Utgång

Nu blir det en galen utgång, YÄÄÄÄÄYYY!!!


:)

Förlåt för dålig uppdatering babes, men det är nyår och jag har inte tid att sitta vid datorn då, men gör såhär att jag satsar på dubbelt med inlägg imorgon, är det okej då? :D
Men vi åt precis en super god middag med en massa snack + så planerade vi kvällen, så nu tror jag att allting är klart, kanske hinner videoblogga runt 12slaget, får se... Dags att fixa oss nu, på med musiken och fram med sminket!! Vi hörs kanske senare ikväll snyggingar, Gott Nytt år!


Craaaazy

Haha känner på mig att det här blir en stressig dag, nyår ju?! Men har precis fixat mig snabbt och ska dra iväg och möta Emelie och Sara, vi har en del att fixa tills ikväll - + så ska vi fixa oss galet snygga, nyår är ju en sån dag då man kan fixa sig riktigt snygg haha niiiiiiice :D Jag är sjukt taggad för allt som händer ikväll, kanske lite för taggad hehe, är ni också det snyggingar?!
Men måste springa iväg nu, ska försöka uppdatera med mobilen senare, PUUUSSSAAAR


Glitter baby

Godmorgon sötisar, började morgonen med en chailatte och en prommis! Och nu har jag en massa att fixa innan jag ska dra iväg, berättar mer senare!
Men i alla fall, inatt satt jag uppe länge och fixade klart det sista tills idag, hann att fixa naglarna också. Så nu har jag asballa och glittriga naglar, låter rätt nice eller hur? ;) Kommer passa så jäkla bra till min outfit jag ska ha ikväll, lääääängtar!!


Hårfix

Funderat lite på om jag ska köra på lockigt hår imorgon, bara för att göra något speciellt? Hmm, får se.. Juste!! Kom på att många av er frågat vilken plattång och vilket värmeskydd jag använder - ni ser på bilden, rekomenderar båda!
Wooouuups, såg precis vad klockan var, borde jag inte hoppa ner i sängen och få min skönhetssömn så jag är pigg imorgon? Jo jag tror det. Godnatt mina fina bloggläsare <3




Nagelolja

Till er som drömmer om fina naglar och få dom långa och starka är nagelolja väldigt viktigt, så varför inte passa på att köpa hem nagelolja nu till 2012 och börja ta hand om naglarna extra bra och få drömnaglarna? Nagelolja är bra för att naglarna inte ska bli torra och spricka eller dela sig, så man kan säga att nageloljan gör nageln frisk + så är det bra för nagelbanden, och om man vill lyxa till det extra mycket för naglarna så köp en nagelbandskräm också!

Ni hittar det på Kicks och Åhlens


Fixa håret

Vart en spontan middag på The Public och en massa snack, nice va?! Och tog nyss en taxi hem för jag har så sjukt mycket att fixa tills imorgon, för då blir det en massa galet med sköna människor - hehe mer om det imorgon ;)
Men nu ska jag börja med att färga bort min utväxt och fräscha till håret lite, fanns inga tider på salongen innan nyår, och det funkar skitbra att färga hemma också, såå... Hörs senare babes, PUUUSS




The Public

Just nu - ceasarsallad på The Public


New Year's Eve

Skulle sett den här filmen innan nyår, hann dock inte det för jag har haft så otroligt mycket att göra! Hann bara med 1 av 3 bloggmöten jag skulle på, suck.. Men det funkar ju att se den efter nyår också, för visst verkar den bra?! Får samla lite goa kompisar och gå och se den helt enkelt!


Stop, Breathe Life is beautiful


Från vem?

Vaknade och gick ut till brevlådan så såg jag det här, blev suuuuuuper glad!! Men det står inget namn från vem så måste ta reda på det och säga tack, hehe vem är det ? :D


Mascara

Det är en del som frågat vilken mascara jag använder, så tänkte svara på det nu så ni har nånting att läsa medans jag ligger och sover typ hehe! Jag använder mascaran " Extra Volume Collgene " från Loreal, den har en tjock borste och gör fransarna super snygga! Tipsar verkligen om den :D


VB


Min historia från 2011

Hela 2011 har varit ett tufft år, och absolut det tuffaste i hela mitt liv. Allting började i februari när mammas kropp sa ifrån och det blev fram och tillbaka till sjukhus överallt, jag trodde inte att det var nånting farligt så jag tänkte inte så mycket på det. Tills den dagen jag kommer hem och alla sitter i köket, och mamma berättar för mig att hon hade fått cancer. Och från och med när hon berättade det, började en väldigt lång resa som vi alla trodde skulle sluta bra.

Det började med att mamma skulle opereras och det gjorde hon, allting såg bra ut dom första veckorna och mamma var hemma ca. 4 dagar, men sen klarade hon inte av det. Efter ett par veckor på sjukhuset var det dags att börja med cellgifterna, och redan efter första behandlingen blev det kaos. Men vi tänkte positivt, för läkarna sa att det skulle bli bra. Men sen gick allting så himla fort, och om jag ska vara ärlig så mådde jag så himla dåligt så jag kommer knappt ihåg nånting.

Men sen den 23 Juni klockan 2 på natten ringde Roger från sjukhuset i panik och sa att mamma hade blivit sämre och låg på intensiven, och vi åkte direkt dit - jag, min syster, min mormor och min låtsas morfar. När vi kommer dit sprang vi runt i en massa korridorer för att hitta, kommer fram och dom ber oss gå in i ett rum, och det gjorde vi. Efter ett par minuter kom en läkare in och började förklara vad som hade hänt och att det var en maskin som andades åt mamma, och sen kom dom där orden som jag aldrig kommer glömma " Hon kommer inte klara sig " och hela mitt huvud började snurra och sen kom tårarna. Jag satt länge i rummet nere på intensiven, tills jag fick gå in till mamma. Och där låg hon med en maskin som andades åt henne, tusen slangar överallt och att stå där och se på sin egen mamma och veta att hon kan dö vilken sekund som helst är så jävla hemskt och det gör så ont. Satt där på sjukhuset hela natten med min syster, mormor, morfar, låtsas morfar, roger, min morbror och hans tjej, och sen åkte jag och min syster hem 9 på morgonen. Samlade krafter, och sen åkte tillbaka igen. Mamma låg på intensiven i ett par dagar, men sen hände ett "mirakel" hon vaknade och blev flyttad upp till avdelningen igen. Och läkarna sa att dom aldrig sett någon kämpa så mycket förut, jag fick hopp om att hon skulle klara sig, det krossades efter ett par dagar när mamma gick bort. 

Så många gånger jag sagt till mig själv att det vore bättre om det hade hänt mig, så många gånger jag har legat vaken på nätterna, så många gånger jag tagit fram mammas nummer och ringt och sen efter ett par singnaler kommit på att hon inte finns, så många gånger jag drömt om att hon lever och jag vaknar glad och springer ner till köket men sen är hon inte där, så många gånger jag önskat att jag vill ha tillbaka min egen mamma.

( det är omöjligt att få med allting i en text, det här är inte allt, men nästan. )


Turban Handduk

Har ni hört nånting om Turban Handduken som får håret att torka snabbare, perfekt att ha när man vill få håret från ansiktet när man sminkar sig, perfekt för er som har lockigt hår + så är det bra för håret! Visst låter det grymt? Jag ska köpa den nästa vecka, och den finns på Rusta! Hur tycker ni att det låter? :)


( lånade bilden från min designer http://wilmastenhardt.blogg.se/ "


Småsaker

Fick med mig lite småsaker från centrum idag, sminkborstar, tandkräm och hårfärg! Måste ju fixa håret snyggt innan nyår


Skönhetstips


Byt lakan/handdukar ofta - Byt lakan en gång i veckan och handdukar en gång i veckan, det kan samlas bakterier i som gör att hyn blir dålig, och använd en handduk till ansiktet och en till kroppen.

Olivolja & Socker - Blanda olivolja och socker så får du en perfekt bodyscrub på bara några sekuder

Större läppar - Rita lätt med en vit kajal på amourbågen, och ta sen ljust läppglans

Starka naglar - Fixa i ordning färsk morotsjuice, det stärker naglar, tänder och skelett

Hårspray - Spraya hårspray underifrån, det ger rötterna extra lyft


Chai

Dags för chailatte med Sara och Emelie, mys! Vad gör ni? PUUSS


Muuusic


Nyduschad


Hehe just nu, myser i min onepiece helt nyduschad och nu väntar en god frukost, nice morgon?.. Ska även hinna med att svara på ett par interjuver innan jag ska fixa mig och dra iväg, lite bråttom som vanligt *blink*  Juste, fått lite frågor om vad jag äter till frukost och det brukar vara lite flingor, mörkt bröd, grönt te och juice typ, gott och nyttigt, och jag är en riktigt frukost människa hehe!

Uppdaterar er senare med lite skönhetsstips, dagens planer, musik och shopping, gilla! PUUSSAR


Mys

Just nu - mjukisdressen är på, filmen är startad och nu blir det mys.. Vad gör ni? PUUSS


Tips till nyår

För ett tag sen la jag in en freebra i min " shop " och det är en så gott som osynlig bh utan axelband eller band i ryggen, och kom på nu att det är perfekt att klicka hem till nyår då vi tjejer har snygga toppar eller klänningar, bra va?! Ni hittar den här http://www.mylovebasket.com/se/profile/julia-strand-3663309 + så har jag lagt in en massa snygga nyårskläder där också för att hjälpa er att hitta snygga outfits!


Planer på nytt rum..

Jag ska ju flytta i början av nästa år och jag längtar galet mycket, och har redan bestämt hur mitt rum ska se ut, kan säga lite ;).. Det ska vara rosa, stort rum, stor säng, walk in closet, eget badrum, funderar även på om jag ska ha ett rum där jag bara ska sminka mig och fixa mig osv - vore ju smart eller hur?! + en massa stora speglar... Hehe det var en liten del av allt, hur låter det? Jag tror att det kommer bli super bra :D


Uppdaterar straxt

Hehe babes uppdaterar straxt, har lite och fixa... Vad gör ni? PUUUSS


Just nu


Let's go

Har precis fixat klart mig och kör på en tröja från bikok, jeans från jc och lite smycken till det, vad tycks?! Nu ska jag springa och möta upp Joel och vi drar oss mot täby och hittar på något kul där, saknat honom galet mycket! PUUUSSS


Aww..

Sötnosen Miio för stå för bilden i inlägget idag, han är lika trött som jag är typ hehe!

Godmorgon snyggingar, allt bra med er idag? Med mig är det toppen i alla fall, åt precis en god frukost med massa frukter och annat gott, och ska straxt ut med Miio och snabbis. Får se vad jag gör senare idag, kanske blir att åka och småshoppa lite och sen träffa lite andra goa kompisar och hitta på nånting ikväll, äh vi får se! Vad ska ni göra? Pussar


..

Är ni vakna än snyggingar? Inte jag i alla fall, men fixade ett tidinställt innan jag somnade och tänkte bara berätta att ni är helt underbara och jag älskar er! 2012 kommer bli mitt bloggår och jag har en del saker med olika företag på g som kommer upp då, nice va? Hehe hoppas det!     Uppdaterar live när jag vaknar istället, hehe PUSSSSS!


Tips - Sminkborttagning

På kvällarna är det jätte viktigt att man tvättar bort sminket ordentligt, och förut tyckte jag att det var svårt att få bort all mascara, men sen hittade jag världens bästa produkt för ögonen! Det är pads i en burk som är helt klara, och som tar bort mascaran helt och återfuktar runt ögonen + så håller den jätte länge. Det är bara att blöta ögonfransarna med varmt vatten och sen dra padsen försiktigt mot ögonfransarna och så poooof så är mascaran helt borta, hur låter det? :D Ni hittar det på H&M, Åhlens, Kicks osv!


Filmkväll

Har laddat med 4 filmer och en massa choklad och annat gott, så nu blir det en riktig filmkväll, behöver verkligen ta det lugnt just nu - har så mycket att göra jämt och jag tror inte min kropp klarar av det egentligen.. Och kan äntligen slappna av för har nya planer för nyår, Emelie och Sara räddade mig - blir grymt mer om det senare.. :)


Hehe börjar med " Sharpay's fabulous Adventure " haha typiskt mig att hyra massa disneyfilmer, wiiiiee


Canon Eos 600D

Har precis sprungit runt i hela huset och fotat allt möjligt för att prova min nya kamera, är super nöjd faktist! Jag köpte en Canon Eos 600D + lite väskor och annat som behövdes, grymt va?! Så räkna med en massa fina bilder, grymma videoinlägg och en massa nytt inför 2012, NU KÖR VI :D


Långklänningar?..

Jag har alltid haft jätte svårt för långa klänningar, har alltid varit den tjejen som gillar att ha korta klänningar - det är så lätt att göra en asball och snygg outfit av bara en kort klänning, förstår ni?.. Men nu har jag kollat runt på fler långklänningar och börjar tycka det är rätt ballt det också faktist, passar jätte bra på långa också hehe! Vad tycker ni?..


OMG


Haha suck

Känner att det inte riktigt är min dag idag, mina ögon är helt svullna och mitt hår lever ett eget liv idag, men jaja alla har väl fuldagar ibland?.. Men nu ska jag dra mig mot stan och köpa en grej, det får mig säkert på bättre humör *blink* ;*) Hehe ni vet ju vad!! Hörs senare, PUUUUSSS
image description


Sommar?!

Såhär ser det ut hemma hos mig just nu, är det sommar eller? Blev förvånad när jag vaknade och kollade ut genom fönstret hehe!
Men nu ska jag fixa en god och nyttig frukost och sen ut och träna, skönt! PUSS

 


Ta hand om varandra

När jag var såhär liten hade jag ingenaning om vad jag skulle gå igenom, tänk vad lätt allting var när man var mindre?  Och nu är jag 13 år och har fått kämpa mig igenom halva mitt liv, det är rätt sjukt hur livet kan förändras så mycket på några år - från att ha hela sin familj kvar, till att inte ha någon kvar.
Ta hand om alla nära och kära, det är viktigt, det är värt det och ni kommer inte att ångra er.



Vad händer imorgon?

Omg, jag längtar ;) Hehe vad tror ni jag ska köpa?..


Sandor Slash Ida

Ligger i sängen och kollar på Sandor Slash Ida, sjukt länge sen jag såg den.. Vad gör ni? PUSS


Mysig vinter

Varför deppa på vintern, gör det mysigt istället! Passa på att köpa stora mysiga halsdukar och mys i dom! Ta hand om mig själv dagar är perfekt på vintern, köp hem lite badbomber, ansiktsmasker, bodylotions, scrub osv och fixa dig riktigt fräsch! Bjud hem en massa tjejkompisar och ta fram en massa filtar och hoppa upp i soffan och snacka massa tjejsnack med en chailatte i handen och sen se massa filmer, eller varför inte ta hem hem din pojkvän/flickvän extra många gånger och ha tusen myskvällar?.. Och ut på en prommis såfort solen är framme, det gör energi.. Bara av att läsa det här blir jag glad, komigen nu? :D


Söt tröja

Kom hem för ett tag sen och är helt slut efter att ha sprungit runt i tusen olika affärer och provat en massa kläder hit och dit, nice ju! Dock var det tusen folk överallt, och hittade faktist inte så mycket som jag ville ha - får ge mig ut igen senare i veckan och hoppas på snyggare kläder *blink* Men fick med mig en snygg tröja från H&M i alla fall, kommer användas mycket! Vad tycker ni om den?


Get back

Bjuder på den här låten medans jag springer runt och shoppar en mass! och juste.. Behöver fixa min musiklista med massa ny bra musik, tips på bra låtar? ;)


Idolbilder

Blir så glad varje gång jag ser alla idolbilder jag får, helt sjukt att ni är så gulliga och lägger ner tid på att göra något åt mig, älskar er!

"  Älskar din blogg! Var tvungen att göra en idolbild! ;) <3 //Sara http://biebersbaby.blogg.se/ "


" Sluta Aldrig Kämpa, Allt Kommer Bli Bra Till Slut <3  http://lifeofcaroline.bloggplatsen.se/ "


" Hej Sötnos!!  Ville bara säga hur mkt du betyder för mig. Du har lärt mig att man kan klara allt även i alla svåra stunder. Livet är inte lätt det kommer upp och ner gångar i livet och du och jag vi har mest haft nergångar men det blir en ändring på det,Lovar!! Vill du veta vad jag tror? Jag tror att det var rätt person som fick det svårt i livet,för andra skulle inte klara av det, Du är så j*vla stark gmn!! Om du en dag känner att du inte orkar mer tänk på vem du är så lovar jag dig att du kommer orka. Du klarar allt!! Jag finns ALLTID för dig, Du är värd guld,Glöm aldrig det!! Ha det bäst det är du värd!! Älskar dig min förebild!♥ Puss och Kram!:*♥ "


" Du vet att du är stark, kämpa vidare ! <3 //bygushi.blogg.se "

 

" vill bara säga att jag tycker du är en grymt stark person !  Här kommer en idol-bild // wihlma 


" Hej Juliah! Vill börja med att tacka dig för den otroligt grymma bloggen du driver! Sen vill jag säga att gud vad stark du är! Att förlora både mamma, pappa och syster måste varit/vara jättejobbigt! Men du är så himla stark, som klarar dig igenom allt det här! Du är så duktig, så fin, så otroligt stark. Beundrar dig otroligt mycket, du är en förebild för många. Jag tror även att vissa människor som varit med om liknande saker som du kan få stöd av att läsa din blogg, veta att "jag kan klara det här"!  "Att vara stark handlar inte om att aldrig falla, utan att ta sig upp när man väl gjort det". Ha det super, du är värd allt gott! Kram! Min blogg: http://elwimo.blogg.se/


" Hej! Ville bara säga att du är en grymt stark tjej, och jag verkligen älskar din blogg! Läser den varje dag, kan inte sluta.. :*  //Sofia www.solsofia.blogg.se/ "




Shop until you drop

Nu ska jag springa iväg till tåget och möta upp Fanny, sen blir det att shoppa en hel dag med en full plånbok - farligt ;) Haha ha en bra dag snyggingar, PUSSSSS!!


Ear Cuffs

Ear Cuff's har varit inne ett tag nu, och har själv ett par stycken som jag ofta använder och jag tycker det är skitsnyggt! Blir asballt när man har en hög toffs,  en snygg tröja och tighta jeans + en snygg ear cuff, hur låter det i era öron haha? :) En av mina favoritsidor som har ear cuff's är http://alexinn.se/ - där har dom i silver, guld, med fjädrar, små ear cuffs osv, kika in och se om ni hittar något i er smak!

Här är 4 av 23 ear cuffs som finns på http://alexinn.se/


Uppe tidigt..

Vet ni varför jag är uppe så tidigt? För att jag ska bli klar i tid och kunna shoppa heeeelaa dagen, wow kommer bli helt galet *blink* ;) Så startat min morgon med chaite och äpplen, godmorgon!


Nu börjar lovet på riktigt..

Imorgon är det ingen skola, utan nu är det jullov på riktigt och jag har planer nästan varje dag! Ni vet ju hur mycket jag älskar att hitta på nya saker hela tiden? Ska även på 3 bloggmöten innan januari, tight schema ju! Kommer bli en hel del shopping, massa bloggning, träffa massa nya människor, fixa massor inför 2012, festa och annat galet, jag är taggad, är ni? ;) PUSS


Besökarrekord

Vet ni vad jag gör just nu? Hoppar runt som en galning till ashög musik och har största leendet på läpparna, för vet ni? Fick precis besökarrekord och jag har fått så många underbara kommentarer idag också, så nu lovar jag att göra något extra roligt för er, vad är ni sugna på? ;) PUSSAAAAR


Inför nyår..

Sminkborstar
Passa på att tvätta alla sminkborstar och göra dom fräscha, eller varför inte köpa nya till 2012?

Sminket
Rensa ur sminkväskan och kasta det du inte använder, och passa på att köpa lite nytt smink om något börjat ta slut

Garderoben
Kasta eller sälj alla kläder du inte använder! Gör en massa plats i garderoben och ut på en shopping dag med din bästavän och köp massa nytt!


Nyår är perfekt att fixa en massa nytt inför, det brukar jag alltid göra, tycker det är jätte kul att börja ett nytt år med massa nytt! Kommer upp mer sånt här senare!


Just nu..


;)

Har ni börjat bli lite stressade över vad ni ska ha på er på nyår? Ta det lugnt!! För jag har precis lagt in en massa nytt och snyggt i min lovebasket, så nu är den full av en massa snygga nyårskläder! Klänningar, snygga glittriga toppar, höga klackar och en massa snygga väskor, nice va? ;) Här hittar ni allt http://www.mylovebasket.com/se/profile/julia-strand-3663309

En liten del av allt snyggt jag lagt in...


Hårinpackning

Kom precis in efter att ha varit ute i solen och tränat i en timme, skönt ju! Och nu sitter jag med en hårinpackning i håret som ska vara i torrt hår ( fick den igår ) och den verkar super bra - den luktar galet gott och det är en massa bra saker i den! Visar en bild på den ifall ni är sugna på att köpa hehe! Men nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta ur den.. Juste! Såg precis att jag är på plats 6 på aktiva listan grymt ju, men ni vet vart jag satsar? ;)


Godmorgon..


Hehe jag just nu, ser rätt sliten ut.. Jaja vad händer idag då? Idag ska jag bara ta det riktigt lungt och ha en ta-hand-om-mig-själv-dag typ. Så ska städa mitt rum, träna, duscha, fixa naglarna, ansiktsmask osv - skönt.. Vad ska ni göra sötisar?


Sötis

Hehe satt precis och tänkte på att Miio passar verkligen mig, glad, sprallig och liten.. Nu ska jag krypa ner i sängen och sova med lillskiten vid fötterna - det bästa med att ha hund ju?! Innan jag somnar ska jag planera vad jag ska shoppa nästa vecka, haha shopaholic - ooojaaaaa :D!         Bjuder på en bild på Miio från tidigare idag PUSS


Kärlek

 Har haft en toppen jul med massa skratt och fina paket + det här söta smset från min älskling, kan det bli bättre? Världens gladaste brud, kärlek... jag älskar dig ♥


Juloutfit

Vet ni vad jag kom på när jag vaknade imorse? Att jag glömt HELT vad jag skulle ha på mig, och jag som älskar att fixa massa outfit's och sånt ju?!.. Jaja men hittade min nya snygga tröja, mina svarta jeans, massa ringar och sådääääääär var outfiten fixad! Vad tycker ni? :)


Julklappar

Hehe öppnade precis klart dom sista julklapparna, super nöjd faktist! Nu är jag 7000 kronor rikare ( om man räknar med presentkorten ) + en snygg rosa mjukisdress, mjukisbyxor från Hollister, lite smycken, nagellack, vantar, godis, hårinpackning, skönhetsprodukter och lite mer! Vad fick ni i julklapp? :D


Hundgodis & Rosetter

Min lilla tomte Miio öppnar sitt paket som var fullt med hundgodis och rosetter, så söt!


Mamma

Första julen utan min egen mamma, det gör så jävla ont just nu faktist - jag saknar dig otroligt mycket. Men jag har i alla fall varit borta vid din grav och fixat massa ljus där. Jag ska göra något bra av den här julen, jag och Roger kämpar tillsammans och fixar en jul du är stolt över, hade önskat att Caroline också var här..  Jag älskar dig mamma

Förra julen, jag var så jävla lycklig då, varför försvann du från mig, det är inte rättvist.


GOD JUL

Vaknade upp och var helt hyper och överdrivet glad - det är ju julafton ?! Och jag är fortfarande lika pirrig inför att få öppna mina julklappar som jag var när jag var 4 ;) Och hittade min julstrumpa brevid sängen också, full med massa godis, tidningar, trisslotter osv, nice ju! Älskar julafton! God Jul snyggingar!


Massa kärlek till er

God Jul på er världens bästa bloggläsare, ni är helt underbara och jag älskar er mest! Hoppas ni får en grym jul, fixar lite inlägg som ni kan läsa sen när ni har tid hehe + så kommer det troligtvis upp en liten tävling senare under dagen - håll utkik! Puss


Kär..

Inte lätt att vara kär och driva en blogg med bra uppdatering + hinna fixa allting innan julafton, imorgon lovar jag lite bättre uppdatering även fast det är julafton, blir det bra?! Nu ska jag krypa ner i sängen och smsa med min älskling, så kär.. ♥


Pepparkakor

Hehe det här har jag hållt på med ikväll, fixa pepparkakor och lägga på rosa glasyr.. Hade musiken på högsta medans jag fixade glasyren därför det blev så ojämtt, haha jaja dom va goda i alla fall! Och nu ska jag slå in resten av julklapparna, hade gömt en del i garderoben också *blink* ;)! Längtar galet mycket tills imorgon, hur ska ni fira jul snyggingar?




Älskling..

Sånahär söta mms + sms har jag fått till min mobil ett par dagar, hehe så glad! Älskar dig baby ♥ Kan ni gissa vem det är ifrån, tror inte ni har någon aning.. Får se om det kommer ut senare, hehe! PUSS


Schoodie.se

Åkte till centrum helt ofixad för att hämta ut ett paket, och öppnade det precis och blev super glad! Det var en schoodie från http://schoodie.se/ - tack så jätte mycket, kommer användas mycket! Schoodien är en skön kombination av scarf och hood ( har på mig den just nu och den är galet skön och snygg ) Schoodien passar till att tillfällen och man stylar den hur man vill, vill man fixa outfiten lite snyggare är den perfekt!

Vad tycker ni om Schoodien?

( jag kan tyvär inte visa hur jag ser ut i den eftersom jag har en riktigt dålig fotodag hehe, så lägger upp en bild från deras hemsida  http://schoodie.se/


Bullhjälpen

Ni har väl hört om bullhjälpen som en 9årig tjej som heter Milla har startat?! Och hennes bror går i min skola, hehe! Dom har fått in över 100 tusen kronor och alla pengarna går till svältande barn i Afrika, tänk att en 9årig tjej redan börjat tänka på det där - hon kommer gå långt!
Och vet ni? Jag har också ett projekt på g som handlar om att hjälpa andra ( pengarna kommer gå till cancer), kommer mer om det i Mars då jag hoppas allt är klart!


Hundkläder

Nu på vintern behöver min lilla bebis Miio kläder för att kunna vara ute och leka i snön och gå promenader, och jag känner att det är dags för nya hundkläder nu! Så kikade runt lite och hittade 3 jackor som blir perfekta, verkar sitta bra och värmer honom också, vad tycker ni ( bilderna under )? Hittade även hundskor men vet inte om det är för överdrivet, får se..

Fanns en massa söta klänningar osv, men hur kul tycker hunden att det är egentligen?! Jag tror mer på det där med att köpa hundkläder för att hålla små hundar varma på vintern, vad tycker ni om sånt här?!


Fråga

Hehe kör på en liten fråga här i bloggen bara för att jag ska få veta lite mer om er läsare hehe! Hur gamla är ni, vart bor ni och är ni kille eller tjej? :) Ni vet ju nästan allt om mig, så skulle vara kul att få veta lite om er också! Puss


nagelvaruhuset.se

Är ni lika galna i snygga naglar som jag är?! Älskar ni också att sitta i timmar och fixa en massa med naglarna - glitter, stenar, massa mönster och snygga färger?! Då kan jag tipsa om http://www.nagelvaruhuset.se/ där har dom massa olika glitter, penslar, jätte snygga färger + snygga dekorationer.. Toppen att köpa hem lite nagelgrejer till nyår så kan man fixa naglarna extra snygga?!


Slagit in julklappar

Slog precis in julklapparna jag köpt, blev 10 stycken hehe - älskar att ge bort saker så på julen passar jag på! Tror jag fått med alla i alla fall! Nej juste!! Glömt bloggpresenten jag ska lotta ut på bloggen, fixar det imorgon babes!


Paket nr 2

I paket nr 2 var det en super snygg röd klänning från http://nahla.se/ - tack så jätte mycket! Dom har en del snygga nyårsklänningar, asballa USA skor ( perfekta till nyår ju?! ) massa snygga tröjor osv, så ta och kika in där och se om ni hittar något kul!

Längta till att få använda den här.. Får se när det blir hehe!


Köper julklappar

img_1623 (MMS)

Springer runt i Täby och köper dom sista julklapparna.. Vad gör ni??


Jag får bo med Roger

Det har varit en väldigt tuff period efter att mamma dog, massa soc möten för att göra en utredning på vart jag ska bo, halva släkten skiter i mig, många har lämnat mig och min mamma var helt borta liksom,  mitt i det där stod jag helt ensam och visste inte vart jag skulle bo eller vart jag skulle ta vägen, kan ni tänka er den känslan?. Men vet ni?! Nu fick vi precis ett papper från tingsrätten där dom bestämt att jag ska få bo med Roger och jag är så jävla lycklig nu helt otroligt, världens bästa julklapp!! :D Ingen förstår känslan jag har nu, den är så jävla grym!


Min ängel

Godmorgon babes! Så himla skönt att vakna och känna att det är lov, älska! Så fixade en jätte god frukost och bloggar samtidigt + så lyssnar jag på GMX nya låt " Min ängel " jäklar vad bra den är, drogat den hela morgonen hehe! Vad tycker ni om låten? :)


Snygg snygg ;)

 Fick med mig den här coola och snygga tröjan, älskar den! Kommer passa perfekt till svara jeans, lite smycken och kilklackar, snyggt blir det! Visst är den snygg? :)


Svara på frågan

Ni vet vad som skulle hända efter 300 gillat min blogg på facebook?! Kolla på videoinlägget, tar upp lite ideer och ber även er om hjälp hur jag ska göra, puss!


Då & Nu

Satt precis och kollade igenom massa gamla header's jag haft, och kan bara säga att jag har förändrat min blogg väldigt mycket. Från en ful fjortisstil till en snygg och fräsch blogg ( se bilderna under ), nu ska jag bara kämpa mig upp till toppen, längtar!


Mandarin City

Tjaaa goingar, har ni haft en bra dag? Min dag har varit toppen i alla fall, sprungit runt i stan och kikat i affärer med Nathalie, Ellinor, Felicia och Alexandra - hittade en snygg tröja som jag visar upp senare hehe! Vi hann även med att äta på en restaurang på lunchen, sushi buffé + kinamat thaimat osv, galet gott!  Rekomenderar verkligen den restaurangen, den heter " Mandarin City "



Snygga leggins

I ett av paketen igår var det ett par galet snygga och glansiga leggins från http://agata.se/ - tack så jätte mycket blev helt kär i dom hehe! Kika in på deras sida där hittar ni en massa balla leggins + annat snyggt som kan vara svårt att hitta i affär! Juste! Fixar ett inlägg senare om hur man kan göra en outfit super snygg med ett par leggins..


Jullov!!!

Gissa vem som är gladast i världen just nu? JO JAG!! Fick precis jullov och livet leker, ni får följa bloggen extra mycket för på lov händer det massa galet *blink*
Nu ska jag och brudarna dra oss in mot stan för att luncha och shoppa lite, nice! Vad ska ni göra snyggingar?


Love

Godmorgon goingar, allt bra med er idag?! Med mig är det i alla fall asbra, får ju lov idag och tror att ni andra också får det va?! Jaja ska bli galet skönt!
Har fixat mig hela morgonen och fick till en riktigt snygg outfit med massa guldsmycken, nice va? :D Hehe jag älskar den i alla fall! Men nu ska jag springa iväg till bussen och vidare till skolan, uppdaterar er senare med dagens planer osv, PUSS

 


När jag bloggar..

Haha måste bara visa er hur det ser ut på kvällarna när jag sitter och bloggar, Miio och datorn i knäet, rosa mjukisbyxor och allmänt seg, är ni vana att se mig såhär eller? Haha!


[email protected]

Läs det här noga sötisar så det inte blir några fel! Det är en tjej som har väldigt lik mail som jag har, och en del av er har råkat skicka till henne, så bara för att ni ska vara säkra på vilken som är min så gör jag det här inlägget!
Min mail är [email protected] - lätt att komma ihåg hehe! PUSS


Galen i shopping

Lovade ju er att visa vad jag köpte idag, så gör det nu! Köpte en galet snygg tröja från Vero Moda som kommer passa perfekt till nyår, min outfit kommer bli så jäkla snygg hehe!


Och fick även med mig en söt julklapp till Miio, ska slå in den och sen ska han få öppna den själv - kommer video på det på julafton, haha! Söt min lilla prins blir i rosetter


Grymt

Kom precis hem efter att ha sprungit runt i täby hela dagen, först med Nathalie, Ellinor och Alexandra - letade en del kläder till nyår och jag hittade en perfekt tröja och en julklapp till Miio ( visar allt sen ) Och senare mötte jag upp bästavän för en fika och massa snack, mys! Och vad hände när jag kom hem då? Jo tre paket ligger i köket från lite olika företag och väntar på mig, är det redan julafton eller? :D Haha skämt, men visar er senare vet ju inte ens själv vad det är i.. PUSSS


Chai

img_8319 (MMS)

Just nu - Dags för chailatte *blink*


Nytt 2012

Igårkväll satt jag och planerade lite om hur 2012 ska bli, och jag har bestämt mig för att jag ska göra det så jäkla grymt. Träffa massa nytt folk, shoppa ännu mera, se bloggen växa, flytta till ett nytt ställe och börja om på nytt  + tusen saker till som ni får veta lite närmre nyår och ni får ju följa allting också ;)

Dock är det ett problem vad ska jag göra med skolan? Jag är så trött på den jag går i nu, så varför inte byta skola när det ändå är ett nytt år?.. Får se, har ni några tips på bra skolor i täby eller stan? PUSS

Det ända jag vet nu är att 2012 kommer bli så grymt, vilt ;)


:))

Blev sjukt nöjd med min outfit idag, jätte enkel men ändå snyggt ( kolla bilden under )! Min Hollister jacka och converse kommer passa perfekt, så kan jag gömma mig bakom den stora luvan hehe!.. Vad har ni gjort nu på morgonen världens bästa läsare? :) Hoppas ni får en bra dag i alla fall, PUSS


Ceasarsallad

Mötet gick super och det blir säkert jätte bra i slutet hoppas jag, gör ett inlägg om det senare! Men efter mötet så åt jag och Roger på den nya restaurangen i centrum, den var super fin och riktigt god mat! Tog en ceasarsallad ( den var gaaaalet god hehe ) och vi snackade en massa om mötet också + en del andra planer vi har, nytt hus babys!


Möte

Springer iväg på ett möte ang ******, mer om det senare! Får se vad jag hittar på efter, hehe vad gör ni? PUSS


Träning + julklapptips

Eftersom snön har kommit så passade jag på att ta en powerwalk i snön med Miio, gud vad skönt det är?! Kastade några snöbollar till Miio också, och var väldigt sugen på att göra sånahär snöänglar - får bli nästa gång hehe! Juste! Nu när jag ändå snackar om träning så kan jag ge ett julklappstips åt er, har ni någon kompis/familj som älskar att träna? Varför inte köpa ett gymkort??? Grymt va :D


Skönt ju

Innan jag kom hem så tog jag en sväng förbi sushiaffären och köpte med mig sushi till mellis, så när jag kom hem satte jag mig vid bordet och ringde ett företag och snackade lite planer medans jag åt. Skönt att ta det lugnt efter skolan ju, vad har ni gjort babes?


Svar del 2

Svar om min familj -

Är det så att du har en syster kvar -
Ja det har jag, dock vill hon inte ha kontakt med mig.

Undviker din släkt dig? Ja tyvär så skiter min mormor i mig helt efter det som hänt och hon har aldrig ringt en ända gång och hon svarar inte när jag ringer, tycker det är riktigt dåligt. Min mormor har förstört så otroligt mycket för mig och gjort mig så ledsen..

Vart ska du bo nu? Jag hoppas forfarande på att jag får bo hos Roger för det mår jag bäst av, så ska bo hos Roger!

Vad är det bästa Roger gjort mot dig? Det bästa är att han ställer upp för mig så mycket som han gör och att han stannat och vill att jag sak bo med honom, det betyder allt. Hade jag inte haft Roger nu, så skulle jag inte haft någon.

Vad skulle du sagt till din mamma om du fick träffa henne en gång till? Att jag älskar henne mer än allt och att jag saknar henne otroligt mycket.



Vem saknar du mest i din familj? Jag saknar alla lika mycket, men jag har alltid varit närmast min mamma och hon har varit min bästavän hela livet, och perioden på sjukhuset gjorde allting så tufft - så just nu gör det så jävla ont och jag saknar henne otroligt mycket.

Hur förlorade du dina familjemedlemmar? Svarar på det här -

När din mamma blev sjuk, visste ni att hon skulle dö? Nej, läkarna sa att hon skulle överleva och jag trodde på det och hela familjen kämpade. Men sen gick allting så snabbt och vi fick åka in akut till sjukhuset en natt och kommer ihåg allting när dom sa till oss " hon kommer inte klara sig " och där så såg jag hela mitt liv bara försvinna.. Men jag står kvar och kämpar!


Happy

Vaknade upp på världens bästa humör, liksom nu är det bara att köra på helt galet och så blir det skitbra i slutet, älskar livet! Julafton snart också, och sen kommer nyår som kommer bli helt galet, har en hel del roligt att se fram emot!
Hehe juste... GODMORGON ;) Ska springa iväg till skolan nu helt osminkad och senare idag ska jag iväg på lite möten och sådär...


Kram

Vad tycker ni om dom här snyggingarna som jag hittade precis? Rosa höga och snygga, kan det bli bättre eller? ;) Kommer passa mig perfekt!


Jag piercar mig

Hehe fixade två videos på när jag piercade mig inatt, spontant gjort eller vadå? Tröck precis igenom en tjock nål till så hålet inte växer igen ( ska köpa piercing imorgon ) Vad tycks? :)

Inte så lätt att se snygg ut när man trycker igenom en nål i läppen ( och ignoera min röst nu också, panik i rösten ;) )


Svar på frågestunden

Svaren om mig -

Hur gammal är du?
13 år, född år 1998!

Hur lång är du? 1,74 - 1,75

Vart bor du ? Åkersberga, hoppas jag kommer härifrån snart haha!

En sak du stör dig på? När kompisar börjar snacka med en kille som man själv snackar med bara för att få uppmärksamhet, liksom hallå saknar man något i hjärnan då eller? Man tar INTE kompisars killar, för sånt är riktigt idiotiskt!

Oskuld ? Nej

Om inte, vem förlora du den till?
Det är en hemlis

Har du fått fin mens? Yes

Röker du? Gjorde förut men har slutat för det är inte bra för kroppen och desustom äckligt! Så mitt tips till alla rökare - sluta röka och lägg pengarna på något kul istället

Är du tillsammans med nån? Nej inte just nu

Vill du ha pojkvän? Klart jag vill, väntar på den rätta haha!

Kan du lägga upp din shopping när du shoppar? Försöker lägga upp allt men glömmer ibland, ska bli bättre!

Favoritmat? Sushi *blink*

Favoritdryck? Redbull

Favoritfärg? Rosa

Godis eller choklad?
Godis

Sverige eller Thailand?
Thailand

Sova eller vara vaken?
Vara vaken

Shoppa eller ta det lungt?
Shoppa

Grönan eller Liseberg? Grönan

Blogga eller shoppa? Omöjligt ju, haha båda!

Sjugna eller dansa? Dansa ;)

Hur sminkar du dig? Lite puder, solpuder, eyeliner och mascara!

Vad har hänt mellan dig och Julia? Det är ingenting jag tar upp i bloggen, vi är inte kompisar längre bara, bra eller dåligt vet jag faktist inte.

Vilket land skulle du vela bo i ? Hong Kong lätt, får se om något år..

Vad tycker du om folk som dömer andra såfort dom ser någon? Usch det gillar jag verkligen inte, varför ska man ens göra så. Och vad gör det om personen inte är världens snyggaste, den kanske är världens snällaste ?!

Hur tränar du ? Kommer en video på det snart tror jag, håll utkik!

Vart kommer dina vinterjackor ifrån och hur mycket kostade dom? En av dom kommer från Smile och kostade 1600, den andra kommer från Hollister och kostade 1500!

Vad ångrar du mest i hela världen? Jag ångrar ingenting faktist, det jag gjorde förut ville jag göra just DÅ, så det är ingen idé att ångra saker!

Hur många onepiece's har du?
Två

Brukar du dricka?
Jag har kul utan alkohol

Har du hårförläningar?
Usch nej absolut inte! Tycker allt oäkta är galet fult, kör på äkta!

Hur får du pengar? Blogglön, månadspeng och till mat osv!

Tycker du att det är fel att använda push up?
Nej absolut inte, det gör man som man vill

Vad sa Roger om din piercing?
Jag tror inte han märkt något för har ingen piercing i nu, hehe!
image description

( kommer fler delar sen )


Home

" Godmorgon " snyggingar, hehe vaknade av att en massa mobillarm ringde vid 2 så då blev det massa mys ett tag, men nu är jag hemma och ska fräscha till mig lite.. Ta hand om mig själv dag ju ;)

Men i alla fall, hur var min kväll igår? Den var galet mysig, mötte upp brudarna hemma hos Ellinor så fixade vi tacos till middag och tog en massa bilder och snackade galet. Sen blev det piercing dags i några timmar med en massa skrik typ, hehe visar videon sen! Hann med att ha snöbollskrig mitt i natten också, och sen såg vi tusen skräckfilmer till 8 på morgonen, haft så jäkla kul! Vad gjorde ni igår sötisar?


Haha dygnat..

4 brudar som är helt hyper, nu kör vi på flera energidrickor!! :D


OMG

Vad hände nu då? Hehe visar filmen imorgon ;)


<3

" hej snuttan! för att vara 13 år och ha gått igenom det du har gjort, så är du väldigt stark! Du kämpar på fast ditt liv säkert är piss ibland på grund av detta du har gått igenom, men du lägger inte ner, du kämpar, bra tjejen! håll hårt om dom som betyder mest för dig nu och kämpa vidare! min blogg ---> http://maaliin.se/ KRAM "


" Hej där supersöta Julia! :) Jag tycker du är underbart söt och stark som person! Du är en stor inspiration och här får du en liten bild jag gjorde till dig <3 MvH: Anton Nilsson´http://mydayofrandom.blogg.se "


" Här är en idolbild jag gjort till dig, du driver världens bästa blogg och är den starkaste någonsin! ALL kärlek till dig! <3 http://feliciian.blogg.se/ "


" Hej Julia!!  Först tänkte jag bara säga att du är verkligen otroligt stark! Och du ää typ min största förebild just nu,  för att du har gått igenom hela ditt liv och helt enkelt klarat det!! Jag skickar oxå med en liten bild av dig<33 Du har oxå världens bästa blogg och jag har följt den nästan sen du började blogga<33 Kramizzar Jullan <333 "


" Min blogg: http://kurden.webblogg.se/ "


" Jag tycker verkligen att du är stark, och din blogg är sjukt bra! Att ha förlorat sin mamma, pappa och syster måste ha varit väldigt svårt för dig, men du är så otroligt stark. Det är nog inte många som skulle klara av det. Dessutom ser jag upp till dig och är nog inte den enda. Ville iallafall bara skicka den här idolbilden till dig, kram! (Min blogg http://allabouteemma.blogg.se/ "


" Älskar din blogg, du är sjukt stark. KRAM "


Åhhh ni är så underbara älsklingar, jäklar vad glad ni gör mig alltså helt sjukt!! Tänk att ni sitter och gör bilder till MIG? :DD Pussar till er!

 


Varning för känsliga

 Förra helgen hade vi hade filmkväll med en massa skräckfilmer, nu kör vi på en ny likadan kväll med matlagning hemma, massa gott och nya skräckisar, härligt va?! Vad ska ni göra ikväll?
Checka in videon om ni vill veta hur förra kvällen var, VARNING FÖR KÄNSLIGA TITTARE!! Och ignorera mitt panik snack, PUSS SNYGGINGAR!


Next - Vallentuna

Nu ska jag börja dra mig mot Vallentuna och möta upp tjejorna för en till galen helg! Vad ska ni göra ikväll snyggingar? PUSS


Hiss - Jofama


Ni har väl inte missat denna snygga jacka med teddyfoder inuti från Jofama ?! Jag är helt kär i den, och direkt när jag såg den började jag tänka fram alla snygga kläder man kan ha till den + skor hehe kärlek säger jag bara! Tror nog den skulle passa mig jätte bra i vinter, får se då.. Ni hittar den här http://www.mylovebasket.com/se/profile/julia-strand-3663309


Subway

Roger kom precis hem med en macka från subway ( subway är en perfekt lunch hehe prova det ), så satte mig i köket och åt det + så planerade vi en del julklappar och sådär, nice va?! Och senare i veckan ska jag köpa en sak till er bloggläsare som jag tänkte lotta ut, kom med lite ideer på vad ni tycker är kul :D Men nu ska jag försöka få tag på brudarna och se hur vi gör ikväll!


....

Godmorgon sunshines, exakt en vecka kvar till julafton?! Gud vad fort tiden går ju, nu måste jag bara se till att köpa alla julklappar, stress ?.. Heheh jaja!  Vaknade av att det regnade, hallåååå det ska ju vara snö nu?! Men nu ska jag fixa en super god frukost med massa goda frukter och sånt och sen ut och träna ett tag, då blir det perfekt.. Får se vad planerna blir, har bara planer för kvällen just nu.. Uppdaterar er om det senare!


Min önskelista



Lite tråkig blev den i år ju?.. Jaja, får se vad som kommer gömma sig i mina paket :)


Shoppingen från idag

 Lite onödigt att shoppa veckan innan julafton kanske, hehe jaja?! Fick med mig en skön stickad tröja med guld dragkedja på axlarna, ett par svarta jeans och en svart BH.. Vad tycker ni? :)


Mini Frågestund

Kör på en mini frågestund nu igen så ni får svar på lite frågor, svaren kommer upp på söndag kväll.. GOOO :D


My day

Lovade ju er att jag skulle berätta om min härliga fredag, så klart jag gör det! Åkte in till stan med Nathalie, Atosa, Ellinor och Felicia, så tog vi en fika på waynes.. Blev pepparkaksmuffins och chailatte för mig - standard på vintern hehe! Och vi planerade även nyår kommer bli grymt och vääääldigt galet ( har redan bestämt outfit och sånt haha ;) ) Sen blev det att springa runt som galningar och köpa en massa julklappar, egna saker och sådär, visar sen!

Dom har gjort det jätte fint i hela stan, älska stockholm!


Jag på waynes..


Hemåt

img_3096 (MMS)

Haft galet härligt med tjejerna, berättar mer när jag är hemma.. Blev en del shopping också, visar sen ;)  PS : sms bloggar bara för att appen inte funkar *suck*


;)

Här är jag om några år.. Fan vad kul det ska bli, springa runt med en latte från möte till ett annat möte, shoppa och umgås med massa härliga människor, bo i en stor lägenhet och driva en bra blogg.. Lääääääääängtar ;)


Stan!!

Påväg till stan med mina snygga vänner, får se vad vi hittar på för skoj.. Vad gör ni ? PUUUSSS!!!


Julklappstips - JFR

Passar på att ge en massa julklappstips nu, så nära julafton ju :D!!!
Min favorit smyckessida på nätet är http://www.jfr.se/ dom har en massa asballa ear cuff's, halsband, armband och ringar! Dom har även fri rakt året ut + så är deras smycken till super bra priser ( leveranstiden är på 1-3 dagar ), så varför inte beställa hem ett snyggt smycke till någon i din familj/kompis/flickvän?!

Just nu är det även inne med fjädrar, och hittade en snygg ear cuff med fjäder, vad tycker ni om den?



Freeedaaaag

Godmorgon sunshines, vaknade på ett toppen humör för det är ju FREEEDAAAAAAG :D Gud så skönt, och har grymma planer senare idag, så kolla in bloggen sen också hehe! Vad ska ni göra idag då snyggingar, ni kanske springer på mig nånstans? Man kan ju hoppas... Men nu måste jag skynda mig till skolan, börjar om 40 minuter och ska ta ut pengar + hämta ut två paket innan, lyckat! Ha en bra dag fredag!

Visar hela outfiten sen...


Vad önskar jag mig?

Det är snart julafton och jag har ingenaning om vad jag ska önska mig, börjar få lite panik för det nu hehe! Så snyggingar, skulle ni kunna ge lite tips på saker jag önska mig? Vore super!! Btw, vad önskar ni er?!


Jag saknar dig

Jag vet inte riktigt vad som kommer hända med den här julen, vad är en jul utan min egen mamma liksom? Jag har klarat av en jul utan min syster, en jul utan min pappa - båda har varit riktigt jobbiga, så klart jag klarar den här också, men just nu saknar jag mamma otroligt mycket och jag skulle göra vad som helst för att få träffa henne.

Men jag vet att julen kommer vara bra ändå, men ni förstår nog vad jag menar... Just nu behöver jag vara starkare än någonsin - tur att jag lärt mig hur man är stark då, Ibland måste man vara svag för att kunna vara stark. Jag vet att jag kan, jag vart jag vill och jag vet att mamma följer mig.


Tårarna rinner när jag ser alla gamla sms från i somras, jag saknar dig och älskar dig.


Next ; Duschen

Kom precis in efter att ha tränat ett tag, behövde tänka en massa och då passade träning perfekt ju! Så nu sitter jag och dricker grönte te, äter äpplen och svarar på lite mail, har en massa roligt på G för er, så håll utkik! Men nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch, får se vad som händer sen! Puss


Jacka ( julklappstips )

Satt och kikade runt på en massa jackor igår, och jag hittade världens sötaste som skulle passa mig super bra + så är det en jätte bra julklapp att köpa till någon kompis - det är även rea på den! För visst skulle den här jackan vara super snygg till mörka jeans och kilklackar + massa ringar? Kääääärlek :D

Ni kan köpa den här http://www.mylovebasket.com/se/profile/julia-strand-3663309


Ofixad brud

Haha morgonen blev inte som jag tänkte, och jag ser verkligen ut så som jag tänkte *haha* Slutade med att jag sov 2 extra timmar och drog till skolan helt osminkad med en slarvig toffs och sköna kläder, men visst funkar det? Haha jaja :D PUUUUSSSS

Bjuder på en bild från förra helgen!


Idolbilder <3

Somnar med ett leende på läpparna efter jag sett idolbilderna, ni är verkligen så jävla bäst, utan er är jag ingenting! Ska se om jag kan fixa någon rolig jul tävling bara för att ni är så grymma :D

"Här är en liten idolbild jag fixade ihop, ville göra en så du förstår hur stark du är och att jag bryr mig om dig även fast jag inte känner dig! Fortsätt att kämpa, inget kan få dig att sluta!<3 //Nora Omari (L) "


" Beundrar din starkhet så det inte går att beskriva. otroligt snygg och verkarsom en jätteunderbar människa<3 - http://sahelsara.blogg.se "


" Du är så otroligt vacker och söt, du är också väldigt stark som person! Jag beundrar att du är så självsäker fast du ändå har gått igenom så mycket! En stor kram från mig! http://ysen.blogg.se/ "


"  du är en rikitig kämpe kram!<3 / www.viktoriaatildaa.blogg.se <3 "


" En idolbild till dig. Du förtjänar alla idolbilder och alla besökare har. Du är inte bara känd för att vara en provocerande fjortis. Du är känd för att du har verkligen gått igenom något svårt, är vacker och skriver om intressanta saker. Du verkar också vara en supergullig person. Keep it up! "


" du är stark och fortsätt kämpa gumman, du klarar det! / http://viktoriaatildaa.blogg.se <3 "


" Hej Juliah! :)
Din blogg är grym! Jag tycker jätte mycket om dina inlägg om skönhetstips och självförtroende! Du är sjukt stark, sjukt söt, och du har en sjukt bra glad personlighet ju! Jag tycker verkligen att du är stark, som liksom klarar att vara glad och allt, fast det har hänt så mycket! You rock! :D // http://zazzes.blogg.se/ "


" Juliah, du ä så sjukt stark, läser din blogg varje dag! Du kommer gå långt!<3 www.idaaahsliv.blogg.se "


" Hej Juliah! Du verkar som en jätte snäll och söt tjej och jag verkligen älskar din blogg så jag bestämde mig för att göra en idolbild. Kanske inte så bra, men gjorde iallafall mitt bästa!
/ Saga Forsberg (http://bieberlaugh.blogg.se )"

 


Sushi

Tjaaaa snyggingar :D Åt precis sushi till middag med Roger ( beställde många för att jag ska kunna spara till frukost imorgon också *haha* ), vi pratade en del om ****** och har nu en massa planer för det, jag ska satsa säger jag bara.. Men vad ska ni göra ikväll då? Själv så ska jag straxt ut och möta några snyggingar, får se vad som händer sen...

image description


Secret

Hehe är tvungen för är så jäkla glad för det här, kommer hålla det hemligt ett tag men sen får ni veta och tror ni kommer älska det ;)


Eyeliner

Var ju i täby igår med min bästavän och vi hade galet kul, helt sjukt hur mycket jag skrattar med den bruden alltså?!! Planerade en del julklappar jag ska köpa också + så köpte jag med mig en eyeliner till mig själv, behövdes!!


Mirror


....

Omg hände värsta roliga grejen imorse, haha så sött!


Ta hand om varandra

Att gå och vara orolig hela dagarna för tänk om nånting skulle hända, tänk om du bara skulle försvinna, tänk om jag inte skulle hinna säga hejdå, tänk om jag skulle förlora dig och känna den där hemska smärtan IGEN?!. Jag har lärt mig genom hela mitt liv att saker är inte självklara, vad som helst kan hända när som helst. Men nu har det gått för långt och ofta är jag riktigt orolig och min hjärna fungerar inte då, för tänk om det skulle hända Roger nånting? Vad ska jag göra då? Jag har redan förlorat min pappa, min syster och min mamma. Och min mormor och syster har nånting emot mig, då har jag ingen som hjälper mig? Jag vet att jag är stark, jag är verkligen det och jag är oslagbar och jag klarar vad som helst. Och jag vet att det inte kommer hända Roger nånting, men tankarna är där ändå..

Jag vet inte vart jag ville, men nu ska jag sova och hoppas på en bättre dag imorgon, okey?


Nyår?..


Tror nog jag ska ha den här glittriga tröjan på nyår, nice va? Matchar den till ett par mörka tighta jeans, smycken och kilklackar, blir galet snyggt - men jaja får se inte helt bestämt än! Men visst var den snygg? :D Ni kan köpa den här - http://www.mylovebasket.com/se/profile/julia-strand-3663309


Just nu : Middag med min fina bästavän.. V...

img_6691 (MMS)

Just nu : Middag med min fina bästavän.. Vad gör ni?..


HAHAH

Haha en dag i skolan typ ;).....


Iphoneskal

Igår fick jag hem ett paket från http://www.mirabling.se med ett galet snyggt svart glittrigt iphoneskal, passar mig perfekt ju! Behövde verkligen ett svart skal, älskar att matcha mina iphoneskal till mina outfits och har haft lite problem för har inte haft ett svart men nu så! Kika in på deras hemsida och köp en julklapp till någon i familjen/kompis, anger ni JULIAXMAS i kassan får ni även 20% rabatt!


My look

Idag har jag på mig en grå tröja från Cubus, enkla jeans + stora peace örhängen och snygga armband + hollister jacka och converse! Snyggt va? :) Nu ska jag springa iväg till skolan och fixa timmarna där, hittar på något kul efter! Hehe godmorgon föresten..


Sleep

Har tränat ungefär en timme, och sen hoppade jag in i duschen och smörjde in mig med bodylotion efter, fräscht! Och sen sprang jag runt i min "björn tjocktröja " + hello kitty tofflor och pratade i telefon samtidigt som jag mailade, åt choklad och fixade kläder tills imorgon haha! Och nu ska jag hoppa ner i sängen och få min skönhetssömn, godnatt snyggingar <3


Skönhet - Hår

Vill ni ha snyggt, glansigt och långt hår? Klart ni vill!! Då är det viktigt att man tar hand om håret, använd inte för mycket värme och använd inpackning 1-2 gånger i veckan. Så nu tänkte jag ge ett tips på en grym hårinpackning som man kan fixa snabbt hemma!

1 tesked honung
1 banan
1 matsked apelsin juice

Mosa bananen, tillsätt honungen, apelsin juicen och blanda. Applicera det i nytvättat hår, låt det värka ca 15 minuter, tvätta sen ut det med ett milt shampoo! Den här hårinpackningen ger en massa fukt vilket är super bra på vintern!


Förändrning på G

På senaste tiden har jag velat förändra mitt liv, mitt liv är redan bra och jag har galet kul jämt - men det kan bli ännu bättre, så varför inte köra på det bästa? Efter julen kommer det hända en massa roliga förändrningar - min blogg ska växa, ska shoppa en massa nya kläder/skor/smycken, färga + klippa håret hos frisören och den största förändrningen då **** ***** ? ;) + en massa annat, följer ni allt? :D

image description


Rihanna

Kom precis hem från stan, drog hem till en killkompis och hämtade lite saker där och så snackade vi ett tag! Och nu sitter jag och lyssnar på Rihanna och försöker planera in lite shopping i veckan så jag kan köpa alla julklappar nu :) Vad gör ni?


Örhängen

Jag har aldrig vetat vart jag ska ha mina örhängen, men igår kom jag på en super smart idé som dessutom ser jävligt ballt ut! Jag satte upp en " tråd " under mina hyllor och hängde upp en del av mina örhängen där, smart va?! :D


Träning + Lunch

Påväg in till stan för att träna och luncha med Lena, skön måndag ju! Vad gör ni?..


Ny vecka Nya tag

Godmorgon snyggingar, vet ni vad jag gör? Sitter och äter en jätte god frukost och kollar på julkalendern, mysigt va?! Hehe vad gör ni?
Men idag är det en ny vecka och nya tag, gäller även bloggen för uppdateringen har varit sådär ett tag pga av att jag haft så mycket att göra med en massa företag, men nu ska jag satsa gärnet för har en massa roliga ideer! Blir det bra? hehe hoppas det, PUSSSSS


Fanvideo

Kom precis ut från duschen och har fixat lite frukt och sådär, skulle sätta mig vid datorn för att blogga så ser jag att jag har fått en fanvideo, helt sjukt hur glad jag blev så har världens fetaste leende nu ;) Kolla in den -


Tack så jätte mycket http://bubbeltrubbelz.blogg.se/

Sånahär gulliga saker  skickas till [email protected]


Hårgrejer

Drog till centrum en snabbis helt osminkad i mjukiskläder, det är helt okej att se sliten ut på söndagar tycker jag haha! Men fick med mig lite nödvändiga saker till badrummet, ser ni att det typ bara är TRESemmé hårgrejer - helt klart bäst tipsar verkligen det!


3 advent

Godmorgon snyggingar, förlåt för att uppdateringen inte blev så som den skulle, men har ingen lust just nu - fast tar nya tag idag och satsar gärnet! Så vaknade med ett leende och satte mig i köket och Roger kom med värsta goda frukosten, mys! Och nu sitter jag i min leopardmorgonrock och ska staxt byta om och ut och träna, dagens planer planerar jag senare! Vad ska ni göra? KRAM


Videoblogg


Outfit

Kom hem för ett tag sen och känner mig helt slut i huvudet, inte ätigt nånting på hela dagen och är allmänt slut. Så ska fixa en kopp grönt te och lite vindruvor och fixa med mitt projekt till bloggen, bjuder på dagens outfit sålänge! Tröjan kommer från Hollister och jeansen från JC + lite smycken..


Mirabling rabatt

Ni ville ju ha flera julklappstips, så här kommer ett tips som är perfekt att ge bort! Vem vill inte ha en snygg mobil? Jo alla vill! Så varför inte köpa ett iphoneskal till din kompis i julklapp, sånt uppskattas alltid! Och nu har jag även fixat så ni får 20% rabatt om ni handlar på http://www.mirabling.se/ ( alla mina skal kommer därifrån, sjukt bra kvalite, favoritsidan när det gäller skal ) Ange den här rabattkoden i kassan så får du 20% rabatt på ditt köp JULIAXMAS




Let's go

Hello darlings, förlåt för den super dåliga uppdateringen idag men ska fixa till det senare ikväll, blir toppen :D Hehe! Men har precis fixat klart mig och ska dra mig mot täby centrum nu och möta upp Amanda, ska bli superkul! Får se vad vi hittar på, mobilen är alltid med så kanske blir lite mobiluppdate.. Visar outfiten sen också, PUSS

Bjuder på en bild på facelook..


Påväg hen

Uppdaterar när jag är hemma!


Skräckis

Haha jäklar vilken härlig kväll/natt vi har haft, vi satt och snackade i över 2 timmar om allt och inget.. Nu väntar ännu en till skräckfilm, ni ska se oss vi ligger i en hög och skriker typ haha :D


Bodylotion

Vem vill inte bli len och dessutom luka gott?! Tänkte ge lite tips på bodylotion's från The Body Shop som är min favoritaffär när det gäller bodylotions, ansiktsmasker och sånasaker!



Min absoluta favorit är cocos, har ni märkt hur mycket jag älskar doften eller hehe?! Luktar verkligen cocos och det är galet fräscht ju + att doften håller hela dagen!

Varför inte göra vintern lite roligare genom att lukta jordgubb? Super!



Speciell med god doft av grapefrukt, inte alla som doftar det eller hur? ;)


Juliah Strand

Får ofta kommentarer om att jag uppdaterar er för lite med vilka sidor jag är inne på osv, vilka roliga appar ni kan följa mig i och sånadär saker, så tar det nu!

Juliah Strand @ Facebook ( dock kan det va svårt att få tag på mig i chatten, så otroligt många som skriver - läser ALLTING och blir så glad men hinner dock inte svara ) Men vill ni nå mig bättre på facebook? Gilla min blogg HÄR och skriv i min " logg " där för snabbast svar, kommer ni ihåg vad som händer när det är över 300 som gillat? ;)

Mail - [email protected]

Instagram - Juliahofsweden

Skype - bbarajuliahh


Kommer bli en galen kväll

Vi startade kvällen med sushi i soffan med en massa skratt, och nu har vi laddat med massa energidryckor och en massa skräckfilmer.. Sjukt taggad :D Uppdaterar er senare!


@ Ellinor

Kom precis hem till Ellinor efter vi sprungit runt och hämtat saker hos Nathalie och så hände det en massa roliga saker på bussen, blev utstängd och grejer och Nathalies väska fastnade haha! Men nu ska vi straxt dra iväg till bussen igen och köpa godis och sen sushi till middag + när vi kommer hem blir det skräckfilm hela natten, nice ju! Där hade ni kvällens planer, vad ska ni göra snyggingar?

We Found Love


Vallentuna

Påväg mot Vallentuna, vad ska jag göra där? ;) berättar sen!


I paketet

Berättade ju för er att jag fick paket igår, tänkte visa vad det var i! Det var en super snygg Ear Cuff och ett ballt armband från http://alexinn.se/ tack så jätte mycket! Kommer verkligen använda dom mycket hehe och tror jag ska beställa något från sidan också - hittade en massa snyggt! Så kika in där, ni kanske hittar ett pefekt smycke till någon kompis i julklapp eller något snyggt till dig själv?..


Ha en bra fredag

Har galet bråttom nu, varit på ett sånt bra humör så har dansat galet hela morgonen, knappt hunnit fixa mig haha! Men ha en bra dag snyggingar, för det ska jag ha.. Bjuder på en bild på mig och bästavän!


Fräscht

Kom precis ut ur duschen och drog på mig min lila onepiece och fixade grönt te, mycket godare än vanligt ju?! Och nu ska jag ta tag i mailen och svara lite företag + er läsare, har en hel del att gå igenom kul :D Ska hinna packa till imorgon också, vart ska jag nu då ? *blink* det får ni veta imorgon!.. Bjuder på en bild från nu!

image description


Mobilbloggar

Blev en fika med min snygga bästavän och en massa snack, sjukt härligt! Nu är jag påväg hem och ska träna och sen snabbduscha! Vad gör ni?


Paket

När jag kom hem så låg det ett paket till mig på bordet, super kul men vad kan det vara i?! Visar er sen :D.... Hehe men nu ska jag fixa till mig lite och sen rusa till bussen igen, galet liv där jag har en massa kul att göra hela tiden? Ohhjaaaa, men uppdaterar er senare med mobilen PUSS!!


Känner ni igen mig?


Haha känner ni igen mig? Det här är jag för några år sen och tro mig, sminket, håret och allting blev bara värre sen, min fjortisperiod helt enkelt hehe! Skulle ni vela se fler bilder och videoinlägg från min fjortisperiod?! Om jag vågar lägga upp..


AKTIVA 3

Startade morgonen med att se att jag är på plats 3 på aktiva listan, ohyes :D Så nu satsar jag på plats 1 på AKTIVA och BESÖKTA, hjälper ni till babes?! Sjukt taggad :D


DagensBlogg vinnare

DagensBlogg vinnare är http://loovisapuskas.blogg.se/ Grattis sötnos :)


Vinterträna

Inte så lätt att njuta av träningen på vintern eller hur? Men med den rätta strategin är det super enkelt att få det roligt, här kommer lite tips!

Värm upp inne - Börja med att springa 5-10 minuter på stället och gör sen några stretch övningar! Sen är det bara att slänga på sig ytterkläderna och ut i kylan!

Mycket kläder - Bätte med mycket kläder än för lite eller hur? Så klä på dig flera lager, så du kan ta av ett lager ifall det blir för varmt!

Vinterlöparskor - Svårt att springa med vanliga löparskor när det är halt, så köp ett par ferrari skor - alltså vinterlöparskor!

Rätt tid - Varför ge sig ut när det är som kallast? Planera in träningen på den "varmaste" stunden på dagen, mycket skönare! + planera rundan så du får medvind hem!

Skippa träningen pga massa snö? - Nej det behövs inte, hitta ställen där det inte är lika mycket snö, som te.x flytta in träningen och spring på ett löpband, stora parkeringar eller stigar som plogas!

Nelly.com har en hel del bra träningskläder, kika in där!



Vad är felet?

Ibland blir jag verkligen sjukt trött på blogg.se, vad är det som har hänt nu liksom? En grej mitt i inlägget så man inte ser vad man skriver, bra jobbat! Fast ett företag har ringt och sagt att dom vill att jag flyttar min blogg till dom, får se hur jag gör med det, men det är ett galet härligt företag i alla fall hehe :D

Ser det ut såhär för er också?


Sallad

Direkt när jag åkte från tandläkaren så sprang jag förbi donken och köpte en ceasarsallad där, galet goda ju?! Så har suttit nere i köket med hög musik och njutit av min sallad *blink* Så nu ska jag en latte och sen börja fixa allt bloggjobb, får planera ut vad jag ska göra resten av kvällen sen.. PUSS


Tandläkaren ?!

Påväg till tandläkaren nu, kanske sitter det en bloggläsare där den här gången också?! Vore sjukt kul ju, hehe! Men har världens panik just nu, vet ni hur mycket jag hatar tandläkaren?? Jaja det går nog bra, får ju snygga tänder i alla fall! Hörs efter, PUSS


Mys på hösten

Nu på hösten blir det en hel del mys med pojkvän/flickvän/kompisar och familj, men vad är det för mysiga kläder man ska ha när man bara ska sitta med pepparkakor, lussebullar och julmust?! Jag skulle lätt välja min super mysiga morgonrock, någon av mina onepiece's eller en mjukisdress - varmt och mysigt.. Så visst är nånting av det där en perfekt julklapp?! Ginatricot har super mysiga morgonrockar ( min kommer därifrån ), mjukisdressar hittar ni på Ginatricot, Bikbok och Millers! Onepiece kan ni köpa via nätet eller i butik.. Hehe vill ni ha flera julklappstips?


Sovmorgon..

Fick lite sovmorgon idag, sjukt skönt, fast idag är det en sånhär dag då jag egentligen bara vill ligga under täcket och äta ben&jerrys och se en massa filmer.. Dock har jag galet mycket att göra idag, men får ta myset någon anna gång hinner absolut inte nu i helgen - massa kul som händer då ju ;)

Hehe men nu ska jag springa iväg till bussen och vidare till skolan, uppdaterar er senare med mobilen.. Puss snyggingar!


Dagens Blogg


Var nöjd med dig själv

Jag hör flera tjejer varje dag som sitter och gnäller på allting på sitt utseende, ibland har man sånna dagar när man bara gnäller på allt och det är okej! Men när det nästan kommer upp hela tiden börjar det gå lite långt. Vi tjejer ska alltid se snyggast ut, vilket jag tycker är helt omöjligt. Det kommer alltid finnas tjejer som man själv tycker är så mycket snyggare, som har finare kläder, är lite längre och har det där perfekta leendet, känner ni igen det där?

Varför inte vara nöjd över den personen man är? Sluta jämföra dig själv med andra och var STOLT för den DU är, alla är unika och helt otroligt bra! Energin man sprider när man är positiv är helt galet jävla bra, hehe + så blir det så mycket enklare och roligaste för en själv om man gillar sig själv! Komigen nu det är inte så svårt, jag vet att ni som tänker negativt kan tänka positivt hur enkelt som helst bara ni vill!! Behöver ni lite hjälp på vägen? Maila mig på [email protected] så hjälper jag till ännu mer!




Asballa

Kom precis på att jag inte köpt en enda julklapp än, måste börja med det nästa vecka, har en hel del jag behöver köpa ju?! Så skulle börja kolla runt på saker jag ska köpa, men hur tror ni det slutade? Jo blev så att jag satt inne på ginas sida och blev kär i alla byxor *suck haha* Men dom här måste ni ju hålla med om att dom va asballa?! Går att matcha sjukt snyggt ju, måste köpa!! :D


Härlig dag

Tja snyggingar, allt bra med er?! Med mig är det toppen, blir så himla glad av alla era fina kommentarer, ni är helt underbara finisar!
Har varit med Elin hela dagen i alla fall, riktigt nice faktist! Har ju kännt den bruden sen jag föddes, och vi har fortfarande lika roligt med varandra.. Blev en fika framför brasan, chailatte, lussebullar och pepparkakor + en massa tjejsnack, vi han även med att göra videobloggar där vi svarade på en massa privata frågor. Lägga upp eller inte?.. Får se! Men nu har jag en massa saker att fixa, mer uppdate senare!

Juste! Kolla hennes video där hon gör en cover på " When i Held Ya "


Music


Strong

Det är fortfarande vissa som inte verkar förstå hur jag tänker med bloggen, det är många som blir riktigt arga på mig för att jag inte är " ledsen " och då blir jag också sjukt irreterad, vem är så dum så dom inte fattar att jag är skitledsen? Jag har valt att inte skriva i bloggen när jag är ledsen bara, min blogg handlar inte om när jag är ledsen, hajar ni? Men det betyder inte heller att jag alltid är ledsen, det går upp och ner!

Jag har förlorat hela min familj, och det har gjort mig så stark och jag har klarat av saker jag aldrig trott att jag skulle klara och nu vet jag att jag kan göra vad som helst bara jag har viljan. Jag har fått lära mig leva såhär, kämpa, vara stark, falla, ta mig upp igen, falla igen, ta mig upp igen - och nu har jag kommit så långt i allting att jag hållt mig kvar uppe ganska länge, jag är faktist otroligt stolt över mig själv för att jag klarar det. Ni läsare har hjälpt mig otroligt mycket, mina vänner också - kärlek till er!


Plans

Hela veckan är full med roliga planer, förutom söndagen lär ju vara galet trött då så kanske lika bra?.. Eller vi får se ;) Ni lär ju märka hehe!


JuliahOfSweden

Jag har kommit en bit på vägen, men jag siktar ännu högre och det här är verkligen nånting jag vill! Jag ska kämpa för att få ut min blogg till toppen. Nu kör vi!!


Aww

Aww så gulligt, Nalle Puh är alltid så smart hehe! Nu ska jag krypa ner i sängen och få min skönhetssömn, inte sovit på över ett dygn ju? Galet.. Godnatt


Bloggtips

Måste tipsa om den är bruden som har en galet bra och intressant blogg, hon bloggar om sitt liv, självförtroende pepp ( as grymt ) och en massa annat kul + så har hon världens snyggast hår, hehe! Klicka på bilderna!


Skönhet

TRESemmé har ett sjukt bra värmeskydd till håret som jag använt ett tag nu och är väldigt nöjd, skyddar upp till 230 grader, glansigt blir det också!

Svinårsborste är det absolut bästa att borsta håret med, det sliter inte lika mycket och det är mycket lättare att borsta bort tovor + så ger borsten glans!

Parfym vill alla tjejer ha? Den här parfymen luktar galet gott, något att ge bort i present kanske?

The Body Shop har otroligt bra läppbalsam som man lätt får med i väskan, skitbra nu när det börjar bli så kallt och läpparna blir torra!


Outfit

Idag hade jag på mig en enkel tröja fråm Bikbok, jeans från JC + en massa smycken! Enkelt och snyggt enligt mig, men vad tycker ni?!


:D

Kom hem för ett tag sen, och precis när jag kom in genom dörren så ringer bästavän och hennes kompisar och skriker att jag är med på aktiva listan och grejer, fick höra en del grattis, tack sötnosar :D Men nu ska jag sätta på lite bra musik och shuffla lite får se hur det går och ska även ta tag i lite bloggjobb sen också! Uppdaterar er senare med min outfit, lite tips och sådär!


Lila naglar

Jag kör ju oftast på fransk manikyr, tycker det ser galet fräscht ut. Men nu så kände jag för något annat, så igår fixade jag lila naglar, rätt ballt eller hur?! :D Kommer passa super bra till mina mörka stickade tröjor + enkla enfärgade basplagg, starka färger på naglarna kan göra hela outfiten skitsnygg! Vad tycker ni?!



Besökta & Aktiva

Känner på mig att den här dagen kommer bli riktigt bra, den har verkligen startat grymt! Vet ni varför?! JAG HAR KOMMIT ÄNNU HÖGRE PÅ MEST BESÖKTA OCH KOMMIT MED PÅ AKTIVA , jag älskar det här! Ni bloggläsare är helt otroliga, jag älskar att blogga och ska fortsätta kämpa och ta mig högre upp :D Världens lyckligaste just nu!... Nu ska jag dra mig mot skolan, får se vad som händer efter.. PUSS & KRAM


" Godmorgon "

img_6771 (MMS)

0 timmars sömn, men jag är glad och pigg i alla fall.. Startar morgonen med grönt te och grapefrukt, vad gör ni snyggingar?


Hehe..

Hehe snyggingar, ligger i sängen och försöker sova men det går sådär. Har galet ont i huvudet och mår illa, men är ändå på ett jäkla bra humör och vill dansa bort all energi typ *haha* ;) Så vad ska jag göra nu? Blir att smsa med en massa skönt folk, och om 2 timmar ska jag upp och fixa mig till skolan, om jag ens orkar? Får se.. PUUUSSSS

image description


Godnatt babes

Såhär har min kväll sett ut, grönt te i min starbucks mugg, lite frukt och tända ljus, perfekt kväll ju! Så nu ser jag fram emot en ny vecka, ska kämpa ännu mer med bloggen och hinna med att träffa en massa vänner, kulkul, ni får följa allting!! Men nu ska jag försöka sova, PUUUSSSS


Belöning

Jag tjatar ju alltid om hur viktigt det är med belöningar när man gör något bra, gör man något bra ska man få något för det, visst är det så?! Och jag har kämpat mig upp till topp 10 på mest besökta listan, och då fick jag en liten belöning av Roger, så nu ska jag köpa något fint för dom pengarna, vad tror ni det blir? :) Snacka lite med era föräldrar och sätt upp lite mål och bestäm att ni får något när ni når det, behöver inte vara saker ju kan bara vara något som får er extra glada!!


Mjukisdress

Har ni sett Ginatricot's sjukt snygga mjukisdressar?.. Tror jag ska försöka få med mig den rosa hem senare i veckan, kommer passa mig perfekt när jag springer runt här hemma och bloggar med en kopp grönt te i handen, haha så mina dagar ser ut när jag är hemma ju? :D


Vem bor jag hos?

Du har ju förlorat din mamma och pappa?Vem bor du hos? Du bor väl inte ensam?

Får frågan nästan varje dag, och tänkte svara på det nu. Min mamma var gift med Roger och han har bott med oss i flera år, så när mamma dog  ställde Roger upp för mig otroligt mycket, jag är så himla glad för att han har gjort det, annars skulle jag inte haft nån vuxen vid min sida nu eftersom alla andra bara drog. Jag vet inte om ni har förstått allting, men en del av min släkt har gjort mig så jävla illa och velat få in mig i andra familjer som jag knappt träffat förut, dom har inte tänkt ett skit på mig utan bara på deras egna åsikter, såfort jag hade en åsikt om att jag ville bo hos Roger så fick jag enormt mycket skit för det och fick höra en massa ord och skit från dom som en 13åring absolut inte ska ta emot.

Men jag höll fast vid mitt beslut och har kämpat för det, eller jag och Roger har kämpat tillsammans. Men det gjorde så hela min släkt förutom morfar, sket i mig totalt och har inte ringt mig en ända gång, men det visar bara hur patetiska dom är.
 Och nu har soc precis tagit sitt beslut om att jag ska få bo hos Roger, och nu ska tingsrätten bara godkänna det. Jag är så otroligt glad för att jag bor hos Roger och det är bäst för mig också.


Bild från Thailand, saknar det otroligt mycket. Och var tvungen att ta bort mitt ansikte för jag såg ut som en glad apa typ hehe, och vill inte att alla bloggläsare ska veta exakt vem Roger är.


VB - Mitt rum


Tips för nagelbitare

Sysselsätt dina händer med något annat.

Tugga tuggummi istället för att bita

Ge dig tusan på att sluta, är man tillräckligt envis går det mesta.

Använd lösnaglar ett tag så blir det svårare att bita

Tänk på att vårda dina naglar med manikyr, olja och nagelbandskräm - fixar man naglarna snyggt är det inte lika kul att bita sönder dom.

Köp också ett medel på Apoteket och pensla på naglarna så smakar det skitäckligt, märket är Mavala och det är Stop mot nagelbitning!


...

Take chances, take a lot of them. Because honestly, no matter where you end up and with whom, it always ends up just the way it should be. Your mistakes make you who you are. You learn and grow with each choice you make. Everything is worth it. Say how you feel, always. Be you, and be okay with it!


Pälshalsduk

Såg att Kenza hade en sjukt snygg pälshalsduk på sig, som också ska vara sjukt varm och mysig, låter inte det helt toppen nu när det börjar bli skitkallt ute?.. Sitter och kollar på den just nu, tror att jag beställer den faktist. Mysiga stora halsdukar är min favorit på vintern, går att matcha skitsnyggt ju! Ni hittar den på http://chicy.se/shop/


Kontakt med mamma?

Jag har kollat runt lite på nätet och sett att det finns vissa människor som kan få kontakt med " andar " eller vad man nu ska säga, man kan tro vad man vill om sånt där men jag vill jätte gärna ge det en chans - och jag tror faktist på sånt. Jag saknar mamma så otroligt mycket och just nu gör det så jävla ont, och om någon person kan få kontakt med henne då och berätta nånting för mig, då kanske jag vet mer hur jag ska göra för att lösa allting. Jag har ingenaning om ni förstår vad jag menar, men jag vet exakt. Jag ska kolla upp mer om det där och boka en tid.


Resa ?..

Kom hem för ett tag sen, fullt hus är hemma nu ju hehe! Rogers barn är här + deras barn, så blir en familjekväll då, härligt! Vi satt precis och planerade lite, ser ut som ett det blir en resa senare - kommer bli sjukt kul! Har ni märkt hur mycket jag älskar att resa?! Älskar varma länder, träffa nya folk, bo i fina hus, äta god mat o så, man ska ju njuta av livet haha!


Hmm?.. ;)


Smakprov

Hehe ni får ett litet smakprov på min outfit, visar bättre bilder sen! Nu ska jag dra mig mot täby och möta upp Freja, får se vad vi hittar på.. Vad gör ni idag snyggingar?


Bästa starten

Det är ju lätt bästa starten på morgonen när jag ser alla idolbilder jag fått?! Lycka lycka lycka :D Älskar er!

" Så jävla stark du är Juliah! Du kommer att klara allt <3 http://gladkrabat.blogg.se "


 " Du är Sveriges starkaste och snyggaste tjej! :) http://tisstass.blogg.se/ "


" Du är min förebild och bara bäst & jag älskarej! Från rebecca http://becboza.blogg.se/ "


Hellu Julia, vill bara säga att jag tycker du är så himla stark. Kram www.eelsus.devote.se/


Hejhej älskar din blogg så har gjort en idolbild! Hoppas du gillar den ! Kram ! // http://wilmau.blogg.se/


Just nu

Vindruvor, äpplen och ramlösa på en fredag?! Fräscht ju ;) Vad gör ni?..


Hummer

Hade lite planer för kvällen men dom blev lite ändrade, har jätte ont i huvudet och är sjukt trött.. Så ikväll blir det en riktigt myskväll med massa filmer, mycket bloggning och sms med världens sötaste, det funkar ju! Åt precis en jätte god middag med Roger, hummer, räkor, ost, bröd, kyckling osv, gott va?! :)


Myskläder från Ginatricot

Ginatricot får alltid in en massa snygga saker till julen + en massa mysiga plagg att ha hemma eller sova i.. Har ni sett deras söta shorts och byxor?! Det står absolut med på min önskelista, om jag kan vänta 22 dagar till att få dom i min garderob ?! Hehe.. Vad tycker ni? Har ni sett dom i butiken?


Topp 10 - plats 8

Tja snyggingar :D Skönt det är med fredag eller hur?! Efter skolan drog jag och mötte upp bästavän och vi tog en fika och snackade en massa, mycket som händer just nu ju?! Jaja nu har vi snackat en massa tjejsnack + så blev det en del snack om nyår, ni får veta sen ;)
Och när vi satt där skulle vi kolla facebook och så, och sen ser jag att många skrivit att jag är högre upp på mest besökta listan, så jag kollade OCH JAG ÄR PÅ PLATS NUMMET 8 NU, ni skulle sett hur mycket jag flippade av glädje det kom några tårar också hehe! Ni är ju jävla underbara, imorse var jag på 12 och nu på 8 ?! Helt sjukt :D


Mobilblogg

Fika med finaste Fanny..


Självförtroende


Sluta jämföra dig själv med andra
Alla människor, till och med den som du tror är lyckligast har sina saker att brottas med (så är det att vara människa). Jämför dig bara med dig själv. Andras goda självförtroende kan vara en bild de visar upp.

 Gör en bra övning för självförtroendet
Ta ett papper och penna och skriv ner alla egenskaper du beundrar hos andra. Det kan vara sinne för humor, integritet, ärlighet eller förmåga att tala inför folk. Gör listan så lång du kan. Vet du vad du har fått fram nu: Jo, en lista över vem du själv vill vara. Ta en av egenskaperna varje dag och använd på något sätt. När du har betat av hela listan lovar jag att du kommer att känna dig starkare. Du har övat på att bli mer som du vill vara. Sedan är det bara att fortsätta med det varje dag.

Mät och möt dina rädslor
Alla är rädda för olika saker. Om du skriver ner vad du är rädd för kan du också gradera rädslorna. Gör det från 1-5 där 1 är lite rädd och 5 är mycket rädd. När du skrivit ner dina rädslor är det dags att börja jobba med dem. Börja med att möta dina rädslor på nivå 1 och gör det till ditt jobb att klara av dem minst fem gångar innan du går vidare uppåt. Det här är ett bra sätt att se att du klarar mycket mer än du tror. Skriv ner hur det kändes när du klarade en uppgift. Det är bra eftersom du glömmer bort det annars. Och självförtroendet kommer på köpet.

Ändra dina tankar för att få bättre självförtroende
Börja tänka på saker du lyckats med snarare än att låta ditt huvud förmörkas av allt du tycker att du misslyckats med. Allvarligt talat. Det är ditt jobb att bli din egen bästa vän och inte trycka ner dig själv. När du märker att du börjar trycka ner dig själv, säg stopp och sluta göra det. Efter ett tag kommer du märka att den där tyrannen i ditt huvud tystnar mer och mer.


Puss

Ha en bra dag snyggingar!




:)

Kikade runt lite på nelly.com för att se om jag hittade nånting att skriva ner på min önskelista, hittade en hel del faktist hehe! Men blev helt kär i en skitball kofta som jag tror skulle passa mig perfekt?.. Mitt mörka långa hår kommer passa till den ju?! Så vad tror ni? Med på önskelistan eller inte? ;)


Fräsch brud här

Kom precis ut från duschen och har precis smörjt in mig med cocos bodylotion och drog på mig min lila onepiece, skönt att vara fräsch *blink*
Och nu ska jag göra en sallad och fixa naglarna samtidigt och sen tänka ut kvällens planer! Vad gör ni snyggingar?


Varför jag inte träffar min syster

Fått jätte många frågor om varför jag inte träffar min syster som jag har, här är svaret -


Julklappstips

Vill ni ge bort något fint till någon tjejkompis/någon i familjen men har svårt att hitta nånting?.. http://thejewellerybakery.se/ har smycken som passar alla, bra kvalité ( har smycken därifrån ) riktigt bra priser och deras smycken är unika! Och det bjuder även på frakten inom Sverige, kan det bli bättre?! Kika in på smyckessida och se om du hittar något!


1December

Godmorgon sunshines, 1December idag nu! Bara 23 dagar kvar till Julafton, känns det bra eller hehe?

Min morgon har varit toppen, åt frukost framför brasan och fixade mig med julmusik och sen satte jag mig i sängen och kollade på första delen av Julkalendern Tjuvarnas Jul och den verkar ju faktist riktigt bra?.. Öppnade precis min chokladkalender också *hehe* Kan det bli bättre eller?! :) Nu är det bara att räkna ner dagarna till julafton.. Vad önskar ni er föresten? Min önskelista kommer upp om några dagar!


Plats 12

Igår kom jag upp till plats 15, vart så sjukt jäkla nöjd! Och nu på morgonen när jag vaknade så skulle jag in på datorn och blogga, och så liksom bah PLATS 12 NU ? LYYYYYCKAAAAA :D Vet att jag lagt upp mycket om allt det här, men ni förstår inte hur glad jag faktist blir och hur mycket ni läsare betyder! Jag ska kämpa för att få upp min blogg till toppen, är ni med?!


RSS 2.0