Vinterträna

Inte så lätt att njuta av träningen på vintern eller hur? Men med den rätta strategin är det super enkelt att få det roligt, här kommer lite tips!

Värm upp inne - Börja med att springa 5-10 minuter på stället och gör sen några stretch övningar! Sen är det bara att slänga på sig ytterkläderna och ut i kylan!

Mycket kläder - Bätte med mycket kläder än för lite eller hur? Så klä på dig flera lager, så du kan ta av ett lager ifall det blir för varmt!

Vinterlöparskor - Svårt att springa med vanliga löparskor när det är halt, så köp ett par ferrari skor - alltså vinterlöparskor!

Rätt tid - Varför ge sig ut när det är som kallast? Planera in träningen på den "varmaste" stunden på dagen, mycket skönare! + planera rundan så du får medvind hem!

Skippa träningen pga massa snö? - Nej det behövs inte, hitta ställen där det inte är lika mycket snö, som te.x flytta in träningen och spring på ett löpband, stora parkeringar eller stigar som plogas!

Nelly.com har en hel del bra träningskläder, kika in där!Kommentarer
Postat av: emmie

Sjukt billigt! :)

2011-12-07 @ 20:34:01
URL: http://emmiesfotoblogg.blogg.se/
Postat av: Rebecca - the diary

sv: tack :) du är osså jätte söt :)

starkt av dig att orka med livet, ser verkligen upp till dig och kan själv inte se mig leva utan varken min pappa eller mamma. synd bara att ja aldrig visar min uppskattning till dem så mycket som jag egentligen uppskattar dem.Men kämpa på tjejen, ja tror på dig :)

2011-12-07 @ 20:45:53
URL: http://rebeccamalmberg.blogg.se/
Postat av: beatriz

Hej, om du känner orken & vill ta upp det här, skulle du kunna skriva ett inlägg om din mamma, hur det var när hon dog & den sista gången du träffade henne osv?

Du är en super stark tjej & verkligen klarar det här! Puss!

2011-12-07 @ 22:11:33
Postat av: Robin

Nu på vintern kör jag igång med träningen (joggning, löpning osv) så fort solen gått upp. För sedan blir det bara kallare, och mörkare ju längre tiden går...Men ja, skorna är väldigt viktiga. Vore ju grant om man gör sig illa, och det inte finns en kotte som hör en ropa på hjälp...

2011-12-08 @ 11:42:03
URL: http://gamingground.blogg.se/
Postat av: Frida :)

Bra tips!

Man kan ju också ta på sig överdragsbyxor och springa i tjock snö! Jätte roligt och jag lovar att man blir trött ;) <3

Jätte fin blogg btw <3

2011-12-08 @ 21:45:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0