Begravnings kläder - check!


Haft en bra dag sötisar?!

Min dag har varit super mysig i alla fall! Började med att jag och min syster gick runt och kollade på lite kläder till mammas begravning, och jag hittade en perfekt rosa/röd klänning ( det ska inte vara svart klädsel, utan ljus ), mamma skulle älskat den!
Och sen åkte vi hem till mina kusiner och åt en super god middag, satt med fötterna i vattnet i deras pool, snackade en massa i solen, mys!

 Smakprov på klänningen...

Kommentarer
Postat av: anonym

kan inte du lägga upp en bild på din kille? eller en på dig och din kille? :)

2011-08-06 @ 23:58:43
Postat av: Tilda

Du har verkligen en jätte fin blogg! :)

Tycker verkligen du är jätte stark som klarar dig!

Beundrar verkligen hur du klarar dig! Och att du driver en jätte bra blogg! :)

Ha en fortsatt trevlig kväll! :)

Kram

2011-08-07 @ 00:03:11
URL: http://tookiit.blogg.se/
Postat av: Evelina

jag beklagar verkligen din familj. Jag vet hur det känns att förlora sin mamma och syster eftersom jag också har gjort det nyligen. Det är självklart viktigt att vara stark och kunna gå vidare men hur kan du vara så känslolös? du ligger och solar när din mamma är på sjukhus och du VET att hon snart kommer att gå bort. Att du ens tänker på vad du ska shoppa istället för att spendera din sista tid med din mamma fattar jag inte!! När du berättar för dina "läsare" om det som har hänt, så bryr du dig mer om ditt utseénde än om det du har att berätta. Tror du seriöst att folk bryr sig om du ser ut som ett "rövhål" eller inte??? Du vill att folk ska höra av sig till dig om de behöver hjälp! men vafan ska du hjälpa mig med? börja med att hjälpa dig själv istället!jag vet inte ens om jag får fram det jag menar med detta. Att lyssna på din faktiskt tragiska berättelse om alla dina bortgångna familjemedlemmar låter som att typ kolla på nått jävla humorprogram. Hoppas bara att du tänker på hur det du skriver framstår. Tror verkligen inte att du tycker detta är roligt, men enligt mig så pratar du lite sarkastiskt. kram på dig ändå.

ps. Du ska inte på fest utan du ska på din mammas begravning (angående klänningen)....(hoppas att du kan ta lite kritik på ett positivt sätt, menar egentligen inget illa)

2011-08-07 @ 00:31:09
Postat av: Amy och Sofie

det är väl lika bra att vi står för vilka vi är! det är vi som är "evelina" i inlägget innan!

2011-08-07 @ 03:05:50
URL: http://espouse.blogg.se/
Postat av: Schönt

@Evelina

Du kan inte tänka dig att bloggen kanske är lite utav ett sätt för Juliah att fly verkligheten... Ett ställe där hon fokuserar sin positiva energi? Du tror inte hon gråter och sörjer? Bara för att hon inte skriver om att hon känner sig som att hela hennes värld gått i kras, betyder det inte att det inte är så..Låt henne ha sin lilla fristad ifrån allt, låt henne ha sin lilla lyckohörna, där hon kan finna glädje och tröst. Hon behöver det efter all skit hon behövt gå igenom!

2011-08-07 @ 03:26:22
Postat av: Anonym

^ men herregud. hennes mamma har redan gått bort!:( och hon kämpar, vadå ska hon gå runt och va deppig hela tiden? tror nt hennes mamma skulle vilja att hon skulle gå runt och va ledsen hela tiden. juliah du e skitstark remeber that <3 och låt henne btw ha på sig va fan hon vill till begravning k?

2011-08-07 @ 10:34:27
Postat av: Laura

Söt blogg du har! Fortsätt vara stark. Men glöm inte bort att leva!Kan du va snäll och gå in på länken nedan och rösta en femma på mig som ligger tvåa i Deltävlingen av Miss Worlds Sweden! Woho wish me good luck! <3http://deltavling.missworldsweden.org/bidrag/b18d27d1-fb95-4bd7-abad-cc8f65581989

2011-08-07 @ 19:21:59
URL: http://goloose.bubbleroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0