Skönhetstips

Tänkte ge er lite skönhetstips för det verkar ni gilla? Kul! Jag gillar det också, älskar ju allt som har med skönhet att göra osv, så ska försöka fixa lite skönhetstips varje vecka! Aja här kommer lite tips för håret och huden

Värmeskydd måste man använda när man stylar håret med plattång/locktång/hårfön, då slits håret mycket mindre + så håller sig håret längre, glans brukar man också få av värmeskydd! Jag använder Moroccan Oil som värmeskydd, det är jätte bra och det tipsas av alla bra frisörer, ni hittar det på alla frisörsalonger!

Torrschampo är grymt dom dagarna man inte hinner tvätta håret, bara spruta i det i håret och sen gnugga ut det! Då ser man inte att håret är fettigt, tror torrschampot är en av alla tjejers bästavän, haha =D Ni hittar det lite överallt, kicks, åhlens, hm, frisörsalonger!

Bra borste är jätte viktigt, jag tycker att vildsvinsborsten är bäst och det är den jag använder, håret blir jätte lent och glansigt, den är skonsamt för håret också!


Peela ansiktet -
Peela ansiktet lite då och då, inte mer än 1 gång i veckan! Jätte skönt för hyn + så blir man jätte mjuk och alla orenheter försvinner!

Bra hy För att ha en bra hy så måste man använda bra produkter, ta reda på din hudtyp genom att boka en hudanalys hos en salong, Acnespecialisten gör det gratis! Då får man veta vilka behandlingar som är bäst, vilka produkter man bör använda osv! Men det är inte bara produkterna som spelar roll, utan bra mat, träning, mycket vatten och sömn! Mår du bra så mår din hy bra!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är så vacker! + älskar din blogg :D



Just nu pågår en tävling på min blogg där du kan vinna en utvald målning.



Om du är med och deltar så lovar jag att följa dig via bloglovin', deal ?



Snälla va med !!

2012-05-21 @ 13:17:21
Postat av: Anonym

Hej, undrar exakt vilken borste du har och vart du har köpt den. Undrar också vilket torrshampo du använder och vart du har köpt de.

:) Vilket torrshampo rekommenderar du, jag har brunt hår rätt så ljust?

2012-05-21 @ 14:16:26
Postat av: narabella

vilken härlig blogg du har :-)

ha en fin dag!

NaraBella

2012-05-21 @ 14:28:27
URL: http://narabella.com
Postat av: poopiesarna

vi har läst din blogg och tycker du är väldigt stark trots att du är en mycket ung flicka ! keep going girl!

2012-05-21 @ 14:55:58
URL: http://poopiesarna.blogg.se/
Postat av: Tilda

Gillar? Älskar skönhetstips :D

Goet att du ska börja med lite varje vecka :D

2012-05-21 @ 16:13:52
Postat av: ********

Hej! Jag HATAR mina fräknar, jag själv tycker att jag ser trött och att jag inte passar. Andra säger att det är gulligt men på mig är det sjukt fult!Jag försöker verkligen täcka mina fräknar men jag får bara en fet rand och ser ut som en orange fjortis. Jag har väldigt ljus hud (naturlig ginger,haha)och måste börja lära mig att acceptera mina fräknar för att inte vara värsta orren.. Har du några tips om hur man ser "bra" ut i fräknar, vilket smink man ska ha och om du har några andra bra tips? (Du passar i fräknar)

Puss

2012-05-21 @ 16:25:23
Postat av: Lina

Jag har tunt, platt och ganska torrt hår, de blir lixom "elektriskt". Har du något tips för hur man skulle kunna få bort de? Någon bra sprej eller så? Skulle ca grymt bra om du tipsade om de för ja har haft de problemet med mitt hår rätt länge.



Grym blogg!

2012-05-21 @ 16:51:11
URL: http://linaannikalouise.blogg.se/
Postat av: Isabelle :]

Bra tips ;)

2012-05-21 @ 17:15:32
URL: http://isaloll.blogg.se/
Postat av: Hajrija :}

Ohh det där med huden ska jag tänka på för min hud brukar inte sammarbeta med mig...oh well jag har lite frågor, Hur många gånger i veckan ska man använda hårinpackning? Och ibland ser jag ut som ett vrak, dom dagarna brukar jag få påsar eller runda ringar runt ögonen nått tips för det? :) Älskar din blogg by the way! :) xx

2012-05-21 @ 19:48:03
Postat av: Miranda

En bloggare har kopierat detta inlägg från dig rakt av. Feliciaswonderfulworld.blogg.se :(

2012-05-24 @ 15:22:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0