Nu blir det mys


Har precis tagit en snabbdusch, och smörjt in mig med en bodylotion som luktar super gott, tvättat ansiktet, bortstat tänderna osv, fräsch tjej!
Så nu ska dra på mig min mysiga onepiece, sen fixa en latte och kolla på Mean Girls, perfekt kväll, yes :)

 Från tidigare idag

H&M


H&M har en stor rea på sin hemsida just nu, härligt! Finns en massa snygga saker, har beställt hem en virkad vit klänning, super fräscht!
Hittade två skit snygga men enkla t-shirtar också, tänk dom till ett par shorts och söta ballerina skor + snygga smycken?.. :) H&M 79:50, fyyyyndaa!

Så skönt!


Sitter i mitt rum nu i min rosa bikini, och musiken på högsta! Älskar mitt liv just nu, även fast allt är jobbigt, älskar när jag ser allt positivt, det hjälper! Man kan älska livet även fast man har det jobbigt!

Har i alla fall legat ute i solen någon timme, hur skönt som helst! Har dunkat musik, snackat en massa i tele om lite hemliga grejer, tjejsnack ni vet? ( hoppas ingen hörde, då blir det pinsamt *blink* ).. Så har haft det grymt härligt, älskar sånahär dagar, det ända som saknades var lite jordgubbar :)

 Mitt i samtalet måste jag ju ta bild!

Hello babes, direkt när jag kom hem så fix...

img_4940 (MMS)

Hello babes, direkt när jag kom hem så fixade jag isvatten och la mig ute i solen och lyssna på musik, och är kvar! Så härligt ; ) Vad gör ni ?


Like Glue


Sitter i skolan med hörlurar på, och försöker plugga lite, så sjukt mycket att göra just nu, men är sugen på godis och en latte, så straxt blir det 7eleven, hehe :)
När jag kommer hem blir det att sitta ute och ta det lugnt, blogga och sådär, niiice!


Tisdag morgon


Godmorgon sunshines, sovit gott ?! Det har jag gjort i alla fall, snackade i tele igår kväll några timmar, super mysigt!
Min morgon har varit perfekt, sprungit runt med mobilen i handen hela morgonen och snackat, Alex ringde också, krypa på dig <3
Nu är jag redo för en ny dag i alla fall, hoppas på sol så blir det lite chill ute på ängen + musik och tjejsnack, lovely!


Belive in yourself


Länkbyte med Linnea


http://fallmanss.blogg.se
Kika in Linneas söta och grymma blogg, riktigt läsvärd faktist, man blir beroende direkt :) Klicka på länken eller på bilden!


Naturliga hårfärg


Alltså för mig är det ganska viktigt att mitt hår ser okej ut, och nu i ca. ett halvår så har jag bara haft mitt hår i toffs hela tiden, och knappt plattat det ( har plattat det ca.10 gånger på ett halvår) använt grymt bra hårinpackning osv, och nu är mitt hår super fint! För i sommar, ska jag ha sjukt snyggt långt hår, så i sommar blir det massa snygga frisyrer :)

Och jag färgar mitt hår då och då, för min naturliga hårfärg är typ orange/rött, och jag tycker jag passar bättre i brunt faktist! Brunett så hett!

 
Det där är alltså min naturliga hårfärg, passar jag i det?..

Videoblogg - svar på tal ang mamma




Gjorde en videoblogg där jag svarade på en massa frågor ang min mamma, för får massa frågor om det!


Chill dag


Haft en bra dag sötisar ?! Första skoldagen är i alla fall avklarade, bara några dagar kvar tills sommarlov nu ju, håll ut :)

Min dag har varit grym i alla fall, suttit ute i solen och chillat galet med musik och massa kompisar från klassen! Vi drog och köpte en cooler och delade på en brownie på rasten också, mys! Så blev en del tjejsnack, hoppas ingen hörde, hehe ; )
Var med på idrotten och har fixat G nu, grym tjej! Vi hade beep-test, och kom 3a, jätte stolt över mig själv faktist!


Parfymer jag använder


Får ofta frågan om vilka parfymer jag använder, och just nu använder jag bara två stycken! Jag använder en av Paris Hilton's parfymer och en av Britney Spears parfymer, och jag älskar dom! Doften är lite annorlunda kanske, men det passar mig :)
Efter jag fixat mig, älskar jag att spruta lite parfym, då blir det perfekt liksom! Dock ska man verkligen inte ha för mycket, utan det ska vara lagom!






Måndag


Godmorgon babes, sovit gott?..

Direkt när jag vaknade fixade jag en chailatte och satte mig ute i solen och lyssnade på musik, och sen ner med sminket och allt, så har jag suttit ute och sminkat mig, hur mysigt är inte det ?! Sjukt bra start på en ny vecka :)
Så nu är jag taggad för en ny dag, och hoppas på att den kommer bli grym!


Jag idag!




Sleep


Tänkte lägga mig i sängen och se en riktigt tjejfilm nu, ska fixa chailatte, tända ljus, och smsa en massa, ladda inför nya veckan helt enkelt! Grym söndags kväll :)
Veckan kommer bli riktigt grym, har ju helan veckan planerad redan, upptagen tjej, haha absolut!

  Bild på mig och Matilde från förra veckan :)

Videoblogg




Ben & Jerry


Påväg hem från sjukhuset, så åkte vi förbi Ica och köpte en glass åt mig, för att få mig på bättre humör, funkar ju alltid! Och blir extra glad när jag har grymma planer för veckan mer om det senare.. :)

Så nu blir det att läsa en massa bloggar, svara på kommentarer ( grymt att ni kommenterar så mycket just nu, blir superglad ) käka ben & jerry och mysa i min onepiece, det kallas söndagsmys ; )


Vad tycker ni?..



Vad tycker ni om dom här jeansen ?.. Tror ni jag skulle passa i dom? Tycker dom är grymt snygga, men dom sitter för löst, jag tycker allting ska sitta tight, hehe ; )
Men ska nog beställa dom, och se hur dom sitter

Texten är ju grym

Om jag lyssnar när du pratar,
inte talar om mig själv.
Om jag säger du är vacker,
men att det spelar ingen roll.
För skönhet finns inom oss,
om jag ljuger om sånt där.
Om jag säger det går bra nu,
men inte talar om mitt jobb.

Om jag ger dig mina tårar,
men är stark när du är svag.
Spelar sweet home Alabama,
på en läger elds gitarr.
Om jag är säker på mig själv,
men aldrig är för självgod.
Om jag är en alfahanne i sängen,
men aldrig bråkar.

Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig.
Vill du ligga med mig då, om sanningen ska fram.

Om jag inte är så svartsjuk,
inte håller dig så hårt.
Om jag inte är så matcho,
men försvarar dig ändå.
Om jag ljuger om min barndom,
säger att den varit svår.
Väcker modern i ditt hjärta,
leker mamma pappa.

Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig.
Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig.
Vill du ligga med mig då.
Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.

Om jag alltid håller med dig,
fast jag tycker du har fel.
Om jag låtsas att jag bryr mig,
när du köper nya skor.
Om jag skrattar på rätt ställe,
fast du inte är så kul.
Om du tror att jag är farlig,
kanske tänder du på det.

Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig.
Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig.

Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.
Vill du ligga med mig då.










Sjukhuset


Var precis ute och plockade lite blommor till mamma, det är ju morsdag och jag har ingenting att köpa, så blommor blev perfekt :)
Åker i onepiece, leopard ballerinaskor och blött hår, men det funkar nog.. Är rädd, och det kommer bli tufft, det viktiga är att jag inte bryter ihop..



Sunshine


Godmorgon sunshines, vakna än ?! Verkar i alla fall så om man kollar på statestiken, så grymt kul att den stiger :)

Tänkte börja min morgon med en skön lång dusch, använda hårinpackning, peela, skrubba osv, så grymt skönt! Och sen efter det tänker jag fixa en super frukost, nyttig och god, perfekt morgon?..
Senare idag blir det att åka iväg och hälsa på mamma på sjukhuset, känns tufft faktist, eftersom allt är mycket värre nu.. Men det är bara att kämpa!

 Just nu..


Sånt händer när det inte är någon på tåget


Osminkad chey


Sitter och fixar mina naglar super snygga, ljusrosa, passar perfekt nu till sommaren! Och tänk vad snyggt det blir på mig senare i sommar, när jag färgar håret..
Kollar på i taket lyser stjärnorna också, favoritfilmen, och är helt osminkad och har min onepiece på mig, en riktigt tjejkväll för mig själv, nagelfix, film + blogga :)

 
Den nakna sanningen typ.. Bjuder

Tro på dig själv


Att gå runt och trycka ner sig själv, tänka negativa tankar om sig själv, det är jobbigt, tro mig jag vet hur det är - jag har vart där.
Men jag har kämpat mig upp, och det kan många andra göra! Nu har jag faktist ett självförtroende, som jag fortfarande jobbar på..

Varför slösa energi på att tänka skit om sig själv, det skapar bara problem. Var nöjd med dig själv, tryck inte ner dig själv, utan säg att du är snygg, och duger precis som du är.
Dom som ger blickar, snackar skit, det beror oftast på avundsjuka, visa då att du är bättre än dom, gå förbi och le. Skit i snacket, lämna dom kompisarna som sprider dålig energi. Det är viktigt att tycka om sig själv, man kommer så mycket längre i livet då :)


Mr Saxobeat


Kissie på sjukhus


Jag vill


Stora planer för livet, absolut.

Vill börja med att flytta, byta familj, och helt enkelt börja om på nytt helt och hållet, glömma allt som hänt och kämpa vidare, fast på ett annat sätt.
Jag vill bli en storbloggare, en förebild för andra, åka på plåtningar då och då, springa från ett möte till ett annat, möten om min framtid, möta en massa vänner och ta en fika på ett cafe och planera helgen.
Åka runt i hela världen och hjälpa fattiga barn, se till så att dom får det bättre. 
Vill åka runt i en rosa limmo, till fester, middagar, event osv.
Jag vill tjäna mina egna pengar, jag vill betala mitt själv, jag vill kämpa, jag vill vara jag.


Om igår


Godmorgon babes! Kom hem runt 1 inatt, och då hände det lite saker hemma, så jag gick och la mig och snackade i tele på en gång, och sen somnade jag..

Om kvällen igår i alla fall, var riktigt grym! Vi stod och skrek och dansade hela tiden, och fick en massa blickar, men oftast älskar jag uppmärksamheten :)
Och Danny var riktigt grym, grät typ hela tiden också, hans muskler, och dans, herregud.. ; )   Efter det blev det röj i popexpressen, och sen påväg hemåt köpte vi varsinn Cooler, och så blev det bråk när vi väntade på tåget, synd att vissa brudar är så sjukt avundsjuka..


Påväg hem från stan nu babes, uppdate när ...

Påväg hem från stan nu babes, uppdate när jag kommer hem :)


DANNY


Nu blir det mycket röj, alla sköna människor här, massa skrik, min röst är redan borta och mina fötter värker för jag och bästavän har stått och dansat lite, hehe ; ).. VAD GÖR VI, NU KÖR VI


Klar fixad


Har stått framför min jätte stora spegel med lamporna tända, dunkat musik, " vill du ligga med mig då" ?.. Hah nej jag skojar, men älskar låten i alla fall!
Nu ska jag dra och möta bästavän, sen drar vi oss mot grönan och röjer, träffar folk osv, riktigt grymt!

 Kör på snygga jeans, halv magtröja, långt halsband, snygg toffs och smink, toppen ju!

Ha en bra kväll sötisar!


Osminkad hela dagen


Hello sunshines, haft en bra dag ?.. Själv har jag sovit i skolan hela dagen och längtat efter att det ska bli fredag på riktigt, när jag slutade la jag och Matilde oss ute i solen och snackade massa skit med musik på, grymt härligt!

Har kört på osminkat hela dagen, riktigt skönt, dock trivs jag mycket bättre med smink, då ser jag snyggare ut också, hehe! Tänkte att jag ska ta en prommis snabbt, och sen fixa mig, ska ju ut ikväll.. Mer om det senare :)

 Jag just nu!.. Juste, sådär ser mitt hår ut helt ofixat, alltså inte plattat..

Sommartips


Snyggt hår i sommar?.. Det vill väl alla ha antar jag, så lite tips kommer komma då och då, bara för att det är alltid grymt att ha snyggt, långt och glänsade hår :)

Bomba hela håret med fukt, för när det är sol och varmt behöver håret fukt, så var noga med regelbundna inpackningar eller spraya ett leave-in balsam i håret efter duschen!

Håret behöver också solskydd, gå till närmsta butik och köp något med solskydd i till håret!

Solhatt blir hett i sommar, köp en som passar dig!


Sur?..


Fick låna Amandas data för att göra ett inlägg nu, kände att min inlägg imorse var inte så bra.. Och är på sämst humör, och blir alltid gladare av att blogga :)
Är sjukt sur, för att någon har kommenterat en bruds blogg som jag absolut inte vill ha någon kontakt med, så ska be henne om ip-numret och anmäla att dom har fejkat mig, yes! Eller kom NU och säg vem det var ; )

 Just nu..

Godmorgon babes! Kör på osminkat idag, så ...

Godmorgon babes! Kör på osminkat idag, så ska fixa mig när jag kommer hem senare idag, har riktigt roliga planer för kvällen.. :)


WeHeartIt


Träffade Freja


Tog precis en skön dusch, och smörjde in mig med en bodylotion som luktar sommar, så nu sitter jag och bloggar i min rosa mjukisdress, perfekt! Ska straxt fixa en chai latte och planera helgen lite, mys!

Träffade Freja när jag var ute, sprang allt vad jag orkade och så ropar hon på mig. Så gick vi jätte länge och snackade och allt, super mysigt, och vi planerade även att vi måste ses mer, vi har känt varandra i 6 år, grymt ju!
 Riktigt gammal bild på mig och Freja

Träääänaaa

Nu inför sommaren vill man ju gärna ha snygg kropp, beach 2011 ju! Så nu kör jag på träning, ska ut och springa och sen blir det situps, rumpövningar och plankan GOOOO :D

Home


Kom precis hem, och ska straxt byta om och städa lite, sen ut och träna, behöver verkligen det! Och senare väntar en lång skön dusch, lovely!

Dagen har i alla fall varit skön, med sol och allt. Jag och mina brudar drog ner till 7Eleven och köpte en varsinn cooler och snacka massa tjejsnack :)
Och sen blev det en massa snack inne också, sommarplaner, bloggar + hemliga grejer, sååå härligt!

 Tipsar verkligen cooler från 7Eleven, finns i vanilj och cappuccino smak,


Sol i Sthlm!


Godmorgon babes, sovit gott ?! Det har jag i alla fall, somnade på en gång efter förra inlägget, och sov lite för länge imorse!
Har fixat mig hela morgonen, kör på bulle och jätte lite mascara bara, och shorts, tröja och ett snyggt halsband, skönt ; ) + solbrillor på ute!
Så nu ska jag röra mig mot bussen, kommer ligga ute på ängen och plugga idag, skööönt!

 Sådär ser jag ut idag!






Regning dag på grönan


Hello babes, kom precis hem från grönan.. Hoppas ni haft en bra dag ? :)

Drog till grönan efter skolan och mötte Julia, Joel och Maria, vi drog direkt till Insane och skrek som fan! Och sen blev det dom vanliga, grymt mycket röj i popexpressen, tilt och flumm i radiobilarna!
Började ösregna också, och dum som jag är ställer jag mig mitt ute bland alla och ser skit glad ut och skriker, haha :) Riktigt grym dag, och älskar ösregn på grönan!

 I tilt
 Haha provade dom här sakerna, fick en publik bakom för vi skrek så mycket, och jag förlora efter typ 10 sekunder, haha : (
 Godis..

Påväg hem babes

Påväg hem babes


Nu jävlar blir det röj i popexpressen, GOOOO

img_3128 (MMS)

Nu jävlar blir det röj i popexpressen, GOOOO


Stockholms brud


Hello babes, har ni klarat dagen även fast det varit skola?.. Jag har i alla fall klarat mig!

Sitter på bussen påväg till stan nu i alla fall, ska möta bästavän, Joel och Maria, så drar vi oss mot grönan och ska röja där! Riktigt grymt, popexpressen, tilt och insane är mina favoriter där, så om ni leter efter mig på grönan, så leta där! Eller lyssna efter mitt skrik :)
Trodde att jag skulle hinna med lite shopping, men nej! Tar det i helgen istället!


Summer


Vet ni hur nice min sommar kommer bli ?! Det ska bli grymt verkligen, och den ska bli exakt så som jag har planerat, gud vad jag längtar!
Och i sommar, blir det ett helt år som jag och Julia vart bästisar, underbart!

Glida runt på stranden i feta solbrillor, snygg bikini och värsta glassen i handen, och en massa sköna människor runt omkring. Grönan hela tiden, shoppingen kommer bli på högsta nivå. Sena utekvällar, hemmafester, grillning på stranden, kryssning med bästavän, min blogg kommer växa,  shit vad jag längtar : D

Ska kanske göra håret mörkblont i sommar också, spännande!



In school

Godmorgon babes :) Gjorde ett inlägg imorse med bild, men var en massa saker i bakrunden som ni inte fick se hehe.. Kör på slarvig toffs, jeans och skön tjocktröja, och dollar örhängen, snyggt (;

Flytta?


Jag vill flytta bort från Stockholm, och vill testa något nytt! Jag älskar New York och Chicago, där har jag varit ett par gånger, och det är grymt där! Att gå med en god smoothie i handen, massa shopping påsar, och sen gå in i en ny affär och shoppa mer, underbart!
Tänk att följa mitt liv, brud från Stockholm som flyttar till New York, yäy ; )

Hmm?..


Länkbyte


Kika in den här sötnosens blogg :)
http://issble.blogg.se


Bikini


Tog precis en dusch och smörjde in mig med bodylotion, och drog på mig bikini ?! Ibland är jag knäpp, tänkte gå ut i solen men det var ju för kallt..
Så sitter med bikini, och lyssnar på musik, hehe kul :)


Från idag


När jag och Matilde tyckte vi hade vart duktiga nog för dagen, så hände allt det här.. Vi blev så sjukt flummiga, och sprang runt överallt, sköna brudar?.. ; )




Åttahundra grader


:)


Godmorgon sötisar... Har lite smått bråttom till skolan just nu, missade precis bussen och sådär! Men nu tänkte jag gå till bussen med musik i lurarna, super bra start på morgonen ju!

 Jag idag :)

Paket


Fick hem ett paket nyss, spännande?... Visar er imorgon vad det är i, kan ni gissa ? :)


Video's från idag




Sture P


Kom precis hem efter en riktigt grym dag, har träffat en massa trevligt folk, och haft det nice i stan! Även planerat resten av veckan med bästavän, mer senare..

Jag och bästavän drog i alla fall in till stan för att se Peter Nilsson ( Kissies lillebror ) han skulle sjunga sin grymma låt Sture P, haha jag älskar den! Så där stod vi mitt bland alla och skrek till hans låt, sjukt bra stämning!
Sen såg vi även Paow, och tog bild med henne, som ni kanske förstod i sms-inlägget. Är sjukt glad, och hon var super söt, men dock blev jag jätte ful på bilden, menmen!

 Kissie och Peter
 Jag Paow och Julia :D

Överlycklig, tog precis bild med Paow, en ...

Överlycklig, tog precis bild med Paow, en av mina förebilder. Fast är sjukt ledsen för att bilden blev så ful på mig, jaja visar när jag kommer hem :)


Mooot stan


Drog hemåt för att möta bästavän, och nu sitter vi på tåget och lyssnar på musik så alla hör, " när jag säger sture så säger ni plan, stureplan stureplan : D "
Vi ska in till stan i alla fall, och göra en rolig grej, träffa massa folk och sådär, sen kanske vi köper en latte och sätter oss i solen och snackar, mys!

Godmorgon babes


Godmorgon babes :)
Vaknade på ett grymt bra humör, även fast det är måndag idag, och det har fortsatt bra hela morgonen, känner att det kommer bli en riktigt bra dag idag! Har ju bestämt att jag ska sköta skolan och bloggen det här veckan, satsa framåt typ!

Puss!


Mys


Min kväll har varit super mysig, har lyssnat på jätte bra musik, så har världens bästa energie just nu! Och sen har jag pillrat lite med mina naglar, fixat med bloggen, och bara tagit det lugnt!
Nu ska jag sätta på en film och sen förbereda mig för en ny vecka, ser fram emot den, ska sköta skolan, shoppa massor, och grönan : D


Mina naglar


Har suttit och fixat lite med mina naglar, och blev Fransk Manikyr med lite stenar, sjukt fräscht! Vet att det ser lite kladdigt ut osv, men det har inte torkat än!


Hugo Rosas


Jag älskar låten, så skön!


Duktig tjej


Eftersom det är skitnice väder ute, så drog jag med min syster ut på en powerwalk i 45 minuter, så skönt, och sen sprang jag en stund efter det också! Dunkade värsta tecno, planerade lite saker med min syster och sådär, super mysigt :)
Och nu när jag kom hem så gjorde jag lite situps och sådär! Känner mig grymt duktig, visst borde jag få en ben & jerry glass nu ?..
 
Nice väder ?!

Men nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch, hårinpackning, skrubba och peela kroppen, raka benen osv!




Go Blondinbella!


Min förebild : D


: D


Godmorgon babes :)

Vaknade av att min mobil började ringa, big brother låten ju! Så vaknade på ett grymt bra humör, och märkte sen att jag har världens träningsvärk i magen, och tränat har jag dock inte gjort. Men skrattade mycket gjorde jag igår, så där kom träningsvärken, hehe : D
Nu tänkte jag dra mig ut i solen lite, med solbrillor på och käka en god frukost, nice eller?!


Juliah ♥ Julia


Drog ut och mötte bästavän och vi gick runt överallt och snackade, lyssnade på musik och några killar raggade på oss för att vi börjde dansa när dom spelade så hög tecno musik i bilen, hah :)
Vi satte oss också vid något dagis, flummade, och dansade runt som två galningar, och det slutade med att jag låg mitt på vägen och dog av garv, haha..

 Bästavän och jag
 Stor hand typ?.. Egobild blev det mitt i allt i alla fall :)


Bilder från Grönan

 Skrattattack!
 Matilde och Jag
 Hah, vad hände här?..

G r ö n a l u n d


Springer runt på grönan just nu med rosa solbrillor, shorts och magtröja, och är super hyper, livet leker! Är med en massa roliga folk, snart spökhuset kanske, om jag vågar ?.. ; )

 Hjäälp..

Njaa, tror det blir röja massa i popexpressen, eller skrika bort rösten i Insane, haha!

Vill du ligga med mig då


Mot grönan


Är sjukt taggad nu, så ska springa iväg till bussen och sen blir det grönan, möter en massa roliga folk där också! Är verkligen beroende av grönan, har redan börjat planera nästa helg med bästavän och då blir det grönan igen, haha :)


Facelook

 Sådär ser jag ut idag, dock har jag bytt om till en rosa snygg tröja istället! Så blir snygga korta shorts, rosa topp och skinnjacka på det + rosa solbrillor, snyggt :)

Härlig morgon


Vaknade av att solen sken in i mitt rum, så skönt! Så klev upp ur sängen och drog på mig shorts och linne, och sen blev det en powerwalk i solen, duktigt!
När jag kom hem igen hade mormor gjort en super god frukost till mig, så nu tror jag att jag är mätt hela dagen *haha*  Låg på gräsmattan efter det och solade lite, super! Riktigt bra start på dagen :)



Ny dag, med nya möjligheter


Sov gott världens bästa läsare :)

Wallander


Satt precis i sängen och kollade på Wallander, helt ensam, käkade lite jordgubbar också. Nu när sommaren är påväg, äter jag jordgubbar hela tiden, så grymt gott och somrigt!
Men nu kommer jag inte kunna sova för att jag såg Wallander, sjukt läskigt ju ?! Låg under täcket, och tjuvkikade lite bara, hehe : D

 Hah, typ sådär såg de ut..

Ibland älskar jag iPhone


Älskar när jag hittar en massa snygga skal till min iPhone, min bästavän typ?.. Skickar över 100 sms per dag, och sms-bloggar, ringer väldigt mycket och allt!
Några tjejer ( bloggläsare ) hade sett mig på grönan några gånger på en dag alltså gått förbi mig, och dom sa såhär " varje gång vi gick förbi dig så snackade du i telefon hehe :)"

Och då eftersom jag använder min mobil så mycket, så behöver jag en massa snygga skal, älskar skal : D


 Snygga eller hur ?! Vet att det står iphone4 nånting på en, men det är ett " fodral " till en 3GS som jag har

Sååå glad


Har haft det grymt idag med Matilde, och verkligen varit super glad! Direkt efter skolan så drog vi till ett ställe och träffade en kille, så satt vi och snackade ute i solen i några timmar och sådär, super härligt! Var lite svårt att åka därifrån sen, hehe :)
Sen blev det en snabb sväng till centrum, lite shopping blev DET, hjälpte Matilde att hitta en skitsnygg magtröja. Älska magtröjor : D

 Från idag, haha vi böt om inne på toan i skolan, till min snygga magtröja!


Med Matilde


Hjälper Matilde att shoppa lite, älskar att hjälpa andra med det! Dock väntar jag lite med min sommarshopping tror jag, väntar tills det är skit varmt och jag kan gå i shorts och magtröja och en latte i handen, typ en vecka till :)
Snart ska vi åka till ett ställe och träffa en kompis, grymt!

 Jag och min Matilde : D

En sånhär måste jag ha!



En såndär ska jag beställa hem senare idag, grymt smart eller hur ?! Som en galje, fast man har smycken på den! Behöver verkligen en sånhär, har ingenstans att ha alla mina smycken, och alltså kan jag ju inte köpa nya! Men när jag fixat hem en sånhär, kan jag köpa massa nya smycken, happy : D Smycken kan göra en halv tråkig outfit, skitsnygg!

Finns på http://juveliasmycken.se

Såhär ser jag ut idag

 Sådär ser jag ut idag, lite cool bild eller hur ?! Kör på en randig magtröja, ett långt halsband och mjukisar, är på det humöret idag!
Så nu måste jag springa iväg till skolan, känner på mig att dagen blir grym : D

:)


Tänkte gå och lägga mig nu, ska lyssna lite på musik, har en del planer med Matilde inför det, och självklart kommer det komma upp i bloggen om ett par månader, håll utik!
Och sen blir det att sova, jag behöver min skönhetssömn som jag alltid tjatar om :)

 Sovkläder, thih!


Beroende av grönan


Kom precis hem efter en grym dag, käkade lite jordgubbar när jag kom hem också, somrigt eller hur ?!

Drog i alla fall till grönan idag, riktigt grymt! Jag och Natalie flummade runt som bara den, och skrek bort rösterna igen *suck* och käkade en massa klubbor, gratis klubbor till oss : D Tvingade även upp Natalie i tilt, stolt över det, och det blev massa röj i popexpressen när Big Brother låten kom, yäy!

 Natalie och Jag
 Köpte en cooler påväg hem, så gott!

Gröööönaaaan


Vi drog till grönan, hur grymt ? Så nu blir det att RÖÖÖJAAA


Det här blir grymt


Sitter i skolan och har det segt, ska ha PH samtal senare också! Får se hur det går, eftersom jag inte gjort nånting på flera veckor! Men när solen kommer är det så svårt, lägger mig hellre i solen och chillar med alla sköna människor, dunkar musik och sådär! Sköt skolan babes, det är bäst så!

Drar med Natalie till stan senare, och vi ska göra en grym grej, läängtar! Så dagen blir grym verkligen, vart tror ni vi ska ?! Uppdaterar med det senare idag ; )

 Snygga brudar mitt i stan, hehe! Hälsa om ni ser oss!

Hiss


Glad energie!

Hur grymt är inte det ?! Älskar folk som sprider glad energie, och lämnar dom som bara sprider skit energie hela tiden, för sånt orkar inte jag lägga tid på!
Varför gå runt och klaga på sig själv hela tiden, sånt är bara jobbigt för dom runt omkring! Var glad, se glad ut, sprid positiv engergie, HISS till det :)




Biild


Godmorgon sötisar, har ni haft en bra morgon ?! Jag har varit vaken sen 6 och fixat mig, så grymt! Älskar att vara tjej och få hålla på med smink, hår osv : D
Fick en idolbild på morgonen också, blir super glad när ni skickar sånt! Ni kan skicka det till [email protected] och där kan ni även chatta med mig, och maila, ni bestämmer!

 
Tack :D

Sleep


Gick ut på en prommis med Miio, och dunkade Big Broters låt, så grym och jag blir överdrivet glad av den! Men nu ska jag hoppa ner i sängen och sova, roliga saker händer imorgon!
PUUUSSS

Hah tack..


Tänkte kolla min blogg-mail för att se om jag fått någon idolbild, och det hade jag, super kul ju! Fast dock var det inte sån jag tänkte mig i alla fall, men fick ett gott skratt på köpet, ibland är ju folk för roliga :)


Jag älskar sånhär musik


 

Visste ni att jag älskar svenska låtar ? Älskar svenk hiphop/rap, så grymt! Och sen tecno, rnb, go :D


Glad tjej!


Kom hem från skolan för ett tag sen, drog direkt på mig shorts och en halv magtröja, ut i solen blev det sen! Måste ju passa på när det är sol, eller hur ?! :)
Så gick en snabb prommis, och sen tog jag lite bilder, dunkade musik ute på altanen och bara njöt av solen, smsade gjorde jag också, så mysigt!


Weheartit


Från Ginatricot

 Snyggt linne eller hur ?! Tror jag ska köpa det där, så det får bo i min garderob! Liksom sjukt snyggt, med det där linnet, jeansshorts, och söta vita ballerina skor : D

Babes


Godmorgon babes, allt bra med er idag ?!

Själv vaknade jag på världens bästa humör, och det har fortsatt bra hela morgonen, grymt eller hur ?! Så har varit en vanlig morgon, dunka musik, äta super god frukost, fixa mig och nu blogga, underbart!
Så nu är jag redo för en ny dag, och idag är det Onsdag, vilket betyder snart fredag, plaaaner! Planerna för dagen får jag se, planerar dom under dagen!

 Jag idag :)


Natti


Har myst hela kvällen framför en riktigt tjejfilm i min mysiga onepiece, har även peelat ansiktet och haft en ansiktsmask på, super fräscht! Så nu är jag redo för en dag imorgon också.
Tänkte lägga mig nu i alla fall, skönhetssömn som jag alltid tjatar om, puss babes :)


Shoppingen

 Jeansshorts från H&M
 Söta örhänngen från H&M
 Hah, slarvig bild typ, har inte satt på mig tröjan ordentligt ens, haha! Aja skitsnygg i verkligheten, visar bättre bilder sen, från H&M
 Magtröja från H&M

Staaan


Kom precis hem från en sjukt mysig dag i stan med finaste Matilde! Stan är mitt nya hem, men självklart är jag en stockholms brud :)
Mötte Matilde och vi gick till ett mysigt fik och tog varsinn jätte god chailatte och satte oss och snackade i några timmar, tjejtid ni vet, underbart! Och sen blev det lite shopping för min del, happy! Visar er senare

 Chailatte
 I provrummet

Drar till stan nu

 Sådär ser jag ut, nu drar jag till stan för att shoppa, grymt ;D

Happy


Godmorgon sunshines..

Jag vaknade för några minuter sen av att Matilde smsade mig, så nu är vaken och sitter i sängen och bloggar, perfekt ?.. Yes ; )
Nu blir det att gå ner och fixa någon god frukost, och sen fixa mig och dra mig mot stan och möta Matilde, kommer bli en riktigt tjejdag med lite shopping osv, grymt ju : D

 Jag just nu, hehe!

Sleep


Nu blir det sängen, så skönt! Vaknar upp imorgon, pigg go och glad, räkna med bloggning, allting går grymt bra just nu :D

Fest i hela huset ;)


Mys


Drog precis på mig min söta Bambi tröja, älskar den! Så nu ska jag gå ner och ta något gott att äta, och planera lite saker, morgondagen, saker ang bloggen, osv! Och ska ta en dusch sen och testa min nya bodylotion :)

 Kvälls outfit..


Juliah & Matilde today!


Drog ju med Matilde hem efter skolan, och så skjussade Matilde mig på cykeln, och herregud, alla i täby hörde nog hur jag skrek, inte säkert att åka med den bruden alltså!
Vi köpte lite godis i alla fall och drog till en brygga och satte oss där, så mysigt! Ringde en massa folk, planerade mer av helgen, snackade grymt mycket tjejsnack, underbart ; )

 Matilde och Jag

Sitter ute på en brygga med finaste Matild...

Sitter ute på en brygga med finaste Matilde, massor med tjejsnack :)


Felsms.com


Måste tipsa om en grymt rolig sida " felsms " heter den, och där är den en massa som lägger upp när dom skickat till fel person. Kan va allt från chefen, till killen, om sex, grymt underhållande ; )

 Klicka på bilden

Måndag morgon


Godmorgon sunshines! Härligt morgon har det varit, även fast det är Måndag.. Det är bara 4 dagar kvar tills fredag ju, grymma planer har jag då :) Men skulle inte göra nånting om det var lite sol just nu..

Har fixat mig och dunkat musik hela morgonen, så grymt! Måste ha musik på morgonen så jag blir glad, glad musik gör min dag typ, testa sätta på vääärsta dunk musiken när ni är deppiga, då blir ni glada på en gång och börjar dansa galet, i alla fall jag ; )

 Sådär ser jag ut idag, toffs, tjocktröja från Bikbok, sen har jag vanliga svarta tights också :D

Ha en bra dag sötisar!

Ny vecka imorgon


Ny vecka imorgon, har en massa planer, helgen är redan planerad och allt, grymt ?.. Yes : D Ska sköta skolan, försöka shoppa ( behöver verkligen det, brist på kläder..) och sen ha grymt kul!


Give me everything


Mitt hår


Har fått tusen frågor ang. mitt hår, eftersom det väckt väldigt snabbt osv! Kul att ni tycker att mitt hår är snyggt, blir super glad! Är ganska nöjd med det själv faktist!

Dom flesta frågar om mina tips funkar, och om jag använder dom! Och ja, jag skriver tipsen på bloggen för att ni ska kunna göra som jag, så jag gör alla tips jag skriver.
Om ni vill få fram alla tips, så klicka er in på kategorien " tips for you " eller klicka HÄR för att komma dit, skriver snabbt några få tips nu!

Toffs/bulle så ofta som det går, undvik att platta/locka/föna!

Låt håret självtorka, och gnugga inte runt med handduken i håret efter duschen, krama hur håret försiktigt!

Sov med flätor är alltid bra!

Hårinpackning 1-2 gånger i veckan, lägg ner pengar på en bra hårinpackning, tro mig, det är skitbra!

Tvätta inte håret för ofta!

Köp toffsar utan metall grej på!







Länkbyte


Kika in på den här grymma bloggen, söt tjej som skriver om mode, skvaller + allt annat som är intressant!
http://theregoesmylife.blogg.se/
Klicka på bilden eller på länken!


Sjukhuset nu


Drog precis på mig min mjukisdress, och ska snart gå och käka lite frukost! Och sen ska jag åka till mamma som fortfarande ligger på sjukhuset. Fick en fråga om hur hon mår nu, och hon mår skit, hon har börjat med cellgifter och allt nu! Men det finns positiva saker, det hjälper ju henne att överleva! Tänker på det hela tiden!

Så nu drar jag iväg i min rosa mjukisdress, osminkad + så blir det nog solbrillor på mitt i rengnet, hehe ; )

 
Bild från igår

20 år


Godmorgon raringar, hur har eran morgon varit ? :)

Min morgon har varit super i alla fall, blev väckt av min låtsaspappa, och sen direkt ner till köket och fixa med presenter och allting! För idag fyller min syster år, grattis världens bästa syster!
Så vi har ätigt tårta hela kvällen, öppnat presenter och haft det mysigt, min syster fick bland annat en mulberry väska, så snygg : D




Trött tjej


Har sett på Eurovision hela kvällen, dock tycker jag helt klart att Sverige skulle vunnit, men tyvär blev det inte så! Tror att det skulle gått mycket bättre för Danny än vad det gick för Eric!

Men i alla fall..
Är sjukt trött och sliten, efter att ha röjt på grönan hela dagen! Så nu blir det sängen, måste få min skönhetssömn, så skönt! Och imorgon svarar jag på frågor ang. mitt hår, långt hår osv!

 Bild från tidigare idag!

Puss godnatt!
 

Beroende av grönan


Hello babes, haft en bra dag ?.. Min dag har varit grym!

Mötte upp Matilde och Natalie inne i stan, och vi drog till grönan och röjde en massa + träffade Atosa där och några fler. Grönan är typ mitt nya hem, har ni märkt det ? ; )
Vi åkte en massa saker, flummade runt och hade det skitnice! Kom fram ett spöke från spökhuset och skrämde mig och Matilde, jag dog nästan, så sjukt rädd för spöken, haha!

 Påväg till grönan
 Den bjuder jag på, man kan inte vara snygg precis när Fritt Fall åkt ner, hehe!
 Kärlek till grönan!


Är påväg hem från grönan nu, uppdate komme...

Är påväg hem från grönan nu, uppdate kommer när jag är hemma


img_0097 (MMS)


Duuunk


Outfit

 Sådär ser jag ut idag, magtröja från bikbok som visar hela sidan av bh'n, skitsnygg! Och tajta jeans från JC ; )

Nu drar jag iväg och möter Matilde, vi ska hitta på något kul!

Sunshines


Godmorgon sunshines 

Vaknade för en stund sen, hur skönt som helst att sova ut. Och vaknade på världens bästa humör, en glad tjej idag, grymt ju!
Och solen lyser, det är varmt, och helg, kan det bli bättre ? : D

Planerna för dagen är inte riktigt klara, blir kanske att ha en skön hemma dag ?.. Ska gå och fixa en smoothie nu, och fortsätta tänka på planerna!

 Morgon outfit..

Klänning till skolavslutning

 Hmm?.. Vilken är snyggast ? : D Jag tror faktist jag beställer hem alla 4a, kan ju alltid använda dom till andra tillfällen, älskar söta klänningar.
Ska in i min garderob på en gång, lovely!

Tjejfilm


Jag älskar att krypa ner i sängen, under täcket, med massa godis, cola, chips osv, och se en riktigt tjej film mitt i natten, då är min kväll gjort typ..
Och Wild Child är en av mina favvo filmer, riktigt tjejig, smink, shopping, killar + mer, grymt bra :D


Taaack


http://melikemoah.blogg.se


Idolbildet/Fanvideo/maila/chatta med mig - [email protected]



Grymt


Kom precis hem efter en grym dag, drog med Matilde hem ett tag, fixade lite med våra guldkort, snackade tjejsnack + bloggsnack, blir lite planer osv med bloggen, mer om det senare!
Sen drog vi oss mot täby och mötte Calle och Arvin, gick runt och snackade, småshoppade lite, tog världens godaste milkshake från " Ben & Jerry" + planerade helgen lite :D

 Provrummet, haha
 Underbart gott
 Busiga tjejer..

Går runt och kollar i massa affärer med Ma...

img_8625 (MMS)

Går runt och kollar i massa affärer med Matilde, super härligt ;)


This is good..


Kolla dom här snygga topparna ? Finns på HM'S hemsida för bara 39.50 kr, sålänge laget räcker! Fyyynda :D

My look


Godmorgon babes!

Min morgon har varit super bra, gick upp extra tidigt för att kunna sega lite, kunna läsa massa bloggar och bara ta det lugnt, hur skönt som helst!
Fredag idag, men dock är planerna inte helt klara, vet bara vilka jag ska träffa och så, mer om det senare!


SSS tröja - Köpt på Sandhamn, men finns i Gamla Stan
Jeans - JC

: )

Ska ner till köket och göra en sallad och sen fundera ut mina planer för kvällen


Blev en snabb sväng till centrum


Jag och min syster tog moppen till centrum en sväng, älska att det finns moppar, då slipper man gå och allt, och sen så har vi värsta paryty när vi åker moppe ;)
Va osminkad också, men det funkar alltid! Med söta rosa shorts, vitt linne, och feta solbrillor så ser ingen att jag är osminkad ju!

Köpte i alla fall en bodylotion, och sen vann jag 100 kronor på trisslotter, grymt, yes :D


Tips mot mensvärk


Annorlunda sak att tipsa om kanske ?.. Men tycker det behövs för det finns för lite bloggar med tips om allting, men jag tipsar ju om det mesta, så yes, bra blogg typ :D
Tips är inte bara smink, hår, naglar osv, utan massa mer smarta ideer!


- Värm vetekudde eller likande i mikron, och lägg den sen på magen. Att ha något varmt är alltid skönt, det kan göra att smärtan försvinner lite.

- Bästa tabletterna är " Pronaxen " dom funkar direkt, och håller skit länge, min drog när jag har mensvärk typ.

- Ut och gå ett litet tag.. Brukar funka för mig

- Drick mycket vatten, det kan lindra smärtan lite, och så är det bra för hyn, naglar, hår osv ;)

- Ät choklad och gosa ner dig i soffan med en bra film!



Haha vad har jag hållt på med ?..


Hittade den här under min säng, hmm?.. ;)


Sommarlåt


Det här blit hett i sommar ;)


Godmorgon babes


Vaknade för ett tag sen, och gick ner och fick frukost serverad, hur nice ? ;) Så satte mig i soffan och käkade frukost, och lekte lite med Miio.
Kollade på barnprogram också, haha gör alltid det när jag är hemma och är " sjuk " :D

Nu sitter jag i mina söta shorts, och vanligt linne, dunkar på musik och bara tar det lugnt! Tror jag ska ut på en prommis i det fina vädret, måste ju passa på :D


Godnatt


Ska krypa ner i sängen nu, och försöka sova. Imorgon får vi se hur det blir, tror jag stannar hemma och bara tar det lugnt + bloggar massa, behöver det!
Så godnatt babes, vakna upp imorgon med humöret på topp, det är riktigt bra ;)

Självförtroende



Hej sötnos, gud vad glad jag blir :D Jag skriver mycket om mitt självförtroende för att ni läsare ( som inte har så bra självförtroende, ska få lite bättre )
Hur jag fick mitt självförtroende.. Jag har alltid haft sämst självförtroende, vart hon som stått och kollat ner i marken, tryckt ner mig själv hela tiden osv. Men sen helt plötsligt en dag kände jag att nu jävlar räcker det, jag ska också kunna må bra, och insidan räknas mer än utsidan! Det går inte bara ut på att vara snygg, smalast osv!

Har några tips till er, kör fortfarande dom här ofta, och det funkar!

Ställ dig framför spegeln, och säg att Jag är snygg, jag duger som jag är, ( och mena det ) det hjälper super mycket :D

Köp
lite nytt smink, lite nya kläder osv, som en omstart typ! Och sen kör positivt rakt igenom!

Och såfort du ser någon som du tycker är snyggare än dej, ta bort tanken direkt, och tänk på att du är snygg och på allt bra du gör :D Alla är ju olika liksom!

Säg inte " åh vad tjock jag är, jag är ful" osv, för det ger dålig energie och det trycker bara ner än själv till botten!


Boys!



Shopping lista till sommaren...


- Många magtröjor osv, så grymt snyggt ;)

- Ljusa snygga jeans med hål i + vanliga jeans

- Slitna jeansshorts + mjukisshorts

- Massa nya parfymer, älskar parfymer :D

- Många söta ballerinaskor, några fler converse och vanliga enkla skor, behövs alltid!

- Tuuuuusen armband, halsband, örhängen, och piercing,  ( mer om det senare babes ;) )

- Halvtjocka tröjor till grillkvällar :D

- Vääääääskor

+ MASSA MER, LOVE SHOPPING




Duschen nu


Tänkte hoppa in i duschen nu, så grymt skönt! Kalldusch typ ? ;)


Legat ute


Har legat ute ett tag, älskar det! Smsat, käkat glass, börjat läsa en bok osv, måste läsa den till skolan. Har bestämt mig, att jag ska aldrig skolka igen som jag ofta gör, jag ska verkligen skärpa mig, för jag vill ha en bra framtid, även fast jag ska bli känd bloggerska :D

Nu ska jag ut i solen igen, ska ut på en snabb prommis ;) Och dunka musik i mina hörlurar, bara för jag blir på ett grymt humör av det babes!

 Legat och solat i det, så kan lika gärna ha det på prommisen också ;)


Drog hem


Drog hem från skolan runt klockan 1, orkade inte vara kvar längre! Har världens mensverk, livet är sjukt jobbigt just nu, så åkte hemåt.
Och så mötte min syster mig påvägen och vi åkte och köpa godis, glass, tidning osv åt mig, så gulligt :D

Så direkt när jag kom hem la jag mig i solen och käkade glass,godis, läsk, lyssnade på musik osv, super mysigt faktist! Solen skiner ju som bara den, älskar vädret ;)




Haters


Love your haters.
They are your biggest fans
Why?
Because they keep on wasting time just to watch your every wrong move



Jumpsuit


Dom här snyggingarna ska jag beställa hem, älskar dom :D Tycker det ser sjukt snyggt ut, liksom fräscht och somrigt, love ;)

 Kommer passa mig perfekt ;)

Hah är jag verkligen såhär blond ?.. ;)

IQ-test hur iQ befriad är du?
Har du...

(x) ...sprayat hårspray i ögat?
(x) ...trasslat in ditt hår i hårborsten?
(x) ...gått in i en lyktstolpe?
(x) ...fått tuggummi i håret?
(x) ...fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
(x) ...slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?.
(x) ...missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?
(x) ...trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?
(x) ..tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärtom?
(x) ...slagit dig på fingret med en hammare?
(x) ...råkat trycka på stängav-knappen på datorn?
(x) ...snubblat på en fotboll?
(x) ...gett kattmat till din hund?
(x) ...kallat en lärare för mamma eller pappa?
() ...stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?
(x) ...fått IG på mer än fem prov i rad?
(x) ...sprungit på ett litet barn?
(x) ...gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?
(x) ...tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?
(x) ...frågat vart din mobil är när du håller den i handen?


Goodmorgon


Godmorgon sunshines :D

Vaknade på rätt sida idag igen, och morgonen har varit toppen! Dock så har jag ont överallt just nu, så får se när jag kommer iväg till skolan, dit måste jag åka i alla fall. Jag tycker faktist att man ska sköta skolan bra, det är liksom ens framtid typ :D

Händer inte så mycket idag, kommer ha mensverk hela dagen, säkert surig också *hehe* :( Fast ganska blir glad eftersom det är sol, har shorts på mig idag också, grymt skönt ;)


Sängen


 Gulligt täcke jag har eller hur?.. Fast gillar det rosa prinsess täcet bäst, hehe ;)
Nu ska jag sova i alla fall, skönhetssömn!

Shorts


Sommaren är påväg ju, eller ja den är redan här, över 20 grader varmt varje dag nu ju, underbart ;)

Så börjar bli dags för att köpa en massa shorts, men dock verkar det vara inne med långa och höga shorts i sommar, och det är en fet diss enligt mig!
Shorts ska vara korta, slitna, och snygga, lovely ;)
 Dom här ska in i min garderob. Ska vika upp dom lite, göra dom slitna osv, grymt ju!

Svar på era frågor




Min bikini kommer fråm BikBok, älskar färgen på den ;)




När man ska köpa sitt guldkort åker man bara till GrönaLund, går ner till biljettluckorna nere vid vattnet, tar en kölapp. Och sen när man kommer fram så betalar man osv, sen berättar dom hur man ska göra, men ska registrera det hemma osv! Och föräldrarna behöver inte vara med :D






Jag är 1,73 cm lång, och väger mellan 49-50 kilo, jag är också lite underviktig, men det är inget som syns eller så!
Hur man går upp i vikt, ingenaning faktist! Men tränar man, äter rätt ( och såklart massa onyttigt för det är gott ;) ) så får man en bra och tränad kropp!


Sol och bad


Har varit med bästavän hela dagen nu, sjukt kul! Först drog vi till en brygga, satte på oss bikini och allt, och la oss och solade ett tag, dunkade sommarmusik, snackade världens sommarplaner ;)
Och så badade vi också, grymt kallt, men det passade perfekt till det här varma vädret!

Sen drog vi hem till mig, käkade pastasallad ute i solen och bara njöt av vädret, och så tog vi en sväng med Miio också, duktiga tjejer ;)

 Jag vet att min mage är lite benig när jag ligger ner, men tro mig, min mage är sjukt snygg när jag står upp ;)
 Muuuusic
 Middag ;)

Hello babes Sitter ute i solen med bästavä...

Hello babes Sitter ute i solen med bästavän och snackar massor, super mysigt ;)


Drar och badar med bästavän nu


Sommar ju


Kom precis hem från skolan, messade bästavän på en gång och frågade om vi kunde dra och bada, och så blir det ;) Så hon kommer hit straxt, och så drar vi och badar, hur mysigt som helst!

Dagen har varit skön i alla fall, suttit ute hela dagen i gräset med Matilde och snackat en massa, lyssnat på riktigt bra sommarmusik och bara haft det nice! Älskar när det kommer en massa sommarlåtar, och man bara kan ligga i gräset och sola och lyssna på musik, love :D
Kom fram en massa småbarn och snackade med oss också, så söta, dom tyckte att vi borde styra deras dagis, haha det hade blivit crazy ;)


Old..


Fick en kommentar där det var en fråga om jag kunde visa en bild då jag var som smalast förra året, under tiden jag mådde sämst!
Och ja, där ser ni hur det såg ut. Ben ben ben, bara ben, usch inte snyggt :( Bilen är i sämst kvalite, men visst ser man ?!

Har lagt på mig några kilo nu, trivs med min kropp :D


Happy


Godmorgon babes :D Vaknade med världens bästa humör, typ dansade upp ur sängen, började sjunga på direkten, ringde en massa folk, gick ner och fixade en super god frukost, och sen upp på mitt tjejiga rum och börja fixa mig med musiken på högsta, nice eller hur ?! :D

Idag är det skola som gäller för mig, får se hur det blir med allt som ska göras *blink* Vill helst hålla på och fixa med min nya kamera och så ju, behöver installera lite program på kameran och på datorn, sen blir den asgrym. Min kamera e så liten, söt och rosa ;)

 Outfit för idag!

Sängen väntar..


Har fixat en massa saker ikväll, och nu väntar sängen! Fixade precis språket osv på min nya kamera, snacka om att jag är glad över den! Imorgon blir det massa egobilder *hihi* :D
Nu blir det sängen i alla fall, behöver min skönhetssömn!


Rewind




Sooool


Eftersom vädret är grymt idag, så drog jag på mig shorts och en tröja, och gick ut på en långprommis, hur skönt är inte det ?! :D
Så har bränt bort massa kalorier, dunkat musiken, smsat massor, och bara njutit av solen, älskar vädret! Blir på sjukt bra humör av det här vädret, älskar Stockholm på sommaren ;)

Har hunnit äta en super god och fräsch pastasallad också, somrigt!

 

Nyyyy kamera bitches!


Efter skolan kom Roger och hämtade mig, så drog vi direkt till OnOff, och skulle kolla på en ny kamera. En knapp på min andra kamera glappade lite, så det var helt enkelt dags för en ny ;) Har ju haft min gamla i ett år!
Så stod där inne ett tag, men hittade sen en supersöt rosa kamera, som dessutom är bättre än min gamla, kul eller hur ?! :D Och sen en ny " väska " till kameran, och en ny iphone laddare, har kommit ut nya mycket snyggare, love ;)

 Min nya kamera, sååå snygg :D

Min historia..


Livet är tufft, och det går ut på att behöva kämpa hela tiden, ge och ta, kämpa, gråta, må bra, ha sjukt kul i livet, osv! Livet är inte lätt att leva, men hur har min historia varit ?

Jag har haft det sjukt svårt, det har liksom kommit och gått allting. Men jag kan faktist må bra, och självklart mår jag skit ibland, i perioder, som just nu.
Men tänkte berätta min historia, så ni vet att även om livet varit hemskt, kan man må bra!

Allting började för några år sen, då min syster dog i en bilolycka, och jag och hon var riktigt nära. Men jag var ändå liten, liksom jag gick vidare, men det var tufft det också.
Och för två år sen, dog min pappa, och det blev en katastrof. Min pappa var alkoholist, och det kändes som mitt fel, men självklart vart det inte mitt fel. Och när han dog, sjönk jag ner till botten, och allting blev helt svart. Jag började må jätte dåligt igen, jag slutade äta, fick en slags ätstörning, grät hela tiden, och jag gjorde aldrig nånting. Men jag kämpade mig igenom det, det tog ett tag, men jag klarade det, och jag är stolt faktist!
Jag saknar både min pappa och syster sjukt mycket, jag gråter ofta, jag mår dåligt då och då, men det är såhär mitt liv ser ut, jag saknar dom, men jag vet att dom ser mig, och jag kämpar för deras skull!

Och nu, min mamma har fått cancer ( det fick vi reda på för ca.2 månader sen). Hon har opererat bort en massa saker, och nu väntar cellgift behandlingr i 5 månader. Och det här är sjukt jobbigt för mig, så fort jag tänker på det så bryter jag ihop, tårarna bara sprutar på en gång.
För jag är så jävla rädd, så rädd för att förlora min egen mamma. Då faller jag tillbaka till skiten igen, dom stora djupa mörka hålen, och då förstår jag inte ens meningen längre.

Men jag måste vara stark, jag kan inte gå och må dåligt, sluta äta, skära mig osv, sånt hjälper inte! Det är såklart tillåtet att vara ledsen, men jag måste också vara otroligt stark!
Jag har lärt mig genom allt, jag tar saker ganska bra nu, jag klarar mig igenom situationer som jag aldrig trott att jag skulle kunna klara, men jag har klarat det! Jag kan kämpa mig igenom livet helt ENSAM om det skulle behövas, för livet har man fått för att leva.




Test

Test


Vinnaren av Dagens Blogg

http://pinsamast.blogg.se/


Fett skönt


Tog en lång dusch, hur skönt som helst! Hade håret i en skit snygg bulle också, haha det blir aldrig bra när jag ska fixa det till skolan, men innan duschen blir det alltid bra *suck* vilka problem jag har ;)
Nu är jag super fräsch i alla fall, nyrakade ben osv, och har smörjt in mig med världens bästa bodylotion, fett skönt ju!

Nu blir det att käka middag, mysa i mjukiskläder och fixa på mitt tjejiga rum :D

 Just nu :D

Älskar


Kom precis hem efter en riktigt grym dag, kan säga att det tog ett tag från tåget, sprungit runt hela veckan, sovit 6 timmar på 2 nätter, herregud, + så har jag ju röjt massor på GRÖNAN :D

Haft det grymt kul idag i alla fall, började med att jag och Julia åkte massa, skrek sönder min röst på en gång, så sen blev det omöjligt att skrika *starkas mig* :( Sen träffade vi Matilde och Natalie, och sen Oskar och Albin ( tror jag dom hette, dom var tvillingar i alla fall ;) )
Så vi drog runt en massa, åkte allt och hade det nice! Jag och Julia trängde oss igenom en 3 timmars kö till Twister, vi ställde oss med några killar och stod i 2 minuter istället, grymt ju :D

 
Ego på tåget..
 * PAPPA VAFAN KÖN ÄR FÖR LÅNG JU, BLIR LEDSEN* säger Matilde i tele, haha ;)
 Fritt Fall is the shit ;)

Vi har det grymt


Vi har det riktigt grymt på grönan, vilken tur att jag bor i stockholm så jag kan dra förbi grönan när jag vill, och träffa alla, grymt ju ;)
Börjar känna lite i halsen, har tappat rösten osv, så låter som en kille som kommit i målbrottet, aja tur att man ser att jag är tjej i alla fall! Tycker man ska skrika skiten ur sig faktist, mycket roligare då :D

Nu ska vi fortsätta röja och ha det bääääst!


Dagens Blogg

Drar vinnaren senare idag, bara att skriva " Jag är med " GOOOO :D


Grööönan nu


Nu har vi precis fixat oss, dunkat musiken på högsta och allt, humöret är på topp ju :D Blir en dag på grönan igen, super kul, men idag blir det speciellt *hemliga planer* ;)
VAD GÖR VI ?! NU KÖR VI

 
Sådär ser jag ut idag då, solbrillor, magtröjor och jeans ;)

Lite bråttom


Godmorgon raringar :D

Vi vaknade en hel timme för sent, och fick super bråttom, så vi flög upp ur sängarna och sprang ner och fixade en super god frukost, och sen tvättade ansiktet och grejer! Så nu är vi mätta och fräscha, och ska straxt börja fixa oss ;)

Igår somnade vi aldrig, låt uppe till 4 och snackade i tele, min mobil bombades med sms/samtal om jag kommer till grönan idag igen, och självklart gör jag det, haha ;)
Jag och bästavän blåste upp kondomer igår också, *gossedjur*


Natti Natti


Nu har vi precis fixat en massa saker, och har satt på mig mina sovshorts med söta hjärtan på, thihi ;) Och bästavän fixade en fläta på mig!
Nu behöver vi sömn, eftersom vi ska upp om 5 timmar igen *suck*

Nyduschade brudar


Vi tog en snabb dusch med hårinpackning och allt, hur skönt som helst! Så nu är jag riktigt ren och fräsch igen, kände mig lite ofräsch efter att ha sprungit runt på grönan i 10 timmar liksom ?! ;) Har fått några kommentarer om att några såg mig, grymt kul! Kom gärna fram och säg hej eller ta bild med mig eller så, jag bits inte!

Nu sitter jag och myser i min onepiece, och bloggar, hur nice är inte det ?! ;)


Så sjukt kul dag


Kom precis hem efter en grym dag, och sitter med bästavän nu och är helt flumm :D

Vi har i alla fall varit på grönan hela dagen, träffat sjukt mycket folk, flummat runt, röjt skiten ur grönan typ ;) Twister var riktigt grym faktist, vi skrek bort våra röster där *hehe* Och nya blå tåget, herregud säger jag bara, ni måste testa den om ni gillar att bli skrämda!
Och vet ni ?! Vi träffade hela blogg-gänget, så sjukt kul :D Blev helt hyper och allt, men vi tog kort med Rosanna, Amir och Paris, dock fastnade inte lilla jag på kortet.. :( Alla tre var super trevliga i alla fall

 Bästavän och jag ;)
 Blå tåget!
 Jag och Rosanna, BJUDER STORT PÅ BILDEN, jag ser hemsk ut, inte direkt min bilddag idag :(
 Jag Amir och Julia :D
 Julia Paris och Jag, haha han var skitskön ;)

Påväg hem, dagen har vart grym ;)

Påväg hem, dagen har vart grym ;)


Bara för vi har det asgrymt


Vi har det grymt, älskar grönan alltså! Skrikt sönder min röst, så har ingen kvar, go ;) Kommer ihåg förra sommaren, galna i popexpressen till " Memories " grym låt, får fram sommarkänslorna ju!


Mot gröönan


Nu drar jag och möter bästavän, sen drar vi direkt till grönan och har det grymt! Rosa solbrillor kör jag på idag också, älskar dom ;)
Två snygga brudar i feta solbrillor som är bäst på grönan, yäääy!


Gröönan för fan


Planerna idag.. 7 maj är det ju, och har längtat tills den här dagen sen December, galet eller hur ?! :D

Idag öppnar grönan i alla fall, och jag är helt crazy, skriker, gråter, hoppar runt som en riktigt jävla fjortis, men det är tillåtet, bara för att jag älskar grönan ;)
Så idag ska jag och bästavän till grönan och röja skiten, haha. Vi ska träffa massa folk, åka Twister ( ska bli grymt kul att testa den nya, dock vill jag ha riktigt crazy saker så man typ dör när man åker :D )


My look


Uppe tidigt


Godmorgon babes :D Vaknade med ett grymt humör idag, för dagen kommer bli den bästa på länge, och det är ju sol också, härligt! Planerna kommer senare idag, om ni inte redan fattat vad vi ska göra ?...

Är uppe tidigt idag, är ju tjej så måste hinna fixa mig och allt ;) Så har käkat en jätte god frukost nu på morgonen, och lyssnat på musik, grymt eller hur ?!
Och nu blir det att fixa mig, framför min stora spegel, göra mig riktigt snygg :D

 Just nu..

Bad uppdate!


Uppdateringen ikväll har varit super dålig, men så blir det ibland ?! Bloggare sitter inte bara vid datorerna, jag har legat i sängen hela kvällen och snackat i tele med en kompis om allt till inget, mysigt va ?! ;) Räkning över 1000 redan, herregud!

Och tog precis en dusch, smörjde in mig med bodylotion och ska krypa ner i min säng nu, hur skönt som helst! Skönhetssömn ;) Dock ska jag upp tidigt, men dagen kommer bli hur grym som helst, längtar! Mer om det senare imorgon ( idag )

 Gulligt täcke eller hur ?!

Godnatt babys, sov gott!

Såhär kan det se ut


Åt precis sushi till middag, hur gott som helst! Visst är sushi mysigt att äta ? Bättre än donken och det, *hehe* ;)

Sen satt jag och min syster i soffan och snackade en massa + jag flummade runt en massa, hon spelade in, och jag har aldrig sett en galnare människa än mig! Men heter man Juliah så är det vardag att flumma runt liksom, kul va ?! :D
Jag är faktist alltid hon som kan göra en massa galna saker, flummar runt 24/7 och är riktigt tjejig, så härligt att jag är jag!


Christian Lyth


Killen jag la upp förut på bloggen, och sa att det var Kissies pojkvän, jag skojade för att se vilka som trodde på det hon skrivit. Killen på bilden kanske är Dessies pojvkän, hmm?.. ;)

Kissies pojkvän heter i alla fall Christian Lyth och han är bartender ( vi alla har nog vetat det sjukt länge, iaf jag ) Onödigt att hon ska hålla det hemligt, mer än hälften av hennes läsare vet att det är han!
Själv tycker jag att dom verkar passa super bra, Kissie med en snygg bartender liksom, hon måste ju vara överlycklig!

 Killen på bilden är hennes pojkvän!

Bloggning


Kom hem för ett tag sen, och har snackat med mamma och min syster, och det ända jag kan säga är, livet är inte rättvist, cancer och skit. Men jag kan, min familj kan, vi kämpar tillsammans!

Nu sitter jag nere i vardagsrummet i våran mysiga soffa och bloggar, och äter kex, super mysigt! Skulle vart med bästavän ikväll/inatt, men det blev ändrat pga allt jag fick veta, jag mår skit, men om jag kämpar så klarar jag det, och sen har jag världens finaste människor runt omkring mig!
Och depp ska inte gå ut över bloggen, så ge mig tusen tips på vad jag kan blogga om, nu jäklar kör vi :D

 Just nu, ;)

Så gammal


Kommer ihåg förra året, under min fjortisperiod, vad många "collage" jag gjorde då, hela tiden med egobilder osv, tyckte det var grymt kul ;) Var riktigt ego där, och tror idomin och brunkräm var min bästis just då, haha..

 Liten jag var, eller hur ?! :D Och smal, herregud, tiderna var inte alltid dom bästa just då..

Down To Earth


Puss!


Godmorgon babes, haft en bra morgon ? Det har jag i alla fall :D

Har fixat mig hela morgonen, och bara tagit det riktigt lugnt, hur skönt som helst faktist! Dock börjar jag bli stressad för provet, jag har inte pluggat nånting, och kommer få IG, igen :( Jag kan fixa allt, men inte skolan, och jag är inte trög, jag orkar bara inte för det finns andra roliga saker att göra :D

Sängen


Har myst hela kvällen, smsat, snackat i tele, planerat hela helgen osv, grymt nice! Imorgon är det Fredag babes, underbart!

Plugg funkar inte


Blev inget plugg, utan la mig istället i sängen och lyssnade på musik och smsade, mycket mysigare ;) Och snackat i tele har jag också gjort, så härligt! Men den här månaden ska jag försöka att inte ha så hög räkning på mobilen, funkar då inte..

Provet imorgon får bli omprov helt enkelt, orkar inte, kan inte, vill inte, visst får man känna så ibland ?! Jag går bara i 6an, så ska satsa mer sen, för jag ska ha ett grymt jobb, tjäna pengar på bloggen, och leva ett grymt bra liv :D


Hahah



Jag går i en Kunskapsskola, stolt över det :D

Och om jag är fattig, neeej inte direkt ;) Lever i en stor villa, med stor tomt, får lagom mycket pengar av min mamma, och får allt jag behöver och pekar på av henne, fattig, nej skulle inte tro det! Vi är inte rika, och inte fattiga, vi har gott om pengar bara :D
Jag räknas alltid som det " bortskämda barnet" så lite kul är det att någon tror att jag är fattig, hellre fattig än att bli kallad bortskämd, bara för att jag får saker..


Tog en dusch


Kom hem för en timme sen ungefär, satt kvar och snackade med några i skolan och sådär, super trevligt ;)

Direkt när jag kom hem tog jag en dusch, hur skönt som helst! Och smörjde in mig med världens bästa bodylotion, satte på mig min onepiece och en handduk på huvudet, skönt :D
Och min syster fixade kladdkaka åt mig också, eftersom nu blir det att plugga till provet, kul, nej :( Men blir mysigt o äta kladdkaka, sitta med min onepiece och dunka musik..



Önska mig lycka till :D

Hemåt


Hade precis PH, gick väl sådär, har ju inte gjort nånting i veckan, haft andra roliga saker att tänka på ju :D  Men nu är jag påväg till bussen, med musiken på högsta i mina hörlurar, värsta glada energien jag sprider typ..

Men när jag är hemma måste jag göra en tråkig sak, plugga!.. Har prov imorgon, och ingenaning om vilket ämne det är i ens, not good, men jag ska fixa provet i alla fall, jag kan om jag pluggar idag, lycka till typ :D

 


Vilken mascara använder jag ?!



Tack så jätte mycket, och nej mina fransar är super fula utan mascara hehe, alltid snyggare med smink ju ;)
Men jag användr i alla fall den såkallade " banan mascaran" alltså the colossal volum express, sjukt bra, håller längre och är billig haha, allt i ett typ!


Ni är underbara


Ni läsare är verkligen underbara, ni har börjat skriva mer och mer till mig på Fb, skickat några mail, addat mig på min bloggmsn osv! Skit kul tycker jag :D


Ingen är perfekt


Tänk på det här brudar, vi tjejer i tonåren tänker alltid på hur vi ser ut, säger alltid att vi är fula osv, säg inte så! Ingen är perfekt :D


Drog med Matilde hem


Drog med Matilde hem efter skolan, riktigt nice! Vi drog och köpte lite godis, och det köpte vi för att vi skulle plugga, men plugg blev det inte! Hur tror ni det blir med två brudar ensamma hemma ?!
Jo, med varsinn godispåse, massa tjejsnack och tog en massa bilder, tjejtid ;) Så nu har vi snackat super mycket, tränat lite osv, super mysigt!

 Juliah Matilde :D

Friends


Friendship isn't about who came first, or who you've known the longest
It's about who came and never left


Kissies pojkvän C


Nu har Kissie avslöjat vem hennes pojkvän är, om det nu inte är ett pr-trick, och inte en bild på hennes riktiga pojkvän, men det får vi nog reda på snart!
Alltså inte han alla trott, inte bartender killen från Mallis ;)

 Enligt Kissie är den där hennes pojkvän, hmm?..

Vad tror ni ?!

Glad tjej


Godmorgon sunshines :D

Vaknade på världens bästa humör idag, och känner att hela dagen kommer bli toppen, ska försöka göra nånting i skolan efter lunch också, duktig tjej eller hur ?! ;)
Har fixat mig på morgonen i alla fall, och dunkat galet med musik, glaaaaad tjej :D

 Sådär ser jag ut idag, haha..

Ha en bra dag sötisar, snart är det FREEDAAAG, jävlar vad grym helgen kommer bli säger jag bara :D


Idolbild :D



Här är idolbilden jag gjorde till dig. Hoppas den inte är för överdriven ;) btw, älskar din blogg & den ger mig så mycket inspiration! Så tummen upp för det! :)
http://nicolehamiltons.blogg.se/


Jag skiter i dig

 


Visste ni det här om mig ?..



Jag är slarvig som bara den, har fått över 10 nya hemnycklar i år, dom bara försvinner på något konstigt sätt ;)

Jag blir jätte sur när jag inte shoppat på en vecka, då är jag sur på allt, bråkar med alla osv. Jag behöver shopping för att leva :D

Grönan kommer vara mitt hem i sommar, så om ni vill träffa mig, åk dit och va med mig, kul va ?! :D

Myser i min onepiece


Kom hem för ett tag sen, och drog direkt på mig min gråa onepiece, och fixade en kopp te, och smsar en massa, hur mysigt är inte det ?! :D
Vädret är ju skit, regnat hela dagen.. När kommer solen?

Nu tänkte jag bara fixa med bloggen, har några ideer, så ska svara på mail osv, kul va ?! :D Skulle behöva plugga, men det kommer aldrig gå, ååh..


Gud vad söt tröja


 En såndär rosa ska jag beställa hem, sjukt söt eller hur ? ;) Mysig på kvällen till ett par shorts!
Snart måste jag ju börja köpa alla shorts, magtröjor, linnen, jeans, och tjocktröjor till kvällar :D

http://blicks.blogg.se

Vann ju Juliah's fototävling för ett tag sen, '' priset '' var att man skulle skriva ett inlägg om sig själv och sin blogg, på hennes blogg. Så ah, nu gör jag det :)

Felicia heter jag, är född -98 och blir 13 den 20:e Maj vilket är väldigt snart. Älskar mina vänner, musik, fota och självklart att blogga! På min blogg skriver jag om allt möjligt, det som tillhör min vardag och massa mer. Vänner, musik, bilder, min vardag och mycket mer. Har haft många bloggar förut men den jag har nu (http://blicks.blogg.se) kommer jag att stanna på, om jag inte byter till någon annan i framtiden. Har egentligen inte så mycket att skriva eller så.. Besök mig nu så blir jag glad :D
Tryck på bilden för att komma till min blogg 
/feliciablick

Älskar min nya design


Godmorgon babes :D

Vad är det för fel med Stockholm ?! Det snöar ju jätte mycket, och det är April ?! Vart tog sommaren vägen egentligen, dags att ta fram min vinterjacka igen eller.. Nej skulle inte tro det ;) Sommaren kommer snart tillbaka!
Har haft en grymt bra morgon i alla fall, fixat mig, dunkat musik osv, mysigt!

Btw! Har ni sett min nya design ?! :D Är grymt glad, för den är skit snygg och så min stil, så räkna med att min blogg kommer bli bättre nu babes! Men vad tycker ni om den ?! ;)
Tack till E M E L I E som gjorde den!


Fler besökare ?!


Vill ni ha flera tusen besökare helt gratis och dessutom hitta en massa andra roliga bloggar att följa ?! :D

 Tryck på bilden och bli medlem då, helt gratis!

// eohs.blogg.se

hej Juliahs läsare!

det är jag som har fixat med Juliahs design, jag har gjort headern & ska göra en bakgrund nu
om någon av er har över 100 besökare & vill ha en ny design klicka in på min blogg!
eller gör det ändå för det finns massor av annat kul att läsa om också :)


http://eohs.blogg.se/ http://eohs.blogg.se/ http://eohs.blogg.se/ http://eohs.blogg.se/ http://eohs.blogg.se/


Såhär har min kväll sett ut


Drog på mig min lila/blåa mjukisdress och söta tofflor, fixade chai latte och satte mig i sängen och mös framför tv'n. Perfekt kväll :D
Har även beställt en ny design som komer upp snart tror jag, spännade eller hur ?! Behövdes verkligen en ny

Nu ska jag sova i alla fall, och vakna upp imorgon, pigg och glad ;) Har massor att göra, så dags att ta tag i det imorgon!

 Mys ;)

Godnatt sötisar HÅLL UTIK EFTER MIN NYA SUPER SNYGGA DESIGN!


Så skönt!


Gick ut och powerwalkade i över en timme, hur skönt som helst! Hade musiken på högsta i mina hörlurar och bara rensade tankarna, det händer så sjukt mycket just nu, är jätte ledsen för att han inte hör av sig.. :( Men musik och en prommis gör allting bättre!

Tog en snabb dusch också, och smörjde in mig med bodylotion, super skönt! Så nu ska jag fixa en kopp te, snacka med lite folk och bara ta det lugnt :D

 Typ jag ;)

Större garderob


Min garderob krymper för varje dag som går, shoppar ju nytt typ hela tiden, ååh måste sluta med det! Fast nej, jag behöver shopping för att må bra :D
Och vet ni vad mamma lovat mig nu ?! En större garderob, jag vill helst ha walk in closet, tror jag ska få det, så himla skönt :D Då måste jag ju köpa massa nytt också, lääängtar!

 Min garderob jag har nu, proppfull :(
 Typ sådär ska jag få :D

 

Be strong

Jag är ett maskrosbarn och jag är stolt över livet jag fått,
Har vuxit och tiden har gått från inget till sidor om nåt.
Varit med om många saker, men ångrar ingenting,
För allting som har hän, har kunnat skapa den jag blivit till.

Många tårar har fallit och jag har flera hål i själen,
Jag kan jag se hur såren läker, och om något står i vägen Ska jag ta mig förbi.
Spelar ingen roll vad som sker, Så länge jag kan vandra på för inget kan hålla mig ner.
Jag är stolt för att jag är hon, Som är ett maskrosbarn och jag kämpar för att ta mig fram.

Jag är ett maskrosbarn och jag är glad över livet jag har.

Video från idag


Vi flummade runt lite på hemköp, alla blickar på oss ;)


Ta hand om er själva


Vi tjejer är ofta dåliga på att ta hand om oss själva, för vi har alltid en massa saker att göra. Men vi behöver också ta hand om oss, så tänkte ge lite tips på sånt :D

Ta tid då och då till att ha " ta hand om mig själv dag " där du bara bryr dig om dig själv, kanske tar ett bad, gör dig extra fräsch med ansiktsmask, peeling och hårinpackning. Fixa naglarna, köp choklad och en riktigt tjejtidning, guldvärt :D

Ut och shoppa, be om massa pengar av föräldrarna, och dra ut och shoppa gärnet, ger sån enerige! Med dom bästavännerna, en latte i handen och shopping, love ;)





Vart med Matilde hela dagen


Kom precis hem, och är super trött, eftersom jag inte fått någon sömn inatt. Men mår lite bättre nu i alla fall, tänker man positivt så blir det bättre :D

Drog och käkade lunch med Matilde, smoothie! Super gott och nyttigt ;) Sen gick vi bara runt och snackade, köpte lite godis, och gjorde en sak inne på Hemköp, blev mest flumm.. Och vet ni ?! Jag shoppade faktist ingenting, hur duktigt är inte det? Är super stolt över mig själv, istället för att shoppa för över 3000 i månaden, så kan jag spara :D

 Lunchen, super fräscht :D
 Hemköp :D

Luncha i täby nu

Nu tänkte jag och Matilde dra och ta en lunch i täby, super mysigt ;) Tror det blir smoothie eller så, måste börja äta lite nyttigt nu! Inget godis/donken i veckan, så är det!
Vi kanske träffar lite boys också, troligtvis Matildes pojkvän, super kul!


Dagen blir bra..


Godmorgon babys, hoppas ni sovit gott och att ni vaknat på en bra sida! Men snart är det fredag, bara 4 dagar kvar ju :D

Jag är super trött i alla fall, har inte sovit nånting inatt. Och är super ledsen, gråtit mer än halva natten.. Får försöka tänka positivt idag ändå, har en rolig dag framför mig i alla fall :D Dock är mina ögon helt svullna, och har världens fuldag, men vem bryr sig ?!

 Outfit idag!





...

Har knappt sovit något inatt, är jätte ledsen och arg. Alltid dom som man älskar mest, dom bara drar.

Ta ingen skit babes


Ta ingen skit, om ni får skiten, kasta tillbaka den på en gång. Just say fuck and smile ;)


Ny vecka imorgon babes


Tänkte gå och lägga mig nu, är grymt trött efter min galna helg ;) Har haft det sjukt roligt i alla fall!

Imorgon är det en ny vecka, nya tag osv! Känner på mig att veckan kommer bli riktigt grym, helgen är planerad till 100%, läängtar :D
Fast måste ta tag i skolan, har skitit i den totalt..


Crazy


Vad tycker ni


Byxdressar ser jag överallt just nu, och har inte riktigt bestämt mig om jag ska köpa eller inte ?! Tycker det är grymt snyggt, men varför inte köpa shorts och snyggt linne istället ? ;)
Men känns ändå konstigt att gå runt i en byxdress.. Fast sjukt härligt att gå runt på stan/stranden med byxdress, somrigt ju..

Men vad tycker ni om byxdressar ?! Köpa eller inte ? :D


Så fräsch


Tog en jätte skön dusch med hårinpackning osv, gud så skönt :D Hade musiken på högsta också, så hela huset dunkade typ, så det ska vara!
Smörjde in mig med bodylotions som luktar underbart, och fixade en ansiktsmask också! Så nu är jag super fräsch, så skönt ;)




Fler besökare ?!


Bästa sätter att få många bloggläsare på är bloggtrafik, använde det förut och fick upp till 700 läsare per dag av det! Så börjar med det nu igen :D Gör det ni också, komigen nu, alla förtjänar att ha en en stor blogg ;)

 Klicka på bilden och bli medlem, super enkelt och man hittar en massa nya bloggar att följa ;)


Be yourself


Trötta brudar


Godmorgon sunshines ;)

Jag och Julia vaknade precis, och gick ner och käka frukost snabbt. Sen upp på en gång och käka godis och läsk, bästa frukosten :D
Så vi sitter med varsitt täcke framför datan nu, och snackar en massa, mysigt!

Planerna idag är att ha ta-hand-om-mig-själv-dag, behövs verkligen! Är super ofräsch, så en dusch med hårinpackning, peeling osv blir perfekt + så ska jag fixa naglarna, och kanske fixa en ansiktsmask, får se :D

 Thih :D

Tjeeejsnack


Vi tvättade precis bort sminket och ska lägga oss i sängarna och snacka massa, smsa med folk, ringa några och sådär, super mysigt :D Så vi snackar väl halva natten eller så * typiskt oss * Men så är det ju, har en massa att berätta, wiiiee!


Mean Girls 2


Vi fixade en massa gott, och satte på en film, super mysigt! Blev Mean Girls 2, rekomenderar den! Riktigt härligt tjejfilm faktist :D
Fast dock är 1an grymt mycket bättre..

Nu blir det att snacka massa tjejsnack, tvätta bort sminket, smsa några personer osv, myyyysigt :D


RSS 2.0