Fanbilder

Åh ni är så söta, blir lika glad varje gång! Ni gör verkligen mina dagar älsklingar, ni får mig alltid på bra humör när jag mår som sämst, all kärlek till er ♥

" Juliah, du är seriöst min förebild! Jag fattar inte hur du kan va så stark, du hjälper alla andra, du är helt grym tjejen! Och din blogg är absolut bäst, bättre än alla. Vill bara säga att du är min främsta förebild och att du är bäst. puss / http://lisaaaa.blogg.se/ "


" Du är en sån speciell tjej, Och att förlora dom som står en närmast verkar vara riktigt hårt.. Har läst din blogg sen du började blogga kommer aldrig kunna sluta läsa en sån otroligt bra blogg.. Med den mest begåvaste bloggerskan, Du kommer gå långt i livet, Eftersom du kan vara så stark som du är.. Tog min tid och gjorde en idolbild till dig, För att du är världens finaste och dyrbaraste ängel ♥ Kram / http://tildah.blogg.se/ "

" Du. Är. Awesome. Hoppas allt ordnar sig!Kram http://juliahjartafoto.blogg.se/  (Julia)"


" Hej juliah jag har gjort en bild till dig och hoppas att du skulle vilja kolla på den och svara på de jag skrivit :)<3 skulle bli sjukt glad att få prata med dig <3 du är så stark<3 "


" Hej Juliah ! Jag har läst allt du har skrivit om din mamma, pappa & syster. Och jag tycker att du ska vara superstolt över dig själv för att du är så stark och kämpar ! Jag tycker också att din blogg är galet bra, och jag läser den varje dag. Du är jättefin också, o du har jättebra klädsmak .. hehe ;). K R A M / http://annawahlstroms.blogg.se/ "


" Hej Juliah! Jag vill ge dig denna idolbild, eftersom att du är min inspiration och att du är bara så bäst!
U ROCK GIRL. Fortsätt så! ;) Läser din blogg minst 10 gånger per dag! Du är så stark, bäst och ännu mera bäst! ♥ Min blogg -> www.emmasandstroom.blogg.se/ ♥ "


" Hoppas du gilla idolbilden sötnos, kram / www.klaralundgren.blogg.se "


" Älskar din blogg Juliah! Så otroligt stark är du, du klarar allt!! :<33KRAM! :) // http://wiillmmaass.bloggplatsen.se/ "


" Hej juliah,älskar din blogg så slängde ihop en idolbild ,forsätt så kommer du sjukt långt"


" Hejsan Juliah!  Jag måste bara börja med att säga att du är så otroligt stark, vacker och en såå stor inspirations källa för så många unga som har haft det svårt! Jag tycker det är otrolig att du fortfarande står upp på benen, kämpar och fortfarande reser dig upp när det går dåligt... Hela du är helt otrolig :) Du har hjälpt mig att resa mig upp när jag har mått som sämst, fått mig att le av vad du skriver när jag inte känner för att le alls, och fått mig att inse att livet är värt att leva... Kommer du någon gång ner till Västkusten, så kan du väll snälla försöka fixa en sån där blogg träff, för jag hade så otroligt gärna velat träffa dig :) Fortsätt kämpa, tjejen! Du är vacker, du är smart och du är stark! Nu har jag fixat ihop en liten fanbild till dig, hoppas du gillar den ;)) <3333 Puss och Kram <33  // Cassandra  Lindberg "


" Hej Juliah!Jag heter Sossy och jag verkligen älskar din blogg! jag följer dig på bloglovin och läser varenda blogg inlägg,kollar på varenda videoinlägg och jag tycker så j*vla synd om dig efter allt som hänt,men du är en jävligt stark tjej och jag tycker du ska fortsätta som du gör, tänk posetivt,aldrig negativt.Du kommer klara dig perfekt så småning om.älskar dig! www.sossybieber.webblogg.se // sossy "


" Din blogg är verkligen bäst! läser den varje dag <3  Fortsätt kämpa tjejen!skulle va jätte kul ifall du ville titta in på min blogg: http://lovisajs.blogg.se/ "

 

 

 


Kommentarer
Postat av: B Y S I S T E R S

snygg blogg där tjejen!

2012-02-27 @ 17:05:55
URL: http://bysisters.blogg.se/
Postat av: Maja :p

Hej Juliah!

måste säga att tycker du e en sån fruktansvärt stark människa! Jag beundrar dej så hilma mycket!

du e så jävla söt, o alltid glad! Jag älskar din blogg! de e världens bästa blogg! Jag nördar den 24/7, så ah! älskar dej juliah!

2012-02-27 @ 18:15:55
Postat av: Angelica - Mot min smala lycka!

Fin blogg :)

2012-02-27 @ 18:16:05
URL: http://motminsmalalyckaa.blogg.se/
Postat av: Matildah :)

Hej juliah, jag älskar verkligen din klädstil, asså dina kläder e såå fina! verkligen! vert köpet du allt? haha jag hittar aldrig ngt fina när jag handlar!

btw, du e världens finaste starkaste människa!

tänk vad du gör varje dag för alla människor som har de svårt! När jag hade en period i livet då jag var ledsen o hatade mitt liv, hade b.l.a ätstörningar, så läste jag din blogg o blev glad igen! för du hade mkt värre än jag, o du gnällde ju ingenting! Du har förlorat din mamma pappa o syster o du är så possitiv hela tiden!

fattar inte vf alla klagar på små saken visst att mista en familjemedlem e jättehämskt ! men du har mist 3 och du gnäller inte ! asså älskar dej verkligen Juliah, önskar att jag var lika söt som du och stark, men de e jag inte tyvärr :p

2012-02-27 @ 18:21:35
Postat av: Anonym

Hur många fanbilder får du egentligen? För jag gjorde en för ett tag sen men den har liksom inte kommit med... ;)

2012-02-27 @ 20:50:06
URL: http://louisemilson.blogg.se/
Postat av: Elisia

Länkbyte? ;)

2012-02-27 @ 20:55:19
URL: http://paulydelvecchio.blogg.se/
Postat av: Maja

hej! usch jag började gråta när jag läste om allt som hänt dej! och ändå så klagar du inte på ditt liv?? så ortolig är du! du påminner mej lite om tjejen i "I taket lyser stjärnorna" Så otroligt stark och hoppfull! Jag klagar mycket på mitt liv, ändå har jag alla i närmaste släkten som lever! Du är verkligen otrolig.. Ha en bra vecka! Kram Maja :)

2012-02-27 @ 21:23:26
URL: http://mojoking.blogg.se/
Postat av: MariaP

fint!!

2012-02-28 @ 07:27:21
URL: http://barfotaflickan.blogg.se/
Postat av: Hanna

hejsan Juliah, din blogg äger men jag undrar en sak:

jag ahr gjort en fanbild till dig förut men den har inte kommit med? och du har inte svarat på mejlet häller.. jag vill bara påminna dig att jag blir jätte glad av ett svar! <33 puss & kram :**

2012-02-28 @ 09:39:53
URL: http://erikssonhanna.bloggplatsen.se
Postat av: Linda

Underbara vackra tjej, du är/kommer bli en stor förebild för många andra kämpande tjejer. Keep it up!

2012-02-28 @ 13:32:06
URL: http://lindasplaza.blogg.se/
Postat av: cassandraskoglund

grym blogg! :)

2012-02-28 @ 15:25:09
URL: http://cassandraofsweden.blogg.se/
Postat av: Ellen

Fett många fanbilder du måste få!



Jag har gjort en, som jag har mejlat för ÖVER. En månad sen, men den kom inte med!



Aja, ÄLSKAAAAR DIN BLOGG!

2012-02-28 @ 19:41:31
URL: http://eeelleens.blogg.se/
Postat av: Marina

Va fina!:)

2012-02-29 @ 11:08:47
URL: http://maet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0