Ny design!


Ser ni min nya design? Om inte, tryck på f5!

Vad tycker ni, hiss eller diss ? :) Tack till http://wilmastenhardt.blogg.se som gjorde den!


Behöver eran hjälp!


Det är begravning om ca. 15 dagar för mamma, och just nu håller jag på att leta kläder! Vi har bestämt att det ska vara ljusa kläder..
Och behöver eran hjälp, vad tycker ni om denna klänning?..


Självklart kommer jag ha någon kofta eller så över! Eftersom i kyrkan får man tydligen inte ha bara axlar!


Nu blir det duschen


Kom precis hem efter vart ute och käkat middag, super mysigt ju!

Och nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig riktigt fräsch, kör på allting! Hårinpackning, peeling, raka benen osv, och sen efteråt blir det cocos bodylotion efteråt! Och sen självklart på med min rosa mjukisdress och fixa en chailatte, planerna för kvällen! myyyyyys


Låten väcker minnen


Låten väcker galna minnen från förra sommaren.. ;)


Skönhetstips


Värm ögonfransböjaren under hett vatten, innan du böjer fransarna! Det ger mycket bättre effekt!



Använd balsam istället för " lödder " när du ska benen, funkar exakt lika bra och benen blir super lena!



Använd alltid värmespray när du ska platta/locka/föna håret, och då tipsar jag TreSemmes värmeskydd!


Ute i solen

img_8829 (MMS)

Just nu... Chillar galet ute i solen, och nu ska jag fixa en god drink ;)


Godmorgon babes


Godmorgon sunshines, morgonoutfit på bilden ser ni.. Älskar linnet, så himla gulligt!

Nu tänkte jag gå ner och fixa en chailatte och sen lägga mig i solen och försöka få lite färg, det behövs ju faktist! Och sen får jag se vad som händer idag, kanske en snabb shoppingtur eller dra och fixa en grej till bloggen?.. :) Spännande eller hur ?!

Emma hälsar också, kika in på hennes snygga blogg!


Videoblogg - nattens planer!


True


2 idolbilder


av http://tvakryddigakorvar.blogg.se/



" Din blogg äger! Så du får en idolbild :) " av - http://ffavoritegirl.blogg.se  http://alwaysrealbeliebers.blogg.se


Blir alltid lika glad när jag ser att ni skickar idolbilder, eller bara skriver något till mig, frågar saker osv! Ni når mig på [email protected]



Väskan på bilden


Åh ser ni väskan på bilden under, så galet snygg! Skulle mer än gärna köpa hem den, kanske blir en sån när jag drar till USA, vem vet?.. :)


Måste fixa naglarna idag!


Mina naglar ser verkligen inte fräscha ut just nu, dom ser helt förstörda ut, usch! Det är super viktigt för mig att ha snygga och fräscha naglar, det visar också vem man är som person + så är det mysigt roligare att blogga med snygga naglar :)

Så senare idag tänkte jag fixa galet med naglarna, nagelbad, fila dom jämna, olja, och sen fixa dom, fransk manikyr! somrigt, snyggt, fräscht, allt i ett!

 
Mina naglar just nu, euw..

Skalet jag beställde igår


Det här snygga babyrosa skalet klickade jag hem igår till min nya iphone, visst passar skalet mig perfekt?.. ;)

Btw! Tävlingen jag hade om iphone skalet är abslutad, har kontaktat vinnaren!


Summer glow


Godmorgon babes, direkt när jag vaknade började huvudet snurra runt och tänka på vad jag behöver shoppa, hehe!

Jag har ju så galet svårt att bli brun, eftersom jag är rödhårig, fräknar osv, fast färgar ju mitt hår brunt :) Men nu känner jag att jag verkligen är för blek, inte vart riktigt soligt på flera dagar och eftersom jag får så himla lite färg så försvinner den snabbt!
Så den här ska jag köpa hem om ett par dagar,bli lite brunare och färgen blir super snygg, ett tips till er som har svårt att bli bruna!


Det här håller jag på med just nu


Nattuggla som jag är, så sitter jag uppe och laddar ner en massa spel på min nya iphone, lyssnar på musik och bara har det mysigt, tänkte snart köra lite hemmaträning, alltid skönt, hehe ;)
Vad gör ni ?..


Hittade det här i Sollefteå


En hårinpackning, var verkligen nöd! Har alltid hårinpackning när jag duschar, istället för balsam, och min tog slut så fick springa och köpa en hårinpackning + ett läpgglans till kvällen! Och sen hittade jag en peeling till kroppen också :)


Ni är underbara!

Tänkte kika in på min mail och svara på lite frågor och sådär, och så ser jag en massa frågor + idolbilder. Älskar er, ni alla är underbara :D


" Din blogg är den bloggen man alltid kollar först ! GRYMT BRA !! <3" från http://messagefrome.se



" Bilden är ful, men bloggen är FUCKING GREAT!  <3"  
Jag tycker bilden va super snygg!


" Hoppas du gillar din idolbild!:)
 Älskar din blogg!!
 Stora kramar"
 
http://sweetmb.blogg.se


Vill ni skicka idolbilder/videos, fråga frågor som jag kanske inte tar upp i bloggen ( hinner inte med alla i bloggen, så nås på mailen bättre och snabbare ) eller vill ni bara prata och ha tips och råd?! Ni når mig på [email protected]


Jag är hemma babes!

Hello babes, gissa vem som är hemma och sitter med världens leende på läpparna ?! Jo det är jag! Sitter och pratar med världens underbaraste pojkvän just nu!

Kom hem för ett litet tag sen i alla fall, men har haft en massa att fixa, ni vet packa upp och sådär ?! Och snart ska jag ut på er powerwalk och bara njuta av att röra på mig + musik på!
Har ju vart lite strul med min mobil osv, så idag blev jag less! Så jag och min låtsaspappa åkte och köpte en helt ny mobil, nytt abonemang, nytt nummer, allting nytt! Så nu håller jag på att beställa skal!


Kolla på dom här..

Ni har väl inte missat dom här?..


Här visar jag hur jag fixade mina snygga glitter naglar!


När jag och Matilde flummar galet på en lektion?..


HAHAHAH, det ända ni kan göra åt den här är att garva, dans mitt ute i ingenstans, och en aning problem att gå på båten eller?.. Riktigt gammal - men jag har alltid varit lite knasig :)


Live från Sollefteå

Hello babes, uppdaterar live från Sollefteå @ mobilbloggning från min låtsaspappas mobil, MIN MOBIL ÄR DÖD INGEN MOTTAGNING ALLS, så till er som försöker få tag på mig och inte lyckas, ni vet varför nu! Ligger ute i solen med min leopard bikini + rosa brillor och med Hello Kitty hörlurat, sött?.. Saknar att blogga från min dator, mest på morgonen - fixa en chailatte och sen sätta mig vid datorn och blogga ;) Vill ni veta vad jag ska göra ikväll?.. Ska faktist se Rabih sjunga, så ska fixa mig galet snygg, för tänk om han kollar på mig ? Skämt åsido! Och när jag kommer hem ska jag ta bort all skit i mitt liv, in med nya kompisar + en massa galet! Behöver inte dom som gnäller och aldrig är nöjda och tråkiga! Har en riktigt saknad vän, som jag ska bli lika tight som förut med, och hitta på en massa spontant, jag älskar mitt liv, och vet ni vad?.. Jag älskar det för att jag kämpar och kommer framåt, jag kämpar för mamma, pappa och min syster! PUSS

En sånhär måste jag ha!


Ni har väl hört om HoodieBuddie?.. En galet mysig tjocktröja som har inbyggda hörlurar med helt okej ljud, sån måste jag ju verkligen ha!
Blir att beställa den rosa på bilden på en gång när jag kommer hem, älskar den ;)


[email protected]


Har ni missat vart ni får tag på mig? Vart ni kan maila/chatta med mig, vart ni kan skicka idolbilder/videos/ vad som helst, och där ni kan ställa massa frågor! Min mail är - [email protected]
Finns även en knapp i menyn som man kan klicka på så kommer man direkt till mailen om man har det installerat och sådär, annars så gå in på hotmail.com och skriv bara in min mail innan ni skickar iväg!


Mina favorit myströjor


Ni verkade gilla sist jag visade lite grejer från min garderob, kanske ska börja med det oftare ?! Vad är det ni vill se ur min garderob ? :)

Tänkte i alla fall visa er mina två favorit myströjor som jag oftast har hemma till ett par söta shorts!

 Först är den den här, ja ni ser ju att den är rosa * min favoritfärg ;) Och så är den galet mysigt + att jag tog den i Storlek M! Ni hittar den på Bikbok, finns dessutom på rean i Kista Centrum!

 
Och sen den här, min absluta favorit! Köpte den för någon vecka sen och jag är redan kär i den, stor och mysig + super varm, älskar gråa tjocktröjor med text, galet fint! Den här hittar ni också på Bikbok!

Har jag förändrats?

 Januari
 Februari
 Mars
 April
 Maj
 Juni
 Och nu, Juli!

Visst har jag förändrats lite varje månad?.. När tycker ni jag var som snyggast?.. Själv tycker jag nu, och i Juni! :)




Gammal bild


Känner ni igen mig?.. Galet söt jag var på den här bilden, kommer ihåg att jag var påväg till en basketmatch här, vet ni att jag spelat baskt ganska länge ? Men dock har jag slutat?..
Bilden är i alla fall från December!


Godmorgon sunshines, sovit gott ? Själv så...

img_9898 (MMS)

Godmorgon sunshines, sovit gott ? Själv så har hela min natt vart ett helvete, Min kropp sa ifrån helt enkelt ( lite läskigt ) det funkar inte att aldrig äta och sova, så det ska bli skärpning med det! Nu sitter jag i bilen påväg t min mormor med min syster, ingen lust med det alls, men det får väl gå!  Outfiten blir tjocktröja och mjukisshorts, mysigt :)


Dagens Blogg vinnare


http://nathalietegelstam.myshowroom.se/ http://nathalietegelstam.myshowroom.se/
Grattis :)

Och till er andra som inte vann idag, försök igen nästa gång! Och ett stoooort tack till er söta läsare som länkade mig och skrev gulliga saker om mig, värmer super mycket, synd att jag inte kunde länka alla er :(
Ni är guld värda!


Videoblogg

Berättar vad jag gjorde ikväll + att jag åker bort från Stockholm imorgon, förlåt babes - glömde helt bort det!

< /strong>


Drog precis ut ett tag och ska hitta på nå...

Drog precis ut ett tag och ska hitta på något roligt, får se vad som händer ;) Vad gör ni ikväll babes?


Galet på grönan



Bilderna är från imorse när vi satt på tåget, galet trötta båda två, sov ju knappt 2 timmar?...

Har haft en galen dag på Grönan i alla fall, blev ju mest tilt och galet med flumm överallt, och sen en latte påvägen hem, som vanligt ;) ! Och sen var det några killar som höll på att skrika efter mig osv, kul att folk känner igen mig och vet vem jag är ju! Dom kunde ju vart lite mognare!  Och till er läsare, kom gärna fram och ta bilder, jag bits absolut inte!


Så galet bra!


Visst är den här låten galet bra ?.. :)

Springer runt på grönan just nu i alla fall, tilt, insane och popexpressen bara, dom bästa ju ?! Röjer galet mycket, snart är rösten borta också


Dagens Blogg


Mot Grönalund


Godmorgon babes, har ni vaknat än ?!

Somnade runt 4-5 inatt tror jag, och det gjorde ju såklart attjag försov mig i en hel timme, så jag har stressat hela morgonen och fixat mig + ätigt frukost på en timme, duktig chey ?! Hade mest ångest över att jag inte skulle hinna blogga, hehe!

Idag ska jag till grönan i alla fall och vara där hela dagen, drar med Joel och det kommer bli galet nice! Sen när jag är hemma kanske jag träffar ******* *******, vet ni vem?.. :)

 Kör på den här mysiga tjocktröjan idag!

Ha en bra dag, föresten vad ska ni göra ?..

Sängen


Suttit uppe tills nu och lyssnat på super skön musik, snackat med världens finaste och bara haft det galet mysigt! Älskar sånahär kvällar, har även fixat lite med mina naglar, dom kommer bli galet snygga ;)

Nu ska jag krypa ner i min rosa säng, ska upp om 4 timmar ungefär, borde kanske dygna i alla fall?! Berättar med om morgondagens(dagens) planer när jag vaknar, godnatt sötisar!

 

Videoblogg


Restaurang


Fick reda på att vi skulle käka på restaurang idag, spontant typ! Så satte på världens goaste låtar på högsta och fixade mig galet, känner mig skitsnygg nu, egoboost!
Kör på en enkel outfit, vanliga jeans, vit tröja med långt hjärthalsband, och sen toffs på det, funkar väl till restaurang ?! :)

 Och sådär ser jag ut idag då, lagom seriös på facelook'en eller?..



-



...And sometimes. You just have to jump off a bridge, and hope like hell that you learn to fly on your way down


Tips för alla boys som läser min blogg!


Visst är det för lite tips för er killar som läser min blogg, för visst är det lite killar som läser?.. ;)


Vi tjejer tycker alltid att det är mysigt när det går förbi killar och det luktar gott, och när man är med killar, min älskling <3 fast vet inte vad han har för parfym, men gott luktar han i alla fall :D
Den här parfymen luktar i alla fall galet gott, och ni killar kan ju springa och köpa den! Eller så hittar ni den på www.parfym.se - mycket billigare där!


Nyvaken chey


Godmorgon babes, sovit gott ?! Ni kanske redan är ute och hittar på en massa roliga saker, medans jag sovit bort halva dagen *blink*

Sitter i sängen i alla fall, nyvaken och helt seg, kan ju säga att jag har sett bättre ut i alla fall, men ska fixa frukost och fixa till mig lite snart!
Har dock inga planer för dagen, så får se vad som händer, jag hittar nog på något galet :)

 Såhär sitter jag just nu..

Btw! Till alla er som tror att jag är tillsammans med Joel, så nej det är jag inte! Vi är bara kompisar :)

Joel failar

Vi båda ligger i varsinn säng, och jag försökte få honom att göra ett videoinlägg, men dock gick det inte så bra.. Slutar med att han failar *haha* :D


Galet..


Säger bara två ord - galen kväll ;)


tja (gästbloggning joel)

Nu har jag precis kommit till Juliah, yeah! :D Ska slagga här så de blir soft. Hennes brorsa åkte precis hem innan jag kom. Nu sminkar hon och larvar sig för vi ska typ cykla iväg och möta Kalle och Jonathan. (: Fast jag vet inte för dom svarar inte.. -.-' Men ayaa, nu vet ni. Ciaoo! :D



HAHA juliah ser ut som en sköldpadda :D


The lazy song


Fixade en chai latte


Fixade en chai latte och la mig i sängen med datorn i knäet och fixade massa bloggjobb, svarade på mail från er läsare osv! Ni kan maila/chatta/skicka saker till mig på - [email protected]
Och just nu håller jag på att fixa med min mobil som jag fick tillbaka idag, och snart får jag hem ett sjukt snyggt skal som passar mig asbra ;)



Juicy Couture mjukisdress


Är helt kär i Juicy Couture mjukisdressar, måste verkligen beställa en snart! Eller kanske ta en sväng till Usa och köpa där + massa annat snyggt ja om det ändå vore så enkelt *blink*
Jag tror i alla fall att jag skulle passa galet bra i en sån snygg mjukisdress, chilla hemma och se film i en sån, galet nice!

 Båda var ju galet snygga! Kostar ju över 1000 lappen, är det värt det?

Godmorgon videoblogg


Vinnaren av Dagens Blogg


VINNAREN

Klicka på länken och se om det blev du ;)


Blixtrar


Sitter ute med min syster med varsinna filtar och skriker såfort det kommer blixtrar, det åskar inte eller nånting, utan det bara blixtrar från ett moln, galet läskigt!


Super kväll


Förlåt för den super dåliga uppdateringen ikväll, men har hänt lite saker och sådär som gjort mig riktigt besviken, men vet ni vad ?.. Att blogga gör mig alltid gladare, så räkna med toppen uppdate nu ;)

Drog och mötte upp Joel, Kalle, Jonathan och Freja, så drog vi och badade, super skönt! Sen kom det två killar på en galet nice vattenskoter, så vi fick åka badring efter, blev ju lite galet kan man säga.. :)
Men nu ikväll ska jag bara ta det lugnt, fixa bloggen, blogga, dansa galet till musik ( ;) ) och bara ha det allmänt mysigt!

 Jag Joel Jonathan och Kalle
 Kalle dyker, hehe!
 Fint va ?..


Dagens blogg


Ut i solen


Nu tänkte jag fixa en god drink eller så! Och sen dra ut feta högtalare på terassen och dunka galet med musik och sola ;) Vad gör ni babes?..


Sunshine!


Charmig bild?.. Nja.. den här tog Julia på mig när jag låg och halvsov nu på morgonen, snyggare har man ju sett ut!

Sitter i sängen helt nyvaken nu i alla fall, och Julia ska hem och fixa en grej, sen kommer hon tillbaka igen! Så jag ska gå och fixa en super god smoothie till frukost, och sen powerwalka!
Planerna för dagen planerar jag senare, blir troligtvis att sola med bästavän!


Länkarna till er som svarade

http://soulmates.myshowroom.se/
http://jbergmans.blogg.se/
http://michelleblevnamnet.blogg.se/
http://alwayssara.blogg.se/
http://wwesterlund.blogg.see/
http://daniellabooks.blogg.se/
http://jhallstroms.blogg.se/
http://crazyfruit.blogg.se/
http://mjws.blogg.se/
http://juliabwogiss.blogg.se/
http://finahest.blogg.se/
http://svantemark.blogg.se/
http://juliabwogiss.blogg.se/
http://imthebestsofucktherest.blogg.se/
http://amandaelise.blogg.se/
http://andreajosefin.blogg.se/
http://faaowizz.blogg.se/
http://carolinesjondin.devote.se/
http://typehanna.blogg.se/
http://esterjacobsson.myshowroom.se/
http://willewellpapp.blogg.se/
http://jaaasminel.blogg.se/
http://eliinbergholm.blogg.se/
http://spinaker.blogg.se/
http://stephaniiiies.blogg.se/
http://heavenss.blogg.se/
http://www.nattstad.se/hejjceciliaa
http://rikb.blogg.se/
http://adelisaas.blogg.se/
http://freakingawesome.devote.se/
http://ebbalangemar.blogg.se/
http://lifeasdiana.blogg.se/
http://lillamillan.blogg.se/
http://linaberg.devote.se/
http://everythinginwords.blogg.se/
http://superbarnet.blogg.se/
http://nicckiis.blogg.se/
http://ebbaofannyss.blogg.se/
http://saraochfia.blogg.se/
http://mmiliaaa.bloggplatsen.se/
http://fridaannas.blogg.se/
http://melsanpussss.blogg.se/
http://kkungenduvet.blogg.se/
http://vilmandersson.devote.se/
http://nathalietegelstam.myshowroom.se/
http://noraasdagar.blogg.se/
http://buulleejuullee.blogg.se/
http://liiinneazz.blogg.se/
http://emmahg.devote.se/
http://juicydoll.myshowroom.se/
http://sashasdays.blogg.se/
http://miichellealmqviiist.blogg.se/

Här är länkarna till er som svarade, nu tycker jag ni går in och kommenterar varandras bloggar.. ;)

Verkade i alla fall som att 3an var favoriten, röd magtröja från bikbok och jeans med ett hål i från Jc! Själv så gillade  jag 4an mest..


Ni har väl inte missat?..


När jag ute med bästis och gör ett videoinlägg till er ?..


När jag visar hur man får super snygg volym i håret?..


När jag svarar på en massa frågor om vad som hänt med min familj?..


När Julia ska försöka väcka mig?..


Juliahs bästis härråå!

Heej alla Juliahs läsare, nu är det nämligen Juliahs bästis Julia som skriver ;) Haha lite svårt att hålla koll på vem som är vem? näärå. Tänkte bara skriva hur mycket jag äälskar Juliah! Hon är världens bästa vän, en sån som alla borde ha, som alltid ställer upp och som man alltid mår bra av att vara med. Liite avis på mig måste ni väl vara? ;) hihi tänkte väl det!

Nu ska iaf jag och Juliah kolla på världens läskigaste skräckfilm, och då menar jag verkligen VÄRLDENS, shit va beredda på att vi kanske är döda imorgon och att Juliah inte kommer kunna blogga något mer.. Jaja nu fixar juliah mitt hår iaf, ville hon att jag skulle skriva! haha. Men nu känner jag att jag babblat alldeles för mycket så hejdåå!


Shoppingen från idag..


Haft en super mysig dag med bästavän, bara shoppat i Kista, provat massa kläder och köpt en super god islatte med massa kolasås i *blink* ;)
Fick med mig lite grejer hem, bland annat den där koftan som jag var lite osäker över men den är ju så galet skön och rosa!

 
Läppsyl som skyddar mot solen, och rouge! Båda från H&M
 Jätte enkel långärmad tröja, blir super snyggt med en massa smycken ;) Från Cubus!
 Som ni såg där uppe, köpte den i alla fall! Och tog den i strl M bara för att den skulle vara extra mysig.. Från Bikbok
 Mjukisshorts från Newyorker!


Påväg hem..

img_2592 (MMS)

( varning tönt bild haha ) Fått med mig lite saker hem, visar när jag kommer hem ;)  Och nu sitter jag och Bästavän på bussen och dricker en super god islatte!


Vad tycker ni?

img_0728 (MMS)

Hello babes! Är och shoppar just nu och hittade en tjocktröja på Bikbok som alla har, och som är galet gammal.. Men vill ha den ändå, rosa och tjejig + att den passar perfekt till mina gråa shorts jag köpte idag ;) Tänkte fråga vad ni tycker, är det "ute" om jag köper den ?...


Vilken outfit var snyggast enligt er?..

 1
 2
 3
 4

Vilken är eran favorit outfit av dom här 4 ?.. Svara och du får en länkning :)




Mot Kista, happy!


Facelook


Yes, sådär ser jag ut idag då! Och sen har jag magtröja och jeans med massa hål i + halsbandet ni ser på bild, snyggt ? :)
Visar bild senare!

Planerna för idag är i alla fall att dra och shoppai Kista med bästavän, i'm a shopaholic ! Och självklart blir det att ta en fika, snacka en massa och sådär, nice ju ?! Perfekt att springa runt i en galleria med en latte i det här vädret!


Jag skrattar idag



Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag

Jag har aldrig varit rädd, nä. Gått igenom soc och varit fett wack
Livet är hårt och det visste jag då men jag följde inga råd jag är självlärd
Jag är det. Jag svär, bre
Vill leva fullt ut jag är värd det
Jag tuggar och ler. Och jag duckar problem för det är vad det är
Är det sant? Mannen, yeah!
Jag har lät mig av saker jag gjort. Saker jag sett nära min port
Där i min ort där fett med flous jämt saknades, inget vi tog lätt på
Men det var rätt så lätt att bli väck då
Folk i min närhet dom becknade hekton
Jag brukade bruka för att lämna misär
Nu gör jag så här

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag

Vissa dagar är brorsan på topp andra dagar är brorsan på noll
Vissa dagar är jag redo att dra för det känns som att ingenting spelar någon roll
Som när nära går bort, livet tar stopp
Jag lever i nuet vår tid här är kort
Jag pussar min mamma på kinden och ax
För benim vill leva ut livet till max
Är det nånting jag lärt mig i livet är det att aldrig ta nånting för givet
Låt oss skåla för det för man får det man ger
Inget mera med det allt är skrivet
Gårdagen är redan förbi. Morgondagen är för långt bort i tid
Tar vara på tiden jag fått, det är så jag vill leva mitt liv

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag

Så jag skrattar idag
Följde inga råd jag är självlärd
Jag är det. Jag svär, bre
Vill leva fullt ut jag är värd det

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag


Bodylotion


Sitter i miktt nystädade rum, och jag är helt ny duschad med mjukiskläder på + så luktar jag super gott av min bodylotion - fräsch tjej ;)

Tänkte tipsa er om en bodylotion som jag köpte på H&M för ett tag sen, och som jag använder nästan varje dag bara för det luktar så grymt gott + man blir galet len av den! Kostar bara runt 29.50 och den luktar verkligen fräscht, sommar, cocos, lime!
Ett sommartips helt enkelt, doften håller länge också!


Run this world


Beyonce har kommit tillbaka med en massa ashärliga låtar, vad tycker ni ?! Hiss/DISS ?


Vad var det jag gjorde i täby?..


Ser ni vad det är för något ?! Det här fick jag med mig hem i alla fall från täby igår, tycker ni att jag ska avslöja vad det är ?.. Något till bloggen, något till mig, något jag ska skicka till bloggläsare, hmmh?..


Kom precis in från att legat ute i solen med musik och läst Solo och Cosmopolitan, galet bra tidningar ju! Tror jag ska dra ut på en powerwalk sen, och sen ta en dusch och göra mig riktigt fräsch + fixa till naglarna ( dom är verkligen hemska :( )


Tävling - Vinn ett iphone skal!


Nu har jag startat en tävling i samarbete med mirabling.se - såhär gör du för att vara med

Gå in på mirabling.se och välj ett skal som kostar mellan 149-299 kronor, både iphone 4, och 3G/3GS
Skriv en kommentar på min blogg och länka produkten + din mailadres

Har du ingen iphone ?.. Ge bort ett skal i present..


Finns massa fler snygga skal!

Var gärna med!


Duktig brud ju!


Godmorgon sötnosar, haft en bra morgon ?! Själv så har jag dygnat med en massa trevliga folk, men är super pigg och har fixat en massa sen kl 7 imorse, alla andra har däckat i sängarna, hehe!

Fick ett ryck och tog en snabb powerwalk med Miio, och sen in på rummet och så satte jag på musiken på högsta och började städa, så nu sitter jag i ett nystädat rum som luktar massa parfym, och som är helt rosa, love it ;) Kan ju inte bli bättre! Och snart får jag hem mitt rosa smyckesställ också, blir super snyggt ju!

 En del av mitt rosa rum ;)

Videoblogg


love you ♥

älskar dig så jävla mycket juliah ♥ / duvet

Utgång


Kom precis hem efter att ha sprungit runt i täby och fixat en sak, visar bild senare så får ni gissa vad det är till, spännande eller hur ?! ;)

Nu ska jag i alla fall dra ut och träffa lite sköna folk, och sen blir det att handla goda saker till ikväll, slaggar med Joel! Uppdaterar med mobil babes!




Länkbyte


Kika in på Felicia's blogg, ni kommer inte bli besvikna!
http://blicks.blogg.se/ http://blicks.blogg.se/ bilden eller länkarna!


Mot täby


Har precis fixat mig, kör på jeansshorts, vit magtröja, peace örhängen och utsläppt hår + converse ute, visar outfit bild senare!

Nu ska jag dra mig mot Täby med Joel, och där ska vi fixa en grej, och så ska vi prova en massa klädr - får ju månadspeng snart! Och kanske får med mig en ny bikini hem, hoppas det i alla fall! Om ni läsare ser mig, kom fram och prata, alltid lika kul!




 
Sådär ser jag ut idag!


Smoothie till frukost!



Vaknade för en timme sen, och startade dagen med en super god smoothie ute i solen! Och sen blev det en snabb powerwalk i 20 minuter, och en snabbdusch där jag peelade kroppen och allt, fräsch ;)

Nu ska jag svara på era underbara kommentarer, och sen fixa med lite bloggjobb, kul va ?! Och så blir det att fixa mig sen, berättar planerna för dagen senare


Bikini överdel


Köpte ju min leopard bikini för ett tag sen, tycker den är galet snygg, bara det att överdelen är en så konstig modell, så skulle behöva köpa en svart överdel!
Så det ska jag leta efter såfort jag får tid till det, för visst är det snyggt med svart överdel och lepard underdel? ;)
Vet dock inte vilken överdel jag ska ha?.. Antagligen en enkel, tänkte mig någon av dom här..

 Hmm?..


Parfym.se


Älskar att köpa en massa parfymer, kan ju aldrig bli för mycket ?! Jag har alltid haft Britney Spears och Paris Hilton's parfymer, och fortsätter med det!
Men antar att ni också gillar parfymer?.. Och då vet jag en perfekt sida där man kan beställa hem en massa parfymer jätte billigt, nästan halva priset där, hur bra är inte det? :D



http://parfym.se


Nytt i bloggen


Har ni sett den här än ?! En knapp där ni kan trycka så kommer det upp en ruta där ni kan maila mig eller så, men det går också bra att bara lägga till den på msn eller ja göra hur nu vill, men nu ser ni ju min mail hela tiden!
Tack så jätte mycket WILMA !


Snygg volym i håret


Berättar hur man får en super snygg volym i håret, utan att det ser ruffsigt och fult ut!


Länkbyten


Kika in på Johanna's super snygga blogg, och kolla vad söt hon är ? ;) Ni får läsa om hennes intressanta vardag, shopping, killar, resten av det roliga får ni kolla på själva!
Klicka på bilden!



Sjukt söt brud eller hur, och bloggen är ju lika söt ( och bra såklart ;) )
http://feliciaarnsbjers.blogg.se/ http://feliciaarnsbjers.blogg.se/ Klicka på länkarna!


Shoppingen från idag


Hello babes! Kom precis hem från täby, tyvär åkte jag därifrån utan mobil och abonemang, blev en massa strul - hela dagen har varit strulig!
Tidigare idag hann jag i alla fall med en shopping i slussen, och planerade även nästa shopping som blir på Torsdag..

 Asballa jeans! Bikbok!
 Mysig tjocktröja, Bikbok!

Crazy Beautiful Life


Blir galet glad av den här låten, älska!


Blev en massa problem, så vi drog och chil...

Blev en massa problem, så vi drog och chillade runt i Slussen istället, mys ;) Fick med mig galet snygga jeans + en mysig tjocktröja - visar senare! Nu ska jag dra mig mot Täby och kolla på mobiler + abonemang!


Länkbyte


Kika in på Tove's och Alicia's blogg! Sjukt söta tjejer som bloggar riktigt bra!
http://soulmates.myshowroom.se http://soulmates.myshowroom.se http://soulmates.myshowroom.se
Klicka på länkarna!



Kika in på Emelie's snygga blogg, massa shopping, bilder, vardag + annat kul!
http://emeliesvarven.blogg.se/ http://emeliesvarven.blogg.se/ http://emeliesvarven.blogg.se/
Klicka på länkarna!


Nu drar jag mot Kista



Hmmmh?.. Vad tror ni jag ska göra där ? ;) Haha jag ska shoppa såklart, ta en fika med bästavän och sådär, blir galet nice!
Hoppas dom spelar bra musik i alla provrum, älskar det, och så blir det ju alltid lite galet!

Vad ska ni göra idag ? :)


Såhär ser jag ut idag!


Tröja - Gina   Jeans - JC  Halsband - Ur&Penn




Myst med Miio..


Godmorgon babes, har ni vaknat än ?!.. Själv ställde jag klockan runt 7 för att ha tid på mig nu på morgonen, så har myst med Miio en massa, varit ute på en powerwalk, hunnit duscha och smörjt in mig med cocos-bodylotion ;)
Så nu sitter jag i min blåa mjukisdress med Miio i knäet, och ska straxt börja fixa mig! Ska bara bestämma kläder, och sen sätta på musiken på högsta och väcka alla i huset, go me *blink*

 Miio nyss..
 Sådär har jag sprungit runt hela morgonen, hehe!

Nu blir det sängen


Har fixat en massa med mig själv - så jag blir snyggare! Fixat naglarna, smörjt in mig med brun utan sol, skrubbat ansiktet + mer! Så nu är jag super fräsch och ska gå och lägga mig och få min skönhetssömn, och vakna pigg och glad, berättar morgondagens planer när jag vaknar!

Godnatt sötisar!


Super söta


Kikade runt på skor och hittade ett par ballerina skor som jag tycker var super söta, och enkla! Passar ju till vilken outfit som helst!
Dom kommer från Have2Have och är på rea just nu, klicka hem dom kanske ? :)


Svar på frågorna om mig..


Svarar på frågorna ang mig, hur gammal är min pojkvän, vem betalar min shopping, hur mycket shoppar jag, tjänar jag pengar på bloggen + flera frågor och flera svar, kolla på det!


Och här är även det gamla, där jag svarar på frågor om hur mamma, pappa och min syster dog + vart jag bor osv!



min mail - [email protected]


Bilder från idag


Härliga bilder eller hur ?! :)
Var super skönt att bada, blev mest krig och putta i varandra och allt, Galet skönt att träffa dom, snackade en massa, lyssnade på musik osv, och vi hann även planera hur morgon dagen ser ut, berättar imorgon - askul ska det bli i alla fall!


Smile

Let your smile change the world – but don’t let the world change your smile


Drar och badar


Fick reda på att Julia och Joel är påväg till mig och att vi ska dra och bada, så drog precis på mig min leopard bikini, ska dock köpa en svart överdel eftersom den här modellen är super konstig..
Men vi ska bada i alla fall, super skönt ju!


Länkbyte


http://kkungenduvet.blogg.se/ http://kkungenduvet.blogg.se/
( bilden eller länkarna )
Kika in på den här sötisens blogg, skönhtet, mode och vardag :)

Vill du göra ett länkbyte ?! Kommentera här och skriv hur många unika du har per dag!


Godmorgon..

Godmorgon sunshines, hur har eran dag börjat ?..
Själv så har jag sovit bort hela dagen och har inga planer för dagen än sålänge, men får se vad jag hittar på!

Nu tänkte jag dra på mig mjukiskläder och dra ut och springa/powerwalka med Miio, super skönt! Och sen blir det att fixa en smoothie till frukost - somrigt :)

Bjuder på Beyonce's låt sålänge!


Svar på era frågor om min familj, hur min mamma, syster, och pappa dog


Berättar mer saker om  min mamma, berättar hur min syster och pappa dog! Har ni flera frågor så maila mig på [email protected] - och ni får jätte gärna be mig om hjälp om ni behöver och sådär, jag lyssnar och hjälper mer än gärna!

Frågorna jag fick om mig, kommer upp imorgon! Nu kan ni även passa på att fråga vad ni vill om mig, som en mini frågestund!


True

Don’t give up. You are strong, and going trough hell is going to make you stronger


Träffade ju Alex!


Några av er läsare har ju rätt! Det var Alex jag träffade idag, nu kan man alltså inte gissa på det längre! Här är dom som gissade rätt - http://nataaliies.blogg.se/ http://barasheilas.blogg.se/ http://aofsweden.blogg.se/  http://faaowizz.blogg.se/ !

Träffade ju i alla fall Alex i stan idag, han kom från Sundsvall för att träffa mig, hehe! Vi gick runt och en massa, och sen satte vi oss vid ett slott och snackade om massa saker, underbara Stockholm!

 Alex i stan

Vad har ni gjort idag då ?! :)


Länkbyte


Kika in på den här snyggingens blogg, super bra och hon är super söt :) Klicka på bilden!


Mot stan


Har precis fixat klart mig och allting, nu kom solen bara för att jag har jätte varma kläder på mig ocskå hehe! Har mörka jeans, en stickad tröja som visar magen lite, och sen ett halsband + utsläppt hår, visar bild på outfiten senare!

Nu ska jag dra mig in mot stan och möta ?... Möter först en tjejkompis och sen vidare och möter *********, får se vad vi hittar på!
Ni som vet vem det är, eller vill gissa, skriv en kommentar! Alla med rätt svar får länk :)


Vilka frågor vill ni ha svar på ?..


Vilka frågor är det som ni vill ha svar på ?.. Tänkte fixa ett videoinlägg senare idag där jag svarar på alla frågor om mamma ( om ni har frågor ) bloggen, om mig, ja om vad som helst!
Men mest om mamma osv, vart jag bor och allt!  Fråga på, så svarar jag ikväll!


Nu blir det fixx!


Vaknade två timmar för sent, sprang ner och fixade en super god och nyttig frukost, och sen har jag faktist hunnit med att vara ute på en powerwalk i 30 minuter, bästa starten ;)
Nu ska jag sätta på galen musik, hitta några kläder alla kläder ligger på golvet, hehe! Och sen ska jag fixa mig galet, bästa morgonen ju + dagen kommer fortsätta asbra!




Sleep..


Har suttit och tänkt en massa hela kvällen, med musiken på, fått masa goa sms från alla underbara kompisar, pratat en hel del i telefon, och planerat en grej om bloggen imorgon, så mysig kväll! Imorgon kommer ett videoinlägg där jag svarar på alla era frågor om mamma, vart jag bor osv + flera svar på frågor!

Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova i alla fall! Ska upp ganska tidigt, för imorgon ska jag dra till stan och träffa en person, ni får gissa imorgon.. ;)


Den här borde ju jag ha..


Dock så borde den vara ljusrosa med vit text, men jaja, går ju att beställa det också! Skulle gärna ha det här söta linnet i min garderob, eftersom jag har världens bästa pojkvän ♥
Visste ni att jag hade pojkvän föresten?..


Frääääääsch


Nu har jag en annan hårfärg då! Nej färgade bara utväxten och håret lite mörkare, blir galet snyggt! Och så älskar jag mörkt hår när det glänser, och jag har faktist jätte glansigt hår :D
Tog en dusch också, och peela kroppen, rakade benen osv, så nu är jag ren och fräsch överallt + dessutom super len *blink*

Nu ska jag fixa naglarna lite snabbt, och sen får jag se vad som händer ikväll!

 Just nu..

Bästa sommarlåten ;)


Hah, gissa vad jag gör just nu?.. Dansar galet som vanligt till världens bästa låt, sommarkänslor :D


Usch..


Godmorgon babes :)

Julia väckte mig imorse igen, drog upp alla gardinerna och allt, själv så la jag kudden över huvudet och sa att det fortfarande var natt och att vi skulle sova, men det funkade tyvär inte! Så nu sitter jag helt nyvaken, med allt smink kvar, ruffsigt hår och allmänt ofräsch, ni är inte vana att ha en sånhär Juliah eller hur? ;)
Ska ha en ta hand om mig själv dag i alla fall, så det är ju lugnt!

 Bild från igår!

Godnatt


Min sötaunge har redan somnat, ser ni vad söt hon är när hon sover ?.. Killar hon är singel, hehe ;) Så nu tänkte jag krypa ner i sängen med smink och allt, orkar inte tvätta bort det - så får se hur många ögonfransar jag har kvar imorgon *ångest* :( Skönhetssömn!

 Thihi nutte!


Hah njaa.. ;)


Jag och bästavän drog med oss en jumpsuit och en byxdress ( samma sak egentligen, men dom hette olika ) Och njaa.. tror inte jag passade i en såndär eller hur ?! Lite mer hur hehe :)


NewNewNew

 Hårtoning, blir galet snyggt!
 Vit bh
 Rakgel och rakhyvel, blev jätte ledsen när rakhyveln va slut i rosa, haha ;)

Grymt nice dag!


Kom precis hem och är super sprallig och taggad för kvällens planer, mer om det senare! Har i alla fall bästavän brevid mig, och vi snackar en massa, galet grymt ;)

Vi drog ju en snabbis till täby för att köpa lite smågrejer och testa massa kläder och sådär! Vi tog en lunch på donken också + en latte och gick och snackade galet! Så nu är alla planer klara för våran **** ;) Spännande?..
Sen blev det bara massa dans i ett omklädningsrum, dom hade ju så hög musik så vi var tvugna, hehe!






Galna ju..


Vi drog ut massa högtalare och allt, dunkade musik och tog galet mycket bilder och hoppade runt och allt, hoppas ingen såg hehe ;)
Nu springer vi i alla fall runt och småshoppar osv, snart blir det en fika och planera våran *****!


Nu drar vi mot täby


Sådär ser jag ut idag, har mina asballa USA-shorts och ett vanligt linne + örhängen och solbrillor! Sen blir det converse ute också, nice ? ;)
Nu ska jag och bästavän dra in mot täby och fixa lite saker, skulle behva köpa hårfärg + lite mer småsaker!


Videoblogg


Just nu.. :)


Little bad girl


Dansar galet till den här låten just nu, ute på altanen så alla ser, folk undrar säkert, hehe! Väntar på bästavän i alla fall, vi ska hitta på något kul :)


Super morgon!


Godmorgon sunshines, har ni haft en bra morgon ?...

Min morgon har varit super i alla fall, började med att jag hittade en nyttig smoothie i kylen, och det blev min frukost, bästa frukosten på sommaren ju!
Och sen låg jag bara ute i solen och chillade ett tag, drog på mig min nya bikini och ett par shorts! Dock så måste jag köpa ny överdel eftersom den jag har nu är för liten ;)

Nu ska jag ut på en powerwalk i solen med Miio!

 Sådär har jag gått runt nu på morgonen!

Så söt magtröja


Titta vad jag hittade när jag kikade runt en massa på nätet ? Den hör supersöta magtröjan som jag känner att jag verkligen måste ha :) Passar ju mig eftersom jag är sprallig och halvtsöt, hehe!


Äntligen hemma


Nu sitter jag i mitt rum här hemma i Stockholm, så rosa och fint - precis så som det ska vara ;) Har varit en galen tågresa, mycket skratt och med musiken på högsta!
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch, sen BUS och massa fix, ja ni såg ju inlägget under!

 På tåget, hehe!

Bestämt vad jag ska göra ikväll


Såååådär! Nu klev jag precis av tåget och sitter i bilen påväg hem, äntligen hemma i underbara Stockholm - nu ser jag fram emot shopping, träffa bästavän, sola och bada + bloggen blir bättre nu när jag är hemma osv!

Har också bestämt vad jag ska göra när jag kommer hem, blir en massa fix! Ska först packa upp väskan, så det är klart! Sen ska jag ta en långdusch, smörja in mig med BUS, fixa naglarna, ansiktsmask osv - behövs verkligen just nu! Och sen blir det att planera veckan fullt ut :D Vad ska ni göra ikväll?




Super söt outfit!


Super söt sommaroutfit eller hur ?! Ska försöka köpa alla dom där sakerna så jag kan ha på mig den där galet snygga outfiten :D


På tåget


Den här låten sitter jag och lyssnar på just nu, blir galet taggad av den! Är på ju påväg hem till Stockholm, gud så skönt! Har en massa härliga planer för resten av veckan, och kanske lite planer för kvällen, stay tuned ;)


Hemåt


Nu är det dags att åka hem till Stockholm igen, skönt! Har en massa planer som jag ska göra osv, ska planera hela veckan ikväll när jag kommer hem!
Så nu blir det att sitta på ett mysigt tåg hela dagen med musik, räksallad, choklad och cola, mys ju :D

 Åker sådär, helt osminkad!

Puss!

Länkbyte


Kika in på den här snyggingens blogg, läsvärd!
http://jeessikaaanskoff.blogg.se/ http://jeessikaaanskoff.blogg.se/ ( bilden eller länkarna! )


Starka färger på naglar


Nu på sommaren älskar jag starka färger på naglarna, så sjukt snyggt! Till en enkel outfit passar det perfekt med en galen färg på naglarna, och jag som älskar att hålla på och fixa med naglar osv ?.. Dom där tre nagellacken ska absolut köpas hem ;)

Vad tycker ni om dom här färgerna ? Ni hittar dom på MakeUpStore


Godnatt sötisar


Har suttit och fixat en massa saker hela kvällen, så nu är allting klart för imorgon ( idag ) så jag slipper stressa till tåget härifrån och allt, inte det lättaste att hitta här i Danmark, speciellt inte när en massa killar kommer fram och snackar danska liksom!
Ska lägga mig i sängen nu i alla fall, behöver verkligen min skönhetssömn, somnar med ett leende på läpparna, ni läsare är verkligen grymma!

 Sådär snygg är jag när jag borstar tänderna, hehe ;)

Sjukt snyggt armband


Galet snygg eller hur ?! Passar ju perfekt till en snygg enkel sommaroutfit, jag har i alla fall beställt det, kommer nog passa mig!
Ni hittar det på Nelly för 399!


Thai mat


Jag och min syster drog ner och köpte super god thai mat, bara ätigt sushi och thai mat i en vecka nu, snacka om att det blivit dyrt eftersom det är ju i Danmark, jaja lyx är aldrig fel :)
Sen gick vi bara runt och chillade lite, sista dagen i Danmark ju! Hade på mig min snygga usa tjocktröja och rosa mjukisbyxor + osminkad, bra där!

 Hah typ sådär gick jag ute...

Min sommar 2011


Min sommar har varit helt underbar hittils, hittat på en massa roliga saker, i stort sätt så har jag bott på grönan, jag och bästavän är tightare än någonsin, och jag har redan nått mitt mål med bloggen för det här året, dags att sätta upp nya mål nu då!
Men allt blev inte som planerat, mamma dog och jag drog bort från Sverige DIREKT! Men mamma hade inte velat att jag skulle sitta hemma, att jag skulle hamna i massa skit - hon vill att jag ska ha det bra, och lika roligt som förut, det vet jag! Jag lever för mamma.


Så jag ska fortsätta att leva mitt liv, och faktist göra den här sommaren till den bästa av alla! Jag ska fortsätta kämpa med bloggen, jag och bästavän ska hitta på galet mycket kul, träffa nytt folk, jag ska shoppa tills jag spricker, sola och bada - jag ska verkligen ha askul! VAD GÖR VI, NU KÖR VI :D
 
Skolavslutningen
 Jag och världens finaste bästavän!
 Galna dagar på grönalund..
 Blogga blogga blogga..
 Massa shopping..

Länkbyten


Super söt tjej med en bra blogg, kika in http://lillanikkii.blogg.se/ http://lillanikkii.blogg.se/ Länkarna!


Galet söta Emelie, som jag faktist känner, och vet ni?.. Hon gör en massa bra covers ;) http://emelieojhedens.blogg.se/ http://emelieojhedens.blogg.se/ 
Länkarna!


Kika in på den här snyggingens blogg, ni blir inte besvikna!
http://neakung.blogg.se/ http://neakung.blogg.se/
 


Just nu...


Sådär ligger jag i sängen just nu, och bloggar ;) Vaknade för en stund sen och fixade en riktigt onyttig frukost, nutella *blink* men det är ju så galet gott!
 Nu ska jag försöka planera dagen lite, får se vad som händer, har en del bloggjobb att göra, men det är ju bara kul när det går bra för mig! Dock så är det ju sista dagen här i Danmark, ska kanske ut och sola + en sista shopping :D


Får aldrig nog av att säga det..

.. ni är så himla underbara, jag älskar alla mina läsare otroligt mycket, ni ger mig så fina kommentarer, skickar så fina idolbilder, skriver så fina texter om mig på era bloggar, TACK!

Nu ska jag krypa ner i sängen med ett leende på läpparna, och sova - skönhetssömn nivet ;)


Videoblogg osminkad


Inlägget raderat!


DU är patetisk



Hej på dig också!
Att man ens kan skriva en sånhär kommentar till mig, när jag gått igenom all skit som kan hända, det ända jag behöver är stöd, men antagligen är du avundsjuk pga att jag faktist klarat av skiten!

För det första, jag hade två systrar, och nu har jag en syster, och det är henne jag är med nu, kanske därför jag snackar med henne ?..
Och min mamma dog för lite mer än en vecka sen faktist, hon har kämpat med sin cancer sen i Februari, men den tog över och då blev det såhär. Så nu är jag utan mamma och papap, eftersom min pappa dog för ett par år sen.
Och det är alltså därför jag är i Danmark, för att komma bort från allting och bara umgås med min syster som jag har kvar.

Kan bara säga att det är DU som är patetisk som kommenterar sådär, och vet du? Jag vet att jag har alla på min sida ang det här, puss.


Sminktips


Nu på sommaren är det super fräsch att bara ha lite solpuder och mascara, sommarfräscht och riktigt snyggt! Och då tänkte jag tipsa om H&M's solpuder, funkar verkligen skitbra och kostar runt 50 tror jag!
Gå till närmsta affär och lägg in det där i sminkväskan!


Länkbyte



Kika in på den här snyggingens blogg, galet bra!
http://carolinesjondin.devote.se/ http://carolinesjondin.devote.se/ bilden eller länkarna!

Vill ni också göra ett länkbyte med mig ? Skriv en kommentar här då hur många unika ni har om dagen, så tar jag kontakt med er :)


Cooler till frukost


Godmorgon sunshines!

Vaknade precis och drog på mig ett par shorts och ett linne och satte upp håret i en slarvig toffs, och nu ska jag ner till 7eleven och köpa en cooler till frukost, gott ju ?! Solbrillorna åker på eftersom jag är helt nyvaken *blink* ;)

Bjuder på den här låten sålänge, älskar videon!


En till idolbild :)

juliahofsweden
" Heii söta Juliah! Gjorde nyss en bild till dig! Du är en fantastisk förebild, alltid glad i bloggen! Kram"
Av -
http://www.snackan.devote.se/
Tack så jätte mycket sötnos, blir super glad!
Nu tänkte jag gå och lägga mig i alla fall, somnar ju super bra nu när jag såg denna snygga idolbild, hade besökarrekord också, åh love! Ni är underbara allihopa

Vill ni också skicka idolbilder/fanvideos, eller bara snacka med mig ? Kontakta mig här [email protected]






People change, things go wrong, shit happens life goes on


Skinnshorts


Måste verkligen hissa skinnshorts, tycker det är så galet snyggt och ser coolt ut! Såfort jag kommer hem till Stockholm ska jag springa och köpa ett bar skinnshorts, tror ni det passar mig ?.. ;)
Passar ju galet bra om man ska ut på kvällen till en snygg enkel tröja, lite smycken och höga klackar, och sen långa ben på det, lovely!





Nyduschad


Kom precis ut ur duschen, passade på att peela kroppen och ansiktet, hårinpackning, raka benen osv, och nu smörjde jag in hela kroppen med cocos bodylotion, super fräscht ju!
Och nu sitter jag i mina Hello Kitty kläder, lovely ;)

Blir att planera kvällen, och ska försöka fixa middag till mig också, blir att äta hemma ikväll! Dock så förstår jag inte på mig spisen här, behöver någon söt kille som kan hjälpa mig, haha :D

Nu..


Länkbyte


Kika in den här söta tjejens blogg, massa inspiration ;) http://puffiie.blogg.se/ http://puffiie.blogg.se/ Bilden eller länkarn!


Vill du också göra länkbyte med mig? Skriv bara en kommentar så snackar vi vidare sen!

Blir så glad


Kollade min mail och hittade en idolbild, blir super glad varje gång ni skickar något till mig, eller bara skriver till mig, ni får tag på mig [email protected]

 Tack :D Av - http://svantemark.blogg.se


Outfit


Har min galet snygga magtröja från Bikbok idag, som visar typ hela ryggen och en del av magen, loove! Och sen ett par tighta jeans, snyggt ? ;)


Ut på stan nu


Har precis stått och fixat mig ett tag, med musiken på och allt det där! Saknar mina feta högtalare hemma som ger värsta dunket, aja blir extra mycket musik när jag kommer hem då ;)
Nu ska vi ner på stan och göra lite kul, hörde att affärerna var stänga idag, men hoppas verkligen inte det, är ju shoppinghumör ju! Har ju min systers kreditkort just nu.. Kanske blir att ta någon fika vid vattnet eller så, och snacka massa snack med min underbara syster!

Kör på utsläppt och oplattat hår idag, funkar det eller?..


Börjar dagen med en latte


Godmorgon!

Direkt när jag vaknade drog jag på mig min rosa mjukisdress och tog en powerwalk till 7eleven och köpte en latte, bästa starten på morgonen!
Så nu sitter jag i sängen och bloggar och planerar dagen lite, planerna är helt klara, berättar senare ;)



Positivt


Gud vad kul att vissa av alla mina underbara läsare skrev sina bästa citat, tycker alla var riktigt bra faktist! Tycker citat är jätte bra, blir alltid positiv och glad av dom, och vem vill inte va glad liksom?. Tänk att en text kan betyda så mycket, och få en att tänka framåt :D

Dom här fyra var mina favoriter!

everything happens for a reason

Allting blir bra tillslut och är det inte bra just nu, är det inte slut än

trying to tell myself to move on, to grow up and be strong

when someone you love hurt you, cry a river, build a bridge and get over it.


Länkarna till alla er som svarade!

http://jossannygrens.blogg.se/
http://lillamillan.blogg.se/
http://emelieojhedens.blogg.se/
http://carolinarunesson.blogg.se/
http://fridaannas.blogg.se/
http://nataaliies.blogg.se/
http://tiiinamait.blogg.se/
http://westinsofia.blogg.se/
http://achey.blogg.se/
http://eliinduvet.blogg.se/
http://vendelajonssons.blogg.se/
http://miichellealmqviiist.blogg.se/
http://www.snackan.devote.se/
http://tavas.blogg.se/


Såhär ligger jag just nu


Såhär ligger jag i sängen just nu med datorn framför mig och fixar en massa bloggjobb kan man säga, kul ju! Snackar med en massa läsare också, ni gör min dag! Ni får tag på mig [email protected]

Funderar på att gå ut och köpa en latte nu igen, och sen fortsätta med bloggjobbet, ååh älskar när det går bra för mig, tänk att jag har gått från en fjortisblogg där ALLA hatade mig, kämpat mig igenom alla människor som tryckt ner mig, och NU, är jag nöjd över min blogg, ni är nöja, och det går bättre och bättre :D


Svar på tal ang. höfter



Hej tack så mycket :)
Jag har absolut inga komplex över mina höfter, alla ser ju olika ut, och dessutom är det ju snyggt att ha lite höfter! Man ska inte ha komplex över det som inte är problem! Jag gillar min kropp precis som den är - och det borde alla göra!




Idag såg/ser jag ut såhär..


Har gått runt i hela Köpenhamn idag och bara njutit av solen med en cocos smoothie i handen, och med massa goa danskar runt omkring!
Nu ska vi ner och köpa mat och sen får vi se vad som händer ikväll, inga planer..

 Sådär såg jag ut idag i alla fall, blommig magtröja från gina, shorts från hm, och sen vita converse, snyggt?..


Kom igen nu!


Har ni något citat som får er att tänka framåt, gå från ledsen till glad efter du läst det, tänka positivt och allt det där, skriv i kommentarsfältet erat bästa citat, så lägger jag upp dom bästa på bloggen!
Alla som svarar får länk
, tänk er nu att ni kan få veta en massa bra citat som kan hjälpa er, grymt ju! Och ditt citat kanske hjälper någon annan ?..
KOMIGEN NU :D




Det där är min favorit i alla fall!




Grym låt, dansar galet.. ;)



<


Missat vart ni får tag på mig?..


Jag tror att jag borde fixa en Kontakta Mig knapp, vad tror ni om den iden ?..
För jag får ofta frågor osv om man man skickar idolbilder, vart man kan prata med mig osv! Min mail är alltså - [email protected] - där kan ni maila mig, skicka idolbilder/annat och chatta med mig på msn, ställa massa frågor osv, så ni vet, blir alltid lika glad när ni skriver till mig, då blir blogglusten på topp :D


Djup rygg - love!


Älskar korta klänningar med djup rygg, så galet snyggt! Gör hela outfiten ju, en snygg klänning med djup rygg, höga klackar och långt hår, loooove!
  Imorgon ska jag i alla fall leta efter en sån klänning här i Danmark, och sen beställde jag precis en på nätet..

Kenza på bilderna!


Allting är löst!


Blev ju en massa problem här, men allting är löst nu och jag stannar här sålänge som det är tänkt! Det blir ju alltid bråk och sådär!
Jag och min syster gick i alla fall och köpte sushi till middag ( igen ) och njöt av solen här i Danmark! Visst ser vissa sushi bitar speciella ut ?.. Dansk sushi, super gott!
Nu ska vi planera kvällen, kanske blir att sätta oss vid något mysigt cafe med en god latte och njuta av kvällssolen!


Två shorts och en bikini


Hello sunshines! Kom precis hem efter att ha sprungit runt i regnet och letat efter en massa snygga kläder, tyvär slutade det med skit och jag håller på att packa mina väskor och tror att jag ska åka hem, synd att människor inte kan bete sig och vara trevliga! Jaja, får shoppa hemma i Stockholm, där jag dessutom hört att det är soligt idag :)

Fick med mig ett två par shorts och en snygg bikini, jag som hade tänkt köpa så mycket mer..

 Asballa shorts eller hur ?! Blir galet snyggt i sommar ju ;)
 Och en supersnygg bikini!

Outfit & Facelook


Tjocktröjan kommer från Bikbok och jeansen från JC, enklet och snyggt, sen toffs på det, och svarta solbrillor på det ute, nice ?.. :)


Länkbyte


http://mimmiiiss.blogg.se/ http://mimmiiiss.blogg.se/ http://mimmiiiss.blogg.se/ 
( bilden eller länkarna )
Kika in den här snygga tjejens blogg, följer den varje dag, verkligen läsvärd!


Tränat


Startade min morgon med att börja träna en massa, så tränade jag i en timme, situps, armhävningar, rumpan behövdes inte eftersom den tränar jag varje dag här i Köpenhamn när vi går upp för alla tusen trappor i lägenheten hehe ;)
Sen fixade jag en super nyttig frukost, och nu sitter jag nyduschad och fräsch i soffan med täcket!

Idag har jag och min syster tänkt shoppa hela dagen, mysigt ju! Dock regnar det här idag, men får ta på min snygga USA tjocktröja och tighta jeans! Blir att gå runt och hitta en massa mysiga fik osv också, toppen dag ser det ut som :D  Vad ska ni göra idag ?!

 
Just nu..

Ni som svarade rätt

http://pinsamast.blogg.se/

http://ffeliciat.blogg.se/

http://isabelwedholm.blogg.se/

http://independentgirl.blogg.se/

http://finahest.blogg.se/

http://dueaersoet.blogg.se/

Kika in deras bloggar nu babes!


Det här har jag alltid med mig i väskan


Ni vet min stora snygga rosa väska, eller min gucci väska ?! Fyller dom alltid med en massa saker jag behöver, smink osv! Och det är några som ville ha bild på allt jag har med mig överallt!


Kamera, hårspray, mobil, hörlurar, solbrillor, puder, rouge, rougeborste, spegel, kamm, plånbok + så brukar jag ha med mig en massa tuggummin osv!


Länkbyte


Kika in snygga Evelinas blogg, skitbra ;)
http://evelinaeklund.myshowroom.se/ http://evelinaeklund.myshowroom.se/
( bilden eller länkarna )


Vi hittade fram..


Hej sunshines! Hur har eran dag varit, har ju vart sol och allt! Själv har jag suttit på ett tåg hela dagen, funkade det också ju! Snackat med min syster, planerat shopping, planerat hur våran väcka här ska se ut osv! Jag drog ju till Danmark, så ni som hade rätt får era länkar sen!

Nu sitter vi i alla fall och planerar vad vi ska göra ikväll, vi ska nog ta en prommis här, kolla runt lite, vi köper nog med oss thai-mat hem sen, myyyys!

 Just nu, hehe!


Framme nu..


Yes! Nu klev vi precis av tåget och är framme i Danmark, nu ska vi bara hitta dit vi ska bo, och ingen av oss har något lokalsinne, och tror ni vi kan läsa kartor - nej! Vi båda släpar på väskor, och jag har en slarvig toffs, stora solbrillor och min rosa mjukisdress och springer runt som galningar och letar.. Folk ser att vi kommer från Stockholm, hehe ;)



Pink baby



Städade lite igår, och då passade jag på att damma bland alla grejer, och kolla vad rosa allting är? + så stod det där i en skrikrosa hylla ;)
Älskar rosa, får ofta höra från folk när dom kommer in i mitt rum " Favoritfärgen är rosa va ?.. tjejigt och snyggt"


Mot centralen


Godmorgon babes, hur har eran morgon varit ?
Min morgon började med att min syster väckte mig och sa att hon ville åka nånstans, så spontana som vi är bokade vi precis en " resa " till hmm vart då?.. ;)
Så har packat hela morgonen, tar dock inte med så mycket kläder eftersom jag kommer säkert shoppa en hel del där, ååh blir galet!

Så nu drar vi oss mot centralen och sen vidare till?..RÄTT SVAR FÅR LÄNKNING!


Dejta kudden


Har suttit och kollat på Bring it On, ser ju dom filmerna hela tiden, hehe men älskar det! Så nu ska jag krypa ner i sängen, och smsa lite, älskar att somna med ett leende ;)


Undra hur det blir *blink*


Kom precis ut ur duschen, och nu sitter jag och tänkte blogga lite, snackar med Emma och vi ska troligtvis börja samarbeta med varandra, spännande?..  
Men i alla fall! Smörjde in mig med Brun utan Sol och nu sitter jag och väntar på att jag ska se färgen och allt, hoppas det blir okej, dock så är jag super ljus i hyn så det kommer säkert bli orange, men vi får väl se.. ;)


Home


Efter att ha startat dagen riktigt bra med bästavän, vakna super sent, gå ner och köpa en jätte god smoothie till frukost och sitta ute i solen och snacka en massa, så är jag hemma nu och måste börja städa osv! Hatar när det är stökigt osv, så ska sätta på musiken på högsta, dansa galet och städa samtidigt, blir väl bra ;)


Länkbyte med Emma igen


Kolla in på Emma's snygga blogg, super trevlig tjej med en grym blogg :)
http://emmasvensson.tk/ http://emmasvensson.tk/
( bilden eller länkarna )


Vaknade visst lite sent..


Godmorgon sunshines, ja om man nu kan säga godmorgon ?.. ;) Vi somnade runt 7 på morgonen så klart vi sover länge då ju, dock så väckte bästavän mig genom att peta mig i ansiktet, gulligt haha!
Så nu sitter vi båda helt nyvakna och ska straxt gå ner och köpa något gott till frukost, tror jag köper en smoothie, fräscht!
Sen får vi se vad vi ska göra idag, chill-dag tror jag det blir..


Nagel tips


I sommar vill man ju vara så snygg som möjligt, ända ut till naglarna, eller hur ?! Så tänkte fixa ihop lite tips till er, för snygga, starka och långa naglar!

1. Låt naglarna vara ifred - Sluta med att bita, riva, plocka! Använd en bra nagelfil, nagelsaxar är för tårna! Fila nageln åt endast ett hål, rakt och jämnt!

2. Ta hand om naglarna - Fixa med nagelolja då och då, bra för nagelbanden vilket gör naglarna snygga! Använd också nagelborste då och då och gör naglarna riktigt rena + så kan man ha på handkräm på naglarna efter! Och om det behövs, köp ett nagellack som stärker naglarna, gå till närmsta affär och fråga om det bästa!

3. Man kan också ha på ett genomskinligt nagellack hela tiden, flera lager är bra, för då skyddar det naglarna!

 Mina äkta naglar, använder alla dom där tipsen, och se vad långa ? ;)


Drag me to hell


Vi bestämde oss för att se en skräckfilm, och det blev Drag me to hell, och har aldrig varit så rädd i hela mitt liv, sjukt läskig, äcklig, obehaglig, men riktigt grym!
Jag flög under täcket hela tiden, skrek en massa och flög över Julia också, haha galet ;) Så nu sitter vi och kollar på mina favoritfilmer Bring it on, mysig natt ju!


Donken


Vi drog en snabbis till donken och köpte med oss mat, två flummiga brudar springer in på donken med massa skratt och springer därifrån lika glada igen haha! Så vi tog ett pack med 20 kycklingbitar och delade på det, vi låg i sängen och snackade massa tjejsnack medans vi käkade, mys ;)

Nu blir det nog bara att se en film, chilla vid datorn, tjejsnack och sådär, hääärligt! Vad gör ni ? :)


Det här fick jag med mig hem


Bodylotion, brun utan sol, och mascaran! Där ser ni vilken mascara jag använder, älskar den!


En bild från idag..


En bild på mig och bästavän från idag, gullig huh ? :)

Haft en bra dag ?! Det har jag i alla fall, fått med mig lite saker hem som jag verkligen behöve, visar er senare! Har även provat massa kläder, så nu vet jag exakt vad jag ska köpa i *******, spännande ?..
Planerar kvällen just nu i alla fall, blir bästavän och några andra, mys ju!


Hur jag fixade mina glittriga naglar


My look



Sådär ser jag ut idag då! Kör på ed hardy tröja, linne och ett par leggins, skönt ju + toffs på det och snygga örhängen, det blev ju bra :)
Nu drar jag mig in mot täby och ska småshoppa lite med Julia och Joel, blir nog en latte också, mys!

Fixx


Godmorgon sunshines! Vaknade med humöret på topp, inte ett dugg ont i halsen, super pigg även fast jag satt uppe hela natten, det här blir en grym dag! Lite shopping med dom som får mig att må som bäst, härligt :D

Nu ska jag i alla fall hitta några snygga kläder att ha på mig, sen på med musiken och fixa mig galet snygg, ohyes!




Länkbyte


http://klantig.myshowroom.se/ http://klantig.myshowroom.se/ 
bilden eller länkarna!
Kika in på sötnosen Veronica's blogg, ser ni hur snygg header hon har eller ?.. Läsvärd :)


Fixade naglar




Vad tycks?.. :)


Tjejtid


Kom precis ut från en super skön dusch, riktigt varmt, blev - hårinpackning, peeling, skrubb, raka benen osv, fräscht ;) Så nu är jag super len överallt, nytvättat hår som luktar super gott och känner mig allmänt glad och positiv!
Drog på mig en av mina onepiece's också, och nu ska jag fixa mina naglar, behövs! Tjejtid är det bästa som finns, älska att vara tjej!

 
Just nu, haha sött!

Länkbyte med Emma


http://emmasvensson.tk/ http://emmasvensson.tk/ http://emmasvensson.tk/
( bilden eller länkarna )
Kika in på Emmas söta blogg, hon bloggar om sitt intressanta liv + massa annat kul, kika in ;)


Dissar


Jag älskar byxdressar, dock bara dom korta! Ska försöka köpa någon i veckan, hittar aldrig någon snygg i XXS/XS, och sen är det svårt att hitta någon som är speciell, designa egen kanske?.. Ja det vore ju nice :D
Dock så tycker jag verkligen att långa byxdressar är jätte fult, ser ut som en konstig dräkt från månen ju! På vissa kan det verkligen vara super snyggt, men på dom flest BIG NO!


Shit Happens


shit happens every day, take it and walk away

Lev livet! På riktigt, gör allt galet du bara kan, regler är till för att brytas ;) Ha kul, skaffa massa kompisar, och ha det roligt!
Och vem bryr sig om något pinsamt händer ?! Tro mig, jag gör 100 pinsamma grejer varje dag, haha och jag ääääälskar det


Tatuering


Jag vill ha en tatuering Jag vill bara ha en liten där jag kan gömma den, fast den ändå syns! Vill ha en text som betyder något, eller någon söt liten grej! Förut ville jag ha nyckelpigor som kröp ut ur naveln, ballt :D Men just nu känns det som att jag vill ha en tatuering vid handleden eller i nacken! Sen vill jag även ha " piercing" på armen eller i nacken, svårt att välja vad..


 Hhhmm?..

:D



Sitter i min blåa mjukisdress helt nyvaken och lyssnar på den här låten, myys! Kommer ni ihåg när alla  bloggare hade mjukisdressar förut ? ;) Alla tjejer hade ju rosa, till och med jag!
Nu ska jag gå ner och fixa en smoothie och planera dagen lite!


Galet snygga!


Blivit galen i sånahär coola shorts på sista tiden, men tycker verkligen dom är asballa! Kostar runt 900 tror jag, men absolut värt det, dom ser ju lite speciella ut, och gör en outfit snygg på några minuter ;)


Ohyes ;)


Länkbyte


http://fannyymahne.blogg.se/
http://fannyymahne.blogg.se/
http://fannyymahne.blogg.se/
Galet söt tjej med en grym blogg, läsvärd! Klicka på länkarna!


Bort från Stockholm


Vart ska jag ?.. ;)

Bokar resor med min syster just nu, galet nice! Blir först bara bort från Stockholm ett tag, Göteborg blir det! Träffa lite folk, liseberg, och bara ta det lugnt och komma bort ett tag, skönt va ?!
Och senare, blir det bort fråm Sverige, lite smått spontant sådär ? Miami, London, Malta, Magluf, Spanien, Italien, Frankrike, hhhmm?.. Blir i alla fall festande, shopping, chilla i solen med en god drink och massa snack, myyys!

 Ser ju rätt lockade ut? ;)


Breakfast


Hej sunshines, sämst uppdatering idag eller hur ?.. Har ju en del anledningar, ni såg ju mitt sms-inlägg imorse, har hänt lite grejer och sådär, men är hemma just nu i alla fall, kämpar, och ser framåt, så blir livet nu, dag för dag.. Men vet ni ?! Jag är galet stark i mig själv, jag har lärt mig efter allt som hänt..

Nu sitter jag i alla fall i min onepiece och äter frukost - smoothie ;) Den stilen kör ju alla bloggare på har jag märkt, onepiece och smoothie till frukost, nice!
Nu blir det att fixa massa, beställa hem smink och parfymer!


Påväg till sjukhuset, akuuut! Inte direkt ...

Påväg till sjukhuset, akuuut! Inte direkt den bästa morgonen, och knappt sovit inatt heller, men det löser sig. Sitter i bilen med onepiece och tofflor Puss


When life gives you a hundred reasons to cry, Show life that you've got a thousands reasons TO SMILE


Jag är grym ju..


Jag hade ingenting och göra efter mina kusiner dragit, så jag tog min syrras moppe och drog och köpte halstabletter, galet eller hur ?! Får inte ens köra moppe, utan körkort, 13 år och allt, hehe ;)
Dock var det svårt att hålla koll på gas eller broms, men det fixade jag på hem vägen! Så skönt att åka moppe i denna värme i alla fall, min nya grej..

 Snyggt med mjukisbyxor, fast ne.. Och hjälmen, haha tänk inte på den.. Den andra snygga var för liten, har tydligen stort huvud men helt tomt och blont i ?.. ;)

Ute i solen

img_0741 (MMS)

Sitter ute i solen med kusinerna och äter super goda jordgubbar, mys :D


Länkbyte


Kika in den här söta tjejen blogg, hon håller på med cheerlidning, coolt ju ;)
http://aalucia.blogg.se/
http://aalucia.blogg.se/
http://aalucia.blogg.se/




Checka in Jasmine's snygga blogg! http://jaaasminel.blogg.se/ http://jaaasminel.blogg.se/


Sjukling


Godmorgon sötisar!

Vaknade upp och var sjukare än vad jag var igår, jobbigt ?.. Halsfluss, smått migrän, ont i hela kroppen, sliten brud ?! Så har levt på isbitar, halstabletter och allt hela morgonen, blir ju serverad hela tiden *haha*
Så idag blir det att sitta inne i soffan och beställa hem massa kläder, smycken, skor + planera lite med bloggen, nice ;) Då blir man alltid friskare!

 Just nu

Rooosaaaaa




Tänk er när jag är vuxen och kör runt i någon av dom här rosa bilarna, med musiken på högsta, ett helt gäng med kompisar, har kämpat med att få bloggen lite större - och lyckats ;)
Blir helt galet grymt ju!


Sorry babes!


Förlåt för den dåliga uppdateringen, men har inte haft tid helt enkelt! Och när jag kom hem för några timmar sen, så mådde jag jätte dåligt och somnade på en gång, halsfluss?..
Hade det grymt på grönan i alla fall, blev mest häng utanför spökhuset och skrika galet när alla spöken kom, hehe ;)

Nu sitter jag i alla fall och lyssnar på Frondas låt " Underbar " så galet bra!

Länkbyte


Kika in den här sötnosens Fanny's blogg! Läsvärd ;)
http://knwn.blogg.se/ http://knwn.blogg.se/ http://knwn.blogg.se/
( bilden eller länkarna )


Fixade precis klart mig, kör på toffs, sho...

img_7890 (MMS)

Fixade precis klart mig, kör på toffs, shorts och en snygg tröja ;) Nu drar jag mig mot grönan


Planerna för idag + fix


Godmorgon babes, sovit gott ?!.. Det har jag gjort i alla fall, dock blev jag väckt för att jag skulle planera dagen, hehe! Och det ser ut att bli grönan hela dagen med lite sköna människor, möter alla där och så chillar vi runt bara, hade behövt lite shopping men tar det imorgon ist ;) Skor, magtröjor, jeans, short, gaaah!

Så nu ska jag fixa mig super snabbt eftersom jag har lite bråttom, och sen blir det att dra iväg! Vad ska ni göra idag ?!

 Fix här då!

Favorit magtröjor


Sugna på att se mina favoritmagtröjor?.. Plockade fram 3 av alla som jag gillar mest just nu, som gör en outfit snygg med lite smycken osv!
Alltid lite kul att se saker ur min garderob ju :D

 Älskar den här enkla vita magtröjan, passar till nästan allt! Finns på Bikbok för 149
 ( inte satt på mig den ordentligt hehe ) Blommig magtröja som är grymt somrig, och sitter asbra när jag satt på den ordentligt, Ginatricot 199!
 Älskar att den visar en del av bh'n på sidan, och att den är galet snygg bara! Bikbon 149!


Något mer ni vill se ur min garderob, kommentera så fixar jag det babes!

RSS 2.0