Biotime


Just nu

Just nu - på waynes med Ellinor och Nathalie, varsinn chailatte och massa girltalk, härligt :D


Goa bloggläsare

Det kom precis fram två bloggläsare till mig och sa att min blogg är bra och så, super gulliga! Så tjejer ifall ni har någon blogg så lämna en kommentar så kikar jag in! Blir så glad när ni vågar komma fram, lovar att jag inte bits haha, jag blir bara galet glad :D PUSS


OMG, sång till mig!

Kollade in på min mail så ser jag att en tjej har länkat en video som hon gjort till mig, så sitter hon och sjunger och spelar gitarr TILL MIG LIKSOM och hon berättar att jag är en av hennes största förebilder osv?! Åh så himla gulligt ♥ Alltså tårarna kommer på riktigt och mitt leende är stoooort - tack så jätte mycket EMMY 

Här är videon, sjukt duktig hon är på att sjunga och spela va?!


Planerna för idag

Tja sötisar  Har precis fixat klart mig, lite smycken, rosa tröja, plattat hår osv - hehe visar bilder senare! För nu ska jag dra mig in mot stan för att fika med Roger och några andra, mys! Efter det så möter jag upp brudarna så ska vi chilla runt i stan och snacka massa skit, fika, shoppa, ska se om jag hinner med att klippa mig också?.. Tid för förändring babys =D Ikväll blir det nog middag ute och bio med dom två, perfekt i det här tråkiga vädret + så behöver jag vara med dom nu också - skojar inte vi skrattar typ varje sekund.. 
Haha men nu har jag lite bråttom som vanligt, skinnjacka eller min hollister jacka? Haha ska bestämma mig på 3 minuter, får se vad som passar bäst! Jag ska försöka uppdatera massa via mobilen idag också, blir det bra? Hoppas det, PUSS ÄLSKLINGAR!

 


Frukost tips

Ni har ju velat ha tips på någon bra frukost, så häääär kommer det  Så visar hur man gör, vad jag har i osv + så babblar jag en massa om att man ska äta mycket mat, om vad jag äter, barbie dieten och en massa annat tok haha!


Min morgon.. :)

Haha vaknade imorse och låg och läste cosmo ett tag, Roger kom upp med en chailatte till mig också, mys  Cosmo + chailatte måste ju vara en riktigt bra start på morgonen? Känns så! Men sen kollade jag ut genom fönstret och så var det typ HEJ JULAFTON, haha nej men ärligt? Det är ju påsk med snö?? aja kommer iväg från sverige snart till sol och värme så det blir bra  Nu tänkte jag se om jag hittar nånting i min garderob som är en ända stor röra, ska bli så skönt med en walk in closet när vi flyttar, hehe bara några dagar kvar nu ju! Sen ska jag börja fixa mig med musiken på högsta, planerna berättar jag senare! Vad ska ni göra idag älsklingar? Hoppas ni får en grym lördag i alla fall, puss älskar er!

Bjuder på en bild från i somras bara för att det snöar idag haha!


Godmorgon sunshines..


Detaljer + kvällens planer

Kände för något enkelt idag, så jag har på mig en tröja från Hollister och jeans från Hollister. Men för att göra den lite snyggare så la jag till ett snyggt armband från miaz.se och en enkel ring från guldfynd, lite detaljer Jag tycker oftast att alla outfit's blir så mycket snyggare om man lägger till lite smycken, en enkel outfit kan bli galet snygg med smycken till, så där fick ni ett litet modetips Men iaf! Ska iväg och möta Amanda, Fia och Elin nu så ska vi kolla på någon hockey match i danderyd, sen blir det att träffa massa andra så hittar vi på något kul efter, chill fredag typ! Vad har ni för planer babes?


Gilla juliahofsweden

Älsklingar!!! Ni har väl inte missat att ni kan gilla min blogg på facebook?  Där kan ni lättaste få tag på mig ifall ni skriver i "loggen" och jag vill ju verkligen prata med alla mina läsare så jag svarar så gott jag kan där, ni är så söta när ni skriver till mig! Så gilla gärna där, är det många som gör det så släpper jag en stooor bomb i bloggen, en sak som många av er tjatat om =D

http://www.facebook.com/pages/Juliahofswedenbloggse/177899025622841


Nu blir det fixx ;)


Livet..

Att vara stark är inte att alltid le och skratta, det är att känna smärtan och veta när man behöver ta det lugnt också. Jag är dålig på det, dålig på att känna efter hur jag egentligen mår, jag döljer allting med allt det roliga jag gör, alla mina dagar är fulla av planer. Det är bra att göra mycket saker, men när det blir för mycket så man inte ens hinner tänka så är det inte bra.

Jag är bra på att dölja allting för mig själv, riktigt bra på att bara ha roliga saker att göra och tiden räcker inte till mig själv. Och med det menar jag inte att jag spelar att jag mår bra, det är bara att jag märker inte själv hur ledsen jag är ibland för jag har så mycket att göra, det är precis det som är felet.. Det är klart att jag är ledsen, jag har ett stort hål i mig som växer och blir mörkare, hur hanterar man det? HUR gör man för att få bort det? Det har jag ingenaning om, jag är för ung för sånt här. Men jag har varit med om det här, för det är meningen att jag ska klara mig. Men jag har en otroligt lång väg framför mig, kämpa är det ända jag har i huvudet just nu. Jag är stark, otroligt stark, men jag är väldigt svag också, jag har blivit vuxen för snabbt - jag glömmer ofta att jag är bara 14 år egentligen..

Jag är stark, oslagbar faktist. Men det är viktigt att jag känner efter hur jag mår, på riktigt alltså. Jag är viktig, jag är nummer 1 i mitt liv, nu kan jag köra när jag vet till 1000000% hur jag ska göra!


Vinnaren av DagensBlogg

Vinnaren av dagens blogg blev Wilma, grattis! Hoppas du blir glad, tror hon varit med i alla mina dagens blogg tävlingar, super gullig tjej =D Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!


Ballerina kakor

Godmorgon lovers ♥ Gud vad mycket tankar jag har i huvudet idag alltså, massa positivt och en del som är lite halvt. Men efter igår så känns det verkligen som att jag vet mer om mig själv, jag vet hur jag ska ta hand om mig bättre så nu är det så lätt för mig att satsa på allting som är bra, bara en massa bra energi! Som jag sa så ska jag ta bloggen till ett högre steg också, det blir nice ju  Hehe men iaf.. Startade min morgon med att äta massa kakor,nyttig frukost va? Ähm aa.. Haha aja fredag idag i alla fall, tror det blir riktigt nice om planerna blir som det ska, berättar mer sen! Nu ska jag prata med en massa goa bloggläsare, maila lite, träna och fixa lite nya inlägg. Vad gör ni älsklingar?

Frukost.. Ballerina kakor är ju bäst


Det bästa jag gjort.. Medium

Tjaaaa älsklingar, allt bra eller? Hoppas det! Vad ska ni göra ikväll föresten? Fixa er inför helgen, det ska iaf jag göra hehe  Jag kom precis hem, så vad var det jag åkte iväg på? Jo något av det intressantaste jag nånsin gjort i hela mitt liv, jag har varit hos ett medium och det är nog det bästa jag har gjort.. Jag har fått reda på så mycket som jag inte hade en aning om, jag vill inte säga allting på bloggen men det ända jag kan säga är att jag behöver ta hand om mig själv, på riktigt och viktigt är det också. Jag har fått kontakt med mamma och pappa och saknaden är stor.. det gör så ont just nu, MEN jag är så stolt över att dom båda är stolta över mig.. Jag är inte så hel som jag trodde att jag var. Nu blir det att jobba mot det bättre, puss ♥

Bjuder på en bild på mig och fina Ellinor!


"Möte"

Ska iväg till banken nu, behöver nytt kort eftersom mitt är borta hehe! Sen efter det ska jag iväg på ett "möte" som kanske kan hjälpa mig med lite saker, har snackat om det så länge och nu har jag äntligen fixat en tid, har ni någon aning om vad det kan vara?.. Kanske berättar om det sen Nervös är jag i alla fall, men det känns ändå bra! Senare händer det nog inte så mycket, ska ta en långdusch och bara chilla! Men nu måste jag springa iväg, PUUUUUUUUUUUSS!

image description


GÖTEBORG

Sötisar, har en bra nyhet till alla er som bor i/nära GÖTEBORG! Ni har tjatat som galningar på att jag ska komma dit, sååå nu har jag och några kompisar precis bokat hotell osv där! SÅ JAG KOMMER TILL GÖTEBORG SNART  18-20 maj kommer jag hänga runt i Göteborg tillsammans med världens underbaraste, Liseberg, shopping i Nordstan, hoppas på att träffa er goa bloggläsare också, kolla när mina kompisar dansar i SM, massa god mat och bara njuta av livet liksom, åh det kommer bli super! Vet ni att jag verkligen älskar Göteborg? Så härlig stad men en massa sköna människor, mini-stockholm typ?.. Aja Göteborg blir helt galet iaf =D






Nya tag

Jag har inte varit helt 100 den här veckan, det syns och märks väldigt tydligt. Men det blir så ibland, som jag alltid säger " ska man vara stark måste man också kunna vara svag " och svag har jag varit den här veckan, riktigt svag faktist. Men jag är ändå så jäkla stolt över mig själv, jag klarar mig och jag kämpar och det är så skön känsla att veta att även om jag faller så tar jag mig alltid upp igen.

Men nu är jag tillbaka på banan igen, köra på 100% galet och bara le åt livet =D Jag älskar det här! Jag har mamma pappa och min syster med mig hela tiden, jag känner det, och nu vill jag göra något bra för dom, bara vara jag och kämpa. Skolan fixar jag igen nästa vecka, inte nu.. Jag har en massa roligt inbokat också, saker om bloggen och med mig själv, idag börjar jag med det mötet som är om mig själv - jag kanske kan berätta lite om det sen! Jag lovar att jag ska lyfta bloggen till ett steg högre också.. Lite nytt in i livet, nya tag! åh det här kommer bli helt galet grymt...

STAY STRONG ♥


Lyx idag?..

Godmorgon babes  Allt bra med er idag? Hoppas det, och imorgon är det ju FREEDAAG också, några roliga planer för helgen? Hehe det har jag iaf, berättar sen! Stannade hemma från skolan idag också, så när jag vaknade fixade jag en god frukost - smoothie, äggröra, en smörgås och chailatte! Nu blir det träning för att bli lite piggare och sen berättar jag planerna, är sugen på lyx idag alltså  Får se om jag bokar massage, ansiktsbehandling eller så!


Kärlek till kläder.. ;)

Jag blir så jäkla glad när jag ska shoppa och ser hur snygga vår/sommar kläder det börjar komma ut i alla butiker nu, liksom shoppingkänslan går upp i taket typ HAHA  Så eftersom ni gillar det jag har på mig, så har jag precis lagt in en MASSA snyggt på min "shop", flera nya sidor fullt med massa snygga kläder i olika färger, smycken och sånt, love it! Lägger upp lite här på bloggen så får ni kika in resten HÄÄÄÄÄÄR

Hur snyggt är det inte med ett sånthär linne i sommar? Enkelt men snyggt! Perfekt med lite färg också, passar grymt till en skinnjacka och tighta jeans + lite silversmycken, det kostar bara 79 också, KAAAAP!



Det här linnet var också jäkligt snyggt, älskar spetsen..


Och dom här shortsen såg riktigt balla ut, ett måste till i sommar? OOHJAA! Dom passar till ALLT, fest, chilla hemma, ha på stan + lätta att matcha!


Och det här skärpet i en jätte fin ljusblå färg, med den här lilla detaljen så kan outfiten bli skiiiiitsnygg, älskar sånadär små detaljer!


Här hittar ni ännu mer, ni vet att ni kan köpa direkt därifrån också? http://www.mylovebasket.com/se/profile/julia-strand-3663309


Mot täby

Ska springa iväg till tåget nu och åka vidare och möta Elin, Amanda och Fia så ska vi snacka om lite planer för Fredag över en fika - behöver mer latte, HAHA beroende?.. =( Nejdå, ska bli skönt att träffa dom i alla fall, behöver lite positiv energi, har redan fått massa från världens underbaraste tjejer i skolan så får ännu mera nu, go positiv alltså Böt outfit också, så har på mig en vit tröja från Bikbok och ett väldigt blått nagellack, snyggt ju?!  Men hörs senare, PUSSAR!


Just nu

Blev lunch på subway med brudarna, sen drog jag hem och pluggade istället för att göra det i skolan - så mycket enklare. Köpte med mig en blåbärsmuffins och fixade en chailatte också, mys  Prov på fredag också, får se hur det går orkar inte tänka på skolan nu... Så mycket annat roligt i huvudet just nu, taggad till tusen! Lovar att berätta mer sen! För nu ska jag fixa lite bloggjobb snabbt innan jag drar iväg igen... Vad gör ni föresten? Btw, vill ni ha lite tips på snygga kläder ikväll?


Lunch nu..

Tja sötisar, sitter ni och pluggar just nu eller?! Åh visst är det tråkigt? Tyvär måste det göras, så kör bara klart dagen och hitta på något roligt efter, för det är värt att lägga några timmar på skolan! Ajaaa  Jag har lunch nu iaf och får se vad jag tänker äta, skolmaten, något gott på espresso house, sallad från donken, brownie?.. Haha får se, troligtvis inte skolmaten iaf! Visst borde man få sushi/thai mat osv i skolan? Skulle plugga som en idiot då heheh  Slutar runt 2-3 så då drar jag in mot täby och möter upp några där, berättar mer sen när jag slutat!

LOVE!


Stark eller inte?..

"stannar du hemma för att du är lite förvirrad? Vad hände med Stark? Tacksam om du svarar i ett inlägg om varför du inte lever upp till det du anses vara"

Fick den här kommentaren för någon timme sen och känner att jag vill svara på den. På ett sätt blir jag så sjukt irreterad över en sånhär kommentar, för hey vem har sagt att jag är svag för att jag behöver vara hemma en dag från skolan för att alla tankar bara bubblar över och jag kan inte ens tänka klart? Samma Juliah som alltid, lika stark som alltid - även fast jag också behöver ta det lugnt ibland och vara hemma. För att vara stark måste man också kunna vara svag, annars funkar det inte. Ska man vara stark hela tiden så faller man riktigt hårt när man väl faller, tro mig jag vet det. Så jo jag lever visst upp till det jag "anses" vara!
Jag har förlorat hela min familj, klart jag behöver tid för mig själv och klart att allting blir för mycket ibland? Det är bara att ta det, jag har lärt mig. Mitt liv är viktigare än 1 dag i skolan, så är det bara. Men är tillbaka på banan nu igen och nu är det bara att köra tror jag, en sak som är kvar bara.. men det löser sig!

Så det va svaret.. PUSS


Fruuukost

Godmorgon snyggingar, sitter i soffan och dricker varm choklad med en MASSA grädde i, haha så gott  Vad gör ni? PUUUSSS
image description


Just nu - middag..

Sitter på Public just nu med Roger och äter världens godaste ceasarsallad  Ska straxt hemåt och fixa lite med mig själv, boka tid för naglarna, ny tid hos frisören osv! Vad ska ni göra ikväll?..
image description


Justin Bieber

Vad tycker ni om Justin Bieber's nya låt "Boyfriend" ?! Själv så tycker jag att den var riktigt bra faktist, jag är ju faktist ett fan av honom, visste ni det?!


♥♥♥

Alltså mina bloggläsare alltså, världens bästa ♥ Seriöst ni får mig verkligen att le när jag mår som sämst,all kärlek till er! Fick precis den här videon skickad till mig av en jätte söt tjej där hon pratade om mig i sitt videoinlägg, så söt  Tycker ni borde kolla på det hehe, här är hennes blogg försten http://emmypersson.se/ och videon ser ni här i inlägget!


Shopping :)

Tänkte visa shoppingen från igår, fick med mig en massa fint som jag kommer passa perfekt i min nya garderob  Och jäklar vad mycket snygga pastellfärger det har kommit in i alla affärer? Hittade super många snygga men dock var alla i min storlek slut, ger mig ut senare i veckan för mer shopping, love! Men det här fick jag med mig igår :

5 trosor


Nagellack, älskar färgen! Blir perfekt nu på våren


Snygg tjocktröja med spets och massa bling på, har ju en likadan röd också.. (baksidan på bilden)


Världens snyggaste och mysigaste mjukisar


Enkel svart bandeau i spets


Super snygg "jacka", blir perfekt till våren/sommaren!


En super snygg vit skjorta, dock så var det jätte svårt att ta kort som ni kanske ser...


Tankar..

Jag vet inte riktigt vad det är med mig, jag är så less på allting och vill inget annat än att komma bort från det här ett tag. Det är så många tankar som snurrar i mitt huvud, jag mår illa och blir snurrig av allt. Jag behöver komma bort, jag behöver få luft och andas lite. 
Jag stannar hemma idag, behöver en dag för att tänka och ta reda på vad jag vill, det är mitt liv och JAG är viktigt, så det här är okej. Samma Juliah som alltid, oslagbar och jävligt bäst, snart tillbaka ♥



My day :)

Lycka i hela kroppen, så jäkla härligt - love life  Jag har hängt med Ellinor hela dagen i stan! Vi började med att luncha på Mandarin City, världens godaste mat där, så vi satt där i någon timme och åt sushi, snackade tjejsnack och hade det nice! Sen började vi gå runt i affärer så vi har sprungit runt i alla affärer i hela stan och provat nånting i varje affär haha underbart, så nu har vi sjukt ont i fötterna hehe.. Vi både hittade världens snyggaste och mysigaste mysdressar så vi både köpte dom så nu blir vi lika  Sjukt hur glad man blir av shopping alltså?! Ätit världens godaste brownie på American Cookies har vi också hunnit med + skrattat så mycket så jag har ont i magen! Så nice dag! Vad har ni gjort idag babes? Något kul hoppas jag!

Brownie


Jag och fina Ellinor


This or that

Iphone / Android

Hemmafest / myskväll

Converse/Kilklackar/Ballerina

Söta godisar / choklad

Stockholm / Göteborg

Chockrosa outfit
/ Lila outfit

Sverige / Utomlands

Blogga
/ Läsa bloggar

Aldrig mer få sminka mig / Aldrig mer få fixa håret

Espresso House / Waynes Coffee

Ensam / med kompisar


Så fina <3

Mina bloggläsare är verkligen bäst, jag älskar er! Får så fina idolbilder, fanvideos osv, ni är helt underbara ♥ Så stort leende jag får när jag tittar på allt ni gör till mig! PUSSS

" Här har jag gjort en video till dej, för att jag älskar din blogg GRYMT MYCKET! Om samma sak hade hänt mig skulle jag gå och ta livet av mig!! Jag skulle aldrig kunna vara lika stark som du! Du är en förebild! Hoppas du har det bra! Kram Linnea! Min blogg: http://neeaofsweden.blogg.se/ Hare bäst! "

" Vill bara säga att du är så grymt stark och din blogg är sjukt bra! "

" Juliah,vad ska jag börja? Du är en underbar tjej + den starkaste tjejen på jorden! Jag började läsa din blogg för drygt ett årsen,och jag är fullständigt beroeende av den<33 Det du har gått i genom är helt otroligt?! Du är den grymmaste 14-åringen som någonsing skapat! Jag älskar dig och din blogg,det jag har sagt nu kommer rakt från hjärtat.Jag älskar dig så sjukt mycket<33 Kram Wilma, www.wilmaaaoscarsson.blogg.se ♥ "


" Hejsan juliah! Jag är ett stort fan av dig, jag älskar dig & din blogg, be strong sweety. Du är så cool, snygg,stark,söt,snäll :o  jag älskar dig! "


" Hej Juliah♥ Jag har gjort några 2 idolbilder till dig♥ Du är en underbar människa. Jag kollar på din underbara blogg varje dag♥ Kolla också hjärna på min också http://Godiswilma.blogg.se  -puss♥"


Djungelns Drottning

Har ni sett programmet Djungels Drottning? Om inte så måste jag verkligen tipsa om det, haha det är grymt  Det är ett gäng bloggare som är ute i djungeln tillsammans, dom har splittrats till två gäng och nu tävlar dom mot varandra, Caty, Annie, BabySenorita, Juliette, Paulina + ännu fler goa bloggbrudar! Det händer saker hela tiden i det programmet alltså haha kul att 10 så tjejiga brudar ger sig ut i djungeln?.. Så värt att se  Det är på onsdagar 21:55 på kanal5, det går även att se på kanal5play.se!  Tänk vad kul att spela in ett sånt program? Jag skulle lätt vela göra det, vem vet, kanske i framtiden?..


Mandarin City

Sitter på Mandarin City och lunchar med Ellinor, sushi, så gott! Snart blir det en massa shopping, haaaapppyyy :D


Let´s go

Nu ska jag börja dra mig mot stan och möta upp fina ELLINOR så blir det en riktigt tjejdag med massa shopping, god lunch, latte, tjejsnack osv, mys! Shopping i Stockholm när solen är framme = bästa som finns haha Ska kolla om jag har tid för att fixa håret idag också, mycket kul på schemat idag om man säger så..

Hoppas ni får en grym dag älsklingar, bara 4 dagar kvar tills fredag också så det är bara att köra på, älskar er!


My look

Tröjan kommer från Bikbok, jeansen från Hollister, brillorna från Ginatricot och armbandet från Bikbok! Har min jofama skinnjacka till och converse.. Vad tycker ni? HISS/DISS? Älskar brillorna för dom matchar mitt mörka hår så jäkla bra hihi!


Videoblogg

Bjuder på en videoblogg där jag snackar en massa om en ny hårfärg, dagens planer, en del av min outfit, visar hur det ser ut när jag bor + lite allmänt roligt snack! PUSS


Startar med en smoothie :)

Godmorgon älsklingar, startade min morgon med en smoothie, så gott och fräscht! Och nu sitter jag i mitt rum med hööööög musik på, haha jag har så mycket energi i mig idag så kan knappt sitta still Är ledig idag också så det är ju skitnice, den här dagen kommer bli så grym - berättar planerna sen! Nu ska jag klä på mig, sminka mig, fixa håret - snygga till mig lite helt enkelt haha och sen lovar jag lite bloggning, och ett videoinlägg om jag hinner! Btw, tack till första plats på aktiva listan och 2a på besökta, ni är bäst!

Puuuuusssssssssssss
image description


Nu blir det..

Så mysig dag, vaknade först upp med brudarna och vi dunkade musik på en gång, sen drog jag hemåt och har bara fixat med mig själv sen dess, skönt  Måste tacka alla som gjort min helg så jäkla grym, fredag, lördag och söndag var bäst, love! Så nu tänkte jag lägga mig ner i min nybäddade sköna säng och sova lite, knappt sovit den här helgen ju? så det ska bli skönt..

Snacka om att jag är redo för en till grym vecka, love life ♥ Puss och godnatt babes!


Färga/färga inte?

Ni måste verkligen hjälpa mig nu älsklingar, det är akut haha! Jag har ju bokat tid för färga håret i veckan, jag är så sugen på en förändring och hade tänkt mig ljusbrunt med en massa ljusa slingor i, det är ju rätt fräscht?! Men nu så vet jag inte, älskar mitt mörka hår som jag har nu... åh så svårt =( Det kanske räcker om jag börjar färga liiiiiiite ljusare men fortfarande mörkt, klipper det **** (ni får se sen ) för det blir ju också en stooooor förändring?! Åh hjälp mig..

Färgen jag har nu :



Eller såhär?..


Åh snälla hjälp mig älsklingar, vad tycker ni?!


Våffeldagen

Kom ut från duschen för ett tag sen, och då ropade Roger på mig och sa att han hade fixat våfflor till mig - så gott  Nu är jag nyduchad och fräsch + riktigt mätt av goda våfflor hehe nice ju.. Har ni ätit några våfflor idag babes?! Nu ska jag fixa lite med mitt hår, serum osv, sen ska jag fixa naglarna snygga och blogga en massa! PUSS ÄLSKLINGAR


Dagens Blogg


Rosa ska det va ;)

Haha rosa rum jag har va?!  Jag är verkligen tjejig och det märks typ på allt jag äger haha.. Men har precis fixat lite i mitt rum så det är städat och fint nu, har sprutat massa parfym i hela rummet också haha! Nu ska jag fixa en smoothie och sätta mig ute i solen igen, måste ju passa på att njuta, så det är planerna typ, åker kanske iväg ikväll och äter middag med en kompis, får se!


Mys i solen

Kom hem för ett tag sen och gick direkt ut i solen och satt där ett tag, gud så skönt  Lyssnade på skön musik och bara chillade, fixade en latte sen också, snackade lite i telefon och fixade lite planer inför veckan som kommer, tror det blir nice! Hur är det med er då älsklingar?!
Söndag idag då, blir att ta hand om mig själv, klicka hem lite från VS, boka in lite möten + hinna planera inför GÖTEBORG! Har jag läsare där?..


Godnatt <3

Haft en mysig kväll med tjejerna, god mat, massa skratt, film osv :) Det blev ingen utgång för ingen orkade egentligen haha.. Men nu ska vi gå och lägga oss, ny dag imorgon med nya möjligheter.. PUSS <3


Just nu

Just nu - Vi håller på att laga en god middag nu, så mysigt! Eller Ellinor lagar och jag och Nathalie tar egobilder, Felicia filmade också haha vill ni se filmen? Haha vi bjuder på dom här bilderna iaf.. Dags för middag med massa skitsnack nu 

Godishimlen

Vet ni vad jag gick in i idag?! Haha världens godishimmel typ, fullt med tusen olika chokladsorter osv, godisgolv var det också! Så vi blev helt galna och fick med oss en massa godis hem, nice ju  Den ligger vid Hötorget så ni vet hehe.. Sen drog vi bara runt i stan och käkade lite glass, snackade och bara mös, vi planerade även klart kvällen och det ser ut som att vi drar ut lite senare?.. Blir nice! Hahaha juste ni skulle sett oss på tunnelbanan helt sjukt hur mycket vi garvade och grät, hehe lurade dom med en sak såååå haha vi fick hela vagnen att garva sen också wääääy 
image description


Dagens Outfit

Kör på en USA tröja från Ginatricot, Hollister jeans, en snygg ring som glittrar en massa, solbrillor och till det converse, jofama by kenza skinnjacka och en enkel väska.. Vad tycker ni?


Möta upp brudarna

Har precis fixat till mig lite, solbrillorna åker på också eftersom det är så galet fint väder?! Jag visar outfiten sen också! Nu ska jag dra mig mot Ellinor så är Nathalie och Felicia där så ska vi in mot stan och njuta lite av solen, fixa lite grejer tills ikväll, prata en massa tjejsnack osv, måste köpa en ischai också  + hinner kanske med lite shopping? Hoppas... Hoppas ni får det grymt älsklingar, lovar bra uppdatering idag också, PUUUUSSSSSS!!


Chailatte mys

Jag och Amanda fixade varsinn chailatte och satt i köket och snackade om kvällen igår, lite planer för veckan och sen lite annat skitsnack liksom, har så kul med den bruden alltså  Men hon drog precis så nu är jag ensam, så nu ska jag fixa till lite i mitt rum och sen fixa mig och dra ut igen, så skönt med helg ju! Och det är ju sol ute idag också, sommarkänslor säger jag bara...


Pojkvän?

Det är så många som frågar, så jag tänkte att jag tar upp det här i ett inlägg så ni förstår! Jag får ofta frågan om min pojkvän, varför vi inte ses, om vi är tillsammans, vem han är osv.. Men nu är det så att vi har precis gjort slut, jag tänker inte ta upp vad som hände i bloggen men det är riktigt hemskt att han behandlade mig så dåligt som han gjorde, det är helt sjukt faktist.. Jag behöver en kille som har fötterna på jorden, bryr sig om mig, någon jag kan lita på och som är spontan och rolig precis som jag, jag är 14 år så det kommer liksom haha! Har världens bästa vänner som jag älskar så mycket och er bloggläsare, ni är verkligen bäst

Så det är så läget ligger till, jag är singel!


Svar på tal.. Alkohol och fest?

Godmorgon världens bästa bloggläsare, sitter i mjukiskläder brevid Amanda och är så sjukt sliten, kvällen igår var helt galen och skitrolig, berättar sen. Ska snart ta en dusch och fräscha till mig lite och sen äta en god frukost  Vad har ni för er?!
Jag tänkte också köra en "SVAR PÅ TAL" i det här inlägget eftersom det är så många som undrar varför jag festar, om jag dricker och att jag är dålig förebild för att jag festar när jag bara är 14.

Och jag fattar verkligen inte vad ni menar med att jag är en dålig förebild för att jag festar? Det är normalt att festa och dricka lite då och då om man vill dricka. Jag skulle förstått vad ni menat om det var så att jag drack mig full hela tiden, höll på med allt och alla, men nu är det inte så, jag är inte sån. Jag går på hemmafester för att jag älskar att ha kul och träffa nytt folk + så är det jäkligt kul att festa, det måste ni hålla med om? Ja jag kommer hem rätt sent också, för att Roger litar på mig och för att jag hör av mig till honom, han skulle aldrig låta mig vara ute om jag "missbrukade" det, förstår ni? Jag har smakat alkohol, men jag tar hellre en redbull och kör på helt galet på det istället  För jag är 14 år och det är olagligt att dricka och jag vet det. Som jag alltid sagt så har jag kul utan alkohol. Och det är inte min grej att dricka, som jag sa, jag kommer hellre ihåg vad jag gjorde på natten och vaknar med ett leende och mår lika bra som jag gjorde dagen innan liksom. Jag vill ut, ha kul och se nya ställen liksom även fast jag bara är 14.

Så lägg bara ner att klaga, för jag har kontrollen och jag blir inte en dålig förebild för att jag festar då och då, utan alkohol dessutom? Nono, jag är bra det vet jag och jag tar mitt ansvar för bloggen ♥



PS - jag har precis skrivit att jag INTE dricker alkohol, så det kan ni sluta anklaga mig för nu?!


Taggade brudar ;)

Tjaaaa bebes, vad har ni för er? Hoppas ni gör något kul i alla fall!
Nu har vi precis fixat oss galet, ska bara lägga till lite smycken på min outfit så blir det perfekt sen  Så vi är taggade som fan och ska bara köra på helt galet ikväll hehe.. Nu ska vi dra och träffa George, Adam, Nicke och Anton tror jag dom hette? nice blir det iaf, så är vi med dom ett tag och sen ska vi mot stan på feeeeeest, haha den här kvällen blir nice  Bilder kommer imorgon, PUSSSS!! Btw, förlåt för den super dåliga uppdateringen just nu men jag har så mycktet och nu är det helg och allt, men imorgon och söndag blir det perfekt, säg vad jag ska blogga om så fixar jag... Älskar er ♥


Snyggt i min shop

Nu har jag precis lagt in en massa nya snygga toppar i min shop på mylovebasket, nice va?!  Älskar allt jag lagt in faktist, så sugen på att beställa, speciellt den röda skjortan - kärlek alltså! Blir så snyggt till i sommar.. Men älsklingar ni frågar alltid vart jag köper mina kläder osv, så tänkte bara säga att jag lägger upp mina favoriter i min shop så det är bara att gå in och kolla där + så kan ni beställa direkt från sidan också, grymt va?! Hehe allt för er  + nu till våren/sommaren lägger jag upp en massa snyggt nästan varje dag, tex jeans, söta toppar, tjocktröjor, shorts, underkläder, galet höga klackar, ballerina skor osv och allt till bra priser också, niiiiice!

Så ta en titt in där! http://www.mylovebasket.com/se/profile/julia-strand-3663309 och ni kan följa mig där också så ni inte missar något!


VB med Amanda!

Haha blev en videoblogg med Amanda påvägen hem, lite flummigt sådär bara! Vi snackar om planerna för kvällen, vad som hände på bussen osv haha  Nu ska vi fixa lite middag och sen börja fixa oss, det blir nice! Ska försöka hinna uppdatera innan vi drar, PUUUSSS


Budget ansiktsmasker

Sist jag la tipsade om min chanel ansiktsmask så blev det en massa liv här på bloggen, ni tyckte att jag skulle tipsa om "budget" ansiktsmasker - så nu tänkte jag fixa det, bra va?!  Så till er som vill lyxa till det lite extra med att lägga en ansiktsmask men ändå inte betala för mycket, så är LINDEX'S ansiktsmasker riktigt billiga och faktist väldigt bra! Det finns för torr hy, fet hy, problemhy, bra hy osv - alla typer helt enkelt och dom kostar 15 kronor, hur bra?! Choklad är min favorit, det doftar verkligen choklad så man vill äta upp sig själv när man har på den typ hehe


Världens bästa ♥

"Juliah, du är verkligen en stark tjej. Jag vet att du hör det från många varje dag, men jag menar det jag säger. Du förtjänar massa tur efter att du gått igenom allt det här jobbiga och tråkiga som hänt, och jag vill också säga dig att det var bra att du valde att göra de tre valen som var bra. Det var verkligen bra gjort! Fortsätt kämpa för din familj och samtidigt lev livet, din familj älskar och vakar över dig, låt ingenting gå i vägen för dig. Styrkekramar till dig från en läsare som älskar din blogg. <3 "


" Älskar verkligen din blogg du är så stark, din blogg är verkligen den bästa! //Emma:) http://baraemmiz.bloggplatsen.se/ "


" Hej Juliah! Ville bara säga att du är sjukt stark som orkar fortsätta fast du har gått igenom så många jobbiga saker. Du är en helt otrolig och underbar person, i alla fall så får jag det intrycket av att läsa din blogg. Hoppas du gillar bilden jag gjorde! Kram Ida http://idahtt.blogg.se/ "


" Hej! Jag är en okänd person för dig men jag är ett stort fan till din blogg!"


" Hej juliah! Här får du en liten idolbild av mig. Jag vill bara säga att du är välldigt stark som orkar leva efter allt som har hänt med dig. Jag har själv varit med om att en familjemedlem har gått bort när jag var yngre. Så jag vet hur det känns. Men att 3 har gått bort vet jag inte om jag skulle klar av! Så du är verkligen jätte stark. Du har typ blivit min yngre idol. Du är inte bara stark utan även snygg, smart, vacker, söt, snäll, najs, underbar och Massor av mer! Kram Emma/ http://rosenss.blogg.se/ "


" Hej Juliah! ♥ jag har gjort denna idolbild för att jag älskar din blogg , du är helt underbar♥ Stark tjej som klarar av vad som helst ungefär.. du är världens bästa bloggerska. jag skulle så gärna vilja träffa dig för du verkar hur snäll som helst , gullig , underbar , stark. kram sandra imer klasson http://ssandraimer.blogg.se/ "


" här är en fanbild till dig Juliah, älskar verkligen din blogg och att du är så otroligt stark.
En av mina favorit bloggar absolut, sjukt bra uppdatering! www.amycorcoran.blogg.se "


" Hejsan! Jag heter Julia och jag läser din blogg nästan varje dag. En kompis till mig länkade din blogg till mig och jag tittade på din blogg och märkte att du var en jätte snäll, omtänksam , och jätte stark människa! Och du är en jätte bra bloggerska! Hoppas bilden var fin! Kram Julia"




I love fridays



Godmorgon älsklingar  Så jäkla skönt och vakna och veta att det är fredag, så jag gick upp med ett stort leende, fixade en smoothie och satte mig ute i solen och mös ett tag, bra start! Sen har jag fortsatt fixa mig lite, plattat hår, lite smink och en enkel outfit får funka idag på dagen, så yes.. Måste fixa en latte nu också innan jag ska åka haha så gott!

Den här dagen/natten lär bli heeeeelt galen, ska möta upp Amanda efter skolan och vi ska fixa oss galet och sen blir det FEEEEST, ni får veta ännu mer senare älsklingar! Så nu är det bara att springa iväg till skolan och fixa timmarna där och sen så..... ;)

LOVE ♥


...

"Instead of wishing you were someone else, be proud of what you have, cause you never know who's been looking at you, wishing they could be you"


Nyduschad.. Ny hårfärg?..

Åh kom precis ut från duschen, gud vad fräsch jag känner mig nu  Och mitt hår är så sjukt lent också, har inte plattat/lockat det på hela veckan, duktigt va? Haha men jag måste verkligen börja ta hand om mitt hår igen så det blir snyggt till sommaren + en ny hårfärg på det blir perfekt, sugna på att veta färgen?.. TROR jag färgar nästa vecka, då får ni se! Nu ska jag dra på mig myskläder, ringa några viktiga samtal, svara på lite mail osv, vad ska ni göra babes?

Bjuder på en bild på mig och Ellinor från förra veckan, haha den där minen är en typiskt "Juliah-min" haha, PUSSSSSSS!


Mys i solen

Hej lovers, hur är det? Med mig är det toppen, köpte med mig lite thaimat hem efter skolan och har suttit ute och ätit det, lyssnat på lite musik, snackat i telefon, chillat i solen helt enkelt! Så nice  Snart är det dags att ta tag i plugget också, tror jag pluggar ute med en latte? Det får funka! Sen blir det att träna lite och ta en långdusch - fräscha till mig inför helgen whooopp! Vad ska ni göra idag älsklingar?


Sommarplaner

Var ju en del som ville veta mina planer för sommaren, så här kommer en del av dom

* Resa tillsammans med en massa kompisar, det kommer bli så sjukt galat - längtar!

* Gööööööteborg, älskar den staden alltså!

* Språkresa

* Shoppa galet snygga sommarkläder

* Modelljobb (längtar)

* Driva världens bästa blogg och satsa mer än någonsin

* Bada och sola en massa

* Festa massor

* Leva livet till 110% och bara köra på!

Den här sommaren kommer bli den bästa i hela mitt liv, och det där var bara en liten del av mina planer? Det som kommer bli bäst är när jag resa med mina kompisar, alltså åh kan knappt vänta! Är taggad till 1000





.. :)

Precis fixat till mig lite, dock så har jag en sån dag då jag inte orkar bry mig alls - så har satt upp håret i en bulle, bara tagit lite mascara så ska straxt springa iväg till skolan, funkar och se ut såhär där i alla fall haha  Solbrillorna åker på också! Vill ni se dagens outfit föresten? Säg till bara så fixar jag det!

Nu ska jag springa iväg till skolan, jag slutar runt 3 så då åker jag hem direkt och har en massa att fixa här hemma + så lovar jag grym uppdatering, 10 inlägg vad säger ni?! Haha puss älsklingar!
Bjuder på en bild från igår!


Det finns så många idioter

Det finns så många idioter som aldrig kommer kunna se dig lyckas, alltid kommer hitta fel och göra allt för att såra dig, men sånna är inte ens värda ens uppmärksamhet, bara att lämna dom idioterna bakom sig och gå iväg rak i ryggen.
Jag har varit med om det ikväll, helt sjukt. Tjejer som sagt till mig att jag är deras förebild osv, Tjejer som jag tyckt verkat jätte trevliga osv har precis gjort världens äckligaste grej mot mig, jag har aldrig varit med om att någon/så många ljugit för mig så mycket och så länge. Jag vet att ni läser det här och ni vet vilka ni är och vad ni gjort, så idiotiskt.

Ni fattar nog ingenting om vad jag skrivit precis, jag kände bara att jag behövde skriva av mig lite snabbt, och ni läsare förstår mig verkligen, ni är bäst ♥ Nu ska jag prata lite med Diddie super söt tjej verkligen! Sen blir det att lämna den här skiten och få en ny bra dag imorgon, puss och godnatt älsklingar!


Videoblogg med min låtsaspappa

Kom precis hem och AAJJ vad jag har ont i fötterna, har gått runt i mina kilklackar hela dagen fram och tillbaka överallt så dom är lite döda nu kan man säga, men ska man vara fin får man lida pin eller vad man nu säger haha  Drog in till täby med Amanda efter skolan och där blev det en massa snack, planerade klart fredag, käkade pommes med glass på (haha har ni käkat det? så gott) så skönt att träffa henne igen! Vad har ni gjort idag sötisar? Btw! Visst har vädret varit helt galet bra?! Älskar!

HAHA jag måste verkligen bjuda på den här videobloggen som jag gjorde tillsammans med min låtsaspappa i morse i bilen, han skämmer ut mig totalt tycker jag haha men han är så bäst! Men lite kul är det va?


Påväg hem i solen

Påväg hem nu i solen, solbrillorna är på också, så jäkla härligt :D Vad gör ni älsklingar?


Nytt i garderoben

Hann med lite shopping igår, IGEN? Haha nej men känner verkligen att jag behöver fylla på garderoben med en massa snygga plagg till våren + så letar jag som en galning efter snygga skor, hittat några faktist - riktigt hög klack med världens snyggaste färg, haha så nice, dock har jag inte köpt dom än?.. Men iaf! Det här fick jag med mig hem igår -

En super söt tröja från Bikbok, kommer passa grymt bra i vår/sommar


Och en snygg tjocktröja med en massa spets och pärlor på, lite snyggare än alla andra vanliga tycker jag! + så är färgen super snygg (=


Just nu : Lunch

Sitter på donken med en ceasarsallad tillsammans med Ellinor och Nathalie, maten i skolan är så äcklig så det blir bättre att köpa mat ju hehe! Nu ska vi tillbaka till skolan och ha seminarium, föreläsning osv, uppdaterar mer sen babes, PUSS!


Saker jag inte klarar mig utan

* Chailatte (HAHA)

* CHOKLAD!!

* Min blogg och mina underbara bloggläsare

* Mina vänner, min pojkvän, Roger och min syster

* Shopping skulle jag verkligen inte klara mig utan, älskar när jag shoppar och tänker en massa outfit's i huvudet hehe (=

* Min systemkamera, mobil osv..

* Plattång

Haha några saker jag inte klarar mig utan, finns så många fler men eftersom min värld är så jäkla rosa så är det mest sånahär tjej-grejer haha  Nej men chailatte klarar jag mig verkligen inte utan, det har ni märkt? Som när vi var i gamleby med skolan så fick jag världens panik för att dom inte hade chailatte - och gud vad min lärare skrattade åt mig när jag sa det, haha..


Soooool

Godmorgon sunshines  Shit vad glad jag känner mig idag alltså, haha ärligt jag älskar livet - jag älskar hur jag lever och allt känns verkligen perfekt just nu, det kanske är vädret som får mig så glad eller ni underbara bloggläsare, min pojkvän eller mina kompisar? Åh vet inte, glad är jag i alla fall  Onsdag idag då, bara 2 dagar tills fredag yäääääy, kommer hända en massa skoj då! Men iaf, ska straxt gå ner och fixa en latte så jag blir lite piggare och så dricker jag upp den påväg till skolan, mys! Känns verkligen som att våren är här när jag tar med mig latte överallt i min takeaway mugg, gör ni också det?!

Tänkte bjuda på lite bilder på min outfit, kör på en tröja från Hollister, jeans från Hollister, skor från Scorett, Kenza Jacka från Salt, smycken från miaz.se och solbrillor från Gina! Vad tycker ni?


Min dag - snack och shopping :)

Heeeej älsklingar, gud vad jag saknat att blogga idag, men visst har jag hållt uppdateringen rätt bra ändå? Hoppas ni är nöjda iaf  Drog in till stan direkt efter skolan tillsammans med världens bästa tjejer, så vi satte oss på Espresso House med varsinn chailatte och snackade en massa, så jäkla mysigt - så nu har vi helgen planerad + en del av sommaren, alltid nice! Sen sprang vi runt i stan och letade efter en massa kläder, stod i provrummen överdrivet länge och provade tusen plagg, massa skor hann vi också med - så fick två påsar med mig hem, GLAD TJEJ

Chailatte! Btw, visst är färgen på mina naglar sjukt snyggt?


En till bild från när vi fikade, kollade dock bort från kameran men då ser ni ju att jag hade vågigt hår idag, vad tycker ni? Hiss/diss?


Dags att prova höga klackar, nice ;)


Sommaren 2010

När jag lyssnar på den här låten så kommer verkligen alla minnen fram från Sommaren 2010, helt otroligt vilken sommar det var alltså - fjortis var jag också HAHA! Den sommaren lärde jag verkligen känna en massa nytt folk, , hade kul hela tiden, jag var en massa med Fanny som var min bästavän då och vi höll på med en massa sköna boys då också hehe, grönan hann jag med en hel del också... Och den här låten spelade vi jämt, speciellt på kvällarna när stora gäng drog ut och grillade, badade och bara mös, älskar den!

Nu är det bara att tagga inför sommaren 2012, jag vet att det kommer bli GRYMT! Vill ni veta en del av mina planer för den här sommaren?


TÄVLING - Additstore.se

Babes! Nu tänkte jag göra igång en tävling i samarbete med http://additstore.se/ där dom har sjukt snygga smycken, så nu får ni chansen att vinna ett smycke därifrån (vilket som helst) grymt va? Det ända ni behöver göra för att vara med är :

* Gå in och gilla Additstore.se på facebook http://www.facebook.com/pages/additstorese/116842928418070?ref=tn_tnmn

* Gå in på http://additstore.se/ och välj ett valfritt smycke du vill ha

* Kommentera i det här inlägget med länk till smycket + din epost (i e-post rutan, bara jag som ser då)

LYCKA TILL


Stan med brudarna

Slutade precis så nu blir det att dra in till stan med brudarna, ska boka tid till **** haha spännande, blir en stoooooor förändring säger jag bara :D Sen blir det nog fika med en massa snack, mys! Vad ska ni göra idag älsklingar? PUSS


Solbrillor och smink

Hann ju med lite shopping igår innan jag drog hem, så nöjd! Letat som en galning efter solbrillor så det var perfekt att jag hittade två par, visst är dom rosa asballa? Dom passar bra till mitt mörka hår  Och dom andra var också ett måste, haha älska shopping!

Båda brillorna kommer från Ginatricot, snygga va?


Fick även med mig ett nytt puder från Clinique och en "padd" att placera ut det med, bästa pudret som finns!


Smygtitt på min outfit

Startade min morgon med en smoothie ute på altanen i solen med massa musik också, hur skönt som helst! Så nu har jag precis fixat mig och ska dra iväg till skolan och fixa timmarna där sen blir det att hitta på något roligt med brudarna, men ni får veta mer sen  Idag kör jag på en vit tröja från Hollister, jeans från Hollister, lite smycken, min kenza jacka och converse + vågigt hår, bilden under blir en liten smygtitt, lovar att ta bra bilder sen! För har galet bråttom nu, ska fixa en chailatte i min takeaway mugg och sen springa iväg..

Puss babes, hoppas ni får en bra dag, glöm inte att jag älskar er mest! Och tack för alla fina kommentarer jag fick igår ♥


Saknden är stor

Här är ett sms från mamma när hon låg på sjukhuset, tiden vi trodde att allt skulle bli bra och att hon skulle komma hem igen - det hände aldrig.. Tårarna rinner som fan när jag ser den här bilden. Saknaden är stor, jag älskar dig mest mamma ♥ Jag måste vara stark, det har blivit min vardag, det är som en berg och dalbana som alltid går upp och ner, men jag är stark och klarar av det. Jag har lärt mig, och jag är så stolt över mig själv faktist.


Juliahofsweden

Jag har alltid haft ett mål att komma upp på topplistorna med min blogg, men att det skulle gå såhär fort hade jag ingen aning om. Jag älskar verkligen att blogga och det är nånting jag aldrig kommer sluta med, det ända jag kommer göra är att satsa på en stor blogg och komma ännu högre upp på listorna  Enligt andra så är jag inte "vem som helst" längre, utan jag har ett namn som många vet om och som det snackas mycket om, skitsnack händer också men det får jag stå ut med. Jag är egentligen helt vanlig men i andras ögon är jag speciell bara för att jag är "Juliah Strand" "Juliahofsweden", både bra och dåligt - mest bra faktist! Och jag är så otroligt stolt över att jag kommit såhär långt med bloggen, det är verkligen nånting som jag brinner för.. Jag älskar er alla mina bloggläsare, utan er vore jag ingenting, ni är bäst ♥ Såååå ni är med mig nu då när min blogg växer och växer mer för varje dag, hoppas det babes! Kärlek till er


This or that



En bästavän/En pojkvän
trosor/bh
barfota/strumpor
bikini/
baddräkt
familj/vänner
kissie/dessie
dator/mobil
cykel/moppe
läkare/
sjuksköterska
liseberg/gröna lund
usher/justin timberlake
sminkad/osminkad
smsa/prata i telefon
höga klackar/tygskor

Hjälp mig med fler nästa gång babes? :)




Min dag + outfit :)

Hej älsklingar, har ni haft en bra dag? Hoppas det  Direkt efter skolan så drog jag och Ellinor till täby centrum och lunchade på subway, så gott! Sen gick vi runt i alla affärer och kollade på skor (hittade ett par GALET höga och snygga kilklackar som jag måste köpa haha kär) kläder, solbrillor och en massa annat som är bra att ha nu liksom + en massa tjejsnack hann vi med också, härligt

Så nu sitter jag hemma och ska straxt dra på mig träningskläderna och dra ut och springa ett tag, så skönt! Bjuder på en bild på dagens outfit sålänge, körde på en tröja från H&m med lite öppen rygg, Hollister jeans, armband, ear cuff och vågigt hår, vad tycker ni?!


Starships


Tja sötisar! Slutade precis så drog jag oc...

img_2116 (MMS)

Tja sötisar! Slutade precis så drog jag och Ellinor till subway för att luncha, mys :) Sen blir det att leta efter massa kläder, smink och snygga skor, nice! Vad gör ni? PS : appen funkar inte så därför det blev en sms blogg hehe puss..


Chanel ansiktsmask

Ni vet säkert att skönhet är jätte viktigt för mig så.. Jag måste verkligen tipsa er om min favorit ansiktsmask som jag köpte för någon vecka sen från märket Chanel och jag tror den kostade runt 550-600 kronor! Hyn blir så sjukt mjuk efteråt för den ger en massa fukt, och det behöver alltid hyn. Ett av mina tips till en bra hy är just att den får mycket fukt, så den här ansiktsmasken är perfekt! Så vill ni ta hand om eran hy riktigt bra så köp hem den här ansiktsmasken och använd den lite då och då, den är grym!


Smoothie recept

Godmorgon Måndag, känns rätt bra ändå att det är måndag - en hel vecka med en massa nya planer Sitter och dricker en smoothie till frukost just nu, standard haha! Så jag tänkte ge mitt recept på mina smoothies till er, för det är så många som undrar.. Jag tar bara lite soyayoghurt, hallon eller blåbär, en halv banan, lite citronsaft och lite havregryn så det blir mättande, sen mixar jag allting och så vooooilaaa den är klar och super god Haha enkelt va? + så är det nyttigt. Prova det älsklingar!!



Kvällens planer.. Godnatt :)

Gud vad skönt att jag bara tagit hand om mig själv idag, har hunnit med att bloggjobba också - ni vet maila osv? Så det är skönt! Nu tänkte jag krypa ner i sängen och se några avsnitt av Gossip Girl och sen sätta på Mean Girls, haha det var länge sen?  Sen ska jag sova och få min skönhetssömn, ska upp tidigt och träna imorgon, yäääy! Haha puss älsklingar, lovar bra update imorgon!

Bjuder på en gammal bild från i somras..
image description


Love yourself

Jag tror verkligen inte på det där med att man ska äta nyttigt och träna hela tiden, liksom hur kul är det? Varför inte äta lagom nyttigt och träna då och då för att hålla igång? Jag menar, choklad kan man ju bara inte vara uten HAHA Men "kraven" på hur vi tjejer ska se ut är så sjuka så det finns inte, och det värsta är att det finns så många tjejer som helst som tror att det går att vara helt perfekt och ha drömkroppen, den bästa hyn, roligaste livet, mvg i alla ämnen, en snygg pojkvän som gärna ser ut som Zac Efron, minsta storleken i kläderna, snyggt hår, känd blogg osv, ni fattar va? Allt det där går inte.

Jag tror/VET att ens liv blir mycket bättre om man fokuserar på allt man har istället, jobbar med sig själv och blir nöjd, tänker på det positiva och bara kör på liksom! Det ända som spelar någon roll är att man själv mår bra Så var stolta över den ni är, försök inte leva upp till en massa sjuka ideal över hur vi tjejer ska se ut, det funkar liksom inte. Man slösar så mycket energi om man ska tänka på "jag kan inte äta den där hamburgaren för då blir jag tjock" "hon är mycket snyggare än mig" osv det är skit att tänka så, livet blir så mycket roligare utan dom tankarna. Du är bra som du är ♥

image description


Min favorit ring


Vad tycker ni om den här ringen? Jag älskar den i alla fall, så snyggt att den är "lång" och en massa kors på + en massa kedjor, då syns den bra ju haha, fått en massa kommentarer av mina kompisar att den är snygg  Ringar har faktist börjat bli min favorit bland smycken, så snyggt och fräscht! Vad gillar ni bäst av ringar, örhängen, halsband, armband osv?..


Chailatte

Får så många frågor varje dag om hur jag gör chailatte, så jag berättar vart pulvret kommer ifrån och så visar jag hur jag gör + så ger jag ett tips för ischai  Nu tänkte jag faktist fixa en chai, klarar inte en dag utan att dricka det haha, puss älsklingar!


Go fresh

Dags att hoppa in i duschen och göra mig riktigt fräsch, sen fortsätta med ansiktsmask och nagelfix


Sunday

Godmorgon världens finaste bloggläsare, hur mår ni? ♥ Med mig är det sådär, haha har ont i hela kroppen och känner mig sjukt seg - men tur att det är söndag då för idag blir det bara ta-hand-om-mig-själv-dag, så skönt, måste åka ner till centrum och köpa lite skönhetssgrejer också och beställa lite kläder nu till våren,perfekt 

Men iaf.. Sitter i min leopardmorgonrock och dricker en jätte god smoothie till frukost, mys..


Lever dubbelt på helgen ;)

Gud vad seg jag känner mig, inte så konstigt eftersom jag inte sovit på över ett dygn? Haha men på helgerna är det ju okej, då går det att leva dubbelt och hitta på tusen saker, så nice Men nu blir det på med musiken, ta en redbull och så ska jag fixa till mig lite och dra ut och träffa lite folk! Hoppas ni får en härlig lördag älsklingar, uppdaterar mer imorgon för nu blir det paaaartyyyy.. PUSS
image description


Söt blus

Visst var den här blusen sjukt söt? Jag måste beställa den + lite andra snygga blusar - så bra att ha nu när våren/sommaren är påväg! Den här blusen blir ju jätte snyggt att matcha till ett par svarta jeans, kilklackar, lite enkla smycken och min kenza skinnjacka?  Det funkar ju skitbra med färgade jeans också, ballt! + så kommer min nya hårfärg passa gaaaaaaalet bra till den här, iiiiiiih


Tränat rumpa ;)

Aaaaaajj! Hela kroppen värker efter all träning jag kört idag, speciellt min rumpa? Haha shit alltså, kört typ 500 rumpövningar  Aja kör på lite träning nu för att jag ska få en snygg kropp innan sommaren, lätt att fixa ju, bara att köra!! Men nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis, sen fixa en god smoothie och lägga mig i sängen och läsa en tjejtidning och kanske lägga på en ansiktsmask för att bli extra fräsch?..

image description


Världens bästa bloggläsare ♥


Kvällen igår

Nu kan jag berätta om kvällen/natten igår! Började med att jag, Ellinor, Nathalie och Felicia köpte med oss en massa choklad på vägen hem till mig (haha), sen direkt när vi kom hem så började vi fixa oss galet, snacka massor och planera det sista för kvällen  Sen var det dags för att åka iväg mot täby för att först kolla på Ellinor's och Nathalie's dansträning, så duktiga ju? Haha men sen blev det ännu mer fixx! Efter det så drog vi in mot stan och vi var helt crazy så kul, älskar dom brudarna alltså - har alltid lika kul med dom! Så vi drog ut och käkade i stan och snackade massa tjejsnack, sen drog vi runt och träffade en massa sköna boys och några tjejer som höll på en massa, avundsjuka och omogna vissa är alltså? Åh hatar sånna som inte kan bete sig haha aja det löste sig! Haha men grymt kul hade vi, och lärt känna en massa nya + fixat nya magrutor efter allt skratt haha?! Resten som hände kan jag nog inte berätta för en del är lite för mycket... haha

Sen kom vi hem väldigt sent inatt och då blev det att äta choklad och snacka ännu mer till 8 på morgonen då dom drog hem, sen dess har jag bara fixat lite på mitt rum, snackat med er söta bloggläsare, med min pojkvän och bara myst, får se vad som händer nu!


Babes!!

Godmorgon älsklingar  Haha shit vad trött jag är, haft en galen kväll/natt med brudarna och vi har firat Ellinor ordentligt haha lovar att berätta allt om ett litet tag, vi har inte sovit nånting heller bara kört på helt vilt haha! Så nu ska jag fixa lite frukost, en chailatte och mysa ner mig i sängen framför ett avsnitt av Gossip Girl, sen får jag se vad som händer.. Hoppas allt är bra med er i alla fall, hade ni kul igår? Älskar er

Bjuder på en bild från igår när Ellinor fixade mitt hår, haha så en liten del av min "look" lockigt hår med en snygg tröja, tighta jeans, massa smycken, låter rätt snyggt va? Haha kan nog visa sen, dock så plattade jag håret lite senare på kvällen men aja! PUUSSS
image description


Fiskarna..

Du är snabb i dina känslor, vilket kan vara både en för- och nackdel. Kreativ som få, men också oförutsägbar. Ovanpå det har du ett stort hjärta, därför ägnar du dig gärna åt välgörenhet.
Med tålamåd och tillförsikt kommer ditt kärleksliv att utvecklas i lagom takt. Det fördjupas och tillfredsställer dig på alla vis.
Du är en social i fullträff som med helhjärtat engagemang kastar dig in i nöjesnatten. Ta det lite lugnt bara så du inte får en partyöverdos
Om du kan lägga dina principer, som du med passion håller fast vid, åt sidan ett tag har du stora vinster att göra på det. Ekonomin får en boost!
Du har en händelserik månad med många möjligheter framför dig.

Mitt horoskop den här månaden.. Hehe det låter väl rätt bra?


Ellinor 14!

Ikväll ska vi ute för att fira super snygga Ellinor, hon blir ju fjortis idag haha. Grattis bästa  Skriv grattis här i kommentarsfältet så blir hon nog skitglad!


Hjälp mig babes!

Har lite bråttom hehe, vi alla fixar oss som galningar, snygga ska vi bli  Och juste fixade en videoblogg som jag frågar en sak i, så snälla svara på det jag frågar i videobloggen, skulle bli jätte glad om ni svarade babes för behöver verkligen hjälp haha! Ska försöka hinna uppdatera innan vi drar också, PUSS!!


Hårtips

Ni vill ju ha fler skönhetstips så det ska jag fixa till nu, börjar med att bjuda på en del hårtips som jag själv använder mig av, hoppas ni gillar det!

Massera - Om man masserar hårbotten regelbundet så ökar det blodcirkulationen och kan få ditt hår att växa snabbare + så är det jätte bra med massage i hårbotten om man är stressad för det lugnar ner en och är jäkligt skönt!

Borsta rätt - Börja alltid med att borsta topparna, fortsätt sen med hela håret! En bredtandad kam är det bästa verktyget när du vill reda ut tovigt hår!

Protein inpackning - Sist jag var hos min frisör så tipsade hon om "protein hårinpackning" för det behandlar håret riktigt mycket och ger protein och extra lyft!


Snygga korkskruvar - Ibland kan det vara lite segt när man ska gå upp jätte tidigt på morgonen för att fixa håret, speciellt för att få dom där snygga korkskruvarna - men då har jag ett grymt tips! Sätt upp håret i en hög knut innan du går och lägger dig och sov med den. Släpp sen ut knuten på morgonen och så har du fått super snygga lockar, smart va?

Tips för blondiner - Citronblekning är det klassiska knepet för att bleka håret lite. Pressa bara i lite citron i håret en solig dag - och var ute med det, funkar super bra och är mycket skonsammare sätt än att använda te.x blondspray som är riktigt dåligt för håret!

Inpackning på natten - Det är perfekt att lägga en inpackning över natten, det ger håret en riktigt fuktboost. Det finns produkter som är anpassade för att användas som inpackning på natten, men det funkar bra med vanlig olja eller vanlig inpackning också! Svep in håret i en handduk och sov sen!


Rätt hårsnoddar - Köp hårsnoddar utan metall på, för metallen sliter otroligt mycket på håret!



Just nu

Lunch på 7eleven, latte och brownie med Ellinor!


Los Angeles

Igår såg jag på programmet " Lyckan i LA " och shit vad sugen jag blev på att flytta till dit! Det är ju faktist en av mina stora drömmar att få flytta till LA tillsammans med min bästavän och bara leva livet på riktigt.. Bo i ett stoort hus vid stranden, shoppa tills hela huset är fullt av kläder och skor *haha* massa fester, killarna, och livet där verkar helt underbart? Har en karriär jag kan satsa på där också + att läsa en blogg från en galen brud i LA är inte helt fel va?  När jag är 18 så då blir det... NÄSTA LOS ANGELES!!!



Nytt cliniqu smink

Imorse när jag vaknade så såg jag att min syster hade köpt lite nytt Clinique smink, precis vad jag behövde! Clinique har verkligen världens bästa smink, har använt det i två år nu och är fortfarande lika nöjd, grymt ju! Det sitter kvar hela dagen, täpper inte igen huden osv.. Och sen är deras sminkborttagning jätte bra också, ska köpa nytt sånt straxt!

Haha FREEEDAAAG idag i alla fall - så jäkla nice alltså, ni märkte kanske att jag var lite hyper i videoinlägget innan..?! Åh längtar tills efter skolan då blir det massa fixx med brudarna, käka middag i stan och sen UUTGÅNG



VB - Fredag babes

Haha hann med att typ göra ett grisljud i början också, lite hyper idag men så blir det ju på fredagar?! Så glad idag  Visar dagens outfit lite snabbt i videobloggen också + min super snygga ring haha!


<3

Whatever life gives you, even if it hurts you, just be strong and act like you always do. Because strong walls just shake but never collapse


Sushi

Åt precis sushi till middag samtidigt som jag fixade lite med bloggen, snackade med min syster, pluggade, lyssnade på musik och kollade på tv, haha många saker på en gång - så det ska vara! Nu ska jag försöka koppla av lite och prata med min pojkvän ♥


Fräsch brud

Kom precis ut från duschen, så fräsch  Var sjukt klantig när jag duschade, jag tappade ut hela min hårinpackning över golvet, haha hur lyckas jag? Aja får köpa ny imorgon då! Men nu ska jag fixa till mitt hår lite, i med serum, värmespray och sen fram med plattången, efter det blir att försöka bestämma mig för vilken hårfärg jag ska färga eftersom jag bokat tid, haha snälla hjälp mig älsklingar?! Måste hinna med att plugga också + svara på lite mail och läsa cosmo, mys... Ni får ha en toppen kväll älsklingar, PUSS!!

Just nu..


Gossip girl.. Bättre nu!


Myser i min strosa tjocktröja nu framför några avsnitt av GossipGirl, perfekt ju? Gossip Girl funkar alltid för att få en tjej på bättre humör Men jag behövde verkligen den här dagen att vara hemma, det känns redan mycket bättre nu och jag har funderat en massa på livet och hur jag vill ha det, kommit fram till en massa bra saker också! Så nu är det bara att köra på, fredag imorgon och allt, jag är taggad till 1000!


Viktor Frisk's outfits

Jag vet att många av mina läsare är modeintresserade, även att killarna som läser min blogg! Så jag måste verkligen visa er en del av VIKTOR FRISK'S outfits, lägger upp lite bilder nu i min blogg så får ni kika in resten på hans blogg. Han uppdaterar varje dag med "dagens outfit" och sen är han jäkla smart så han ger en del tips på lite billigare och skitsnygga kläder också eftersom alla tidningar bara tipsar om skit drya saker?!..
 Jag gillar verkligen hans klädstil, blir lika förvånad varje gång jag ser en bild på hans outfit att han kan klä sig så snyggt varje dag?  Iaf kika in på hans blogg och se hans snygga outfits och läs om hans roliga vardag!


http://www.viktorfrisk.com/ http://www.viktorfrisk.com/



DagensBlogg vinnare

Dagens Blogg vinnare blev den här snyggingen som heter Tea och driver en blogg med en massa spännande saker i, kul va?! Haha kika in där iaf tryck bara på bilden 


I am not always strong

Stannade hemma från skolan idag för ingenting gick som jag ville idag, jag har en riktigt dålig dag och hela mitt huvud snurrar med miljoner tankar.. Känslan jag mest känner är att jag saknar mamma otroligt mycket och vill inget annat än att få träffa henne och få en riktig kram som jag alltid fick förut och bara höra hennes röst, det var så länge sen. Och det var så länge sen jag kände en sånhär stor saknad...

Jag är stark, och just därför klarar jag av att falla. Och just nu är det så mycket jag ska hålla koll på och fixa, jag ska klara av skolan, jag ska fixa bloggen, jag ska hinna med möten, vi håller på och flyttar, jag vill hinna träffa mina kompisar, vara en bra flickvän, shoppa och leva på riktigt och mitt i allt det där står jag och har egentligen ingen aning om vad håller på med. Mitt liv har förändrats så snabbt och så mycket har hänt, jag förlorade min mamma för några månader sen liksom, och jag är 14 år, ska inte behöva ta såna smällar som jag behövt ta från allt som hänt mig. Jag firade min 14års dag för första gången i mitt liv utan min mamma, vet ni hur ont det gjorde?(så glad för att roger och min syster gjorde en så bra ändå) Det är så svårt att hantera allting och just idag så försvann min styrka så jag är låg nu, riktigt jävla låg.


..


Princess

Precis suttit med datorn i sängen med en chailatte och svarat på en interjuv från ett företag, kul ju! Så nu ska jag krypa ner i sängen och få min skönhetssömn  Fick en till present idag av Ellinor, Felicia och Nathalie - världens gulligaste "sovmask" åh passar mig perfekt rosa och tjejig, dom känner mig verkligen och vet exakt vad dom ska köpa hih! Men babes, vi hörs imorgon så uppdaterar jag en massa då också, puss godnatt...




Dagens :)

Kände för något väldigt enkelt idag, så det blev ett par mörka jeans från Hollister, rosa tjocktröja från Hollister + converse och jofama by kenza skinnjacka! Hiss/diss? :)


Glad & sprallig :D

Haha den här bilden är väldigt ful men förklarar mig så jäkla bra  Som ni kanske förstått så är jag världens spralligaste och gladaste tjej som finns, och såfort jag blir uttråkad så sitter jag och gör massa miner för mig själv och har jätte roligt? Det går inte en sekund utan att jag skrattar, men klart jag kan vara lite seriös när det behövs också hehe! Men jag älskar att skratta och prata, jag pratar hela tiden haha och det är verkligen jag.. Tror mina magrutor har kommit för att det ända jag gör är att skratta? Jag lever livet till 110% och försöker verkligen ha kul hela tiden, jag lever efter mottot " live love laugh " och " stay strong "


Från min älskling ♥



Åh måste visa er allt han gjort till mig, massa videos också, så gulligt hihi! Och juste! Har fått så många frågor om vi fortfarande är tillsammans, och ja det är vi. Det hände lite saker på min födelsedag så vi gjorde slut, men vi båda märkt snabbt att vi inte klarar oss utan varandra så vi är tillsammans igen ♥


Nu blir det plugg..

Kom precis hem och kan säga att jag har riktigt mycket som jag ska hinna med innan 20.00, så jag börjar med att sätta mig ner med en kopp te och försöka plugga lite till ett prov jag har på fredag, så tråkigt men något jag måste göra :( Jaja efter blir det träning och sen är det bara roliga saker jag har att göra, svara på en grym interjuv te.x?  Jag hoppas att allt är bra med er älsklingar, ska ni hitta på något kul idag eller? Hehe PUUUSSS!!


Shopping från Hollister

Igår sprang jag in en snabbis på Hollister och köpte ett par mörka jeans därifrån, dom sitter jäkligt tight kan jag säga! Tror inte ens jag kan sätta mig ner i dom? hehe  Men visst är dom snygga?.. Och jag måste verkligen tipsa om Hollister's jeans, sitter bra, håller formen, sjukt billiga (500-700) och finns en i en massa snygga "färger" osv, Hollister är bäst!


Presenter jag fick igår

Det här fick jag igår av Nathalie, Felicia och Ellinor - tack ni är så j*vla underbara! Vi alla dog lite i en skrattattack när jag öppnade det där med glaset med en kondom i haha  Och visst är ear cuffen as snygg?! Presentkort på donken och ansiktsmasker är alltid bra att ha! OCH JUSTE, fick ett jätte gulligt iphoneskal av dom också med Hello Kitty på, visar det senare för glömde ta med det på bilden för har det på mobilen nu!


Fett skön morgon :)

Startade morgonen med en joggingtur, tog sen en snabbdusch och sen fixade jag en jätte god smoothie och satte mig ute på terassen och mös i morgonsolen - vårkänsla  Sen blev det en massa dans för mig själv framför spegeln med hög musik medans jag fixade mig, så glad idag!! Alltså åh jag har så mycket energi, jag har för mycket energi för att vara i skolan och där är det egentligen tråkigt hehe?.. jag behöver hitta på nya saker hela tiden, resa, shoppa, umgås ännu mer med mina vänner, festa mer, njuta dubbelt så mycket som jag gör nu, men timmarna räcker inte? :( Äh får lösa det, lever ju redan dubbelt och hinner aldrig ta det lungt haha fullt upptagen hela tiden men jag gillar det!

Men nuuuu ska jag springa iväg till skolan, så ni får ha det grymt älsklingar! PUSS



Dagens Outfit

Såhär såg jag ut idag - rosa tröja från H&m, jeans från Hollister, Jofama by kenza skinnjacka från Salt, väska från Åhlens och converse från Scorett.. Vad tycker ni?


Myyyy day

Tja sötisar  Kom precis hem från en galen dag som jag spenderat tillsammans med världens bästa tjejer inne i stan, så mysigt! Vi drog in till stan direkt efter skolan och började med lite shopping inne på Hollister, kan visa sen vad jag köpte där! Och sen drog vi iväg till Espresso House och beställde varsinn chailatte och deras kyckling och mozzarella macka, så jäkla god.. Har ni smakat den? Om inte så måste ni prova  Haha men där satt vi i flera timmar och snackade en massa, skrattade hela tiden, tog en massa bilder + planerade helgen en del - och det lär bli hel galet haha! Juste, hon i kassan sa att min jacka för jätte snygg, sånt blir man glad av ju.. Fick presenter också för jag fylle år för ett tag sen, så söta! Sen drog vi ut och gick runt vid vattnet, gamla stan osv och bara njöt av solen och snackade ännu mer, mysigt! Helt galet hur roligt jag har med er alltså, ni betyder!! ♥

Haha jag och min bästa chailatte, kan inte leva utan det?!


Fin bild va?.. Älskar stockholm!


Köööör på!!


Whooopaaa

Glad brud inne i stan med brudarna.. Shoppade precis lite på Hollister också, nice ;) Visar sen!


Shout It Out

Helt kär i David Lindgren's låt, blir så sjukt glad när jag hör den?! Ni måste ju hålla med om att den ger en massa energi?


Stay strong ♥


Godmorgon.. SOLO

Godmorgon älsklingar  Allt bra eller? Med mig är det toppen, sol idag är det ju så ska straxt springa iväg till skolan med skinnjacka och solbrillor - hur nice?!  Men iaf.. min morgon har varit super skön, drack min smoothie till frukost samtidigt som jag satt i soffan och läste SOLO, det måste ju vara bästa tidningen?.. Hehe sen så blev det dock lite kaos när jag skulle fixa mig, jag råkade måla mitt ena ögonbryn med KAJAL???? Åh hur lyckas jag? Jaja tror jag fixade till det så det inte syns så mycket haha får överleva bara!

Ni får ha en toppen dag babes, älskar er puuusss!!


Godnatt


Middag

Åt precis en sjukt fräsch sallad tillsammans med min syster - avokado, keso, halloumiost, oliver, kräftstärtar + sallad! Så gott! Nu tänkte jag fixa till mig lite och sen fundera ut kvällens planer..


Jag har lärt mig leva..

Saknad och sorg är inget som går över på en minut, nånting som man glömmer fort - utan det är nånting som sitter kvar länge och som man får "lära sig att leva med"
Jag har förlorat 3 av mina familjemedlemmar och enligt vissa är det omöjligt att fortsätta, men det är inte det, svårt som f*n är det men egentligen finns det inga val.

Jag har fått lära mig hur jag ska leva, jag vet vad som gör mig stark och vad som gör mig svag. Jag har hittat vägar i livet som gör att jag klarar av min vardag även fast jag förlorat min syster, pappa och mamma. Jag har valt själv hur jag vill ha mitt liv och hur jag vill leva, och jag har det faktist rätt bra, jag faller men jag tar mig alltid upp. Självklart skulle mitt liv varit mycket bättre och enklare om jag haft min familj vid min sida, men dom är med mig hela tiden.. fast på ett annat sätt. Jag älskar er ♥


Lycklig brud :)

Gud vad lycklig jag är just nu, helt underbart! Tog en promenad i solen hem från bussen och köpte med mig en latte också, vårkänslor? OHJAA  Men iaf, haft en skön dag i skolan som jag avslutade med att samtal med min lärare + kurator så det kändes super bra och nu ska jag ringa ett viktigt samtal, sen prata lite med min pojkvän och sen blir det att försöka plugga lite! Hur ser era planer ut babes?


Vinnaren + rabattkod

Nu har jag precis avslutat tävlingen som jag hade tillsammans med JHSHOP.SE och vinnaren blev Hanna Lindström som vann presentkortet på 150 kronor, grattis bruden, maila mig på [email protected] så berättar jag hur du ska göra sen! Men till er som inte vann så har jag en annan sak jag kan ge till er!

Om ni vill köpa något från JHSHOP.SE så ange koden " JULIA " i kassan så får ni 20% rabatt på erat köp, det är ju grymt bra eller hur?! Hoppas ni blir glada! Just nu har dom en massa snygga smycken i olika färger som är perfekt till våren..


Bli motiverad till träning

Jag får ofta frågan om hur jag orkar träna så mycket och hur jag blir motiverad, och det är rätt enkelt när man bara bestämmer sig! Jag tränar för att jag vill må bra och vara frisk, alltså Inte för att gå ner i vikt - när man är barn ska man inte ens tänka på vikten för det är bara siffror som inte spelar någon roll alls! Man ska träna för att kroppen ska må bra, så till er som har lite svårt att komma igång så tänkte jag ge lite tips  :

Variera - Träningen blir jätte tråkig om man gör samma sak hela tiden, så försök variera träningen så mycket som möjligt - kom på lite nya saker, kika runt på nätet och hitta nya övningar! Och sen är det inte bra att träna samma muskler hela tiden.

Kläder och skor - Jag blir jätte motiverad till att träna när jag köpt nya snygga träningskläder, så ta med en kompis och gå in på någon affär där det finns snygga träningskläder och köp det + ett par ordentliga skor!

Inte för mycket - Bestämmer man att man ska träna två timme varje dag så tröttnar man väldigt lätt, kör varannan dag istället så får kroppen vila lite också!

Schema - Gör ett litet tränings-schema på vilka dagar du ska träna och vad du ska träna!

Med en kompis - Det är så mycket roligare att träna tillsammans med en kompis, så ta med en kompis som också vill börja träna så kan ni köra tillsammans! Ha på någon snabb låt som ni gillar på högsta volym och träna till den + lite tjejsnack hinner man med under träningen också!



Kärlek till min jacka :D

Började morgonen med att jag drog ut på en springtur i 45 minuter 5 på morgonen, haha man bah "VAAA" men jag har så jäkla mycket energi i mig idag, grymt! Sen fixade jag en jääättee god smoothie till frukost och började fixa mig sen, så nu är jag klar och ska dra mig till skolan i min snygga skinnjacka *haha* helt kär  Så ni får ha en grym dag älsklingar så lovar jag en massa uppdatering senare, puss älskar er!!


HAHA godmorgon typ..

Bestämde mig för att videoblogga medans jag fixade håret, så jag började babbla lite och började fixa håret men sen då? HAHA! Godmorgon typ..


Lila naglar

Nu blir det fix med naglarna med skön musik på och dricka en kopp te samtidigt - mys! Klippte precis ner naglarna riktigt korta och tänkte köra på lila nu, det är ju fräscht?  


Instagram - Juliahofsweden

Fått så många frågor om jag har Instagram, och självklart har jag det babes! Lägger upp en massa bilder där som jag typ inte visar på bloggen så det är ju nice för er som vill se ännu mer Juliah  Jag heter " Juliahofsweden " på instagram!
image description


VIKTOR FRISK

Jag måste verkligen tipsa er om en av mina favoritbloggar som snygga VIKTOR FRISK driver! Han är en 16årig kille som bor i Eskilstuna och jobbar som modell, det är ju rätt ballt eller hur? I hans blogg får ni följa hans vardag med massa bilder, musik, super snygga outfits, mode + en massa annat kul! Han har en blogg där det händer roliga saker hela tiden, och det blir ju extra roligt när en kille bloggar?
Så kika in på hans blogg sötisar, lovar att ni inte blir besvikna!

http://www.viktorfrisk.com/

http://www.viktorfrisk.com/


Det kan bli galet bra..

Tog precis en lång promenad i solen med musiken i lurarna, så skönt alltså! Hoppas vädret är lika bra imorgon så jag kan ha min nya skinnjacka hehe  Men iaf.. Fixade precis en chailatte med en massa skum i haha så gott, och planerar bloggen lite - det ända jag kan säga är att det kan bli jäkligt stort och bra, vi får hoppas på det bästa! Glad är jag i alla fall, love life! Men nu ska jag fortsätta mysa och sen duscha och göra mig fräsch, får se vad som händer ikväll, tror inte jag klarar av att sitta hemma hehe...


Att göra idag.. :)

 Onlineshoppa lite nya skönhetsprodukter
Städa mitt rum + garderoben
Träna - ut och springa, rumpövningar, mage osv
Duscha och göra mig fräsch - scrub, raka benen, smörja in mig med bodylotion, ansiktsmask, fixa naglarna osv!

Åh blir en skön söndag idag, bara ta hand om mig själv, mysa och blogga en massa. Det behövs för imorgon är det en ny vecka och har en massa skoj att göra då, te.x några möten ang bloggen, så spännande  Vad ska ni göra idag sötisar?


Smycken

Fick ju hem ett paket igår som jag lovade och visa er, och det var från http://www.josign.se/ och i så var det en jätte snygg ring och ett gulligt guldarmband - tack så mycket! Båda kommer användas väldigt mycket, älskar att ringen är som ett hjärta ni vet "<3" ?  Och just nu har dom även rea så det finns jätte många smycken för under 100-lappen, hur perfekt är inte det? Det är ju bra att köpa hem lite nya smycken nu när våren kommer!

http://www.josign.se/


Så gulligt :D

Kolla vad som trillade ner i min brevlåda för ett par dagar sen?! Ett fanbrev från en tjej + en jätte fin bild där hon ritat av mig och ett läppglans som hon köpt till mig, så gulligt  TACK http://lellasphoto.blogg.se/ 


Jofama By Kenza

Åh idag så fick jag med mig den här super snygga skinnjackan från Jofama By Kenza, det här är ren kärlek alltså haha! Jag köpte den på Salt för 2795 kr, så värt och det är ju okej pris för en sånhär snygg jacka  Älskar detaljerna! Sååå nöjd! Den här kommer användas mycket i vår/sommar, kommer bli så snyggt med te.x en stram toffs, svarta tajta jeans, den här skinnjackan, kilklackar och ray-ban brillor - så enkelt och så snyggt!


Kvällens Planer

Åh vad jag känner mig sliten och trött ikväll, hela veckan har jag haft tusen saker att göra så tror jag behöver ta det lite lugnt nu.. Så ska straxt dra på mig min ljusrosa mjukisdress, byxorna sitter faktist jäkligt snyggt haha  Och sen ska jag gå ner och äta en god middag med Roger och min syster, oxfilé! Sen blir det faktist att sitta i soffan med Melodifestivalen på och en stoooor godispåse, har inte alls följt det i år så dom ända jag vet är med är Danny och Loreen - båda är ju super bra så får hoppas någon av dom vinner, vilka hejar ni på?.. + så lovar jag en massa uppdatering, ska visa vad jag köpte, paketet jag fick, outfiten jag hade idag, avsluta en tävling, ge er en rabattkod osv, blir det bra?! Hoppas det, PUUSSS!!


Det går bra nu ;)

Tjaaa älsklingar, allt bra eller?! Med mig är det toppen i alla fall, har haft en super mysig dag tillsammans med Roger och Beatrice, vi tog en fika på Vete-Katten inne i stan och satt där och pratade länge och bara hade det mysigt, sen blev det lite shopping - och shit vad nöjd jag är över det jag köpte *lyyyckaaaaa* visar senare ♥♥ Efter så hann vi även med en sväng till Ikea för att fixa lite grejer där! Och när vi kom hem sen så skulle jag kolla posten så ligger det ett paket till mig där, kan det bli bättre?.. Det går bra nu


Whhoopaaaa

WHHOOOPPAAA, så glad nu :D Visar sen vad jag köpte..


Videoblogg planerna..

Sååådär fixade precis ett videoinlägg innan jag ska dra iväg, så ni får planerna i videoinlägget + så snackar jag om lite annat kul  Haha känns så roligt när jag videobloggar och jag står och snackar med mig själv! PUSS


Godmorgon + färgning..

Gooooooodmorgon älsklingar, shit vilket bra humör jag är på idag?! Lördag är det ju också, så grymt  Kan ju börja med att säga att jag färgade Inte mitt hår blont igår - skulle jag färga blont så går jag till en salong för att få det snyggt, fast jag har ju faktist en annan färg på g som jag snart ska fixa! Iaf ligger i sängen med datorn i knäet och kikar på lite onlineshopping och bloggar.. Åh nu kom Roger upp med en jätte god smoothie till mig så ska äta den och sen gå upp från sängen och börja fixa till mig lite och svara på en interjuv från ett företag! Hoppas ni får en grym lördag älsklingar, älskar er! PUSS


Blondie? ;)

Vad händer nu då? Blond hårfärg? Sugen på en förändring ju ;) Sen blir det troligtvis utgång med brudarna, galen kväll! PUUUSSS


I love dance


Jag saknar det här..


Åh gud vad jag saknar Thailand, världens bästa ställe att vara på. Jag och Roger hyrde ju ett stooooooort hus där och hade egen pool osv och det var så skönt, så shoppade en massa, åt jätte god mat, massa drinkar, tog det lugnt, solade osv, så härligt! Och eftersom jag saknar det så mycket så blir det galna resor tillsammans med mina kompisar i sommar, hur nice?!  Då är det bara att köra 110% helt galet hela tiden, läängtar! Och tänk när ni får följa dom veckorna också? + så ska jag ju troligtvis på språkresa också tillsammans med en massa..

Kommer inte ha någon tid för att ta det lugnt den här sommaren, det här ska bli stort och grymt!


Vinnaren

Det här tjejen blev vinnaren av dagens blogg, grattis snygging hoppas du blir glad  Klicka på bilden så kommer ni till hennes blogg!


Stay Strong halsband

Det här snygga halsbandet fick jag hem för några dagar sen, och det kommer HÄRIFRÅN jag vann det för ett tag sen, och då fick jag välja text osv. Så jag valde texten " Stay Strong " för dom orden betyder så sjukt mycket för mig och jag har dom i huvudet hela tiden!

Visst är det fint?


Godmorgon!


 Godmorgon världens bästa  Sitter och skrattar för mig själv just nu, råkade göra värsta grejen nyss HAHA inget jag kan berätta tror jag!! Aja, idag är det fredag i alla fall, så sjukt skönt - har lite planer för dagen som ni får veta senare! Men nu ska jag dricka upp min super gode latte och sen springa iväg till skolan, blir bergtorp! PUUUSSS


Never give up

Never give up. Go over, go under, go around, or go through - but never give up ♥


Nydsuchad

Åh känner mig så fräsch nu - behövde verkligen den här duschen jag tog nu hehe  Drog precis på mig mjukiskläder också, så nu blir det att fixa en latte och börja planera helgens planer, känner att jag behöver en galen kväll + en massa shopping också, blir någon mix av det!

Det här blir kvällens mysoutfit...


Det gick ju bra :)

Hej världens bästa bloggläsare ♥♥♥ Kom hem från Bergtorp för ett tag sen, och ni vill väl veta hur det gick osv? Hehe kom dit och var så jäkla nervös men det gick över rätt snabbt när jag fick träffa alla i klassen, alla var hur schyssta som helst  Så har mest bara hängt med alla hela dagen för att se hur skolan är osv, har dock inte bestämt mig över hur jag ska göra än, sjukt svårt eftersom jag inte är van vid riktiga lektioner? Aja får se hur det blir! Nuuu ska jag ringa lite viktiga samtal och sen får vi se vad som händer ikväll, sugen på att träffa lite kompisar och äta något gott till middag?..

Haha Fia tog kort på våra sms precis innan jag kom dit... HAHA


Vad tror ni om det här?


Vad tror ni om den här hårfärgen på mig? Mycket roligare OCH väldigt mycket snyggare än den jag har nu ju, och tror dessutom det här kan bli riktigt bra på mig, så sugen på att göra mitt hår jäkligt snyggt  Har en massa grejer på g med mitt utseende, rätt taggad på det också hehe!


Leva ännu mer babes!

Dom senaste veckorna har jag varit så jäkla lycklig, speciellt på sporlovet. Jag har så tusen saker jag vill göra och tusen ideer som bara bubblar över, jag vill ha förändringar, utmaningar - jag lever redan ett liv där jag har tusen saker att göra hela tiden, men vadå lite fler roliga saker kan jag väl klämma in? Varför inte ta bloggen ännu högre upp?  Varför inte passa på att umgås ännu mer med mina vänner + hinna träffa massa nya, slösa alla pengar jag hara bara för att jag lever IDAG - dör jag imorgon vill jag vara stolt och glad över det jag gjort, förstår ni? Fixa någon resa till london över helgen och bara njuta, hur nice vore inte det? Jag behöver det här NU, jag älskar att leva så nu blir det dubbelt! Fram med alla positiva tankar - nu är det bara att tuta och köra typ


(bild gjord av http://lisafisap.blogg.se/)


Snyggaste iphoneskalet!

Igår fick jag ju hem lite paket, och i ett av dom var det ett galet snyggt iphoneskal - och då menar jag verkligen det snyggaste som finns typ  Massa glitter, pärlor, rosor och en stor fet rosett i mitten som blänker, hur nice?! Det kommer i alla fall från http://beautyiphone.se/ - tack så jätte mycket! Om ni går in på deras sida så hittar ni en massa snygga skal som är väldigt unika och super snygga + så är priserna riktigt bra!


Nästa...Bergtorp :)


Den här snygga tröjan har jag på mig idag + jeans och lite silversmycken, älskar svart och silver! Juste fick halsbandet på bilden i ett av paketen igår, visar bättre bild sen  
Haha jag har så mycket energi i mig idag + så är jag nervös så ni kan ju bara tänka er hur jag är just nu?! Men vart ska jag då? Jag ska till en ny skola som jag troligtvis ska börja i, Bergtorp, kommer säkert gå asbra så fattar inte varför jag är såhär nervös? Haha men nu borde jag skynda mig lite, uppdaterar senare om hur det går osv! Ni får ha en grym dag älsklingar, glöm inte att ni är bäst!! PUUUSS


Godmorgon Torsdag!

Godmorgon babes, Torsdag idag ju, snart fredag - så jäkla skönt! Jaja idag blir det en dag med myyyyycket på schemat, är så jäkla nervös så går nästan under, men det ska nog gå bra  Sitter med en kopp te just nu i alla fall och försöker vakna till lite, ska börja fixa mig lite nu osv, sååå uppdaterar lite mer senare, PUUUSSS!!
image description


Idolbilder.. Ni är bäst!

"Hej Juliah! ♥ Jag har gjort en idolbild som beskriver hur mycket jag älskar din blogg och hur underbar du är. Du är som sagt världens bästa bloggerska. Jag skulle så gärna vela träffa dig för du verkar så snäll, positiv och gullig. Kram Emilia Liljedahl www.emlas.se "


"Fortsätt kämpa! Älskar din blogg... + Du kommer bli bäst som modell! <3 Puss <3"


" Hej Juliah! :) Gjorde en liten idolbild till dig, det är du helt klart värd :D / www.aliciajasmine.blogg.se/  , Alicia"


"
Vill bara säga att jag ÄLSKAR din blogg!! //Moa (tisstass.blogg.se)"


" Hej Juliah! :) gjorde en idolbild till dig, hoppas att du bir glad. Gjorde den för du är så jävla AWESOME! älskar din blogg för den handlar om allt! ALLT MELLAN HIMEL OCH JORD! allt! När jag går in på datorn är tycker jag upp facebook, blogg.se och juliahofsweden.blogg.se! PUSS! /// ebbag.blogg.se "


" Skickar med en idol bild , dock inte lagt ner så mycket tid på den men en sak som jag har lagt ner tid på är den här texten.Juliah du är lika gammal som mig, du har gått genom mycket för att bara vara 13 år. Förlorat sin syster,mamma,pappa och du är stark och lever livet. Du kände dig svag i början men nu är du en stark person som orkar leva och har en egen motor för livet. Om jag skulle vara dig skulle jag inte orkat leva jag skulle vilja dö men det gjorde inte du , du tog nya tag och började om på livet och det gör dig till min förebild du är min idol , jag verkligen älskar dig för det du gör, du ger hopp till andra som förlorat nära och kära att ta nya tag och forsätta livet. Jag är beroende av din blogg den är som en drog för på det sättet du skriver gör dig speciell. Du är helt underbar Juliah! Du är en perfekt människa för mig, har alla dom där egenskaperna för att veta vad som är rätt och fel.
Det går inte beskriva dig med ett ord, för det finns flera tusen postivita ord om dig. Jag känner inte dig men det känns det eftersom jag läser om dig liv och dina tankar, jag skulle svimmat och skaka om jag träffade dig, det skulle vara så sjukt stort för mig att få träffa dig. Ska sluta skriva nu för annars kommer den här texten bara bli längre och längre men en sak ska du veta, forsätt som du gör så kommer du få ett skit bra liv Juliah, du är bäst! glöm inte det. kram http://jennyorginal.blogg.se  <3 "


" Hej Juliah! Tycker du är otroligt stark efter allt du gått igenom och du ska veta att många ser upp till dig! Kram Johanna. Hoppas du tycker om bilden! "


" Hej, Julia..  Du har fått en fanbild av mig också men först ska jag skriva en text till dig. Du är en jätte fin & stark tjej + du är söt + mycket mer, om jag var du så skulle jag inte orkat men du kämpar på jätte mycket. Du är så stark & kämpar på jätte mycket, jag älskar din outfit du är jätte fin, söt & verkar jätte snäll. Jag kollar på din blogg varje dag minst 3 gånger på en dag, du är en förebild jag skulle vilja bli lika vacker & underbar som du är. Du verkar vara en som fotar jätte bra. Det här var lite granna. Här är min blogg: http://Varjedagmedemma.devote.se/ "


Vill bara säga att du är så sjukt stark, jag skulle aldrig klara det du har gått igenom. Och här har du en idolbild från mig, hoppas du gillar den även om den kanske inte är super snygg. Kram "


" Hej juliah!  Jag har gjort en liten bild till dej, Du är verkligen en förebild. Som visar att man kan klara precis ALLT om man kämpar. Jag ser verkligen upp till dej och det är därför jag vill visa det med den här bilden. Fortsätt kämpa och visa för andra som haft det svårt. Sen har du också en superbra blogg som jag följer varenda dag. Hoppas du gillar bilden!  Puss och Kram  Maja, www.majjah.devote.se "

 

 


Paket till mig!

Sprang iväg och hämtade ut 3 paket som väntade på mig, spännande att se vad det är i..  Lovar att visa er senare! Hehe men sitter i min ljusrosa mjukisdress och snackade precis med min älskling i telefon, så glad att vi löste allt som hände baby ♥ Håller även på lite samarbeten, planer osv, hehe men ni får ha det grymt sötisar, PUUUSSS!!


Gooo!!


STOP KONY!

Ta er tid till att kolla på den här videon i 30 minuter, ni kommer inte ångra det. Alla som har blogg/facebook - SPRID VIDEON! Jag är chockad.. STOP KONY!


Godmorgon babes ♥


Favoriten?

Vet ju att ni gillar när jag visar mina outfits, så jag gjorde precis ett "kollage" på några outfits jag haft dom senaste dagarna, och tänkte kolla med er vilken ni gillar bäst! Så vilken är eran favorit av dom här 5?


Söt läsare!

Åh har inte jag världens bästa bloggläsare? Fick precis den här bilden skickad till min mail och den är en av mina söta läsare som har ritat av mig, sjukt duktigt ju?!  Tack så jätte mycket http://tyraivarson.bloggplatsen.se/ Hon skickade med den här texten "Hej, jag är en bloggläsare och jag älskar verkligen din blogg! Du är så sjukt stark :) Ritade av dig, hoppas du gillar bilden! Jag kan skicka den om du vill ha bilden sen, kram! //Tyra (Min blogg är http://tyraivarson.bloggplatsen.se/ )"


Videoblogg - om pappa

Fick en fråga på mailen om min pappa när han levde osv, så jag svarade på det i ett videoinlägg! Så där får ni en förklaring på allting!


Polkagris

Det här blev dagens outfit idag, älskar tröjan - hehe så skön och ser typ ut som en polkagris i den Den kommer i alla fall från Hollister, hade på mig ett par jeans till och mitt J-halsband! (haha ursäkta mitt hår på bilden, stod visst åt alla håll) Men vad tycker ni babes?


Sjukling här

Heeeej älsklingar, hur mår ni? Hoppas ni mår bättre än mig iaf hehe! Åkte hem från skolan efter lunchen för jag fick väääärldens mensvärk och kunde knappt stå upp, det ända dåliga med att vara tjej typ?.. Men köpte med mig lite tidinigar och chocklad så det blev ju bra ändå  La mig i sängen med det och efter en stund somnade jag och har sovit i 2 timmar, så skönt ju! Nu ska jag försöka bli av med den här värken och hitta på något.. PUUSS

Jag just nu i mina galet sköna mjukiskläder!


Åh liten tjej..


Hehe riktigt liten Juliah?.. Ända likheten jag ser är att jag var visst klantig när jag var liten också, ser ni blåtiran eller? HAHA  Men stor skillnad från där tills nu i alla fall, är 14 år nu och driver en blogg och har riktigt höga mål i livet, det är bara att köra på...


Vårkläder

Ni vet ju hur galen jag är i shopping? Sååå igår passade jag på att lägga in lite nya plagg som passar till våren, hehe så kul att planera en massa outfit's i huvudet osv  Jag behöver verkligen storshoppa vårkläder + en del sommarkläder, börjar nog i veckan hehe!

Men iaf.. På våren så älskar jag ljusa jeans, så jag la in dom här jeansen i min "shop", snygga va?! Dom är perfekta! Och dessutom kostar dom under 500lappen, och tänk er att matcha dom här liksom?


Eller den här supersöta toppen? Åh så snyggt med en skinnjacka över och lite armband till! Ni hittar den under 200, bra pris för en sån snygg?


Ni hittar dom här två plaggen + tusen andra till här http://www.mylovebasket.com/se/profile/julia-strand-3663309


DagensBlogg Vinnare



Denna snygging vann min dagens blogg, grattis hoppas du blir glad! Kika in på hennes blogg så hittar ni en massa bilder, mode, vardag + annat kul.. Klicka på bilden eller länken http://kristineeliasson.blogg.se/


Fortsätter leva

Haha shiiiit vilket jäkla grymt humör jag vaknade på imorse, allting är så bra just nu och mitt liv är verkligen på topp, massa roliga saker inbokade - konserter, bloggplaner, massa shopping, resor, flytta, ******* + tusen andra saker, livet är på topp  Hehe men nu ska jag gå ner och fixa chai i min takeaway mugg, sen ska jag springa iväg mot skolan, berättar planerna sen! Ni får ha en grym dag babes, snart är det ju fredag också, några roliga planer?.. PUUSSS


Fanbrev :D

Åh kolla vad jag fick idag? Ett jätte gulligt fanbrev av http://zazzes.blogg.se/ blev så sjukt glad när jag såg det, tack sötis ♥ Har sagt det är 100 tusen gånger men jag menar det verkligen, jag älskar er och ni läsare är världens bästa, ni gör mina dagar och får mig alltid att le när jag mår som sämst, tusen kramar till er!!


Vinnaren av iphoneskalet

Avslutade precis tävlingen jag hade i samarbete med http://beautyiphone.se/ - var super många som var med, jätte kul! Men vinnaren av ett valfritt iphoneskal blev http://lovebyissa.blogg.se/ grattis! Maila mig med din adress på [email protected] så skickas skalet hem till dig!


True..


;)

Kom precis hem och sitter med en stooooor kopp varm choklad med massa grädde i, så gott  Ska börja planera lite hur jag vill ha mitt rum, min walk in closet, mitt badrum osv i nya huset, det kommer bli jäkligt bra tror jag, massa rosa och leopard hehe.. Vad gör ni?

Något sånthär typ?..


Lite skönhetsstips

Dove Summer Glow - Lätt världens bästa BUS, färgen blir perfekt och sitter kvar sjukt länge!


The body Shop - The Body Shop har fått in produkter som luktar choklad, luktar galet gott, vem säger nej till att dofta choklad liksom?! + så är deras produkter riktigt bra för huden!


Noppa Ögonbryn - Det är perfekt att noppa ögonbrynen direkt efter duschen, för då har hårsäckarna öppnat sig och det gör inte lika ont att dra bort dom


Ögonfransar - Det är jätte viktigt att ta hand om ögonfransarna, Vaseline funkar som en inpackning på fransarna som man kan ha varje natt så blir dom starka re, friskare och längre!



Fanvideos :D

Åh fått lite nya fanvideos, blir så glad varje gång - ni är världens finaste bloggläsare ♥ Btw, ni som skickar idolbilder/fanvideos osv, smälla kan ni skriva " idolbild " eller "fanvideo" som ämne så blir det mycket lättare för mig att hålla koll på allting, vore super!!

" Här får du en fanvideo, älskar din blogg.. Hihi / http://bbanajd.blogg.se/ "



" Här är en fanvideo jag gjort till dig. Den kommer rakt från hjärtat! <3 "



" en grattiis video :D älskar dinn blogg :D min: http://josefiiines.blogg.se/ "


Min morgon + outfit

Godmorgon sötisar, har ni haft en bra morgon?! Det har jag, jag fixade en jätte god latte och satt och mös i soffan ett tag och läste Veckorevyn, sen började jag fixa mig lite och valde sen outfit, skön morgon? Ohja  Men nu måste jag dock springa iväg till skolan och fixa timmarna där och sen får jag se vad jag hittar på..

Det här blev dagens outfit, en vit enkel tröja från Bikbok, blåa jeans från Hollister + lite enkla ringar till det, vad tycker ni?


OMG!! Så glad :D

Omg!! Gissa hur glad jag blev när jag vaknade och såg att jag ligger på plats 2 på mest besökta listan?! Ni är helt underbara älsklingar, älskar er mest  Nu satsar jag ännu högre, det här är grymt..


Hur ser era söndagar ut?

Jag kör alltid en "fräscha upp mig dag" på söndagar, behövs alltid inför en ny vecka full av planer! Så jag brukar passa på att träna extra länge, ta en riktigt långdusch, städa rummet, lägga på en ansiktsmask, fixa naglarna, byta sängkläder, hela köret liksom  + så brukar jag bloggjobba extra mycket osv! Så jäkla skönt att börja veckan fräsch och allting är fixat, håller ni inte med?! Och istället för att deppa för att det är en hel skolvecka framför mig så brukar jag tagga med en massa positiv energi istället, så det ska va!

Hur brukar era söndagar se ut?..


Freshfreshfresh

Freshfreshfresh  Så skönt! Kom precis ut från duschen och smörjde in mig med världens bästa BUS, ska dock börja solduscha tror jag?.. Jag är ju rödhårig egentligen och kan verkligen inte bli brun, men då får man fuska lite bara haha! Så vad ska jag göra nu då?.. lite småpyssel med mig själv -

* Lägga på en ansiktsmask

* Fixa naglarna

* Platta håret + fixa en massa tills imorgon..

Vad gör ni ikväll älsklingar, sista dagen på lovet ju?!.. puuusss
image description


Tävling - Bicone Design

Visst har jag haft rätt bra med tävlingar dom senaste veckorna? Hoppas ni gillar det! För nu tänkte jag starta en till tävling i samarbete med http://www.parlsmycken.com/ där ni har chansen att vinna ett valfritt smycke upp till 200 kr! För att vara med och tävla gör såhär :

* Gå in på facebook och gilla deras sida http://www.facebook.com/#!/pages/Bicone-Design/169020833145786

* Gå sen in på http://www.parlsmycken.com/ och välj ut ett smycke upp till 200 kr ( smycken hittar ni under fliken produkter, så bläddra bara ner lite )

* Skriv sen i mitt kommentarsfält att ni är med och tävlar och länka smycket + så skriv med mailadressen i rutan " e post"

LYCKA TILL


Just nu

Just nu - precis fixat en chailatte, tagit fram hårfärgen osv! Så nu ska min syster färga mitt hår, skönt att fräscha till det lite


Outfiten igår

Det här hade jag på mig igår, en mörkblå tröja från Hollister, jeans från Hollister + så hade jag lite silversmycken till som jag la till efter bilden! Men visst är tröjan galet snygg? Jag älskar den i alla fall


Mina presenter igår

Det här fick jag igår av Roger och min syster och en del av min släkt, super nöjd! Pengar, massa pengar på presentkort, chaipulver, "takeaway" mugg, en söt tröja från Hollister + lite andra saker som inte kom med på bilden hehe! Så nu i veckan blir det shopping


Min dag/kväll igår

Tack för alla gratulationer jag fick igår, helt galet många från bloggläsare, vänner, släkt osv, så tack  Men visst vill ni veta vad jag gjorde igår på min födelsedag?! Först blev jag firad på morgonen och fick lite presenter som jag kan visa i nästa inlägg, sen började jag fixa mig medans jag hade musiken på högsta och blev ännu mer taggad för kvällen, så drog jag in till täby och fixade det sista! Sen hämtade Roger och min syster upp mig i täby så drog vi in till stan och käkade på världens bästa restaurang, skagentoast - så gott  Efter en massa mys och snack på restaurangen så blev jag skjussad hem till Amanda och där blev det fixx på högsta nivå på en gång! Och sen blev det dags för bio, så vi mötte upp en massa tjejkompisar så blev det filmen " The devil inside " sjukt bra film men riktigt äcklig och läskig haha! Tror jag klämde sönder Amandas hand hehe.. ( fick lite frågor om hur vi kom in på filmen eftersom det är 15årsgräns, men vi gick bara in utan problem, vi blev lite förvånade faktist haha ) Efter bion så drog jag och Amanda hem och fixade oss lite, och sen drog vi ut på feeeest och hade galet kul med en massa folk.. Kvällen slutade runt 4 på natten då vi satt i sängarna och snackade en massa tjejsnack, så härligt! Så min födelsedag var riktigt lyckat, tack till alla som gjorde den så bra

Jag igår.. Visar outfiten sen! PUSS


Update snart älsklingar

Uppdaterar snart älsklingar, har en massa skoj att blogga om, räkna med bra uppdatering!


Skräckfilm på bio nu

Bio nu, skräckis med en massa! Sen blir det fest ;) PUSS


Dagens Blogg


14 år :D

Lyckligast i världen just nu, 14 år helt gaaaaalet, har lovat mig själv att det här året jag är 14 ska bli så jäkla grymt, det börjar redan idag, niiiiice  Vaknade av att Roger och min syster kom upp och sjöng för mig, så fint haha! Sen har det fortsatt med en massa sms, samtal, en massa från facebook osv, tack så jätte mycket!! Har ätigt en massa tårta, öppnat presenter, skrattat sjukt mycket och planerat kvällen ännu mer, det här blir nice! PUSS ÄLSKLINGAR



Bilder från året

La precis in lite bilder från varje månad när jag har varit 13 år, visst är förändrningen stor?! Shit alltså, visste inte att man kunde förändras såhär mycket på bara ett år  Men nu fyller jag år om 1 minut, lyyyckaaa!

Mars 2011


April


Maj


Juni


Juli


Augusti


September


Oktober


November


December


Januari


Februari


Mars 2012


Elsas Värld

Drog precis på mig min onepiece och ska krypa ner i sängen med lite choklad framför några avsnitt av " Elsas Värld " så mysigt! Sen ska jag fixa lite tills imorgon, fixa någon snygg outfit, bestämma hur jag ska sminka mig och hur jag ska ha håret osv, tjejigt ♥♥ Åh älskar att hålla på med sånt, älskar att vara tjej thihi!


Nu - Sushi

Sprang precis iväg och köpte sushi till middag, super gott! Så nu ska jag och min syster sätta oss ner med lite musik, tända ljus osv och äta och snacka en massa, får se vad som händer sen! Vad gör ni ikväll sötisar? 


:)


Gilla juliahofsweden.blogg.se

Precis fixat till lite på min juliahofsweden.blogg.se sida jag har på facebook, så nu ska jag börja lägga upp lite roliga saker där osv, blir det bra eller?! Så gå in och gilla min blogg på facebook, och ni kan skriva i min logg där också för att få snabbare svar, vill ju prata med alla mina läsare  

http://www.facebook.com/pages/Juliahofswedenbloggse/177899025622841?sk=wall 

http://www.facebook.com/pages/Juliahofswedenbloggse/177899025622841?sk=wall




GHD Plattång

Idag använde jag mig lila plattång från märket " GHD " och jag måste verkligen tipsa om den till er, det är världens bästa plattång + så alla plattänger av Ghd är sjukt snygga, platta håret med stil är väl inte så fel haha?! Den är dock lite dyrare än alla andra, den kostar runt 2500 men det är den verkligen värd.. Sjukt smidig och den sliter inte lika mycket på håret som andra plattänger gör, och lockarna med den här blir gaaaaaalet snygga ;) Och när man köper den får man med en snygg väska man kan ha den i med lila spets på typ..

Blir ett fett tips till er som använder plattänger!!


Lunchat med min syster

Det blev en spontan lunch tillsammans med min syster i täby centrum, vi tog varsinn sallad och snackade en massa! Måste verkligen tipsa om stället vi åt på, det ligger längst ner vid Glitter och dom gör sjukt fräscha sallader där + så får man välja vad man vill ha i  Kollade även på nya solbrillor och bestämde mig för att det blir Ray-Ban, köper dom nog nästa vecka, kommer passa perfekt! Och juste, det var en super söt läsare som ropade på mig och sa att min blogg var bra, blev super glad!!


Amazing

Jag följer inte melodifestivalen men jag fick reda på att Danny var med för ett tag sen och blev tvungen att lyssna på hans låt! Och jäääääääklar vad bra den var + så dansar han ju sjukt bra? Åh kommer ihåg när jag var fjortis och började gråta såfort jag såg honom, han var typ min gud? Och hade bestämt att jag skulle gifta mig med honom också haha  Aja.. Men jag tycker i alla fall att han borde vinna allting, det är han värd!

Vad tycker ni om hans låt?


Godmorgon Fredag..

Fan vad bra det känns att vakna upp och veta att det är min sista dag som 13åring, känns som att det blir en nystart när jag fyller år imorgon och det behöver jag  Men godmorgon babes, haft en bra morgon? Det har jag i alla fall, gick upp och gjorde en jätte god frukost och satte mig ute på terassen i solen och åt, vårkänslor på högsta nivå typ! Sen tog jag en snabbudsch och nu ska jag fixa till mig lite så får jag se vad som händer idag, har lite saker jag behöver fixa.. Vad ska ni hitta på idag då?


Nystädat och fräscht


Åh ser ni hur rent och fräscht mitt rum är nu eller?! Så skönt, nu är det bara garderoben kvar som jag ska fixa imorgon, blir kanske en lite bloppis om ni vill?  Men nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng och få min skönhetssömn, ska bara prata lite med min pojkvän först.. Puss och godnatt älsklingar!


Jag gjorde ett val

Livet är egentligen bara en massa val man ska göra, man får välja själv vilken väg man vill gå och hur man vill må. När min syster dog bestämde jag mig för att välja en bra väg och försöka må bättre och ta hjälp, när min pappa dog tog det ett tag innan jag insåg att jag ville ta den bättre vägen men det slutade med att jag tog den som var bra. När min mamma dog så rasade min värld, men jag hade ändå i huvudet " välj den vägen som är bra, mamma vill se mig kämpa och vara glad " och jag valde vägen som var bra igen. Jag har alltså gjort 3 val, som faktist var självklara för mig, det är väl självklart att jag ska fortsätta leva och kämpa för min familj hur tufft det än blir.

Jag är så otroligt stolt över dom val jag gjort, för jag vill må bra och jag vet att pappa, mamma och min syster också vill att jag ska må bra. Det är verkligen inte lätt hela tiden, jag faller - men jag tar mig alltid upp igen. Det är viktigt för mig att jag kan ha kul men också vara ledsen, det är viktigt att jag har kontroll över mig själv och vet vad jag håller på med - för annars klarar jag ingenting. Har jag kontrollen så är jag oslagbar ♥


Nya tag nu älsklingar

Hej älsklingar! Kom hem för några timmar sen efter att ha varit i stan med Isabelle vi tog varsinn latte på waynes och satt och snackade super länge om allting, super härlig brud! Sen gick vi runt i en massa affärer och snackade ännu mer, skön dag  Men vad händer nu då? Jag tog precis en långdusch och fräschade till mig rejält och använde väääärldens bästa hårinpackning så nu är mitt hår super lent, har inte haft någon tid den här veckan för sånt, knappt varit hemma ju så det känns extra bra nu haha + så har jag sprutat en massa Hollister bodysplash på mig så luktar sjukt gott! Bloggen varit lite halvt uppdaterad, men har mått lite sådär och som jag sa så har jag knappt varit hemma. Men nu är det nya tag som gäller, allt blir som vanligt ikväll babes, ni betyder allt! PUUUUSSS ♥

Jag just nu, nydsuchad i mjukiskläder + hårinpackning och bodysplash! Ska straxt åka iväg med min syster och köpa något gott till middag, thaimat kanske?..


Live my life

Tänkte bjuda på lite skön musik så ni har något att lyssna på  Och visst är den här galet bra? Blir nog en drog den här månaden haha!


Outfit

Kände för något enkelt idag, så jag drog på mig en grå tröja från Cubus, jeans från JC, och lite smycken från http://miaz.se, det blev ju rätt bra ändå! Nu ska jag fixa lite saker och sen ska jag dra mig in mot stan och fika med Isbelle  Måste förklara lite saker för er när jag kommer hem sen, lite ang bloggen... Puss!


TÄVLING - Jhshop

Tänkte köra igång en till tävling i samarbete med http://jhshop.se/ där jag har chansen att lotta ut ett presentkort för 150 kr till er, det enda ni behöver göra för att vara med är

* Gå in på facebook och gilla jhshop.se http://www.facebook.com/pages/JH-StyleDesign/179589028763534?sk=wall

* Skriv en kommentar i mitt kommentarsfält att ni är med och tävlar

LYCKA TILL BABES!!


Words

As we grow up, we learn that even the one person that wasn't supposed to ever let us down, probably will. You'll have your heart broken and you'll break others' hearts. You'll fight with your best friend or maybe even fall in love with them, and you'll cry because time is flying by. So take too many pictures, laugh too much, forgive freely, and love like you've never been hurt. Life comes with no guarantees, no time outs, no second chances. you just have to live life to the fullest, tell someone what they mean to you and tell someone off, speak out, dance in the pouring rain, hold someone's hand, comfort a friend, fall asleep watching the sun come up, stay up late, be a flirt, and smile until your face hurts. Don't be afraid to take chances or fall in love and most of all, live in the moment because every second you spend angry or upset is a second of happiness you can never get back.


RSS 2.0