UTÅNG NU

Färdig fixade brudar, helt galna och nu blir det FEEEEST! Ni får ha det grymt, för det ska jag ha, PUUUUUUUUSSSSSSS

@ Frisören

Bästis färgar håret och jag sitter med, rätt sugen på en förändring jag också.. Lite spontan sådär, får se ;) Vad gör ni babes??


Smycken från cocoo.se

Idag fick jag hem suuuuuuuper snygga smycken från COCOO.SE - tack så jätte mycket! Fick fetaste leendet när jag såg smyckerna, såååååå jäkla snygga  Tänk armbandet till sommaren liksom - perfekt med lite färg! Ringen är också galet snygg, och ear wrapen är sjukt ball, första som hamnar bland mina smycken! Vad tycker ni om dom?!


Let´s go

Taggar med as hög musik just nu, så taggad för ikväll WÄÄÄÄÄÄYYY  Nu ska jag dra in mot täby och möta Amanda så ska vi fixa lite tills ikväll + fixa dom sista planerna, måste in till stan för att köpa en grej också - nice! Bjuder på en bild från just nu, facelook liksom.. Ska se om jag hinner ta lite kort på min outfit, kvällens outfit och sådär, ska försöka! Annars så får ni ha det GRYMT, PUUUUSSSSSS!


Kollade precis mailen och hade fått den här super fina texten av en tjej, alla ord värmer verkligen - blir så glad! Fint skrivit va?!

" Hej Juliah!

Jag har en dröm, det är att få träffa Justin Bieber, men den är inte ensam min andra dröm är att få träffa DIG! Det är sant, Justin är en stor artist, en världsartist med över 20 miljoner fans, han är stor, men du är INTE mindre. För mig är du lika stor som honom.
Enda sen första dagen jag upptäckte din blogg så har jag kollat den varje dag, ja MINST 5 gånger om dagen. Du inspirerar mig så himla mycket!!
Jag vet vad du har gått igenom, jag vet inte hur det känns för det har aldrig hänt mig...att någon nära har försvunnit, men efter att jag har läst din blogg så har jag lärt mig mycket. Man ska verkligen vara glad åt det som man har.
Man kan ju tro att din blogg kanske är en "deppig" blogg med tanke på vad du har gått igenom, men NEJ! På ett sånt bra sätt så visar du hur man kan leva att lyckligt liv även fast man lever med en sådan stor sorg, jag kan inte förstå hur du kan vara så stark. Men du kan också skriva om din sorg på ett bra sätt. Jag blir ledsen bara jag läser det du skriver och det där sms:et från din mamma fick mina ögon att vattnas. Därför kan jag inte förstå hur du kan klara denna verklighet, så fruktansvärt som det egentligen är. Fortsätt som du gör, fortsätt leva livet.
Som jag skrev i början så vill jag verkligen träffa dig, eller rättare sagt jag SKA träffa dig! Om jag åker till Grönan och får reda på att du är där så kommer jag inte göra något annat en att leta efter dig tror jag, haha jag vet inte vad jag kommer göra då, gråta?! Jag vet inte, det känns omöjligt. Nu när jag skriver det här vill jag bara att du ska vara här bredvid mig, att vi var kompisar eller något. SNÄLLA BARA KOM! Det kanske känns konstigt när du läser, men det är seriöst så jag känner.
FÖR MIG så är du underbar, så inspirerande och så stark, väldigt vacker också! Åh, jag vet inte vad jag ska skriva, men vill bara att du ska veta hur mycket du betyder för mig! Gud, du är verkligen till stor hjälp om man skulle behöva.
Det kanske inte ens är säkert att du ser detta, men jag hoppas på det bästa!
TACK FÖR ATT DU FINNS OCH FÖR ALLT DU GÖR! DU ÄR UNDERBAR! TA ÅT DIG AV ALLA FINA ORD DU FÅR FRÅN ANDRA, FÖR DU ÄR VÄRD ALLT BERÖM NÅGON KAN FÅ!
Juliah Strand denna underbara tjej är den starksate personen jag vet.
Glöm inte att veta att det du gör och den du är, är fantastiskt!
Lova mig att alltid berömma dig själv när du går och lägger dig eller något, va lika underbar mot dig själv som du är mot andra!
Kommer ALDRIG att glömma dig, jag älskar dig!
Massor av pussar och kramar från Amanda!
BE STRONG
Min blogg som jag har med en kompis: http://nemandas.blogg.se/
(om du ser detta så behöver du inte svara långt om du inte vill, bara gör något typ: dsakdjsgdjsgjhd, haha eller något så jag vet att du har sett de) "

Planerar..


Fixade precis en smoothie och sitter och dricker den nu, så gott! Håller på att planera dagen/kvällen också, valborg idag ju  På dagen blir det en massa fixx inför kvällen, frisören, lite shopping och kanske en sväng på grönan! Sen ikväll blir det att fixa mig gaaalet och sen FEEEST - så sjukt taggad för idag alltså, det blir grymt! Nu måste jag börja fixa mig lite och välja outfits till nu och ikväll.. PUUUSSS

Btw! Hur mår ni idag? Och har ni några planer för valborg? =D


Bloggtips!

Måste tipsa om min snygga vän FIAS blogg, hon började blogga igår igen och måste tipsa er läsare om hennes blogg där hon kommer uppdatera om mode oså! Riktigt söt är hon också  Så kika in där babes! PUUSSS

http://weingartens.blogg.se/ http://weingartens.blogg.se/


Freshfreshfresh

Avsluta en galet grym dag med en lång varm och skön dusch kändes jäkligt bra.. Freshfreshfresh  Nu sitter jag i mjukiskläder och ska straxt gå ner och fixa lite te och en smoothie, sen ska jag krypa ner i min nybäddade säng och kolla på en riktigt bra tjejfilm - MYS =D Har haft fullt upp hela helgen och knappt varit hemma, ni har ju sett uppdateringen liksom, KASS.. Så ska chilla ikväll bara!

Just nu... Osminkad och nyduschad Juliah


My day

Har haft helt galet kul med Nathalie idag  Vi drog till grönan och där har det varit HEEELT galet, skrikit så mycket så jag knappt har någon röst kvar, skrattat, ätit en massa gott, snackat, fest i bläckfiskarna (HAHA) träffat lite folk och bara njutit av livet liksom så härligt  Träffat bloggläsare också, snackat med dom, gett massa kramar, tagit kort o så - skicka bilderna! Hoppas ni haft det bra älsklingar, vad har ni gjort? Btw, förlåt för uppdateringen men har fullt upp.. Imorgon lovar jag skitbra uppdatering hela veckan framåt, wooppaaa!


Påväg hem

Påväg hem nu babes, massa bloggning då! PUSS


Intressant.. ;)

Igår så fick jag ett samtal från en annan bloggare ang en sak... Så spännande  Så nu har jag en feeeett stor sak att tänka över, tror det kan bli RIKTIGT bra!


Planerna för dagen + outfit!


( planerna blev liiiiiite ändrade precis hehe )


Frukost

Sitter och äter frukost nu - världens godaste smoothie och äpplen.. Ska straxt börja fixa mig lite, välja outfit och så  Vad gör ni sötisar?


Dagen Igår

Tänkte berätta lite om dagen igår, hade så galet kul hela dagen! Mötte upp Fanny rätt tidigt så drog vi in till grönan och var där när det öppnade, så gick vi in och började åka en massa saker - insane och tilt är lätt favoriterna  Träffade en massa söta bloggläsare också så Fanny ställde upp som fotograf.. Vid 5 drog Fanny hem så då mötte jag upp Amanda så sprang vi runt på grönan helt galna, saknat henne! Kom fram fler bloggläsare då också, fick skriva lite autografer och ta fler bilder - älskar det  Dock så måste jag öva på att skriva aoutografer, inte så bra på det om man säger så HAHA... Drog från Grönan vid 8 och åkte in mot stan med Amanda, så träffade vi en massa sköna människor och bara gick runt och snackade i några timmar, så mysigt! Kom hem vid 12 sen och somnade DIREKT, haha trött chey? JA! Hur var eran dag igår babes? Hoppas ni hade kul!


Bästa!!

Jag älskar er mest världens bästa bloggläsare! Jag blir så glad när ni kommer fram och vill ta kort, snacka lite och sånt Bjuder på lite fanbilder från igår och idag! Och till alla er andra som kommit fram, skicka bilderna till mig och era bloggar ifall ni har några till juliahh.blogg@hotmail PUUUUSSSS

" http://ffagge.blogg.se/ hon i blont hår har tyvärr ingen blogg)"


" Hej Juliah! Idag visste jag att du skulle till Gröna Lund, och jag tyckte det var superkul eftersom jag skulle vara där! Först kom jag dit och åkte lite och så, tror inte du var där då ännu, sen åkte jag lite mer och jag såg inte dig, visste inte om jag skulle få se dig. Men sen såg jag dig, sa till mamma, kan jag få kameran och så, haha, sen gick jag till dig, fast jag var lite blyg i början och visste inte om jag våga gå fram till dig, men sen gick jag fram iaf och frågade " Får jag ta kort? " nåt sånt, och du var verkligen super snäll och trevlig och fin, söt, verkade omtänksam och så, och du var glad när jag kom fram, det var kul! Och jag tyckte det var superkul att få träffa dig, jag var tjejen i blont hår, vit hollister tröja, ljusblå jeans, mötte dig när du kom från fritt fall tror jag, och sen lite senare frågade jag om din autograf också, och du sa typ " Ja, visst, men jag kan inte skriva skrivstil eller nåt sånt, hihi, men du skrev ju fint ändå ;) När man träffade dig ville man typ bli kompis med dig, fast du skulle säkert tycka det var konstigt eftersom jag är yngre är 12 år, heter föresten Juni. Men det var superkul att träffas och hoppas att vi ses igen! I det här mailet kommer jag skicka med bilden mamma tog på oss, skulle vara superkul om du la upp den på din blogg, men om du vill såklart, men skulle bli superglad! :) Hoppas du svarar på det här mailet också, hihi! Och du är så stark tycker jag med det du gått igenom. Du är grym! Hoppas du hade en bra dag på grönan, och ha det så bra! :) Kram Juni, min blogg http://junicarlstoft.blogg.se/ :)


" Hej juliah! Här är bilden vi tog med dig! Hoppas vi ses igen, får man stanna och fråga något om man träffar dig och ta kort igen? Kram Carla"




" Hej Juliah! Här kommer bilden! Jag är hon längst till vänster och jag har en blogg www.emmitjejens.blogg.se/
Kram <3"


" http://thildaaofsweden.blogg.se/ "
image description

" http://niicoo.blogg.se/ "
image description

" http://emmaasvaarld.blogg.se/ "
image description

" http://idahlandqvist.blogg.se/ "


Frukost tips

Får så många frågor om jag kan visa lite mattips och så! Så här kommer ett till er som missat det förut, visar ett frukosttips - asgott!


Dagens Blogg


Mot Grönan igen!

Har precis fixat mig lite snabbt, ska möta Fanny nu så drar vi in mot grönan och ska vara där hela dagen - perfekt väder för grönan också! Loveit  Hinner inte uppdatera så mycket idag, men när jag kommer hem så lovar jag massa uppdate, fanbilder, videoblogg, dagens outfit, min dag och lite sånt!  Älskar er mest babys, ni är så grymma! Ses på grönan, PUUSS


Godmorgon älsklingar!


Lite shopping.. igen ;)

Lovade ju er att visa shoppingen från igår, hann shoppa lite på lunchen igen haha  Men alla affärer har verkligen fått in super snygga kläder? Blir helt hyper och provar typ 1000 plagg, haha.. Aja det här fick jag med mig hem, lite till sommargarderoben :

En jätte söt och somrig topp


Snyggt leopardlinne, skön med lite basplagg liksom


Vanlig vit kofta


Älskar skjortan, tycker den var asball hehe


Hårinpackning, rakgel och ögonbrysnpenna


Pojkvän?.. Svar!

Måste svara på en fråga som jag fått varje dag i en vecka.. Ni frågar om jag fortfarande är tillsammans med någon osv - så jag tänkte bara svara på det för det är lite jobbigt att få den frågan varje dag.. Hoppas ni förstår! Men det är så att att jag och Viking har gjort slut pga en massa anledningar, vill inte riktigt gå in på vad! Men nu vet ni det iaf!

PUUUUUSSSS


Grönalund.. Bloggläsare.. :D

Hej finisar, har ni haft en bra Fredag?! Hoppas det! Min fredag har varit galet bra, och jag är så jäkla glad Måste berätta om min dag! Började med skolan och sen drog jag och Felicia hem och fixade oss lite snabbt, och sen åkte vi mot Grönalund helt spralliga och glada - köpte guldkortet och så gick vi in! Och direkt när vi kommer in så är det några läsare som kommer fram och vill ta kort och så, bra start? Haha ja, blir alltid så glad när ni vågar komma fram Sen sprang vi runt och åkte en massa saker, tvingade upp Felicia i Fritt Fall - haha så värt.. Så jävla kul att grönan har öppnat igen, min sommar kommer nog spenderas där haha förutom när jag ska till *** Åkte lite mer saker sen, käkade lite godis och så! Träffade fler bloggläsare sen också, ni alla är så söta och HELT underbara - så alla som tog kort med mig skicka bilderna till [email protected] och länka era bloggar ifall ni har några!

Jag påväg till grönan!
image description


Sommarkläder!

Ni har väl inte missat min egen "webbshop" där jag lägger in en massa kläder såfort jag får tid?  Där kan ni se alla kläder jag lägger upp och ta del av min klädstil + så kan man köpa grejerna direkt från sidan också! Ifall ni också vill ha en sån sida så gå in på mylovebasket.com och skapa ett konto helt gratis!
Men iaf! Har precis lagt in en massa sommarkläder i min shop, så tänkte bjuda på en del nu så får ni kika in på sidan om ni vill se allt

Älskar den här blåa toppen, tycker den är asball!


Den här toppen är jätte söt, passar bra till allting!


Och den här bikinin är såå jäkla söt och somrig, känns som att jag måste ha den?! Haha får se, men perfekt i sommar!


Usa shorts är hett i sommar, jag har några i min garderob som kommer användas mycket!


NI HITTAR ALLTING + MER HÄR http://julia-strand0.mylovebasket.com/


Mot Grönalund

Felicia drog hem med mig efter skolan så har vi fixat oss super snabbt och ska nu dra in mot grönan, ska bli så jäkla kul  Böt outfit till en skön tjocktröja ifall att det skulle börja regna så har jag luva så håret inte blir lockigt hehe! Lovar bra uppdatering när jag kommer hem ikväll, ska visa upp lite shopping o så!

Men nu ska vi iväg och RÖJA GRÖNAN

(haha tönt på bild)


INSTAGRAM - Juliahofsweden

image description
Ni har väl inte missat att jag har Instagram babes?! Uppdaterar med flera bilder varje dag där, så när bloggen inte uppdateras så lägger jag upp massa bilder på Instagram från mina dagar! Heter Juliahofsweden där  Helt sjukt hur grymt Instagram är?! Älskar det!


Super snygg ring

Ni vet ju att jag är galen i ringar?.. Så igår fick jag den här super snygga ringen från MIHI.SE blev helt kär på en gång, hade den igår och fick en massa bra komplimanger för den! När jag fick den så låg den i en jätte söt ask också, stort + på det  Tycker den är somrig också - så den kommer användas mycket! MIHI.SE har en massa snygga smyckesställ såg jag nu också, kan ju vara lite svårt att hitta sånt i affär?..

Aja visst är den SNYYYGGG?


Söt blus

Bjuder på en liten sneakpeak på dagens outfit, visar bättre bildern sen! Men visst är blusen söt? Jag älskar den  Har matchat med lite armband och en jätte cool ring och jeans från Hollister! Enkelt är snyggt.. Men nu tänkte jag springa iväg till skolan, måste fixa timmarna där och bli klar med en massa - skolan är så jäkla viktig och jag har slarvat lite.. Så dags att ta tag i allting och bara köra på! Bloggen ska också höjas lite, det här blir galet bra!

Ni får ha en bra dag älsklingar, så skönt med Fredag! Älskar er mest, PUUSSS


Godmorgon freeedaaaaag!

GODMORGON FREDAG, så jäkla glad idag  Sitter och äter min frukost nu - smoothie och färskpressad apelsinjuice, så gott!


Fixx inför helgen!

Precis tagit en långdusch och fräschat till mig lite, så skönt Sitter i mina rosa mjukisbyxor och mitt nya leopardlinne som jag köpte idag, hehe så jäkla snyggt - visar all shopping från idag lite senare! Men nu ska jag ringa ett viktigt samtal, om vadå?.. Ni får veta sen! Efter det ska musiken på högsta och jag ska fixa lite inför helgen, välja outfit's, platta håret osv Vad ska ni göra ikväll babes?
image description


Söder Bra Hemma Bäst

Bjuder på den här sköna låten av Johan Alander, han gör galet bra låtar! Älskar ju alla svenska "rapp" Har ni några tips på såna låtar?


Helgens planer

Fixade en videoblogg med helgens planer, berättar exakt vart jag ska vara och så haha  Snackar lite om er bloggläsare + lite annat kul snack också! PUSS


Right Now


Kom precis hem från Ellinor, åkte dit efter skolan med Nathalie så åt vi choklad och planerade veckan som kommer, blir asnice  Nu sitter jag med en skål flingor och ska straxt sätta på några avsnitt av Gossip Girl, plugga lite, bloggjobba osv, skönt att ta det lite lungt! Vad har ni gjort idag babes? Hoppas ni haft kul iaf, PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSS


This or that

Bloggen/Skolan
Nya Juliah/Juliah för ett år sen
Glee/Gossip Girl
Starbucks/Espresso House
Hemmakväll/Utekväll
Bada/Sola
London/New York
Ha läsarträff/Gå på läsarträff
Shoppa/Slappa
Sminkad/Osminkad

Visst är det bra att jag lägger upp lite This or That ibland, snabbfrågor och ni får svar på en massa, nice! Hjälp mig att komma på fler nästa gång!


:D

Jag älskar er mest världens bästa bloggläsare, ni är så sjukt jävla underbara  Ni får mig alltid att le! Lovar att aldrig lägga ner bloggen, ska kämpa mig upp till toppen TILLSAMMANS med er!

" Hej vännen! Amalia heter jag och jag diggar dig o din blogg! har gjort en idolbild till dig också :) kram och ha en fin dag! / http://lalaah.bloggplatsen.se/ "


" Juliah din blogg är skit bra! Läser den alltid,och du är en grymt stark tjej! Så ville göra en idolbild till dig, jag har förlorat några av mina syskon, men man mår bättre av att läsa din blogg! Kram!"


" Du är min förebild // http://idaaltin.blogg.se/ "


" Hej jag heter Louise och jag är verkligen "kär" i din blogg! Har läst att du gått igenom väldigt mycket, och du är stark som orkar stå ut med det! Läser din blogg minst 4 gånger om dagen, din blogg är verkligen som en drog för mig. Själv har jag en egen blogg och jag skriver om mina dagar och annat. Du kanske har sett att jag har kommenterat din blogg ett par gånger. Älskar din stil, utseende och allt som du har. Men i alla fall, har gjort en liten bild till dig, pussar och kramar från Louise 13 år från Jönköping!"


" Hej julia! Jag vil bara säga att jag tycker att du är sjukt vacker och stark. Och sen jag började läsa din blogg har mitt självförtroende stigit. Jag älskar dig, och jag ber dig sluta ALDRIG blogga.  Kram Sofie :) http://sofielundqvists.blogg.se/ "


...


Godnatt Lovers

Tänkte krypa ner i sängen nu och få min skönhetssömn, jag behöver det... Behöver positiv energi också, allting är inte som det ska, tappat bort mig själv på vägen, jag fixar det.. Imorgon är det ju Torsdag iaf, bara en dag kvar tills fredag då ju  Kommer ha en gryyym helg och bara vara jag, helt galen! PUSS ÄLSKLINGAR!



Jag saknar dig mamma

Jag saknar dig mamma, världens bästa mamma. Trodde aldrig att det skulle bli såhär, vi skulle kämpa i cancern tillsammans och se allt bli bra, men ingenting blev som vi tänkt. Jag saknar och älskar dig mamma ♥ Just nu, gör det ont som f*n, saknad är tufft.


Smycken från alexinn

Fick hem ett paket från http://alexinn.se/ igår med två super snygga smycken, så nöjd! Tack så jätte mycket  Alexinn.se har verkligen sjukt snygga smycken, har tipsat om det förut och jag gör det nu igen haha! Hon gör smyckerna själv, ballt va? Kvalitén är också asbra! Så kika in där så hittar ni alla något snyggt http://alexinn.se/


Dagens Outfit

Idag körde jag på en mörkblå kofta från Hollister, vitt linne, jeans från Hollister, smycken från http://alexinn.se/ och skinnjacka från Jofama.. Vad tycker ni?


Världens bästa bloggläsare

Kom fram super söta bloggläsare till mig idag, tog lite bilder och dom sa att min blogg var jätte bra och så! Hur söta som helst  Blir så glad när ni kommer fram!

" Heej juliah :D Det va kul att träffa dig idag hehe :D Jag älskar din blogg, den är bäst! Läser den varje dag! Du är så otroligt stark, tror aldrig att jag skulle klara att gå igenom allt det du har gått igenom! Jag och mina kompisar som du träffade idag har också bloggar och du får jättegärna kolla in dom, då skulle vi bli jätteglada! http://amandaagrandiin.blogg.se/ där är min blogg :D http://eelincedborn.blogg.se/ där är Elins blogg och http://corneliasandberg.blogg.se/ där va Cornelias blogg som sagt, vi skulle bli jätte glada om du kollade in dom! Men här får du bilden som vi tog :) #Stay strong Juliah! Emoji"

(inte världens finaste bild på mig direkt hehe)


HISS - Färgade klockor


Jag måste verkligen HISSA färgade klockor, så jääääkla hett nu i vår/sommar  En klocka kan göra en outfit helt galet snygg på en sekund bara! Ett par jeans, en söt vit blus, lockat hår + en färgad klocka? DET ÄR SNYGGT
Jag måste köpa lite klockor så jag kan fixa snygga outfits hehe... Vad tycker ni? HISS/DISS?


@ Gallerian

I stan med Felicia, vi har precis fikat på waynes och snackat en massa.. Träffat bloggläsare också, så jäkla söta :D skicka bilden! Berättar mer sen, PUUUSSS!



Galen i att shoppa

Tänkte börja morgonen med att visa er min mini shopping igår, nice va?!  Jag har verkligen blivit beroende, men kan inte stå emot allt snyggt som finns ÖVERALLT?! Blir helt galen haha! Men den här fick jag med mig hem igår i alla fall :

Brun utan sol bodylotion till ansiktet


Super söt vit kofta, kommer användas mycket!


Super söt blus (ingenaning om vad jag tänkte när jag tog bilden HAHA)


Go Blondinbella!


Paket

Kollade precis i brevlådan och såg att jag fått paket, alltid lika kul! Ska straxt öppna det, lovar att visa vad det var i sen  Men nu ska jag smörja in mig med brun utan sol och bli lite brun och fräsch, har ju himla dåligt pigment så kan inte bli brun (är ju rödhårig hehe) ska prova smörja i ansiktet - hoppas verkligen det blir bra.. Juste, ska tipsa om brun utan sol produkter sen, så ni vet vilka som är bra och så


Sooool

Härlig dag alltså, massa sol och mys! Kom precis hem och sitter och bloggar och solen lyser fortfarande rakt i ansiktet på mig, yäääy  Efter skolan så drog jag och mötte upp Amanda så lunchade vi på espresso house + drack en latte, tror det är dags att börja med ischai nu va? OHJA! Efter så sprang vi runt i alla affärer och shoppade lite, jag ♥ shopping typ, lite beroende bara hehe.. Sen satte vi oss ute i solen och njöt och snackade en massa tjejsnack.. Sen ringde Fia så mötte vi henne och snackade ännu mer - världens bästa tjejor alltså, älskar er!! Så vad har ni gjort idag sötisar? Något kul hoppas jag.. Btw, glöm inte att jag älskar er..

Njuter i solen =D
image description

Haha Amanda tog lite egopics typ...
image description


Shopping...

Tänkte visa det jag shoppade igår, fick världens shoppingsug så fick ju med mig lite småsaker hem! En tröja från Ginatricot, brun utan sol bodylotion, stringtrosor (söta va?) skrubbhandskar, nagellacksborttagning, ögonskugga osv, nice


@ espresso house


Möta Amanda!

Hej sunshines, slutade precis - så skönt! Nu ska jag fixa till mig lite och möta upp Amanda för en fika + massa tjejsnack, älskar den bruden alltså :D Bjuder på en sneakpeak på dagens outfit, visar bättre bilder sen.. PUUUSSS


Mat & Träning

Igår fixade jag en videoblogg om mat & tränig, lyssna och ta åt er, skit i alla "krav"


Goodmorning.. HAPPY :D

Helt galet glad idag, LOVE LIFE ♥ Känner verkligen att allting funkar just nu, så härlig känsla! Massa lycka överallt bara.. Iaf! Sitter med en latte och en smoothie just nu, frukost - så gott! Ska snart springa iväg till skolan, plugga lite där och sen hitta på något kul.. Ska se om jag kan få med brudarna in till stan för massa tjejsnack och så, hoppas... Ni får ha en grym dag älsklingar, glöm inte att ni är bäst PUUUUUUSSSSSS


... :)

Kom precis ut från duschen, smörjde in mig med BUS och nu sitter jag med min lila onepiece på och bloggjobbar lite! Fått ett feeeetttt grymt mejl från ett stort företag, så nice  Tänkte fixa en kopp te nu och sen fortsätta med lite bloggjobb, ska ringa en kompis och snacka lite, det är nu man får reda på vilka som är riktiga och världens bästa och vilka som är falska.. Skulle jag behöva stå ensam så gör jag hellre det och kämpar själv, än att stå med dom falska som spelar.. Ni fattar! PUSS


My day!

Hej sötisar, har ni gjort något kul idag?! Jag tycker att det är askönt med en ny vecka, händer en hel del kul den här veckan.. Men iaf, tänkte berätta lite om min dag  Började dagen med skola tills 2, hade typ engelska hela dagen + lite bild, ska göra en grej i bilden om foto för att få bättre betyg - askul! Efter skolan så drog jag, Nathalie och Felicia hem till Felicia och fixade till oss lite, sen drog vi till täby och käkade på subway och deras nybakta kakor, haha såååå goda  Sen sprang vi runt och garvade en massa, provade lite kläder och shoppade, haha standard! Rätt chill dag ju, skönt ändå..

Mini shopping.. Jag visar senare! (haha lovar att jag ska bli bättre på att ta mer bilder från mina dagar)


Just nu - Middag!

Kom precis hem, berättar om dagen straxt.. Sitter i köket och äter middag just nu, sushi  Vad gör ni babes?


Minnen..

Den här låten väcker helt galna minnen, saknar det otroligt mycket.. Men nu i helgen så drar allting igång igen, det blir nice


Vatten = Bra hy

Vill ni ha ett tips till att få bättre + friskare hy?!  Klart man vill ha det haha! Mitt bästa tips om man vill ha bra hy är att dricka mycket vatten! Vatten är jätte bra för hela kroppen och gör hyn fräschare och friskare, så vatten är hyns bästa kompis kan man säga! Så drick ett stort glas vatten på morgonen, till lunch, middag osv!


Dagens Outfit

Mintgrön tröja från Ginatricot, mörka jeans från Hollister, armband från Glitter, ring från Glitter (visst är ringen asball? =D) Hehe vad tycker ni om min outfit babes?


Godmorgon!

Godmorgon världens bästa, hur mår ni?! Med mig är det toppen, lite trött bara   Kaos här hemma, hittade inga kläder för att allting låg i massa säckar, mitt smink var borta, mina smycken också osv, så har mest letat här hemma hela morgonen men nu är jag klar fixad och har hittat allting!   Sitter med en latte i min starbucksmugg och ska straxt gå till bussen, planerna är att fixa timmarna i skolan och sen får jag se vad som händer! Men jag lovar att blogga massor idag, måste få tillbaka den gamla uppdateringen så satsar mot det nu  Haha puss babes!

Bild från i somras


Fräääsch!

Nyduschad och fräsch, nu är ansiktsmasken på också - ännu fräschare  Nu ska jag dra på mig mjukiskläder och sätta på ett avsnitt av Gossip Girl.. Mys!


Många tankar snurrar

Flytten har rivit upp en massa minnen, det är tungt just nu.. Tankarna snurrar helt sjukt just nu, alla försvinner, dom sviker och här står jag mitt i allt liksom, 14 år, ingen kvar och mitt i kaoset. Välkommen till mitt liv liksom..


Planerna för idag.. PUSS

Hej älsklingar, vad gör ni idag? ♥ Själv så håller jag på att fixa lite i mitt rum (så gott det går utan möbler hehe) installerade precis mina nya högtalare också, jäääääkligt bra ljud  Hoppas inte grannarna kommer klaga för att jag spelar för hög musik hehe.. Tänkte snart hoppa in i duschen och fräscha till mig lite, sen lägga på en ansiktsmask, se lite filmer och blogga en massa + så måste jag köpa choklad också hehe.. Så det är mina planer, skön söndag.. PUUUUSSSS


Kaos i huset

Kaos i hela huset, inga möbler, snickarna är här och fixar allting osv, men visade lite av min våning iaf! Lovar att ni ska få se allting bättre när badrummet är fixat, mina rum är klara, golvet är bytt överallt, alla väggar målade osv, det blir jäkligt snyggt hoppas jag  Haha godmorgon föresten...


Ställ frågor... Pojkvän ;)

Nu kommer ni få göra en sak som ni tjatat om länge Ska träffa älskling idag, så har fixat så vi videobloggar senare idag, så för att ha något att prata om så får ni nu ställa frågor till oss så svarar vi på dom i en videoblogg, nice va?! SÅ KÖR PÅ  Då får ni veta vem han är också...


Godmorgon!

Godmorgon! Fullt ös här hemma och jag är jätte stressad haha, sitter med en latte och bloggar lite nu, men måste snart ta tag i allt igen  Fullt upp, håller på att packa ihop mitt rum, flyttar grejer till det nya huset osv, så det är lite stressigt! Ska hjälpa till med det i några timmar, sen ska jag åka iväg och träffa....... Hehe berättar sen! Ska försöka ta kort på min outfit osv så jag lägger upp det sen också! Hoppas ni får en grym dag lördag, det ska jag ha! PUSS



Babys!!

Kom precis hem, helt snurrig just nu haha hoppas det går över.. Kvällen har varit lite strulig, åkt fram och tillbaka överallt, men kom hem nu och ska fixa lite middag eftersom jag glömt att äta?! Haha, så uppdaterar senare! PUSS


Dagens Blogg vinnare

Grattis Felicia, du vann dagens blogg, hoppas du blir glad sötis  Visst har hon asball header? Hehe tycker ni ska kika in på hennes blogg, tryck på bilden!


Shoppingen från igår

En super snygg men enkel stickad tröja i ljusblått, riktigt snygg pastellfärg ju, älskar den!


Rosa tröja, alltid bra med lite basplagg i garderoben!


Blå blus, super söt (inte lika blå i verkligheten, mörkblå irl)


Fanbilder, ni är bäst ♥

"Hej Juliah Jag tycker du är sååå otroligt stark så jag gjorde en fanbild åt dig , hoppas du gillar den Kram"


" Du är verkligen stark. Du har den bästa bloggen som vi 3 älskaaar besök gärna våran http://swedsihcheerleaders.blogg.se/  ooooooohhh älskar din blooooogg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"


" Jag ser upp till dig<3 ha de bra :) "


" Hoppas bilden går att se :D Jag ville bara säga att du är otroligt stark och sjukt fin! Jag vet hur det är att förlora sin mamma. Det är den sista personen på jorden man vill förlora :( Den uppfattning jag fått om dig när jag läst din blogg, är en tjej som vet vad hon vill och som har ett stort hjärta!Du har förlorat nästan hela din familj och du står fortfarande kvar på jorden!Det är inte många som har samma styrka som du har vännen! Ta vara på det, Jag vet att din mamma är med dig hela tidenJag ville bara säga det,du är så grym Juliah! Everything will be okay in the end.If it´s not okay,it´s not the end! Det spelar ingen roll ifall du lägger ut det här på bloggen eller inte! Det viktigaste är att jag fått säga det jag ville:) om du vill kan du kika in på min blogg:D http://jessicasofie.devote.se/ "


7eleven

Lunch med dom bästa - brownie och godis hehe.. Gott ju :D vad gör ni sötisar?


Gooodmorgon Fredag :D

Haha så jäääääkla skönt med Fredag  Ätit en super god frukost, valt outfit och sen har jag bara fixat mig hela morgonen, niiice! Haha bjuder på ett videoinlägg där jag visar outfiten, berättar dagens planer och så! Ha det grymt älsklingar, PUSS!


Min dag.. Kvällen oså :)

Helloooo sunshines, allt bra?! Med mig är det toppen iaf, mår så jäkla bra just nu - bloggen går asbra, goaste bloggläsarna alltså! Skolan funkar, världens bästa människor runt mig, ska flytta i helgen, planer på g, LOVEIT  Massa positiv energi ju, grymt! Haha men vad har jag gjort idag då? Skulle egentligen åkt hem och pluggat direkt efter skolan men det blev lite ändrat, så mötte Amanda så drog vi till täby och käkade på subway, provade en massa kläder, shoppade och snackade en massa, härligt! Lovar att visa vad jag köpte senare  Men sen drog jag hemåt, gick förbi nya huset för att kolla hur långt snickarna/målarna har kommit, ser rätt bra ut, mitt rum kommer bli sååååå snyggt - flyttar ju i helgen.. Men sen drog jag hem och tog en låååååångdusch och fräschade till mig rejält, behövde det hehe! Så nu sitter jag och bloggar lite snabbt, ska snart smörja in mig med bodylotion, lägga i olja i håret, spruta massa bodysplash och bli mer fräsch haha! Sen ikväll ska jag bloggjobba lite så jag får en del klart, kommer ha fullt upp i helgen hehe...

Världens godaste bodylotion, världens bästa olja till håret och världens godaste bodysplash


True

Pratar du bakom min rygg betyder det att jag är längre fram än du.
Klagar du på mitt liv betyder det att mitt liv är mer spännande än ditt.
Har du tid att leta efter mina misstag betyder det att du är avundsjuk.
Fortsätt du med allt detta, så lever jag livet under tiden…


Dagens Blogg


Subway med Amanda

Sitter på subway med Amanda, haha standard ;) Snart ska vi fixa lite saker, kika i affärer och så! Vad gör ni babes?


Shopaholic..

Lovade ju att visa shoppingen från igår, så här kommer den! Skönt med lite nya vårkläder, smycken och såntdär, måste fylla på garderoben nu när jag får en ny större garderob, längtar

Jätte gulligt linne från Hollister


Enkel blå kofta från Hollister


Lite smycken från Glitter, två ringar, tre armband, halsband, hår donut osv..


Bh från H&M


Super söt tröja från H&M


Ljusa shorts från Bikbok


Söt blus från Bikbok



Let's go

Godmorgon lovers ♥♥♥♥♥♥ Har precis fixat klart mig och kör på en hög toffs, lite smink, spetströja, jeans, kilklackar till det och min jofama skinnjacka + en assnygg ring som jag köpte igår! Det kommer bilder på allting som jag köpte igår senare idag, bra va?! =D Haha men nu ska jag springa iväg till skolan, ska bara fixa chailatte i min starbucks takeaway mugg.. Ni får ha en grym dag älsklingar, bara en dag kvar tills fredag - gryyyymt! PUUUUUSSSS


Bloppis?..

Hehe checka videobloggen och säg vad ni tycker om det jag babblar om.. Har en massa kläder att sälja nu också när jag börjat rensa garderoben och ser hur mycket jag inte använder.. =D


Words

"I won't give up, no i wont break down. Sooner than it seems life turns around, and i will be strong even if it all goes wrong. When i'm standing in the dark i still belive, someone's watching over me..."


Tack sötis ♥

Fick hem det här fanbrevet idag från en jätte söt tjej som skrivit ett jätte fint brev + skickat med ett super snyggt nagellack (älskar färgen) och lite smycken, blev super glad när jag öppnade det! TACK SÖTNOS  http://lohl.blogg.se/


Shopping på lunchen

På lunchen drog jag och brudarna till täby och lunchade, mysigt  Sen hann vi även med en del shopping (haha standard) så fick med mig lite saker hem som jag visar senare! Så skönt att hinna med shopping på lunchen tycker jag + god mat, då kommer man tillbaka med ett feeeett leende, nya saker och kan plugga på bra resten av dagen, toppen ju! Btw, Hollister har ändrat påsarna?! Lika snyggt som förut, dock hade andra killen mer magrutor hehehe..


Egoboost för mig

* När jag bloggar och gör mina läsare glada

* När jag shoppar och hittar något som verkligen sitter perfekt

* När jag umgås med mina vänner och skrattar en massa

*När företag ringer/mailar och dom vill ha ett samarbete med MIG? Då känner man sig jäkligt bra haha =D

* När jag kan hjälpa andra ♥

Det där är egoboost för mig, finns självklart fler saker men skrev bara upp dom där! Vad är egoboost för er, vad gör er glada?!


Paket

Hej lovers, har ni slutat än?! Det har jag, slutade runt 3 och nu är jag hemma och åt precis lite sushi framför Real housewives, chill! Måste börja packa mitt rum nu också, flyttar ju på lördag...  Men ska blogga lite snabbt bara  Direkt när jag kom hem så såg jag att jag fått ett paket, älskar det, ska straxt kolla vad som är i, lovar att visa sen!


Rörigt inlägg.. Bloggare, känslor osv

Vi bloggare väljer att blogga om en del saker, oftast väljer vi bort den delen när vi mår dåligt osv för att få vårat liv att se perfekt ut och tjäna läsare på det. Men vi alla vet att ingens liv är perfekt, inte ens bloggarnas liv, dom lägger upp det så och ni tror på det. Skulle jag jämföra mitt liv med en av storbloggarna som bara väljer att skriva om det bra, roliga osv så skulle mitt liv verkligen suga (haha) och jag vet att andra tjejer också tänker så.

Men jag är inte sån, jag delar med mig av allt, då jag mår skitbra och när jag mår jätte dåligt. Jag berättar när jag faller, men också när jag reser mig upp, jag lägger inte upp någon falsk bild - utan jag vill visa vem jag är. Mitt liv är inte enkelt att leva, jag kämpar med sorg varje dag men jag väljer ändå att fortsätta leva och HA KUL, jag vet att min familj vill det. Men sen vet jag att jag borde ta hand om mig själv bättre, jag borde släppa ut fler känslor osv, men JUST NU känns det här bra, jag tar det andra senare liksom. Jag vill ha det såhär nu, jag vet inte om jag är redo att ta smällarna nu, för släpper jag lite på känslorna så kommer dom på en gång, jag väntar lite med det.. Rörigt inlägg det här blev, allt ifrån hur bloggare visar sitt liv i bloggen, till känslor osv, ska bara göra det lite mer rörigt.. Jag ville mest komma fram till att ni ska vara så stolta över den ni är, älska erat liv, jobba på självförtroendet, nå drömmarna, skratta, lev bara. Livet är svårt men ändå så underbart att leva ♥


Lunchar med brudarna

Sitter och äter en sallad tillsammans med brudarna, har shoppat lite också - visar sen ;) Vi ska snart tillbaka till skolan och fortsätta plugga.. Vad gör ni? PUSS


Hur tidigt går jag upp?

GOOOODMORGON SUNSHINES, fett glad idag  Vaknade, fixade en latte, gjorde några rumpövningar, åt frukost och nu fixar jag mig lite, orkar egentligen inte så tar bara lite mascara och sätter upp håret i en toffs - funkar absolut i skolan! Fått massa frågor om när jag går upp på morgonen för att hinna allting, brukar gå upp vid 5 och då har jag 3 timmar på mig, så nu vet ni det!  Haha men iaf, Fredag om två dagar, det blir galet kul  Men nu tänkte jag börja dra mig mot skolan, lång dag idag, slutar vid 3 tror jag? Hoppas lunch på subway, haha.. Standard =D

Bjuder på en bild på mig och Felicia!


This or that

Pojkvän/Singel
Musik/Blogga
Puss/Kram
Louis vuitton
/Gucci
Sverige/USA
Glass/Tårta
Rosa/Lila
Blogg/Facebook
Ful och rik/Snygg och fattig
Platta skor/Klackar
Hemma/Utomlands

För er nya läsare som inte vet så är this or that en grej jag kör - som snabbfrågor typ, och det jag väljer är den fet text =D Så nu kan ni komma på några nya till nästa gång


Nails

Fixade om naglarna i söndags, och körde på en grön färg, älskar starka färger på naglar - så jäkla snyggt  Perfekt nu till våren/sommaren också, vad tycker ni babes?.. Måste köpa fler snygga färger också, så kan jag variera med salong och hemma liksom, det blir grymt hihi, älskar ju att sitta och fixa med dom hemma.. Men det är nice på salong också ju, så får göra varannan typ =D Klarar mig verkligen inte med ofixade naglar.. Känner ni samma?!


Göras i veckan :

 Fixa gymkort
 Köpa träningskläder
Boka tid för naglarna
 Köpa guldkort till grönalund!
Plugga mycket
 Träna, umgås med kompisar osv!
 KANSKE plåtning!


Lunch

Shaaaa  Hur mår ni idag?!
Jag vaknade på ett super bra humör imorse och det har hållt i sig haha, så har suttit i skolan några timmar och nu har jag lunch! Så jag passar på att blogga lite snabbt, ska straxt springa ner till 7eleven och köpa någon sallad och en latte till lunch.. Senare idag vet jag inte riktigt vad som händer, det jag vet är att jag ska boka tid för mina naglar och att jag har ett telefonmöte inbokat, så resten får jag se =D PUUUSSSS


Hur jag tar hand om min hy + lite tips

Jag får ofta frågan om hur jag tar hand om min hy osv, så tänkte fixa ett snabbt inlägg om det nu =D Jag startar varje morgon med att tvätta ansiktet ordentligt med bara vatten, sen smörjer jag in mig med en fuktkräm. Fuktkräm är jätte viktigt för hyn och det är något alla borde använda, så har ni inte det så spring och köp för det är verkligen bra! Jag försöker äta lite nyttig mat och dricka en massa vatten vilket också är bra för hyn..

Tvättar bort mitt smink varje kväll också (väldigt viktigt att man gör det, för det är på natten hyn "andas" + så känner man sig ofräsch när man vaknar med smink från dagen innan hehe =D), använder också fuktkräm på kvällen! Jag försöker vara osminkad 1 gång i veckan för att min hy ska få andas lite extra hehe och så scrubar jag ansiktet då och då, har ansiktsmask osv.. Så det är väl rätt enkelt?.. Här är produkterna jag använder


Godmorgon Videoblogg


Earcuff från AlexInn


Visst är den snygg men enkel? Älskar den, helt klart min favorit =D Hade på mig den idag och det var typ den som gjorde min outfit snygg, lite detaljer är alltid bra! Den kommer från ALEXINN.SE - sjukt snygga smycken där + så är priserna bra, litet tips till er


Plugg och träning - CHECK!

Har ni haft en bra dag babes? Hoppas ni gjort något kul iaf! Jag drog ju hem direkt efter skolan och skrev klart en hel uppsats som ska lämnas in på Onsdag, grymt va? =D Sen tvättade jag bort sminket, drog på mig träningskläder och gick ut på en powerwalk i 45 minuter + så körde jag mage i 20 när jag kom hem - fått bra saker gjorda idag  Så nu fräschade jag precis till mig lite, drog på mig mina älsklingsmjukisar, en skön tröja, fixade en kopp te så nu blir det lite bloggjobb, mys och sådär, härligt!
 
Jag just nu...


Isabellas Hemligheter


Jag måste verkligen köpa Isaballa's nya bok som hon precis släppt. Isabella är en av mina förebilder och jag ser verkligen upp till henne, började läsa hennes blogg när jag var 10-11 och redan då tyckte jag att hon var GRYM, tar en hel del inspiration från henne, hon är asball haha  Har läst hennes bok Egoboost och det var den bästa jag läst och den har hjälpt mig så mycket, så den här är nog också riktigt bra!

Vad tycker ni om Isabella "Blondinbella" ? Har ni läst boken Egoboost?


Lika bra att få det gjort!

Slutade precis, så skönt... Fast ska fortsätta med pluggandet några timmar till, ska möta min syster och så ska vi köpa med oss lite gott, fixa en stoooor latte när vi kommer hem och så ska hon hjälpa mig med pluggandet - måste få klart en hel del som jag missat, lika bra o göra allting bara, så skön känsla efter!
Svårt att hinna med skolan, bloggen, träffa kompisar, träna, flyttar just nu också, shoppa, möten osv - stressigt men det funkar  Ska träna lite sen också, så det är mina planer för idag.. Vad ska ni göra idag sötisar, något kul? Btw, hoppas allt är bra med er också ♥


Jag ska..

.. Jag ska skriva min egen bok, en bok om hela mitt liv, självförtroende, bloggning, mode, ALLT! Lite tidigt, jag är bara 14 men jag vill verkligen, så då kan jag göra det  Redan fixat lite runt omkring det, så kul, lite spännande va?.. Ifall jag skulle släppa en bok, vilka skulle köpa?!


Godmorgon lovers!

Godmorgon lovers  Har haft en jätte skön morgon, direkt när jag vaknade så drog jag på mig träningskläder och gick ut och sprang i 25 minuter, skönt?! Ohja! Sen hoppade jag in i duschen en snabbis och fräschade till mig lite, drog på mig min onepiece och fixade en smoothie till frukost, standard typ hehe.. Och sen har jag bara fixat mig lite, hur har eran morgon varit?..
Ny vecka idag ju, så den här veckan blir det mycket fokus på skolan, träning och bloggen, behöver det! (förlåt för usel uppdatering igår, men jag hade inte tid och blogga, hoppas det är okej ♥)

Jag idag då, galet glad? =D Haha! Men nu ska jag springa iväg till skolan, PUUUSSS


Söndagsmys

Nyduschad och fräsch brud här, ansiktsmasken är på nu också - lite söndagsmys..  Vad gör ni babes?


Dygnat :)

"Godmorgon" sunshines ♥ Drog ut igårkväll och var med några kompisar, kom hem ganska sent och drog på mig mjukiskläder och fixade en latte på en gång, sen dess har jag suttit i sängen med datorn i knäet hela natten, mys! Så har dygnat alltså, blir lätt och somna ikväll då hehe  Iaf! Var precis ute på terassen i morgonsolen, skönt.. Men nu är jag tillbaka i sängen med en redbull och ska sätta på en film, så det blir min morgon! Uppdaterar mer sen, PUUUSSS


Troublemaker

Musiken är på högsta och jag försöker planera kvällen lite, går sådär?.. Försöker få tag på Amanda, så Amanda om du ser det här ring mig NU  Aja ska göra något riktigt bra av den här kvällen, sista kvällen på lovet för imorgon är det ju söndag och då ska jag chilla galet haha! Aja ska börja fixa mig nu.. Vad har ni för er sötisar??


Breakfast

Sitter nere i köket och äter frukost - ägg, jordgubbar, vindruvor, redbull och färskpressad apelsinjuice, så gott  Vad gör ni babes?


Det här vill jag göra under mitt liv

* Driva en Sveriges största bloggar

* Ha min egen talkshow

* Flytta till L.A

* Resa jorden runt med en kompis

* Ha jäkligt kul, leva till 1000!


Young Wild and Free

Love life - seriöst det här är helt galet hur mitt liv är just nu, loveit  Det händer så mycket kul, jag behöver det här... Babes, älska erat liv också, seriöst ingen kan ha ett liv som tjejerna i Gossip Girl - så försök inte för det går inte.. Det här är liksom verkligheten, kör på bara, njut av livet.. För det är så jäkla kul att leva!


:D

 Så skön kväll, filmer, massa godis, för mycket redbull så jag är helt hyper nu (haha ) umgåtts med kompisar, planerat sommaren, hunnit träna lite mitt i allt också, dansat galet till hög musik, skrattat väääldigt mycket osv.. Mycket man hinner på en kväll alltså hihi, har ni också haft kul sötisar?  Hoppas det! Tvättade precis bort sminket och drog på mig min onepiece, känns som att jag blir uppe hela natten, sova hela dagen imorgon och sen vara ute hela natten, äh det blir bra!!


Words


Videoblogg

Fixade en videoblogg med min systemkamera, äntligen har jag fixat det?! Lite bättre kvalité va? hehe.. Berättar kvällens planer, visar min outfit o sånt


Snygg Enkel Färg

La in den här klockan i min shop för ett par dagar sen, tyckte den passade perfekt nu till våren eftersom det är lite färg i den + så var det enkel och rätt snygg  Perfekt till en våroutfit tycker jag, små detaljer med färg är alltid snyggt, eller vad tycker ni? Den är på rea nu också så passa på! Tror faktist jag ska beställa den + lite fler i olika färger, skulle behöva väskor i färg också? Äh får se haha!

Ni hittar den HÄÄÄÄÄÄR


Sorry babes!

Förlåtförlåtförlåt babes för att jag inte bloggat så mycket idag, men lovar att jag tar igen det ikväll  Men vaknade rätt sent, så började fixa mig på en gång så drog jag in till täby med Roger så lunchade vi och snackade om lite saker - behöver en del hjälp av honom ang bloggen, ni vet lite beslut om vissa saker och så?! Aja kom precis hem nu och ligger i soffan och bloggar och dricker en pucko, så länge sen? Glömt hur gott det var haha


Lunchar


Top Model Sverige

Såg precis det sista avsnittet av Top Model Sverige, jag har sett alla avsnitt och nu tog jag mig tid till att se finalen, och jääääklar vad bra det var! Stort grattis till Alice som vann  
Varje gång jag kollat på det så har jag suttit med ett stort leende och önskat att jag också var där, jag har alltid velat bli modell och kan väl säga att det är en av mina stora drömmar.. Fått lite erbjudanden och sånt, har ju längden också så vi får se vad som händer i framtiden =D Haha men modell vore verkligen askul, modell, bloggerska, eget klädmärke, bo i LA osv, rätt nice liv!


Freshfreshfresh.. Mailen!

Kom precis ut från duschen, freshfreshfresh ♥ Så jäkla skönt, haft hårinpackning, scrub, rakat mig, smörjt in mig med bodylotion, lagt i moroccanoil i håret osv! Så nu drog precis på mig min onepiece och har fixat en latte, nu sitter jag i sängen med datorn och tänkte svara på mail, har en full inkorg att gå igenom! Är man bloggare så är man aldrig ledig, inte ens på julafton, men jag älskar det! Så idag blir det bara att chilla, så trött efter att jag sovit 2 timmar inatt?.. Vad har ni för er idag sunshines?


Sminkning

Mitt i natten fick vi för oss att sminka oss galet, så det var bara att ta fram massa glitter, färger och sånt, så låg vi i sängen och sminkade varandra.. Dock så råkade vi hälla ut allting i sängen först, klantigt? HAHA, men alla vi 4 är verkligen klantiga.. =D Men visst blev det snyggt ändå?  Kom på en plan också, vi ska starta en salong tillsammans, i rosa!! Vore sjukt nice ju, skönhetssalong by Juliah, Ellinor, Nathalie och Felicia, skulle ni gå dit? haha...


Bloggning på Tvn

Hej älsklingar, har ni haft en bra kväll? Hoppas det! Det har jag haft i alla fall, god middag i stan, massa snack och mys! Vi kom hem för ett tag sen, böt om till våra rosa mjukisdressar på en gång, hehe vi har likadana  Nu ligger vi i sängen tillsammans och snart ska vi se en massa filmer, dricka massa redbulll + massor av choklad, blir en nice natt ju hehe.. Sen somnar vi i en hög liksom, haha så det ska vara! Haha aja innan vi sätter på filmerna så måste jag ju blogga, så bloggar på tvn nu, så nice =D Haha men nu tjatar dom... PUSS
image description

Tips till håret

Jag måste verkligen ge er ett av världens bästa tips till ett snyggt hår, tro mig det här är det bästa som finns  För en vecka sen så köpte jag med mig en olja från min frisör som heter " Moroccanoil" för jag ville testa det för alla har sagt så mycket bra om den, och den ända jag kan göra är att hålla med - DEN ÄR GRYM! Det är en olja som funkar som värmeskydd, fukt, skyddar håret, ger en massa glans, allt i ett paket liksom + så är den dryg och räcker väldigt länge! Det låter nästan sjukt att allt det där verkligen ska finnas i och funka dessutom, men det gör det, loveit! Har även läst i massa tidningar, på bloggar osv att den räddat slitet hår? Tror det lätt!

Vill ni köpa hem och prova den så finns det på dom flesta hårsalonger, stora och små flaskor! Men det är verkligen ett grymt hårtips från mig!


Dagens Fråga


Tänkte köra på en dagens fråga för att få veta lite mer om er, ni vet ju så mycket om mig så det skulle vara jätte kul att veta lite om er också  SÅÅ...
Vart bor ni? Hur gamla är ni? Killar eller tjejer? Och sen en sak till - vad vill ni se mer utav i bloggen?  Haha svara gärna babes, PUUSS!


Videblogg

Fixade en snabb videoblogg medans vi fixade oss! Har en annan frisyr än vad jag brukar ha också, med "hårsmycke" i =D Ni får ha en grym kväll sötisar, det ska jag ha! PUUSSSS

DagensBlogg vinnare

DagensBlogg vinnare blev SIMONA grattis sötis, hoppas du blir glad! Så kika in där, tycker faktist hennes design var riktigt snygg?!
Klicka på bilden så kommer ni till hennes blogg


Outfit + kvällens planer

Bjuder på en bild på dagens outfit, har en tröja med halvt öppen rygg från H&M, mörka jeans + lite smycken till det, kände för något enkelt! Så vad tycker ni, hiss eller diss? Nu ska jag åka och möta Nathalie, Felicia och Ellinor så ska vi hitta på något, middag ute, snabbshopping, sen sover vi alla tillsammans - tjejkväll! Vad ska ni göra?


Mötte Dennis

Åkte in till stan för att möta upp Dennis - sjukt skön kille! Så vi satte oss på TacobBar och käkade lite och snackade om en sak, "bloggmöte" typ! Så nu har jag en hel del saker att tänka på, det kan bli stooooort  Har ni någon aning om vad det kan handla om?.. hehe! Jag avslöjar inte så mycket förns allting är klart, men som jag sa - det kan bli riktigt grymt!

Dennis får stå för bilden i inlägget, lånade den från hans blogg!


Påväg mot stan

Tja sötisar  Vad gör ni? Själv så sitter jag på tåget påväg in till stan, så tråkigt att åka tåg, så sitter med musik i lurarna och dricker en latte - lite roligare då typ hehe.. Ganska mycket på schemat idag så är påväg till första grejen i stan nu, berättar sen haha! Ska ni göra något kul idag då?.. Om ni inte ska göra något speciellt så kan ni ju läsa min blogg (haha) för idag blir det grym uppdatering, ska avsluta dagens blogg, lite skönhetstips, dagens fråga, outfit + massa mer, blir det bra eller? Hoppas det! PUUUSSS


Sann Romans


Mina mornar..



Jag får alltid frågan om hur mina mornar ser ut, så tänkte förklara det lite snabbt... Börjar alltid med att jag ställer 7 alarm, vaknar på det sista och ligger kvar i sängen ett tag och svarar på lite sms, läser kommentarer på bloggen o så. Sen går jag alltid upp, drar på mig sköna kläder och går ner till badrummet, tvättar ansiktet och fräschar till mig lite liksom! Sen fixar jag alltid en stoooor latte, haha drogen =D Går upp till mitt rum, startar datorn och sätter mig i sängen med den och dricker upp min latte medans jag bloggar, chillar lite liksom.. Sen kollar jag igenom garderoben, väljer en outfit, börjar fixa med med galet hög musik på och sen är jag klar och då är ju min morgon typ slut haha


Onepiece mys


Drog precis på mig min onepiece, så mysig? Inte använt den på länge så hade typ glömt hur mysig den var, nu blir det lätt onepiecen jag drar på mig varje gång jag kommer hem hehe =D Aja fixade precis en kopp te, ska tända lite ljus och sen sätta på en film och mysa Härlig kväll? Jaaa! Vad har ni för planer för kvällen babes?


Ni har väl inte missat?..

..Den här videobloggen när jag satt i bilen med min låtsaspappa och han börjar videoblogga åt mig istället, HAHA!


.. Eller den här när jag svarar på frågestunden, några av frågorna är närmsta vänner, favoritaffärer, vem min syster är, favoritland, bra betyg, om jag alltid är pigg och glad? + typ 100 frågor till hehe! (hade pojkvän när jag gjorde den, men inte längre, så ni vet alltså)


.. Eller den här när jag fick för mig att ta piercing hemma själv, och det gjrode inte alls ont egentligen, var mest stressad hahah


Sushi

Kom precis hem från stan, mötte ju upp Ellinor och Felicia så satt vi på waynes i några timmar och bara snackade, drack latte och sådär mys! Helt sjukt hur kul jag har med dom alltså  Och påvägen hem mötte jag jag Roger så köpte vi med oss sushi hem, så jag dukade upp allting på ett stort fat så nu blir det att äta, snacka en massa, jag har lite planer att lägga upp... Haha btw, förvånade över att det blev sushi IGEN?


Sticker iväg till stan

Nu sticker jag in till stan för att möta upp tjejorna, saknat dom så mycket  Så det blir att sätta oss på något mysigt fik och snacka en massa, härligt! Har på mig en stickade tröja från rutstore.se, jeans och lite silversmycken till det, vad tycks?!

Vad har ni för planer idag älsklingar? Hoppas ni får det grymt iaf PUUUSSS


Mylovebasket

Ni har väl inte missat att jag har ett konto på mylovebasket där jag lägger in kläder, skor, smycken osv varje dag? =D Ni kan köpa sakerna direkt när därifrån också ifall ni hittar något som ni gillar! Som idag har jag suttit och hållt på lite med det och hittat en massa snygga vårkläder, över 10 sidor fyllt med kläder - loveit  Ni hittar allting HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR

Som den här super söta blusen med guldknappar?! Så snygg!


Och dom här solbrillorna? Asballa


Den här blusen var också super söt, i sommar till ett par ljusa shorts, lite smycken, färgade solbrillor..


http://julia-strand0.mylovebasket.com/?page=1


Bara att köra

Lite förklaringar i videoinlägget om allt, hoppas ni förstår varför det varit som det har ♥ Älskar er!


Goooodmorgon :)

Vaknade precis, drog på mig min leopardmorgonrock och startade datorn - börja dagen med bloggning är aldrig fel liksom  Avicii är på högsta volym också, tröttnar aldrig haha.. Tänkte snart gå ner och fixa en god smoothie och en fruktsallad och sen bloggjobba ett litet tag, som jag sa så är det rätt mycket på g, så jäkla kul! Ni fattar nog inte hur stort det är =D Hehe godmorgon föresten, hoppas allt är bra med er babes?!


True


Music


Bjuder på en grym låt av Labrinth med en grym musikvideo också, älskar den! Btw, skulle ni vela tipsa om lite bra låtar babes? Vore super =D


My blogg ;)

Jag får kommentarer varje dag som kan se ut såhär " Ditt jävla äckel, du bloggar och tjänar pengar på att din familj dött, så jävla tragiskt du borde skämmas. Hade din familj inte dött skulle din blogg inte vara nånting, skärp dig nu va?"

Vart tog respekten vägen? En sak jag kan börja med att säga är.. Min blogg skulle varit lika "stor" som den är nu även om jag inte gått ut med i bloggen vad som hänt mig, tro mig det är sant, jag vet det själv. Jag gick ut med det i bloggen för att kunna hjälpa andra, och nu hjälper jag flera tusen ungdommar. Jag bloggar om allt jag gått igenom och visar att man faktist KAN vara glad, skratta och le även fast nånting hemskt har hänt, det är rätt stort att jag faktist kan visa det. Så tycker ni seriöst att jag ska skämmas för att jag delar med mig av min historia och hjälper andra? det kallar jag tragiskt.. Och jag är stolt, jag är så stolt över min blogg, över mina läsare och över att jag faktist lyckats?! Ett av målen var att kunna hjälpa andra, och jag gör det! Känslan att veta att jag faktist hjälper till är så j*vla bäst! Jag ger aldrig upp bloggen, så vadå om mina "haters" vill det? Nono alla som kommenterar skit är avundsjuka på bloggen, vi bloggare lär oss det liksom. Som när dom säger till Kenza att hennes blogg är skit dålig, att hon är ful osv? HAHA om hennes blogg är dålig varför skulle den då vara så stor? Samma med alla bloggare, en blogg har inte läsare om den är dålig, bara att inse! Äh ja ni fattar

PUSS


Hyrt filmer

Drog på mig min rosa mjukisdress, satte upp håret i en toffs och åkte iväg helt osminkad och hyrde 3 filmer och köpte lite godis, mys! En riktigt slappdag i soffan framför massa filmer är det jag behöver! Brudarna kommer hem idag också, så veckan lär bli helt galen sen, saknat dom =D Så behöver chilla lite innan liksom hehe..
 NU : Starta filmen och bara mysa! Vad gör ni? Puss



Dagens Blogg! GOO


:D <3



Tack för att ni är världsbäst älsklingar ♥ Jag ger aldrig upp bloggen, jag har tusen ideer på gång - det kommer börja hända en massa saker nu, jag gör det för att jag vill det och för att jag älskar det! XOXO ♥


Solo Mode

Just nu - Direkt när jag vaknade så fixade jag en kopp te, la fram tusen filtar och tog fram en tidning.. Så nu sitter jag ute på terassen i solen och läser Solo Mode, dricker te, lyssnar på musik och bara chillar lite, härligt! Vad gör ni sötisar?


...

When people cut you down or talk behind your back, remember, they took time out of their pathetic lives to think about you


Lite shopping

Shoppade ju lite idag så tänkte visa vad jag fick med! Hittade den här sjukt snygga gula tröjan inne på Cubus, älskar den, perfekt med lite silversmycken och min skinnjacka!


Den här söta blusen hittade jag inne på H&M!


Ögonbrynspenna och nagellack i lite vårfärger, super snyggt!


Kvällens planer

* Dusch - scrub, hårinpackning, raka benen osv! CHECK

* Smörja in mig med bodylotion + summer glow

* Ta hand om händerna, handscrub, handkräm osv

* Fixa naglarna + lägga på en ansiktsmask

* Blogga blogga blogga blogga =D

Härlig kväll ju, bara ta hand om mig själv och blogga en massa, precis vad jag behöver! Ska läsa lite ut egoboost och låta några tjejfilmer gå på tv'n också! Chailatte med maaaassa skumm i måste också fixas ;)



Stan.. Shopping o så :)

Tja sötisar, kom precis hem och har fotat det jag köpte, bytt om till min rosa mjukisdress, fixat en kopp te och nu väntar jag på middagen - oxfilé och sallad, gott! Vad gör ni? =D

Haha har varit så sliten idag så hade en enkel outfit, håret i en toffs och solbrillor haha det funkar ibland! Vad har jag gjort då? Mötte upp Elin så drog vi till stan och har varit där hela dagen och provat en massa kläder, burit massa påsar och så + njutit av solen - love life!! Vi lunchade på ett jätte mysigt café också och drack världens godaste chailatte, tjejsnack hann vi också med  Visste ni att jag har kännt Elin sen dagen jag föddes? Och vi har hållt ihop sen dess, ballt?

Alltså jag såg verkligen sliten hehe..


Lunch, gott!


Tack sötis ♥


( http://zmilalin.blogg.se/ )


I stan

Sitter på en mysigt café i stan tillsammans med Elin, varsinn chailatte och massa tjejsnack! MYS!


Frukost i solen

Startade dagen med en lyxfrukost på terassan i strålande sol - smoothie, jordgubbar, mango osv, inte helt fel va?  Galet positiv och glad brud idag alltså, great! Vad har ni gjort nu på morgonen sunshines?! Men nu ska jag börja fixa mig lite, välja outfit, kanske locka håret?.. Berättar planerna lite senare, Puss älsklingar!


Lite skönhetstips babys!

Ögonbrynen - Här kommer ett litet tips för er som tycker att det gör ont att noppa ögonbrynen (haha jag tycker det gör asont) Men när ni ska noppa, så dra ut huden med fingrarna så den "öppnar" sig och sen noppa, då gör det inte alls lika ont! Smart va? =D

Naglar - Nu till våren är det sjukt snyggt att måla naglarna i starka färger, men starka färger kan göra naglarna gula så glöm inte att lägga på ett genomskinligt nagellack innan för att förhindra det. Om dina naglar redan blivit gula, så doppa dom i pressad citronsaft så får du vita snygga naglar igen!



Ögon - Sätt en ljus ögonskugga i ögonvrån för att förstora samt få ett piggare öga, det är ju fräscht?!

Håret - Innan du går och lägger dig så lägg i en hårinpacking i håret, vrid in håret i en handduk och gå och lägg dig! Låt alltså hårinpackningen vara i hela natten, håret blir glansigt, mjukt och snyggt



Påsar/mörka ringar under ögonen - Är du trött och hängig och har mörka ringar under ögonen så kan du lägga rå potatis under ögonen. Men om du istället har påsar under ögonen så riv den råa potatisen och lägg den under ögat, det gör så att påsarna under ögonen drar ihop sig!


Goodnight

Nu ska jag lägga mig i min nybäddade rosa säng och få min skönhetssömn  Vill bara tacka för alla fina kommentarer jag fått idag, jag hinner tyvär inte svara på alla, men ni ska veta att jag läser alla jag får och blir lika glad varje gång! Så tack älsklingar, ni är så jäkla fina ♥


Ta ingen skit

Det kommer alltid finnas folk som klagar, kastar skit på en, beter sig omoget och gör allt för att just du ska må dåligt osv.. Vi bloggare råkar ofta ut för sånt, och oftast handlar det faktist om avundsjuka - och jag tycker verkligen synd om dom människorna som sitter bakom datorskärmen och bombar bloggares kommentarsfält med elaka kommentarer, dom som gör det har brist på självförtroende, avundsjuka är på högsta nivå osv, jag kan rabbla om 100 saker om varför dom gör så.
Men jag har lärt mig att inte ta åt mig av skiten, det kommer finnas dom som älskar mig eller hatar mig, jag fokuserar på dom som tycker om mig och som tror på mig, det är bara dom jag behöver. För varför ska jag bry mig om skit kommentarer? Jag läser dom, kastar bort dom, glömmer det - för ingen kan trycka ner mig.

Det kommer alltid finnas idioter som inte vill se dig lyckas.. Men jag har lärt mig att inte ta tågon skit, och det vill jag att ni också ska lära er - kasta bort skiten och skratta åt det, varför slösa energi liksom? Det orkar man helt enkelt inte! Så älsklingar, ta ingen skit från någon, stå på er och tro på er själva, då kommer det gå jäkligt bra för er, jag lovar ♥


Skitsnygg outfit!


Gul tröja, öppen skinnjacka, halvljusa jeans, höga klackar och solbrillor - huuuuur snyggt? Loveit  Perfekt våroutfit! Ni hittar allt här http://julia-strand0.mylovebasket.com/ + över 200 plagg till hehe, har precis lagt in en massa färgglada tröjor som passar bra till våren, ska lägga in ännu mera snart! Vill ni ha mer sånt här? =D


Paket

Fick hem det här paketet i fredags som jag inte hunnit öppna än, har verkligen haft fullt upp! Men nu tänkte jag öppna det och se vad det är för kul i  Lovar att visa sen!





Just nu.. Egoboost Magazine

Just nu - Sitter ute på altanen i solen med en filt runt mig, en kopp grönt te, lite mellis (blåbär och kokos) och läser Egoboost Magazine, så jäkla skönt - och tidningen är grym?! Alltid gillat Blondinbella, en av mina stora förebilder =D
Bestämde mig för att jag ska bara ta det lugnt och ta hand om mig själv idag, så ska sitta här någon timme till, sen träna lite mer, bloggjobba lite, blogga, fixa naglarna, ta en långdusch, planerna lovet, se en tjejfilm o så - chilla lite liksom! Vad har ni för planer älsklingar?


:)

 Vaknade för en timme sen ungefär och gick ner på en gång och då var hela bordet dukat med jätte god frukost, så satt och åt en massa gott och bara pratade med mina "halv"syskon, mys! Nu tänkte jag gå ut på en långpromenad och njuta av solen, lyssna på musik, prata i telefon, rensa tankarna lite och bara mysa liksom!

Godmorgon föresten, glad påsk  
Hoppas allt är bra med er babes, har ni fått några påskägg? Det har jag fått med en massa gott godis i =D! PUUUUUSSS



Svar på tal - Pengar!

Jag vet inte varför jag slösade min tid på att sitta och förklara det jag förklarar i videoinlägget, jag vet själv hur det är, men till er som inte fattar och som klagar på att jag shoppar. Här kommer ett RIKTIGT bra svar på tal i ett videoinlägg om PENGAR, jag förklarar allt. Haters make me famous, PUSS =D


Min "nya" frisyr

Haha ni får ta det här med en nypa salt, jag är sjukt onöjd över min nya "frisyr" och har världens utbrott i videon haha, nej men lite pms bara HAHA =D Aja jag visar min nya "frisyr" i det iaf!


( och jo jag ser att det inte är så kort, men det är mycket kortare än vad jag hade innan. Tycker INTE kort hår är fult, är bara missnöjd hehe så ni vet babes )


Röd Jofama skinnjacka

Kolla vad jag provade för ett tag sen? Den röda Jofama skinnjackan, har ju den svarta och nu blev jag sjukt sugen på den röda också! Visst är den snygg?  Om jag färgar håret ljusare så blir den röda ännu snyggare ju? Bra att ha två så kan jag variera lite, men får se.. Men den satt bra, jäkligt snygg röd färg och ja hela jackan är ju perfekt! Vad tycker ni? Jag skulle tycka det var kul med en jacka med en stark färg istället för bara svart, och den här färgen lyser ju?!



Färga håret nu

Nu kommer min syster hit, så ska fixa något gott att dricka och så ska hon hjälpa mig att färga håret! Ska bli så skönt att få bort utväxten, en nyans ljusare hår, perfekt eftersom jag klippte mig igår också? Ska visa hur mycket jag klippt mig och så när jag färgat klart  


Dansa Pausa

Bjuder på en skön låt av Panetoz, sjukt peppande låt + så är videon grym också! Jag älskar faktist svenska låtar av Medina, Panetoz osv, så tipsa gärna om såna låtar


När bloggläsare kommer fram?..

" Hur reagerar du när bloggläsare kommer fram till dig? "

Tänkte svara på den frågan för jag får så många frågor om det hehe! Det är fortfarande väldigt nytt för mig att läsare kommer fram så klart jag blir lite nervös, men jag blir verkligen galet glad också när ni vågar komma fram  Stannar gärna och snackar med er ett tag, tar gärna bilder, vad ni än kommer fram och säger så blir jag verkligen jätte glad! Så ser ni mig, kom bara fram om ni vill - jag lovar att jag inte bits haha =D Två av mina mål när jag började blogga var att jag vill vara en förebild, och att läsare skulle komma fram och sånt, och här är jag nu och har lyckats, tack världens bästa bloggläsare!

" Stay strong http://almasarastrand.blogg.se/ "


" Jag hoppas du gillar bilden. Jag älskar din blogg och dina tips. Du förtjänar att folk lägger ner tid på dig. Du ska bara fortsätta kämpa så kommer du långt i livet. // Jessica ( http://karlssonjessica.blogg.se/ ) <3 "


" Jag har gjort en idolbild till dig! Jag vet inte ens om den kommer att synas, för min mail är lite konstig ibland, men du ska veta att jag älskar din blogg och du är en sjukt stor förebild när det kommer till exakt allt! Allt det du har gått igenom, det är inte många som skulle kunna klara det! Asså ditt utseende också du är så galet snygg, och din kropp är så galet snygg! Du får jättegärna kolla min blogg! http://sagawallander.devote.se/ :)<3 stay strong!<3 "


" Hej Juliah! Jag älskar din blogg och du är så sjukt stark jag kollar din blogg flera gånger per dag. Du har inspererat mig sjukt mycket och din klädstil är sjukt fin. Kolla gärna min blogg också, puss :) http://emmabylger.blogg.se/ "





Videoblogg - plattång

Fixade en videoblogg där jag visade hur den snygga väskan såg ut som min plattång låg i, hela förpackningen och allting! + så visar jag hur hårfönen funkar också, lite speciell!


Shopping till håret..

Idag när jag var hos frisören så fick jag världens sug efter en ny plattång, så det slutade med att jag gick därifrån med en ny röd plattång + en hårfön också från märket GHD - så nöjd! Blir min andra från det märket hehe har ju en lila också..  Det var REA också så den kostade bara 1800, grymt! Men visst var den snygg? AAAAS SNYGG  + så får man dom i jätte fina väskor oså! GHD har världens bästa plattänger, så värd pengarna!



Köpte med mig en "Moroccanoil" också, typ som en olja man har i håret innan man plattar det så blir håret sjukt glansigt och det är jätte bra värmeskydd! 390 tror jag det kostade.


Fick med en hårinpackning och toffsar som inte sliter på håret också, mitt hår kommer älska mig alltså haha =D


Och två hårtoningar, kör på mörkbrund/brunt en månad till, sen ska jag färga ljust med GALET många blonda slingor, det blir assnyggt!


Samarbete.. Bloggläsare + dagen :)

Tjaaaaa älsklingar  Är så galet glad alltså, min dag har varit super också! Drog in till täby med Elin och direkt när jag kommer dit så får jag ett väldigt intressant samtal från en annan bloggare ang ett samarbete + lite annat kul, hoppas det blir bra! Direkt efter det så kommer det fram 4 jätte söta bloggläsare och säger att min blogg är bra oså, tack tjejer - blir så glad  Sen så drog jag och Elin runt och kikade på lite kläder, åt lite, träffade lite folk och sånt! Sen var det dags för Elin att klippa sig, så jag fixade också en tid för klippning så nu äntligen är mitt hår klippt - kortare och snyggare, loveit! Shoppade lite hos frissan också, haha så typisikt mig?! Men äh är glad för det i alla fall, lovar att visa er sen, ska visa håret också! Men vad har ni gjort idag då älsklingar? Första dagen på lovet (för oss i sthlm iaf?..) =D





Shoppat ;) Visar allt sen!!


Plans

Drog hem till Elin och ska fortsätta fixa mig lite här med henne, mys! Sen så ska vi dra in mot täby centrum så ska hon klippa + färga håret och jag ska kolla om jag kan få någon klipptid, tjatat om det så länge nu så det börjar bli dags med den förändringen  Måste shoppa lite tröjor/söta toppar också, köpa chailatte får jag Inte glömma haha så viktigt! Men nu ska vi straxt springa iväg till tåget, uppdaterar mer sen när jag kommer hem med dagens outfit, lite sminktips, kvällens planer osv!
Hur mår ni idag föresten? Älskar er, puss!

Fräsch bruuuud!

Så skön morgon alltså! Vaknade runt 7 och då drog jag ut och sprang i 45 minuter, sol var det också - super härligt.. Sen när jag kom hem så hoppade jag in i duschen och fräschade till mig rejelt, hårinpackning, scrub, rakade benen osv. Smörjde in mig med bodylotion och la på en ansiktsmask efter duschen också. Freshfreshfreshfreh  Så drog jag på mig mjukisshorts och en rosa tjocktröja så sprang jag runt i köket och fixade en smoothie och lite vindruvor till frukost, så gott.. Och nu ska jag börja fixa till mig lite, berättar planerna sen! Puss älsklingar


Juliahofsweden is back

Alltså seriöst, nu ska alla i mitt liv som är idioter UT, jag behöver dom inte, varför ska jag slösa energi på dom liksom? Nejtack! Ska aldrig släppa mina vänner som är bra, dom jag har nu är RIKTIGT bra, all kärlek till er ♥ Och mina bloggläsare, världens bästa! Jag börjar komma tillbaka nu igen, glöden är tillbaka och jag är på rätt spår, så skönt.. Men jag behöver förändringar, stora förändringar - en massa på g, ska flytta, nytt med bloggen, lite saker med mig själv, rensa tankarna, jobba mer med mig själv+ tusen andra saker. Jag behöver det här, jag behöver det livet som är bra - glad Juliah som är helt galen i shopping, umgås mycket med vänner och familj, driver en blogg, full med positiv energi, kämpar och njuter av livet till 100% och massa mer.. Nu är det lov också, skolan tar jag igen efter lovet, för nu ska jag bara köra på! Juliahofsweden is back =D


Vinnaren, vem visste mest?..

Så nu har jag avslutat tävlingen, så kul att många av er var med, och mer än hälften visste svaren på frågorna också, bloggar ju en hel del om det frågorna var så kanske därför hihi! Kanske borde ha fler roliga tävlingar där ni kan vinna länkar, vad tror ni om det?
Men i alla fall! Vinnaren blev http://juliadenunderbara.blogg.se/ och hon hade väääldigt bra svar + alla rätt, så grattis cheyen hoppas du blev glad, såg super söta hundvalpar på hennes blogg (haha), snygga kläder osv - så kika in där babes!

Bild från Julias blogg


Just nu

Vindruvor, jordgubbar, chailatte, Egoboost, mys.. Vad gör ni? ;)


Skönhetsgrejer

Kände att jag behövde fylla på skönhetshyllan lite, så jag köpte med mig en bodylotion som luktar sjukt gott, 4 ansiktsmasker och en handkräm som jag kan ha i väskan.. Har alltid en massa handkrämer, nagelolja, nagelfilar, hårspray, borstar, smink, speglar osv i väskan haha  
Men nu tänkte jag fixa en latte med en maaassa skumm i, lägga mig i sängen och läsa lite ur egoboost, svara på lite mail, ringa ett viktigt samtal och bara chilla lite, mys!


Videoblogg - rummet

Fixade en videoblogg medans jag var i det nya huset, berättade och visar hur jag ska göra i mina nya rum + så ber jag er om hjälp, råd och tips och sådär =D


Småskit.. Stan nu!

Drog in till centrum en snabbis och köpte med mig lite småskit, jordgubbar, läppsyl, tandkräm, sminkborttagning, shampo och balsam! Shampot och balsamet är det bästa som finns tycker jag, det får mitt hår jätte glansigt, stark och friskt - så där är ett av mina tips till snyggt hår hehe ;) Go TRESemmé! Lunchade med Roger på Public också, super gott.. Men nu ska jag dra in till stan och fixa lite hemliga saker, hehe ni får kanske veta sen ;) PUUUSS


Garderoben?

Var precis i nya huset och fixade lite, tror mitt rum kommer bli jääääkligt snyggt - och snickaren skrattade åt mig och tyckte att jag var vääääldigt tjejig och galen i rosa haha =D Vet dock inte hur det blir med min walk in closet, behöver ju ett helt rum till det för att mina kläder ska få plats.. Så jag tänkte något som på bilden under istället? Det är ju galet snygg också  Får se hur jag gör, snyggt, rosa, vitt och galet tjejigt ska det bli iaf!


(bilden är lånad av chloe schuterman blogg, hennes garderob)


Min morgon..

Godmorgon lovers, är allt bra med er? ♥ Onsdag idag också, på torsdag får alla lov så håll ut bara! Vad ska ni hitta på på lovet föresten?
Jag startade min morgon med en långpromenad i solen, så skönt! Måste ju passa på att vara ute när det är sol + så måste jag verkligen komma igång med träningen igen - jag mår så mycket bättre då.. Sen när jag kom hem fixade jag en jätte god smoothie med överdrivet mycket hallon i och kanel, gott? Ohja =D Precis det här livet jag behöver när jag mår dåligt, skolan tar jag ledigt från den här veckan - jag behöver tid för mig själv just nu.. Men nu ska jag åka iväg till det nya huset och planera hur jag ska göra min walk in closet, mitt nya rum osv, ska försöka förklara för snickaren haha, allt rosa tack  Haha!


Ny Michael Kors plånbok

Hehe vet ni vad jag fixade idag? En ny Michael Kors plånbok, den är så jäkla snygg  Det var liksom kärlek vid första ögonkastet, hehe! Men det var verkligen dags för en ny och den här var perfekt, så nu har mina pengar en snygg plats att vara på.. Nu är det bara en väska som saknas, letat som en galning men tror jag bestämt mig för att köpa en Mulberry, stilrent  Bara jag som blir så sjukt glad över shopping? Love it! Men nu ska jag träna lite, fixa något gott att äta, se på film och sånt mysigt, vad har ni för er?..

Visst är den dööööö snygg?!


Skön låt ;)

Visst är låten skön? Jag blir galet glad av den i alla fall! Medina gör riktigt bra låtar =D


Samma Juliah

Hur mycket ni kommar klaga på mig, hur mycket ni än kommer försöka trycka ner mig, så många gånger ni kommer leta efter alla fel jag gör osv osv.. Tro mig, jag vet om felen jag gör, jag är inte blind - jag ser också. Men en sak ni ska veta.. Hur mycket ni än kommer försöka trycka ner mig, få mig att må dåligt, spotta på mig osv - så kommer ni aldrig lyckas. Jag är oslagbar och så säker i mig själv så det är omöjligt, all skit studsar mot mig men studsar tillbaka lika snabbt. Jag kommer vara samma Juliah som alltid, om inte starkare för varje dag som går. Jag tar inte emot någon skit, varför skulle jag göra det liksom? Jag vet exakt vad det är jag ska fokusera på, och inte är det skiten som folk försöker komma på.. Babes, ta inte emot någon skit!

 Jag är samma Juliah som jag ALLTID varit, fast jag har blivit äldre och starkare. Jag har en enorm erfarenhet om livet men jag har också en lång resa kvar, bearbetning av sorg osv, det är skitsvårt faktist, men jag kan göra det.. Jag vet det ♥


Calippo Shots

Hej äksklingar, vill bara börja med att säga att ni är helt underbara - tack för allt stöd jag får från er <3
Men har samlat tankarna lite nu, men fortfarande inte helt 100.. Men det löser sig! Köpte precis en Calippo Shot, bra sommarglass hehe ;) Nu ska jag åka till min syster och hjälpa henne att flytta, sen ikväll blir det att bara chilla, jag behöver det! Vad ska ni göra? Puss <3


Snygga smycken

Riktigt snygga smycken hittar ni hos http://additstore.se/ åh dom har så mycket snyggt alltså, blev sponsrad av dom förut och smyckerna jag fått av dom använder jag mest - sjukt bra kvalité också! Så jag måste ju verkligen tipsa er  Alltid bra med nya smycken till våren/sommaren, så lägger upp några av mina favoriter här, allt under 150!

Som dom här super snygga armbanden?


Ni vet ju att ringar är min favorit, har den första och den är så jäääkla snyggt, dom andra också? Beställa next?.. ;)


+ en massa ear cuffs, örhängen, fler armband och ringar, halsband, halsringar osv! Ni hittar allt här http://additstore.se/


Känslor..

Ibland så skulle jag bara vela släppa taget om allting. Jag orkar inte det är nu, allting bubblar över och jag är helt tom. Det är för mycket känslor just nu, och det stryper mig.. Jag är bara 14 år, det är inte meningen att jag ska ha det såhär, nånting är fel men jag vet inte vad. Jag har tappat glöden, vart tog JAG vägen? Jag känner saknad, sorg, hat, besvikelse + tusen andra känslor. Hur hanterar man sånhär? Jag kan inte, på riktigt nu alltså. Jag har aldrig mått såhär dåligt, jag har aldrig kännt den här känslan, jag har aldrig varit såhär lång ner. Ibland önskar jag att det var mig allting hände.. Helt ärligt, ångesten tar över mig just nu

Jag mår egentligen bra, tror jag. Men jag har varit stark för länge nu. En del av er säger att jag spelar en roll i bloggen, att jag inte alls är stark. Men nu skriver jag om mina känslor, så vart tog "rollen" vägen? Nej juste, den fanns aldrig. Samma Juliah även fast jag faller.
Det är inte så att jag spelar stark, det skulle jag inte klara av. Men det är så att jag är faktist stark, annars skulle jag aldrig skriva det som jag skriver. Att falla gör en starkare, men att falla såhär hårt? Nja.. Jag behöver andas lite, på riktigt. Jag behöver positiv energi. Men hur ska alla förstå? Ingen fattar känslan, bara dom som varit i samma situation. Jag orkar faktist inte.

Bloggen får mig seriöst att må bra, det är äkta. Här kan jag visa mig när jag är stark OCH svag, och ni förstår. Visst det funkar utanför bloggen också, men vart tog respekten vägen där? Mina vänner får mig också att må otroligt bra, även fast dom kanske inte vet hur jag mår. Samma med Roger och min syster - jag älskar er.

Men ibland faller jag, och nu har jag gjort det, det är tillfälligt, jag känner det. Som jag sa så behöver jag andas lite, gråta.. För just nu trycker det för hårt.

Jag älskar er, stay strong ♥


Vem vet mest om mig?

Ni vill ju ha tävlingar där man kan vinna en länk, så nu tänkte jag köra igång en tävling där man kan vinna en  feeeet länk, och tävlingen handlar om MIG, haha  Den som kan mest om mig och vet svaret på dom här frågorna vinner, så kör på! (avslutar den på onsdag)

* Två saker jag inte klarar mig utan?

* Väljer jag en hemmakväll eller galen kväll ute?

* Vilken hårfärg funderar jag på att färga till?

* Varför bloggar jag?

* Min favorit mat?

* Vart bor jag?

* Hur lång är jag?

Och sista frågan då :

* Hur tror ni att jag är som person?

image description


Godmorgon!



Heeeeey babes  Vaknade upp och var så jäääkla trött, usch vad less jag är på att gå upp tidigt alltå? Äh får lov på fredag så det är bara att hålla ut, gör det ni också! Iaf.. Har precis fixat mig och sitter och dricker upp min smoothie, så fräscht! Ska snart svara på lite mejl från olika företag ang samarbeten, sen ska jag fixa en chailatte i min starbucks takeaway mugg så ska jag springa iväg till skolan! PUSS


Godnatt älsklingar

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Svar på 15 frågor

Kommer du satsa på bloggen ett tag till, eller när/i vilken situation kommer du lägga ner den?
Ohja jag kommer satsa riktigt stort på bloggen, det är verkligen något jag brinner för! Så nej bloggen läggs aldrig ner, när jag är 25 kanske? Haha ;)

Har du löshår?
Usch nej, verkligen inte, tycker faktist det är riktigt fult, tycker man ska hålla sig till det som är äkta - mycket snyggare! Så mitt hår är INTE löshår, samma sak med naglar - äkta!

Hur har du råd med allting?
Får barnbidrag + blogglönen, därför har jag råd med att shoppa mycket, äta ute ovs! Jag betalar alla mina grejer med mina egna pengar!

Skulle du blogga även om du inte tjänade pengar?
Haha ja självklart, bloggar för att det är kul!

Är du och Viking tillsammans?
.....  Mer om det senare hehe!

Hur mår du just nu?
Just nu så är mitt liv en berg och dalbana, en del av bearbetningen liksom. Men jag kämpar, och jag kan klara det, även fast vägen är rätt lång.. Ibland kan jag må asbra, men ibland faller jag så långt. Stay strong

Dina vänner, när dom fick reda på vad som hade hänt dej, brydde sej alla då eller var det några som "lämnade" dej?
Dom flesta lämnade mig faktist, helt otroligt alltså.. Men jag har andra vänner nu, ni vet vilka ni är - och dom betyder allt för mig, världens bästa!

Kan du visa bilder på din garderob?
Lovar att det kommer upp när jag flyttat, för just nu är min garderob en stoooor röra, öppnar jag dörrarna till den så ramlar tusen plagg ut haha

Vilken sminkprodukt skulle du inte klara dig utan?
Mascara tror jag!

Hur hinner du med skolan när du är ute så ofta, alltid med kompisar, har en stor blogg osv?
Skolan gör jag så gott jag kan med, just nu ligger den längst ner på min lista, men vet att det är sjukt viktigt med skolan så ska ta tag i det efter lovet! Men oftast har jag inga problem, har fulla scheman varje dag men det funkar =D

Du är så jävla snygg :) vad gör du för att hålla dig i form och allt sånt, sportar du nånting?
Tack :D Jag gör inte så mycket, har tappat motivationen till att träna just nu så det händer ingenting med träningen haha.. Men annars så vet ni ju att jag ÄLSKAR choklad, chailatte, god mat osv, haha är en riktigt livsnjutare!

Vad är din dröm här i livet?
Oj vad svårt, jag har jätte många drömmar! Men en sak jag verkligen vill är att hjälpa andra människor, för det mår jag verkligen bra av! Sen vill jag även leva lyxlivet i LA hehe ;)

Hur ofta plattar/lockar du ditt hår?
Haha för ofta, men ska ta hand om det lite bättre efter jag klippt mig, som jag aldrig får tid till haha.. Då kommer jag även börja tipsa om bra hårinpackningar, värmeskydd osv, bra va?

Hur många timmar spenderar du på bloggen varje dag?
Runt 4-5 timmar tror jag, så värt det! Mina läsare är världens bästa <3

Är du nöjd över dig själv?
Jadå det är jag, ser ingen anledning till att man inte ska tycka om sig själv, livet blir så mycket enklare om man gillar sig själv!



:D

Hej lovers, har ni haft en bra dag? Det har iaf jag, fast jäklar vad kallt det är alltså? Har haft min Hollister jacka men ändå frusit? Äh vi får hoppas att solen kommer snart, så mycket skönare då! Men iaf, vad jag jag gjort idag då?.. Direkt efter skolan så drog jag mig hem till Viking, så länge sen? Saknat honom Så vi satt och snackade en massa, myste och bara chillade liksom, skönt det också.. Drog hem efter ett tag och då blev det thaimat till middag, och nu ska jag snart träna lite, snabbduscha och bloggjobba lite! Vad har ni gjort idag då babes? Btw, jag är så jävla lycklig just nu.. ♥

Tog en smygbild också, hehe bloggen måste ju ha bilder? Haha **** * <3
image description


Mål i livet

Jag tycker att mål är jätte viktigt i livet, och jag tror att det är mål och drömmar som gör oss lyckliga - men hur höga mål och krav kan man sätta på sig själv egentligen? Att sätta upp som mål att ha mvg i alla ämnen, få en vältränad kropp, hitta en bra pojkvän, starta en blogg och få den stor, bli modell osv, ja det är klart att det går - men no way att det går att ha dom målen samtidigt, det gäller att sätta upp mål som går att klara och sådär många saker är omöjligt - välj då ut dom 2 viktigaste och börja med dom! Och att tro att man kan leva ett liv som tjejerna i Gossip Girl är inte heller rimligt. Hitta bra mål i livet som passar in, inte för lätta, inte för svåra, utan lagom! Mål som gör dig glad och mål som får dig att bli peppad =D

Jag har många mål, men jag tar inte alla på en gång. Som bloggen, det är ett mål som jag lyckats med, klara av skolan och få bra betyg är något jag jobbar på, den vältränade kroppen är också på g, men målen som att flytta till LA när jag blir äldre osv får vänta lite.. Varje gång jag når ett mål så blir jag så jäkla peppad och det får mig verkligen att älska livet. Och varje gång jag når ett mål som jag kämpat för, så blir jag så mycket starkare.. ♥


School

Hej lovers, är allt bra? Med mig är det toppen, så sjukt skön att det är en ny vecka och att jag är tillbaka i skolan? Tillbaka på banan till 110% nu  Massa planer den här veckan, så ni kommer få följa en hel del roligt + så börjar påsklovet, har massa roliga planer då också - toppen! Taggar med en massa positiv energi, go me  Aja sitter i skolan och försöker plugga lite, svenska - jag fattar inte varför man ska kunna massor om finlitteratur osv? Haha onödigt! Jag slutar snart i alla fall och då drar jag hem till en vän tror jag uppdaterar er om planerna sen, PUSS!


Mini-frågestund! KÖR PÅ

Kör på en mini frågestund för ni verkar ha rätt så många frågor! Jag väljer ut 15 frågor och svarar på dom ikväll, kör på


Sushi

Just nu - Sitter och äter sushi framför repriset av Lyckan i LA och drömmer mig bort om hur det är att leva där, men snart så..  Stora planer! Ska snart platta håret, byta sängkläder, fixa lite i mitt rosa rum, lägga på en ansiktsmask och fixa naglarna om jag hinner det, sen behöver jag min skönhetssömn, skön hemmakväll helt enkelt! Puss älsklingar


Snygg outfit

 
Så snygg men så enkel, love it  Perfekt nu till våren också när solen börjar titta fram så räcker det att ha den stickade tröjan över skjortan och ingen jacka till (så tråkigt när man måste gömma sån här snygga outfit's under en tjock jacka *blink*) Skorna är ju helt galet snygga, väskan också.. Haha vad tycker ni? HISS/DISS?


Skön dag

Förlåt för den sjukt dåliga uppdateringen som har varit idag, jag som har tusen ideer i huvudet och allting? Men behöver chilla lite från bloggen ibland, hoppas ni förstår  Men.. Har haft en sjukt skön dag, tog en långdusch med scrub, hårinpackning, rakade benen osv, och smörjde in mig med kokos bodylotion sen, fräsch tjej? Ohja! Så nu fixade jag en stor fruktsallad och ska fixa lite bloggjobb och bara mysa, så sjukt seg idag alltså?.. Vad gör ni idag sötisar? Brukar ni också köra på ta hand om mig själv dagar på söndag?.. jag älskar det iaf


Words

You don't always have to pretend to be strong. There's no need to prove all the time that everyting is going well. You shouldn't be concerned about what other people are thinking, cry if you need to, it's good to cry out all your tears. Because only then will you be able to smile again


How to love


Min kväll..

Heeeej världens finaste bloggläsare  Kom precis hem efter att ha sprungit runt på stan hela dagen, haft en super mysig dag, träffat bloggläsare, fikat, snackat en MASSA girltalk och bara myst! Avslutade kvällen med att se på bio med Nathalie och Ellinor, Hunger Games - och jäääääklar vad bra den var alltså, tips =D         Men nu ska jag tvätta bort sminket, ta fram jordgubbar, smälta choklad och så ska jag lägga mig i sängen framför en film och mysa. Lovar bra uppdatering imorgon, lite shopping tips, skönhet + annat kul, älskar er ♥


RSS 2.0