vart dumt!

Dricker du alkohol?
Jag har otroligt kul utan det, så det behövs inte, är redan helt galen ändå, haha :D

Du verkar ju vara en grym person , så kan du säga några av dina svagheter i din personlighet , alltså inte ditt liv ?
Hmm.. Finns nog en del svagheter, kommer inte på just nu bara, känner mig så jäkla positiv just nu :)




Lever min dröm



"De här är mitt liv Jag lever min dröm Jag har tagit mig hit Utan någon rast eller sömn.
 Jag lever min dröm"


Mini Frågestund


Avslutar den kl 21.00, kör på nu! Fråga vad ni vill, så väljer jag ut lite frågor sen :D


Espresso House

Blev en fika på espresso house med fina Matilde, förlåt för mitt humör jag hade idag hehe ♥ Men det känns redan bättre efter en chailatte och en massa tjejsnack! Och efter tog jag en prommis hem från stationen också!

Vad händer ikväll då?! Meningen var att jag skulle iväg och hitta på en massa roliga saker, men blev lite ändrat! Blir en hemmakväll med massa bloggning, ansiktsmask + fixa naglar, filmer osv, mysigt va ?! Alltid bra att ta hand om sig själv..



Hoppsan..

Hehe, såhär glad är jag idag.. Jaja vafan, sitter halvt fixad nu och ska straxt dra mig mot täby för en fika med Matilde, hoppas att jag blir på bättre humör då!


Vad händer idag då?

Godmorgon babes, förlåt för den jätte dåliga uppdateringen igårkväll! Men kom hem på kvällen och var överdrivet glad, så blev det en riktig tjejkväll med Matilde..

Och nu sitter vi med stora täcken i min säng och försöker planera dagen, känner mig småsjuk så får se hur det blir.. Kanske hemma med en fet godispåse och en massa filmer?.. ;) Eller stan där det händer en massa galet, jaja får tänka på det ett tag till.. Vad gör ni babes?
image description
Hehe hoppsan.. Precis när jag vaknade.. Sådär är ni inte vana och se mig va ?


Så glad

Så sjukt glad, livet leker ;)


Mistletoe

Vad tycker ni om Justin Bieber's nya låt Mistletoe?!


Just nu...

Påväg till... Vem? ;)


Tips till snyggare naglar

Nagelolja
är bra för att förhindra att naglarna/nagelbanden blir torra. De som har problem med att nageln "flisar" sig har ofta sett förbättringar efter att ha börjat använda nagelolja. Ska användas 2 gånger om dagen.

Handkräm
är bra för händerna och naglarna! Vissa handkrämer gör dina naglare starkare och ökar tillväxten.

Klös inte
bort nagellacket, de skadar din riktiga nagel

Använd alltid
bas och topplack. Baslack för att skydda naturliga nageln mot missfärgningar + att baslack gör så att ditt vanliga lack sitter längre. Topplack är till för att ge glans och förhindra nagellacken från att "flisa" av.

Torra händer?
Om du har torra händer så är detta ett superbra tips! Innan du går och lägg dig, smörj in händerna i en fetare hudsalva som t.ex. Helosan. Sätt sedan på dig bomullshandskar (inte plast) och sov med dem under natten. Använd bomullshandskar för att huden ska kunna andas.


Freeeedag

Godmorgon babes! Skönt med Fredag eller hur ?! Vad ska ni hitta på idag då, och resten av helgen ? :) Ni kommer få följa min galna helg i alla fall, hehe!

Har lite bråttom just nu, musiken var för hög så började dansa galet, haha har jätte mycket energi i mig idag :D Men ska straxt dra mig mot skolan, får se vad som händer där! Och uppdaterar er hela dagen sen, vad jag ska hitta på osv, låter det bra eller?! Självklart.. Ha en grym fredag nu, PUSS




Skönhetssömn

Plattade precis håret, och jäklar vad snyggt det blev! Hoppas det håller sig såhär tills imorgon, troligtvis inte eftersom jag kommer sova på det, och rör mig så mycket när jag sover *haha*

Men bara för att jag ska vara pigg och glad imorgon, så ska jag gå och lägga mig och få min skönhetssömn.. Måste ju vara pigg och orka allting som kommer hända i helgen!



Kroppen

" Du har drömkroppen, hur håller du dig sådär smal egentligen?! Ge tips!"

Tänkte svara på det där nu, eftersom jag fått en del frågor, hehe! Det ända jag gör är att träna 45 minuter varje dag, äta frukost, lunch och middag + en massa mellan.. Är bussen sen så köper jag lite choklad, är det kallt ute blir det en chailatte, jag fikar ofta med kompisar, sen äter jag lite mer choklad, dricker mer chailatte, o ännu mera choklad, haha ;) Gör alltså inget speciellt förutom att jag äter precis vad jag vill!

Har ett mål jag ska nå innan vintern också... Mer muskler, galet snyggt det kommer bli, HÄR KOMMER JAAAAG :D


Timstore - AVSLUTAD

Slumpade precis ut vinnaren av tävlingen som jag hade med http://timstore.se där man kunde vinna ett valfritt smycke!

Vill du kolla om du vann?! Klicka HÄR för att komma till vinnaren!
Och till er andra, var med nästa gång igen!


Glöm inte, att om ni anger " juliahofsweden " i kassan, får ni 15 % rabatt!


Nails

Fixade till mina naglar igår och blev riktigt nöjd, så nu är dom fräscha igen.. Fräscha och snygga naglar = glad Juliah, haha :D Har fått lite frågor om vad jag gillar för "design" på naglarna, och det jag gillar bäst är fransk manikyr på långa naglar! På korta naglar älskar jag när det är en stark färg! Vad tycker ni?!




Ansiktsmask

Tjejkvällar tackar man ju aldrig nej till, eller hur?! Så bjud hem ett gäng tjejer och ha en riktigt tjejkväll med tjejsnack, chailatte, ansiktsmasker, fotbad, fixa naglar osv.. Tänkte ge tips på ansiktsmasker man kan göra hemma tillsammans ( tips till naglar osv kommer senare.. ;) )

Avokado ansiktsmask
Har du torr hy och vill fräscha upp den? Mosa en avokado i en skål och lägg sen på ansiktet, låt värka i ca 20 minuter!

Jordgubbar och Honung ansiktsmask
Jordgubbar och houng funkar bra till fet hy, genom att det hjälper att ta bort döda hudceller, mjukgör huden och motverkar akne!
Mosa 8 jordgubbar, lägg till 2-3 honung, blanda väl, lägg på den på ansiktet och låt verka i 15 minuter

Ångbad
Öppna porer med ett ångbad, koka upp varmt vatten, häll i en ganska stor skål, lägg huvudet över med en handduk över huvudet i 5-10 minuter. Badda sen ansiktet torrt

Normal hy
1 msk honung, 1 msk naturell yoghurt, blanda och lägg ut på ansiktet, låt värka i va. 15 minuter!


You make me feel


Ben&Jerry

Sitter med en Ben&Jerry i handen just nu, lyssnar på en massa musik och bara tar det lugnt! Laddar inför helgen, det lär ju bli rätt galet, hehe ;) Måste även leta upp min locktång för att se hur jag passar i lockar, tror det kan bli riktigt snygg, speciellt nu på hösten, lockar i mörkt hår, looooove!


Strong

People cry, not because they're weak. It's because they've been strong for too long


Fräscht

 Tränat
 Duschat - hårinpackning, scrub, raka benen osv!


Nu känner jag mig lite piggare och fräschare, skönt! Tror dock jag behöver vara hemma en dag till och samla extra krafter!
Men nu ska jag se om jag hinner fixa till naglarna, eller boka tid på salong..


Home

Var tvungen att åka hem från skolan idag, allting bara snurrar, dålig dag typ! För att vara stark, måste man också vara svag, tänk på det babes!
Så nu ska jag bara ta det lugnt och släppa allting, ska sätta på en riktigt tjejfilm och mysa med Miio.. Kanske skriva ner en massa saker jag behöver till resan, shopaholic..


Just nu...


Rosa bandet

Har kikat runt på en jätte bra smyckeshemsida några dagar nu, och igår hittade jag en sak på den sidan som jag verkligen tyckte var jätte bra, och som fler faktist borde ha..
Hon har lite smycken i en kategori som heter " Rosa bandet 2011 " och om man köper ett smycke där, så går 25 kr av det till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj! Tänk vilken skillnad vi alla kan göra om vi köper ett smycke från den kategorin på hennes smyckessida?!  

Ni hittar dom här ( dom tre som finns i " Rosa Bandet " kategorin ) + en massa andra smycken på http://decoliie.se/  http://decoliie.se/ http://decoliie.se/


Outfit

Godmorgon snyggingar,allt bra med er idag ?! :D Med mig är det toppen!

Bjuder på en bild på min outfit, idag har jag på mig en tröja från bikbok, jeans från jc, ring från http://thejewellerybakery.se/ och örhängen från ur&penn.. Till det har jag toffs, skinnjacka och converse!


Tjejsnack


Fixade precis en chailatte i en jätte stor och mysig kopp, och nu sitter jag med Matilde i telefonen och planerar helgen.. Ser ut som att vi ska ska ha en riktigt tjejhelg! Träffa lite folk på fredag, kvällen blir det massa filmer och tjejsnack, lördag träffa lite folk, skräckfilm på biio på kvällen... Vilka följer med på det med två galna tjejer? ;)


Kärlek till skorna

Åker ju utomlands och är galet sugen på att klicka hem dom här skorna så dom kommer hem till nästa vecka.. Tänk då på kvällarna när det blir shopping, hehe.. Ett vitt pösigt linne, jeansshorts och dom här skorna + lite lockar i håret?.. ;)


Ungdomsmottagningen

Precis fixat till mig lite, och nu ska jag dra iväg till ungdomsmottagningen, lite nervös typ hehe..


Snart iväg.. fett nervös

Var tvungen att gå hem hela vägen i regnet, längtar tills jag får min rosa moppe, då kommer det bli helt galet, haha :D

Direkt när jag kom hem käkade jag lite sushi till mellis, och nu sitter jag i en stor filt med en chailatte i handen.. Dock ska jag iväg snart igen, lite nervös hehe. Och senare ikväll ska jag träna, försöka plugga + bloggjobb.. Vad ska ni göra?

image description


I want



Perfekt till julen ju!
Mjukisdressen behöver jag för att ha snygga mjukiskläder *haha* och väskan för att ha alla saker i när jag shoppar, och hunden för att Miio ska få en kompis + att jag ska få en till bebis :D


Shopping beroende

Godmorgon snyggingar, sitter med en kopp grönt te och ska straxt dra iväg till skolan, kör på osminkat idag igen, hehe!

Men eftersom jag fick lite tid över nu på morgonen, så passar jag på att kika runt på lite snygga höstkläder! Shit vad mycket snyggt det finns, speciellt stickat och kilklackar, kär.. ;) Hittade en stickad tröja som jag inte riktigt kan bestämma om jag vill ha den eller inte, så tänkte fråga er.. Vad tycker ni om den här stickade tröjan?! Jag tycker den är snygg men ändå inte *svååååårt*

Ni hittar den på nelly.com för 1495 kr..


Kazoo

Hehe vad tycker ni om " Kazoo " ? ;) En parodi på Kissie, haha! Fan vad kul det skulle vara om det kom ut grejer om mig på tv liksom, wooow!


..

Life can either be accepted or changed
If it is not accepted, it must be changes, if it can not be changes, then it must be accepted


:DDDDD

Kom precis hem, och sitter med världens största leende, gråtit massor för jag är så glad, skrikit av glädje och är så jävla lycklig just nu, shit alltså, nu börjar allting falla på plats och saker blir som det ska! IIIIIIIIH :D Mer om det här senare, vad som hänt osv!

Men nu ska jag fixa as hög musik, dansa galet och fortsätta vara så glad som jag är nu, wiiee! Och senare blir det en jätte god middag med Roger, mysigt! Vad ska ni göra ikväll?




Sallad

Sitter i bilen påväg till ett möte nu, köpte med mig en sallad från donken också, dom har jätte goda sallader faktist! Men nu måste jag skynda... PUSS


Supastar

Vad gör ni snyggingar ? Själv så sitter jag i skolan med en massa folk, snackar och lyssnar på musik, skönt! Är galet sugen på en latte, får fixa det direkt när jag slutat, tur att 7eleven ligger nära.. ;)
Får se vad som händer efter skolan, kanske måste iväg på ett möte!


Gaaaaalet

Godmorgon babes, är ni sugna på att veta hur kvällen va igår?... ;) Berättar om det senare idag, kan säga nu att det var riktigt galet..


Inpackning för slitet hår

 Tycker det är asbra att det finns en massa hårinpackningar och ansitksmasker man kan göra av saker hemma - som faktist också är bättre än vissa i affär..
Så nu tänkte jag ge ett hårinpacknings tips för slitet hår -

Ta olivolja och äggula och blanda ihop
Ta sen en fuktig handduk och linda runt håret i 30 minuter
Ägg gör håret fylligt, mjukt och glansigt och innehåller mycket proteiner som är bra för slitet hår.
Olivolja gör håret mjukt och återfuktar.


:D

Gaaaah! Vad gulliga ni är när ni skickar idolbilder, blir super glad! Jag som redan var glad, nu är jag ännu gladare och bara därför kommer kvällen bli ännu galnare :D
Ni når mig på - [email protected]


"
Här får du en idol bild för du är den bästa förebilden Älskar din blogg nån dag vill jag att min blogga ska bli lika stor som din ;D http://eyeremember.blogg.se/ "


http://awies.blogg.se/ "


" Jag lovar att jag inte sett nån tuffare brud innan! Du är så stark! Keep going that way! Kramar från http://jullesvarld.blogg.se/  <3 "


Britney Spears

Nu har jag precis fixat dom sista sakerna, och har dunkat musiken på högsta + dansat galet! Förstår ni hur taggad jag är? Kommer inte ha någon röst när jag kommer hem, shit, go britney ;)
Så nu ska jag dra mig in mot stan och möta upp min syster, så käkar vi en god middag och sen snabbt till Globen!


Sådär ser jag ut ikväll!

Ha en bra kväll sötisar!


Hårvideo

Nu har jag fixat "hårvideon" som ni tjatat om så himla länge, snackar lite om när sminkvideon kommer också!


Just nu

Skojade om förra inlägget, dock var det ingen som gick på det ändå, hehe.. Färgade bara bort utväxten, så nu är mitt hår fräscht igen! Fast skulle gärna prova att färga sådär rött, tror det skulle vara riktigt snyggt :D
Men i alla fall.. Sitter just nu med en kopp te och fixar naglarna rosa med lite stenar på, enkelt och snyggt ju.. Visar er senare!


Ohyes

Shiiiit jag gjorde det, jäklar vad nöjd jag blev! Färgning + klippning - check :D Jag som hade bestämt mig för att aldrig färga rött, men ångrade mig snabbt, hehe! Vad tycker ni?




Ny hårfärg..

Förlåtförlåtförlåt för den jätte dåliga uppdateringen, men har haft jätte mycket att göra, men nu är jag tillbaka med toppen uppdatering igen, bra va ?! :D

Sitter just nu med en kopp grönt te, och har en galen dag framför mig, en del av er såg ju igenom på bilden där jag täckt för, hehe så vad väntar ikväll?..
Så nu måste jag börja fixa allt innan kvällen, börjar med att färga håret.. Vilken färg tror ni det blir ?! ;) Jag är sugen på en förändring i alla fall..


Såhär såg jag ut idag


Enkel snygg tröja och jeans från JC, smycken från http://thejewellerybakery.se/ http://www.miaz.se/ och Kicks!


Min dag

Förlåt förlåt förlåt för den jätte dåliga uppdateringen, men har inte hunnit osv, mycket just nu! Och när jag kom hem blev det en asgod middag, hehe :)

Men efter skolan köpte jag en chailatte och åkte och mötte Viking och lite andra folk, var galet länge sen, så det var super kul! Så vi chillade bara runt lite, snackade en massa och så.. Märkte också att jag verkligen behöver fixa ny jacka, galet kallt?!
Men vad händer nu då?! Jo jag ska mysa ner mig i sängen med massa choklad, grönt te + en film.. Vad gör ni?


Sex Your Body


Paket från nelly.com

Fick hem min bikini från nelly.com igår, sitter galet bra och är super snygg, kommer passa perfekt på stranden! Det ända är att det är översvämningar + en massa annat där just nu, hoppas verkligen värdet blir bättre när jag kommer dit, jag kommer med solen liksom, haha :D


VB - Godmorgon

Har väldigt bråttom idag igen, var för svårt att välja smycken imorse, hehe.. Så bjuder på ett videoinlägg :D


Nelly.com

Visst var dom här jeansen snygga?! Till vinter fyller jag alltid på garderoben med massa jeans, snygga stickade tröjor, nya skor, vantar, mössar + vintersmycken, hehe! Och hittar det mesta på www.nelly.com faktist, deras skor är ju bäst + alla kläder man hittar till fest osv, loooove!



Träning

Kom precis hem, och ska ut och springa ett tag, sen blir det situps, rumpövningar, amrhävningar osv, skönt va?! Duschen blir det sen, och senare försöka plugga lite! Visst är det svårt att driva en blogg, sköta skolan, OCH ha tid till vänner, pojkvän och familj?

Jaja, jag fixar ju det! PUSS


Espresso House

Äntligen på Espresso House, hehe.. Ni ska bara veta vad som hände, det ända jag kan säga är att vi åkte 4 olika bussar på 7 minuter, haha :D

Men nu har vi köpt chailatte och ska bara ta det lugnt och snacka massor... Vad gör ni?


Paket jag fick igår

Berättade ju för er igår att jag var ute och hämtade ett paket, jätte kul!

Och i det var det en super snyggt rosa skal till min iphone 4 från http://www.iphonemekka.com/ tack så jätte mycket! Kikade precis in där och hittade en massa snygga iphone skal till jätte bra priser, vad sägs om balla skal för under 100 kr? Tackar man ju inte nej till, haha :D Och om ni handlar över 250 får ni även fri frakt!


Älskar ringen


Har den här snygga ringen på mig idag, och den kommer från http://thejewellerybakery.se/  Visar hela outfiten senare idag, för har lite bråttom just nu, konstigt att jag får jätte bråttom varje morgon?!
Puss älsklingar, ha en bra dag :D


Bättre självkänsla

Om man har låg självkänsla fastnar man lätt i negativa tankar om hur dålig man är. När man har tankar om att man är dålig kan man försöka bryta dem genom att fråga sig själv: hjälper det mig att tänka så här? Är det verkligen sant att jag inte är bra på någonting? 

Försök vara extra modig och våga lite mer: våga stå för vad man tycker, våga fråga om sånt man inte vet, våga göra bort sig och våga bjuda på sig själv.
Umgås med personer som man är bekväm med och känner sig trygg med. 

Bli bättre på att ta emot beröm och komplimanger. Istället för att tycka att det känns pinsamt, kan man ta ett djupt andetag, säga tack och låta det som personen säger sjunka in och tillåta sig att vara glad för det. 

Ge dig själv uppmuntran och tillåta dig att känna dig nöjd när man till exempel har gjort läxan eller när man har ringt ett samtal som kändes jobbigt.
Man kan vara en bra och stöttande vän och själv välja kompisar som uppmuntrar en och tycker om en för den man är.

Fått många kommentarer om att ni vill ha mera självkänsla/självförtroende tips, så fixade lite nu.. Hoppas det hjälper! Kommer mer senare i veckan :)


Snygg outfit


Vad tycker ni om den här outfiten ? Själv så älskar jag den, och måste passa på att få in allt det där i min garderob innan det blir för kallt, hehe.. Skinnjackan och kilklackarna är favoriten ;)


Nytt på g

Jag vill ha allting nytt, jag trivs inte i "berga" jag får panik här, det händer ingenting, alla känner alla, jag vill bort, in mit stan, mitt i stan där det händer en massa kul.. Jag längtar! Ny Juliah på g

Kom precis ut ur duschen, och ska straxt fila och fixa mina naglar ljusrosa, nyttnyttnytt, love it :D Och sen blir det att kika runt på lite snygga höstkläder på nätet med en kopp grönt te i handen + älskling i telefon.. Vad ska ni göra ikväll?


Just nu..


Nytt värmeskydd

Hej babes, hur har eran dag varit ?!

Jag kom precis hem i alla fall, var tvungen att dra till centrum och hämta ut ett till paket, mycket paket just nu!Visar er imorgon..
Fick med mig nytt värmeskydd hem också, en från TRESemmé, måste börja ta hand om mitt hår igen, men ändå hålla det snyggt.. Jag har ideer ;)


Uffessakerochting.se

Fått hem ett paket till imorse, glad tjej här! Och i det är paket var den en massa nödvändiga saker från http://www.uffessakerochting.se/  " allt onödigt du behöver " verkligen sant, finns LV skal, myggband, skitsnygga klockor, tandblekning, överfallsalarm + en massa annat, till hur bra priser som helst! Så tycTker verkligen ni ska kika in på hans sida!


Klocka, myggband, fodral till min iphone, rosa penna, "dockstation" till min iphone, USB kabel till min iphone, Tack så jätte mycket http://www.uffessakerochting.se/


Vinterjacka nu?

Shit vad kallt det var imorse, hade till och med jackan på när jag bloggade imorse, hehe.. Men det känns ändå för tidigt att ha vinterjacka nu?! Så tog min skinnjacka istället.. :)
Dessutom måste jag kolla på en ny jacka, tar det efter ******** för det lrä ju vara galet kallt när jag kommer hem därifrån..


:)


Test

Test


Ny bikini

Klickade precis hem en ny bikini, en svart enkel överdel så kan jag ha min leopard underdel till den, snyggt va ?! :D
Ska ju åka utomlands snart, inte berättat så mycket om, men det ska bli galet nice i alla fall, komme berätta mer om det senare!


Söndag..

Vad händer på söndag babes?.. Någon som vet vad jag ska göra? ;)


Paket

När jag kom hem och tittade i brevlådan såg jag att jag hade fått ett paket.. Och i det hade jag fått två super snygga ringar från http://thejewellerybakery.se/ , perfekt eftersom jag behöve nya ringar! Tack så jätte mycket :D!
Kika in på den smyckessidan, finns en massa snygga smycken till jätte bra priser också!


Snygga eller hur ?!

http://thejewellerybakery.se/


Love it

Om jag ska vara helt ärlig, så är jag faktist jätte stolt över mig själv, jag säger det inte för att vara ego, utan för att alla behöver ge sig själva beröm ibland faktist! Så skriv en kommentar till mig nu - en sak ni är bra på eller flera saker :D!

Jag är otroligt stolt över mig själv, jag har förlorat mamma pappa & syster, men jag står kvar och kämpar, jag har stora drömmar, många mål, och jag vet att jag kan ALLT bara jag vill. Jag är sjukt taggad till att bli äldre, komma längre med bloggen, skaffa jobb, flytta hemifrån, betala alla mina saker själv. Jag ska verkligen leva, shit vad jag älskar det. Och jag vet till 100% att mamma pappa och min syster är otroligt stolta över mig.


Live love laugh


Life is too short
To wake up in the morning with regrets, so love the people who treat you right, forgive about the ones who don't, and belive that everything happens for a reason.
If you get a chance, take it. If it changes your life, let it. Nobody said that it'd be easy, they just promised
It would be worth it.


Starbucks

Godmorgon sunshines, vad gör ni ?!

Själv sitter jag med grönt te i min starbucks mugg, helt färdig fixad och en hel rolig dag framför mig, galet grymt! Idag kör jag på toffs, ni vet sån jag visade er för några dagar sen?.. Var en del som tyckte jag passade i det, så kör på det idag + ett par jeans och SSS tröja!


Be happy

Jag förstår till 110% att när man är tonåring så är det mycket att klaga på, det händer galet mycket under den här tiden för alla tjejer och killar, problem med killar/tjejer, problem hemma + en massa annat. Självklart har man rätt till att klaga och säga saker och självklart fråga om tips och råd jämt!. Men en sak ni ska tänka på..

Tänk te.x på mig, jag har förlorat hela min familj ( har en syster kvar <3 ), förstår ni hur dåligt det känns för mig/andra som vart med om hemska saker att höra sånt varje dag? Jag skulle ge allt för att få tillbaka min familj och kunna klaga på att jag te.x inte har en pojkvän ( fast nu har jag en pojkvän ), förstår ni hur jag menar? Tänk på det när ni säger saker, problem som ni kan tycka är jätte stora, är egentligen inte så stora!

Det jag ville få fram med det här är att - Slösa inte så mycket tid på att klaga och var ledsen, var glad och skratta, det är det liver är till för! Allting löser sig, killar kommer, fler kompisar kommer med åldern, problem hemma går att lösa, även fast ALLT det där är jätte jobbigt, så är det saker som går att lösa.


Tips för att få bättre hy

Drick mycket vatten. Vatten rensar ut gifter och ger fukt inifrån. Drick minst två liter om dagen. Det motsvarar ungefär åtta glas

Sov bättre och längre. Huden läker och reparerar sig under natten

Använd endast rena handdukar efter ansiktstvätt. Använd inte samma handduk som du använder till din kropp.

Gå ut. Huden andas och behöver frisk luft. Många har blivit av med sina problem efter att ha solat. Glöm inte att skydda dig i solen bara.

Undvik kontakt mellan fingrar och ansikte.

Var glad. Är du deprimerad, stressad och mår psykiskt dåligt påverkar detta ditt yttre. Vid stress urlakas zink ur kroppen och det är ett viktigt mineralämne för både hud, hår och naglar.


Mamma

Efter skolan så åkte jag till kyrkan, det var för svårt att skriva allt på sms, så därför jag inte berättade på en gång!

Men i alla fall.. Åkte till kyrkan efter skolan för att sätta ner mammas aska i jorden, och det var tufft, men det känns bra att ha det gjort. Så nu är mamma och pappa på samma ställe, och mamma fick sin skylt under pappa också.
Jag har lyckats bra med mycket, även fast det här har hänt, men jag vet att mamma pappa och min syster är stolta över mig ♥


Påväg till...

Slutade precis och blev hämtad direkt. Så nu sitter jag i bilen med en latte i handen, och är påväg till en grej.. Berättar senare när jag kommer hem! Vad gör ni babes??

Har ni missat?

För alla er som frågar vad som hänt med min famil osv, här är en video där jag berättar allt!

Och har ni missat när jag gör ett videoinlägg med min hund och han är helt galen? ;)


Eller det här.. Har ni sett en tröttare människa förut eller? haha :(


Puss

Gud vad skönt det känns med en ny vecka.. Ska göra en massa kul den här veckan, och det blir att göra en massa saker med bloggen också! Och ännu närmre *******D gud vad skönt det ska bli ;)...

Fixat mig hela morgonen med ashög musik, och idag kör jag på ett par ljusa jeans och min rosa Hollister tröja..


...

Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt att vara en douchebag. Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare. Lägg ner ballheten, och var dig själv istället. Ta inte hennes hand om du ändå hade tänkt att släppa den. Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänk att ångra dig. Titta inte på henne om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer. Ljug inte om du ändå hade tänk att berätta sanningen. Och säg inte att du älskar henne om du ändå hade tänkt att lämna henne



Hårprodukter

Precis fixat till mitt hår, plattat det och så. Måste beställa hem en massa hårprodukter senare i veckan, behöver nytt värmeskydd, serum, oljor, solskydd + massa mer, kul! Har ni något tips på en bra sida där det finns bra produkter?




Fransk manikyr

Suttit och pillat med mina naglar ett tag, så nu är dom färdiga och det blev den vanliga.. Fransk Manikyr, snyggast och ser galet fräscht ut ;)


Länkbyten

Galet snygga foton på Linnea's blogg, kika in http://magdalenaeklund.blogg.se/


Kika in på Olivias blogg, super söt tjej! http://ooliivias.blogg.se/


Och super snygga Ellinor's blogg, läser den varje dag, galet bra! http://elliu.blogg.se/


Sjukt sugen på den här


Är sjukt sugen på att köpa den här snygga skinnjackan! Har ni märkt att jag älskar alla jackor och skor av Kenza haha?!
Får se om jag köper den senare i veckan, för visst passar den perfekt till hösten?! :D


Hårinpackning

Kom precis ut från duschen, smörjde in mig med min cocos bodylotion efter också, fräscht :D Så nu ska jag gå ner och fixa en chailatte och krypa ner i soffan och se en film + äte Ben&Jerry's.. Vad ska ni göra?..

Fick en fråga också om vad jag använder för hårinpackning, just nu använder jag den här ( bilden under ) men har också använt PaulMitchell och TreSEMME, varierar lite, hehe ;)


Göra idag

 Vakna till med en kopp grönt te, hehe!
 Ut och springa + rumpövningar osv hemma..
Hoppa in i duschen hårinpackning osv..
 Fixa om naglarna, hur tror ni dom ska se ut?.. ;)
 Planera nästa vecka, galet säger jag bara...


Vad ska ni göra idag då ?!


Sängen

Hoppsan... Blev visst senare än vad jag trodde, hehe.. Legat och snackat tele med älskling flera timmar, galet mysigt :D Nu ska jag sova i alla fall.. Och jag som skulle upp i tid, får se hur det går... PUSS

Aktiva listan


Ser ni på 16onde platsen?! Vem är det?! JO JAG JAG JAG JAG JAG! Så glad just nu, första gången jag är med på någon av blogg.se listor! Tack älsklingar, ni är världens bästa bloggläsare!
Så nu blir det på med musiken på högsta och dansa galet, fick så mycket energie nu ju, haha :D


Lev idag

En sak jag tänkt på är att alla borde verkligen leva mer IDAG, inte tänka för mycket, om jag skulle dö imorgon, vill jag vara glad och nöjd för jag gjorde det jag ville dagen innan, förstår ni? Slösa alla pengar på en tröja om det känns bra IDAG, ut och skrik och var helt crazy om det känns bra IDAG, träffa den där kompisen du inte träffat på flera år om det känns bra IDAG - gör exakt vad ni vill, lev i nuet

Dröm om morgondagen, Minns gårdagen, Lev idag


Bubbelpool

Åh gud vad skönt! Kom precis ut från duschen, super fräsch, scrub, raka benen osv! Så nu sitter jag i mina SSS ( KSSS ) mjukisar med en Ben&Jerry's, mums!

Och vet ni vad jag gjorde innan duschen? Jag hoppade ner i våran bubbelpool och badade ett tag, så härligt! Kollade på himlen hela tiden, den är galet cool ikväll! Såg en stjärna falla också, vad tror ni jag önskade mig?.. ;)


Muuuuusic


3 skönhetstips

Få naglarna att torka fortare -
Precis efter du målat naglarna, lägg dom i en skål med kallt vatten så torkar färgen fortare! Eller ta fram hårtorken och blås med den på naglarna!

Parfym Tips -
Jag använder Britney Spear's parfym " Midnight Fantasy " och jag älskar den, många av mina kompisar använder också.. Vissa kommer till och med fram och frågar vilken jag använder :D


Glansigt hår
Visst är glansigt hår snyggt ?! Skölj ur håret med iskallt vatten det sista du gör i duschen, då blir det glansigare!


Pälsväst

Kikade runt på pälsvästar igår i täby, och hittade en galet snygg på MQ.. Har verkligen tänkt köpa en länge nu, man kan verkligen matcha det galet snyggt!
Te.x en svart långärmad tröja, pälsväst, tajta jeans, kilklackar + en massa armband, hur snyggt låter inte det?!


Red Bull

Godmorgon snyggingar, haft en bra morgon?! Själv så vaknade jag precis, och är fortfarande jätte trött, så ska straxt äta sushi till frukost och sen ut på en powerwalk, sen blir det en Red Bull, måste ju vakna lite hehe! Fick ju några igår av en kille, så det var ju nice!
Så vad var det jag skulle göra idag då?! Det får ni veta sen ;)


Super

Har haft en jätte mysig dag/kväll, så skön!

Ikväll har jag bara tagit det riktigt lungt, jag och Roger köpte sushi och åt det till middag, blir ni förvånade eller?! Haha :D Och sen åt vi lite ost och kex framför tv'n, mysigt!
 Nu tänkte jag krypa ner i sängen och få min skönhetssömn, får se vad som händer imorgon.. Något kul ska jag hitta på ;)
Godnatt älsklingar


Dagens blogg vinnare


Grattis Sötnos, hoppas du blir glad! Tycker alla borde kika in på den här söta brudens blogg, rosa och snygg, hehe! http://wictoriaheisterkamp.myshowroom.se/


Ni är bäst

Sitter och kollar på en riktigt bra tjejfilm just nu, och smsar osv.. Och vet ni?! Har världens största leende just nu också, ni är så otroligt grymma, blir så glad när jag ser alla era kommentarer och när statestiken går uppåt - ni är bäst!
 Men nu tänkte jag fixa lite andra saker, svara på viktiga mail o så! Vad gör ni?





Länkbyten


Kika in på den här söta tjejens blogg, i Malins blogg får ni läsa om att hon har förlorat sin pappa i cancer, mål och drömmar + en massa mer! http://modeapa.blogg.se/ http://modeapa.blogg.se/ 


Vill ni också göra länkbyte med mig?! Skicka en kommentar och skriv hur många unika besökare ni har per dag!


Hollister


Fick med mig den här snygga tröjan hem idag, köpte den på min favorit affär Hollister!


My day

Blev lite ändrade planer, skulle dragit in mot stan och träffat en killkompis, men får ta det imorgon istället!

Så åkte in till täby med min låtsaspappa, världens bästa! Och där gick vi runt och småshoppade lite ( visar er sen vad jag fick med mig hem ;) ) åt lunch på tacobar och bara snackade lite planer ang *****! Var det någon läsare som såg mig där?! Hehe alltid kul att veta!


Passar jag i det här?

Jag har ju oftast utsläppt hår, plattar det varje dag osv.. Men snart tänkte jag börja köra på lockar när jag färgar håret.. ;)
Men har en fråga till er - provade att ha allt hår i en toffs igår, utan luggen framme eller så.. Vad tycker ni?! Passar jag i det?


Have2have

Nu börjar ju hösten komma, det är ju kolsvart och regnar nästan varje dag?! Och då behövs det alltid nya snygga skor i skohyllan, eller hur ?! :D Då blir man gladare, hehe!
Och jag kikade in på http://have2have.se ( som jag alltid gör ) och såg att dom fått in galet snygga höst/vinter skor! Bra storlekar, bra priser, bra kavalité.. Köpte tre par skor därifrån för något år sen, älskar!


Visst är dom här tre skorna super ?! Dom kan man matcha så outfiten blir galet snygg.. Vill ni se ännu fler skor? Gå in på http://have2have.se


Dagens Blogg


Facelook

Såhär ser jag ut idag, en enkel snygg tröja fråm Ginatricot, lite smycken, ett par tajta jeans + skinnjacka, converse och svart väska!


VB

Godmorgon sunshines :D


Memories

-
The only reason people hold on to memories so tight is because memories are the only things that don't change, when everything else does


Förändning ;)

Har precis plattat håret och fixat till mina naglar, är riktigt nöjd med dom nu, salong behövs ju inte, hehe!

Sitter och kikar runt på en massa nya saker just nu, vill verkligen förändras helt i utseendet, en stor fet förändring, kul det hade vart!
Ska ju färga om håret, klippa till det lite + tunna ut, köpa in en massa nytt smink, massa nya kläder, tusen nya smycken + en walk in closet vore inte helt fel.. FÖRÄNDRING NU TACK!!


Wake Up


Mys..


Drog precis på mig min rosa mjukisdress, fixade en stor kopp grönt te, och nu sitter jag och fixar med mailen osv, svarar på era mail, från företag osv. Gud vad jag njuter av allt det, älskar er, älskar när företag mailar mig, och shit alltså! Värsta energin :D


TÄVLING - Timstore.se



1. Gå in på facebook och gilla Timstore http://www.facebook.com/#!/Timstore 

2. Bli medlem på www.timstore.se ( inget måste, bara om man vill)

3.
Gå in på www.timstore.se och välj ut ett eller flera smycken upp till 150 kronor!

5. Kommentera i det här kommentarsfältet med din mail ( där man skriver namnen osv, så finns det en där det står "e-post" skriv där + smyckerna du vill ha!

Och vill ni beställa något av alla snygga smycken som finns på www.timstore.se ange då " Juliahofsweden" i kassan så får du 15% rabatt!


:)

Kommer snart med en massa intressanta inlägg... Gör andra saker just nu *hehe* :)


Interjuvn

En super snäll tjej ville interjuva mig, självklart, blev så glad! Så här får ni ett litet smakprov.. Resten finns på hennes blogg :) http://rrebeccak.myshowroom.se/intervju-med-juliah/#comment


Interjuvn

En super snäll tjej ville interjuva mig, självklart, blev så glad! Så här får ni ett litet smakprov.. Resten finns på hennes blogg :) http://rrebeccak.myshowroom.se/intervju-med-juliah/#comment


VB - Mitt i maten


Utmaning

Vet ni?.. Jag skulle duscha lite snabbt, och då gav Matilde mig en utmaning att duscha på 10 min, jag bah WHAAAT.. Men jag försökte, dock blev 30 minuter haha är man tjej så är man :D
Nu sitter vi med mina onepiece's och snackar lite tjejsnack, och ska straxt köpa lite gott tills ikväll + bestämma filmer, myyys! Vad ska ni göra ikväll?!




Gilla mig på facebook

Fixade precis en fanpage på facebook åt er, men vet inte om det blev rätt, men det funkar nog! Så gilla mig gärna på facebook, är det över 300 som gillar, gör jag en tävling för er där ni kan träffa mig, vad sägs om det ?! :D


Bilden eller länken - http://www.facebook.com/profile.php?id=100001527846922#!/pages/Juliahofswedenbloggse/177899025622841


♥ :D


" Hej, jag har gjort en idolbild till dig. Finaste bloggen ever ♥ / http://norajensens.blogg.se/ "



" Hellu, fina Juliah! :D Har gjort en idolbild till dig eftersom jag älskar din blogg sjukt mkt! Läser den varje dag och jag vill att du skall veta att jag tkr du är en sjukt stark tjej som klarar allt även om du förlorat nästan hela din familj ..... :'( Men vi finns här hela tiden, 24/7 vilken tid på dygnet så finns vi här för dig! Älskar din blogg och fortsätt kämpa, för du kommer klara det!
// KRAM Wilma.  www.wiillmmaass.bloggplatsen.se "

Så glad, ni är UNDERBARA!  Idolbilder/fanvideos/frågor osv  skickas till - [email protected]


Juliahofsweden

Så trött på det mesta nu, jag vill bli något, någon som alla vet vem jag är, förstår ni hur jag tänker ?! Jag vill få min blogg stor, och jag ska lyckas med det. För tänk vad mycket tjejer/killar jag skulle kunna hjälpa i min ålder som har det svårt ?

Jag vet vad jag vill, jag vet att jag kan, nu ska det bli så.


Gaaaalet

Ledig Torsdag och Fredag + helgen! Galet kommer det bli, har en massa planer, ska bara ha kul, överdrivet kul! Och ni kommer få följa allt det roliga i bloggen, jag ska även blogga jätte bra, hinner kanske med en sminkvideo också... 
Love life


Vi alla gillar olika

Visst verkar den galet bra? :D


Clinique

Gud så skönt att komma hem till ett nystädat hus, städerskorna gick precis :D
Drog till centrum en snabbis efter skolan, kikade runt på lite smink, börjar behöva nytt nu! Kör på det jag brukar.. :D


Smile at the..

Smile at the bitch that brings you down, laugh at the haters that are jealous, point a middle finger at the idiots who think they're better


Haha busigt..

Känner ni igen mig på den här bilden? En liten Juliah, shit vad busig jag var när jag var liten, ni ska bara veta vad jag gjorde, te.x - klippte av mig håret, bet sönder hela baksätet på bilen för jag ville se hur det såg ut under?! HAHA

När jag var så liten visste jag inte hur mycket jag skulle behöva gå igenom, jag visste ingenting.. Men nu är jag 13 år och har förlorat min syster, pappa & min mamma, det är tufft.. Men jag trodde aldrig jag skulle komma såhär långt med allting, fan vad stolt jag är!


VB - Ang tävlingar

Körde på ett godmorgon videoinlägg! Och pratar även om en massa tävlingar som kommer komma ut på bloggen, och snackar även om att ni kan få bestämma en del själva.. Kika på det om ni är intresserade :)


Ögonfransar

Skrev för någon dag sen ett inlägg om att jag fixade en " inpackning " för mina ögonfransar, och var en del som frågade hur man gjorde, så tänkte förklara det!

När man vill göra en " inpackning " för ögonfransarna kan man ta Vaseline och kladda på lite, smart va ?! Så har man det över natten, och tvättar ansiktet som vanligt på morgonen sen! Jag gör det oftast varje lördag kväll, och har fått mycket längre, starkare och mörkare ögonfransar nu, sjukt fräscht!
Prova det ni också :D


Språkresa?!

Drog precis på mig ett par stora och mysiga mjukisbyxor, fixade en kopp grönt te, satte på bra musik, och ska straxt sätta mig i sängen och plugga lite engelska, duktig tjej eller hur ?! Svårt att sköta skolan OCH blogga..  Måste dessutom bli lite bättre på engelska hehe, har tänkt att jag ska åka på språkresa nästa år, nice va?!




Ang. mina naglar

Många har berömt mig för mina naglar osv, gud vad glad jag blir för det, men senare i veckan kommer jag göra mina naglar galet snygga med Matilde, ni får se då..

Men en del frågar hur jag får så raka "linjer" när jag gör fransk manikyr, och jag fuskar lite när jag gör det faktist.. Jag använder mallar som jag köper på Kicks för typ 25 kronor, sätter på dom på nageln, målar sen och tar bort dom.. Smart va ?! ;) Bra tips eller hur, för visst blir det snyggt?!


Kom hem för en liten stund sen, och läste det här inlägget igen! Det var det jag snackade om imorse också, ni läsare är så jävla underbara!


Fint skrivet eller hur ?! Fet länk till den tjejen - http://isabellsmode.blogg.se/
Och jag blir alltid lika glad när ni andra skriver om mig, men kan inte lägga upp allting tyvär, PUSS


Blowing Me Kisses


Happy

Godmorgon snyggingar, taggade för en ny vecka ?! Det är jag i alla fall :D Känns som att jag börjar komma igång med allting igen, så nu går jag vanliga tider i skolan, jätte stolt över mig själv för det!

Gick upp lite för sent imorse, så har bråttom nu och hinner inte ta bilder, så visar outfit osv senare, drog på mig enkla kläder + guldsmycken - snyggt blev det!
 Och juste!.. Kikade igenom kommentarerna och godkände alla, och så är det en tjej som skrivit om mig på sin blogg, ska visa det senare idag, blev så sjukt glad, så vem kommer ha värsta leendet hela dagen nu?! Jo jaaaaag :D


Bjuder på den här bilden från i somras, visst blir man ego i den där spegeln?.. Hehe!


Ben&Jerry's

Avslutar min kväll med en Ben&Jerry's + prat med älskling!


Fotbad + fransk manikyr

Har haft en massa mys hela kvällen, först fixade jag fotbad och hade i massa bra saker i vattnet, peelade fötterna, hade en " mask " för fötterna, och målade tånaglarna ljusrosa osv!
Har hunnit fixa mina naglar medans också, blev fransk manikyr.. Funkar alltid bäst, passar till allt, och ser jätte fräscht ut :D


Vet att det är lite utanför, ska ta bort det nu!

Vad har ni gjort ikväll? :)


Snabba tips

1. Pumpa inte din mascara för att få ut "mer" från den, det kommer luft och bakterier in i mascaran som kan orsaka ögoninflammation.



2. Använd inte en svamp för att lägga din foundation. Bakterier trivs jättebra i svampar, och kan orsaka finnar på din hud. Använd hellre en foundationborste som du tvättar 1 gång i veckan, eller använd fingarna med fördel eftersom hudens värme gör att ditt underlag lätt smälter in i huden.

3. Dela inte smink med andra. Du och din kompis har inte samma bakterier i huden, och det är inte bra att blanda smink eller sminkborstar med varandra. Detta skapar mer än nödvändigt mycket bakterier i ditt smink, vilket i sin tur kan leda till dålig hud och finnar.

4. Böj alltid ögonfransarna INNAN du lägger på mascaran. Annars finns risken att dina ögonfransar går av, eller klumpar ihop sig.



5. Skaka inte din nagellacksflaska eftersom det skapar bubblor i flaskan, och nagellacket kan bli svårare att applicera. Värm istället upp flaskan genom att rulla den i dina händer några minuter.


Träningskläder

Sitter med Matilde i telefon just nu och snackar en massa! Kollar på lite träningskläder medans, är sugen på att klicka hem det här.. Fått världens ryck och vill träna, så ska snart börja gymma osv! Äta rätt och bra + gymma, det blir ju perfekt :D Drömkroppen här kommer jag!!





Fräscht

Direkt när jag kom hem efter att ha tränat med Julia, så hoppade jag in i duschen! Fixade hårinpackning, scrub, rakade benen osv, skönt!
Så nu sitter jag med ansiktsmask på, och min lila onepiece, ska straxt gå och fixa chailatte.. Och sen kanske beställa hem ett par skit snygga skor, love ;)


Träna med Julia

Godmorgon sunshines, är ni vakna än ?! :D

Själv så sitter jag med träningskläder på, helt osminkad, håret i en hög toffs och med musiken på högsta och ska straxt ut och träna med Julia.. Duktiga tjejer eller hur?! Men det är så skönt att träna och snacka galet tjejsnack med den bruden alltså!
Blir en riktigt ta-hand-om-mig-själv dag idag, galet skönt och behöver det verkligen just nu!


Goodnight

Efter förra inlägget gosade jag ner mig i sängen med en Ben&Jerry's och en film, och pratade med älsklingen, super mysigt..
Och nu har jag precis tvättat bort sminket, fixat en "inpackning" för ögonfransarna, gjort 4 flätor i håret, och ska krypa ner i sängen nu och få min skönhetssömn!
Ska upp tidigt imorgon för att göra en sak.. Berättar imorgon ;)


;)

Åt en jätte god middag med Roger, kräftor, ost och kex osv.. Varför tycker alltid killar att vi tjejer shoppar så galet mycket hela tiden, köpar chailatte hela tiden osv, visst jag gör det, men jag älskar det.. Massa shopping, fika, skratt, träffa nytt folk osv - tjejigt liv ;)

Efter fick jag ett ryck och fixade fint i mina hyllor i badrummet, så nu ser det fräscht ut där! Och ska straxt fixa till min " skönhets hylla " i mitt rosa rum också, hehe!




Nagelkräm & ear cuff


Nagelkräm, måste verkligen börja ta hand om mina naglar igen, måste även boka tid snart på salong, jag och bästavän ska fixa det snart.. Blir fiskspa då också, galet nice :)


Och en as ball ear cuff från Ur&Penn


Bikini

Kommer ju åka utomlands om ett tag, ska bli så galet skönt.. Avslöjar dock inte så mycket än, inte vart jag ska, mellan vilka daum osv, det blir en överaskning! Och självklart kommer jag blogga under semestern :D

Men i alla fall.. Letar bikinis som en galning just nu, sugen på en med USA flaggan på, eller en victoria secret bikini.. Vad tycker ni?!



Prova kläder..

Hittat ett provrum med galet hög musik, prova kläder och dansa galet samtidigt, ohyes :D
Snart blir det att ta en chailatte och snacka massa planer, mys!

Btw kolla vilken söt tröja Julia hittade, haha!


Möta Bästavän

Nu har jag precis fixat mig, haha ni ska bara veta hur det blev när jag skulle välja kläder och smycken, Roger skrattade galet mycket då *blink* :D
Nu ska jag möta upp min fina bästis, och vi hittar på något kul, troligtvis blir det Täby! Kom gärna fram om ni ser mig, blir så galet glad då!


Sådär ser jag ut idag.. Bättre bilder kommer senare!


When i grow up


Snart träna

Härligt att vakna när solen lyser, eller hur ?!

Bestämde mig för att gå upp i tid idag för att hinna fixa lite småsaker till bloggen osv, och jag kom ju upp tidigt!  Så startade min morgon med en jätte god smoothie, och ska straxt ut och träna ett tag, måste ju passa på medans det är sol :D Tror ni man kan ha shorts eller hehe?..


-

Sometimes you have to stop thinking so much, and follow your heart instead


RSS 2.0