Grym kväll

 Videoblogg från kvällen, bjuder på det, ser halvful ut :D
Kom precis hem i alla fall, och gud vilken kväll. Så sjukt nice :D Började med donken, sen mot brasan, men då började jag må illa så la mig på en bänk, och börjar asgarva. Så det kommer fram en massa och frågar om jag behöver hjälp och allt, haha :D Och så kom det en gubbe och tänkte gå till polisen med mig och Julia, lång historia ;) Drog runt överallt, drog till ett ställe, men det sög där ( bara tråkiga människor, sämsta festen ), så har bara hängt ute med en massa, snackat, flummat osv! Grym kväll :D

Hello babes, är påväg hem nu, skitkallt. M...

Hello babes, är påväg hem nu, skitkallt. Men har iaf haft en grym kväll :D


Tips till blondiner som vill bli blondare


Jag är ju då inte blond, men visst kan jag ge tips till er ändå ?!

Bleker håret gör ju mer än hälften av alla blondiner, men det är så sjukt onödigt. Håret blir bara jätte slitet och fult, så det finns mycket bättre saker att göra för att få bort utxäxten eller göra det ljusare!

Gör slingor i håret, det hjälper super mycket och blir somrigt och fint! Då får man även bort utväxt osv + så kan man lägga en toning i hårbotten och fixa till det lite snyggt! Då har man det snygga blonda på en gång :D

Ut i solen! Då bleks håret av solen, och då blir hårfärgen också perfekt och super snygg, solblekt hår på blondiner är verkligen skit snyggt ;)


( tidinställt inlägg )


Nu jävlar ska vi ut och röja ;)


Är sjuuukt taggad nu, vi har dunkat musiken på högsta, dansat galet och fixat oss, nu drar vi ut och festar ;) Först blir det middag på donken, och sen RÖÖÖÖÖÖJ :D Kvällen blir grym!

 Heta brudar ;)


Gryyyymt


Kom precis hem, och nu börjar vi fixa oss igen för det blir galet röj ikväll, vi ändrade oss och ska ut och festa, yääääy :D

Vi drog i alla fall snabbt till stan för att hämta pengar, så vi väntade på pengarna och sen drog hem. Fast vi satt och snacka galet tjejsnack mitt bland alla folk ;) Men det blir ju så, två brudar, mitt i solen i stockholm, klart det blir tjejsnack då!
Vi drog och köpte massa godis också, som vi ska käka inatt när vi kommer hem, vi ska ju dygna :D

Egogirl :D
  Påväg till tåget, ;)
 Finaste bästavän!
 Mitt allt :D

Welcome To The Club


Visst blir man galet glad av sånhär musik ?! :D


Bye bitches :D


Nu drar jag och bästavän in mot stan, efter att ha hållt på och fixat oss super länge och dunkat musiken på högsta, riktigt nice :D
Men nu ska vi till stan och hämta lite pengar, och sen drar vi troligtvis hem igen, om vi inte träffar lite folk ?.. Får se ;)

 Sådär ser jag ut idag då ;)


Flumm videoblogg


Videoblogg jag gjorde precis ;)


Nu ska vi fixa oss


Nu kom bästavän hit, och vi ska sätta musiken på högsta och börja fixa oss, tjejtid :D


Om jag använder kajal



Hej sötnos, tack så jätte mycket blir super glad :D Men nu till frågan.. Japp, jag använder lite kajal ibland när jag har lust, och då har jag det på ögonlocket ( eller vad man nu ska säga ) tar bara lite så det ska se ut som att jag har flera fransar, super snyggt tycker jag :D
Och sen använder jag ju vit kajal i ögonvrån..


Hello Kitty


Har gått runt i min Hello Kitty pyamas hela morgonen, hur mysigt som helst, älskar den ;) Och bästavän gick precis hem, hon ska hämta lite saker sen kommer hon hit igen. Gick ut med min pyamas och rosa solbrillor + håret i en bulle, haha så gulligt, och sen med lilla Miio i koppel brevid, haha :D

Nu ska jag fortsätta gå runt i min pyamas och fixa massa saker!

 Mysig va ? :D


Valborg idag


Godmorgon sunshines, vaknade med bästavän idag och vi började direkt käka chips och cola igen, men det är ju godast på morgonen, eller hur ?! :D

Nu på morgonen har vi planerat klart hela dagen, ser ut som att vi inte drar till någon brasa eller så, dom brasorna i Åkersberga suger, dom tänds inte ens ?! Och någon brasa i stan hinner vi inte med..
Så vi ska köpa massa gott, och sätta oss på någon brygga och snacka galet, mysigt va ?! ;) Fast först på dagen blir det att dra till stan snabbt, och till täby, super dag!


Bästis fota när jag bloggade, thih..


Grönan wiihooo


Sitter med bästavän nu, och vi kom hem för typ 5 minuter sen! Och shit vilken grym dag det har varit, flummat sönder,  skriktigt så vi inte har någon röst kvar, gaaah :D

Vi drog in till Grönan, på v.i.p sak, för att vi köpte våra guldkort i torsdags, så sjukt nice! Vi höll det hemligt hela veckan för att ni skulle bli lite överaskade!
Vi blev helt hyper på grönan, vi grät, skrek som fan, och hade det grymt! Började med Insane, så galet ;) Och sen blev det bara pop expressen och radiobilarna hela tiden, och träffade massa folkt gjorde vi också! Så nu har vi vart på grönan före alla andra, grymt :D

 
Gråter gör jag där, haha ;)
 Bästavän :D
 Insane, kääärlek :D
 Hah giraffen, såklart ;)

Påväg hem från stan nu, haft det grymt :D ...

Påväg hem från stan nu, haft det grymt :D uppdate när jag kommer hem


Jag och bästavän är på grönan, vip ;) NU J...

img_8635 (MMS)

Jag och bästavän är på grönan, vip ;) NU JÄVLAR KÖR VI


Bråttom


Sitter på bussen nu, är sjukt stressad om man säger så! Ska möta bästavän, vi drar hem till mig snabbt, fixar oss, och sen vidare till stan och ska göra en sak :D Är grymt taggad, hyper och allmänt super glad. Resten av dagen/kvällen kommer bli asgrym, uppdaterar er med mobilblogg senare idag!

Ha en bra dag sötisar!

 :D

Gammal bild

 Aww titta vad söt jag var där ?! :D Precis när min " fjortis period " gick över.. Fast tur att mitt utseende ändrats ändå, mycket snyggare nu! Längre hår, gått upp i vikt, sminkar mig snyggarem klär mig bättre osv, men söt var jag ;)


Freeedaaaaaaag


Godmorgon babys :D Idag är det en grym dag, Freeedaaag! Dagen vi alla väntar på hela veckan, och idag kommer det bli grymt, ni får veta mer senare!

Har fixat mig, dunkat värsta höga musiken hela morgonen, så nu är jag sprallig och snygg, perfekt ? ;) Har smsat med bästavän hela morgonen också, så allting är planerat perfekt! Märkte dock att jag har smsat över mina fria, har smsat ca. 7000 sms den här månaden *shit* :D Och ringt för jätte mycket, herregud.. Men mobilen är till för att användas, och jag använder den ju, så ingen borde gnälla hehe!

 Sådär ser jag ut idag, bjuder på den sista.. Blev bara sånadär flummbilder, men jaja!

Ha en bra dag!

Lyxfällan


Tvättade precis bort sminket, så skönt! Så är super fräsch just nu, och ska straxt byta om till min onepiece! Ska beställa en tunn igen, eftersom jag avbeställde den förra tunna, känner att jag behöver en nu till sommaren!

Ska se Lyxfällan ikväll, Rosanna är med, och då är det självklart att jag sitter bänkad framför tv'n ;) Får se hur det går för henne där, ska bli grymt kul i alla fall!
Och sen blir det sängen på en gång, ska ju upp jätte tidigt imorgon för att hinna allt * är man tjej så är man * :D


Såå överdrivet glad


Kom precis hem från stan, och är på hyper humör! Gråter, skriker, hoppar runt som en jag vet inte vad haha :D Dock är det hemligt varför, men det kommer upp om det i helgen!

Drog snabbt in till stan med bästavän i alla fall, och vi fixade en hemlig sak, grymt ;) Och sen mötte vi en kille också, som jag höll på med sommaren 09, herregud vad han kollade på oss, men vi orkade liksom inte med honom!
Sen gick vi bara runt och snackade, åt slush osv, super mysigt! Sommar i Stockholm ju, perfekt :D Livet leker!

 Hah vi köpte såna nappar, super gott ;)
 Slush :D


Wooow


Älskar låten, blir så sjukt glad! Happy girl ;)


Stan nu


Har bara tagit det lugnt hemma hela dagen, eftersom det inte blev någon skola. Verkligen jätte skönt, så nu är jag super glad ;)

Ska möta bästavän nu i alla fall, åker moppe till centrum, haha grymt! Min syster kör mig, och vi har alltid musik på högsta så alla kollar, men det är ju kul ?! :D
Jag och bästavän ska in till stan i alla fall, och fixa lite saker, blir kanske en fika sen också! Vi får helt enkelt se ;)

 Det blir galet nice :D

Långt hår


Mitt hår har växt super mycket på så kort tid, älskar långt hår! Och sen blir det alltid lite längre när man plattar det ;) Gud vad snyggt mitt hår kommer vara i sommar, love!
Brunt, långt, glänser, platt, ska fixa massa snygga frisysrer, åååh :D


Tänk på det här sötisar


Be strong now
Because things will get better
It may be stormy right now
But it can't rain forever

Sånt här hjälper mig sjukt mycket när jag känner mig ledsen/besviken, jag försöker alltid hitta lösningar. När ni känner er deppiga, fixa ihop ett kompisgäng och hitta på något roligt, tänk på andra roliga saker!
Och ni får jätte gärna ställa frågor och vara anonyma osv, så kan jag hjälpa er!



Kom aldrig iväg till skolan imorse, så är ...

Kom aldrig iväg till skolan imorse, så är hemma idag.. Hur skönt som helst, ska träffa bästavän senare också ;)


Det är Torsdag idag


Godmorgon sunshines :D Idag har jag en sån dag då jag bara vill ligga kvar i sängen hela dagen, men får kämpa mig igenom skolan, och sen ska jag ju till stan med bästavän ( mer om det senare )

Har fixat mig hela morgonen i alla fall, käkat en super god frukost, och dunkat världens bästa musik hela morgonen! Så min morgon har varit ganska perfekt ändå :D Så dagen kanske fortsätter bra ?.. Yes!
Jag tycker att skolan borde börja vid 12 varje dag, för då hinner man vakna osv, det vore perfekt!

 Sådär ser jag ut idag, bjuder stort!

Mina läsare är underbara


Fick en kommentar om att jag skulle gå in på en tjej's blogg och då ser jag det här!

 Snacka om att jag blev hur glad som helst, ni läsare gör min dag :D
Länk till den söta bruden som skrev inlägget http://braiigast.blogg.se toppen blogg, och hon heter också Julia..

Maskrosbarn

Du kan klättra så högt som du vill
det är ditt liv, ingen annan säger till
Sikta mot toppen, dit du vill nå
fortsätt att kämpa du vet att det går.


Snygg va?


Jag och bästavän har snackat om att fixa snygga kläder där det står våra namn och sådär, och fixade snabbt en snygg t-shirt som jag kanske ska beställa ? :D
Jag är så sjukt glad över att jag har den bästisen jag har, har aldrig haft en såhär äkta vän, och aldrig en jag flummat och skapat så mycket minnen med :D


Lite arg läsare... typ



Hah hej på dig också sötnos ;)

Du borde inte bli " irreterad ", läs det här så förstår du! Jag duschar kroppen varje dag, men håret 2  gånger i veckan, förstår du ?!
Så jag följer alla mina tips sötnos :D Och alla mina tips är bra har jag fått höra, dom funkar osv, super kul!

Fresh!


Kom precis ut ur duschen, och nu sitter jag och chillar och försöker få tag på älskling, men det går ju sådär.. Dunkar grym musik, är skitglad just nu :D


Duschen nu


Har precis varit ute på en powerwalk i solen, hur skönt som helst! Dunkade bästa musiken i lurarna då också, spred världens bästa energi :D
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch!

 Just nu, hehe :D

I'm home


Kom precis hem från skolan, fixade en macka. Fick bli min lunch idag, missade lunchen helt i skolan idag, eller ja, åt inte för det va äckligt :D Så sitter och käkar min lunch nu!

Min dag har varit super i alla fall, suttit ute i solen igen med Matilde och bara snackat en massa tjejsnack, om killar och sådär ni vet ?! Lovely ;)
Men nu tänkte jag fixa en kladdkaka, och ut på en powerwalk en liten stund, duktig tjej, yes :D

 Sådär har jag sett ut idag

Hemåt nu


Springer till bussen just nu, men kan blogga samtidigt, vi tjejer kan ju göra flera saker samtidigt *haha* :D Räkna med massa uppdate när jag kommer hem, musik, tips, kanske videoblogg... Nice, hörs om ett tag!

You need me bitch




Får ofta frågan om jag röker, och nej jag röker absolut inte! Röka är ingenting för mig, och jag faller inte för grupptrycket när mina kompisar röker!
Visst, självklart har jag smakat, men det har väl alla ?!


Godnatt sötnosar


Har inte gjort nånting ikväll, hur skönt som helst! Bara druckit chai latte och myst en massa, underbart ;)

Så nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova, tuff dag imorgon! Och har så sjukt mycket jag måste göra, men jag suger verkligen på att plugga, som idag satt jag ute HELA dagen i solen och smsade, snackade i tele, flummade med Matilde, haha inte bra! Ska skärpa mig :D


Chai latte


Tog precis en snabb dusch och smörjde in mig med bodylotion efter, fräscht! Så nu luktar jag hur gott som helst.. Fixade chai latte också, så sitter och dricker det i min Starbucks mugg, älskar den :D
Nu blir det lite tjejtid bara, ska fixa en del med bloggen, niiiiiceee!


I långt hår ?..


Testade löshår idag i skolan, och tycker det va grymt snyggt på mig! Älska långthår ;) Men dock gillar jag bättre att ha mitt egna hår, försöker att inte ha nånting fake alls, mycket snyggare så!
Men långt hår passar till allting, och det ser sjukt snyggt ut!

 Hmm?.. Vad tycker ni babes ? ;)

Yäääy





Svar på frågor



Hej, tack så jätte mycket :D Dock har jag inte tänkt klippa det, vågar inte testa, vill helst ha långt och platt hår, tycker det är skitsnyggt!
 Tror ni jag skulle passa i det här ? ;)



Hah, jadu! Den har försvunnit om man säger så, den satt aldrig där heller, haha ;) Men i sommar, då har jag vältränad mage, och skitsnygg navel piercing och allt, visar er då :D

Med bästavän


När jag kom hem satt jag och snackade i tele ett tag med en person, super! Så nu är jag på toppen humör efter jag fått veta en massa roliga saker :D

Just nu är jag med bästavän i alla fall, och vi sitter och skriker för vi är så grymt glada över en grej, shit vad vi längtar tills dess! Mer om det senare babes ;)
Nu ska vi bara snacka massa tjejsnack och sådär, ska svara på några frågor sen ang min piercing ( haha :D )

 Hah just nu, kram :D

-


Never lie to someone who trusts you.
Never trust in someone who lies to you


Godmorgon babes ;) fick panik imorse vakna...

Godmorgon babes ;) fick panik imorse vaknade 10 min innan jag skulle åka, men hann fixa mig snabbt iaf :D Ha en bra dag sötisar


Godnatt


Nu blir det sängen för mig, måste vara pigg imorgon! För då är det första dagen efter lovet, och jag har grymt mycket att göra i skolan, ska redovisa flera steg..

Mitt lov har varit underbart i alla fall, haft grymt kul, planerat en massa, vart med älskling, bloggen har växt + massa mer, jag älskar mitt liv :D


Vinnaren av Dagens Blogg


Klicka på bilden för att komma till hennes blogg, grymt bra ;)

Bikini & Magtröja

 Ny bikini, mycket snyggare i verkligheten ;) Överdelen ser skit stor ut på bild, men inte irl! Den sitter perfekt ;)
 Magtröja, älskar den ;)

Min shopping från idag, är super nöjd!

Super dag med bästavän


Har haft en grym dag med bästavän, skrattat super mycket, tjejsnack hela tiden, härligt :D

Vi drog först till täby, där jag var tvungen att småshoppa lite, visar er senare! Måste shoppa, för annars blir jag sur, är det så för er också ?!
Sen drog vi ut till fontänen och käkade glass i solen, hur mysigt som helst, sommarkänslorna är på topp ;) Och eftersom att det kändes som sommar, så drog vi och köpte massa jordgubbar, chips och cola, och sen åkte vi till en strand och badade. Lite crazy att bada nu, men det var super skönt i alla fall :D
Och sen låg vi på en brygga och snackade om sommaren, dunkade musik och bara hade det mysigt i solen! Grym dag :D

 
Provade kläder i ett år, där har ni dagens outfit i alla fall
 Twister, älska!
 Myyyys på bryggan!
 :D
 Bevis på att vi badade :D

Hur har eran dag varit ?!

Amazing



Kom precis hem, har haft det grymt idag! Sitter just nu med bästavän och fixar naglarna, fransk manikyr, grymt snyggt ;)

Dagens Blogg


Yes nu kör vi på dagens blogg, kommentera det här inlägget med " jag är med " :D Så lottar jag ut en vinnare ikväll!

Om ni länkar mig, är det dubbelt så stor chans att ni vinner, men det väljer ni själva!

GO :D


Bästavän nu


Har precis fixat klart mig, och fått reda på en grymt rolig sak, så jag och bästavän har typ suttit och gråtit och skrikigt, iiiiiiiiiih :D
Men nu ska jag dra och möta bästis i alla fall, så drar vi vidare till täby!


Prommis i solen


Var precis ute i solen och gick med Miio, hur skönt som helst :D Gick i shorts och i min bambi tröja, känner mig super söt i den haha!
Älskar att gå med värsta dunk musiken i hörlurar ute i solen, blir så glad av det..

Men nu tänkte jag ställa mig framför spegeln och börja fixa mig, älska! Älskar att vara tjej ;)

 Gick i dom här söta skorna :D

Länkbyte


Klicka på bilden för att komma till den här söta bloggen :D


Sista dagen på lovet


Godmorgon :D

Vaknade med humöret på topp och låg och smsade med några ett tag, super mysigt! Så nu sitter jag i shorts ochmin super söta tröja, och bloggar ;) Ska börja använda min lilla bloggdator också, alltså ta med den överallt och sådär!

Idag ska jag träffa bästavän, super mysigt! Tror vi ska köpa glass eller något, och dra ut i solen och snacka en massa tjejsnack, flumma, kanske träffa några, super kul :D


Godnatt sötisar, har legat i sängen hela k...

Godnatt sötisar, har legat i sängen hela kvällen och läst Veckorevyn och smsat med pojkvän, mys :D


Bästis


Gjorde en video till bästis bara för att jag älskar henne sjukt mycket :D
Dock är inte ljudet det bästa... Men jag gjorde så gott jag kan


Duschen nu


Ska hoppa in i duschen nu och göra mig fräsch, skrubba kroppen med min peeling från NK, den är grym :D


Snygg va ?!


Tittade precis runt på en massa smycken, och hittade ett grymt halsband som jag snart ska klicka hem, tycker ni också borde göra det om ni vill ha något snyggt runt halsen :D
Älskar när det är en " tiger " som hänger ner, gaah kommer va så snyggt på mig. Blir typ hyper av att klicka hem saker ;)


Lite problem


Snackade precis med bästavän i tele, vi båda har lite problem, finns en brud som aldrig kan låta oss vara, och en annan som vi båda ska skita i toltalt nu! Du vet vem du är, och jag hatar dig så grovt jävla mycket, vänner gör inte sådär mot varandra!

Hörni! Se upp med vilka ni kan lita på, sånt är svårt. Och lämna alla som är idioter, alla förtjänar äkta vänner!

 Bästavän, tillsammans klarar vi allt :D


Chill dag


Gud vilken skön dag det är idag :D Har inte gjort nånting, bara fixat en massa saker med bloggen ( svarat på mail ang vissa saker och sådär ) hur kul som helst :D Och min statestik går upp för varje dag, älskar det!

Nu tänkte jag i alla fall fixa en latte och sätta mig ute i solen, och sen fixa lite på mitt rum och sådär! Behöver en ny garderob, ny säng + lite mer, ska snacka med mamma om det, fast ska ju få ett eget hus snart, kul va ? :D

 Just nu :D

Älska


Söndag


Godmorgon babes, sovit gott ?! :D

Jag har sovit jätte gott, somnade med ett leende på läpparna, snackade ju med älskling innan jag somnade och då är man ju alltid glad. Såå mysigt... ;)
Så nu sitter jag i min sthlm tröja, lyssnar på värsta dunk musiken och njuter av att det är sol och varmt ute. Och idag ska jag ha min ta-hand-om-mig-själv-dag, så skönt :D

 Just nu...

Skönhetssömn


Somnar med ett leende på läpparna :D

Sjukt sur


Är sjukt sur, ibland blir man verkligen trött på familjen, om jag ens kan kalla det familj, om pappa funnits nu hade jag tagit första tåget dit, och aldrig kommit hem igen.
Men när det känns såhär, se lösningar..

Snackar med skönt folk på msn just nu, och lyssnar på glad musik + så tänkte jag beställa hem lite kläder för att bli på bättre humör :D


Hittat gamla bilder


Har suttit ett tag nu och hittat en massa gamla bilder, och helt ärligt. Gud vad ful jag har varit, menar inte lite ful, utan jag var nog fulast i hela världen. Pinsamt att jag skämt ut mig så :( Men jag hade kul den tiden, värsta bitchen var jag i alla fall, men nu är jag trevlig och glad :D
Tur att jag färgat håret, sminkar mig bättre, blivit allmänt snyggare, go me :D


 Hah på sjukhuset, snacka om att ge värsta blickan till personen som satt brevid ;)


Färgat håret


Har precis tonat håret, vet dock inte riktigt hur resultatet blev. Min syster fick färga, och hörde hela tiden " oooj hoppsan, men det blir nog bra" haha ;)
Men det känns ganska bra, brunt/svart blev det! Har haft utväxt ett tag, usch det är så fult! Så passade på att tona håret nu, lagom till sommaren och sådär!

Så nu behövs det bara - nytt smink, sommarkläder osv :D


Bikini


Hittade en bikini på Bikbok som jag inte riktigt kan bestämma om jag ska köpa eller inte, rosa är den, med lite saker på, men vad tycker ni ?! :D

 Tror jag ska köpa den, niiice ;)

Videoblogg - Bjuder stort ;)


Moppe


Jag och min syster tog en sväng med moppen, älskar när sommaren börjar komma, då drar vi alltid ut och kör moppe 100 gånger om dagen, yäy ;) Och dunkar musiken på högsta, älskar det!
Vi drog och köpte cigg och cola, men jag röker absolut inte! Men han i affären blev skitsur för han trodde att min syster köpte ut, men nej jag är duktig och röker inte ;)



Gäster


Kom precis hit lite gäster, super trevligt :D Så fick fixa mig i 180, har jätte lite mascara och håret i en toffs, har en gul/orange tröja också funkar till påsken ;)

 Inte min bilddag typ... :D


Lady GaGa - Judas


Hiss/Diss ?!

Själv så älskar jag låten :D Lyssnade på den när jag var ute och gick, och jäklar vad bra den är ;) Den här kommer dunkas hela tiden, käääärlek!


Glad påsk


Blev väckt idag och min låtsaspappa fick bära ner mig för att jag vägrade gå upp ur sängen, så han bar ner mig och ut till bordet, där han hade fixat en super god frukost :D Så har suttit ute hela morgonen med ruffsigt hår, skit trött och käkat jätte god frukost ute i solen ;)
Glad påsk!

Nu ska jag gå ut och gå en långprommis i solen, super skönt!


Sängen nu


Behöver sova, är sjukt irreterad och besviken. Hörs imorgon, förhoppningsvis är jag på bättre humör, puss

Old..

 Hah man ser inte mycket, men gammal är bilden i alla fall!
Mitt liv är grymt mycket bättre nu, bättre vänner, fler läsare på bloggen ( :D ) världens underbaraste pojkvän, och jag ser positivt på Allt i livet, go me ;)

Fight Back


Godis


Fick precis mitt påskägg, fullt med en massa godis, tidningar, tuggummi, trisslotter ( vann faktist pengar på dom ;) andra pengar + en sak som är hemlig :D
Fick en påskägg av mina halvsyskon också, om jag nu kan kolla dom det... Så nu sitter jag och käkar godis för fullt, och ska snart ta en dusch och sen läsa en tidning ;) Hade velat att min älskling va hos mig nu, saknar honom..


Min nya väska


Snygg eller hur ?! :D Dock blev bilden sämst, ljuset och så var konstigt. Men kommer bättre bilder senare, är kär i den ;)


Chillat på stan


Kom precis hem, var bara i stan ett jätte kort tag. Letade efter min väska, och såklart hittade jag den, är super nöjd :D Den är stor, snygg, svart, och helt underbar, hittade fler väskor jag ska köpa nästa månad, wiiie!

Hade det grymt mysigt, sommaren i Stockholm är underbar verkligen, proppat med folk, sköna människor, skönt väder, mysga cafeer och allt ;)
Vi gick mest runt och snackade, tog en smoothie på NK och sådär! Tyker 80 kr är ganska dyrt för en smoothie faktist, men var tvungen ;)
Alltid kul att vara med min syster, men får höra hela tiden " Juliaaaaah du shoppar hela tiden, dina kläder får inte ens plats i garderoben" så fick inte köpa dom andra sakerna haha :(

 Vänta på tåget, haha..
 Dom hade satt igång fontänen :D
 Smoothie ;)

Böt tröja till en söt rosa och till svarta...

Böt tröja till en söt rosa och till svarta shorts och vita converse, super snyggt ;)


Drar till stan


Har fixat mig ett tag nu, och kör på shorts och magtröja idag, snyggt va ?! :D Och sen vita converse + så köper jag min snygga väska idag, love :D
Är på dåligt humör nu igen, har shoppat för lite! Så tur att jag får min väska nu då ;)

 Outfit för idag!

Ha en bra dag :D

Godmorgon sunshines


Godmorgon sunshines :D

Idag vaknade jag med humöret på topp, satte på mig min " I ♥ Sthlm " tröja, och rosa shorts, fixade lite frukost och satte mig ute i solen, sommarkänslor ;)
Så där har jag suttit ett tag och myst, älska sommar!

Planerna idag är att dra in till stan jätte snabbt med min syster och köpa min väska, om nu butiken har öppet idag ?.. Hoppas det, annars blir jag riktigt sur :(
Sen blir det att njuta lite i solen, kanske ta en glass och sådär, perfekt ;) Vad ska ni göra idag ?!

 
Sådär har jag gått runt hela morgonen :D

Visste ni det här om mig?..



Att jag är sjukt blyg - Jag är verkligen jätte blyg, när jag träffar nya människor blir jag jätte tyst, står och tittar ner i marken och vill helst bara försvinna, men försöker jobba bort det!
Men när man känner mig, herregud, min humor ;)

Jag kan inte spara pengar - Det är omöjligt, får min månadspeng och den är borta 1 timme efter jag fick det, alltså betyder det att jag behöver mycket mera!

Jag sminkar mig hela tiden - Haha det är sant, har alltid hela väskan full med smink, och såfort jag kan så tar jag upp smink och spegel och sminkar mig, hela tiden :D Tjeeeeeeeeeej ;)

-


You never know how strong you are
until being strong is the only choice you have


Duschade precis


Kom precis ut ur duschen, så himla skönt! Har smörjt in mig med bodylotion nu också, så luktar super gott + så är jag jätte len ;)
Måste dock vänta jätte länge innan den här bodylotionen torkar, springer runt i underkläder just nu *jobbigt* :D

Nu ska jag i alla fall fixa chai latte, och sen bara ta det lugnt! Jag behöver ta det lugnt, så ikväll blir det chill + massa bloggning ;)

 Tidigare idag

Bjuder på det här


Dom här skorna ska jag lätt ha i sommar

 Kolla vad söta ? :D Dom kommer passa perfekt på mina fötter i sommar, älska!

Skön dag ute i solen


Kom precis hem, har svarat på lite kommentarer och sådär. Grymt att ni kommenterar så mycket, fortsätt! Mer bloggning ju mer kommentarer typ :D

Har haft en grym dag i alla fall, suttit ute i solen nästan hela tiden och chillat. Träffade Matilde, Arvin, Rasmus och Calle, sen kom några till och va med oss, grymt! En kille bjöd oss på typ tusen powerking, så jag och Matilde blev lite flumm ;) Skulle dragit in till stan och köpt min gucci väska, men det var bara jag som ville det haha!
Älskar att det är sol, har verkligen vart grymt väder idag, bra väder, glad Juliah, livet leker :D

 Jag och fina Matilde!
 Kärlek, haha ;)


Be happy


Mot täby nu


Har precis fixat mig lite till, piffat till håret, sprayat i en massa hårspray, parfym osv! Så nu är jag klar för att dra och möta Matilde :D
Får skjuss för att jag orkar inte ta bussen, och sen är det alltid 100 grader varmt på berga bussarna, usch :(

Kommer ha grymt kul idag i alla fall, träffar några killar också!


Snygg tjej




Har precis fixat klart mig, och är super snygg nu, hehe! Ibland måste man få vara lite ego, tillåt er själva att vara det :D Har fortfarande musiken på högsta, och är grymt glad!
Nu ska jag fixa lite och dricka, sen blogga massor, kanske videoblogg ?... ;)

David Guetta


Pigg och glad tjej


Godmorgon babes :D Super morgon tycker jag, har käkat en jätte god frukost, gått runt i min onepiece, och har en grym dag framför mig, kan det bli bättre ?! Skulle inte tro det ;)

Sitter just nu med en latte och läser massa bloggar, lyssnar på musik och sådär! Ska snart gå ut på en powerwalk med Miio sen snabbt in i duschen, och sen sminka mig, tjejtid :D
Idag ska jag träffa Matilde och några killar, så ska bli super kul!


Sängen


Ska krypa ner i sängen nu, fixade precis flätor. Måste börja sova med det, för mitt hår är super slitet nu igen, måste köpa massa hårprodukter, herregud :( Kan man inte bara trycka på en knapp så blir håret långt och inte slitet ?! Ska bli president och fixa massa sånt, tänk er mig president, niiiice :D

Nu väntar sängen, e super trött!

 Skönhetssömn

Ken Ring


Har börjat älska Ken Ring, hans musik <3


Chai latte


Sitter och dricker chai latte just nu, hur mysigt som helst. Planernade precis klart morgondagen, ser ut som att jag måste gå upp tidigt, för killarna orkar inte vänta på mig hehe. Mer om det imorgon ;)
Dunkar musik också, sjukt mysig ikväll!


Hår tips!


Fett hår är ju verkligen äckligt tycker jag, och tycker synd om dom som får fettigt hår så lätt. Jag får aldrig fettigt hår, och det är grymt skönt!
Men har några tips för att inte få fettigt hår!

Tvätta inte håret för ofta, max 3 gånger i veckan, försök med 2. När man tvättar det för ofta, blir det mycket lättare fettigt och äckligt!
Jag tvättar mitt hår 2 gånger i veckan, och det är inte alls fettigt!

Pilla inte med händer osv i håret, då kommer det massa äckliga bakterier från händerna. Låt håret va, pilla inte, håll inte på med det hela tiden osv!

Hårspray, serum osv använd inte  så jätte ofta, för håret blir lätt fett av det! Ha det i toffs då och då, då behöver man inte hårspray!


 Mitt drömhår typ..


Duschen nu


Var ute på en snabb powerwalk precis, så skönt! Och nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch, ska dunka musik i badrummet som vanligt :D
Blir att smörja in mig med världens bästa bodylotion också, sen kommer massa hårtips!


Den är super!



Jag tycker att den är skitbra faktist, den täcker bra, den jämnar ut, och den sitter kvar på hyn, och själva " flaskan " tar typ aldrig slut :D
Så tipsar den verkligen! Och billig är den, 139 eller 159, kommer inte riktigt ihåg hehe!


Bloggtips - Shiteden.nu



Klicka på bilden så kommer ni till hennes blogg

Min absoluta favoritblogg, blir alltid så glad när jag läser den :D Hon bloggar grymt, har världens bästa klädsmak, är super söt, och verkar jätte trevlig!


Tänk på det här


Att vara stark är att acceptera livets villkor
Att vara stark är att tänka om, när livet inte blir som Du planerat
Att vara stark är att se möjligheterna i det som verkar omöjligt
Att kämpa trots motvind och låta den bli till en utmaning


Mini shopping


Mötte min syster och vi drog snabbt till centrum och köpte lite småsaker, ibland är det tur att åkersberga ändå har ett centrum, även fast det är så sjukt skabbigt!
Men ska inte gnälla över åkersberga, är ändå aldrig här!

Är glad nu för att jag har shoppat jätte lite, man får energie av det ;) Så ni får säga till era föräldrar när ni är ledsna " mammaaa vi drar och shoppar nu, jag lånar ditt kreditkort" testa det babes!

 Fick i alla fall med det där hem, smink och toning till håret :D

Mot centrum osminkad


Ska möta upp min syster i centrum nu, så ska vi kolla på en grej där. Första gången på flera år jag kommer köpa nånting i åkersberga, framgång typ... Usch :( Finns klart bättre ställen att köpa saker på, men ska bara ha en liten ska, och har inte tid att dra till stan!

 Hah hoppas ingen ser mig, är osminkad och smutsigt hår :(

Sjukt mysig morgon


Godmorgon sötisar :D

Vi låg vakna i flera timmar igår och snackade, och vi var fortfarande sjukt rädda efter filmen, så det slutade med att vi alla tre somnade och höll varandra i handen. aww ;)
När vi vaknade så drog vi direkt ner till Willys och köpte frukost, sen hem igen och satte oss i solen och käkade, dunkade musik och snackade massa, super bra start på dagen :D

 Min frukost!

Hur har eran morgon varit ? ;)

Snack


Nu ska vi lägga oss i sängarna och snacka massor, sen blir det att sova om några timmar, super mysigt ;)

Myyyys


Vi såg klart skräckfilmen för ett tag sen, och seriöst, har aldrig sett någon läskigare. Vi alla tre satt och skrek, höll i varandra och gömde oss, vi borde nog filmat... Får göra det nästa gång :D

Nu sitter vi och käkar godis och chips, snackar en massa skitsnack, och har mic med alla på msn, nice eller hur ?! Ska sätta på en film eller något snart!
Känner mig naken, min mobil fungerar inte hos Julia, ingen mottagning alls ?... Shit :(

 Min mys outfit just nu...

Med dom bästa


 Det här ska vi då käka under kvällen, super gott ;)
Nu blir det skräckfilm, Paramore Activity 2, livrädd! Såg 1an för ett tag sen med bästavän, och vi sket på oss, hha får se hur det här går!

Drar till bästavän


Har precis fixat en massa saker, packat väskan osv! Ska dra och möta Joel nu, och sen drar vi mot Julia, så slaggar vi där ;) Eller ja, sova ska vi inte direkt göra
Vi ska hyra skräckfilm, köpa godis, chips, läsk, och bara tjocka oss riktigt mycket :D

Har min onepiece också, sjukt skönt! Tar med datorn till Julia, så blir uppdate där!

 Just nu...

Hörs senare hos Julia!

På bättre humör


Har haft en sjukt mysig dag i stan idag, och är på mycket bättre humör nu också! Mötte Joel och Julia så drog vi in till Gamla Stan och satte oss vid vattnet och käkade sallad, snackade en massa skit och sådär, super mysigt :D
Och sen gick vi bara runt och snackade, letade efter glass i 100 år. Sprang runt som tre blondiner och försökte läsa en karta på min mobil, alla kollade på oss, hehe ;)

Men vi hittade i alla fall glass och satte oss och snackade super längre i solen, stek i stockholm ;)

 Hah på tåget, min jacka åkte upp på bilden, haha!
Mys i solen med sallad från donken!
 Sommarkänslor...
 Egogirl, typ ;)

Blir sjukt glad av sånhär musik


Hah blir sjukt glad och taggad av sånhär musik, typ mest det jag lyssnar på. Har lyssnat på den här låten hela dagen i stan nu, är på lite bättre humör ;) Nu saknas bara lite shopping så blir nog allt perfekt... Fast ska shoppa imorgon ist ;)


Mot stan nu


Är på sjukt dåligt humör, skit sur, arg, ledsen + så är jag skit ful idag! Positiv, nej, inte idag :(
Ska dra och möta mina fina vänner nu i alla fall, så drar vi till stan, hoppas jag blir på bättre humör av det! Behöver massa godis och glass, shopping, pengar.... :D

Ha en bra dag sötisar!


Girl


Tvättade precis bort sminket, och ska sminka om mig. Kännde att jag hade lust med det, och det är ju sjukt kul att sminka sig också :D Älska att vara tjej!

Så nu ska jag ställa mig vid min spegl och dunka musik och fixa mig, tjejtid typ ;)


Suuuuuuper


Gick super bra med tidningen och sådär, dom tog lite bilder, frågade en massa frågor osv! Ni vet allt det där en tidning gör! Känner dock att jag blev super ful på bilderna, men hoppas inte alla jag känner ser då, haha :D
För vem i min ålder sitter och läser tidningen liksom ?!

Kan ni gissa varför dom var här ?! Den som gissar rätt får en länkning, tror dock det blir ganska svårt ;)


Uppe tidigt


Godmorgon babes, visst är jag uppe tidigt ?! :D Försov mig imorse till kvart över 8, skulle gått upp 6, men såklart lyckades jag inte. Eftersom jag snackade i tele hela natten till 4, med vem ?... En kompis bara ;)

Det kommer hit en tidning i alla fall, därför jag är uppe så tidigt! Så ska göra en tidningsartikel ( eller vad man nu säger ) om en grej, gissa vad ?! Bloggen kanske, tänk om jag ska få eget företag och allting, och att tidningen kommer hit för att skriva om mig ?! :D
Fast vad tror ni?! Kommer faktist hålla det hemligt ;)

 Outfit.. Kommer sminka om mig och byta om senare idag, när tidningen är borta..

Sängen väntar


Är super trött, har sprungit runt på stan hela dagen i värmen, och visst blir man lite trött av det ?... Har fixat flätor, bäddat upp sängen, ställt klockan, allt klart!
Imorgon ska jag upp tidigt, för en tidning kommer hit, så måste fixa mig och allt, kul va ?! :D Mer om det imorgon!

Nu ska jag få min skönhetssömn i alla fall, behövs!

 Hah glad tjej som springer runt på stan tidigare idag, innan jag böt om.. ;)

Godnatt sötisar, hörs imorgon med toppen uppdate!

Grymt mysig kväll


Kom precis hem, har suttit ute med bästavän hela kvällen och käkat donken, snackat en massa tjejsnack och bara haft det mysigt :D
Kom några killar dit, men vi bad dom dra, haha så dom drog, trevliga brudar vi är, fast nee.. Klart vi vill ha bryggan och stranden själva ju, och det fick vi ju ;)

Visst är det mysigt nu när man kan börja sitta ute på kvällarna vid bryggan osv, älskar det! I sommar blir det att grilla och allt, läääängtar!

 Så mysigt :D

Mötte bästavän och vi drog och köpte donke...

img_0686 (MMS)

Mötte bästavän och vi drog och köpte donken, och sen vidare till en brygga vid vattnet, hur mysigt som helst :D


Shoppingen från idag

 Två magtröjor, snygga va ?! :D
 I <3 Stockholm ;)
 Solbrillor, snygga va ?!

Älska Stockholm


Hello babes, kom precis hem från en underbar dag i stan, har haft det grymt som vanligt, och shoppat lite, nice eller hur ?! :D

Mötte bästavän så drog vi in till stan, och vi gick runt i Gamla Stan vid vattnet och bara mös i solen, älska stockholm ;) Hade klätt på mig för varmt märkte jag efter ett tag, så då fick vi springa in på en affär och köpa två magtröjor, en t-shirt + solbrillor, så böt jag om sen haha :D Och blev sjukt glad sen, värsta energin man får av att shoppa och flumma med bästis, haha!
Men så drog vi mot berga, skulle träffa en kille. Och det gjorde jag ju, super trevligt, haha han är så söt :D

 Bästavän, så fin :D
 Hah jag..
 Bästavän och jag, söta vi är va ?! :D
 Gaaaah, så skönt stockholm ;)
 Efter jag shoppade, haha böt om helt, var tvungen ju ;)


Juliah Of Sweden ;)


;)


Ha en bra dag sötisar!


Nu ska jag dra och möta bästavän, har tagit med solbrillor och allting, steka i stan... typ ;)


Today


Planerna idag är att träffa bästavän, sjukt kul! Vi ska dra oss mot stan och gå runt och njuta av våren i sthockholm, älskar det :D
Så blir att ta någon glass och sitta vid kungsan och snacka en massa, snacka med en massa trevliga folk och sådär! Får se vilka vi träffar idag också ;)

Nu är det ju snart sommar, måste hitta gäng ju, haha!




Såhär ser jag ut idag

 Kör på sss tröja, linne, tights, converse, rosa väska, och toffs ;)
Och sen dollar örhängen, super snyggt ju..

Skönt med lov


Godmorgon sunshines :D

Vaknade imorse av att jag fick frukost på sängen, super mysigt! Så satt i sängen och kollade på tv och käkade lite frukost, perfekt start på dagen ju :D
Så nu sitter jag i shorts och linne och ska snart gå ut i solen med Miio, det är alltid bra att ha hund, då får man motion ju, eller hur ?! ;)

Har lite bråttom, för ska träffa bästavän och vi skulle vara klara tidigt, tror ni jag lyckades. Nej ;)

 Morgonoutfit... ;)

Sängen

 
Dejta kudden nu, är super trött ;) Hörs imorgon när jag fått sova ut exakt så länge som jag behöver, typ hela dagen

Dunkar musiken


Dunkar musiken på mitt rum just nu, håller alla vakna, haha ;) Har precis fixat naglarna med olja och allt, ska ha dom naturliga ett tag, dom blir så gula annars, har ni också det problemet ?!
Nu ska jag fortsätta mysa i min onepiece, snacka med skönt folk och dunka musik :D

Vad gör ni ?


Ni gör min dag



Såg precis det där, och snacka om att jag blir glad. Ni gör min dag sötisar, älskar sånt här :D Bruden som länkade mig är super söt, och ni alla borde checka in hennes blogg! http://likemoah.blogg.se/


Hiss & Diss



 Super söta ;)



 Uuuuuuusch!

Du är borta ur mitt liv


För varje steg jag tar, så är det du som faller undan och jag som står kvar ;)
Ska aldrig lägga ner energie på dig igen, usch, hörni, lägg aldrig ner någon tid på dom som bara ger dålig energie, skit i dom!

Älskar livet, har underbara vänner som är bäst, kastat tillbaka all skit jag fått, jag är stark, jag kan, jag är älskad och jag är bra..
Lite ego, men det är tillåtet :D


Så sjukt skönt


Kom precis ut ur duschen, hur skönt som helst! Har ju varit ute i solen hela dagen, och då blir det extra skönt att duscha riktigt länge, har fått lite färg faktist, hur nice som helst :D

Har använt min peeling från NK, och rekomenderar den verkligen! Ni ska bara veta hur len och fräsch jag är nu + så använde jag en peeling i ansiktet också, super len ;) Älskar när man känner sig fräsch i ansiktet!
Så nu sitter jag och planerar morgondagen med bästis, snackar om sommaren med Joel, och så är jag nyduschad och luktar super gott :D

 Nyduschad!

Duschen nu


Ska hoppa in i duschen nu och göra mig fräsch, hur skönt som helst ;) Har ju alltid ta-hand-om-mig-själv-dag på söndagar, så blir att ha hårinpackning, och använda min peeling från NK, så kommer bli super fräsch ;)


Sommar och sol


Har haft det grymt med Matilde, värsta tjejdagen ute i solen. Super mysigt faktist :D

Hon hämtade mig vid tåget med sin cykel, haha så skulle hon skjussa mig, och jag bara satt och skrek och så snackade vi med alla killar som gick förbi, haha :D
Så köpte vi en massa onyttiga saker, påskmust, kakor, godis och jordgubbar, gud så somrigt ;) Så drog vi ner till vattnet och satt där i flera timmar och snackade en massa tjejsnack, flummade, tog bilder och allt. Har alltid grymt kul med den bruden :D

 Matilde och jag ;)
 Så sjukt gott!
 Sommarkänslor ;)
 Snygga brudar :D

Sommar i Stockholm


Livet är fan perfekt just nu, älskar sommaren i Stockholm, liver leker :D


Mot Matilde nu


Har precis fixat det sista och sådär, packat väskan, fått några hundralappar av mamma, tagit fram solbrillorna, laddat mobilen med musik osv ;) Hur nice som helst, eller hur ?! :D
Så nu blir det att dra och möta Matilde, så ska vi köpa en massa gott och så blir det att dra till ett mysigt ställe, perfekt ;)

 Sådär ser jag ut!

Vad ska ni göra idag sötisar ? :D

Videoblogg - Planerna för idag


Länkbyte med den här söta bruden

Länkbyte med den här söta bruden, checka in hennes blogg :D Klicka på bilden!


Började dagen med en prommis


Godmorgon raringar, är ni vakna än ?! :D Jag är vaken och super glad i alla fall, började min morgon med en långprommis i solen med Miio, hur mysigt är inte det ?!
Så kom precis in och åt lite frukost och sådär, viktigaste målet på dagen!

Snackade i tele med Matilde medans jag gick ute, vi planerade dagen, ser ut att bli riktigt mysigt, solen skiner ju. Men berättar planerna sen :D
Visst blir man galet glad av att snacka en massa tjejsnack hela tiden, det blir jag i alla fall ;)

 Soooool ;)
 Aww :D

Nu blir det sängen


Har suttit och dunkat musik i mina hörlurar hela kvällen, hur nice är inte det ?! :D Min spellista är full med en massa musik, älska!
Blir alltid så glad av musik, värsta draget ju ;)

Men nu blir det sängen, har fixat flätor och allt, måste hålla håret snyggt! Ska snacka i tele ett tag innan jag somnar + lite annat ;)
Och har lite planer för imorgon, ska träffa Matilde och sådär!


Såhär mysig kommer min kväll vara


Har precis fixat en massa saker, har gjort en ny msn för att bli av med alla läskiga jag har på min msn, och vill bara ha dom jag känner. Lite konstigt, men vill slippa alla hot osv..
Har en msn/mail som ni bloggläsare kan adda [email protected], där kan man även skicka idolbilder osv :D

Ska fixa lite cola, hitta något bra program, och sen bara mysa i min onepiece + blogga en massa. Och snacka i tele halva natten kommer jag säkert göra som vanligt, hehe ;)

 Myyyys!

Långt och friskt hår


Snart är det ju sommar, och då vill man ju vara så snygg som möjligt. Och håret är jätte viktigt tycker jag för det är sjukt fult med slitet och torrt hår.. Och snyggast utan löshår ( men alla tycker olika ) :D
Har lite tips som jag tänkte dela med mig av..

Schamponera så sällan som möjligt, helst bara två gånger i veckan. Schampo sliter på håret, så ta lite schampo och mycket balsam efter! Jag använder ett schampo som återfuktar håret, testa det också, TreSemme har väldigt bra hårprodukter :D

Toffs/Bulle ha det så ofta som möjligt, det har ju jag. Alla frågar hur jag gör för att inte mitt hår ska bli slitet, och varför det växer så fort. Och det är just för att jag har toffs/bulle typ 6 gånger i veckan, kanske lite tråkigt, men absolut värt det, vill hellre ha snyggt hår i sommar ;)

Köp rätt toffsar alltså inte sånna med metall på, det sliter sjukt mycket. Köp utan metall på, finns på Åhlens för typ 20 spenn!

Inte för onyttigt va inte för onyttig, försök äta så nyttigt som det går. Jag käkar ganska onyttigt, men jag tränar, och käkar nyttigt då och då, klart man föredrar donken före en sallad, eller ?.. ;) Men att äta nyttigt är bra för håret!




Ja jag gör länkbyten


Får frågan lite då och då, om jag gör länkbyten.. Och japp såklart gör jag det, man tipsar sina läsare om en blogg + så får man ju själv lite extra läsare, det är ju perfekt :D
Jag gör bara länkbyte med dom som har 100 besökare eller mer, annars tjänar jag ingenting på det.

Så ni som vill göra länkbyte, kommentera vilket inlägg som helst att ni vill göra länkbyte, så fixar vi det :D


Videoblogg


Kissies nya design..


Hmm.. Jag tycker inte alls att den är snygg, den ser inte ens proffsig ut, men det kanske fixar sig sen, får vi väl hoppas!
Vad tycker ni HISS/DISS ?! Själv tycker jag fet diss ;)


Den här kommer passa mig ;)


Måste hitta en massa snygga bikinis i sommar ju, ska ju fixa snygg kropp, och då behöver man snygga bikinis också ;) Har ju en guldig, super snygg..
Men har beställt hem två stycken, och sen hittade jag en nu som jag ska köpa i veckan, älskar den! Med USA flagga, kommer bli grymt snygg på mig :D

 Gaaaaah, ska köpa ;)


Flumma runt


Kom precis hem, och har haft det hur grymt som helst :D Länge sen jag hade såhär kul, men det är ju vår i Stockholm nu, kan inte bli bättre ;)

Mötte Matilde i täby, så drog vi och mötte Arvin, Rasmus och Kalle, tror jag dom hette. Sen mötte vi några tjejer också, som drog efter ett tag, jag och Matilde blev lite dryga haha ;)
Vi gick mest runt och chillade i solen, så kom det en tant fram och börja hålla på, så det slutade med att vi stod och snacka med några vakter hah :D
Skulle träffat en killkompis påväg hem också, men det blev ändrat för jag blev över en timme sen, hehe.

 Hah boysen :D

Jag älskar mitt liv



:D


Mot täby nu

 Sådär ser jag ut idag ;)

Sunshines


Godmorgon sunshines, är ni vakna än ?! :D Jag sov i alla fall ut ett tag idag, super skönt att få göra det, så nu är jag pigg och glad, super eller hur ?!
Och den här dagen kommer bli skit bra ;)

Direkt när jag vaknade drog jag på mig min leopard morgonrock, fixade chai latte och satte mig ute i solen ett litet tag sen, hur skönt är inte det ?!
Snart när vattnet blir lite varmare kan jag bada varje morgon också, vi har ju sjötomt, gud så härligt :D

 Underbart :D

Godnatt


Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova, hur skönt som helst. Blir att sova ut så länge som möjligt imorgonbitti, super skönt, behöver verkligen det :D
Nu ska jag drömma söta drömmar, få min skönhetssömn och vakna pigg och glad!

Godnatt sötisar

Precis duschat


Tog en snabb dusch för att rensa tankarna lite, hur skönt som helst. Satte på värsta dunk musiken i badrummet också, duschade kroppe jätte varmt, hade håret i en bulle, super :D
Smörjde in mig med bodylotion efter också, så luktar super gott och fräscht nu!

Nu blir det att snacka med en massa, planera klart dagen imorgon, blogga, fixa osv. Vad gör ni? :D

 
Kvälls outfit..

Passar jag i sånhär toffs ?..

 Hmm... Liksom har inget hår på sidorna eller så, vet inte riktigt ?!
Vad tycker ni ?! :D

Fruktsallad


Fixade lite fruktsallad, bara för att jag ska försöka vara nyttig nu på lovet. Kan inte käka såhär onyttigt till sommaren ju, måste fixa min drömkropp ;)
Lite smalare, fast mycket mer muskler, ni ska få se i sommar på stranden, hett ;)

Snackat med Matilde och flummat super mycket, vi har nog slösat upp några hundralappar som kommer komma på räkningen, jaja skratt är alltid bra ;)


Kom igen nu


Få fler att rösta på era bilder, vem vill inte vinna ett helt inlägg på min blogg som man får skriva själv liksom ?! :D Komigen nu!

http://juliahofsweden.blogg.se/2011/april/nu-kan-ni-rosta.html Länken!

I'm dancing


Yääääy :D


Chai pulver


Fick med det här hem idag

 Super gott ;) Nu kan jag fixa chai latte hemma 24/7 igen!


Musik ute i solen


Drog på mig mina ljusrosa mjukisar, och ett linne. Satte mig sen i solen på altanen och smsade, lyssnade på musik och njöt av solen + så drack jag en latte också, hur mysigt som helst :D
Det är verkligen vår nu, på riktigt! Sitta ute med en latte i mjukisbyxor och linne, älska!

Sitter och snackar med Matilde nu, tjejsnack om boys ;)


Loooooov nu


Kom precis hem, och är på världens bästa humör. Solen lyser, har varit med världens finaste vänner idag, hände en sak i skolan som jag fortfarande tänker på ( över glad ) och jag har lov, kan livet bli bättre ?! :D

Har haft en super dag i alla fall, vart med Matilde och Natalie. Vi drog och tog en sallad till lunch, och sen var vi kvar i täby och gick runt en massa, super mysigt ;)
Vi tog en glass och satte oss ute i solen, med solbrillorna på och snackade en massa tjejsnack + en massa planer för livet osv, underbart!
Killarna kollade på oss väldigt mycket, haha men sånt gillas ju, alltid lika roligt :D

 Jag ;)
 Den där bjuder vi båda på, speciellt jag, hehe!
 Haha, här var man fet
 Glass + tjejsnack :D




Sitter med Matilde och Natalie och käkar g...

img_3421 (MMS)

Sitter med Matilde och Natalie och käkar glass ute i solen, hur skönt som helst, somnarkänslor ;)  Vad gör ni ?


Lunch med Matilde + andra nu

Nu blir det en lunch i täby med Matilde + kanske några andra, ingenaning faktist. Vi stod precis inne på toan och fixade oss, är man tjej så är man, älskar det ;)
Vi tar en prommis till täby, bara för att solen skiner och det är så härligt, och en prommis med en massa tjejsnack tackar man aldrig nej till!

Sallad eller smoothie blir det till lunch, super gott! Och sen blir det att gå runt och fönster shoppa, ska vara duktig och inte köpa nånting, lycka till kan man ju säga..

 Matilde Juliah :D

Det här kommer bli en toppen dag


Godmorgon babes, idag är det Freedag, bästa dagen på hela veckan ju. Och sista skoldagen, för sen blir det lov, hur nice som helst :D Det kommer även en tidning hit sen, mer om det på Tisdag ;) Spännade eller hur ?!

Har sprungit runt som en galning och sminkat mig, dansat, sjungit, hoppat runt och vart allmänt hyper, galen brud är jag ibland, men det gillas ;)
Alltid galen på Fredagar, men blir en lugn Fredag faktist, ska vara hemma med mamma och sådär, fixa lite god mat och så, mysigt!

 Sådär ser jag ut idag, halvt söt typ!

Bubbelpool



Det är en bubbelpool, alltså locket över bubbelpoolen ;) Super mysigt att ha en, sitta på kvällar/nätter med värsta tjejgänget, med drinkar osv, snacka massa, super!


Ut i solen


Yes, nu blir det en prommis i solen med Miio, hur skönt som helst. Solbrillorna åker på, och skinnjackan ;)

 + hörlurar ;)


Så mysigt


Drog på mig min onepiece, fixade chai te och satte mig ute på altanen och smsade, snackade i tele, chattade på msn, dunkade musiken på högsta, en liten fest för mig själv typ :D
Älskar att sitta ute i solen med musik, extra mysigt med en kopp te, och en galen brud i tele, hehe ;)

Hade shorts först, men det blev iskallt efter ett tag, hehe! Så min onepiece passade perfekt, blir ännu bättre när min tunna onepiece kommer hem, yey :D


Så grymt glad


Hello babes, kom precis hem från skolan, och är på ett grymt humör just nu. Mamma är hemma ( hon kom hem idag ), och det händer lite roliga saker i skolan, iiiiih :D
Snackar om det hela tiden med Matilde, och jag blir snart galen, haha! Så imorgon tänkte vi ta en tjejdag och bara snacka en massa om allt, nice ;)

Älska vädret idag, sommar ju ;) Tänkte gå ut och sätta mig i soffan ute, och snacka i tele, hur mys som helst!

 Från idag ;)

Snygg magtröja


Magtröjor kommer vara riktigt hett i sommar, så alltså är det kanske bra om man börjar kolla på det nu. Hittade en som var super snygg, den ska absolut in i min garderob :D


 Passar nog mig ;)

Nya hörlurar


Fick nya hörlurar igår, för mina andra gick ju sönder. Så kastade dom ( tänkte inte på att man kunde byta dom gratis haha ) fick i alla fall nya likadana igår :D
Nu slipper jag gå runt med mina rosa skit hörlurar, nu har jag riktigt snygga och bra, yey ;)

Nu måste jag bara få min nya iPod där det står " JuliahOfSweden" på med diamanter, rosa är den! Ladda ner en massa låtar, sen blir det att dunka musiken ;)



Såhär ser jag ut idag


Godmorgon babys :D Hoppas ni sovit gott, det har jag gjort i alla fall, snackade i tele med Alex ett tag igår kväll, han ska försöka komma till stockholm, trevligt ;)
Har lite bråttom nu, har fixat mig för länge idag, och stod och sjöng och dansade i typ en timme också, haha, är man tjej så är man :D
 Yes sådär ser jag ut idag, ser lite fet ut på bilden i ansiktet, haha jaja!

Ha en bra dag sötisar :D

Såhär har min kväll sett ut


Yes, sådär har min kväll sett ut. Hur mysigt som helst ;) Fixade chai latte, la ut en del av mitt smink och rensade bort jätte mycket, så nu har jag bara det sminket jag använder ( inte riktigt men nästan hehe ;) )
Dunkat musik och smsat har jag också gjort, en riktigt tjej kväll typ, för mig själv! Nyduschad, luktar super gott, fixat chai, nystädat rum, och rensat bland sminket, perfekt :D
Och har fått en massa nya läsare, välkommna sötisar!

Nu blir det i alla fall sängen, ska smsa, snacka i tele och sådär. Godnatt :D

Tvättat sminkborstar


Har precis tvättat några av mina sminkborstar, så nu är dom fräscha och rena. Känns så äckligt att använda dom när det är en massa smink på, håller ni med ?! :D
Tvättar dom en gång varje vecka, med tvål och vatten. Så blir dom som nya igen, dock ska jag köpa nya av alla, känner att det behövs!

Nu ska jag fixa chai latte, sätta på mig min onepiece och bara mysa, super ;)

 Smutsiga borstar
 Eeeuuuw..

Nu kan ni rösta


Nu har jag valt ut dom 4 som ni ska rösta på, man får rösta 1 gång på 1 av bilderna, jag håller koll på ip adresserna! Ni som har era bilder på min blogg, ni kan länka till det här inlägget ( på eran blogg ) och försöka få så många att rösta som möjligt! Man får INTE använda Facebook, men allt annat är tillåtet!

1.
 

2.
 

3.
 

4.
 

Rösta Rösta Rösta!

Kom precis ut ur duschen


Kom precis ut ur duschen, super skönt! Så ringde mobilen också, så snackade i tele ett tag också, snackar mer än vad jag smsar, måste nog byta abonemang, har ringt för över 1000 kr den här månaden ;)

Super skönt att duscha i alla fall, och har smörjt in mig med bodylotion nu också, så fräscht! Så sitter i bara handduk och väntar på att mitt hår ska torka, vägrar ju torka det, vill inte slita, haha ;)
Men nu ska jag fixa med tävligen osv, så håll utkik om ni måste få andra att rösa på er!

 
Just nu, hehe :D

Duschen nu


Var precis ute på en snabb prommis med Miio, hur skönt som helst! Men nu blir det duschen, göra mig riktigt fräsch, ska smörja in mig med bodylotion också, super ;)
Ska ha hårinpackning idag också, ska försöka köpa ny imorgon också, men måste åka in till stan på NK då, haha herregud det löser sig!


JuliahOfSweden

Jag stannar kvar och krigar, kommer aldrig att besegras.
Kommer aldrig att ge upp mitt liv har jag fått för att leva


Segaste dagen


Kom precis hem och gud vad trött jag är, när jag stod och väntade på bussen, precis efter jag bloggat. Så kom Roger och plockade upp mig istället, så körde vi till donken så fick jag en glass, super ;) Blev på bättre humör av det!

Sitter och gör ingenting just nu, smsar, bloggar, lyssnar på musik och sådär, Hur mysigt som helst, och ska snart gå ut och gå, sen duscha och sådär ;)
Har hela dagen planerad, haha! Blir en massa bloggning också!

 På bussen på morgonen, haha ;)
 Ellinor och Jag i väntan på bussen, haha på morgonen :D

Drar hemåt


Gud så seg dagen har varit, har stressat hela dagen för att jag har så grymt mycket att göra innan lovet, liksom glöm att jag tar hem och pluggar!
Det här lovet ska bli grymt ;)

Nu drar jag hemåt, mot bussen typ :D Glad och positiv, blir toppen uppdate när jag kommer hem!


Älska att vara tjej


Alltså vi tjejer gnäller så mycket, att det är jobbigt att vara tjej och allt. Visst ibland är det jobbigt, men oftast är det grymt att vara tjej!
Vi tjejer är ju alltid bäst, eller hur ? ;)

Bra grejer är

Vi har mens en gång i månaden, och har något att skylla på varför vi är så sura. Så alltså kan vi gå och dampa på alla utan att någon blir arg ;)

Vi blir ofta bjudna på saker, killar betalar!

Vi tjejer slipper oftast ragga, killarna kommer fram!

Vi kan köpa massa smink, kläder, hårsaker osv, killar tycker inte det är lika kul..

Om vi har en fuldag, kan man ta lite extra mycke smink, och så är det fixat på en gång ;)




Godmorgon


Godmorgon sötisar, har ni sovit gott ?! :D

Längesen jag hann med ett morgoninlägg faktist, men tog tid till det idag. Så får springa till bussen snart, ååh längtar till min rosa moppe ;)
Har fixat mig hela morgonen, sprungit runt och lyssnat på musik, smsat, dansat, käkat lite frukost och sådär, en perfekt morgon!

Nu blir det skolan, och det är mina planer för dagen faktist. Ska hem och duscha, göra mig fräsch osv, sen ska jag till sjukhuset tror jag, vi får se!

 Outfit för idag, enkel! Det ska ju spöregna senare, :(

Ha en bra dag sötisar!

Dunkar musik


Kom precis hem, har varit ute en massa med bästavän, och inne har vi såklart varit. Mest en massa tjejsnack, planer för sommaren, den här sommaren kommer verkligen bli grym :D
Vi fixade varm choklad, med massa grädde och vaniljsocker på, sen satt vi och snacka om en massa härliga saker, slutade med att vi låg över bordet och garva ;)

Skulle gå hem med henne sen, men så ramlar hon när vi springer, skrapar upp hela benet. Så gick vi hem till mig igen, så skjussade jag hem henne halva vägen, så snäll jag är ;)

 Mys ;)
 Dog av garv :D

Glöm inte tävlingen


Glöm inte min foto tävling jag har, står exakt där hur man ska göra :D

 http://juliahofsweden.blogg.se/2011/april/t-a-v-l-i-n-g.html#comment

Med bästavän


Kom hem för ungefär en timme sen, och då kom bästavän på en gång. Så har vi suttit och flummat, snackat en massa tjejsnack, hur nice som helst :D
Har ju en massa att berätta, händer ju alltid saker just nu, med killar och så, tonårs brudar, herregud ;)

Nu ska vi gå ner och fixa chai eller varm choklad, snacka mer tjejsnack! Och sen fixa våra guldkort straxt tror jag, sen planera sommaren, mys :D


Blondinbellas bok


Blondinbellas bok är verkligen ett tips, det är den som faktist gav mig självförtroende, började tänka rätt när jag läste den. Fick reda på att jag hade ätstörningar genom den boken, och hur dum jag faktist var mot mig själv. Det var sånt jag inte såg innan!

Jag hatar att läsa böcker, men den här har jag faktist läst flera gånger. Lovar att man tänker mycket bättre sen när man läst den, den hjälper mot allt!
Så ni som har lite halvt självförtroende, eller inget alls, eller bara har lust att läsa, köp den på en gång, verkligen värt det!




Hur mycket pengar får jag ?..



Hej sötnos, tack så jätte mycket, blir hur glad som helst :D

Hmm.. Konstigt att alla undrar hur mycket pengar jag får, är det viktigt eller så ?! Just nu får jag i alla fall 500 varje månad ( + ca. 300 till mat/bio och så, dom 500 går till kläder/smink), men ska straxt höja det, ska få över barnbidraget faktist :D Barnbidraget är väl på 1050 eller något sånt, men ska få några hundra mer än det, för annars räcker inte pengarna :D
Och sen får jag pengar till mat, bio, en del av shopping och sådär! Så pengarna jag får går till smink och kläder, resten får jag!


Boosta ditt självförtorende


Självförtroende är en sak som jag verkligen aldrig haft, jag trycker alltid ner mig själv med en massa saker, ingen har hört mig säga något positivt om mig själv.
Fast nu, 2011, har jag blivit mycket bättre med det. Och mitt liv har blivit så mycket roligare, enklare och lättare, ser positivt på ALLTING, ger mig själv komplimangar osv!

Vi tjejer måste börja göra det, bara för att vi har självförtroende blir vi kallad hora, ego, bitch, osv, men det är för att vi är starka, har självförtroende och är en " fara " för andra! Så skit i det snacket, vet man vem man själv är, så räcker det!
Låt dig själv vara ego, låt dig tycka att jag är fan skitsnygg...
Be strong






Hey babes :D Är kvar på sjukhuset, allting...

Hey babes :D Är kvar på sjukhuset, allting är ganska bra med mamma, och vi har pratat en massa. Om ett tag ska vi nog åka hem, då blir det bloggning ;) Vad gör ni??


Yäääääy


;)


Åker till sjukhuset nu


Yes, ska åka iväg till sjukhuset och hälsa på mamma nu. Dunkar härlig musik på vägen dit, så glömmer jag alla tankar om allt som ska komma, så är jag glad och positiv där!
Om man tänker positivt blir allting alltid bra :D Se alla lösningar!


Flumm idag


Kom precis hem från skolan, tidigt jag är hemma va ?! :D Att gå med musik i lurarna gör alltid att man typ springer hem från bussen, eller hur ?!
Och idag är det ju hur fint väder som helst, varmt och skönt är det också. Älska, snart kommer sommaren ;)

Dagen har varit grym i alla fall, bara flummat en massa. Skolan på måndagar går verkligen fet bort, det är liksom den dagen man försvinner från skolan, haha :D
Har mest smsat med sötnosar hela dagen, super nice! Vad har ni gjort idag ?!


Ångra ingenting


Alla går runt och ångrar saker, ångrar att dom gjorde just det där, att man sa just det där till killen, att man skrev just det där på bloggen.
Visst är det så ?!

Men allt det där gör man för att man vill göra det just DÅ, alltså var det bäst att göra den saken då, för då skulle det kännas bättre/bli bättre.
Då när man ångrar, så får man tänka " Fast då ville jag ju det här, det var nog bäst ändå"

Jag tänker oftast så, och då blir allt bra tillslut, för oftast dom beslut man tar är bäst, även om man ångrar sig senare!



Godnatt


Tänkte krypa ner i sängen nu och sova, hur skönt som helst! Behöver min skönhetssömn som mest just nu, så hoppas jag vaknar pigg och glad imorgonbitti ;)

 Det där ska jag alltså göra i veckan, mina måsten!

Godnatt sötisar :D

Fixar med naglarna


Sitter och fixar lite med mina naglar just nu, blir Fransk Manikyr fast med rosa och lite stenar, ser fräscht och snyggt ut faktist :D
Dunkar musik också, nice!





Vad gör ni sötisar ?!

T Ä V L I N G


Nu tänkte jag köra på tävling, kul va ?! :D Och det blir en foto tävling faktist, har aldrig haft det förut, så tänkte se om ni gillar det!

Tävligen går ut på att ni ska ha tagit en bild på nånting ( spelar ingen roll när ni tog den ), och så ska ni lägga upp den på eran blogg, och skriva " Är med i Juliahs foto tävling, tävlar med den här bilden " eller något sånt! Och ni måste länka till det här inlägget då!
Sen på Onsdag, kommer jag välja ut 4 stycken, som man sen ska rösta på. Då lägger jag upp och så får ni göra så att så många som helst röstar på er.
Men man får INTE använda Facebook när man ska få så många som möjligt att rösta på din bild, men msn, bloggar osv får man använda!

Man vinner ett helt inlägg om sin egen blogg på min blogg, som man får skriva sjävl! Alltså en stor del av mina besökare ;)

Outfit idag


Outfit för idag, bambi...
Och kan inte hjälpa att jag ser jätte fet ut på bilden, haha ;)


Nyduschad


Kom precis ut ur duschen, hur skönt som helst :D Bjuder på det här videoinlägget, är osminkad!


Duschen nu


Tänkte hoppa in i duschen nu och göra mig fräsch! Ska använda min hårinpackning från PaulMitchell, verkligen ett tips för er med slitet hår, man ser skillnad redan efter första gången :D
Skrubba kroppen, raka benen osv, fick en ny peeling för ett tag sen, den kommer från NK, ska testa den idag också.


Skönt att röra på mig


Kom precis in efter att ha varit ute och sprungit/powerwalkat med Miio, hur skönt som helst :D Och extra skönt när solen lyser!
Sprang förbi några jag sprungit förbi hela veckan, och dom sa " är du ute och springer nu IGEN " haha " jappp super skönt " blev mitt svar, sen sprang jag vidare :D

Hittade en massa blommor ute också, vårtecken ju! Tussilago, och någon lila blomma ?... Och sen jag då som springer runt som en söt liten blomma *hhehe*

 Fina bilder jag tog va ?!
 Världens sötaste :D

Ut och träna igen


Har precis satt på mig träningskläderna, satt upp håret i en ful toffs, och ska ut och springa/powerwalka nu, hur nice är inte det ?! :D
Solen lyser också, ska bli jätte skönt!

Sen ska jag göra några rumpövningar också, nice ?! ;)


Isabelles Mode


Isabelle Strömberg har börjat med ett eget " program " Och har bara sett andra videon, för jag hörde att första var verkligen super dålig!
Jag har aldrig gillat henne som bloggerska faktist, vet inte varför!

Jag tyckte inte alls att programmet var bra, hon visade hur hon sminkade sig, och så ser hon helt fläckig ut ?! Lite bättre kan hon nog!
Absolut en DISS enligt mig! Så det där ska jag aldrig se igen!



Klicka HÄR för att se "programmet!"

Svar



Hej sötnos, vad bra att du gillar mina tips! Ska börja skriva mer om tips osv faktist, hoppas det gillas :D

Grejen varför jag inte skriver vart mina kläder kommer ifrån, är för att så många köper dom då. Testade att skriva det ett tag, men sen hade alla samma kläder som mig, hur kul är det ?!
Men kan skriva det lite då och då, så får ni i alla fall veta lite vart jag köper kläder osv :D

Sminkvideo, absolut! Det är på G :D Ända problemet är att det tar så lång tid för mig att fixa min mascara, men ska försöka ladda ner något program som kan klippa osv, så håll utkik efter en smink video :D


Solen skiner


Godmorgon :D

Idag är humöret på topp, känner mig super glad, och jag har sovit riktigt bra också. Och nu på morgonen skiner solen, hur härligt är inte det ?! :D
Nu är det ju vår på riktigt hörni, äntligen! Nu måste jag köpa massa vår/sommar kläder, skor, jackor, väskor, gud så kul ;)

Söndag är det idag i alla fall, brukar älska dagen fram tills klockan 6 *haha* Blir ta-hand-om-mig-själv-dag idag, verkligen super skönt :D Har ju alltid det på söndagar, ska även ut och springa ett litet tag, börjar komma igång med det där!

 Så härlig morgon :D

Godnatt


Ska krypa ner i sängen nu, försöka sova, även fast jag är helt hyper just nu. Men blir såhär av för mycket cola, hehe ;) Kvällen har varit grym i alla fall, bara myst runt i min onepiece, snackat med en massa folk osv, niiice!


The House Bunny


Kollar på film just nu och pratar med älskling, kvällen kan inte bli bättre ;)  Vad gör ni ikväll?!


Weheartit


Svara gärna på frågan


Hmm.. Vad är det här ? ;)


Satt och fixade med det här nyss, lite intressant eller hur ?! :D


Ändrade planer


Skulle träffat bästavän igen, men det blev ändrat. För hon fick inte, och sen blev det kolsvart helt plötsligt, och vem vågar gå ut i ett kolsvart Åkersberga utan att en massa raggarbilar kommer och frågar om man vill ha skjuss, typ nejtack ;)

Så satte precis på mig min lila onepiece, och tog lite bilder. Skulle göra videoblogg också, men det blev för flummigt, men lägger kanske upp dom ändå. Vill ni det ?! :D
Nu blir det att läsa massa bloggar, dricka cola, och mysa i min onepiece!

 Hah just nu, snyggt!


Vart med bästavän


Bästavän drog precis, hon skulle hem och käka, men tror vi ska ses när hon ätigt klart också. Om det inte tar 100 år som hon sa, haha ;)

Vi har haft det grymt flummigt i alla fall, såg ni kanske på bilden i inlägget under ?! Jaja, man måste ju bjuda på sig själv ibland tycker inte ni också det ?! :D
Vi har snackat en massa om sommaren, vi måste ju ha allt planerat, vi snackade om att resa utomlands tillsammans också, skoj va ?! :D Så vi får se vad det blir!

 Inte snyggt med onepiece och skinnjacka i alla fall!
 Bästavän och Miio ;)
 Tjolahopp typ..

Med bästavän


HAHAHAHHA, säger jag bara... Vi har kul :D


Onepiece gänget

 Jag i mine onepiece
 Joel i sin onepiece!

Nu är vi värsta onepiece gänget, super :D Och snart får jag hem min tredje också, den är tunn, så det blir mycket skönare att ha på sommaren!
Varje gång jag och Joel är med varandra nu, så blir det onepiece på som gäller, haha ;)

Kom nyss hem


Hello babes ;)

Kom precis hem efter att ha varit på sjukhuset hos mamma, det gick bra faktist. Men fortfarande tufft att se henne sådär, men det kommer bli bättre.
Fick en jätte god och dyr choklad där, bara det godaste duger för mig :D ( Mammas kompis kom med sån choklad till oss ) Hatar såndär billig Aladin choklad, haha går fet bort! Köper bara på " choklad affärer " där dom gör den själva och där den är lite dyrare!

Tänkte sätta på mig min onepiece nu också, sen få tag på bästavän och se vad planerna blir ?!






Inget stoppar mig nu


Inget stoppar mig nu, jag klarar allt :D


Sjukhuset next


Åker till sjukhuset och träffar mamma nu, kommer bli tufft igen. Men jag kämpar, och jag klarar allt, så det ska nog gå bra! Inte varje dag man ser sin mamma ligga i en sjukhus säng, det är jobbigt.
Tar med hörlurarna så jag kan lyssna på en massa musik påväg dit, tecno babes ;)

 Just nu, bjuder!

Vad ska ni göra föresten ?! :D


Viktigt att ha det snyggt där man fixar sig


Har precis fixat lite bland allt smink och sådär, rensade även bort halva mitt smink. Orkar inte ha en massa billigt skit smink i min sminkväska längre, så det åkte i soptunnan :D Känns skönt!

Så nu är det fräscht vid spegeln och hyllorna där jag har sminkgrejer/hår saker osv. Det är verkligen ett måste för mig att ha det snyggt där, annars känns det så äckligt när man fixar sig!
Ska även få lite nya grejer, där jag kan ha smycken osv. Och sen nytt smink och nya parfymer får jag straxt, niiiice :D

 Snyggt va ?!

Fel på blogg.se ?..


Verkar vara något fel på blogg.se, det är alltid något fel. Funderar på att byta till en egen " hemsida" och käna lite pengar och sådär, eftersom min statestik ökar mycket varje dag :D Så snart har jag nått mitt mål jag har det här året, kommer ni ihåg vad det var ?! ;)

Men just nu verkar det vara fel på Statestiken för alla, på min står det bara " 7/4 " vet ju att jag haft en massa läsare idag osv.
Hur ser eran statestik ut ?! Är det något fel på den ?


Videoblogg


Fixa mig lite


Tog precis en snabb dusch eftersom jag har varit ute och sprungit, hur skönt som helst! Men måste dra iväg till gymmet snart någon dag, känner att alla muskler har försvunnit, hehe!
Fast jag är nöjd med min kropp som den är just nu faktist :D

Ska fixa mig lite snabbt nu, och sen får jag se vad som händer. Stannar hemma eller så drar jag till bästavän, får se, vad ska ni göra idag ?! :D

 Just nu, haha!

This or that


Powerwalk / Springa

Godis / Cola

En bästavän
/ Fler bästavänner

Fjortis / Emo

Blondin / Brunett

Mascara / Foundation

Parfym / Bodylotion som luktar gott


Löööördaag


Godmorgon sunshines, har ni sovit gott ?! :D Det har jag gjort i alla fall, snackade ju med älskling på msn innan, så somnade och tänkte på honom, kan inte bli bättre!
Och så vaknade jag tidigt nu, vill inte sova bort hela dagen!

Har tänkt att jag ska ut och springa nu ett litet tag, måste rensa tankarna och röra lite på mig, äter så himla onyttigt just nu, hehe! Men onyttigt är ju godast, eller hur ?! ;)
Dagen är ännu inte planerad, men tror inte att jag åker iväg någonstans. Ska se om bästavän kan träffas och vi bara är hos henne eller så, sen blir det sjukhuset igen.

 Just nu, nyvaken..

Sängen


Tänkte krypa ner i sängen nu, eftersom jag inte sovit på ett helt dygn. Har tagit några alvedon så jag inte får mensvärk också, så hoppas jag sover bra den här natten :D
Ska sätta på mig mina söta shorts från New York, haha älskar dom. Dom passar mig perfekt, ser ju lagom tjejiga ut ;)

Godnatt raringar :D

Älskling


Sitter och kollar på playtv på datan, älskar att göra det. Glömmer ju alltid bort att se dom på tv, tur då att playtv finns, eller hur ?! :D
Snackar med älskling också, visste inte att en kille kunde göra mig såhär glad ?! Men nu vet jag det, och jag är lyckligast i hela världen ;)

Har ni någon pojkvän/flickvän ?! :D


Dom här kommer jag ha på mig i sommar


Hittade precis två super snygga bikinis som jag ska ha i sommar, så ni kommer se mig i dom här på stranden ;) Viktigt med snygga bikinis, sen har jag ju också min guldiga + så blir det minst 4 bikinis till ;)



Vad tycks ? :D

Klar tränad för idag


Känner mig super duktig nu, och känner mig jätte fräsch. Precis nyduschad, smörjt in mig med en cocos bodylotion, och satt på mig mjukiskläder, super ;)

Har varit ute och powerwalkat tills nu, ( duschen tog bara 3 min, snabbt för att vara tjej ju! ) Lyssnade på värsta musiken och bara gick, funderade och allt. Hade alltså en egen liten fest i mitt huvud, haha ;)
Måste verkligen börja gå mera, känner på en gång hur bra jag mår av det :D Miio följde ju med och sprang runt och var jätte sprallig, och tänk när jag får hem lilla Melker, då har jag två sötnosar, yeeeey!

 Miio hittade en kotte på vägen också!
 Här går det snabbt :D


Powerwalk nu

Ska gå ut och powerwalka nu med Miio, och musiken i lurarna. Precis vad jag behöver just nu, sen när jag kommer hem blir det en snabb dusch och smörja in mig med bodylotion, senare bloggen :D
Hur nice som helst!


Love


Jag kan kämpa


Kom precis hem från sjukhuset, och kan ju säga att jag vart på väg att bryta ihop några 100 gånger, allting är verkligen jobbigt just nu.
Tänk er själva att se er mamma nyoperad, bara dricka, få en massa dropp och allt, det är verkligen inte kul.

Men vi pratade lite, och vi alla kom fram till att det kommer bli bra. Även fast det kommer bli cellgifter osv, men jag är stark, och jag kämpar!


Sjukhuset nu


Åker till sjukhuset nu för att träffa mamma, kommer bli tufft. Jag bryter fortfarande ihop så fort jag tänker på det, åker osminkad och i mjukiskläder!


Vad gör ni just nu ?! :D

Hah gammalt videoinlägg


Hittade ett gammalt videoinlägg på datorn, så tänkte ladda upp det nu. Är det kul med gamla videos och gamla bilder, isåfall lägger jag upp mer sånt :D

 Jag var lite flumm, men grymt hår jag hade där ju, snart har jag tillbaka längden ju ;)

Justin Bieber


Tycker verkligen att låten och musikvideon är sjukt fin, hur många artister gör såna där saker ?! Inte alls många, men Justin Bieber har gjort det, älska :D
Har drogat den hela dagen.. Och ni ska se min mobil, bara bilder på honom, thih ;)


Grymt söt sommaroutfit

 Kolla vad jag fixade ihop precis, en grymt söt sommaroutfit!
Har beställt hem allt det där, förutom väskan och skorna, skorna ska jag köpa om någon vecka, och väskan får jag om en månad ungefär, nice ?! :D

Rosa mjukisar


Sitter och kollar på film i mina rosa mjukisar, perfekt när man är sjuk. Och snart kommer min tredje onepiece hem också, hur nice är inte det ?! :D
Funderar på att gå ner och göra te eller något, ta fler elvedon mot min mensvärk måste jag göra i alla fall, och fixa lite andra saker!

Tror att min pojkvän är i skolan, gaaah saknar honom :( Men ska försöka träffa honom om några dagar, när jag inte har ont i magen längre :D
Men kommer hålla honom hemlig, vill inte att ni läsare ska förstöra!

 Outfit för dagen, mysig va ?! :D

Peter08 ( Kissies lillebror )

 Vad tycker ni om Peters låt ?! Själv tycker jag verkligen att den är super dålig, det där är inte ens musik liksom!
Verkligen en DISS, enligt mig ;)

Sjuk


Godmorgon älsklingar, hur mår ni idag ?! :D

Själv så mår jag inte alls bra, är jätte trött och är sjuk idag. Har inte sovit på hela natten för att jag haft en sån himla mensvärk, jobbigt att vara tjej ibland, men oftast är det underbart *haha* ;)
Men har smsat med en massa folk på morgonen i alla fall, tagit några alvedon, så nu känns det mycket bättre :D

 Hah just nu, sjuk och nyvaken!

Godnatt



Hoppas ni haft en bra dag sötnosar, Godnatt :D

Älska shortsen


Klickade precis hem ett par färgglada mjukisshorts, mycket saker som klickas hem just nu. Men så blir det ju ibland, älska shopping ;)
Och mjukisshorts behövs ju alltid enligt mig. Älskar att gå ut på sommaren i magtröja och mjukisshorts och söta ballerina skor, thih ;)

 Söta va ?! :D

Super skönt


Kom precis in, eller jag duschade super snabbt innan jag satte mig vid datorn. Har min leopard morgonrock på mig nu, hur skönt som helst ;)

Har varit ute och gått jätte länge i alla fall, eller ja powerwalk! Gick med Miio och han sprang runt och åt kottar, så himla gullig :D
Och jag dunkade musik i lurarna, hur skönt som helst. Älskar att powerwalka, glömmer allt jobbigt då, och sen när man kommer hem känns allt super bra!
Om ni är lite små deppiga, ta en prommis då, det funkar faktist!

 
Just nu..

Inte alls tjock..


Bakade precis en kladdkaka, fast tog bara halva smeten, resten åt jag upp :D Smeten är godare än själva " kakan " håller ni inte med mig ?!

Så nu sitter jag och käkar smet, lyssnar på Justin Bieber, och försöker smsa med älskling. Men min mobil har lagt av så typ ingen får mina sms som jag skickar ?.. Men all smet jag äter ska jag träna bort senare, och sen är faktist jag en som som ALDRIG bryr mig om vad jag äter, jag stoppar i mig allt möjligt, så tycker jag alla borde vara :D Var nöjd med dig själv!



Snart blir det powerwalk med Miio, och dunka musiken i mina söta lurar, thihi ;) Hörs efter det!

Ni är så gulliga

Tack så himla mycket för alla fina kommentarer jag får av er, känns verkligen toppen! Ni är så gulliga som hjälper mig med mamma och allt, har världens bästa läsare!



Rosa enkla hörlurar


Igår när jag var i täby så köpte jag ett par jätte enkla hörlurar, eller ja bara sånadär man har i öronen. För mina andra har ju gått sönder, så ska köpa nya sånna straxt, och sen ett par Hello Kitty hörlurar också :D

 Rosa är dom ju i alla fall, klarar mig med dom ett tag!

Outfit för dagen


Hej babys, kom precis hem. Roger hämtade mig vid bussen för det blåser så himla mycket, super gulligt. Så kom hem mycket tidigare och kan blogga åt er, härligt :D

Dagen har varit sådär i alla fall, har mest velat åka hem, men kämpar för mamma. Och sen hände det en liten grej i skolan som jag är grymt ledsen över, men sånt är livet!
Livet är till för att man ska kämpa också, men jag tycker inte det är rättvist i mitt liv just nu..

Sitter och snackar med lite folk nu bara, bloggar och lyssnar på musik. Alltid på bättre humör av det, love :D


 Outfit för dagen!

Kämpat mig igenom en skoldag


Har kämpat mig igenom den här skoldagen ganska bra, tufft har det verkligen varit. Men med bra kompisar så klarar man allt, även fast det är jobbigt!
Nu åker jag hem, slutar egentligen om 20 minuter, men jag orkar inte mer! Berättar planerna sen!

 Typ jag...

Grattis världens bästavän


Gumman, du är mitt allt, det vet du. Jag gör exakt allt för dig, och kommer aldrig lämna dig.
Grattis världens bästavän, hoppas du får en grym dag :D


Godmorgon


Godmorgon raringar, har ni vaknat på rätt sida idag och är glada ?! :D

Jag har inte sovit nånting inatt, har legat vaken och orat mig hela natten, gråtit massor. Men det hör väl till allting, inte konstigt att jag är ledsen, är jätte rädd av förlora mamma.
Men jag är stark och kämpar, då klarar man allt. Tänk på det ni också, se lösningar istället, se framåt och se att det faktist kan bli bra!

Ska försöka klara igenom skolan idag, har tagit vattenfast mascara ifall att.. Men jag kan, det är inte bättre att sitta hemma och tänka för dig själv, bättre att försöka komma på andra tankar!

 Jag nyss, ser sliten ut idag..

Ja, jag ska blogga!


Självklart ska jag blogga även fast det är som det är med mamma och allt. När jag bloggar blir jag jätte glad faktist, och speciellt av alla era fina kommentarer, tack babys :D

Har suttit och ätigt lite godis, snackat med en massa. Några bloggläsare la till mig på facebook efter dom läste inlägget om det som hänt, betyder jätte mycket. Ni är verkligen bäst ;)
Blogga, bloggläsare och godis, perfekt!


Jag är orolig, mamma jag älskar dig


Har inte berättat det här för så jätte många, och har inte skrivit så mycket om det i bloggen. Och vet inte hur jag ska kunna förklara allt utan att bryta ihop, för det har jag redan gjort. Sitter redan och storgråter.

Men det är såhär min mamma var i New York med min syster, och där hände det något, hennes hjärta började rusa, och hon såg ingenting bara en massa blixtrar, och hela kroppen skakade. Så då fick hon åka direkt till akuten i New York, och där tog dom en massa prover osv. Och sen åkte dom hem, och så har det fortsatt hela tiden här hemma i Sverige, sjukhuset, olika tester, osv, allt möjligt.

Och nu har det visat sig att mamma har fått cancer, och dom vet inte exakt vart den är, men dom vet några ställen den är på, dom har ingenaning om hur långt den spridit sig, men det får vi reda på i helgen ungefär.
Och det har har påverkat hela familjen, mitt liv har rasat igen, för jag är så jävla orlig, har aldrig kännt sådär. Jag har förlorat min pappa och syster, båda har dött, och klarar inte av att mamma kanske dör. Men jag kämpar, mamma kämpar, hela familjen kämpar.

Och nu ligger mamma på sjukhus, ska operas imorgon, och hoppas verkligen den går bra. Och sen blir det troligtvis cellgiftbehandlingar.

Jag har ingen lust alls att prata om det här, för jag bryter ihop hela tiden, såfort jag tänker på det blir jag knäpptyst och sen kommer tårarna, och bara sprutar, jag klarar liksom inte det här.
Så alltså, det kommer kanske komma upp lite inlägg då och då, måste skriva av mig..


Mamma jag älskar dig,


Grymt med Matilde


Hej snyggingar, kom precis hem, eller tog en snabb dusch innan bara. Mår inte så jätte bra just nu pga allt med mamma, är jätte orolig ( kommer inlägg senare idag om det här, för ni måste få veta varför jag kommer vara lite deppig och sådär)

Men har haft det grymt i alla fall, bruden får mig alltid på bra humör :D Vi tog en snabb promenad till täby för att röra lite på oss och sådär, laddade ner en grym tränings app till min iphone då också, super!
Sen blev det att gå runt och fönstershoppa lite, snacka massa tjejsnack, "mellis" på donken och sådär, blev en frapino sen också, hehe ;)

Vad har ni gjort idag ?! :D

 
Varsinn cheeseburgare!
 Hah inte riktigt en bilddag idag, men fick en i alla fall ;)
 Frapino, min nya drog typ!

Prommis till täby nu!


Yes nu blir det att gå mot täby, lyssna på musik, flumma runt och sådär! Hörs senare med någon mobilblogg :D

Vad gör ni sötisar ?! ;)

Planerna med Matilde


Idag är planerna att vara med Matilde, riktigt nice som vanligt. Vi ska gå runt i täby, och vi tar en prommis dit också, duktiga tjejer som går :D
Vi ska nog ta en fika, prata en massa tjejsnack, och sen blir det kanske jätte lite shopping, men shopping går inte att hålla sig ifrån.
Har kommit på att det är en jäkla bra träning att shoppa, good! :D

 
Söta brudar :D

Hiss/Diss

  Super söt, HISS :D

Vad tycker ni ?!

Godnatt


Godnatt sötisar, tänkte lägga mig i sängen nu och försöka sova! Dock vet jag inte om jag lyckas, men det får vi se :D Annars hoppas jag på att älskling smsar och frågar om jag är vaken ;)


Music


Gryyyyym ;)


Kan ni gissa ?!


Snackar med bästavän om en sak, och ser riktigt bra ut! Det här blir vi nog rika på, gryyymt :D

Kan ni gissa vad det är ?! ;)


Så sjukt snygga


Nu till våren/sommaren måste man ju köpa en massa nya snygga kläder, för vem vill inte fräscha upp garderoben med en massa snygga kläder, det vill väl alla tjejer ;)

Men enligt mig gäller det inte bara kläder, utan en massa nya skor måste också köpas, och en massa smycken såklart, längtar :D
Klickade precis hem två halsband som jag tycker är riktigt snygga, kommer passa perfekt till ett enkelt linne och korta shorts, love ;)

 Snygga va ?!

Powerwalk!


Har varit ute och gått ända sen jag bloggade sist, hur duktigt är inte det ?! :D Miio fick följa med, så han sprang runt och var lite galen, han känner ju när jag är glad och då blir han också super sprallig, så sött!
Sprang lite också faktist ;)

Alla tycker det är så tråkigt att powerwalka/Springa, men det tycker inte jag! Ta med en kompis, hunden, musik i öronen, ja något sånt, lovar det blir mycket roligare då!
Sen när ni kommer hem, ta en dusch och smörj in er med en bodylotion som luktar gott! Då känns det super skönt ;)

 Matilde och Jag hade springtävling för ett tag sen, hehe ;)

Passar jag i fläta ??


Alltså jag har ju alltid toffs, men vill testa lite andra frisyrer fast fortfarande med en toffs osv. Har bestämt att jag ska ha det så ofta som möjligt bara för att inte slita på håret ;)
Och har inte alls slitet hår pga det, och blänker gör det också, hur nice är inte det ?!

Men testade att ha fläta, och tycker det ser ganska snyggt ut! Men då ska den inte vara perfekt, utan lite slarvigt gjort, super snyggt på mig!
Så fläta kommer jag nog börja ha lite då och då.

 Vad tycks ?!

Har jag mycket kläder ?!

 ( Fick frågan igår kväll, men svarar på den nu :D )


Hejdu!
Jag tycker att jag har lagom mycket kläder, inte alls mycket, men oftast så klarar jag mig! Men ska få ny mycket större garderob, så då ska jag få en massa nya kläder, kul va ?! :D Man får ju aldrig nog av kläder, eller hur ? ;)
Alla mina kompisar tycker att jag har grymt mycket kläder, men sånt är ju olika för alla!

 Sådär ser min garderob ut, lite stökig men så blir det på morgonen, hehe ;)
Har mer kläder än så, men en del är i tvätten, en del på golvet, och sen min lila onepiece tvättas!

Onepiece tjejerna


Kom precis hem, snackade i tele med en kompis ett tag, super! Min räkning på mobilen är redan över 1000, herregud, jag måste sluta ringa, klarar jag det ?! Jaja, det får vi se ;)
Sitter och lyssnar på musik och bloggar nu i alla fall, hur nice som helst! Jag lägger ner över 4 timmar per dag på bloggen, mycket va ?! :D

Dagen idag var grym, var med Matilde hela dagen och vi sprang runt i våra onepiece, super mysigt! Längtar tills min tredje kommer hem, den sitter verkligen perfekt och är super skön!

 Från idag ;)

Just nu : Sitter i skolan med Matilde, slu...

Just nu : Sitter i skolan med Matilde, slutade nyss, väldigt skönt :D Väntar på att mamma ska hämta mig så jag slipper ta bussen.. Är super glad idag, allting känns perfekt ;) Hur mår ni föresten ?


Har onepiece på mig idag..


Hej sötisar, hann inte blogga imorse, fick lite bråttom för jag segade ;) Men nu har jag tid till att göra ett snabbt inlägg, tur va ?!

Sitter i skolan nu och pluggar, går väl sådär om man säger så. Har tankarna på ett annat håll, tänker bara på älskling, visste inte att man kunde bli såhär glad av en person, men det kunde man, riktigt härlig känsla :D
Idag kännde jag att det var en mjukisdag, så tog på mig min onepiece imorse, sött va ?! Dock så glor alla här i skolan, men vem bryr sig ? ;)

 
Outfit för idag, haha man får en liten snopp i onepiece, haha ;)

Vad gör ni ?! :D

Natti natti


Tänkte gå och lägga mig nu, hur skönt som helst! Har fixat jätte söta flätor, bäddat upp sängen, vädrat rummet. Sover alltid bäst när jag haft fönsret öppet ett tag, älskar att sova när det är kallt ;)

Men ska smsa ett tag med världens bästa, och sen sova. Vakna pigg, go och glad imorgon, yes! Den stilen kör jag på, bara 4 dagar kvar tills fredag imorgon ju :D


Riktigt gammal bild

 Hah herregyd, vilken ful bild alltså. Tur att jag är mycket snyggare nu :D
Känner ni igen mig ?!

Lyckligast i världen..


Snackade med världens bästa ett tag, är lyckligast i världen när jag snackar med honom, shit älskar känslan :D Blir typ helt hyper och ler 1800 timmar efter, yey ;)
Min älskling gör mig glad..

Gick ut och gick med Miio efteråt i alla fall, super skönt! Måste börja träna mer igen, ska höra med bästavän om vi kan dra ut och springa några gånger i veckan som vi gjorde förut, det är ju grymt skönt :D Springa och gå är bästa träningen enligt mig!
Miio är verkligen sprallig, så blir en massa träning snart, hundkurs osv, super kul!

 Världens finaste hund :D



Just nu

 I tele med min baby :D

Vad gör ni sötnosar ?!

Ny väska


Har tröttnat på min väska, och känner att jag behöver en ny nu! Och det är dags för en äkta märkesväska faktist, hur snyggt är inte det ?! :D

Så ska köpa en Louis Vuitton väska, skulle nog passa mig jätte bra! Har haft en sån, men tappade bort den på grönan tror jag att det var, klantig ? ;)
För mig är en snygg väska super viktigt, och en äkta märkesväska är alltid snyggt :D Tänkte köpa ett Louis Vuitton skal till min iphone också, NIIIICE!

 Måste fixa det i veckan, för den där SKA bli min ;)

Glass på donken


Kom precis hem, är super trött och hoppade i min onepiece på en gång, hur mysigt som helst! Så tror att det blir en innedag, blogga, plugga lite, umgås med familjen och sådär, är små sjuk.. Måste ju vara frisk :D

Mamma hämtade mig idag, orkade inte vänta på bussen och sådär! Så vi svängade förbi donken och tog en glass, super gott!
Älskar glassen med oreo, hehe ;)
Men nu blir det att fixa med lite låtar och sådär, resten är hemligt! Och ni kanske undrar varför jag ska fixa med låtar, hmmm?...


-


Sängen


Ny vecka imorgon, satsa på skolan, träna lite varje dag, vara stark, ta igenom mig allt som kommer hända i veckan, jag kan allt!

Godnatt sötisar :D


Snygga naglar


Äntligen har jag fixat mina naglar super snygga, så nu kan jag ha mina händer framme utan att dölja dom i stora tjocktröjor, hehe ;)
Fransk Manikyr, super fräscht!

 Snyggt va ?! :D Och ja det är mina äkta naglar!

Lite söt va ?!


Tänk er dom här med korta shorts, smycken, bruna ben och converse :D



 Älskar sånahär toppar, har beställt hem den rosa faktist, mycket saker som beställs hem just nu. Men snart är det ju sommar, och det behövs verkligen då :D

Tips när man gör Fransk Manikyr


Naglar är alltid sjukt snyggt att ha fixade, långa och fräscha, kollar faktist på folks naglar på stan. Sjukt va ?! :D Tycker det är väldigt ofräscht att bita på naglarna, men vissa gör bara det och kan inte sluta..

Men jag gör ju oftast Fransk Manikyr för jag tycker det ser snyggast ut! Och det är super enkelt också. Har ett tips till er som vill göra det, men inte får det vita att se bra ut!

Köp mallar, Fransk Manikyr mallar, sätt på dom på nageln precis under det vita. Och måla sen med det vita, ta försiktigt bort mallarna sen.
Och VIPS, så har manikyren blivit sjukt snygg :D
Jag använder dock inga mallar, för jag får det rakt ändå, övning ger färdighet!





Finns på Kicks,


Duschat klart


Kom precis ut ur duschen, är super fräsch nu! Och luktar super gott efter min bodylotion, ni vet den som jag visade förut ?! ;)

Nu sitter jag och lyssnar på musik, chattar med världens finaste och sådär, grym söndag! En hel dag kan bli grym av musik, har ni tänkt på det ? ;)
Så nu blir det att lyssna på musik, fixa lite, klä på mig ( haha min bodylotion måste torka innan ju ;) ) och sen en hel del bloggning, perfekt :D


Duschen nu


Yes, ska hoppa in i duschen nu och göra mig fräsch. Hårinpackning, peela, skrubba, raka benen osv, älskar att vara tjej, haha ;)
Ni vet, brukar ju ta ett tag och duscha för oss tjejer, men så är det!


Den här ska jag ha!

 

Love Yourself You Are Beautiful


En super viktig mening som ni alla borde tänka hela tiden, när ni står framför spegeln, när ni ser någon som ni tycker är mycket snyggare än er, tänk den meningen då, Love yourself You are beautiful
Jag tänker ofta det, eftersom jag har ett självförtroende som ligger nere på botten, men jag jobbar upp det hela tiden. Ibland är det super svårt att vara stark och inte ta skiten, men man lär sig. Dom som ger skit, är ingenting att ha!

Livet är till för att man ska behöva kämpa lite, som te.x med självförtroende osv. Om man har viljan, om man tror på sig själv, klarar man allt :D


Låten väcker minnen



Shit, låten väcker minnen från 2010. Herregud, älska låten ;)


Mjukisbyxorna



Tänkte svara på dom här frågorna, alla frågor ni frågar svarar jag på, men ibland kan det ta lite tid för har inte alltid tid!

Mina mjukisbyxor kostade 249, och dom finns på affären Millers som finns på Folkungagatan 79, och på S:t eriksgatan 35 ( tror jag det var ;) ) Lite svårt att hitta till affärerna, men om ni vill ha förklaring på det, så säg till :D
Det finns i alla färger, ljusblå, mörklbå, mörkrosa, ljusrosa, vit, brun, svart, gul osv, så köp!

 Har ett par mörklbå och ett par ljusrosa från den affären :D

Mitt hår har blivit längre


Jag är ju super försiktig med mitt hår, har alltid toffs, plattar aldrig, använder en bra hårinpackning, sover med flätor, osv. Gör typ allt för att mitt hår inte ska vara slitet.
För vill ju ha långt och snyggt hår i sommar, gash kommer va så snyggt ;)

Och nu har mitt hår blivit lite längre faktist, kul att se! Så i sommar kommer jag kunna fixa det hela tiden, platta, locka osv, utan löshår såklart.
Äkta ska man vara :D


Söndag morgon


Godmorgon sötisar, är ni vakna än ?! :D Jag har i alla fall blivit väldigt morgonpigg, skönt för då sover jag ju inte bort hela dagen som jag alltid gjorde förut, hehe!

Somnade jätte bra igår, men en massa gulliga sms från världens bästa. Visst är sånt mysigt, att få en massa gulliga sms och sen somna, thihi tycker jag i alla fall :D
Sitter i mina rosa mjukisar jag köpte igår, älskar dom! Och längtar tills min andra onepiece kommer, blir värsta mys kläderna hemma ju ;)

 Morgon outfit ;)

Dejta kudden


Har precis fixat lite i bloggen tills imorgon, har jätte roliga saker att blogga om faktist, lite tips, ego, osv + så har jag ju ta-hand-om-mig-själv-dag imorgon, super :D

Så nu ska jag lägga mig i sängen och sova, skönhetssömn you know ?! ;) Riktigt viktigt faktist, så blir det att vakna super pigg och glad imorgon, på världens blogghumör och allting kommer vara på topp. Här kör vi på den positiva inställningen :D

 
Från idag, bjuder!

Lite ego ;)


Hissar



Vita jeans, så hett! Liksom med ett ljusrosa linne eller något + lite smycken, så blir det ju verkligen skitsnyggt, ska köpa några vita jeans :D
Ett måste att ha i garderoben ju!


 Har beställt dom :D

Nu är jag trött på det här


Nu är jag trött på det här, jag förtjänar inte det där!

Vad är det för snack som går att jag är bortskämd, jag är verkligen inte det ?! Jag kanske får en del saker, jag betalar lite saker själv också, men jag får inte bara saker sådär, jag kanske får göra något för det ?!
Min mamma och min låtsas pappa har råd till att ge mig saker, för dom båda har en bra ekonomi, och har man det så gör man saker för pengarna ?! Och alltså får jag en del då, det är normalt ?!

Jag är så otroligt jävla trött på dom som ger pikar till mig på bloggar, för att dom blir avundsjuka, eller bara har lust att bråka ?! Och för att dom kanske inte får allt jag får, men så är livet. Alla får olika mycket saker, olika mycket pengar osv, det är bara att leva med det!
När andra får saker, blir jag GLAD för deras skull, jag går inte och bloggar och ger pikar på en gång, för jag är mogen och vet att det inte är något att bråka om?!

Och nej, jag skryter inte om jag får något! Om jag får något är det självklart att jag berättar det, så gör ju alla ?! Jag berättar, sen snackar om något annat, vad är problemet ? Jag är människa, precis som alla andra.

Ni som snackar om att jag är bortskämd, att ni hatar sånna som mig, att ni stör er på mitt beteende, kom och säg det face2face till mig, eller säg det inte alls ?! För det är okej.
Gör inte ett inlägg på era bloggar, för det är så omoget så det finns inte. Det visar bara hur svaga NI är, var glad för andras skull.
Och sen i verkligheten vill ni vara med mig, låtsas som ingenting, men sen hemma när ni inte är med mig, så kommer det tillbaka, pikar på bloggen, massa snack osv..



Ut ur mitt liv, jag kan få så mycket bättre kompisar än er. Kom med en riktigt bra jävla förklaring, eller dra åt helvete



Mjukis


Sitter i mjukiskläder, lyssnar på en massa musik, snackar med sköna folk och sådär, hur nice är inte det ?! :D Måste fixa lite cola, så jag kan vara vaken, har tänkt att jag ska blogga hela natten, satsa på ett besökarrekord igen, nice va ?! ;)

 Just nu, hehe :D

Checka in det här!

 Snyggt va ?! :D Älska piercingar alltså, längtar tills jag får ta den i nacken, super hett!

Mini shoppingen från idag

 Vanligt vitt linne
 Ljusrosa mjukisbyxor, älska färgen!
 Snyggt va ? :D

Juste.. Har en hemlig till er, som jag gjorde för några dagar sen, har inte kunnat visa för det har varit jätte svullet, och är fortfarande det! Men idag tänkte jag visa er i alla fall, spännande ? :D

Grym dag med Julia och Joel


Shaa sötisar, kom precis hem. Och har super ont i fötterna, och är jätte trött efter att ha sprungit runt på stan och letat efter ett tar mjukisbyxor hela dagen, haha ;)

Har haft det grymt som vanligt, sprungit runt på stan och letat rosa mjukisbyxor, tog över 3 timmar att hitta dom, men vi gick fel hela tiden, Blondiner ;)
Blev en lunch på donken som ni såg också, frapino senare också! Har haft det super i alla fall :D Massa flumm, våran sjuka humor alltså!
Och hittade en onepiece som jag provade idag, ska beställa hem den ikväll, kul va ? :D

 Den jag har på bilderna ska jag beställa hem, sjukt snygg eller hur ? :D
 Frapino ;)

Vi sitter och käkar donken nu, super gott ...

img_0203 (MMS)

Vi sitter och käkar donken nu, super gott ;) Vi har sprungit runt hela dagen och letat efter en sak jag skulle ha, hittade dom precis :D  Vad gör ni?


Drar mig mot stan


Fick fixa mig i 180 idag, men tur då att jag är bra på att fixa mig snabbt! Snabb tjej, sånt är alltid bra att kunna faktist!

Men planerna idag är att dra mot stan i alla fall med Joel och Julia, super trevligt! Där blir det nog lite shopping, fika, snacka en massa och sådär!
Vi flummar alltid runt super mycket när vi är med varandra, ska försöka göra någon film på det ;) Är på ett toppen humör idag också, allt med mig och Alex har löst sig, känner mig super snygg och fräsch, och allting är perfekt, GO ME :D

 Sådär ser jag ut idag!

Vad ska ni göra ? :D
Hörs med en massa mobil blogg osv!

Måste fixa mig nu


Meningen var att jag skulle bli klar snabbt idag, men tror ni det blev så ?! Nej såklart inte, fick fixa en massa med min dator som har fått något virus, så den funkar inte. Tur då att jag har 2 andra :D
Och sen blev det en massa problem hemma, men nu har jag och Joel löst det, super va ?! Tack Joel, ;)

Men nu måste jag fixa mig i alla fall, så seg som jag varit!


Lördag morgon


Godmorgon sunsines, är ni vakna ? :D Det är jag i alla fall, vaknade super tidigt, det är ju skönt! Så nu har jag tid till att planerna dagen, ser ut som att det blir stan igen, såklart!

Sitter i rosa mjukisshorts, ett linne och söta tofflor, super skönt! Lyssnar på en massa musik, dagen börjar alltid bäst av glad musik!
Men nu blir det att käka lite frukost, ut och gå ett tag. En super morgon helt enkelt :D
Hur ser eran morgon ut ?!

Söta shorts va ?

Sängen väntar


Är super trött efter att ha gjort en massa saker hela dagen + sovit dåligt hela veckan. Undra om sömnpiller funkar, eller så ber jag om en större säng, tror nog jag får det :D

Har snackat i tele hela kvällen, löst lite saker med Alex och sådär, så nu får vi se vart det leder, antaligen till något bra :D Så nu blir det att lägga mig i sängen, och sova många timmar, vakna pigg och fräsch imorgon. SKÖNHETSSÖMN ;)

 Just nu, sliten!


Piercing i nacken


Piercing i nacken är super coolt tycker jag faktist, ska snacka med mamma om det och se om hon tillåter att jag får göra det!
Skulle passa jätte bra på mig :D

I nacken är det bra för att man kan dölja det, piercingarna där är aldrig i vägen, och det ser bara jätte snyggt ut, måste fixa det :D

 Gaaaaaah, ge mig ;)

Överdrivet glad


Kom precis hem, och har bytt om till onepiece och sådär, druckit några glas vatten, alltid nyttigt med vatten, så drick det ni också :D

Har i alla fall varit i stan, super trevligt! Gick runt en massa, letade en mjukisdress, men hittade dock ingen alls, får bli en annan gång! Har ni något tips på vilken färg jag skulle passa i, har redan lila/blå, mörkblå och rosa :D
Sen blev det lite middag, sushi såklart. Och sen biio, och det var grymt, värsta stämningen! Alla satt och skrek, klappade händerna, grät, så såg inte så snygg ut efter, hehe ;)
Älska Justin Bieber <3

 Går mot gallerian, haha! Set ni att mitt hår har växt ? :D
 Sthlm is the shit ;)
 Blev en latte på 7eleven!

Är påväg hem från stan nu, tårarna bara ri...

Är påväg hem från stan nu, tårarna bara rinner, Justin Bieber ;) Hörs när jag är hemma om ca. En timme :D


Bion nu


Yes, sitter med 3D brillorna på nu, skakar som fan, vill bara skrika, sjukt taggad! Som förra gången, fast mycket mer nu ;) Hur nice är inte det ?!


This or that


Bio / Film hemma

Åkersberga / Täby / Stan

Hitta på saker
/ Sitta hemma

Killkompisar / Tjejkompisar

Underläpps piercing / Navelpiercing


Hitta på fler åt mig nästa gång, ( tidinställt )


Drar mot stan nu


Fixade mig precis lite till, fick lite pengar, fixade väskan osv, spegel + smink tar ju upp hela väskan, är det så för er också ?! ;)

Drar mig in mot stan nu i alla fall, super kul! Middag, bio, sen kanske lite shopping om jag hittar något. Men behöver ett par snygga mjukisbrallor, brist på det + ett par snygga jeans, får se vad jag hittar ;)
Jätte mysigt att få vara med syster i alla fall, finns alltid så mycket att prata om!



Ändrade planer för idag


Kom precis hem, sprang hem i regnet för att inte bli blöt. Usch vilket väder det är, men värdet hindrar inte mig från att ha roligt :D

Planerna blev ändrade för idag, Julia ville inte åka till stan. Så fick ändra mina planer supersnabbt!
Så planerna blir istället att dra in till stan med syster, gå runt, käka lite middag, och sen se Justin Bieber filmen ikväll, igen ;) Måste fixa om mascaran till en vattenfast, grinar ju som en fjortis till den filmen, haha..



Hemåt nu


Står och väntar på bussen nu, snackar en masa i 180. Ibland pratar jag verkligen sjukt mycket, jätte snabbt och byter samtalsämne hela tiden, haha :D
Men nu blir det att dra hem, och blir powerwalk från bussen också! Sen hem och fixa mig lite, blogga, och sen dra mot stan!


Det är Freedaaag


Är på ett grymt humör som ni märkte imorse, allting känns verkligen perfekt :D Och det kanske är för att det är fredag, hmmm.. Vet inte, allting är grynt ;)
När jag har börjat tänka positivt har mitt liv blivit grymt!

Idag är det Fredag i alla fall, och skulle sovit hos bästavän, men blev lite ändrade planer! Så efter skolan drar jag hem snabbt, fixar till mig lite osv, tjej är man ju ;)
Och sen drar vi oss mot stan, käkar lite middag där, raggar boys, snackar en massa skit och sådär, grymt härligt.

 Ni ska bara veta alla våra galna saker vi gör i stan :D

Vad ska ni göra idag sötisar ?!

Regning Fredag?..


Godmorgon sunshines, vaknat på rätt sida idag ?! :D Det gjorde jag, tills jag såg att det är skit väder ute, herregud, men eftersom det regnar får vi alla människor skina som solstrålar ;)

Har fixat mig hela morgonen som vanligt, och orkar inte få ofixad till skolan längre. Man ska ju känna sig snygg överallt, det är viktigt att man själv känner sig snygg ;)
Dunka musik, fixa sig, prata i tele, smsa, blogga, haha en perfekt morgon! Har redan snackat i en timme med en person, hmm.. Vem då ? :D

 Sådär ser jag ut idag, och jeansen har hål där bak också, super!


RSS 2.0