Om kvällen + shopping

Haft en bra kväll babes? Hoppas det! Jag kom precis hem och drog precis på mjukiskläder och fixade en chailatte, men iaf, min kväll har varit grym! Jag och Amanda drog in mot stan och satte oss på espresso house och planerade min födelsedag, så nu är allting klart och det kommer bli galet bra  Sen drog vi bara runt överallt i stan och snackade ännu mer tjejsnack, träffade på lite sköna människor och sådär, så nice!!

Juste! Ska ju visa shoppingen från idag och igår! Fick med mig den här tröjan igår (sjukt dålig bild vet) men har en likadan vit och båda är snygga!


En grå Bad Hair Day mössa, ska dock ha texten där bak och ta bort "toffsen", lite efterblivet men ville ha ändå haha!


En body splash som luktar galet gott!



Kvällsfika med Amanda

På espresso house med Amanda och vi planerar lördagen, vet ni vad som händer då?... JAG FYLLER ÅR :D Kommer bli galet!!


VB - innan vi drar ut


Om kvällen

Sitter hos Amanda och vi ska straxt fixa till oss lite och sen ska vi dra ut och träffa lite sköna människor och hitta på något kul + så ska vi planera lördagen på något mysigt café, mer om det senare  Så ni får ha en grym kväll älsklingar, för det ska jag ha! PUUUSSS


Shopping..

Oooh vad fick jag nu med mig från Hollister?.. Visar senare + så ska jag visa vad jag köpte igår också ;) Iaf.. Sprungit runt i stan hela dagen med Joel, och vi lunchade på en jätte mysig thairestaurang, nice! Men ska till Amanda nu, mer uppdate då.. PUSS


Wayne's Coffee

Just nu på Waynes


Mot stan med Joel

Soligt idag också, skönt  Så nu ska jag dra mig in mot stan med Joel så ska vi luncha nånstans och sen får vi se vad som händer, behöver en chailatte känner jag haha! Måste fortsätta leta efter en ny skinnjacka och solbrillor, är sugen på ett par Ray Ban.. Men ni får ha en toppen dag älsklingar, pusss!!

Såhär ser jag ut idag, visar bättre bilder sen..


Min favoritparfym

Måste verkligen tipsa er om en av världens godaste parfymer (enligt mig och efter juicy couture parfymen "viva la juicy" hehe ) Men iaf, det är Britney's Spears parfym " Midnight Fantasy " och det luktar så gaaalet gott, och vilken tjej vill inte lukta gott liksom? Det är fräscht haha! Och sen är den inte så dyr heller och doften håller hela dagen, mitt tips till er! Den finns på http://parfym.se och Kicks, Åhlens, Lindex..


Godmorgon älsklingar ♥


Vinnaren

Så nu har jag precis valt ut en vinnare av tävlingen som jag hade tillsammans med http://miaz.se/ om ett valfritt smycke dock var det hur svårt som helst att välja en vinnare , men här är vinnaren och hennes motevering till varför hon skulle vinna :

" http://idaalundin.blogg.se/ För att min mamma fyller år snart och jag skulle vilja ge henne något extra fint för att visa henne att hon är min förebild, min hjälte och världens bästa. Och om hon fick detta armband skulle hon bli så glad! "
Så maila mig med smycket du vill ha, för&efternamn + adress! Grattis


Mys + om dagen

Hej sötisar, vad gör ni? Själv så kom jag precis hem och drog på mig min rosa mjukisdress på en gång och ska straxt fixa lite gott att äta och sätta på en film, men först ska jag blogga  Hehe så vad har jag gjort idag då? Jag drog in till stan med Nathalie och Felicia så satte vi oss så lunchade vi på en restaurang och snackade en massa tjejsnack, sen drog vi bara runt i stan och chillade galet! Träffade även på lite sköna killar som vi snackade med ett tag, älskar dom som kommer fram och är sociala hehe! Och fått en del kommentarer från olika tjejer att dom såg mig, och åh ni får så gärna komma fram, blir verkligen suuuuper glad då, lovar att jag bits inte haha


Right now

I stan med Nathalie


Lunch nu

Vad gör ni sötisar? Själv så sitter jag med Nathalie och Felicia på en restaurang och väntar på mat, vi beställde lite olika förrätter som vi ska dela på, mums... Hehe puss!


Let's go

Har precis fixat klart mig och kör på plattat hår, lite smycken, rosa stickad tröja och jeans, vad tycker ni?! Sååå nu ska jag dra mig in mot stan med Felicia och Nathalie så får vi se vad vi hittar på, jag behöver leta efter en ny skinnjacka, ska jag köpa den från Jofama?.. Får se

 


2 fanbrev

Imorse när jag vaknade så gick jag ner till köket för att fixa en latte och så ligger det två brev till mig på bordet, så jag öppnar dom såklart och så är det 2 fanbrev, blev såååhäääär glad  Tack tjejor, ni gjorde min dag! Som jag alltid säger, mina läsare är världens bästa och det är så sant, älskar er!!


Ett brev från Leila


Brev från http://llolssons.blogg.se/


Joel in the house!!!

Hahaha hejsan! Asså jag känner mig typ rätt cool som får blogga på Juliah's as grymma blogg. Rätt najs! Men om ni ville veta är vi hemma hos Juliah och övar på dubbelhakor. Jättekul!  Juliah ligger och garvar som en tönt i sängen och grisar sig. Vi har iallafall käkat glass och chips (eller.. jag har käkat både glass och chips och Juliah har bara käkat chips) hahaha. HEJDÅ KYSS MIG!

BTW - Följ mig på instagram @joelsjugren :3


Videoblogg med Joel


Joel nu

Precis fixat till mig lite och ska dra ut och möta Joel så ska vi käka middag nånstans och sen får vi se vad som händer, blir nog en massa snack om ******* hehe! Vad ska ni göra ikväll babes?

Bjuder på en bild på mig och Joel från i somras kl 6 på morgonen efter vi hade dygnat haha, puss...


Jeansjacka

Jag har aldrig tyckt om jeansjackor, men nu tycker jag att det är galet snyggt, så för mig i vår så blir det både skinnjackor och jeansjackor, vad tycker ni om bäst?!  jag la precis in en del jeansjackor i min shop + så la jag in en massa skinnjackor för ett tag sen också så det är bara att bläddra lite bland sidorna! Juste, jag tänkte att jag skulle lägga in en massa snygga vår-kläder nu också, perfekt va? Ni verkar ju gilla det!

Hehe men här är en av jeansjackorna jag la in ( min favorit ) och vet ni? Priset är bara 150, helt sjukt billigt?! Åh kär i den!! Men ni hittar resten här http://www.mylovebasket.com/se/profile/julia-strand-3663309?page=1


Fanbilder

Åh ni är så söta, blir lika glad varje gång! Ni gör verkligen mina dagar älsklingar, ni får mig alltid på bra humör när jag mår som sämst, all kärlek till er ♥

" Juliah, du är seriöst min förebild! Jag fattar inte hur du kan va så stark, du hjälper alla andra, du är helt grym tjejen! Och din blogg är absolut bäst, bättre än alla. Vill bara säga att du är min främsta förebild och att du är bäst. puss / http://lisaaaa.blogg.se/ "


" Du är en sån speciell tjej, Och att förlora dom som står en närmast verkar vara riktigt hårt.. Har läst din blogg sen du började blogga kommer aldrig kunna sluta läsa en sån otroligt bra blogg.. Med den mest begåvaste bloggerskan, Du kommer gå långt i livet, Eftersom du kan vara så stark som du är.. Tog min tid och gjorde en idolbild till dig, För att du är världens finaste och dyrbaraste ängel ♥ Kram / http://tildah.blogg.se/ "

" Du. Är. Awesome. Hoppas allt ordnar sig!Kram http://juliahjartafoto.blogg.se/  (Julia)"


" Hej juliah jag har gjort en bild till dig och hoppas att du skulle vilja kolla på den och svara på de jag skrivit :)<3 skulle bli sjukt glad att få prata med dig <3 du är så stark<3 "


" Hej Juliah ! Jag har läst allt du har skrivit om din mamma, pappa & syster. Och jag tycker att du ska vara superstolt över dig själv för att du är så stark och kämpar ! Jag tycker också att din blogg är galet bra, och jag läser den varje dag. Du är jättefin också, o du har jättebra klädsmak .. hehe ;). K R A M / http://annawahlstroms.blogg.se/ "


" Hej Juliah! Jag vill ge dig denna idolbild, eftersom att du är min inspiration och att du är bara så bäst!
U ROCK GIRL. Fortsätt så! ;) Läser din blogg minst 10 gånger per dag! Du är så stark, bäst och ännu mera bäst! ♥ Min blogg -> www.emmasandstroom.blogg.se/ ♥ "


" Hoppas du gilla idolbilden sötnos, kram / www.klaralundgren.blogg.se "


" Älskar din blogg Juliah! Så otroligt stark är du, du klarar allt!! :<33KRAM! :) // http://wiillmmaass.bloggplatsen.se/ "


" Hej juliah,älskar din blogg så slängde ihop en idolbild ,forsätt så kommer du sjukt långt"


" Hejsan Juliah!  Jag måste bara börja med att säga att du är så otroligt stark, vacker och en såå stor inspirations källa för så många unga som har haft det svårt! Jag tycker det är otrolig att du fortfarande står upp på benen, kämpar och fortfarande reser dig upp när det går dåligt... Hela du är helt otrolig :) Du har hjälpt mig att resa mig upp när jag har mått som sämst, fått mig att le av vad du skriver när jag inte känner för att le alls, och fått mig att inse att livet är värt att leva... Kommer du någon gång ner till Västkusten, så kan du väll snälla försöka fixa en sån där blogg träff, för jag hade så otroligt gärna velat träffa dig :) Fortsätt kämpa, tjejen! Du är vacker, du är smart och du är stark! Nu har jag fixat ihop en liten fanbild till dig, hoppas du gillar den ;)) <3333 Puss och Kram <33  // Cassandra  Lindberg "


" Hej Juliah!Jag heter Sossy och jag verkligen älskar din blogg! jag följer dig på bloglovin och läser varenda blogg inlägg,kollar på varenda videoinlägg och jag tycker så j*vla synd om dig efter allt som hänt,men du är en jävligt stark tjej och jag tycker du ska fortsätta som du gör, tänk posetivt,aldrig negativt.Du kommer klara dig perfekt så småning om.älskar dig! www.sossybieber.webblogg.se // sossy "


" Din blogg är verkligen bäst! läser den varje dag <3  Fortsätt kämpa tjejen!skulle va jätte kul ifall du ville titta in på min blogg: http://lovisajs.blogg.se/ "

 

 

 


Världens godaste kakor

Sprang precis ner till ica och köpte hem världens godaste kakor, ni vet dom där marabou kakorna?  Haha så goda!! Så nu ska jag lägga mig i sängen med datorn med lite skön musik och svara på en massa mail från er läsare + lite bloggjobb, och sen ska jag börja fixa mig för kvällen!


Det här är bra ;)


:)

Hur mår ni babes? Själv så mår jag asbra, vaknade med ett leende på läpparna och nu sitter jag i min leopard morgonrock och bloggar  Tänkte gå ut och powerwalka i det här sköna vädret, måste passa på när det är sol ju, och sen ska jag fixa lite på mitt rum osv så det blir städat! Sen ska jag ringa lite viktiga samtal och sen planera dagen, får se vad som händer..


Godnatt ♥

Godnatt älsklingar, tänkte krypa ner i sängen nu och få min skönhetssömn, behöver verkligen det just nu! Så imorgon blir det att sova ut, fett skönt  Bara jag som tycker att man måste sova för mycket egentligen, typ halva livet går åt till att sova? Helt knäppt, man måste leva mer ju?.. Hehe jaja..


Shoppingen från idag

Sprang ju runt i Kista hela dagen med Amanda idag och fick med mig lite saker som jag behövde, dock köpte jag inte skinnjackan men kanske gör det imorgon, för visst var den sjukt snygg?  Till er som undrar så kostar den 2799! Men iaf, det här fick jag med mig hem i alla fall :

En söt bh


Två super söta trosor


En stickad rosa tröja


Vita converse


Suuuck...

Åh så less just nu, planerade för kvällen blev helt misslyckade pga en massa saker som hände, så kom precis hem när jag egentligen skulle vara ute nu?.. Jaja, så nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite, sen dra på mig mjukiskläder och fixade en chailatte och bara mysa, vad gör ni? ♥


Kvällens Planer

Hello babes  förlåt för att uppdateringen är lite halv just nu, men har fullt upp men gör så gott jag kan älsklingar! Sitter hemma hos Amanda med henne och Denice och vi håller på att fixa oss lite osv, vi ska snart dra ut och käka med George och sen ska vi vidare och träffa lite andra boys, så det blir en nice kväll, får se hur den slutar *blink*.. men ni får ha det grymt älsklingar, visar shoppingen senare inatt när jag kommer hem, puuuuusss!

Shopping + läsare

Tjaaa sötisar, sitter på en busshållplats mitt i ingenstans och väntar på bussen med Amanda, vi åkte liiiiiteeee fel kan man säga hehe.. Men iaf vi har varit i kista och shoppat hela dagen, fick med mig nya converse + lite annat som jag visar senare. Och juste det kom fram en jätte söt tjej och sa att min blogg var jätte bra osv, blev sjukt glad :D men uppdaterar mer sen, puss!


Jofama skinnjacka

Just nu i provrummet, provar en skinnjacka från Jofama, ni vet den jag pratade om förut?? Vad tycker ni? Jag älskar den ;)


Just nu

Började min morgon med en super god frukost, powerwalk i solen, snabbdusch och sen fixade jag mig, sköööönt! Så nu sitter jag och väntar på Amanda som kommer hit snart så ska vi fixa lite, berättar planerna sen  


Nu blir det fixx

Godmorgon...



Helt otroligt..

För ett par dagar sen fick jag ett mejl av en tjej som berättade för mig att hon hade haft cancer (jag har fått tillåtelse av henne att skriva det här inlägget) och att hon hade varit med i programmet " Den hemlige miljonären " och jag blev verkligen tvungen att kolla på det, och jag satt med tårar i ögonen hela tiden, dels för att det var hemskt att få höra vad hon gått igenom - men också för att det är så otroligt bra gjort av den " hemliga miljonären " att hjälpa dom + så hjälpte han en annan kille också. Jag vill också göra något sånt, jag brinner verkligen för att hjälpa andra människor, jag mår så otroligt bra av det... Jag tycker verkligen att ni borde se det, det får en att tänka efter.. Och sen kan ni även gå in och ge tjejen en massa styrkekramar, länk till hennes blogg här http://queenofsweden.devote.se/ 

Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det jag ville få fram, men se programmet så kommer ni förstå på en gång.

http://www.kanal5play.se/program/play/denhemligemiljonaren-s02e06 


Sushi nu

Drog ut och åkte lite bil med några kompisar ett tag, galet med snack och musiken på högsta, så nice! Men nu kom jag precis hem igen och ska käka sushi med min syster, så gott


Min dag med Amanda.. :)

Tjaaa sötisar  Kom precis hem från en galet rolig dag med Amanda, helt sjukt hur kul jag har med den bruden alltså haha! Vi mötts i stan så drog vi runt i gallerian ett tag och kikade runt på kläder, provade en massa, snackade och sånt, sen lunchade vi även på espresso house och då planerade vi?.. Hmmh ni får veta sen  Men sen drog vi hemåt åt olika håll och nu sitter jag och fixar lite saker, ska straxt åka iväg och köpa lite middag! Vad gör ni sötisar? Har ni haft en bra dag? Planer för kvällen? hehe puss!

Haha bjuder på den här bilden från idag när jag höll på och fjanta mig lite, haha Amanda tog tusen bilder då men nja dom andra vågar jag inte ens visa haha!
image description


Lunch på Espresso House


My look

Bjuder på en enkel bild på tröjan jag har idag, älskar den!! Till den har jag ett par jeans från Hollister, och lite smycken från http://miaz.se/ och http://parlsmycken.com/ och lockit hår på det där blev perfekt tycker jag hihi! Vad tycker ni?


Dagens Planer

Berättar planerna för dagen i videoinlägget + lite om tävlingar, om bloggningen idag och sen blev det lite fjant i också, haha puss älsklingar!


Saturday

Godmorgon älsklingar, lördag idag och jag har LOOOOOV, så jäkla skönt, har en massa planer, bloggen kommer vara full med uppdatering, och jag kommer ha askul  Men iaf.. Sitter med en god smoothie för att vakna till och planerar dagen lite, ser ut som att det blir stan med Amanda, massa tjejsnack och lite shopping, mys!


Nu kör jag på!!

Jag är så less på alla falska såkallade " vänner " jag har, det är bara såna som snackar skit, beter sig som skit osv, falska rakt igenom helt enkelt - och jag tror faktist ni vet vilka ni är. Jag är så less på det där, hur omoget är det inte att fortfarande gå runt och snacka skit och gnälla på mitt liv, är ni 10 år eller? Jag försår faktist inte, och jag orkar inte slösa någon energi på er heller, ni äcklar mig. Så vad gör jag nu? Kastar bort er typ whuuuuups  Jag är så jäkla taggad på att träffa nytt folk och hitta på nya roliga saker, hör bara av er bland kommentarerna eller på facebook om ni vill ses, det spelar ingen roll att ni är bloggläsare!! Nu är det bara att köra, var precis på botten men kom upp till toppen lika snabbt som jag föll. Jag lever rätt tufft, jag får kämpa jämt, men fan vad jag älskar livet!!! ( och ni som är äkta, ni vet också vilka ni är, Jag älskar er otroligt mycket och ni betyder allt ♥)




Inte på topp..

Allt är inte riktigt som det ska vara nu, det händer en massa tuffa saker hela tiden och ibland blir det för mycket för mig. Det händer saker hela tiden som jag får bearbeta, sorg hit och dit, "vänner" som beter sig som skit, och en massa annat som verkligen inte är som det ska vara.. Jag behöver samla lite krafter för att komma upp till toppen igen, jag fixar det ikväll så kommer jag tillbaka med super uppdatering imorgon, hoppas ni förstår ♥


Shoo Bre

Åhh hej sötisar, har ni haft en bra fredag?  Det har jag, har haft super mysigt med brudarna! Vi drog oss in mot Kista direkt efter skolan och kikade runt på lite kläder, åt lite och bara snackade en massa skit liksom.. Sen blev det dags för bio, och det första som händer när vi ska sätta oss ner är att några skrek massa skit till mig, undra hur folk kan bete sig så liksom? Så ouppfostrat haha! Men vi sket i det och sen såg vi filmen Shoo Bre, dock så var det inte alls så bra som vi trodde att den skulle vara?.. Men det var okej... Tog bussen hem direkt efter och så blev det sushi tillsammans med min syster och låtsaspappa, och nu ska jag fixa till mig lite för att kanske dra ut snart, PUUUUUSSS!


Bio nu, mys :)


Liten Juliah

Kolla vad liten jag var här, så söt haha  Där var jag helt oförberedd på allt som skulle komma i livet, jag visste ingenting om vad jag skulle behöva gå igenom, tänk om jag bara fått en liten varning på vägen i livet om vad som skulle hända så skulle jag umgåtts ännu mer med min familj, men det funkar inte så. Saker i livet kan ändras otroligt snabbt, man vet aldrig vad som händer. Så ta hand om varandra, det är viktigt, och jag lovar att ni kommer inte att ångra det ♥


OMG KÄRLEK

 Åh fattar ni kärleken när jag såg den här super snygga skinnjackan från Jofama?! Dog lite  Tänk vad snygg den här kommer bli till våren, måste ha den!! Och när jag ändå passar på skulle det vara nice med en röd också, den röda skulle passa sjukt bra till min nya hårfärg jag ska fixa på lovet..  Love it


Right now

Lunch på 7eleven med brudarna, vad gör ni? :) PUSS

 


Fanvideos

Blir lika glad varje gång jag går in på mailen och ser att jag fått en massa söta saker från er, ni får mig alltid att le ♥ Jag älskar er mest, ni är världens bästa bloggläsare och ni betyder så mycket för mig sötisar!!!

En fanvideo från http://lisafisap.blogg.se/

Jag älskar din blogg! och jag tycker du är så underbart stark så jag gjorde en fanvideo till dig! <3 hoppas du gillar den. kram <3 http://ellanorlander.blogg.se/ 

Här kommer en liten idolvideo till dig! Massa kramar http://naxo.blogg.se/

Från http://itslikeheaven.blogg.se/


Så skön låt

Godmorgon sötisar! Så skönt med Fredag, vaknade upp och det första jag gjorde var att sätta på den här låten och börja fixa mig medans jag dansade framför spegeln, haha bästa starten på morgonen?.. Och visst är låten skön? Hehe men jag har lite bråttom så.. Hoppas ni får en bra dag, jag lovar att uppdatera jätte mycket idag, hehe puuuusss!


VB - Stoooort besökarrekord


Godnatt älsklingar

image description


Saker jag blir glad av

Ett tips är att göra en lista som man blir glad av, det är faktist askul för då tänker man bara på det som är bra! Prova det! Här är 6 saker som jag blir glad av :


* När jag kommer hem och ska blogga och ser alla era fina kommentarer, fetaste egoboosten!

* Mina vänner och min pojkvän

* Choklad och gossip girl haha :D

* När jag springer runt i stan hela dagen och provat en massa kläder, fikar och shoppar galet

* När jag hjälper andra och dom blir glada av det

* Muuusik, ni vet känslan när man sätter musiken på högsta och dansar galet?!


Färgglada jeans? HISS

Nu till våren så har Ginatricot fått in en massa nya jeans, i en massa färger! Från början tyckte jag inte alls att det var snyggt, men nu tycker jag att det ser asballt ut om man matchar det rätt  Jag skulle gärna vela ha dom rosa och matcha till ett par snygga svarta kilklackar, svart skinnjacka och lite silversmycken, hur låter det?.. Men vad tycker ni om färgglada jeans, HISS/DISS?


Nyduschad.. LUSH

Helt nyduschad och fräsch, älskar känslan.. Sitter i min leopardmorgonrock med en chailatte i min starbucks mugg, vad gör ni sötisar?  Hehe juuuuste! Måste tipsa er om en sak, i julklapp fick jag en massa skönhets grejs av min syster från butiken LUSH, och jag är helt kär i allt jag fick! Och idag använde jag en "schampokaka" därifrån, och jäklar vad grym den var, mitt hår har typ aldrig varit såhär??! Det är som en kaka man gnider runt lite i håret, och sen gnuggar man runt allt som vanligt! Det går verkligen inte att bli besviken på deras produkter, fett tips till er! Ni hittar butiken på Kungsgatan, och sen tror jag att det finns en i slussen också..


Macbook?


Åh jag är så sjukt sugen på att köpa en macbook, för jag har hört att den är lätt och smidig att ha med sig + så ska den vara helt galet grym? Jag behöver en data som jag kan ha med i väskan och ta upp på caféer och blogga osv, och då verkar en macbook perfekt  Sååå jag tror nog jag ska köpa en, då kan ni räkna med dubbelt så bra uppdatering, hihi!


:DDD

Så mycket i mitt liv har förändrats på så kort tid, förut levde jag helt normalt och hade tid till det mesta men... Nu är jag en upptagen tonårsbrud som har saker att göra hela tiden, stressar som en galning för att hinna med bloggen, kompisar, möten + tusen andra saker, och mitt i allt står jag där och vill hitta ännu fler roliga saker att göra, 24 timmar räcker inte för mig =(  Nej men nu kör jag på riktigt, jag ÄLSKAR att leva och ska leva dubbelt nu, man lever bara en gång  Dags att fokusera på allt som är bra, nu kör vi..


..

When we grow up, we face alot of important decisions in life. Some will make us, and some will break us. But being strong is all we can do in these situations. But we promise ourselves that in the end we can be happy with our pasts. We will have our hearts broken more than once, we'll fall in love, we'll hurt others, we'll break down and cry. But realize that all the pain is worth the happiness at the end of the day


Fanbrev :D

Åh kolla vad jag fick hem idag? Ett jätte gulligt fanbrev från http://juztmyblog.devote.se/ tack så jätte mycket sötnos! Alltså jag tror ingen fattar hur glad jag blir när jag ser allt jag får, känslan är helt otroligt, vilken j*vla egoboost alltså haha  Och liksom tänk att en del av mina läsare tar sig tid till att skriva brev till mig, ni är helt otroliga ♥


Ute igen

Ute och busar med lite sköna människor, älskar att åka bil på kvällen.. Musiken är på högsta, vi kör mot stan så får vi se vad som händer sen ;) PUUUSS


Tävling - Beautyiphone

Att ha sin mobil snygg är nästan ett måste, så nu tänkte jag göra igång en tävling i samarbete med http://beautyiphone.se/ där dom har riktigt unika och super snygga skal, och det finns bara 1 ex av varje skal, så snacka om att det blir speciellt  För att vara med och tävla gör såhär :

* Gå in och gilla beautyiphone på facebook här är länken http://www.facebook.com/pages/Beautyiphone/160117990758022?ref=ts&sk=wall

* Gå in på http://beautyiphone.se/ och välj ut ett skal som du gillar mest!

* Skriv namnet på skalet i mitt kommentarsfält + ditt eget namn och din mail ( skriv mailen i rutan "din e-post) Sen är det bara att hoppas att just du vinner, LYCKA TILL!!




Bloggjobb

Drog precis på mig mjukisdressen och fixade en kopp grönt te, gott! Typ det ända jag gjort i veckan, druckit massa te, legat i sängen, kollat top model, onlineshoppat, bloggat osv, men jag är ju sjuk! Men nu tänkte jag lägga mig i sängen och fixa massa bloggjobb, ni vet mejla osv?.. Sen tänkte jag även fräscha till mig lite med en ansiktsmask, fotbad osv!


Godmorgon..

Vaknade av att våran städerska väckte mig, lite smått pinsamt sådär, haha nejdå hon är skit trevlig faktist! Så hon städade mitt rum medans jag gick ner och tog en snabbdusch och fixade en chailatte, gick upp och la mig sen igen.. Så nu ligger jag i sängen med datorn i knäet och kollar på Top Model Sverige  Vad gör ni sötisar?


Tävling i samarbete med miaz.se

Nu tänkte jag göra igång en tävling i samarbete med http://miaz.se/ där dom har en massa snygga smycken! För att vara med gör såhär :

* Gå in och gilla miaz.se på facebook, här är länken http://www.facebook.com/#!/Miaz.se

* Gå in på http://miaz.se/ och välj ut ett smycke upp till 300 kr

* Skriv en kommentar i kommentarsfältet att du är med och tävlar, och skriv varför du just vill vinna det smycket + länken till smycket du vill ha

Lycka till!!!


Ute på äventyr

Ute på äventyr med?... ;)


Rosa naglar

Fick ett ryck och fixade om naglarna lite snabbt, ljusrosa med en massa glitter.. Juliah-style  Nej men kände att jag behövde ännu mer glitter än vad jag hade sist! Haha vad tycker ni?.. Jag tycker det blev ballt i alla fall, älskar att ha snygga naglar, och dom här glittrar ju galet mycket i solen? snyyyyggt haha!
image description


Mitt stjärntecken.. låter bra ;)

Fiskarna

Du vågar prova något nytt och spännande och kreativiteten och idéerna flödar. En dröm har chans att förverkligas om du tror på dig själv tillräckligt mycket och jobbar hårt och koncentrerat. Du roar dig med shopping och fester mellanvarven och möter en person som lämnar spår efter dig..


Tjejtid

Fixade precis en smoothie och tog fram cosmo och veckorevyn, nu blir det tjejtid ♥♥ PUUUSSS


Nya hårprodukter

Drog till centrum en snabbis helt osminkad i mjukiskläder liksom, haha aja är man sjuk så är man  Fick med mig en ny hårinpackning och en värmespray från TRESemmé, tipsar om båda faktist! Använder ju bara TRESemmé hårprodukter just nu och det funkar perfekt för mitt hår, det blir jätte glansigt och snyggt, niiiiiice!


OMG

OMG OMG OMG.. Fick precis ett samtal från ett stort företag och blev erbjuden ett modelljobb? Shit, klart jag tackade ja  Mer om det här senare babes!!


Paket från Trendcase.se

Igår fick jag hem ett paketet från http://www.trendcase.se/ med ett ormskinn skal, rätt ballt eller hur?! Kommer passa min iphone perfekt haha! Vill ni också fixa eran mobil lite snygg? Kika då in hos dom för där har dom en massa skal till både iphone4 och iphone 3 + laddare och hörlurar, "smycke" som man kan sätta i hörlursuttaget osv, och sen är priserna billiga och frakten också, bra va?!


Kvällens mysoutfit

Det här blev kvällens mysoutfit, en rosa tjocktröja från Hollister och Canada mjukisar.. Nu ska jag krypa ner i sängen och se en tjejig film och äta ben&jerrys, sen blir det att sova tidigt, har lite saker att göra imorgon.. Puss och godnatt ♥



Hämtade ut ett paket

Hämtade ut ett paket påvägen hem, får se vad det är i.. Lovar att visa er sen  Men nu ska jag ringa ett viktigt samtal, sen ska jag bloggjobba lite när jag ändå är sjuk, kanske hinner online shoppa lite, hehe får se..
image description


Hiss/Diss?


Vad tycker ni om att ha en såndär (vet inte vad man kallar det hehe) runt huvudet ? Hiss/Diss? Jag kan inte riktigt bestämma mig, men tror jag tycker att det är ganska sött, går att matcha jätte snyggt till en outfit i vår  Btw!! Kan visa lite förslag på våroutfitar sen om ni vill?.. Säg bara till!


Let's go

image description
Ser ni hur vågigt hår jag har idag? Kan visa bättre bilder sen, sov med flätor och det blev rätt snyggt faktist så hade kvar det  Nu ska jag dra mig in mot stan och fixa lite saker, har en tid hos löplabbet klockan 3 osv.. Vad ska ni göra idag sötisar?.. PUSS


Svar på frågestunden

Här kommer en del av svaren i ett videoinlägg, resten kommer i text! En del av frågorna jag tog upp nu var, om jag har någon bästis, närmsta vänner, vem står mig närmast, frågor om min pojkvän, svar om min syster, favorit affär, hur jag har råd med allting, träning, mina betyg, hur jag kan vara så glad hela tiden, hur lång jag är och hur mycket jag väger, känd eller inte, bråkar jag med roger ofta, om jag röker och dricker + några andra roliga frågor! (blev lite fel med mitt favoritland, tror inte det är ett land men mitt favorit ställe iaf hehe  och jag vet att jag håller på med håret osv, men det blir så när jag ska prata med mig själv)


Fanbilder - tack älsklingar!!

" Juliah, du är så otroligt stark, vissa av mina kompisar tycker du är bortskämd osv men du är värd det efter allt som har hänt! <3 "


"Hej! Juliah! Ville bara säga att du driver en grym blogg och att du är en otroligt stark person! /Emma @ http://emmalidmann.blogg.se "


"Älskar dig här är en idol bild , Gud du är verkligen stark läser din blogg varje dag . Nästan 10 gåner i timmen . Kanske 30 gånger. Älskar dig verkligen juliah .... Kärlek från ditt största och söta fan ....<3 http://teaelinhasterikssons.blogg.se/ "


"Hej juliah jag läser din blogg dagligen, den är sjukt bra!<3 // http://chaange.blogg.se/ / veronica skinner"


" Hej Juliah! Jag tycker verkligen att du är så himla stark och fin! Jag har följt din blogg ganska länge och varje gång jag går in på datorn så skriver jag först in din blogg! Du är så otroligt snygg så man dör också. (inte för att det spelar någon roll). Du är verkligen en förebild till mig och många fler tjejer! DU ÄR BÄST! Älskar dig <3 Här får du en bild :D  Här är min blogg! : http://ellaolinmanssons.blogg.se/ puss och kram från Ella!"


" Hej Juliah!  Jag har gjort en idolbild till dig för att jag tcker att du är en sånn stark människa! Jag hoppas att du gillar den! Jag skrev störst bäst och vackrast på bilden för att du är min stösta idol och alla borde se upp till dig! Bäst för att du är den bästa personen som finns och världens bästa bloggerska! Och vackrast för att du är så otroligt söt, snygg och vacker! Hoppas att du gillar den! hoppas att vi kan ses någon gång då skulle jag bli super glad! kram Anna ( http://www.baktokiga.blogg.se ) "


"Hej Juliah ! Jag har oxå förlorat min mamma. Hon dog 2010. För att läsa mer om det så kan du kolla min blogg ! Din blogg har hjälpt mig genom mycket. Jag gjorde en fan bild till dig. Kolla gärna in min blogg http://vilmasahlin.devote.se/ "


"Vill bara säga att jag verkligen älskar din blogg! kollar på den 1000 gånger om dagen, så har gjort en idolbild till dig! Hoppas du gillar den. Kram Alisia "


" Hej Juliah! Din blogg är jätte fin och bra. Jag var helt enkelt tvungen att göra en idolbild till dig. Du visar att man ska tro på sig själ, att man ska vara sig själv i alla lägen, kämpa, vad som än händer. Din blogg betyder allt och du är värkligen världens starkaste tjej. Jag vet ingen annan som kämpar och är så stark som du är Juliah. Bamse kramar Tora <3 massa pussar och kramar!!"


" Du är helt AMAZING girl! Fortsätt kämpa och förbli dig. Du har gått igenom något få har gjort, men det är inte bara det som gör dig stark. Nej, nej. Du är född stark, för du har alltid kämpat! Även tar du den positiva delen av livet och kör på den biten! Du lever livet som en galen, spontan tonårsbrud och gör det du älskar. Lever ditt liv! Du kör hårt och har kul varje dag. Det är därför du är en sån stor förebild! DU ger inte upp, om du ramlar tar du dig upp igen. Alla behöver förstås stöd och hjälp att komma upp igen, ingen kommer upp helt själv, alla behöver en knuff. Du får även mig att kämpa, för det jag tycker är jobbigt. Jag tar in allt från dig och sluta ALDRIG vara dig själv. För det är DU som jag gillar och ser upp till, just du. Jag hoppas du läser detta och förstår att det du faktiskt gör är otroligt. Att du är stark vad som än händer. Ha det bra och fortsätt leva ett galet liv som nu! Fånga dina drömmar! Gå din egna väg som du alltid gjort!// http://mattiz.blogg.se/  Din blogg är också jävla grym! Glöm inte det ;) "


Snygg när man sover? Ohja!

Visst ska man vara snygg även fast man sover? Det tycker jag iaf  Och jag skulle behöva lite nya sovkläder, så kom på att jag kunde lägga in ännu mer kläder i min shop, bra va?! Hittade sjukt söta nattlinnen som jag gärna lägger in i min garderob + pyamasbyxor, söta shorts och linnen osv, haha kär i allting! Så nu finns mina favoriter i min shop, rätt bra att jag har en sån ju hehe!

Som vad sägs om det här ljusrosa söta nattlinnet?


Eller det här söta linnet och shorten?..


Eller dom här sköna pyamasbyxorna?


Och det här var bara 3 av alla jag la in, så kika in här om ni vill se ännu mer http://www.mylovebasket.com/se/profile/julia-strand-3663309


Starbucks

Godmorgon älsklingar, sovit gott? Det har inte jag gjort, hostat hela natten, vaknat av huvudvärk, halsont osv, så ofräscht haha :( Så nu sitter jag i sängen och myser med en kopp te i min starbucks mugg, ni vet väl att starbucks kommer till Stockholm snart?  Läääängtar, för nu finns det ju bara på Arlanda här i Stockholm?.. Nu ska jag svara på lite mail från er läsare, så söta ni är ♥ Btw!! Tack för besökarrekordet igår, helt grymt!


True..

Sometimes, you have to get knocked down lower than you have ever been, to stand back up taller than you ever were


Glitter ;)

Jag är ju en tjej som älskar allt som glittrar typ  Så jag fixade precis mina naglar med en massa glitter på, och visst blev det snyggt? Älskar dom! Vad tycker ni?


Vad tror ni om den här i sommar? ;)

Jag har ju redan börjat planera sommaren och har ju berättat en del om planerna, ni får veta resten när sommaren kommer hehe! Men för att bli extra taggad på sommaren sitter jag och kikar runt på bikinis, jag är sugen på en från Victoria's Secret, och har hittat två super snygga, det var liksom kärlek vid första ögonkastet typ haha Vad tror ni om dom här i sommar?


Frääääsch brud


Freshfreshfresh  Kom precis ut från duschen och ligger i min mjukisdress och fixar mig ännu fräschare, blir ansiktsmask + nagelfix, och så har jag smörjt in mig med bodylotion så jag kommer bli galet len och lukta gott heh.. Vad gör ni babes? Btw!! Vill ni ha svaren på frågestunden i ett videoinlägg eller text?


Om kvällen igår

Hej sötisar, kom precis hem och sitter med en redbull och försöker vakna lite.. Mycket på schemat idag, men sånt är ju alltid kul! Men jag tänkte berätta lite om kvällen igår

Började med att jag och Fia fixade oss och snackade en massa, sen drog vi hos mot Elin och där var det en massa sköna människor så vi började snacka lite, gav Elin presenter, sen satte vi oss och åt tacos medans alla pratade helt galet överallt, sjukt sköna tjejer som jag gärna vill träffa igen  Sen blev det film så alla trängde ihop sig i soffan och satt och snackade, åt, kollade film osv, mysigt.. Sen sov jag över där med några andra, så gick vi upp tidigt på morgonen och fixade frukost till Elin med hennes föräldrar, sen gick vi alla upp och sjöng, tror vi alla gjorde hennes födelsedag grym! Grattis igen baby <3

Bjuder på en bild från igår när jag fixade håret, kameran var tyvär inte med annars, hoppsan.. Ska bli bättre!




Grattis finaste

Idag fyller min super snygga vän Elin 14 år, grattis världens bästa!  Firade henne igår tillsammans med en massa andra! Har kännt henne hela mitt liv och vi delar tusen minnen tillsammans, älskar dig!  Gratta henne här i kommentarsfältet så blir hon nog skitglad

Hehe vi när vi var små


Härlig kväll!

Haft en super härlig kväll hos Elin, och har lärt känna en massa nya också! Men jag berättar mer imorgon... Nu ligger vi i sängarna och snackar massa, mys... Puss och godnatt sötisar <3


Calling All The Monsters


VB

Kvällens planer i ett videoinlägg + outfit! Ha en bra kväll :D

Fixx

Nu kom Fia hit så nu blir det på med musiken, fram med plattänger och locktänger, sminket osv! Tjejtid typ, massa fix  Vi tar massa bilder sen också som kommer upp imorgon!


Min adress

Igår fick jag ju hem mitt första "fanbrev" och direkt var det flera andra som frågade hur man skickade ett brev till mig, och jag lovade er att svara så nu ska jag göra det  Om man vill få reda på min adress och skicka något så maila mig på [email protected] så får ni en adress där som ni kan skicka till! Det är inte adressen hem till mig, men en annan där jag hämtar ut mina paket/brev, så nu vet ni det hehe puss!


Paket från rapunzelofsweden

Visade ju er ett paket jag fick igår, men visst vill ni veta vad det var i?  Det var ett paket från http://www.rapunzelofsweden.se/ och i paketet var det ett presentkort på 250 kronor, en borste som är bra för håret och en klubba, tack så jätte mycket! Har hört att dom har det bästa löshåret, dock så använder jag inte löshår men till er som gör det så vet jag att dom har super bra, så kika in där!


Kör igång en frågestund


INSTAGRAM - Juliahofsweden

Började min morgon med att Roger väckte mig och hade vääärsta grejen att säga, sprang upp ur sängen när jag fick höra det! Nu ska jag bara tänka en massa på det över helgen och bestämma mig på måndag, har ni någon aning om vad det kan vara?..  Hehe men sen började jag fixa med en massa till min mobil och laddade ner lite roliga appar osv som är bra att ha! btw har fått frågan om jag har INSTAGRAM, och självklart har jag det, jag heter Juliahofsweden där så följ mig gärna! Men nu ska jag fixa lite god frukost och sen träna lite.. puss



Godnatt.. Skönhetssömn nu

Godnatt älsklingar ♥♥ ska jag krypa ner i min rosa säng och få min skönhetssömn nu, jag behöver verkligen det! Så vaknar jag imorgon på ett bra humör och har en grym dag framför mig, berättar planerna imorgon, PUSS!


Filmtips

Har precis legat i sängen och ätigt lite choklad och sett filmen Greta! Handlade lite om kärlek osv, alltid mysigt ju, så det blir ett filmtips från mig! Den är lite konstigt gjord men bra ändå


Hollister shopping :D

Fick med mig två påsar från Hollister idag, dock var bara den ena till mig - den andra är en present som jag kanske kan visa imorgon hehe! Men det är helt sjukt hur glad man blir av shopping, och sen när man lägger in det i garderoben haha  Men det här fick jag med mig till mig själv :

Ett par snygga och tighta jeans


Och en jätte söt mörkblå kofta ( mycket snyggare i verkligheten )


Kvällens planer i ett videoinlägg

(hehe fick precis ett sms från min pojkvän och han skrattade åt mig och sa att jag sa fel dag i videoinlägget, hoopppsaan! Menade såklart fredagskväll)

Whooop ;)

Glad brud här! Fick med mig två påsar från Hollister och påvägen hem hämtade jag ut ett paket hos posten som var till mig, nice ju! Visar allting sen


Brev från läsare

Kolla vad jag fick i brevlådan idag? Ett sjukt gulligt brev från en läsare, åh jag dog lite när jag såg det - sprang ner och visade det för min syster på en gång medans jag skrek av lycka typ haha! Åh så gulligt, tack så jätte mycket http://ellieofsweden.blogg.se/ Det här gjorde min dag  


Dags för shopping

Haha gissa vad dagens planer blir?.. Jooo det blir shopping med finaste Fia i täby, behöver köpa lite nytt till garderoben (och till min walk in closet jag får när vi flyttar hehe) + köpa lite presenter tills imorgon! Har på mig min snygga Hollister jacka och converse, visar hela outfiten sen! PUSS

 


Min bebis

Har fått så många frågor ang Miio, några av er har tydligen sett annonsen.. Och ja, det är tyvär så att jag är tvungen att sälja min lilla bebis för jag har inte tid för honom - jag har fullt upp i mitt liv så jag åker 8 på morgonen och kommer hem sent på kvällen. Så jag var precis och lämnade honom hos en annan familj, massa tårar blev det :( Kommer sakna min bebis ♥


Just nu

Glass på donken, gott! Vad gör ni babes? :)


..


Hur gulligt?

Godmorgon sötisar, fredag idag ju - har ni några planer?.. Hehe jag sitter och planerar dagen/kvällen just nu, ni får veta sen  Startade morgonen med att kolla in min mail och så ser jag att en tjej har gjort en sjukt snygg idolbild där hon har ritat av mig, hur gulligt?? Sjukt snygg  Tack så jätte mycket http://adaras.se/ shit vad glad jag blev haha!


Hej älsklingar, har ni haft en bra kväll? Hoppas ni haft det!! Min kväll har varit rätt tung faktist, men det känns lite bättre nu efter jag pratat med er läsare, det är helt galet hur gulliga ni är mot mig - ni är allt ♥ Men iaf.. Roger kom hem ikväll och jag hade fixat en present till honom bara för att han är världens bästa, ett kort som jag skrivit i och ett hjärta - gulligt va?  


;/

You know that feeling? When you're just wating to get home into your room, close the door, fall into bed. Just let everything out that you kept in all day. That feeling of desperation. You're tired. Tired of everything, tired of nothing. You just want someone to be there and tell you it's okay. But none is going to be there. You know you have to be strong for yourself, because no one can fix you. But you are tired, tired of being strong. For once you just want it to be easy. To be simple. To be helped. But you know you won't be. But you're still hoping, still wishing. And you're staying strong and fighting with tears in your eyes.


HAHAH såå jag

Jag utanför bloggen eller?  Felicia skulle interjuva mig men jag visste inte vad jag skulle svara så det slutade såhär istället, HAHA så jag


Plugg

Såååå fräsch just nu, kom precis ut från duschen och drog på mig min lila mjukisdress! Så nu blir det fram med ben&jerry glass och grönt te så ska jag sätta mig framför brasan och försöka plugga lite + bloggjobba samtidigt, mycket på g när man är bloggare hehe


Skön outfit

Såhär är ni inte vana att se mig va? I tjocktröja, haha använder det knappt men idag kändes det bra att mysa ner mig i den här - så det blev dagens outfit! Inte riktigt min dag idag, så jag åkte hem från skolan efter lunch och köpte med mig lite gott påvägen, så ska straxt ta en långdusch och fräscha till mig, sen blir det att mysa framför någon film + fixa lite bloggjobb, låter rätt bra va?


Min syster

Det är många som undrar vad som hänt mellan mig och min syster, hon sa ju upp kontaken med mig ett tag, men det var pga att det blev så mycket känslor och sorg efter mamma. Men nu har hon flyttat hem igen, och det känns jätte bra - vi har en massa att prata om + så skrattar vi hela tiden  Och till er som missat videon jag gjorde där jag förklarade allt, så här kommer den igen -


www.parlsmycken.com

Visade ju er ett paket jag fick hem igår, och nu tänkte jag visa vad det fanns i! Blev super glad när jag öppnade och såg att det var en galet snygg ring i, åh den kommer bli perfekt  Tack så jätte mycket http://www.parlsmycken.com/ - dom har en massa snygga smycken där + så är priserna riktigt billiga, toppen va?! Så ta en titt där, kan ju bli som en sen alla hjärtans dag present?! http://www.parlsmycken.com/


Puss och godnatt


Fanvideos ♥

Åh seriöst jag blir så galet glad, alla mina läsare är helt underbara! Och ni tar er liksom tid att göra saker ÅT MIG? Helt sjukt hur glad jag blir, ni är bäst!!


Fanvideo från http://ellenviktoriaa.blogg.se/


Fanvideo från http://vbm.blogg.se/


Paket

Såg precis att jag hade fått ett paket, super kul! Undrar var det är i, visar er senare.. Men nu ska jag och min syster åka iväg och köpa hem lite god mat, sen blir det myskväll! Vad gör ni sötisar?


Min älskling är tillbaka

Min mobil blev ju stulen förra veckan - men nu fick jag precis ett samtal från polisen och dom sa att "någon" har lämnat in min mobil så jag sprang direkt och hämtade den! Så nu är min älskling tillbaka hemma hos mig igen  Nu ska jag försöka ladda ner alla appar igen, fixa numret osv!


Fikar med min syster just nu, super mysigt...

20120215_133127 (MMS)

Fikar med min syster just nu, super mysigt! Vad gör ni sötisar? PUUUSSS..


Feeett gott

Äääälsklingar, ni undrar hela tiden vad jag äter osv så nu tänkte jag dela med mig av ett mat-tips som jag brukar äta till lunch/mellis när jag är hemma, det är sjukt gott och nyttigt  Det är bara att ta en hel avokado och skära den i små bitar och sen lägga på keso och så voooilaa en perfekt och god lunch/mellis, låter lite smått äckligt men tro mig det är super gott! Och avokado är jätte bra för hyn och håret också


Besökarrekord :D

Tack för det feeetaa besökarrekordet igår, blev super glad när jag såg det imorse - ni är helt underbara ♥
Men iad.. Började min morgon med en smoothie och sen fixade jag mig lite medans jag online shoppade snygga sommarkläder, måste börja fylla på garderoben med det nu nu haha! Har så jäkla många planer, åh vad jag längtar.. Sena kvällar på grönan, grilla med massa kompisar, bada, sola, springa runt i snygga outfit's, shoppa, ma*** + tusen andra saker, omg..


Käääärlek

Haha ni blev helt galna när jag skrev att jag var med min pojkvän, men det är så att vi vill hålla det hemligt lite längre, jag menar att skriva ut inför +6000 olika människor kan bli helt konstigt - så jag hoppas ni förstår ♥ Men ni får ha en super härlig kväll älsklingar ( det ska iaf jag ha med min pojkvän hehe) så lovar jag toppen uppdatering imorgon! PUSS


Med min pojkvän nu


Jag och min syster åt precis sushi till middag, så sjukt gott! Och nu kom min pojkvän hit, så nu ska vi mysa hela kvällen  Vad ska ni göra babes?..


Nytt i min "shop"

Jag är en sån tjej som älskar att köpa en massa snygga underkläder, matcha bhar och trosor, rött till alla hjärtans dag och julafton osv, förstår ni?  Så nu när det är alla ♥ dag så tycker jag att vi tjejer ska beställa lite snygga underkläder till oss själva, så jag satt precis och la in söta trosor i min shop, bra va?! Jag tror faktist att jag ska beställa något snyggt, visar kanske sen!

Ni hittar allting här http://www.mylovebasket.com/se/profile/julia-strand-3663309


Juliahofsweden 1 år

Idag på alla hjärtans dag så fyller min blogg 1 år faktist, hur galet är inte det?  Jag började bloggen som en provocerade fjortis som trodde att jag ägde hela världen, redan när jag hade 200 läsare började folk kasta skit på mig och blev avundsjuka? Det har varit en riktigt resa med både upp och nergånger, jag har lärt mig otroligt mycket i bloggen och vuxit som människa, jag har slutat provocera och är nu rätt omtyckt faktist! Jag har fått höra att jag aldrig skulle lyckas - men nu ligger jag på plats 3 på mest besökta listan, det är rätt ballt faktist? Skrattar lite åt dom som inte trodde på mig från början.

På ett år har jag förändrat hela bloggen totalt, nu driver jag en blogg där jag delar med mig av min erfarenhet efter allt jag gått igenom och hjälper flera tusen ungdommar, och just nu går det bara uppåt! Det här är ju speciellt och det måste firas, så kika in ikväll så får ni se vad jag fixat  Älskar er!!

Bjuder på 3 gamla headers jag haft sen jag började blogga


Och nu idag -




Present till mig själv ;)

20120214_110738 (MMS)

Alla hjärtans dag present till mig själv, haha jag behövde det! Btw dom har bytt bild på påsarna, förra va mycket snyggare ju ;)


Glad alla hjärtans dag

Åh godmorgon älsklingar, glad alla ♥ dag   Vaknade på ett sjukt bra humör bara för att det är alla hjärtans dag, har mysiga planer för dagen, först ska jag åka och tända ljus på mamma och pappas grav, sen ska hinna med att träffa några vänner och fika och sen min pojkvän - ni får följa allting i bloggen! Vad ska ni hitta på idag? Mysa med pojkvän/flickvän, snacka galet tjejsnack med era bästa kompisar, laga en god middag med familjen osv?..

Jag hoppas ni får en super bra alla ♥ hjärtans dag i alla fall, all kärlek till er! PUSS




Vinnarna av dagens blogg

Grattis brudar, hoppas ni blir glada  Klicka på bilden för att komma till deras blogg!


Myser i min rosa mjukisdress

Vad har ni gjort ikväll sötisar? Efter förra inlägget drog jag ut och sprang ett tag, så jäkla skönt! Sen tog jag en snabbdusch och drog på mig min mjukisdress och sen har jag bara legat i sängen med skön musik och myst, kände att jag behövde lite tid för mig själv typ..


Omg så fin

Kikade precis in på min mail och såg att jag hade fått en fanvideo, och när jag kollade jag på den så fick jag typ glädjetårar, så j*vla fin gjord! Tack så jätte mycket http://fridaannas.blogg.se/

Här kan ni se den!


True

Life is too short to wake up in the morning with regrets. So love the people who treat you right, forgive about the ones who don't and belive that everything happens for a reason. If you get a chance, take it. If it changes your life, let it. Nobody said that it'd be easy, they just promised it would be worth it.


Alla Hjärtans Dag

Åh imorgon är det Alla Hjärtans Dag, längtar galet mycket gör ni också det?  Jag tror att jag planerat klart hur hela dagen ska vara, kommer bli så galet mysigt.. Ni får veta imorgon!

Liksom alla hjärtans dag är den dagen då man ska mysa till det extra mycket med sin familj/vänner/pojkvän - typ ge en massa kärlek till alla och bara tänka på det man blir glad av  Så har ni ingen pojkvän ska ni absolut inte deppa över det, finns ju tusen saker man kan göra med sina vänner/familj också ju, bara att tänka på det ni alla blir glada över! Så gör något roligt för alla hjärtans dag är bara en gång varje år - och det är en av årets bästa dagar ♥


Hemma + dagens outfit

Tjaaa sötisar  Kom precis hem från skolan och sitter och svarar på lite mail och dricker en stor kopp grönt te och ska straxt åka iväg till centrum för att fixa lite hemliga grejer haha! Måste nog ringa någon och be om lite tips också.. Men sålänge tänkte jag bjuda på en bild på dagens outfit eftersom ni verkar gilla det? Tröjan kommer från Ginatricot och jeasen från JC, sen hade jag lockigt hår och bara lite mascara till det.. Vad tycks?


( det är spegeln som är fläckig inte tröjan )


Skööööön musik :)

Tänkte bjuda på lite skön musik, för visst är den här grym? 


Puss :)

Sitter i skolan med skön musik i lurarna och försöker plugga lite, lika bra att göra klart allt här så jag slipper göra det hemma? Jaja har bara två lektioner kvar så det är chill ju  Vad ska ni göra efter skolan? Själv så vet jag inte, skulle behöva shoppa lite hårprodukter, jeans och smycken, fixa ett gymkort + lite annat så får se vad jag hittar på.. Puuusss


Goooo :D


Vilken är favoriten?

Vilken är eran favorit ouftit av dom här 4?  Jag tror att 4an är min favorit i alla fall, trivdes sjukt bra i det + så var det lite färg i tröjan liksom!


Love life

Är det bara jag som är sjukt taggad till att bli vuxen och få flytta hemifrån? Längtar till att få springa runt till en massa olika möten med en latte i handen och en telefon i andra handen samtidigt som man skriker efter en taxi - som i New York typ  Jag ska ha en stor och snygg lägenhet som jag delar tillsammans med en underbar kille, ett bra jobb som jag trivs med där jag tjänar massa pengar, en massa shopping och resor ska jag också hinna med att göra tillsammans med mina vänner och pojkvän. Jag vill ha livet som är på filmer typ, helt perfekt! Rosa bil ska jag också ha, tänk uppmärksamheten man får när man kör då liksom, waoooh  Listan är lång, det där är bara en liten del av hur det ska bli..


Avslutad tävling

Nu har jag avslutat tävlingen om ett iphoneskal som jag hade tillsammans med http://skinza.se - och vinnaren blev Hanna grattis! Maila mig på [email protected] med din adress och skalet du ville ha så skickar jag vidare det till skinza.se !

Såååå älsklingar, är det någon speciell tävling ni vill att jag ska ha? Säg vad ni vill så ska jag försöka fixa det, allt för er


Mysoutfit

Vad gör ni ?.. Själv så kollar jag runt på lite inredning, ska ju flytta och mitt rum ska bli feeeett snyggt så måste börja kolla runt nu  Har på mig en mysoutifit, edhardy t-shirt och rosa mjukisar, funkar ju på söndagar!


Mysiga halsdukar

Vintern har verkligen börjat komma på riktigt nu, eller hur?! Och det är då man ska passa på att mysa till det extra mycket, massa myskvällar, sitta på ett mysigt café tillsammans med kompisar, tända massa ljus hemma osv + så kan man göra riktigt mysiga och snygga outfits också! Min favorit är att köpa hem en massa stora halsdukar som man kan matcha snyggt  Sååå jag la precis in lite snygga halsdukar i min shop som ni kan kika in på om ni vill hehe http://www.mylovebasket.com/se/profile/julia-strand-3663309

Det här är favoriten av alla som jag la in


Söndag babes


Såååådär, nu har jag precis fixat till lite i rummet så det är rent - sprutat världens godaste parfym överallt också så nu luktar det gott hehe  Men nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite, det är ju söndag och det betyer ta hand om mig själv dag, den dagen jag alltid planerar massa roligt för veckan, fräschar till mig extra mycket osv, vad brukar ni göra på söndagar babes?..


Ni har väl inte missat?..

... När jag skulle locka håret första gången och det blev kaos och jag stod och babblade om en massa annat intressant, nog det här videoinlägget som alla gillar mest!

Eller det här när jag svarar på en massa frågor ni ställt + lite om min pojkvän

Eller när jag tog piercing helt själv och hade panik haha?..


;)

There are so many people out there who will tell you that you can’t. What you’ve got to do is turn around and say, Watch Me


En massa planer ;)


Springer runt i min sköna rosa mjukisdress just nu, älskar den! Men kom hem från Elin för ett tag sen i alla fall, vi planerade lite om en resa, lite planer för oss båda som kan bli feeett stort och sen lite andra planer för veckorna som kommer, nice ju  Alltså jag är en sån som älskar att planera saker, helt sjukt hur glad jag blir av sånt - är ni också sånna?.. hehe


Nu : Mys med Elin


Hos Elin

Tjaa sötisar  Kom precis hem till Elin efter vi varit och käkat middag, tog en pasta med oxfilé i - super gott! Och nu kom vi precis hem till henne och ska snacka ännu mer tjejsnack och mysa lite, tror nog ämnet blir killar hehe! Vad gör ni..

Planerna + kvällens outfit

Planerna för kvällen blir att möta upp min fina vän Elin så ska vi käka middag tillsammans på The Public, vi har bokat bord till 19.00! God mat + snack med min brud blir perfekt ju!  Så kvällens outfit blir en snygg tröja, ett par svarta jeans och lite silversmycken från http://miaz.se och mina svarta kilklackar, 1,83 nu då, modellängd hehe  Har lockat håret också, nice!! Ni får ha en grym kväll älsklingar, puuuusss

Vad tycker ni om min outfit?


Såhär var det då

Jag tror inte att många förstår hur det är att ha en familjemedlem på sjukhus, och innan jag hade varit med om det här hade jag ingenaning om att det var såhär hemskt. Att se min egen mamma ligga svag i en sjukhussäng med tusen olika slangar överallt är det värsta som finns, och det gjorde extra ont när jag började förstå att det ända jag kunde göra var att stå och kolla på när det blev sämre och sämre - jag var så hjälplös. Jag hade inga mirakelmedeciner som fick bort cancern, jag kunde inte bara knäppa med fingret så blev mamma frisk igen, om jag satt där flera dagar i rad blev hon inte friskare, det fanns ingenting som någon kunde göra.

Såhär såg det ut i mammas rum på sjukhuset, sängen stod brevid. Där har jag suttit flera tusen gånger, flera timmar om dagen hela sommarlovet.


Ingenting står över mig

Tänkte bjuda på lite skön musik, visst är den grym?! Sitter och lyssnar på den medans jag funderar ut kvällens planer, får se vad som händer


Sovmorgon ;)

Godmorgon älsklingar, skönt att vakna och känna att det är lördag  Jag har sovit över 12 timmar och känner mig super pigg, så nu ska jag fixa lite frukost - chailatte, frukt och en god smörgås. Sen ska jag ta en långdusch och fräscha till mig lite och smörja in mig med cocos bodylotion, freshfreshfresh!! Måste även försöka få tag på min pojkvän, men uppdaterar senare babes, puss

Haha bjuder på den här bilden från någon vecka sen


Det är okej att känna


Återfuktande ansiktsmask + kräm

Nu på vintern är det jätte lätt att hyn blir torr och sminket blir inte alls som man vill pga det, och hur kul är det? Så nu tänkte jag ge ett tips som funkar bra + som man kan göra tillsammans med tjejgänget!

En återfuktande ansiktsmask är perfekt på vintern, så samla tjejgänget och köp hem lite ansiktsmasker som är återfuktande - finns på H&M och Lindex till bra priser, gurka kan ni också köpa och lägga på ögonen för lite extra lyx haha Låt ansiktsmasken vara på i 15 minuter, tvätta sen bort det och lägg sen på en fuktkräm. En återfuktande ansiktsmask kan man ha en gång i veckan och en fuktkräm ska man använda varje morgon och kväll.. Testa det och bli av med den torra huden


Nu - mysig middag hemma


Samsung Galaxy S2

Nyyyy mobil tillfälligt.. Lite gladare nu i alla fall, Roger kom hem med en Samsung Galaxy S2 till mig bara för att jag skulle bli lite gladare och det funkade ju, har hört att dom ska vara super bra ju?! Men nu ska jag ha den i någon vecka tills jag får en ny iPhone, men nuuuu ska jag smsa min pojkvän haha puss


Någon har stulit min mobil

Kom precis hem från skolan och kan säga att det har varit ett helvete där, någon i min skola har stulit min mobil så nu är jag helt utan mobil och min helg är förstörd. Seriöst vem är så dum i huvudet att man tar någons mobil?! Jag hoppas verkligen att det löser sig! Men nu ska jag fixa en riktigt god chailatte och sen sätta på några avsnitt Gossip Girl och onlineshoppa lite, hoppas det får mig på bättre humör, PUSS

Jag just nu


Tar jag illa upp?

" Tar du illa upp om dina kompisar pratar om sina föräldrar med dig eller om du är hemma hos någon kompis och deras föräldrar är gulliga osv?"

Den där frågan får jag jätte ofta och jag tänkte att jag kunde svara på den! Jag tar absolut inte illa upp om mina kompisar pratar om sina föräldrar med mig osv, jag hjälper gärna till att komma på lösningar ifall dom bråkat eller så för efter allt jag gått igenom har jag en del erfarenhet om det också! Och jag mår bara bra av när jag ser att mina kompisars föräldrar är gulliga mot dom, för det är så det ska vara!

Ibland när jag träffar nya människor som vet vad jag gått igenom vågar dom inte ens svara i telefonen om någon av deras föräldrar ringer för dom tror att jag ska ta illa upp, dom vågar inte säga nånting om deras föräldrar osv, men jag pratar gärna om sånt för det är en jätte bra bearbetning för mig i mitt sorgearbete också! Men självklart kan jag känna en enorm saknad när jag pratar om det, men det är så det är och just nu måste det få vara så


Freedaaag + lite av helgens planer

Vaknade upp med ett stooooort leende för idag är det äntligen Fredag, så har fixat mig lite, ätit en smoothie till frukost och ska straxt dra iväg mot skolan.. Godmorgon föresten  Har ni några roliga planer för helgen? Mina planer är att fixa lite nya snygga kläder, alltså shopping + kanske träffa min pojkvän och då lovar jag en videoblogg på oss blir det bra eller? Tror nog det! Men nu ska jag springa iväg så uppdaterar senare med mobilen, ha en grym fredag babes PUUSSS

image description


Crazy stupid love

Fixade precis en kopp grönt te och satte på filmen "Crazy Stupid Love" så nu blir det mys framför den och sen blir det sängen för att få min skönhetssömn! Vad gör ni ikväll? PUSS


Saker att göra

 Träna en snabbis, dock har jag vääärldens träningsvärk i hela rumpan haha?!
 Ta en långdusch och fräscha till mig
Fixa mina ögonbryn + naglarna
Mysa i soffan med en chailatte och planera dom sista planerna för helgen, galet!


Rosa ska det va ;)

Jag har letat jätte länge efter rosa koppar som är snygga och mysiga att hålla i, förstår ni vad jag menar? Och nu kom Roger hem med 2 koppar som är precis såna jag tänkt att jag vill ha, rosa, stora - passar mig perfekt  Så nu blir det att fixa ännu fler chailatte här hemma, måste köpa nytt chaipulver men ska nog prova det från Waynes eftersom dom har vääääärldens godaste haha!


Filmtips - Abduction

Igår såg jag världens bästa filmen som jag verkligen måste tipsa om, det är filmen Abduction som super snygga Taylor Lautner är med i  Så jag lägger upp trailern så får ni fixa en myskväll med några kompisar och se den, lovar att ni kommer älska den!


Nu : MYYYS

Åkte hem efter 2 lektioner i skolan, orkade inte vara kvar - ont i magen, förkyld, stressigt liv osv. Måste börja ta hand om mig själv bättre, så nu satsar jag på drömlivet med en stor blogg, massa shopping, resor, kompisar, lyckas i skolan osv? Ohja   Men nu ska jag ringa ett viktigt samtal om bloggen och sen ska jag mysa ner mig i sängen framför en film med min pojkvän i telefon, vad ska ni göra?.. 

Bjuder på en video från idag när jag hade matte, förklarar även vad som är felet med min mage haha!


<3

Åh ni gör mig så sjukt glad sötisar, all kärlek till er ♥ Så nu tänkte jag bjuda på lite idolbilder jag fått skickat till min mail, så fina!


" Hoppas du gillar den Juliah! Jag Älskar din blogg<3 pusss "


" Hej kära du! Jag vill ge dig en idolbild, för du är en av de bästa bloggarna jag läser!!Hoppas du blev glad över bilder :)! Mvh: Nadja Blogg: http://thebaseballs.blogg.se/ "


" Hej Juliah! jag är en tjej på 13 år precis som du och jag beundrar dig massor & jag verkligen älskar din blogg, man blir beroende. har gjort en idolbild till dig med, och jag skulle bli glad om du kikade in på min blogg också!
http://aamandaelisabet.blogg.se/ massa styrke kramar! kram amanda <3 "


" Hej! <3 Jag ser upp till dig såå mycket! Du är så cool och helt magiskt snygg! Jag läser din blogg varje dag och jag har gjort det ända sedan i somras... Jag hade en svår period i mitt liv förut, men när jag läste vad du har gått igenom blev jag helt stum och bestämde mig för att vara stark jag med och klarade mina föräldrars skilsmässa, eftersom du har hjälpt mig så mycket vill jag säga tack, du är bääst! Jag skickar med en idolbild, men just nu så verkar det inte funka så det är inte hundra på att den kommer med men annars så skickar jag ett till mail med bara den bilden!  Tack ännu en gång fiinaste Juliah, Puss <3 "


" Från Tove "

" Du är så sjukt stark, har världens bästa blogg och är världens finaste! Du är en av mina förebilder, allt du gör för andra och att du är så stark. Älskar din blogg, den är bäst! / http://lisaaaa.blogg.se/ "


" Älskar verkligen din blogg! Går in på den typ 1000 gånger varje dag!!! Puss o Kram skummbanan! <3 // http://biebersbaby.blogg.se/ "


" Hej juliah! Gjorde en idolbild till dig:)  Tycker du är sjukt stark och har en fantastisk blogg!Puss & kram//Natalie http://natalielicious.devote.se/ "

 


Ny design

Godmorgon sötisar, vaknade upp imorse och såg att jag fått en ny galet snygg design - jag är super nöjd men vad tycker ni?  Det var snygga Fanny som gjorde den http://fannywikstrm.blogg.se/ tack så jätte mycket! Såååå det var därför uppdateringen va lite seg igår, men nu ska jag satsa mer än någonsin för jag älskar allt som har med min blogg och göra, så nu kör vi!


"bloggfika"

Tjaaaa sötisar, kom precis hem och köpte med mig lite gott på vägen! Så nu sitter jag hemma med Roger och vi ska snacka lite planer för bloggen, skönt att han kan hjälpa mig så mycket.. Vad gör ni? PUSS


Det går bra nu

Åh allting känns så jäkla bra just nu, jag har en massa bloggmöten inbokade + så fick jag ett grymt erbjudande från en bloggportal som vill ha mig där - så ska kika lite mer på det och sen bah BAAAAM jag ska bli stor! Jag siktar rätt högt, stora planer alltså - men som sagt jag vet exakt vad jag går för och jag vet vart jag vill, så nu är det bara att köra hårt! PUSS


Hehe hoppsan

Skulle koka ett ägg till frukost och så har jag hört att man ska göra ett litet hål i det med en speciell sak, så skulle jag göra det och wiiiips så krossades ägget? Lyckat... Haha godmorgon förtesten ;)


HAHAH ;)

Bjuder på en riktigt härlig video från idag när jag skulle fixa till mig lite på tunnelbanan HAHA, ni ville ju ha lite fler videobloggar från mina dagar, och den här är helt sjuk


..

I'm strong because i know my weakness.. Im wise because i've been foolish.. I laugh because i've known sadness..


Espresso house

Mys med brudarna på espresso house, härligt! Vad gör ni babes? Puss ;)


School

Sitter i skolan med brudarna just nu och vi har precis ätigt lunch, funderar dock på att springa ner till 7eleven och köpa en latte och något annat gott till lunch istället för skolmat är verkligen äcklig, får se om jag hinner det innan jag börjar igen..  Jaja har bara två lektioner kvar sen och senare blir det stan, uppdaterar lite bättre om planerna senare, puss älsklingar!


Shoppingen från igår

Helt sjukt hur glad jag blir av shopping alltså, så igår när jag skulle luncha med Ellinor så blev det även shopping, och det här fick jag med mig hem

En locktång, bestämde mig för att köpa den ändå och prova den, den verkar ju bra!


Rouge och en broste


Ett sjukt snyggt armband med massa kors


Jag lockar håret

Ni ville ha fler videobloggar så här kommer en videoblogg där jag lockar håret + babblar om massa annat och sjunger lite oseriöst, haha sådär är jag utanför bloggen


Dagens Outfit


Det här har jag haft på mig idag, är helt kär i tröjan, den kommer från Ginatricot, jeansen från Salt och armbandet från http://miaz.se , skulle ha matchat det med mina kilklackar men det blev inte så när jag blev tvungen att springa till bussen för att jag fixade mig för länge hehe.. Men vad tycker ni om min outfit?


:D

Hej älsklingar, har ni haft en bra måndag? Min måndag har varit toppen i alla fall, efter skolan så drog jag och Ellinor till täby och lunchade, kikade runt i affärer och snackade en massa - mysigt! Och vet ni vad som hände sen när jag väntade på tåget? Det kom fram en tjej och frågade om jag var Juliah osv och att min blogg var bra, och blev såååhäääär glad  Så vi åkte tåget tillsammans och snackade en massa hela vägen, super trevlig tjej - hennes blogg hittar ni här http://ciccierikssons.blogg.se/ ! Och sen när jag kom hem så fixade jag lite middag och nu ska jag träna lite, skönt..

Bjuder på en bild från imorse, hehe puss!


Just nu

Just nu - lunch på espresso house med fina Ellinor! Vad gör ni babes?


Fråga om locktången

img_3923 (MMS)

Tjaaaa sötisar, är i Täby just nu och ska småshoppa lite, och har en fråga till er! Vet ni om den här locktången är bra? Gör den ungefär sånna lockar som jag hade i helgen?.. Hehe puss :D


UngCancer.se

http://ungcancer.se/ Jag måste verkligen sprida ungcancer.se på min blogg, för jag tycker att dom förtjänar all uppmärksamhet dom kan få! Jag vet hur hemskt det är att ha en nära som har cancer, när jag fick reda på att mamma hade cancer var första tanken " det här händer inte, det är på låtsas " men det var inte på låtsas, det var på riktigt och det slutade i katastrof.

Och efter det har jag kikat in på http://ungcancer.se nästan varje dag och jag mår så mycket bättre av att läsa allt bra dom gör! Jag önskar att jag hade vetat om dom när mamma fick sitt cancer besked - för där kan man också få hjälp att prata om det med andra som är i samma situation och sånt hjälper mycket mer än vad man tror! Man kan också skänka pengar till ungcancer, man kan köpa kläder och då går pengarna till ungcancer, man kan bli stödmedlem osv. Dom är otroliga!

Den här tröjan ska jag beställa hem för att visa mitt stöd. Vad tycker ni om http://ungcancer.se/ ?


Feeeettt glad

Åh ny vecka med en massa nya galna planer - möten ang bloggen, träffa kompisar, shoppa, äta ute, plugga, fixa gymkort, blogga, köpa locktång så jag blir snyggare (haha) kanske färga håret osv  Godmorgon föresten....


Mys söndag

Har haft en jätte skön söndag, så avslutade den med en ansiktsmask - så nu är hela jag ren, len och fräsch och redo för en ny vecka! Nu ska jag bädda ner mig i min nybäddade säng och säga godnatt till min älskling och sen få min skönhetssömn, puss och godnatt älsklingar ♥

image description


Strong

I guess i was built strong for a lot of reasons, but i guess one of them was so i could stand alone and still be happy


Nu : Middag med världens bästa


Träningspass

Puuuhh... Har precis tränat i över 2 timmar, började med powerwalk, sen körde jag på orbitrac'en ett tag och sen fortsatte jag med rumpa och mage - SKÖNT! Så nu ska jag fortsätta såhär varje dag + så ska jag fixa ett gymkort i veckan, satsar hårt för att få drömkroppen *blink* Borde sätta upp en fet affisch på väggen på en av Victoria Secret modellerna för att bli ännu mer motiverad, haha  Jaja, men nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch,

Bjuder på en osminkad bild från nu, PUSS!


Lockigt hår

Ni vet ju hur mycket jag tjatat om att jag vill förändra mitt hår?.. Så igår bestämde jag mig för att prova lockigt, så vi tog fram en massa locktänger så stod vi alla där och lockade håret på varandra + en massa snack - härligt! Och på en kvart så bah BAAAAAM mitt hår var gaaaaalet snyggt , lockigt, mörkt, långt, glansigt, snyggt, blev helt kär! Tänk vad snygg en enkel outfit kan bli med lockigt hår + lite smycken? wooow.. Vad tycker ni?


Godmorgon. :D


Flummigt

Haha jag har nog aldrig skrattat såhär mycket förut, mår så sjukt bra nu! Har haft en galet rolig kväll med mat, spel, massa skratt, fixat hår och ögonbryn, tagit tusen bilder osv, och det bästa är att kvällen är inte slut än, YÄÄÄÄY  Nu blir det massa skräckfilmer och komedier, ännu mer prat och skratt, lovar o visa massa bilder och berätta mer imorgon, pusssss!

Have2have

Håller ju på att fylla på min skohylla tills jag ska flytta, då jag ska fixa en hel vägg med BARA skor inne i min walk in closet.. Gaaaah längtar, kommer bli så snyggt! Så jag kikade in på http://have2have.se/ och såg dom här suuuuper höga skorna och blev kär på en gång, blir sjukt lång i dom men hur snyggt är inte det? Modelllängd liksom


Till kvällen

Vi var precis på Ica och köpte en massa gott till kvällen, tänk er 4 brudar som springer runt bland godiset helt galna och skrattar hela tiden?! Har så jäkla kul med dom ;) Så nu taggar vi myskväll + så ska vi fixa oss lite snygga ni vet ögonryn osv?.. PUSS


Sean Banan

Fick precis reda på att Sean Banan ska vara med i melodifestivalen ikväll, hur coolt?  Jag är inget fan av melodifestivalen direkt, men när han är med måste man ju kolla och rösta en massa, haha håller ni med? Så ska tvinga brudarna att kolla med mig! Tänk vad ballt om han vann hela allting i Sverige och blev skickad till Eurovision grejen, lovar han skulle vinna! Så ska ni se på det eller inte?


Puss

Nu har jag precis packat ner lite nödvändiga saker i en stooooor Hollister påse, min rosa mjukisdress, smink, kamera osv. Så nu ska jag dra mig mot Ellinor och där är Nathalie och Felicia så ska vi fixa lite middag och snacka en massa, blir en galen och grym kväll - ska försöka mobilblogga lite också.. Sålänge bjuder jag på en skön låt, hehe puss!


Videoblogg


Chai, bloggjobb, shopping

Fixade precis en super god chailatte, så nu sitter jag och dricker det och fixar lite bloggjobb samtidigt - stora saker på g  Ska straxt börja fixa mig lite också och kanske internet shoppa lite också, känns som att jag behöver lite snygg från Victoria Secret...


Godmorgon lördag..

Tack för alla era kommentarer, blir så glad av er - ni är världens bästa läsare ♥ Men iaf.. Godmorgon älsklingar, har ni sovit gott? Det har jag i alla fall, sovit ända tills nu faktist, det behövdes! Så idag är det lördag, har ni några planer? Shopping, bio, ta det lugnt, festa ikväll, myskväll?.. Mina planer är att dra in mot stan och senare ikväll blir det att vara med brudarna hela natten, blir grymt!  

Så nu ska jag fixa en smoothie och springa runt i min rosa mjukisdress, älskar den..


Så många gånger..

Så många gånger som jag bara legat kvar i sängen och inte kunnat resa mig upp för hela huvudet bara snurrar
Så många gånger jag fallit ihop på golvet i mitt rum och tårarna bara sprutat
Så många gånger jag önskat att du ska komma tillbaka
Så många gånger jag drömt att ingenting av det här hemska har hänt, att du ska sitta nere i köket när jag kommer ner på morgonen.
Så många gånger jag ljugit för alla som frågat hur jag mår, fixat ett leende och sagt att allt är bra, när det egentligen är skit
Så många gånger jag tänkt att jag kan ringa dig när jag har problem, jag har slagit numret flera gånger.
Så många gånger jag suttit uppe hela nätterna och bara stirrat rakt in i väggen
Så många gånger jag försökt springa från saknaden
Så många gånger jag låst in mig på toan i skolan och satt mig på golvet och låtit tårarna rinna
Så många gånger jag skrikit rakt ut
Så många gånger som jag ställt mig i din garderob och luktat på alla dina kläder
Så många gånger jag ställt frågan " kommer jag verkligen klara det här utan dig brevid mig?"

Så många gånger jag önskat att det var mig allting hände.


Planer.. ;)

Är ni vakna än sötisar? Det är jag i alla fall, sitter med en super god chailatte i min starbucks mugg och planerar min framtid med min älskling typ, haha stooora planer! Juste, så sjukt många som vill ha videoinlägg och bilder på osv, just nu håller vi båda det hemligt men nästa vecka kanske vi fixar ett videoinlägg, vad vill ni att vi ska snacka om då?  
När jag ändå håller på med planer så passar jag på att planera sommaren också, resa, shoppa, blogga, festa, resa massor igen osv - så nice!

Hehe bjuder på en bild från förra sommaren, chill ute i solen!


Juliahs Värld

Satt precis och tänkte på hur det skulle vara om jag fick ha ett eget " program " typ som Elsas värld fast byta ut namnet mot Juliahs Värld, jäklar vad intressant jag tror att det skulle vara haha! Tänk att få följa mitt liv fast i en hel video typ, kanske borde fixa det som ett videoinlägg tills jag blir 18 och får ett eget program? hehe  Nej men ärligt, ska jag filma en hel dag och klippa ut lite och sen får ni se hur en typiskt Juliahofsweden dag ser ut, liksom få följa med när jag vaknar, fixar mig, bloggar, tränar, shoppar osv ?! Ballt!
image description


Nytt från Ginatricot

Idag när jag sprang runt i täby med Fia så hittade jag en grymt snygg tröja från Ginatricot som passade mig perfekt, så var tvungen att köpa den hehe! Kommer passa perfekt till ett par mörka jeans, lite smycken, platt hår och kilklackar typ


My look

Idag körde jag på den här super snygga Hollister tröjan, ett par svarta höga jeans och ett par dollar örhängen så det blev lite bling i allt haha! Så hade jag min Hollister jacka, svarta väska och converse ute - dock börjar det bli kallt med converse så ska leta efter nya snygga skor snart, får aldrig nog av shopping.. Hehe men vad tycker ni om min outfit?


Med Fia

Springer runt i Täby med söta Fia, mys! Ska se om jag hittar något snyggt på Hollister, skulle behöva jeans.. ;) får se! Vad gör ni sötisar?


Hmm?..

Håller på att fixa lite småplaner för bloggen, mitt i stockholm, alla får komma, jag får träffa er osv.. Hur låter det?  Hehe många som tjatat om det nu, så tänkte ta tag i det till våren, vet ni vad jag pratar om?!


Snygga saker

Igår satt jag och letade efter lite snygga kläder att lägga in i min " shop " och jag hittade en massa snyggt, så nu är det fullt med en massa nya jeans, tröjor, skor, koftor, snygga skinnjackor till våren osv + lite snygga vårnyheter toppen ju! Får en massa kommentarer om att min stil är så snygg osv, så det är ju grymt att jag delar med mig av allting där  Lägger in lite på bloggen men resten hittar ni här http://www.mylovebasket.com/se/profile/julia-strand-3663309

Blev helt kär i den här röda koftan, går att matcha till ett par tighta jeans och kilklackar men också till shorts!


Och dom här galet snygga jeansen?


Och visst var den här galet söt? Passar perfekt till sommaren ju!


Freeeedaaaag :D

Vaknade upp på ett sjukt bra humör eftersom att idag är det ju freeeedaaaaag, wiiihooo  Så jag startade min morgon med att kolla igenom planerna för att bli ännu mer taggad, sen tvättade jag ansiktet och började fixa mig lite, och nu sitter jag med en smoothie och ska snart springa iväg till bussen för jag har lite bråttom som vanligt hehe, men fint folk kommer alltid försent *blink* Sååå jag visar dagens outfit senare idag, och planerna kommer också upp sen, puss älsklingar!

image description


Dagens Blogg vinnare

Dagens Blogg vinnare blev Linnea, grattis snygging - klicka på bilden så kommer ni till hennes blogg!


Lite fixx..


Tog precis en långdusch och fräschade till mig lite, så nu är hela jag galet len och luktar cocos - nice ju! Så nu sitter jag och äter en god middag och snart ska jag börja fixa ordning en massa saker till helgen, fullt upp är det ända jag kan säga


Sjuk chey?..

Tjeeenaaa sötisar  Direkt efter skolan så drog jag in mot täby och träffade Isabel och några andra som jag inte kommer ihåg namnen på, så vi satt på donken och snackade ett tag och sådär, skönt! Sen drog jag hemåt och fixade en hemlig och intressant sak på vägen också - berättar sen! Och nu sitter jag hemma med en stoooooor mjuk filt runt mig och en kopp grönt te, har otroligt ont i huvudet och halsen, så ikväll blir det bara att ta det lugnt, alltså bloggning


Uppdaterar snart

Påväg hem nu, köpte med mig lite godis hehe behövde det! Men uppdaterar en massa direkt när jag kommer hem, puss!


Går inte jag i skolan?

" Går du inte i skolan efter allt som hänt dig? Du bloggar aldrig om skolan eller nånting? " Det är en fråga jag får nästan varje dag, så jag tänkte svara på den nu!
Hela 2011 var ett jätte jobbigt år för mig då jag fick reda på att mamma hade cancer, så redan i Februari blev det stora problem för mig att gå till skolan - jag ville inte, jag mådde dåligt osv, men jag kämpade och gick till skolan nästan varje dag fram till sommarlovet fast jag fick ingenting alls gjort där.

Mamma dog i mitten av sommarlovet och redan då förstod jag på en gång att skolan kommer bli ett stort problem, så när skolan började så gick jag inte dit - jag vägrade! Jag ville fokusera på mig själv och få ordning på mitt liv först, dumt eller inte vet jag inte. Men sen efter en vecka så tog alla vuxna tag i det och började fixa specialscheman till mig, fick gå halvdagar men det funkade inte heller, så efter sommaren gick jag inte alls mycket i skolan för jag mådde inte så bra där och jag ville som sagt få ordning på allt annat.

Men nu till 2012 bestämde jag mig för en nystart, och jag har fått ordning på det mesta i mitt liv också. Så nu går jag hela dagar i skolan, är där varje dag och gör så gott jag kan! Självklart finns det en massa dagar då jag bara mår skit och vill vara hemma, men jag försöker ändå gå dit för jag vet hur viktigt det är, och jag vet att mamma verkligen vill att jag ska klara skolan, så jag gör det för mamma♥


Goooo


Godmorgon sötisar


Nu blir det plugg

Ska sätta mig ner med lite tända ljus, vindruvor och en kopp grönt te och försöka fixa lite plugg, svårt att hinna med bloggen och skolan.. Vad gör ni ikväll? PUSS


Blir nog perfekt.. ;)

Förändrningar förändrningar förändringar, shit vad jag håller på alltså men det är så jäkla kul! Håller ju på att tänka fram en snygg hårfärg som skulle passa mig, och nu hittade jag den perfekta som jag tror kommer bli asbra! Jag i mörktbrunt hår med massa ljusa slingor i + lockar? Ohja  Ska bara kolla med min frisör först hehe, men vad tror ni om det?!


Dagens enkla

Kom precis hem och sitter jag med en stoooooor fruktskål, så fräscht! Men snart är det dags att börja fixa en massa igen, mitt liv har verkligen blivit stressigt på senaste tiden? Men jag gillar att ha massa saker att göra, speciellt när en del gäller bloggen  Juste!! Lovade ju er att visa dagens outfit, så här kommer den.. Blev en väldigt enkelt, stickad tröja från Ginatricot och svarta jeans från JC!


Nya kilklackar

Fick med mig dom här kilklackarna igår, snygga va?! Jag blev i alla fall helt kär när jag såg dom  Så dom ska få en fin plats i min skohylla hehe! Hittade dom på Scorett för 1000 kr! PUSS


Puss

Godmorgon älsklingar, onsdag idag så om 2 dagar så är det FREEEDAAAG, håll ut  Jag längar i alla fall galet mycket till helgen, ni får veta planerna då! Men nu måste jag springa iväg till skolan så jag inte kommer för sent, så senare idag blir det en massa bloggning - ska visa skorna jag köpt, lägga upp lite andra snygga kläder, min outfit, skönhetstips, min dag, videoblogg osv, är det något annat ni vill ha?!

Bjuder på en bild från i somras, saknar galet mycket!


RSS 2.0