Julklappstips - JFR

Passar på att ge en massa julklappstips nu, så nära julafton ju :D!!!
Min favorit smyckessida på nätet är http://www.jfr.se/ dom har en massa asballa ear cuff's, halsband, armband och ringar! Dom har även fri rakt året ut + så är deras smycken till super bra priser ( leveranstiden är på 1-3 dagar ), så varför inte beställa hem ett snyggt smycke till någon i din familj/kompis/flickvän?!

Just nu är det även inne med fjädrar, och hittade en snygg ear cuff med fjäder, vad tycker ni om den?Kommentarer
Postat av: ByNyc

Länkbyte?♥

2011-12-16 @ 12:37:06
URL: http://bynyc.blogspot.com
Postat av: Beatrice Jakobsson (foto)

dom har mycket snyggt :D

2011-12-16 @ 12:38:19
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: Foto

Så fin

2011-12-16 @ 13:34:42
URL: http://ninnzanlee.blogg.se/
Postat av: S A N D R A

jag klickade bak i din blogg och fick veta vad du gått igenom som bara 13 åring. O även om jag inte känner dig så är jag stolt över dig, stolt över hur du klarar av att gå igenom detta och stolt över hur du tror på dig själv. Du är stark och du har ett hjärta av guld! Jag kan inte sätta mig in i den situationen att förlora en familjemedlem eftersom jag aldrig gjort det, men jag har förlorat en bästa vän pågrund av döden o bara den smärtan går inte att beskriva med ord. Du är en förebild, en förebild som alla borde se upp till. Framför allt såna personer som mår riktigt dåligt och vill ge upp, de går att klättra från botten, de går att ta sig upp!Jag kommer fortsätta läsa din blogg, jag ska sprida vidare din blogg också. Du sprider glädje, även fast du i själen mår dåligt.

2011-12-16 @ 14:22:37
URL: http://ssandraewelina.blogg.se/
Postat av: amanda

Läst igenom din blogg lite, och ville bara säga att jag tycker du är en otroligt stark människa och jag beundrar dig enormt!

Fortsätt kämpa gumman.

2011-12-16 @ 14:40:21
URL: http://ajey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0