strong

Don’t give up. You are strong, and going trough hell is going to make you stronger


Träning igen

Har ju lovat mig själv att jag ska få värsta snygga kroppen till sommaren, så jag tränade precis ett tag, så jäkla skönt! Så imorgon kommer jag ha världens träningsvärk i rumpan och magen hehe, men jaja! Hann att snabbduscha också så smörjde in mig med cocos bodylotion efter - freshfreshfresh  Nu ska jag fixa med lite bloggjobb ett tag och sen får jag se vad som händer, vad gör ni?..

Söt träningsbh jag har va, massa hjärtan? HAHA!


Wiiieee

Hej äääälsklingar, har ni haft en bra dag?! Min dag har varit toppen, vaknade ju super glad och det har hållt i sig hela dagen - nice ju! Klarade mig igenom skolan och sen drog jag in mot stan och mötte Caroline så satt vi och snackade ett tag om allting, mys! Efter fick jag springa iväg till löplabbet och fixa nya inlägg till skorna, sen blev det jakt efter snygga skor och hittade ett par som passade perfekt, visar er senare  Och var precis och hämtade ut ett paket också, så ska kolla vad det är i det nu och sen ska jag fixa en fet frukttallrik och mysa framför en film!


Nu

Nu - subway till middag!


Löplabbet

Just nu - utanför löplabbet och väntar på min låtsaspappa, ska fixa nya inlägg till skorna eftersom jag går så konstigt haha?! Troligtvis ska jag leta efter skor efter också, hittade ett par jäkligt snygga kilklackar igår så hoppas jag hittar dom nu också, skulle behöva UGGS också? Äh får se vad jag hittar, måste gå in nu hehe puuuuuss!


Mot stan

Slutade precis, så skönt ! Så nu ska jag bara fixa till mig lite och sen drar jag in mot stan och möter Caroline så hittar vi på något kul - får se vad det blir! Vad ska ni göra älsklingar?


Shoppingen från igår

Tja babes, sitter ni i skolan just nu? Det gör jag i alla fall, fullt upp med plugget! Men hinner med att blogga lite, så tänkte visa vad jag köpte igår eftersom så många ville det så här kommer det 

En mascara som verkar super bra, har någon av er testat den?..


Två super snygga ringar från Ginatricot


Snygg tröja från Ginatricot


Sjukt söt tshirt från Bikbok


Enkla blåa trosor från H&M - hehe känns lite konstigt att 6000 vet vad jag har under byxorna, borde kanske inte lägga upp?.. Haha


Godmorgon tisdag..

Startade min morgon hur bra som helst, vaknade och skulle kolla mobilen så ser jag att jag fått världens längsta och gulligaste smset av min pojkvän, blev såååhääääääääär glad  Och sen gick jag upp tvättade ansiktet, tog en prommis, fixade mig lite och nu sitter jag med en super god hallonsmoothie i handen och ska straxt springa iväg till bussen, skön morgon? Ohja!


My day

Hej älsklingar, hur mår ni?! Med mig är det toppen i alla fall, alltid lika glad efter jag shoppat hehe  Mötte ju upp Julia så vi drog oss in mot täby centrum och där sprang vi runt i flera timmar och snackade en massa, och en del shopping hann vi också med - behövdes! Så kul att vi börjat umgås igen, för vi har så otroligt många minnen tillsammans och en sån vänskap är dum att kasta bort!

Bjuder på två bilder på oss från i somras


Flyger fritt

Tänkte bjuda på den här sköna låten, visst är den grym? Jag blir galet glad och taggad när jag hör den i alla fall haha!


Just nu

Just nu - Springer runt inne på H&M med Julia och vi leter efter snygga underkläder, får se vad jag hittar ;) Vad gör ni? PUSS


Outfit

Kör på en snygg tröja från H&M och ett par tighta jeans från Jc + lite silversmycken till det, snyggt och enkelt! Och älskar tröjan där bak - öppen med en rosett ( såg nu att rosetten är helt förstörd så fixar en ny nu hehe ), men vad tycker ni?! Mitt mörka hår passade perfekt till det här också


Sköt om håret

Öl - Öl innehåller B-vitaminer som är bra för håret och det ger även håret en massa volym! Vill ni fixa som en inpackning med öl? Så blanda öl, avokado, äggula och olivolja. Lägg ut det i håret och låt verka i 20 minuter, tvätta sen ur ordentligt!

Glans - Vill ni få extra glans i håret utan att använda en massa glansspray osv? Avsluta varje dusch med iskallt vatten och voooilaaa glansigt hår

Sömn - För att håret ska må bra så är sömn jätte viktigt, se till att försöka sova 7 timmar varje natt, hela kroppen mår bra av det!

Värme - Var försiktig med värmen, låt håret självtorka istället för att ta hårfönen, ha toffs någon gång i veckan utan att platta/locka håret!

Ät rätt - Fisk, ägg, mjölk, kyckling, grönt te osv gör att kroppen får i sig en massa bra vitaminer som också gör så att håret ser bättre ut och växer snabbare!


Ha en grym dag!

Godmorgon älsklingar ♥ Vaknade precis med ett feeeett stort leende när jag kom på att jag är ledig idag, skönt! Så nu ska jag få frukost på sängen och sen ska jag träna, uppdaterar med planerna lite senare, PUSSS


:)

Var precis och köpte en sallad på donken, så nu ska jag ta ner datorn till matbordet och sätta mig där med lugn musik på och bloggjobba medans jag äter, håller ju fortfarande på med ett grymt projekt till bloggen - snart klart och ni kommer älska det! Hehe men vad ska ni göra ikväll babes? PUSS


Locktång?..

Jag tycker det är så jäkla snyggt när man har långt hår och fixar snygga lockar med en locktång, snygga lockar i håret kan göra en tråkig outfit galet snygg?! Och när jag färgar askblont så kommer det bli ännu snyggare, whoooopp Men varför har jag ingen locktång då? Ingenaing! Så i veckan tänkte jag köpa hem, har ni tips på någon bra som gör ungefär likadana lockar som Kenza har på den här bilden?..


Kärlek

Hehe fattar ni nu vad jag menar med alla facebook statusar om att min pojkvän är bäst?.. Kolla det här han skicka liksom, aww  Jag älskar dig föralltid <3

" Du vet verkligen inte hur mycket jag älskar dig , du betyder exakt allt för mig. Utan dig är jag ingenting , varje ord jag säger är sanningen , tro mig älskling. Om jag förlorar dig så blir det ingen soluppgång , förlorar jag dig blir inte himlen klar. Jag ska ha dig vid min sida hela tiden. Om man kollar riktigt noga på molnen står det klart o tydligt " ***** (namn) älskar sin Juliah" , o du vet att jag älskar dig såhääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket. Mitt hjärta tillhör dig älskling , du har mitt hjärta i dina händer och den kan ingen ta ifrån dig. Du lyser upp min dag för du lyser , det är du och jag baby , det här är våran tid ;) Jag lever min dröm för du är min nu. Helt plötsligt börjar jag sjunga kärleks låtar för jag är käär :D Mitt hjärta är låst och det är bara du som har nyckeln , jag känner mig på toppen av världen med dig älskling. Om du behöver mig smsa bara 1 4 3 till mig så kommer jag direkt. Jag älskar dig älskling , alltid du och jag. Puuuuuuuss  "




Haha?..

Skulle ju fräscha till mitt hår med en ny hårfärg, och tänkte att jag kunde färga det hemma.. Men det här är resultatet, haha seriöst??! Har massa färg på magen och benen också, bara jag som lyckas med sånt här haha.. Tips på hur man får bort färg från huden?!
Sista gången jag färgar mitt hår hemma, nu får det bli hos frisören!


Saker att göra


* Träna - ut och springa + en massa rumpövningar och mage!

* Duscha - raka benen, scrub, hårinpackning osv + färga håret!

* Lägga på en ansiktsmask och fixa naglarna riktigt snygga ;)

* Bloggjobba

* Koppla av med en tjejtidning och en kopp grönt te..


Tävling - vinn iphoneskal

Kör igång en rolig tävling där ni kan vinna ett valfritt iphoneskal, har ni igen iphone - varför inte vara med och tävla och ge bort i present till någon?.. Här hittar ni länken till deras facebook sida http://www.facebook.com/#!/SkinzaSE och alla regler finns nedan! KÖR PÅ



Just nu

Brunch på Vaxholms Stadshotell, mys! Vad gör ni? :)


Brunch

Har precis fixat till mig lite, kör på en snygg spets tröja från Hollister, jeans från JC, smycken från http://miaz.se/ och http://thejewellerybakery.se/ + en svart väska, Hollister jacka och converse ute, snyggt ju?! Nu ska jag åka iväg mot Vaxholm för att äta brunch och senare kanske det blir täby för lite shopping, får se


Ni gör mig så glad

Jag blir så glad för allt ni gör för mig, ni skickar idolbilder till mig, ni bakar muffins med mitt namn på, ni skriver långa texter som jag blir så sjukt glad av att läsa + tusen fler saker, ni är helt underbara och ni får mig alltid så glad, jag älskar er alla ♥

" Tja Juliah! :) Här får du en idolbild av mig, tycker du förtjänar det, för du är verkligen grym =) Kram / http://aliciajasmine.blogg.se "


" ÄLSKAR DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG ! PUSSSSSSSSSSS SVARA GÄRNA ! LOVE YOU ! SKULLE BLIVIGT GLAD FÖR SVAR ! PUSS  SKICKA GÄRNA ETT SMS OXÅ ! PUSSS "


" Här är en idolbild till dig som jag gjorde nyss :) Jag gjorde den bara för att jag älskar din blogg + att jag beundrar verkligen din starkhet! Och så är du super duper jätte söt :D Kolla gärna på min blogg också: http://annamatildaz.blogg.se/ KRAAAM "


" älskar din blogg juliah, fortsätt att vara så stark så kommer du gå långt i livet!  / http://victoriaarosen.blogg.se/ "


" Här är en idolbild till dig, fortsätt att kämpa!  // http://oturs.blogg.se/


" Du är en 13 åring tjej som precis e som någon annan 13 årig tjej men du har gått igenom dubbelt så mycket som en vanlig person och du är stark och det e du fortfarande och jag tycker du e så cool att du fortsätter skriver om ditt liv :) "


" Brukar aldrig annars göra idolbilder till folk. Men nu var jag bara tvungen! Jag tycker att du är så himla stark efter att ha mist så många i din familj. Fortsätt så! Du är en stor förebild för många unga.  - Mirella ~ http://mirellas.se/ "



" Hej Juliah, ville bara säga att du är så otroligt stark som kämpar, fortsätt kämpa vad som än händer. Älskar din blogg, har blivit helt beroende av den haha! Pusspuss http://daniellaevelina.blogg.se/  :) "

 


E.L.F Cosmetics

Börjar morgonen med att visa er vad som fanns i paket 2.. I paket 2 fick jag smink från http://www.eyeslipsface.se/ och blev super glad när jag öppnade det för har hört så mycket bra från dera smink - tack så jätte mycket! Och jag har provat allt jag fick hem och även jag är jätte nöjd, så när det är slut beställer jag nytt därifrån, nice! Och deras priser är så sjukt billiga, så vad sägs om billigt smink som är riktigt bra? Aldrig fel  Så kika in där det finns bl.a - nagellack, massa snygga ögonskuggor, mascaror, snygga läppglans i alla färger, borstar, produkter som får sminket att hålla bättre osv - lovar att ni hittar det där för under 60 kr/st http://www.eyeslipsface.se/


Allting är perfekt

Jag har alltid velat ha ett perfekt liv, det har jag sagt ända sen jag lärde mig prata. Men mitt liv blev inte alls som jag ville, jag förlorade min syster pappa & mamma, jag har gått igenom ett helvete 3 gånger, det är/har inte varit lätt -  men nu har jag fått kontroll på allting och mitt liv känns så jävla underbart! Jag driver en blogg som växer mer för varje dag och jag hjälper flera olika tonåringar varje dag, jag har en massa projekt på gång som jag är otroligt taggad på att få visa er, jag har råd att göra allting jag vill göra för att jag tjänar mina egna pengar fast jag bara är 13 år, jag har världens finaste vänner som jag alltid skrattar med, min pojkvän är helt underbar och betyder allt för mig, jag har börjat gå normala tider i skolan och klarar mig riktigt bra, jag ska straxt flytta till ett nytt hus med min låtsaspappa och få en nystart , listan på alla bra saker är lång. Jag lever och jag kämpar för min familj, jag vet att dom är otroligt stolta över mig och jag är också otroligt stolt över mig själv. Jag vet precis vad jag går för - nu är det bara att köra på för ingenting kan gå fel!


Ny hårinpackning

När vi stressade runt i stan så hann jag med att köpa en ny hårinpackning, har hört att den ska vara bra så ska prova den, har ni testat den?.. Känner verkligen att jag måste fräscha till mitt hår så imorgon blir det att färga håret, askblont eller samma färg jag har nu?.. Får se! Måste även börja ta hand om mitt hår igen så det håller sig snyggt, så kommer upp en massa tips om hår senare, blir det bra?


Så grymt

Tjaaaa sötisar  Kom precis hem och har fixat lite småsaker, och jag är på ett jäkligt bra humör så snart ska jag sätta på musiken på högsta och dansa galet i fleeeraaa timmar hehe! Men hur har min dag sett ut då? Jag mötte Denice och Amanda så drog vi mot stan och satte oss på waynes och tog varsinn chailatte ( waynes chailatte är godast haha ) och muffins och satt där och snackade och skrattade i någon timme, och sen skulle vi shoppa men så hann vi in i ett par affärer och sen stängde allting? Haha så sura vi blev, så Denice drog till sin syster och jag och Amanda drog till donken och satt där och dansade, sjöng, skrattade och flummade galet mycket så vi fick en del blickar *blink* Har så galet kul med dom alltså jag har nog aldrig skrattat såhär mycket, hääärligt!


Sååå glad

Länge sen jag skrattade såhär mycket, berättar om dagen när jag kommer hem sen! Men vad gör jag just nu då? Sitter på tåget med en redbull för att vakna till lite, får se vad som händer.. PUSS


Paket nr 1

Fick ju hem 2 paket igår och tänkte visa ett av dom nu, visar det andra senare! I det första så var det en två super snygga skal och annat smått och gott till min iphone från http://www.skinza.se/ - tack så jätte mycket! Så nu är min iPhone riktigt snygg, och visst vill ni också ha snygga iphone's? Kika in där för dom har galet snygga skal och alla är under 100lappen + så har dom även högtalare osv! http://skinza.se/


Let's go

Har precis fixat klart mig och har på mig en vit tröja med guldragkedjor på axlarna och en massa guldsmycken till det, snyggt va?! Men nu ska jag möta upp Denice och Amanda så ska vi hitta på något kul, troligtvis blir det shopping, massa snack, middag ute osv - en tjejdag helt enkelt  Och jag lovar bra uppdatering, toppen va?! Hoppas ni får en super bra lördag, puss älsklingar!


.

You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel


Godmorgon.. ;)

Godmorgon sötisar, skönt med lördag eller hur? Och det var galet skönt att få vakna i min egna mjuka säng haha! Jag startade min morgon med en powerwalk i 45 minuter och sen fixade jag en super god smoothie till frukost, så nu är jag reda för en dag full av planer, nice ju.. Nu ska jag fixa till en snygg outfit och sen fixa till mig lite, uppdaterar senare! PUSS


(
bröt min nagel i småland också, fult va? haha )


Fräscht


Just nu.. Så fräsch, tränat, nyduschad och smörjde precis in mig med en bodylotion dom doftar galet gott, nice ju?! Så nu ska jag bädda ner mig i sängen i min stora mysiga Ed Hardy tjocktröja och se en riktigt tjejfilm och sen måste jag få min skönhetssömn.. Puss


JuliahOfSweden muffins

Kolla vilka snygga muffins?  La ju ut mitt nummer ett tag på facebook och då var det två super söta tjejer som ringde mig och var jätte gulliga så har snackat lite med dom sen dess, och för ett par dagar sen så mmsade dom den här bilden på muffins som dom bakat och skrivit " Juliah Of Sweden " på, hur gulligt?! Blev super glad! Tjejernas bloggar hittar ni här http://wilmaaaoscarsson.blogg.se/ http://teaelinhasterikssons.blogg.se/

image description


Bjuder på lite skön musik


Hemma + paket

Åhhh gud vad skönt att vara hemma i Stockholm igen.. Det första jag möttes av när jag kom hem var två paket, nice ju? Visar senare!! Men nu ska jag hoppa in i duschen, dra på mig min rosa mjukisdress, fixa lite middag och sen blir det att bara ta det lugnt och planera dom sista planera för helgen, skönt! Vad ska ni göra?..


MOT STOCKHOLM

Guuuuuuuuuuuud vad skönt att åka hem igen, uppaterar senare med lite bilder från veckan och annat kul. PUSS


Träningskläder

Är ni ute efter snygga träningskläder till bra priser? Då är det perfekt att gå in på mitt shop och kika runt lite - för jag har lagt in en massa snygga träningskläder för både ute och inne, snygga färger också  Fixade precis ett collage på en massa snygga träningskläder för både inne och ute, ni hittar ännu mer här http://www.mylovebasket.com/se/profile/julia-strand-3663309


hahah ;)

Gjorde en videoblogg för någon vecka sen där min låtsaspappa berättar hur jag blir om jag inte får shoppa, haha ;) Och lite flumm blev det också, sådär har ni nog aldrig sett mig förut haha! Puss babes


:(

Åh suck börjar bli riktigt less nu, internet funkar inte alls som det ska och jag kan inte uppdatera och jag som har en massa att berätta för er? Men klarar ni er utan uppdatering till Fredag?.. Hoppas det, för då kör jag igång som vanligt och kommer upp en tävling i helgen också
Nu ska jag springa iväg till lunchen och tror att jag har slöjd resten av dagen sen?.. Får se, men hoppas ni har det bra älsklingar, saknar er hehe puss!

Du och jag under täcket baby?


Babys

Gud vad skönt det är att vara här, gör ju lite som man själv vill liksom.. Som att sitta i sängen och äta choklad till frukost och blogga samtidigt? Rätt nice  Har ni det bra eller?.. Tror jag börjar om ca. 10 minuter så ska straxt dra på mig min onepiece och fixa en bulle så är jag klar haha, börjar med teknik sen hemkunskap och sen sluuuut så då ska vi gå till ica och köpa med oss lite gott till kvällen, tror det blir myskväll igen?.. Och ska även fixa lite skönhetstips, bilder på rummet, idolbilder osv, så håll utkik! PUSS


Åh suck..

Hej älsklingar, försöker fixa internet osv här som en galning, så hoppas jag kan komma igång med bloggandet ordentligt imorgon! Men i alla fall.. Min mobil har varit bombad hela dagen för la ju ut mitt nummer på facebook, och för ett tag sen ringde det två super söta tjejer och sa att dom älskade min blogg osv, så snackade ett tag med dom Alla mina läsare är verkligen underbara, all kärlek till er!!

Men som sagt, ska försöka fixa internet nu så hoppas vi på att jag uppdaterar grymt bra imorgon, puss!!

This or that

Shoppa en hel dag / ligga hemma i sängen och kolla på filmer

Choklad / Ben & Jerrys

Blogga / Shoppa

Platta håret
/ locka håret

Äta ute / äta hemma

Smsa / prata i telefon

Sommar / vinter

Vaniljlatte / Chailatte


Gamleby nu..

Direkt när vi kom fram så började alla skrika så kollade jag ut och bah WHAAAT MITT I SKOGEN?! Så alla fick lite panik, har dom ens H&M här? hehe! Men tror det blir mycket bättre när vi fixat till rummen ordentligt osv, kan visa bilder på rummen senare! Men nu tror jag att vi skulle ut på en promenad och är lite sen så alla väntar på mig så måste rusa haha, så ni får ha det grymt sålänge! BTW - toppen att internet funkade eller hur?


Lets go ;)

Lyckades vakna till efter en redbull hehe! Sen blev det en god frukost med tjejorna och lite planer inför Gamleby, kommer nog bli riktigt grymt! Och det verkar som att jag hade en ett par läsare där - kul ju  Men nu ska vi få skjuss till skolan och sen tar hela skolan bussen, visst brukar bussresan nästan va bäst? Hahah! Men ni får ha en grym dag babes, ska försöka uppdatera på en gång när jag kommer dit.. puss
Åker i min sköna onepiece helt osminkad med en slarvig toffs, skönt!

Godmorgon..

Försöker vakna till med en redbull..


Just nu

Hos Ellinor nu och Felicia står och färgar hennes hår, blir nog snyggt! Jag sitter och funderar på hur jag ska fixa mitt hår också, askblont typ.. ;) men det fixas nästa vecka!
Vad gör ni? PUSS


Vart åker jag imorgon?..


En snabb förklaring på vart jag ska åka imorgon, är det någon av mina läsare som bor där?..



Dagens Planer

 Träna och sen äta en suuuuper god frukost
 Fixa på mitt rum så det blir rent och fräscht
 Åka iväg och shoppa lite till veckan som kommer..
 Packa
 Göra mig riktigt fräsch - långdusch scrub raka benen, BUS osv..

Haha godmorgon snyggingar.. Rätt mycket på schemat idag, så det är nog dags att jag börjar fixa allting nu och ska även göra ett videoinlägg och berätta vart jag ska, så håll utkik! PUSS


Kvällens mysiga outfit


Nice ju

Håller på att fixa med min " shop " just nu, lägger in en massa nytt osv! Det är perfekt att jag har den, för ni säger alltid att jag har så snygg klädsmak och så har jag en sida där jag lägger in en massa snyggt som jag älskar? Perfekt för er som gillar mina kläder ju ( och ni kan ju beställa från den sidan )! Men fixade precis ett snabbt collage på en liten mini del av allt som finns, men visst är det snygga saker? Ni hittar mer här http://www.mylovebasket.com/se/profile/julia-strand-3663309


Nu blir det mys

Vad ska ni göra ikväll sötisar?.. Själv så tog jag precis fram redbull, choklad, kakor, godis osv och ska sätta på en tjejfilm - och ringde precis lite kompisar som kommer hit och gör mig sällskap! Så blir en riktigt film/tjejkväll med filmer, massa gott, tjejsnack osv, mys ju!


Filmtips

Babes!! Har ni tips på bra filmer som jag kan se ikväll - skulle vara grymt om ni kunde tipsa om era favorit filmer?


Hello Kitty

Satt precis och kikade runt på lite hårvård osv, för skulle behöva en extra plattång och vet ni vad jag hittade då? Jag hittade en grymt snygg Hello Kitty plattång + en hårfön med Hello Kitty på - är inte det hur gulligt som helst? För tänk vad glad man skulle bli på morgonen när man tar fram plattången/hårfönen och så är söta Hello Kitty där!! Haha kanske beställer, båda är snygga och verkar ganska bra! Ni hittar det på den här sidan föresten http://linn-lay.se/


Här bor jag

Är ni sugna på att se hur mitt hus ser ut? Tror ni är det eftersom ni frågar varje dag om jag kan visa mitt hus, och nu tänkte jag fixa det! Älskar huset jag bor i nu, sjötomt, egen brygga osv - men jag har bott i det här huset 6 år med mamma nu och det är dags att lämna en del saker bakom mig och flytta till ett annat hus med Roger och börja om på nytt, förstår ni? Och det nya huset kommer också bli nice, mitt rum kommer bli så ballt haha! Men iaf  Såhär ser köket, ett sovrum ( mitt sovrum vet ni redan hur det ser ut ju ) och en del av tomten, vad tycker ni?


( bilderna är tagna i somras då vi hade en fotograf här för vi skulle ta bilder till försäljningen )


Back on track

Försvann från bloggen ett par timmar, och kan säga att det behövdes - har stressat som en idiot alla dagar den här veckan och haft saker att göra hela tiden och sovit 4 timmar per natt, och min kropp klarar inte av det så när det hände en grej imorse så sprack allting och jag tappade all energi. Men nu har jag tagit det lugnt och mår mycket bättre, så blir en skön lördag hemma! Vad ska ni göra snyggingar?


..

 Jag ingenaning om vad jag ska göra i en sånhär situation - arg sur ledsen och besviken. Dom som säger att man betyder allt för dom, det är oftast dom som kastar en hit och dit och tror att man stannar kvar med ett leende. Jag orkar inte, uppdaterar när jag mår bättre, puss


Rosa brud

Jag just nu... Godmorgon typ


Godnatt snyggingar

Så sjukt sliten efter den här veckan, har haft saker att göra från 5 på morgonen till 11 på kvällen, pluggat stenhårt i skolan, träffat en massa kompisar, köpt hus, packat, shoppat en hel del, fått statestiken gå upp liiiiite till osv, nice ju! Men nu behöver jag några timmars sömn för att sen vakna pigg och glad imorgon för då händer det grejer - haha berättar imorgon! Puss och godnatt sötisar!


My night

Tjaaaa sötisar, har ni haft en bra fredag eller? Det har i alla fall jag haft, vill ni veta vad jag gjorde?... Började med att jag och Amanda drog och fixade lite presenter till Fia, fikade på espresso house och sen drog vi hem till Amanda och fixade oss galet snygga - och jag hade min snygga paljett tröja ( ni ser bilden ) svarta jeans + en massa smycken! Vi hade 2-3t timmar på oss men vi kom ändå 30 minuter försent, men fint folk kommer alltid sent hehe  Men där så var det en massa härliga brudar så vi åt en god middag, snackade en massa, såg en rolig tjejfilm och ja en massa annat skoj - hoppas verkligen jag får träffa alla igen, sjukt roliga!


I taxin

I taxin påväg hem, haft en grym kväll! Berättar allt när jag kommer hem, PUSS


Videoblogg

Ett hackigt och oseriöst videoblogg med Amanda, hälsar även till min pojkvän typ haha! Men nu ska vi springa iväg, tjejmiddagen har redan börjat?


Vad tycker ni?

Kom precis hem till Amanda, vi var och fixade lite presenter  Och nu ska vi börja fixa oss, och jag har ett stooort problem - ingenting att ha på mig?! Har en tröja med massa paljetter och glitter nu, är det för mycket eller? Behöver akut hjälp sötisar!!

Helg babes

Slutade precis och nu är det helg på riktigt, såååååå nice  Så nu ska jag möta Amanda och så ska vi fixa en sak i täby centrum och sen drar vi nånstans och fixar till oss och byter om och senare ikväll så blir det Fia's tjejmiddag - så kommer ha en super fredag! Och inatt blir det att fixa en massa i mitt rum, för på lördag så kommer min ******** hit, kommer bli en sjukt grym helg med en massa mys *blink* ! Vad ska ni göra snyggingar?

Bjuder på en bild från i somras, visst har jag förändrats?..


WEN

WEN Cleansing Conditioner har tagits fram för att vårda och ge ny näring åt ditt hår utan att använda laurylsulfater och rengöringsmedel som finns i många vanliga schampon.  Med WEN kan du rengöra ditt hår utan att avlägsna dess naturliga oljor, styrka och glans. WEN hårvårdssystem innehåller noga utvalda örter och andra naturliga ingredienser som gör håret glansigt och följsamt samt hjälper till att bevara färg och fukt..

Sådär beskrivs WEN's hårvårdsprodukter, och visst låter det grymt - jag funderar på om jag beställa hem det och ta hand om mitt hår extra mycket ett tag, får se! Har någon av er testat det föresten?


Godmorgon Fredag

Äntligen så är det .. Godmorgon sötisar, har ni haft en bra morgon? Det har jag i alla fall, vaknade med ett stooort leende och gick direkt ut på en powerwalk ett tag och sen blev det lite hemmaträning också, efter så fixade jag en super god smoothie och nu har jag precis fixat till mig lite, så nu ska jag få skjuss till skolan och fixa timmarna där så ni får planerna för dagen/kvällen senare idag, blir det bra?! Hoppas det, puss


Nyduschad

Så fräsch nu, kom precis ut från duschen och nu ska jag fixa en chailatte och sen fixa lite bloggjobb! PUSS


Sååå nice

Tja sötisar, har ni haft en bra dag? Det har jag haft även fast jag försov mig imorse och sprang iväg till skolan helt osminkad, haha och slutade skolan med ett grymt möte - så nu är jag sjukt taggad på allting och livet leker  Men vad händer ikväll då? Det ser ni på  den "klassiska blogglistan" jag gjorde under, skön kväll va?

 Äta en suuper god middag
 Träna
 Svara på  3 vikta mail + en en del från er bloggläsare!
 Långdusch - raka benen, scrub, osv!


Bloggtips


Måste verkligen tipsa om Alexandra's super snygga och härliga blogg, hon är en glad brud som älskar allt med shopping, kläder och mode - så det finns en hel del skoj i hennes blogg! Hon ligger även i toppen av alla myshowroom's bloggar + så hittar ni en massa roliga tävlingar om märkeskläder osv! Hennes blogg hittar ni här http://vadfanskajagheta.se/


Hollister igår

Lovade ju er att jag skulle visa vad jag köpte från Hollister igår, och jag fick med mig en vit snygg enkel tröja som passar perfekt till vardags med tajta jeans, kilklackar/converse och en snygg väska + lite smycken! Visst är den snygg?


PUSS

Hoppas ni får en grym dag babes, för det ska jag ha! PUUUSSS


DagensBlogg vinnare

Dagens Blogg vinnare blev snygga Sara, så grattis! Hoppas du blir glad! http://ssagawetterberg.blogg.se/


Egen våning

Vad säger ni om en helt egen våning med en stor walk in closet, stort badrum, ett feeeeett stort rosa sovrum med världens mjukaste säng, stora speglar överallt och helt rosa osv, precis så kommer min egna våning se ut i vårat nya hus  Så ni kanske förstår vad vi gjorde ikväll? Skrev på en massa papper för huset, och när jag kommer hem har jag fått ett super mail från ett företag så nu startar jag ett projekt med dom, galet!!



UPPDATE - Det verkar som att en del av er blivit riktigt sura för bilderna jag lagt upp för det är tydligen någon annans rum det där och ni anklagar mig för att jag sagt att det ser ut sådär. Men stopp nu va? Jag har aldrig sagt att det ser ut sådär, det är så jag ska fixa det! Puss på er också!


Shopping igen.. :)

Mötte upp Julia i täby, så skönt att få träffa henne och prata om allt som hänt - det behövdes verkligen! Så vi tog en fika på espresso house + så hann vi båda med lite shopping! Fick med mig en snygg påse från Hollister, ni måste ju erkänna att killen på bilder är galet snygg?! Haha jaja, visar vad det är i lite senare, för nu har jag super bråttom! Ska äta middag, fixa till mig och sen springa iväg på ett möte med min låtsaspappa och skriva på en viktig sak, kan ni gissa vad?


Just nu

Köpte precis lite mellis som jag ska äta efter jag bloggat så jag inte svälter. Haha men nu blir det shopping med en vän som jag inte träffat på sjuuuukt länge så det blir nice.. Vad gör ni snyggingar??


Nails

Fixade naglarna för ett par dagar sen, vanlig fransk manikyr blev det bara - men visst ser det snyggt och fräscht ut?! Fixar man nagarna snyggt så blir det som en snygg detalj som alla lägger märkte till - och vem vill inte vara snygg även på händerna? Haha  Så senare i veckan kommer det upp en massa tips på hur man kan fixa naglarna osv, håll utkik!


Kööööör på ;)


Smoothie recept

Sprungit runt i mjukiskläder hela morgonen och fixat mig, går ju upp klockan 5 för att hinna allting? Galet tidigt ju, och juste!! Fått lite frågor om hur jag gör min smoothie, så tänkte berätta det för er.. Det är att bara att ta så mycket yoghurt ni vill ha, ta i en halv banan och en massa blåbär tills ni tycker att det räcker - mixa allting och viiiiips så har ni ett asgod och fräsch smoothie  Men nu måste jag byta om mig och springa iväg till bussen, så ni får ha en bra dag babes!


Viktigt!!

VIKTIGT!! Jag åker till Småland på måndag ( mer om det i helgen ) och dit jag ska finns det inget internet, och gissa vilken panik jag fick när jag hörde det och förstod att jag inte skulle kunna blogga?! Men nu ska jag lösa det och köpa ett trådlöst internet ( elle vad det nu heter ) och tänkte kolla med er vilket som är bäst av 3, Telia eller tele2 vilket ska jag köpa och vilket funkar bäst?
Hehe hoppas ni förstår, puss


Shoppinggalen

Åh ni vet hur shoppinggalen jag är eller hur? Och har inte shoppat på en vecka för att jag ska försöka hålla mig undan från det, men hur tror ni det går? Slutar med att jag sitter och kollar på skor varje kväll, och nu har jag hittat ett par som är enkla, höga och galet snygga - nästan tvungen och beställa ju?.. Vad tycker ni?  Btw så hittar ni en del nya och snygga skor här http://www.mylovebasket.com/se/profile/julia-strand-3663309


Plugg på café

Tjaaa sötisar, äntligen sitter jag vid en dator och kan blogga skönt! Har haft så otroligt mycket ett tag så hinner ju knappt blogga, och mår seriöst dåligt av det hehe.. Men iaf , vad har ni gjort idag snyggingar? Själv så drog jag in till stan med Ellinor, Felicia och Nathalie efter skolan och vi började kika på lite kläder och sen satte vi oss på ett jätte mysigt café och gjorde klart lite plugg tillsammans och snackade en massa, mys!


Saknaden är stor

En dag när jag var påväg hem från mamma som låg på sjukhuset så hade jag en jätte dålig dag, och hade redan brytit ihop i mammas knä på sjukhuset, och i bilen grät jag ännu mer och så fortsatte det hela dagen. Och det gör verkligen ont när jag tänker på hur hemskt det var att se min egen mamma sådär svag, och jag kunde inte göra nånting - bara se hur cancern tog död på allting.

Min mamma fick aldrig se mig i min skolavslutningsklänning, hon fick aldrig se allt jag lärt mig på så kort tid, hon kommer inte kunna se mig ta studenten, hon kommer inte kunna hjälpa mig med alla val som kommer i livet, och jag ska stå på egna ben och klara mig utan min mamma?. Men jag vet hur stark jag är, jag vet att jag klarar allt, jag är oslagbar. Och mamma är med mig hela tiden, men i en annan värld. Jag älskar och saknar dig


Staaaaaan

Påväg till stan med brudarna nu, vi ska mysa i stan på ett fik och försöka plugga samtidigt som vi ska snacka tjejsnack?.. ;) Vad gör ni babes ?


Stronger


Godmorgon.. :)

image description
Godmorgon sötisar, har ni haft en bra morgon? Det har jag i alla fall, började med träning, snabbdusch, en god smoothie och sen har jag hunnit att fixa till mig lite, så nu är jag redo för en dag - och har en massa roliga saker att göra idag! Ska till stan med brudarna efter skolan, och senare ett telefonmöte tror jag! Men ni får ha det grymt sötisar, så uppdaterar jag med mobilen sen! PUSS


Ben & Jerrys

Hej älsklingar, har inte hunnit sitta vid datorn idag för har haft fullt upp hela dagen.. - vad har ni gjort?  Men nu ska jag faktist hinna ta det lugnt, jag ska krypa ner i sängen med en Ben & Jerry's glass och se en film och bara mysa, skönt!



Favoriten?

Sist jag gjorde ett sånthär collage så tyckte ni att det var kul, så jag fixar det igen! Dom här 4 outfitsen har jag haft på mig förra veckan, vilken är favoriten? Min favorit är 3an tror jag!


Puss

Slutade precis och sitter på bussen mot stan, ska möta upp en vän och snacka lite och sånt! Vad gör ni babes? Puss ;)


Bli motiverad till skolan


Sätt upp mål - Man klarar ingenting utan viljan, så bestäm er för att ni ska plugga och gå ut med bra betyg. Så passa på att sätta upp lite mål för varje ämne, satsa högre på det ni kan bättre och lite lägre på det som ni har svårare för! Men pressa er själva inte för hårt, utan lagom!

Nytt skolmaterial - Köp lite nytt till skolan; mappar, pennor, sudd, block osv för visst är det roligare att plugga med snygga saker?!

Almenacka - Det är perfekt att ha i skolan, skriv upp när läxorna ska lämnas in och när det är prov. Då blir det jätte lätt att hålla koll på allting!

Fokusera -  planera in i almenackan att du ska plugga ett par gånger i veckan, viktigt att det blir som du bestämt då också! Varför inte dra in till stan och sätta sig på ett mysigt fik med en massa goa och glada kompisar och plugga? att plugga måste inte vara tråkigt! Gör även läxorna i tid och plugga till proven i tid!

Belöningar - Belöningar är viktigt och gör det mycket lättare att plugga, te.x jag har så att efter varje steg jag redovisat får jag pengar + så får jag pengar för varje betyg också - och det får mig sjukt motiverad! Men har ni andra saker ni blir glada över? en god middag på favorit restaurangen? se bio med hela familjen? vad som helst! Prata ihop er med era föräldrar!

Va stolt - Va stolt över dig själv om du gjort något bra i skolan, det ger positiv energi och ett bättre sätt att tänka!

Min blogg handlar inte om skolan, men att ge lite tips är väl bara bra? Fixar man skolan bra så får man en sjukt bra framtid, och vem vill inte leva ett lyxliv?.. Så vill ni ha fler tips babes?


Massa planer ;)

Bara jag som har planer för varje dag hela veckan? Är så sjukt taggad för den här veckan, kommer ha det galet grymt och ni kommer få följa allting på bloggen, är ni berädda på att läsa en massa intressant och galet eller? Hehe det är ni säkert! Godmorgon föresten..


Svaren om min familj

Vad hände med din pappa?
Min pappa var alkoholist och drack väldigt mycket alkohol, och tillslut orkade inte hans kropp mer så hjärtat la av och han dog väldigt snabbt hemma i sin lägenhet.

Vad hände med din syster?
Min syster och hennes kompis var ute och körde bil och det var väldigt halt, så deras bil åkte över till fel fil och det kom en annan bil och körde rakt in i dom och båda två dog på en gång i bilen.

Vad hände med din mamma?
Min mamma fick cancer och dog efter 2 cellgiftbehandlingar och 1 operation, kroppen orkade inte längre för cancern var så stark.

Hur fick du reda på att din pappa/syster hade dött?
När min syster dog så var det mamma som berättade det för mig och Caroline, hon fixade frukost på sängen och vi satt och pratade ett tag och allting var jätte bra, tills mamma berättade att Linnea ( min syster ) hade dött, och jag grät floder.
När pappa hade dött så var det mamma som berättade det för mig också, jag skulle ha utvecklingsamtal och satt och väntade i skolan på mamma medans min lärare fixade med papper osv, men sen kom min lärare och sa att vi tar utvecklingsamtalet en annan gång och att mamma väntade ute i bilen, och klart jag blev glad för att slippa utvecklingsamtalet. Men när jag kommer ut till bilen och sätter mig så såg jag att mamma hade gråtit och var jätte ledsen, och jag frågade direkt vad som hade hänt men hon ville vänta tills vi kom hem - men jag ville veta på en gång. Det ända jag kommer ihåg att hon sa var " din pappa Juliah, han är död" sen blev det helt svart och jag kunde inte tänka, jag förstod ingenting och jag bara grät en massa.

Vad hade din mamam för cancer?
Min mamma hade äggstockscancer, som sen började sprida sig väldigt snabbt i kroppen.

Hur känns det idag när dom dött?
Jag kan faktist inte beskriva den känslan, det är helt omöjligt. Det gör så ont i mig när jag tänker på det och jag blir jätte ledsen, men jag är också en väldigt glad, stark och positiv tjej - så jag lever för deras skull och försöker göra det bästa av situationen.

Har du känt att du vill dö efter allt som hänt?
Nej jag har aldrig känt att jag vill dö, jag har känt att jag mår riktigt dåligt och att mitt liv känns som skit i vissa stunder, men jag försöker hålla tankarna borta från att dö osv! Jag vill klara mig och kämpa för min familj!

Hur känns det när du te.x är hos en kompis och ser henne/hanns mamma och pappa? Är det inte jobbigt?
Jo ibland kan det kännas jätte jobbigt, men det blir som en bearbetning också!

Bodde din mamma och pappa tillsammans?
Nej det gjorde dom inte, för pappa valde alkoholen istället pga sitt alkoholberoende och mamma kunde inte hjälpa honom, hon försökte tusen gånger men det gick inte.  så mamma har bott med Roger sen jag var 6 år!

Bodde du varannan vecka osv?
Nej jag bodde hos mamma för jag kunde inte bo hos pappa pga att han drack för mycket, men jag träffade pappa såfort han inte drack och sov där några gånger i månaden!

Varför sa din syster upp kontakten med dig? ( caroline )
Det var en massa känslor efter allt som hänt som blev fel, men vi har löst det nu för vi båda vet att vi behöver varandra!

Du skriver mest om din mamma, var det värst när hon dog än när din syster och pappa dog?
Alltså det har varit lika jobbigt alla gångerna, men jag var närmast min mamma och efter min pappa och ena syster dog så blev jag ännu närmre mamma och hon var den ända som var kvar och hjälpte mig - och perioden på sjukhuset när mamma var sjuk gjorde det ännu jobbigare, så på det sättet var det jobbigare även fast det inte alls går att säga så!

Hur kan du vara så stark?
Jag är inte alltid stark, jag faller många gånger och mår jätte dåligt då och då, allting går i perioder. Men jag har viljan att ha ett bra liv, och jag vet att min syster pappa och mamma vill att jag ska ha det bra, så jag kämpar på och lever för dom! För att kunna vara stark måste man också kunna vara svag, det är viktigt.

Vem bor du med nu?
Jag bor med Roger ( som min mamma var gift med ) och jag är otroligt glad över att han vill bo med mig och trivs jätte bra med honom!

Kan du kalla Roger för pappa?
Alltså, jag kallar honom för Roger men ibland kan det bli pappa också!




:D

Gud vilken skön dag det har varit, kände verkligen att jag behövde ta hand om mig själv extra mycket! Har hunnit med att planera klart helgen också, och tro mig - ni kommer älska det som kommer hända i helgen och jag kommer ha galet mysigt.. kan ni gissa?  Mer om det senare!   Men vad är en bra dag utan sushi till middag? haha så det blev självklart sushi till middag tillsammans med Roger och en massa snack! Vag gör ni? PUSS


Just nu

Freshfreshfresh  Kom precis ut från duschen och smörjde direkt in mig med en cocos bodylotion och la på en ansiktsmask, skönt! Vad gör ni sötisar?


Tonight Tonight

Bjuder på lite skön musik så ni har något att lyssna på, för visst är den här låten grym? Speciellt inne på Hollister när man står i provrummet och sjunger med till den här, haha ;)


OMG

Godmorgon sunshines, allt bra med er idag?! Jag vaknade på världens bästa humör och gick direkt ner och fixade en god smoothie till frukost, fräscht! Så nu sitter jag i mina Hollister mjukisar och ska straxt fixa till mig lite och dra iväg på en husvisning, längtar så sjukt mycket tills vi ska flytta.. stor walk in closet, eget badrum, stort och fräscht rum.. omg


Elsas Värld

Suttit och myst med en chailatte framför Elsas Värld, sjukt bra ju - tänk om jag också får ett eget program någon gång? Vad skulle ni tycka om det? Själv så skulle jag älska det haha! Men nu ska jag krypa ner i sängen och få min skönhetssömn, puss och godnatt älsklingar!


Frågestund om min familj

På senaste tiden har min statestik gått upp otroligt mycket, och då har jag fått en hel del frågor runt min familj osv,så jag tänkte att jag kan ha en frågestund om min familj för att ni nya läsare ska få reda på lite mer! Så ställ frågor om ni undrar något så svarar jag! Det är en jätte bra bearbetning för mig också - och just nu behöver jag det..


Tips på bra låtar?

Behöver fylla på min spotifylista med en massa musik, så har ni tips på bra låtar? Vore super gulligt!


Nu blir det mys

Drog iväg på en spontan middag på The Public med Elin och några andra, super härligt! Och påvägen hem köpte jag med mig lite ostbågar och oreo kakor tills kvällen, så det blir en riktig myskväll med älskling i telen ( vi kommer fixa ett videoinlägg, bilder osv snart tillsammans, så håll utkik  ) Men nu ska jag börja med att sätta på musiken på högsta och dansa bort all galen energi jag har och sen blir det alla filmer haha!


Just nu


My look

Drog på mig en sjukt snygg och mysig stickad tröja, svarta jeans och en massa smycken till det, vad tycks? :D


Älsklingar!!

Vad gör ni idag babes? Själv så har jag inte gjort nånting, vaknade runt 12 och såg en en massa sms från älskling - hade tydligen somnat mitt i när vi pratade på natten woooups. Men han ringde upp mig igen när jag vaknade så snackade vi ännu mer, myyyys! Och sen gick jag ut på en powerwalk i över en timme med Roger och vi planerade en massa planer -  har ju så sjukt mycket på gång med bloggen så han hjälper till med allting :D Och tog precis en snabbdusch och ska börja fixa mig framför min älskade spegel med alla lampor, berättar planerna för kvällen senare! PUSSS


Det går bra nu

Hmmmhh, vad kan det här vara?  


DagensBlogg vinnare

Vinnaren blev http://lisaaaa.blogg.se/ - grattis sötis hoppas du blir glad!


Min kväll

Förlåtförlåtförlåt för den sjukt dåliga uppdateringen, men jag har haft det helt galet och har inte haft tid att blogga faktist - men tänkte berätta om hela min kväll! Efter en dag i stan med Caroline, så drog jag till Amanda, Fia och Sara så blev det en massa tjejsnack på en gång. Och sen drog vi vidare mot donken och åt en fet middag med en massa skratt, och senare drog vi hemåt igen och vi skulle fräscha till oss lite - vaxa benen och färga ögonfransarna,och hur tror ni att det slutade?.. Jo vi låg i sängen och skrattade en massa, hehe ;) Tack för kvällen brudar!


;)

Jag är en sån tjej som är helt galen i söta/snygga underkläder, så jag kan springa runt i timmar i stan och leta bara det, eller så sitter jag och beställer från VictoriaSecret haha! Men igår så letade jag runt lite och la in en massa grejer i min shop, så nu finns det söta trosor och en del bhar och sådär, nice va?!

Vad sägs om dom här söta leopard trosorna för endast 25 kr?.. Ni hittar ännu mer här http://www.mylovebasket.com/se/profile/julia-strand-3663309


Hos Amanda

Hej älsklingar, vad ska ni göra ikväll? Fredag ju ;) Själv så har jag haft ett stressigt schema hela dagen, tycker sånt är askul! Och nu kom jag precis hem till Amanda, Fia och Sara och det blir en riktigt tjejkväll - mys ju! Så straxt ska vi ladda ner lite filmer, köpa godis och äta en god middag, hoppas ni får en grym kväll! PUSS


Lite tips


Parfymer - Fått lite frågor om vilka mina favorit parfymer är, så varför inte ta det nu i ett skönhetstips inlägg typ?! Jag använder Britney Spears Midnight Fantasy, och en av Juicy Couture parfymerna, luktar galet gott! Ni hittar båda på kicks!


Hålla sminket bättre - Vill ni ha ett grymt tips så att pudret/foundationen sitter exakt hela dagen? Spraya lite hårspray i ansiktet så håller sminket hela dagen - gör det inte för ofta bara!

Eyeliner - Köp en svart eyeliner och använd på ögonlocket så ser ögonen större ut + ta jätte lite vit kajal i ögonvrån!

Le - Då ser man mycket piggare och gladare ut, så le på så mycket ni kan babes!


Stan nu

Påväg till stan nu, ska möta Carro så hittar vi på något kul, shopping kanske? ;) vi får se babes! Vad gör ni? PUUSS


GOOOO


Dagens snygga

Idag blev jag sjukt nöjd med hur jag matchade ihop kläderna, vit pösig tröja, svarta jeans + en massa snygga smycken på det, vad tycker ni babes?! Juste!! Vill ni ha tips på mina favoritsmycken som funkar till allt? Fixar det ikväll isåfall, för nu måste jag rusa ikväg till skolan - stod visst för länge framför spegln?.. Hehe puss!



Jag har lyckats


Nu när det börjat gå så otroligt bra för min blogg så har jag fått en hel del skit också - men det är bara ett par idioter som är avundsjuka och inte klarar av att det går bra för andra, helt sjukt. Jag har fått höra tusen gånger att jag aldrig skulle lyckats - men vad har hänt nu då? Jo jag har lyckats och ligger med 6000+ unika om dagen och är med på en massa topplistor, HA! Känns så jäkla bra, och till alla haters - jag ska högre upp! Så puss på er också!
Det kommer alltid finnas haters, folk som försöker trycka ner en och beter sig som skit - men sånt ska man inte bry sig om! Kör på erat race och jag lovar det blir skitbra!
Rykten bärs av hatare, som sprids av dårar. Det accepteras av idioter, och handlar om oskyldiga




My Sister's Keeper

Jag har en uppgift i engelska att se en film och skriva om den, så jag valde " My Sister's Keeper " och den var så sjukt bra och jag grät igenom halva filmen. Kände igen mig så otroligt mycket, även fast jag inte var i exakt samma situation..
Vill ni se en film där ni kan krama er pojkvän/flickvän/bästavän extra mycket, så tipsar jag verkligen om den här filmen, så fixa en myskväll i helgen och se den!
Här är trailern -


Kvällens planer

Känner på mig att det här kvällen kommer bli riktigt lung och skön, har ju inte hunnit ta det lugnt sen i söndags?! Stressigt och roligt liv  Så nu ska jag börja med att dra ut och powerwalka ett tag med Miio, sen blir det lite hemmaträning och en riktigt långdusch, efter så ska jag fixa en ansiktsmask och lägga mig i sängen med datorn och svara på mail, blogga och planera lite inför helgen.. Vad ska ni göra?

Haha Miio för stå för bilden i inlägget!


Shopping shopping..

Hej sötisar, har ni slutat skolan än? Ni kanske springer runt i alla affärer och leter efter snygga kläder - standard för mig hehe, eller så sitter ni på ett mysigt fik med lite kompisar?.. Inte vet jag! Men jag drog i alla fall in till centrum en snabbis efter skolan och köpte lite nödvändigt till skolan och en bok och läppsyl som luktar jordgubb - nice! Och nu sitter jag och kikar runt på lite kläder och annat skoj - ska försöka ha ett löfte att inte shoppa på en månad för plånboken brinner ju typ haha, klarar jag det tror ni?..


Påväg till centrum

Slutade för en halvtimme sen och sprang till tåget i snöregn, så gissa hur jag ser ut nu? Hahaha... Men nu ska jag in i centrum och se om jag hittar lite snygga skolgrejer + köpa en latte! Uppdaterar när jag är hemma, puss


Depend Art Liner

För ett par dagar sen köpte jag ett nytt nagellack som heter " Depend Art Liner " för att kunna måla ännu bättre fransk manikyr, och så tänkte jag tipsa om den för er! För att det ska bli rakare med dom vita linjerna så är det här nagellacket perfekt då penseln är jätte tunn och gör det lätt att måla med! Så dra den tunna penseln på linjerna, ta sen en större och måla över resten, lätt är det och snyggt blir det! Ni hittar det på kicks för 39 kr!



Smoothie

Startade min morgon med träning och senare en super god smoothie, det måste ju typ vara bästa starten på morgonen?! Känns så fräscht! Och efter det fixade jag mig lite snabbt, stickad tröja, armband, lite smink hehe visar bilder senare idag! Godmorgon föresten.. ;) Hur har eran morgon varit då?! Haha puss älsklingar!


Dags att fixa

Nu ska jag krypa ner i sängen och få sova riktigt länge, sovit 7 timmar samanlagt på 3 nätter vilket inte alls är bra. Så nu ska jag ta tag i allting i mitt liv som jag inte hunnit fixa än för just nu känns vissa delar så suddiga och oklara, nummer 1 är att fixa skolan! Så imorgon blir det en nystart med allting och känner på mig att allting kommer bli jäkligt grymt - nu är det ingenting som kan stoppa mig! Godnatt älsklingar, sov gott så uppdaterar jag en massa imorgon!


Saker jag blir glad av

 När jag hjälper andra och jag vet att hjälpen betyder mycket

 Att blogga och få gulliga kommentarer

 Shoppa en massa
Vara med mina kompisar och hitta på en massa galet

 Gulliga sms av min älskling

 När jag lyckas med saker, te.x skolan, bloggen osv!

Vad blir ni glada över?..


Hur jag tvättar bort mitt smink

1. Börjar med att ta fram mina produkter jag använder, och sen blöter jag ögonfransarna med riktigt varmt vatten så mascaran blir lös, sen tar jag en av "padsen" och gnuggar föriktigt mot ögonfransarna tills all mascara försvinner!

2. Sen blöter jag hela ansiktet med ljummet vatten några gånger, och sen tar jag en klick "kräm" i handen och tar ut det i hela ansiktet och "gnuggar" runt så pudret osv försvinner, sen tvättar jag bara bort det och avslutar med en fuktkräm för att hålla hyn bra! Ni hittar båda produkerna på Åhlens!


Min vinterjacka

Fått frågan om vilken vinterjacka jag använder så tänkte svara på det nu! Jag gillar inte att ha stora tjocka jackor på mig, jobbigt att springa runt i när jag ska shoppa och sånt ju? Hehe! Så i år hittade jag en perfekt mörkblå jacka på Hollister med en stoooor och mysig pälsluva som dessutom är jävligt snyggt, och sen är det band runt midjan så man kan göra en snygg rosett, älskar den och den passar mig perfekt! Men använder också en annan svart, ni vet den jag visade i ett videoinlägg förut?..


Fika med finaste

Just nu - Fika på waynes med finaste Matilde, mys!


Småsaker från igår

Hann få med mig två småsaker från täby igår, nagellack och ögonbryns penna - ska även iväg till min frisör senare i veckan och fixa mina ögonbryn riktigt snygga, niice!


Lunchar

Kom precis från Gribby Gård, och nu sitter jag och lunchar med min låtsaspappa och ska straxt stressa iväg till ett annat möte, mycket på schemat idag! Hehe puusss :D


Enkelt och snyggt

Idag har jag på mig en vit tröja från Ginatricot, jeans från JC, och smycken från http://.miaz.se/ , enkelt och snyggt eller vad tycker ni?! Men nu måste jag springa iväg så jag kommer i tid, puss snyggingar!


Dagens Planer i ett VB

Tog dagens planer för det är så sjukt mycket jag ska göra idag, massa möten osv - nämner en del om det haha! Vad ska ni göra idag?


Fransk Manikyr

Godmorgon snyggingar, allt bra med er eller? Med mig är det toppen, fick en timmes sovmorgon och har en massa tid på mig att fixa mig och sen ska jag iväg till min nya skola ( hoppas jag det blir ) men mer om det senare!
Men ni har ju bett mig att börja visa mina naglar när jag fixar om dom osv, och igår fixade jag fransk manikyr, fräscht! Så lägger in en bild på hur det blev nu, så bjuder jag på en massa andra bilder senare..


..

Shit vilken stressig kväll det här blev, började med att jag fixade en kopp grönt te men i all stress råkade jag hälla ut över hela datorn medans jag svarade på en massa mail, målade naglarna, försökte få ihop alla möten jag ska på imorgon + fixade med bloggen - samtidigt?! Inte konstigt att allt te åkte ut haha jaja! Men nu ska jag äntligen ta det lite lugnt och lägga mig i sängen och smsa med älskling, sen måste jag få min skönhetssömn eftersom jag sovit samanlagt 6 timmar på 2 nätter, inte bra... Så puss älsklingar, vi hörs imorgon!

Haha bjuder på en oseriös bild från tidigare idag.. ;)



Jag bröt ihop

Ni vet att för ett tag sen bloggade jag om att jag gärna skulle vela gå till en person som kan få kontakt med andar - alltså det vill jag för att kunna få kontakt med min familj! Medium tror jag det heter?.. Och nu har jag bokat ett sånt möte nu i Januari och det ska bli så sjukt spännande, kan berätta lite om mötet senare för er!

Men nu ikväll så ville Roger berätta en del av vad som skulle hända på mötet så jag skulle vara beredd, och då berättade han att hans kompis var född med den "gåvan" att hon såg andar och kunde få kontakt med dom. Och att mamma var hos henne hela tiden och pratade med henne om mig och tjatade på henne att hon skulle berätta det för mig - för mamma vill få kontakt med mig och nu läste Roger upp allt som mamma hade "hälsat" till mig ( går inte in på detaljer om vad hon sa, så ni kanske inte förstår ). Och vet ni? Jag bröt ihop. Tårarna bara sprutade och jag kände hur paniken bara kom, och hon sa även att jag borde ta det lugnt och varva ner lite, men att hon är otroligt glad för att jag mår bra och att hon älskar mig mer än något annat. Och hon tog upp en sak om ett gossedjur som jag gjort till henne för ett tag sen och att hon tyckte det var viktigt osv ( rogers kompis har aldrig träffat mig eller mamma, så därför vet jag att der här är helt sant ) så det gossedjuret ska jag sova med och krama extra hårt. Det känns skönt att veta att mamma är med mig hela tiden, jag älskar dig ♥



( jag ville bara dela med mig av mina tankar, vet inte om ni förstår)


Chai och shopping

Chailatte och shopping med Amanda och Fia, mys! Vad gör ni älsklingar? :)


Mot täby

Vad gör ni snyggingar? Själv så fixade jag precis till mig lite och ska springa iväg till tåget och åka vidare mot täby för att möta Fia, så hittar vi på något kul! Behöver köpa en del småsaker och sen kanske lite snyggare kläder och sen blir det säkert fika och massa snack?  Haha får se!


Dount

Ibland har vi tjejer såna dagar då vi egentligen inte orkar fixa till håret och sätter upp det i en slarvig toffs eller bulle, men varför inte fixa till en bulle i håret som är riktigt snygg? Jag skulle lätt ta det super snygga altenativet, och vill ni också det så är det perfekt att köpa hem en Dount - börja med att sätta upp håret i en toffs efter önskad höjd, sen trär du in håret i öppningen och sen snurrar du upp den mot huvudet och sen viker du in kanterna mot mitten och fäster med hårnålar - dääär har du fått till en skitsnygg frisyr :D Jag tror jag ska köpa hem en i veckan i alla fall, någon av er som blev sugna på det?.. Ni hittar den på Glitter till ett bra pris!


Erat favorit citat?

Sitter i bilen just nu och kom precis att tänka på en massa citat, haha helt random! Men är det bara jag som älskar citat som stämmer in på livet och som man blir peppad av, eller är ni likadana? ;) Så om ni skriver era favorit citat i kommentarsfältet så delar jag med mig av mina favoriter ikväll, blir det bra?! Hehe bjuder på ett av dom nu på en gång, PUSS!


Nya skolor

Tja sötisar, allt bra med er eller? Med mig är det toppen, har haft en super skön morgon med träning, god och nyttig frukost och fixat mig i flera timmar, haha vi tjejer alltså - alltid framför spegeln med plattången och mascaran samtidigt + musiken på högsta och dansa galet Men vad ska jag göra nu då? Jo jag ska ut på lite äventyr, ska till två nya skolor Näsbyparksskolan och Gribby Gård tror jag dom heter! Och senare ska jag luncha på ett mysigt ställe med en person, och resten av planerna får ni veta lite senare.. Bjuder på liten smygtitt på min outfit så visar jag bättre bilder sen PUUUUSSS!


UGGS

Åh har kollat på dom är UGGS'en i en vecka nu och jag är verkligen sugen på att köpa dom, dom är låga, varma och dessutom snygga? Gissa hur många gånger jag sprungit in på Scorett och provat dom? Haha för många ;) Så funderar på om jag ska köpa dom imorgon för 2200, värt det eller inte? Värt!! Och har värsta bilden i huvudet på hur jag ska kunna matcha dom till massa outfits också, vill ni ha tips på sånt föresten? Säg till så fixar jag!! Hehe godmorgon föresten.. :D


Saknar paradiset

Åh kommer ni ihåg när jag var i Thailand i Oktober förra året? Jäklar vad jag saknar det, saknar det stora huset vi bodde i, poolen som var två meter från dörren, solen och värmen, frukosten på stranden, shoppingen och alla underbara människor, jag skulle lätt kunna flytta dit..  Nej men vet ni? Nu har jag tusen andra saker jag kan se fram emot - för i sommar då reser jag troligtvis dom första veckorna och vilar upp mig inför resten av lovet + så kanske det blir en språkresa till Malta också hehe vi får se babys! Göteborg några svängar, en massa shopping, promenader runt på Djurgården med en massa vänner och en fet glass i handen, festa en massa, vara mycket med min älskling också + tusen andra saker Jag vet att min sommar kommer bli helt otroligt grym längtar!!! Har ni några planer? ;)


Såhär ser min kväll ut..

En massa goda frukter, älskling i telefonen och datorn i knäet i min rosa säng, mys ju! Behöver verkligen ta det lugnt efter allt som hände idag - jag har inte bestämt mig om jag ska gå ut med det i bloggen än, men egentligen tror jag det skulle vara bra för er som är i samma situation som mig, men får se!


Tjejfilmer

Fått lite frågor om jag kunde tipsa om mina favorit tjejfilmer, och tyckte det var en sjukt bra idé - för filmer är perfekt nu när det är så kallt och tråkigt ute!
Och mina favoriter är Bring it on filmerna, typiska tjejfilmer med en massa drama, snygga killar med stora muskler *hehe*, cheerliding och annat kul - så samla ihop ett tjejgäng och hyr alla Bring it On filmerna, ta fram en massa gott och se film en hel natt, mys ju!


Ny design

Nu är min nya design uppe och jag är super nöjd + så är en del av menyn fixad med info, kontakt osv, nice! Men vad tycker ni om min nya design?
Mycket tjat om designen i dom senaste inläggen ju? Men nu har jag en massa bra jag ska blogga om, så håll utkik ikväll!


Dagens enkla

Dagens enkla outfit blev en mörkblå tröja från Bikbok, ljusa jeans från Jc och pärlarmband från Kicks + mina converse och Hollister jacka ute! Vad tycker ni? :)


Design på g

Min design är på G och snart är den klar, tror att det blir skitbra - ska bli kul att se vad ni tycker om den! Wilma håller på och fixar dom sista detaljerna - hennes blogg hittar ni här http://wilmastenhardt.blogg.se/ Men ha det bra så länge så kommer designen upp snart, PUUSS

Nuuu

Vad gör ni snyggingar? Själv så sitter jag hemma hos Wilma, ni vet min bästa designer? ;) Vi dricker chailatte och planerar en ny design, spännande eller hur?.. Den kommer troligtvis upp senare, puusss!


Idolbilder

Helt ärligt, det finns ingen som gör mig så glad som alla ni läsare, det är helt otroligt att ni kan få mig att le så mycket! Ni är så sjukt underbara och helt otroligt jävla bäst, all kärlek till er ♥

" Du har verkligen världens bästa blogg! Läser den typ 10000 gånger om dan. Ha det bra ♥ /Olivia http://oliviaj.blogg.se/ "


" Hejhej Juliah! :) Jag tycker du är så jävla stark så jag tänkte skicka en idolbild till dig! :)  Hoppas du blir glad och uppskattar den.  Kram Cassandra http://Anotherlifeforaday.blogg.se "


" Okej mitt andra mejl blev konstigt .. men du är helt underbar osv och så otroligt stark ! du äär en förebild, du är underbar !kram &puss // http://Vainiosplace.devote.se "


" Har gjort en bild till dig! Älskar din blogg<3 "


" Juliah du är grymt stark fortsätt kämpa! / http://maalders.blogg.se "


"  hej söt! här får du en idolbild av mig,jag diggar din blogg, kollar den varje dag :D och va stark tjejen!
min blogg --->  http://maallon.blogg.se/  /Malin "


" När jag mådde som dåligast, var det du som fick mig att kämpa. Jag beundrar hur du lyckas att vara så stark trots allt som hänt. Du är min förebild. <3 www.enbrunett.blogg.se "


" heej juliah! ville bara säga att du är otroligt stark! helt otroligt att du klarat av så mycket! men som tur är så har du Roger och vänner! kämpa på! :) du kommer klara det! :) btw! min blogg: http://amandac.blogg.se "





Bråttom

Hehe fattar inte hur jag lyckas att alltid få bråttom även fast jag har mer än 2 timmar på mig?.. Nu blir det att dra iväg till skolan halvt fixad och sjukt trött eftersom jag pratade med älskling halva natten hehe ;) Uppdaterar er med dagens planer lite senare, men kan säga nu att jag tror ni kommer gilla det som händer idag hehe! Men sötisar, ni får ha en grym dag för det ska jag ha, PUUUSS!!


Godmorgon..


2011

( här är första delen från mitt 2011 http://juliahofsweden.blogg.se/2012/january/2011.html#comment ) och nu kommer andra delen -

Juli -
Juli var en av dom tuffaste månaderna i hela mitt liv, mamma dog den 3 Juli och jag tappade kontrollen ett par veckor och flydde från allting, tills jag tog tag i allting och reste mig upp. Och redan då började jag hjälpa flera andra ungdommar och det fick mig att må bättre och jag hittade en massa styrka i mig själv. Så jag kämpade, föll, tog mig upp igen. Sen hände det inte så mycket mer, det var helt enkelt en svår månad


Augusti -
Mammas begravning var i Augusti och efter den föll jag igen, när hela släkten blev kaos och jag blev nertrampad och blev ensam kvar. Men sen kämpade jag mig upp igen, och där börjde ett annat helvete - vart ska jag nu bo? Fram och tillbaka till möten hos soc, skolan gick inte alls så där var jag inte alls mycket, förlorade en hel del kompisar men jag kämpade, föll, tog mig upp, föll, tog mig upp osv - ungefär samma som Juli


September -
Hela September fortsatte med en massa soc-möten, problem i släkten men jag var stark och hade kul ändå - jag kämpade för min mamma! Så jag hann med en hel del shopping med mina vänner, min blogg växte mer och mer för varje dag och jag levde ett galet liv så gott det gick!


Oktober -
En väldigt stressig månad med ännu fler soc-möten - men i Oktober så bestämde jag mig vart jag ville bo och det var hos Roger, ett beslut som jag är nöjd över! Så vi drog iväg till Thailand i 2 veckor och bodde i ett stort lyxhus med massa god mat, sol, massa shopping och vilade upp oss och hade riktigt kul!


November -
Kom hem från Thailand och trodde att jag skulle fixa skolan men det gjorde jag tyvär inte och det blev en massa strul där, fick special scheman som inte hjälpte ett skit, så var inte där så mycket. Mådde så dåligt så jag kräktes pga alla tankar osv, så jag började fokusera mer på mig själv och då blev det genast bättre, så det var en månad full med en massa skoj med kompisar, en massa sushi, breaking dawn på bio osv! Det var även då min blogg började komma upp på mest besökta listan, och sen dess har det bara gått bättre!


December -
Sjukt härlig månad, jag mådde så otroligt bra och kämpade på och hade turen vid min sida! Det blev en massa lyx i min vardag hehe och började prata med världens finaste som nu betyder allt för mig! Det blev även julafton och jag fick en massa paket som jag blev otroligt nöjd över, och firade nyår helt galet med en massa sköna brudar! Satte upp en massa mål och andra skojiga saker inför 2012, taggad!


Hahaha

För ett tag sen la jag ut lite gamla bilder och ni verkade tycka det var roligt? Jag tycker också det är rätt kul att se hur mycket jag förändrats på bara några år, haha så jag bjuder på den här gamla bilden från min fjortisperiod :D


Smycken baby!

Igårkväll så fick jag världens ryck och ville lägga in en massa nytt i min " shop " så jag tänkte på vad jag hade lagt in där och sen bah " varför inte lägga in smycken som man kan matcha till kläderna jag lagt in också?" så jo det körde jag på och hittade en massa snygga smycken som jag la in + så var det riktigt billiga priser också, så passa på att kika in där nu och se om det finns något i er smak hehe!

En liten del av det jag la in, ni hittar resten här http://www.mylovebasket.com/se/profile/julia-strand-3663309 :D


Fresh


Åhh är så fräsch nu, skönt! Nu ska jag ta och fixa till mig lite och senare blir det nog sushi till middag med en vän, ska även försöka fixa ett gymkort, nice! Vad ska ni göra ikväll sötisar?


Besökarrekord igår

Såg precis att jag klättrat upp till plats 3 på mest besökta listan och blev helt galen av glädje när jag såg det, helt sjukt alltså! Och igår hade jag ett stoooort besökarrekord som också gjorde mig skitglad, redan nått mitt mål för det här året ju!   Älskar er alla världens bästa bloggläsare, all kärlek till er ♥


Plans

Godmorgon snyggingar, har ni sovit gott? Det har jag i alla fall, somnade efter ett sött sms av min älskling och vaknade super glad och började dagen med en kopp grönt te, mys! Men vad är planerna för idag då? hehe tänkte ta dom nu!

 Träna - powerwalk, mage och rumpa
 Äta en god och nyttig frukost framför en tjejfilm
 Ta hand om mig själv - långdusch, scrub, ansiktsmask osv!
 Hinna att söka till nya skolor + planera klart veckan!

Vad ska ni göra? ;)


Remix


Godnatt Älsklingar


Shampo & Balsam

" Hur gör du för att hålla ditt hår så fint? kan du inte ta det steg för steg?" En fråga jag får varje dag, så nu tänkte jag börja ta det steg för steg - så jag börjar med shampo och balsam!
Jag använder shampo och balsam från märket Tresemmé och det har jag gjort över ett år och är fortfarande lika nöjd! Shampot och balsamet ger en massa fukt till håret och gör så det ser starkare ut + får en massa glans och en god och fräsch doft! Just nu använder jag det för färgat hår för att hålla färgen lite längre - vilket verkligen funkar. Men finns också för ofärgat hår hehe! Så spring och köp det såfort ni kan, ni kommer bli nöjda!


Vilken är eran favorit?

Dom här 4 outfit's har jag haft den här veckan, vilken är eran favorit? Jag tror att 3an är min favorit i alla fall, älskar gulddragkedjorna på tröjan!


;)

Idag har jag haft en såndär dag då jag bara gnällt på allt och längtat tills jag blir äldre och kommer leva ett lyxliv i Usa typ, haha! Men nyss kom jag på att det blir så jobbigt om man ska tänka så långt framåt hela tiden - varför inte tänka på nuet och leva fullt ut nu på en gång? Då lär ju hela livet bli en dröm? Som jag skrev inatt så älskar jag mitt liv trots alla motgångar, men jag vet att jag kan få det ännu roligare om jag tänker mer nu haha jäklar vad grymt! Så ska vi börja med det nu babes? Det tycker jag, nu kör vi!! :D


Hur jag sminkar mig

Börjar med att använda ett puder från Clinique och tar ut det i hela ansiktet med en svamp. Tipsar verkligen om pudret för det håller hela dagen och ger inte dålig hy!


Tar sen lite Solpuder i hela ansiktet - men mest på kindbenen för att få lite färg där. Använder H&M's solpuder och det funkar skitbra!


Tar sen eyeliner vid fransraden på ögonlocket och sen mascara tills jag blir nöjd. Eyeliner'n är från VivaLaDiva och funkar perfekt, och mascaran är den bästa jag testat - stor borste och gör fransarna långa!


Avslutar sen med ett ljusrosa läppglans från H&M, och deras läpgglans funkar riktigt bra faktist!




Today

Godmorgon.. Vaknade för ett par minuter sen och känner mig sjukt trött, så nu ska jag ta en powerwalk för att bli pigg och köpa med en ceasarsallad på vägen, senare blir det lite hemmaträning och sen en snabbdusch, skönt! Tror jag ska hinna med ett telefon-möte också, och shopping! Ikväll ska jag bort också - massa att göra idag alltså haha nice! Vad ska ni göra?


Love life

Jag visste att 2012 ska/skulle bli ett grymt år, men att det redan skulle börja i Januari hade jag ingen aning om? Shit vad nice det kommer bli, lovar att ni ska få följa allting babes! Love life


DagensBlogg vinnare

Grattis sötnos, hoppas du blev glad! Klicka på bilden för att komma till bloggen


Sugen på en förändrning

Är så jäkla sugen på att göra en stor förändring med mitt utseende, älskar förändringar!! Så varför inte köra på en stor förändrning när jag ändå är igång? Klippa håret lite, tunna ut det och färga det som på bilden?.. Vad tror ni om det snyggingar?


Myskväll

Drog precis på mig mina rosa Hollister mjukisar och en skön tröja, godiset och ostbågarna står redan framme i sängen haha! Så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på en tjejfilm och smsa med min älskling, myskväll helt enkelt, skönt! Vad gör ni ikväll snyggingar?


Sminkborttagning

Sprungit runt i täby som en galning hela dagen och letat efter snygga kläder, dock är jag så trött på sveriges kläder så skulle behöva åka till USA och stor shoppa? Mhmm i sommar så ;) Men fick med mig sminkborttagning hem i alla fall så jag kan hålla min hy fräsch, tipsar om båda produkterna och ni hittar dom på Åhlens! Hehe vill ni ha ett inlägg om hur jag sköter min hy?..



Frapino

Just nu - Frapino


Let's go

Idag har jag på mig en vit tröja med gulddragkedjor på axlarna, svarta jeans och massa guldsmycken, vad tycks?! Hehe men nu ska jag dra mig mot täby centrum och möta upp Matilde, så går vi runt och shoppar lite och snackar om allt som hänt när vi inte träffats *blink* ;) Vad ska ni göra babes? PUSS


Dagens Blogg


( hehe behöver en ny skylt eftersom mina besökare ligger på 4500+ om dagen )


Mamma

Imorse när jag letade efter en grej i mitt rum så hittade jag dom här två lapparna ( måste hitta lapparna som hon skrev när jag blev äldre också ) som mamma skrivit till mig för något år sen, och tårarna bara sprutade. Sånt får mig verkligen ledsen, när jag hittar nånting som mamma skrivit till mig så förstår jag verkligen att hon är borta och kommer aldrig mer tillbaks - ibland "glömmer" jag det och tror fortfarande att hon sitter i köket när jag kommer ner på morgonen osv, och den känslan när jag då går ner på morgonen och tror att hon sitter där men sen inte gör det - den känslan är så hemsk och jobbig att gå igenom. Men det är en del av sorgearbetet, och jag vet att jag kan. Jag älskar dig mamma ♥


Svar på frågestunden

Valde ut 15 frågor och svarade i ett videoinlägg! Hehe sorry för att jag ser så trött och seg ut, kan ju inte alltid se pigg och fräsch ut? haha!


Snygga naglar

Ni är så söta när ni kommenterar att jag har så snygga naglar osv, och får flera frågor om dagen om jag kan ge lite tips på hur man får snygga, starka och långa naglar, så nu tänkte jag ge mina egna tips som jag kör på!

Alltid baslack - Jag har alltid baslack på mina naglar, det skyddar dom mot allting + så ger det extra glans!

Nagelkräm - Jag använder en kräm till mina naglar och nagelband, det ger nagelbanden frukt och näring och stärker naglarna så det inte skivar sig.


Nagelolja - Ni vet hur mycket jag tjatar om det, hehe men det ger också naglarna fukt så det inte skivar sig!

Poleringsfil - Köp hem en poleringsfil, kul att hålla på att fixa med naglarna + så blir dom glansiga av det!

Var försiktig - Var försiktig med naglarna, annars kommer dom gå av på en gång!


Ta hand om mig själv

Nu när jag ska ha en lugn hemmakväll så passar jag på att ta hand om mig själv lite extra, så nu ska jag hoppa ner i jacuzzin och sen blir det en långdusch med scrub, raka benen osv, skönt!

Bjuder på en bild från nyår så länge! Där ser ni även vad jag hade på mig på nyår, glittertop från Vero Moda, svarta jeans från Salt och stora armband!


Hmm.. Borde jag? ;)


Sushi

Har haft en riktigt super dag, kommer nog upp ett videoinlägg + lite bilder från dagen senare, blir det bra?! Hoppas det! Direkt när jag kom hem så hade Roger dukat fram sushi till mig, så satte mig och åt det och planerade kvällens planer - ser ut som att bli en lugn hemmakväll med filmer och frukter! Så räkna med mycket uppdate om skönhet, mode, min kväll osv ;) ! Men vad gör ni snyggingar? Har ni haft en bra dag?


Enkel outfit

Ni gillar ju att se mina outfits, så tänkte bli bättre på att lägga upp det - låter det bra?! Idag fixade jag till en sjukt enkel outfit, ljusrosa stickad tröja, svarta jeans och ett halsband, vad tycker ni?! Och juste! Vad är eran " favorit outfit " ? skulle vara jätte kul att veta hehe!


Positivt

" Stop being afraid of what could go wrong and think of what could go right "

Det är så många som fokuserar på helt fel saker, varför ska man gå och tänka och vara rädd för saker som kanske inte kommer hända?! Fokusera på allt det positiva och på de saker som går bra, livet blir så mycket roligare + lättare att leva. Ta chanser, ha kul, blir det inte som man tänkt då är det bara att försöka på nytt på ett annat sätt, kör på bara och lev livet fullt ut!!


Mini Frågestund

Fått en hel del nya läsare, så tänkte köra på en mini frågestund - väljer ut 15 frågor och svarar på dom ikväll!!


Godmorgon

Godmorgon babes, är allt bra med er? Med mig är det toppen bara att jag startade morgonen med att se att en tjej fejkar mig på FB, blir så otroligt sur på sånt, har dom så dåligt självförtroende att dom inte kan ha bilder på sig själva eller är det för att jävlas? Hmm ingenaning, hon är anmäld i alla fall :D Så nu ska jag fixa en god frukost och sen ut på en prommis i solen, senare ska jag träffa en vän! PUSS

Hehe bjuder på en bild från igår i massagefåtöljerna inne på Clas Ohlsson, hehe!


Shoppingen från idag

Fick ju med mig en del shopping idag också, shopaholic?.. Haha kan verkligen inte låta plånboken vara, så det här fick jag med mig :

Nagelolja och läppglans från HM


Rosa baströja från Ginatricot


Mysig stickad kofta från JC


Snygg kofta från Hollister


2011

Februari -
Jag började blogga och satte upp mål som jag nådde på en gång, tror jag bloggade runt 30 inlägg om dagen - helt sjukt?! Hann även med att umgås med mina fina vänner, en massa shopping och tusen middagar på tacobar!


Mars -
Jag fyllde 13 år och började umgås med en hel del nya människor. Jag och Ellinor träffade Niklas och jag blev tillsammans med honom efter ett tag, livet lekte helt enkelt!


April
Jag och Julia blev inbjudna på vip till grönan och sprang runt som småbarn och åkte allt, sen när det öppnade för alla andra var vi där nästan varje dag, grymt! Vi " firade " även valborg tillsammans och gjorde en massa galet..


Maj -
Mamma började bli dålig och låg inne på sjukhus varje dag, var där väldigt ofta.. Men sen blev det lite bättre igen, och jag började umgås med kompisar igen. Hann med att köpa en ny kamera, bada och läsa tidingar och äta godis och glass i solen..


Juni
Det blev sommarlov och jag sov över med Julia hela tiden, åkte fram och tillbaka till grönan, shoppade en massa , gick på konserter på grönan och åt lunch på mysiga cafeer. Ända tills den 23 Juni då Roger ringer på natten från sjukhuset och säger att mamma blivit sämre och ligger på intensiven, då var jag på sjukhuset hela tiden - den tuffaste perioden i hela mitt liv.


Resten kommer sen!


Sallad

Hello babes, allt bra med er? :D Med mig är det toppen, ni vet den där glada känslan efter man shoppat? den har jag juste nu hehe!
Direkt när jag kom hem fixade jag en sallad snabbt och planerade kvällens planer, får se om det blir som planerat - har egentligen lust att dra hem lite tjejkompisar och se massa filmer och doppa jordgubbar i smält choklad, haha får helt enkelt se vad som händer! Vad ska ni göra ikväll?


Whooop

Hehe shopping igen?.. Visar när jag kommer hem, puss!


Täby med Joel

Just nu - Drog till Täby med Joel och nu sitter vi med varsinn chailatte och snart blir det shopping, niiiice :D Vad gör ni babes?


:)

OMG, plats 4 på mest besökta! Klättrar ju högre upp för varje dag, känns så sjukt bra och jag har världens fetaste leende nu :D Älskar er!


Startar med träning

Godmorgon snyggingar, vad gör ni? :D Själv så drog jag precis på mig träningskläderna och ska starta morgonen med en powerwalk + hemmaträning och senare en skön dusch, hur låter det?.. Ska bli skönt i alla fall, hörs senare! PUUSSS


Såhär såg min kväll ut

Fixade i ordning lite frukt och laddade ner en av Bring It On filmerna, favoriten ju! Hade älskling i luren också, så söt hehe! Men nu ska jag krypa ner i sängen och få min skönhetssömn, Puss och godnatt sötisar! Hehe juste!!! Slog mitt besökarrekord stort också, så glad!


Allt som hänt

Jag gjorde ett videoinlägg för ett tag sen och berättade att min släkt sket i mig och att min syster sagt upp kontakten - nu efter jul och nyår har det blivit annorlunda, förklarar i videoinlägget! Puss


Outfit

Såhär såg jag ut ikväll - en stickad tröja från Ginatricot, jeans från Jc + pärlarmband från Kicks! Vad tycker ni babes?
image description


Standard

Ceasarsallad på The Public nu, gott! Vad gör ni babes?


Hjälp sötisar

Det är så att jag ska prata med min designer om en ny design för känns som att jag haft den här för länge nu + så är det kul med en ny design nu när det går bättre och bättre för min blogg hehe! Men just nu är mitt liv så stressigt så hinner knappt ta bilder hemma, och då tänkte jag att jag kunde fråga er om hjälp! Har ni sett någon bild på mig i bloggen som ni tycker skulle passa i en ny header/design? Länka inlägget med bilden i i kommentarsfältet! Tack! PUUUSSS


Träningkläder

Nu när det är nytt år har många som nyårslöften att börja träna mer, men hur ska man egentligen hålla tränings löftet? Jag håller det bättre om jag köper snygga träningskläder som jag trivs i för det är roligt att träna med snygga kläder, eller hur?! Så satt precis och kikade runt på det och kom på att jag kan lägga in lite träningskläder i min shop till er som vill ha hjälp att hitta snygga träningskläder! Så nu finns det sport bhar, skor, jackor, byxor short osv, kika in! http://www.mylovebasket.com/se/profile/julia-strand-3663309?page=1

En liten del av vad jag lagt upp!


Mest bestökta - 5

Hej älsklingar, hur mår ni? Jag mår mycket bättre nu och gick precis upp från soffan och sprang upp på mitt rosa rum för att blogga och kollade in mest besökta listan och ser att jag kommit upp på plats 5?! Heeelt sjuuuukt, så jäkla kul! Och kommer ni ihåg vad mitt mål var 2012 med bloggen? Så nära nu :D Räkna med toppen uppdate idag!


.

Vaknade med världens mensvärk och nu ligger jag i soffan med mina Hollister mjukisar och ett glas grönt te, hoppas på att det går över snart... Uppdaterar mer sen babes!


Grym


Var verkligen tvungen att lägga upp det här på min blogg, det är en tjej i min skola som sjunger och hon är så sjukt duktig, helt galet ju?! Spelats i mina lurar hela dagen och kvällen i alla fall, vad tycker ni?


Nu..

Ligger i sängen med en fet fruktskål och kollar på Hannah Montana, nice ju! Vad gör ni babes?..


Roligare vardag

Livet är så sjukt roligt och det händer en massa kul hela tiden om man tänker efter, men varför får vi mycket till dåliga saker då? Jo för att vi fokuserar på helt fel saker! Och jag är en sån som alltid har kul och fokuserar på det som är bra, så tänkte ge lite tips på hur man får en roligare vardag och tänka bättre :)

Se glad ut så blir du glad

Ge en komplimang, du får både ett leende och ett tack

Leta roligheter, det finns överallt!

Gör saker som du vet att du blir glad av, blir du glad av att shoppa eller springa och se samma bio 5 gånger i rad - gör det!

Sätt på riktigt hög musik och dansa helt galet, jag blir i alla fall sjukt glad av det!

Promenader gör en gladare både på utsidan och insidan, ta med ett gäng kompisar ut på en långpromenad och snacka om den där suuuper söta killen haha!


Vill ni ha fler?


Hollister

Åkte iväg till täby en snabbis för att kika på träningsskor och ett Uggs, hittade dock inga jag ville ha så får leta vidare senare i veckan.. Så när jag märkte att jag inte hittade skor så sprang jag in på Hollister och där inne hittade jag en massa snyggt, så fick med mig lite snygga kläder därifrån - visar er senare ;) Hollister blev min favorit affär såfort jag gick in i den, är det samma för er? Haha puss!





Mina Nyårslöften

Tycker nyårslöften är jätte kul, speciellt dom kan kan hålla! Och ni ville veta mina så passar på att lägga ut dom nu, har ni några nyårslöften?!

Ha mer tid för mina närmaste, men också hinna med att träffa en massa nya kompisar! Vill ni ses så skriv en kommentar så försöker vi fixa det hehe

Börja äta lite nyttigre och få lite mer muskler, nära min drömkropp nu ;)

Få upp statestiken till 6000 unika om dagen + bli klar med mina projekt

Sköta skolan ordentligt och få bra betyg, ska även byta skola såfort jag kan!

Och sen det viktigaste - jag ska ha så otroligt jävla roligt och hitta på en massa sjuka saker, nu kör vi!!!





:DDDD

Omg är inte det här helt sjukt? Jag är på plats 6 på mest besökta listan av typ över 3000 bloggar?! Jag är så sjukt glad för det, känns helt galet ju! IIIIIIIIH, haha :D


Nails

Fixade fransk manikyr igår bara för att fräscha till mina naglar lite, ska fixa det lite snyggare nu, så blir det perfekt! Nu ska jag bara ringa och boka tid hos min frisör så jag kan fixa mitt hår fräscht också, sugen på att testa något nytt, hehe vi får se ;)
image description


Mitt nyår


Mitt nyår va helt galet, började med att jag drog hem till Emelie så mötte vi Sara och så började vi med lite snack om planerna i ett par timmar! Sen blev det middag - kött pommes och bea och en massa glass till efterrätt, haha så gott! Sen var det bara fram med sminket, plattången, våffeltången, kläderna och ett stort leende så började vi fixa oss galet och sen drog vi ut och mötte lite folk. Och efter ett tag drog vi alla hem igen och så kom det ännu fler så vi var väl runt 15 galna brudar som satt och kollade på en skitäcklig skräckfilm, haha blev kaos. Men vadå varför skulle vi sitta inne på nyår? Så vi drog ut igen och smällde en massa smällare, träffade på 3 as sköna killar och sen blev klockan 00.00 och det blev en massa raketer och annat kul *blink* ;) Hur firade ni nyår?


Lush

På julafton fick jag 3 produkter från märket " Lush " av min syster, och jag älskar dom och måste verkligen tipsa om det jag fick! Tipsade om hårinpackningen för ett tag sen, så kika i arkivet ifall ni missat det! Och produkterna från märket är bara naturliga ingredienser och inte tillsat något dåligt ämne!

 När jag duschade så använde jag en "peeling" som ser ut som en sten ( se bild ) som man tar snabbt under vattnet och sen drar över hela kroppen och peelar, man kan även ha det som en inpackning för hela kroppen. Och vet ni hur len jag blev efter eller? Helt galet ;) Ni hittar butiken på Kungsgatan och den heter Lush


Träning

Tjaa babes, vad har ni gjort idag första dagen på året? Kör ni som jag att ni stannar hemma och fräschar upp er inför en helt ny vecka i ett helt nytt år? jag tycker sånt är askönt haha :D
I alla fall.. Jag har precis tränat i 2 timmar, började med en powerwalk i 45 minuter och forsatte sen med rumpövningar, tränade magen osv, nice va?..Juste, fått lite frågor om vad jag tycker är skönast att träna i och det är lätt ett par leggins och bh hehe (om jag är hemma alltså)! Vad ska jag göra nu då? Jo jag ska jag hoppa in i duschen och göra mig riktigt fräsch, och testa lite nya produkter! Hörs senare..



..

Började det nya året med att fixa snyggt i mitt rum, speciellt där jag fixar mig vid spegeln och hyllorna där alla grejer är, tycker det är så jäkla kul att fixa med sånna saker! Hann även med att fixa i garderoben, så nu har jag rensat bort en del, vikt in allt och gjort det snyggt + så hann jag med att online shoppa lite nya kläder till 2012, vill ni se vad jag klickade hem?..

Såhär snyggt är det i mitt rum just nu



2012

2012!! Nytt år nu, känns så jäkla bra! Och känner på mig att det här året kommer bli grymt, året jag kommer hitta på en massa galet, och året då min blogg kommer växa otroligt mycket, satsar högt babes ;) Uppdateringen kommer igång om ett par timmar när jag fräschat till mig lite, hehe vad vill ni ha då?!


RSS 2.0