Min historia från 2011

Hela 2011 har varit ett tufft år, och absolut det tuffaste i hela mitt liv. Allting började i februari när mammas kropp sa ifrån och det blev fram och tillbaka till sjukhus överallt, jag trodde inte att det var nånting farligt så jag tänkte inte så mycket på det. Tills den dagen jag kommer hem och alla sitter i köket, och mamma berättar för mig att hon hade fått cancer. Och från och med när hon berättade det, började en väldigt lång resa som vi alla trodde skulle sluta bra.

Det började med att mamma skulle opereras och det gjorde hon, allting såg bra ut dom första veckorna och mamma var hemma ca. 4 dagar, men sen klarade hon inte av det. Efter ett par veckor på sjukhuset var det dags att börja med cellgifterna, och redan efter första behandlingen blev det kaos. Men vi tänkte positivt, för läkarna sa att det skulle bli bra. Men sen gick allting så himla fort, och om jag ska vara ärlig så mådde jag så himla dåligt så jag kommer knappt ihåg nånting.

Men sen den 23 Juni klockan 2 på natten ringde Roger från sjukhuset i panik och sa att mamma hade blivit sämre och låg på intensiven, och vi åkte direkt dit - jag, min syster, min mormor och min låtsas morfar. När vi kommer dit sprang vi runt i en massa korridorer för att hitta, kommer fram och dom ber oss gå in i ett rum, och det gjorde vi. Efter ett par minuter kom en läkare in och började förklara vad som hade hänt och att det var en maskin som andades åt mamma, och sen kom dom där orden som jag aldrig kommer glömma " Hon kommer inte klara sig " och hela mitt huvud började snurra och sen kom tårarna. Jag satt länge i rummet nere på intensiven, tills jag fick gå in till mamma. Och där låg hon med en maskin som andades åt henne, tusen slangar överallt och att stå där och se på sin egen mamma och veta att hon kan dö vilken sekund som helst är så jävla hemskt och det gör så ont. Satt där på sjukhuset hela natten med min syster, mormor, morfar, låtsas morfar, roger, min morbror och hans tjej, och sen åkte jag och min syster hem 9 på morgonen. Samlade krafter, och sen åkte tillbaka igen. Mamma låg på intensiven i ett par dagar, men sen hände ett "mirakel" hon vaknade och blev flyttad upp till avdelningen igen. Och läkarna sa att dom aldrig sett någon kämpa så mycket förut, jag fick hopp om att hon skulle klara sig, det krossades efter ett par dagar när mamma gick bort. 

Så många gånger jag sagt till mig själv att det vore bättre om det hade hänt mig, så många gånger jag har legat vaken på nätterna, så många gånger jag tagit fram mammas nummer och ringt och sen efter ett par singnaler kommit på att hon inte finns, så många gånger jag drömt om att hon lever och jag vaknar glad och springer ner till köket men sen är hon inte där, så många gånger jag önskat att jag vill ha tillbaka min egen mamma.

( det är omöjligt att få med allting i en text, det här är inte allt, men nästan. )


Kommentarer
Postat av: S O F I A

seriöst, tårarna bara rann när jag läste denna text om din historia 2011. Herregud, vilken brud du är, du har verkligen kämpat på! Själv kunnde man knappt läsa dina tunga ord, tårarna bara spruta. You go girl! Kram <3

2011-12-30 @ 01:05:42
URL: http://soffiproppl.blogg.se/
Postat av: Matildah

Har inga ord...

Fyfan...

Du är stark, kan inte hoppas annat än att du fortsätter vara det...

sänder 1000 tankar till dig och din mamma <3

2011-12-30 @ 01:07:39
Postat av: Anonym

Det här är första gången jag kommenterar din blogg, och jag vet inte vad jag ska säga egentligen, men...

<3

2011-12-30 @ 01:09:09
Postat av: Carro

Hej jag tycker det är väldig starkt av dig att skriva ner det här och visa det för allmänheten. Jag kan själv inte förstå hur det känns att förlora sin mamma, min står mig väldigt nära och jag är väldigt säker på att jag skulle låsa in mig i mitt rum och gråta flera oceaner om hon gick bort. Jag hoppas att du fortfarande kan känna henne fasten hon inte är med dig. din berättelse fick mig att gråta.

2011-12-30 @ 01:10:29
URL: http://berziins.blogg.se/
Postat av: Sabina<3

Jag började gråta när jag läste det här och du ska veta att jag tkr jävligt synd om dig och jag finns här för dig!!!<3 Du är så himla stark, precis som din mamma var eller fortfarande är för hon kommer alltid finnas i ditt hjärta, för alltid!!<3

Kram<3

2011-12-30 @ 01:13:10
Postat av: Aya badawi- Sweet 18! ♥ Skriver Egna Noveller (Förbjuden Kärlek)

Åh gud tårarna bara rann. Jag kan inte säga något än att du är riktigt stark Julia. Din mamma är stolt över dig! <3<3

2011-12-30 @ 01:16:08
URL: http://ayahbadawi.blogg.se/
Postat av: P I T C Y ♥ My Life, My Blog, Your Choice!

Hej, jag och min kusin kollar på din blogg hela tiden, jag har kollat ALLA dina inlägg från februari idag, jag blir gråtfärdig..! Speciellt i det här inlägget.. Jag gråter nu .. seriöst alltså.. Det är hemskt ingen borde ha det så här.. <3

2011-12-30 @ 01:17:52
URL: http://pitcy.blogg.se/
Postat av: Emilija med J.

shit sitter med tårar efter att ha läst det :'(

det är bra att du är stark och kämpar.

2011-12-30 @ 01:18:40
URL: http://eemilijaa.blogg.se/
Postat av: A.T

:'( Shit blev riktigt uprörd av din text :'(((

2011-12-30 @ 01:20:47
URL: http://awies.blogg.se/
Postat av: Olivia

Julia, du är så himla stark! Jag skulle aldrig klarat det så bra som du gör, jag skulle aldrig orka. Du kommer att klara allting, du är riktig stark. Kämpa på, du är grym tjejen! <3

2011-12-30 @ 01:21:37
URL: http://olivialinden.blogg.se/
Postat av: elin

Du är verkligen stark julia! <3

2011-12-30 @ 01:29:30
Postat av: saga

hoppas på ett bättre år 2012, du är bäst, starkart och sötast<3

2011-12-30 @ 01:31:25
URL: http://sshit.blogg.se/
Postat av: Saga

Finaste texten jag någon sin läst Julia <3

2011-12-30 @ 01:36:27
Postat av: frida ♥

hej ! du är nog en av dom starkaste personerna jag vet, att du klarar av allt detta.. jaa, jag har aldrig sett någon människa som dig ! men glöm aldrig att dom finns med dig hela ditt liv, genom vått och torrt, glöm absolut aldrig det! dom är så stolta över dig uppe i himlen och det kommer dom alltid att vara <3 LOVE !

2011-12-30 @ 01:41:58
URL: http://ffridaohlsson.blogg.se/
Postat av: Jasmine -FOTOBLOGG

Åh, förstår hur det känns att förlora sin mamma, hänt mig med... Var stark!<3

2011-12-30 @ 01:44:42
URL: http://jjjasmines.blogg.se/
Postat av: Julia Blomstrand

jag fick seriöst tårar! Gud vilken fin och hemsk text! <3

2011-12-30 @ 01:44:56
URL: http://juliablomstrands.blogg.se/
Postat av: Bitte P ( i Malmö)

Hej Juliah! Av en ren slump så upptäckte jag din blogg bland alla andra för en stund sedan. Jag har själv en dotter på 14 år och en son på 15½ så när jag läste att du mist både din far, syster och din mamma så kunde jag inte hålla tårarna borta.



Jag har läst en del av vad du skrivit, sett något blogginlägg och läst lite kommentarer och jag skriver nu som alla andra: Så fantastiskt stark du är! Jag läste det du skrivet för min dotter som är ganska bortskämd och som mer och mer vil leva sitt eget liv och glömmer bort sin mamma hela tiden. Jag har själv mist min mamma för några år sedan och jag vet hur det känns, även om jag nu är vuxen. Du är endast 13 år och har gått igenom såna turer så det är knappt sant. Fruktansvärt! Får du hjälp någonstans ifrån? Förutom från bloggen och från vänner? Från vuxna menar jag? Psykologhjälp? Krishantering? Det är svårt att ta in allt detta, och det kanske du inte gör förrän om flera år. Ta en dag i taget.



Min son skadades allvarligt i en bilolycka (han blev påkörd) år 2009 då han precis fyllt 13 år och vi var på väg att mista honom. Han överlevde, men har skador för livet. Han lever o är glad (kanske inte innerst inne) Han har inte fått prata så mycket om olyckan och vad det inneburit för honom för personkemin funkade inte mellan honom och kuratorn på sjukhuset. Han säger precis som du gör: Han hade aldrig klarat det så bra utan alla sina kompisar som stöd. Deras värme gjorde honom starkare. Han har verkligen förändrat sig efter olyckan och har mognat på ett helt annat sätt än alla hans kompisar. Det blir nog så när man har stått öga mot öga med Döden. Jag är så lycklig att han klarade sig, trots sina skador han fått.



Du skrev att du ville försöka ta kontakt med din mamma via något medium och där kanske jag kan hjälpa dig lite. Jag har varit hos många medium i mina dar (är 50 år) och den bästa jag träffat heter Dorothy Kenny och kommer från Irland. Jag tror inte hon lever än faktiskt, jag letade efter henne på nätet rätt intensivt för en kort tid sedan. Hon var helt fantastisk! Jag fick alla mina privata "sittningar" bevarade på kassettband som jag kan ta fram och lyssna på precis när jag vill. Ja, det är ju lite "old-school" nu... På facebook har jag kontakt med en hel del kända medier så om du vill kan jag förmedla kontakt med dem? Jag kanske kan skicka en länk till din blogg och låta dem ta kontakt med dig? Hade jag varit medium hade jag hjälpt dig direkt.



Jga såg en film med min dotter igår som hette: "Hereafter" och handlar just om ett medium och 3 olika separata livsöden som Ödet vil något speciellt med. Jag tänkte direkt på pojken i filmen när jag läste på din blogg. Se den om du kan! Kram!



Det finns någon mening med allt som sker. We´re all connected. Kan jag hjälpa dig så blir jag glad. Jag tänker på dig!

2011-12-30 @ 01:45:47
URL: http://bitte.webblogg.se/
Postat av: Hannah

Du är helt jävla underbar Juliah! Du ska vara så grymt stolt över själv! Det som inte kan hända har hänt dig och du har klarat det! Får självmords tankar bara av att höra min mamma säga att hon har cancer.. Skulle aldrig klara det du har gått igenom. Tre av din familjemedlemar har dött och du är så här snygg, har så här många kompisar och driver en så här bra blogg! Du är en på 100000, du klarar verkligen allt! Går inte att beskriva hur bra du är, finns för lite ord för det! Din mamma och resten av din familj har det jätte bra där uppe, jag lovar att dom är otroligt stolta över dig! Glöm aldrig det... Du är bäst Juliah, kram Hannah! <3

2011-12-30 @ 01:52:02
URL: http://hannahstahlbom.blogg.se/
Postat av: sara<3

Juliah, jag vet att det låter som tomma ord eftersom att du får höra det varje dag från 1000000 olika människor, men du är så stark! Du är underbar också, glöm inte det. Vi ses på lördag, puss! <3

2011-12-30 @ 01:54:41
URL: http://saraochfia.blogg.se/
Postat av: Anneli

Så himla starkt av dig att klara av pressen. Forsätt så du kommer gå långt i livet. Det är säkert flera som ser upp till dig. Hoppas allt blir bättre med tiden kram :)

2011-12-30 @ 01:54:56
URL: http://anniiw.blogg.se/
Postat av: Anonym

du är en av dom starkaste personerna jag vet, så jävla stark. Världen är så jävla orättvis, ingen är värd att gå igenom någonting sånt här! Och verkligen inte en 13 åring som har ett helt liv framför sig utan sin familj! Men du fixar det här, du är stark! Och du kämpar, fyfan vad bra du är! Du är en bra förebild! GO JULIAH! ♥ styrkekramar till dig, vi alla läsare älskar dig mest!!!! TA ÅT DIG pusss

2011-12-30 @ 01:56:56
Postat av: Anonym

Jag vet att din mamma kollar ner på dig och ler, hon är stolt över dig. Hon är alltid med dig, hon lyssnar när du pratar med henne, och hon älskar dig så mycket! Hon måste nog vara den stoltaste mamman som har en sån grym dotter, som är stark! När du mår bra, mår din mamma bra!

2011-12-30 @ 02:00:05
Postat av: Carolina

Åh, du är så sjukt stark och en förebild för så många, jag beundrar dig verkligen. Jag grät när jag läste det här och jag förstår inte hur du har kunnat gå igenom detta när du är lika gammal som mig! Du är grym! :)<3

2011-12-30 @ 02:02:33
URL: http://carolinarunesson.blogg.se/
Postat av: hihi<3

vilket datum dog hon?

Lider med dig gmn!

man blir stark av att vara svag ibland. Finns ALLTID för dig och jag gråter när jag ser det hära.

P.S Jag känner igen din mamma,ni bor väl i stockholm? det gör jag.

Sköt om dig nu tjejen!♥

2011-12-30 @ 02:06:25
Postat av: Anonym

Asså jag gråter tårar för dig juliah! du är min STARKA förebid

2011-12-30 @ 02:09:55
Postat av: VanessA

Det rann tårar medans jag läste, fyfan vad du är stark tjejen, din mamma är säkert stolt över dig nu, se bara frammåt. <3

2011-12-30 @ 02:12:41
URL: http://thuxie.blogg.se/
Postat av: isabell

du är så otroligt stark tjej& när jag har fått sett vad som har hänt och grejer! Du är den starkaste jag vet! När min pappa gick bort så vart de precis likadant, min farmor& farfar vart helt konstiga! Hörde nästan aldrig av sig& bara för att jag min mamma& min syster inte hjälpte till att städa ut pappas lägenheten en gång så vart mina andra systrar skitarga och sa upp kontakten med oss. Skulle verkligen vilja träffa dig och bara få nån att prata ut allt med! kram på dig!

2011-12-30 @ 02:19:04
URL: http://isabelllcarlsson.blogg.se/
Postat av: lily

åg du är sjukt stark jag sitter här och gråter, GRÅTER för din skull! jag tycker bara att detta är helt otroligt att du har gått igenom detta! jag beundrar dig verkligen ! du är så stark!

jag önskar att jag kunde vara så stark som du!

men du tappa inte hoppet!



kram

2011-12-30 @ 02:19:31
URL: http://lilysliv.blogg.se/
Postat av: Anonym

åg du är sjukt stark jag sitter här och gråter, GRÅTER för din skull! jag tycker bara att detta är helt otroligt att du har gått igenom detta! jag beundrar dig verkligen ! du är så stark!

jag önskar att jag kunde vara så stark som du!

men du tappa inte hoppet!



kram

2011-12-30 @ 02:20:35
Postat av: Carro

shit... Har inga ord, du är så sjukt stark! Tappa aldrig hoppet. Allt kommer bli bra .. <3

2011-12-30 @ 02:53:41
URL: http://lifeofcaroline
Postat av: Emma

usch du. Tårarna bara rinner när jag läser det.

Tappa ALDRIG hoppet! DU är stark och jag vet att du kan klara det<3

2011-12-30 @ 02:57:47
URL: http://beautyqueen.bloggplatsen.se
Postat av: BECCA.

kunde inte hålla tårarna tillbaka :'( döden är så sjuk. och du är så sjukt stark! jag fatta inte hur du klarar det? oj shit vad det rinner.. Min pappa har fått SJU fucking hjärtattacker, jag minns den dagen jag sprang efter ambulansen när dom kom och hämtade han, jag var liten och förstod ingenting, jag fattade verklgen ingenting! jag troodde han var död eftersom han bara låg ner, men som sagt jag var liten och fattade inte. min låtsas mamma sprang efter mej för att stanna mej , sen tog hon tag i mig och sa att allt skulle ordnas! och min papps lever idag, och jag vet hur.



senaste gången han åkte in, så stog jag vid sängkanten på sjukhuset & frågade hur hann kan klarat 7 hjärtattacker, och svaret på den frpgan var

"för jag har sju underbara barn, som jag älskar mer än allt annat" ! min pappa är stark, och jag är så sjukt stolt över honom!



När jag var liten, skrev jag på en lapp "pappa om du dör, då tar tar sjlävmord" , men efter jag läst din blogg, så vill jag hitta styrkan att leva för honom. jag tänker ofta på , på om min pappa kommer dö tidigt, (shit jag kan knappt skriva :'( ) och hur i helvete jag ska klara mej. när jag sitter brevid honom i framsätet, då kan jag kolla på han länge och sen helt plötsligt börjar tprarna rinna. kärleken till han är obeskrivlig, men han levet för han är s¨sjukt stark!



Juliah, jag beundrar dej, verkligen. Önskar jag var precis som du, önskar jag hade styrkan som du har. Kram på dej sötnos, jag rös av din text och jag sitter fortfarande med massa tårar i ansiktet. Peace <3

2011-12-30 @ 03:35:31
URL: http://nattstad.se/pinkey
Postat av: Cissi stenberg♥

Herregud, ja sitter å gråter... Det är sjukt hut stark du är. Att du klarat dig genom allt dethär det är sinnes sjukt! Att DU orkar leva.... Jag är mållös, Jag ber för din skull å din mammas & din familjs skull att hon har det bra där uppe i himmelriket. Hon saknar dig säkert en massa och vill visa det för dig men sen när du levt ditt underbara liv tills du blir gammal så kommer du vet att hon saknar dig enormt och ni kommer ha varandra i den angiala världen:) Hoppas du läser det här för du gör mig stark varje dag, du är den starkaste personen jag vet om, KRAM♥

2011-12-30 @ 03:46:54
URL: http://theplaceofme.blogg.se/
Postat av: Frida

Det är så otroligt svårt att fatta vad du går igenom när man själv inte gör det, man tror att man vet hur det känns, när man absolut inte gör det! Dem sista meningarna i texten fick mig att gråta så sjukt mycket:

"Så många gånger jag sagt till mig själv att det vore bättre om det hade hänt mig, så många gånger jag har legat vaken på nätterna, så många gånger jag tagit fram mammas nummer och ringt och sen efter ett par singnaler kommit på att hon inte finns, så många gånger jag drömt om att hon lever och jag vaknar glad och springer ner till köket men sen är hon inte där, så många gånger jag önskat att jag vill ha tillbaka min egen mamma."



Att aldrig mer få träffa sin mamma... jag kan inte ens tänka mig det! Jag tycker du är otroligt modig som berättar det är för tusentals läsare, och jag tycker du är sjukt modig som fortsätter leva, även när det känns som värst. Jag önskar dig all lycka du kan få, och Juliah, jag lovar - om jag kunde, skulle jag göra allt för att få tillbaks din familj <3

2011-12-30 @ 08:48:02
URL: http://fridaannas.blogg.se/
Postat av: Ella

Började fan gråta! <3 Stark du är!<3

2011-12-30 @ 08:56:15
URL: http://linnochella.blogg.se/
Postat av: ♥ maallon.blogg.se

fy fan, jag grät faktiskt, och började undra, hur fan jag hade tacklat detta, som är jätte svag och kan börja tjuta för minsta lilla...men kämpa på Julia! <3

2011-12-30 @ 09:03:09
URL: http://maallon.blogg.se/
Postat av: michelle

hej juliah! Jag läser din blogg varje dag så fort jag har tid.jag villll

verkligen beundra dig om hur stark du är!:)<3

när jag ibland har de svårt brukar jag alltid börja tänka på dig.

och jag blir gråtande när jag ser din blogg att du verkligen kan leva

och inte nog med det så bär du en väldig hård smärta inom dig.

Och endå kan du leva nästan precis som alla andra.jag finns här dig <3 du är verkligen en av mina förebilder.tack för att du finns<3

2011-12-30 @ 09:17:32
URL: http://threegirlslife.blogg.se/
Postat av: sandra

asså herregud, tårarna bara rinner när jag läser de här.

Men du ska veta att du är sjukt stark tjejen!



Kram!

2011-12-30 @ 09:17:44
URL: http://sandrabaudin.devote.se
Postat av: freja björk

Åh shit började gråta när jag läste dedär..

Du är så stark Julia ! Din mamma , pappa & syster måste vara såå stola över dig !

Fortsätt kämpa , du klarar allt <3

Kram !

2011-12-30 @ 09:19:43
URL: http://typinget.blogg.se/
Postat av: Gabriella

Shit vad du är stark tjejen! Börjar gråta över att läsa texten, det måste vart hemskt att vara med om det här. Fortsätt kämpa och var stark. Beundrar dig verkligen.



Ta hand om dig!

2011-12-30 @ 09:25:39
URL: http://gabriellaita.blogg.se/
Postat av: Matilda

Gud, du är nog den starkaste personen jag vet, som inte ger upp i första taget iallafall. Kämpa på ♥



Undrar bara, vad hände med din pappa och din syster?

kram ♥

2011-12-30 @ 09:25:55
URL: http://matildafaan.blogg.se/
Postat av: Anna

Det är hemskt att någon ska gå igenom något sådant här. Det är fruktansvärt och så jävla orättvist att just du drabbats. :( jag hoppas du fortsätter vara stark för det är du, jag vet inte hur jag hade tagit det om de var min mamma. Kämpa även om du hamnar i motvind tjejen och jag tror du vet att vi alla som läser din blogg alltid finns och tror på dig, samt dina vänner & släkt ! Kram !! ♥

2011-12-30 @ 09:33:49
URL: http://forestman.blogg.se/
Postat av: Amina

sitter här o gråter sönder :'(

fortsätt kämpa Juliah!

du är såå sjukt stark!

BAMSE KRAMAR!<3

2011-12-30 @ 09:43:34
Postat av: Wilmah

Så jävla stark,jag sitter här och gråter så jävla sorligt! Fortsätt köpa Juliah,jag vet att du kan klara det<3 Du är den ända bloggen som jag har fasnat för, på mitt internet stpr din blogg och där står det jämte "mest aktiv" hihi!<333 Jag finns för dig och förstår dig till 100000000000,älskar dig !

2011-12-30 @ 09:49:26
URL: http://wilmaaaoscarsson.blogg.se/
Postat av: Josefin - Vardag och mycket mer ♥

gud så fint skrivit, vi alla tänker på dig ♥

2011-12-30 @ 09:55:42
URL: http://jjojosen.blogg.se/
Postat av: Felicia

Din mamma hade varit superstolt över dig! Och hon ser allt du gör där uppifrån.. STAY STRONG <3



Fick allvarligt tårar.. :(

2011-12-30 @ 10:09:17
URL: http://feliciaaz.blogg.se/
Postat av: Josefin

Jag skulle aldrig klarat det. Det du har gått igenom som 13 åring ska inte få hända.. Men nu är du ju jättelycklig (Kanske inte när du tänker på din familj) Du tycker säkert att du har världens bästa liv, världens bästa vänner som stöttar dig till 100% Och j

Jag vet att din mamma är väldigt stolt, och hon skulle göra vad som helst, bara hon får se dig lycklig! Det lovar jag, såfortsätt som du är och gör, för alla vet att duär den starkaste bruden i landet! Right?! ;)

2011-12-30 @ 10:13:06
URL: http://josefinrehn.blogg.se/
Postat av: karolina

Jag har varit med om det själv att min mamma har dött i cancer det är hemskt,men jag var inte med när min mamma dog . Jag beklagar din sorg <3 :)

2011-12-30 @ 10:15:36
Postat av: karolina

Jag har varit med om det själv att min mamma har dött i cancer det är hemskt,men jag var inte med när min mamma dog . Jag beklagar din sorg <3 :)

2011-12-30 @ 10:16:11
Postat av: Olivia

Hemskt! Börjar gråta av att läsa det. Du är så sjukt stark! Och man ser här bland kommentarerna att alla stöttar dig!

Ha det bra!

2011-12-30 @ 10:16:56
URL: http://oliviaj.blogg.se/
Postat av: Solin

Herregud Juliah du är sjukt stark! Fick rysningar när jag läste det här. Beklagar verkligen :(♥

2011-12-30 @ 10:19:59
URL: http://solinjamil.blogg.se/
Postat av: Miriam

Fy fan va hemskt! Juliah du är stark och jag vet att din mamma är stolt över dig. Lev för henne istället <3

2011-12-30 @ 10:28:24
Postat av: Jennifer

Du är så jäkla stark! <333

2011-12-30 @ 10:34:46
Postat av: Kajsa

Förstår att det måste vara jättejobbigt, verkligen.

Började nästa gråta av din text, det är så rörande och hjärtskärande. Ingen ska behöva gå igenom det..



Men du är så stark alltså, beundrar dig, stora kramar till dig <3

2011-12-30 @ 10:38:39
URL: http://kajsatorhagen.blogg.se/
Postat av: melanie

ÅH, GUD JULIA!!! Tycker så himla synd om dig, du är så stark! Om jag ska vara ärlig skulle jag aldrig klarat av det där. När jag läste texten fick jag tårar i ögonen. Så himla hemskt! Kan verkligen inte fatta att du klarar av det här! Du har förlorat 3 familjemedlemmar lixom.. och jag lovar att de är sjuukt stolta över dig och för allting du gör! ÄLSKAR DIG JULIA och kommer alltid finnas här för dig!<33333

2011-12-30 @ 10:43:17
URL: http://mellanbieber.blogg.se/
Postat av: Saga A

Du är så sjukt stark, vet att du antagligen hör de orden väldigt ofta. Men ta verkligen åt dig, kram på dig! <3

2011-12-30 @ 10:50:56
URL: http://mse.blogg.se/
Postat av: Agnes

jävligt stakt, otroligt.

2011-12-30 @ 10:57:23
URL: http://ibelieveinyesterday.blogg.se/
Postat av: Alicé

Shit.. Tårarna rinner. Jag vet att ord inte räcker till, men fyfan vad stark du är!!



Du är underbar Juliah!

2011-12-30 @ 11:01:25
URL: http://aaaugustibarn.blogg.se/
Postat av: Joline

Min tårar började rinna när jag läste denna text!

Fyy fan vilket tufft år du måste havt och att du orkar!

Det är ett under, jag är själv 13 år (fyller 14 år i Januari) och jag hade aldrig fixa allt detta du gått igenom!

Fortsätt kämpa, ge aldrig upp ♥

2011-12-30 @ 11:12:07
Postat av: evelinaa'

Du är stark Juliah, om jag ändå bara kunnat komma till dig, kramat om dig och kunnat trösta dig. Allting kommer att bli bra, jag genomgår nu själv en skilsmässa osv och har lite koll på hur en "familjekris" ser ut men inte dödsorsaker... Du kan och vill Juliah och jag tycker banne mig att du gör rätt som tänker jobba för cancerfonder!



BE STRONG!

2011-12-30 @ 11:23:03
URL: http://evesfoto.webblogg.se/
Postat av: Tilde

Finns inga ord...

Du är sjukt stark tjej, fortsätt kämpa som du gör! Du är och förblir en stor förebild för många.



Be strong. <3

2011-12-30 @ 11:30:39
URL: http://enbrunett.blogg.se/
Postat av: anna

hej, jag tycker du är fett cool som klarar av allt det här! men när jag gick i 4:an-5:an(går i 7:an nu) så var min pappa väldigt sjuk, men min mamma berättade inte hur sjuk han faktiskt va, men det kanske var lika bra. Men jag bröt armen i november och fick opereras och när jag kommer hem fick jag veta av min kompis pappa hur det egentligen va(min mamma och han hade mke kontakt under den tiden)han hade broblem med hjärtat (det visste jag) men när dom först opererades i örebro repade dom hans lunga och han var jätte nära på att dö, men han fick åka akut till uppsalasukhus. Som tur klarade han sig men jag kommer väl ihåg när jag hälsade på han, när han låg med respirator, det var väldigt jobbigt att se honom så, men nu mår han bra igen och tar tabletter och nu hoppas jag bara att han lever länge som dom sa!cdet här kanske inte är lika tufft som allt du har gått igenom men att läsa din blogg förstår jag hur jobbigt det kunde vart nu, så jag är ara glad att det inte slutade så det skulle kunnat.

2011-12-30 @ 11:30:54
Postat av: Anonym

Ååååh tycker så jävla synd om dig. Kämpa kämpa kämpa! Du kommer klara dig! Jag tror på dig!

2011-12-30 @ 11:30:56
Postat av: Marika

Tårarna rinner när jag läser den här texten. Jag skulle ALDRIG klara det du har gått igenom. Du är så jävla stark. Min förebild! <3

2011-12-30 @ 11:51:29
URL: http://tuffast.webblogg.se/
Postat av: Smilla

Som nästan alla andra skriver så sitter jag här och gråter.. Jag tycker att du är så sjukt stark! Och att du kan ta upp detta på bloggen så att vi får läsa om det som har hänt om din familj är helt wow liksom..! Du vågar visa dina känslor och det är modigt!

Jag hoppas att du alltid kommer vara det!



Kram :)

2011-12-30 @ 11:52:14
URL: http://smillaelsajohanna.devote.se
Postat av: Raisa

Tårarna bara rinner .. Du är så stark Juliah, är säker på att din mamma är riktigt stolt över dig! <3

2011-12-30 @ 11:58:08
URL: http://tjokung.blogg.se/
Postat av: Sofie

Juliah! Din mamma ser dig, hon kollar ner på dig, hon finns alltid i ditt hjärta, kan inte förstå hur du är så stark, bra att du har vänner och allt som stöttar dig! Tänk hur svårt du har, mist din mamma, syster & pappa och din andra syster vill inte prata med dig, och inte din mormor, och du skrev låtsas morfar, så har du ingen morfar heller? :/ jag blir verkligen tårögd när jag läste det här, det är sjukt, du är 13 ÅR, du är så stark Juliah, och du klarar det här! Det vet både du och dina vänner & läsare, och vi finns alltid här för dig :D ha det bra Juliah, och kämpa! <333

2011-12-30 @ 12:13:10
URL: http://sofimagito.blogg.se/
Postat av: Lisa

Usch, så hemskt... Skulle aldrig klara det om det hände mig, du är så sjukt stark, jag fattar inte att en 13-åring måste gå igenom så mycket skit. Sörjer med dig <3

2011-12-30 @ 12:34:54
URL: http://liisass.bloggplatsen.se
Postat av: Serena

Juliah, jag säger som alla andra, du är sjuuuuukt stark! 2012 kommer bli ditt år!

kram

2011-12-30 @ 12:49:52
Postat av: Jessica

blir ledsen i själen. Fortsätt va stark Julia!

2011-12-30 @ 12:58:19
URL: http://jessicasays.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag blev riktigt upprörd när jag läste det här ! Du är den starkaste personen i världen!<3

2011-12-30 @ 13:07:02
Postat av: Anonym

Finns<3

2011-12-30 @ 13:27:32
Postat av: N I C K I

Åh herre, det är svårt att läsa eftersom att min mamma nästan dog men ah :/

Du är stark<3

2011-12-30 @ 13:50:34
URL: http://nicckiis.blogg.se/
Postat av: emmie

Fick en tår i ögat. Fortsätt kämpa! <3

2011-12-30 @ 13:56:47
URL: http://emmiewald.blogg.se/
Postat av: Emelie

får tårarna i ögonen när jag läser det här, du är en så otroligt stark person! <3

2011-12-30 @ 14:04:24
Postat av: Ysen

Fantastisk text! Älskar dig och stöttar dig!

2011-12-30 @ 14:09:59
URL: http://ysen.blogg.se/
Postat av: hanna

juliah , tycker så sjukt synd om dig sötnos .

tårarna bara rann när jag läste detta .

du är så sjukt stark .

men jag läser din blogg varje dag .

men kämpa på juliah du ska klara det här!



kram från mig <3

2011-12-30 @ 14:12:39
URL: http://lovemehanna.blogg.se/
Postat av: Fanny

Önskar jag hade upptäckt den här bloggen tidigare, när min mamma också hade cancer, bröstcancer, och opererade bort högra bröstet. Önskar jag visste vem du var då, det var också i somras, för du är en person att se upp till, hade jag vetat om din blogg då, så hade jag nog varit starkare än jag var. Men du hjälper många, remember that!

2011-12-30 @ 14:22:08
Postat av: Natalie

Var nära och att gråta när jag läste allt. Beklagar sorgen du är stark!<33333

2011-12-30 @ 14:23:43
URL: http://naatas.blogg.se/
Postat av: hanna.k

man blir ledsen när maan ser det här... men nästa år kommer bli bättre för dig!<3

2011-12-30 @ 14:56:42
Postat av: Cornelia

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga .. blir ledsen ända in i själen för din skull! Din mamma skulle ha vart grymt stolt över dig, eller hon är .. ♥ Fortsätt va stark :)!



2011-12-30 @ 15:08:27
URL: http://corneliapetterssons.devote.se
Postat av: Clara

Jag börjat gråta när jag läser! Du har gått igenom så mycket att det inte borde få vara sant!

Jag fattar inte att du klara det, du verkar så glad, du klarar av livet, trots det du har gått igenom Du är så jäkla stark juliah, jag skulle aldrig klara det du har klarat ❤



2011-12-30 @ 15:34:32
URL: http://mittlivubixtaver.blogg.se/
Postat av: Tilia

Gud vilken stark tjej du är! Att du klarar allt detta. Jag hoppas verkligen du kommer få ett bättre år 2012.



Kram :)♥

2011-12-30 @ 15:34:44
URL: http://tiliaa.blogg.se/
Postat av: N

<3

2011-12-30 @ 15:36:01
Postat av: Tess

Du är så otroligt stark!

Jag vet inte om jag hade klarat av allt det där, och jag beundrar dig så sjukt mycket!



Keep strong! ♥

2011-12-30 @ 16:03:09
URL: http://tessanstyle.blogg.se/
Postat av: adriana {acphoto.blogg.se}

Har inga ord. Det är så jävla mycket värre, ingen kan säga att man förstår dig men man kan absolut visa empati, jag beundrar dig verkligen, du är så jävla stark! Din mamma kommer alltid finnas för dig, alltid vara nära dig, hon är hos dig, alltid! Stå på dig, har du klarat att gått igenom allt detta så finns det inga gränser för dig - be strong girl! ♥

2011-12-30 @ 16:15:24
URL: http://acphoto.blogg.se/
Postat av: Vera

Så himla rörande text, du är så extremt stark, låt ingen ta det ifrån dig! Din mamma skulle ha varit så sjukt stolt över dig. Fortsätt kämpa Juliah!<3

2011-12-30 @ 16:18:42
Postat av: Felicia

Tårarna bara rinner... du är så grym , otroligt stark!...skriver som alla andra men du fattar inte hur stark du är!... bra att du mår bra nu och att du har roger! <3

2011-12-30 @ 16:31:14
URL: http://feliciaalvesandreasson.blogg.se/
Postat av: Martina

fy fan... gråter jätte mycket när jag läser detta!! :'( han inte ens läsa hälften innan tårarna kom.. kan knappt fatta att du, en 13 årig tjej, har gått igenom det.. + att din pappa och ena syster också är borta.. så hemskt! du är så stark tjejen!! släpp aldrig taget! du kan klara vad som hellst bara du vill, okej?!

kramar och stöd kommer i massor! :* <33

2011-12-30 @ 16:44:00
URL: http://martinap.blogg.se/
Postat av: amanda h

Julia.. Det du har gått igenom i ditt 13 åriga liv är ofattbart..

Jag har läst din blogg ett tag nu men inte kommenterat.. Men nu var jag tvungen.. För du är en otroligt stark och fin tjej!

Du har otroligt mycket kraft kvar även att du har mist 3 av dina familjemedlemmar..

Jag är själv lika gammal som dej.. Och med handen på hjärtat så hade jag ALDRIG klarat av det du går igenom..

Och det gör ont att se en så glad och vacker tjej som du gå igenom nått sådant här!

Och jag avundas dej att du oavsett vad som har hänt dej, orkar fortsätta och att du har dina egna abitioner!

du har mål tjejen! du har en grym framtid framför dej för du är så galet tuff och kämpar!

och det är det allt handlar om!

massa kramar till dej snygging! bara att skriva om du vill snacka!

ha det bra ;*

2011-12-30 @ 17:03:43
URL: http://amandaofcoursehenriksson.blogg.se/
Postat av: Petra

usch.. du är så otroligt stark!

2011-12-30 @ 17:12:13
URL: http://alwaystry.blogg.se/
Postat av: Ellen

2011-12-30 @ 17:28:41
Postat av: MOAA

Kämpa på , du klarar det hära ! Men vf ska det just hända dig? som är en sån snäll person och omtänksam person . men livet är inte rättvist. Ditt liv påminner mig om filmen i taget lyser stjärnorna först skrev hon på en lapp'' om du dör mamma så tar jag livet av mig '' men sen när hon dog så ändrade hon det till'' hon du dör mamma så ska jag leva för dig'' och det är exakt så du gör du lever för din mammas skull.<3

2011-12-30 @ 17:41:55
URL: http://aamelasmoa.blogg.se/
Postat av: wihlma

Jag har aldrig trott att man kan vara så stark, sen hittade jag din blogg, ville bara säga att jag tycker du är grymt stark och en as ball tjej !

Du verkar ha ett stort hjärta...

Många andra borde vara som du!

Tjejen fortsatt såhär du kommer gå långt !

2011-12-30 @ 17:45:23
Postat av: <3

Vill bara börja med och säga att jag tycker du är grymt stark!



Ville bara fråga en sak, tänkte du någonsin på självmord?

Du behöver absolut inte svara !

DU ÄR GRYM !

2011-12-30 @ 17:46:52
Postat av: Hulda

Jag har aldrig sett en tjej som dig! due fet stark! OMG! Hoppas du mår bättre! vet intye vad jag ska skriva! men gumman vaa stark bli aldrig svag!! <3

2011-12-30 @ 17:55:02
Postat av: '''''

du är sjukt stark!

och din blogg är grym

kram

2011-12-30 @ 18:16:05
Postat av: Maria

Gråter när jag läser dehär, tycker så jävla synd om dig! :'( Men du är verkligen stark att du klarar dig tills nu, du är absolut den starkaste personen jag vet om .. du är bäst och har en grym blogg! lycka till!<3

2011-12-30 @ 18:26:53
URL: http://maaariias.blogg.se/
Postat av: felicia

Juliah, du är verkligen grymt stark.

Jag blev ju helt tårögd när jag läste det du verkligen har vart med om!

Fortsätt kämpa! <3

2011-12-30 @ 18:27:51
URL: http://feliciasahlman.devote.se/
Postat av: T H E R E S E

Juliah.. Du e grym! Jag tror inte jag hade klarat detta! Men det gör du!

Jag började gråta när ja läste det! Det berör mej verkligen!

Du r underbar! O det e sjukt starkt av dej att kunna skriva ner detta! O behandla det på rätt sätt! Du e en sjukt stor förebild! Äsynd bara att du aldrig har tid att svara på mina kommentarer! För det e erätt coolt att på en kommentar av sin förebild!!<3

2011-12-30 @ 19:11:01
URL: http://theresefabienne.blogg.se/
Postat av: A N D R E A / FOTON & VARDAG

Du är så otroligt stark, du kommer att klara detta <3

2011-12-30 @ 19:36:27
URL: http://nittiofemman.blogg.se/
Postat av: Besma

Blev tårögd när ja läste detta :(

Ska inte behöva hända nån egentligen :(

Du är så stark :)

2011-12-30 @ 19:52:29
URL: http://besmamounira.blogg.se/
Postat av: elly

Kämpa på ! stark tjej som klarat egenom mycket.

ta hand om dig

2011-12-30 @ 20:16:13
URL: http://gravidnu.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Jag fick verkligen tårar, men men du är stark och du måste fortsätta vara stark...<3

2011-12-30 @ 20:31:00
Postat av: malin

Tårarna bara rann ner, de e omöjligt för mig att ens tänka att en tjej, lika gammal som mig går igenom något sånt här, jag menar du har förlorat så många. Men du e stark julia, fortsätt vara de. Har last din blogg sen sommaren, och under den tiden har jag kommit på att jag egentligen inte har någonting att klaga på.. eller jo visst jag har men assåå.. de är sånna smågrejer om man tänker på vad du gått igenom liksom, men jaja ville bara säga att jag ville bara säga att du ska fortsätta vara stark hela tiden <3

2011-12-30 @ 20:36:37
URL: http://leonishh.blogg.se/
Postat av: Lisa Gylling

åh,jag började verkligen gråta när jag läste det här. Jag kan inte förstå att du klarat dig,att du KLARAR dig,själv skulle jag aldrig klarat av att vara så stark,och ändå förlorat hela sin familj. Jag,och alla andra lovar - att din mamma är sjukt stolt över dig nånstans där uppe i himlen,hon har världens finaste,starkaste dotter där nere,som kämpar och försöker. Du är stark Juliah,grymt stark.<3

2011-12-30 @ 21:47:12
URL: http://lisaaaa.blogg.se/
Postat av: Alva

Hej, jag vet inte vad jag ska säga men jag gick igenom samma sak fast med min pappa. han hade cancer och hade de en gång för 8 år sedan med, men då klarade han de... men på nyårsafton för ty ett år sedan fick han cancer. läkarna sa att han hade klarat sig otroligt länge, men en dag när jag satt i skolan ringde magisterns mobil och han sa

- jag MÅSTE ta dehär!

Sen kom han in och ropade mitt namn och när jag tog telefonen så hörde jag mamma gråtande och sa att pappa va jättedålig och då sprang jag ut till parkeringen och vi åkte till sjukhuset och då va min farmor där och mina 3 bröder vi va där kvart i ett och kvart i tre somnade han in... men de va bra att han fick sluta lida. men han hade också en maskin som andades åt han



Jag kunde inte låta bli att berätta om mitt liv när jag läste dedär som du skrev. men jag hoppas du får ett bättre 2012!

2011-12-30 @ 21:50:09
URL: http://www.alvahogberg.devote.se
Postat av: jessica

Du är en riktigt bra förebild, så otroligt stark! Du kommer bli något stort, och följ dina drömmar för det är du värd! Låt aldrig någon trycka ner dig! Önskar dig all lycka i världen!

2011-12-30 @ 21:59:36
Postat av: Olivia

Jag känner inte dig men jag finns för dig. du är så strk som vågar berätta allt. mina tårar rann när jag läste det. Jag kan förestäkka mig hur svårt det är.



en annan sak som jag bra undrade...

du har skrivit förlorat mamma pappa syster.. Det är väll bara din mamma som gått bårt :(

jag beklagar verkligen :'(

2011-12-30 @ 22:00:44
URL: http://konstantia.devote.se
Postat av: Soonnaah

Du, du är så stark! :) Önska att jag kunde göra något, men inget kan få tillbaka henne :( Fortsätt vara så stark Julia!

2011-12-30 @ 22:07:13
URL: http://soonnaah.blogg.se/
Postat av: Mindus

Hej! :) Jag har börjat följa din blogg och jag tycker du verkar vara en stark tjej! :) Ta hand om dig kram! :) Du får jättegärna mejla mig om du får lust för jag har alltid velat ha någon att skriva mejl till. :)

2011-12-30 @ 22:15:13
URL: http://www.mindus.devote.se
Postat av: christine svensson

Fy vad stark du är! Kram <3

2011-12-30 @ 23:01:31
URL: http://citi.blogg.se/
Postat av: Stephanie Skyttner

Gud vad hemskt ! Beklagar verkligen, fick tårar när jag såg ditt videoinlägg och läste texten.. Du är så stark, vet inte riktigt vad jag ska säga.. Men kram på dig !

2011-12-30 @ 23:03:11
URL: http://typsteffi.blogg.se/
Postat av: Sara

Så fruktansvärt att du måste gå igenom detta när du fortfarande är ung :( min pappa fick också cancer, då var bara jag 13 år. Han klarade sig tack och lov men resan dit var jobbig. Det är fruktansvärt att inte alla får överleva. Jag hoppas att i framtiden flera kan räddas från denna hemska sjukdom. Kämpa på bara, var stark!:)

2011-12-30 @ 23:07:13
URL: http://tjugoforstafebruari.blogg.se/
Postat av: Sophia

Åh herregud, så otroligt hemskt att läsa om en sån ung tjej som fått gå igenom detta tuffa kapitlet i livet alldeles för tidigt, jag känner med dig, det gör jag verkligen. Det är med tårar i ögonen som jag säger att du är en otroligt stark tjej, det behöver jag inte säga egentligen för det tror och hoppas jag att du redan vet. Jag har läst din blogg i mellan åt ett tag nu och fängslas av den kärleken och styrkan du har i dina texter när du skriver om det hemska som hänt dig. Jag önskar dig all lycka och framgång i livet. Ta hand om dig och dina nära. Du är en fantastisk ung tjej som har hela livet framför sig. Hoppas du får ett gott slut på detta år.

2011-12-30 @ 23:42:17
URL: http://fiaochnea.blogg.se/
Postat av: Emmelie.

Julia, jag är 13 & min mamma har Diabetes typ 1. Jag har haft ett tufft liv med alkohol,bråk (stora bråk),Min pappa VAR alkolist. Jag har haft ett sånt OTROLIGT tufft liv men smällar som lämnat sina spår. Min pappa är det viktigaste jag har, även ifall han drack & fick mig att må så dåligt pgr av alkoholen. Min mamma gick bort i diabetes för 11 månader sedan & när jag läser detta blir jag så arg. Slår snart sönder någonting, För hur många ggr har jag inte legat i min säng och ringt min mammas telefonsvarare och hör hennes röst. Jag gråter mina ögon till döds just nu, för jag FÖRSTÅR hur du haft det. När min mamma avled fick jag gå in till henne & säga några sista ord. Jag grät för mycket för att säga någonting och blev buren ut där ifrån. Jag slog sönder en del av sjukhuset pgr av ilska,sårbarhet & tanken av att min EGNA mamma som jag älskade över hela mitt hjärta skulle försvinna ur mitt liv om några sekunder. Under 5 månader stanna jag hemma från skolan,gick till människor som ville prata med mig,pappa slutade dricka,Min bror flyttade ut. Jag stängde ut alla i 5 månader. Jag kunde inte sluta tänka på min mamma, min underbara mamma som kom in med mat till mig varje kväll med lite aromat vid siden & salladsblad. Det är dem där små sakerna man kommer ihåg, och jag kan snart inte se vad jag skriver pgr av alla smärta och tårar. Men jag vill säga dig, jag har ingen blogg men jag har en dagbok. Där det står hur mycket ilska jag vill slänga ut, hur mycket jag vill ge igen mot Diabetes. JAG FÖRSTÅR. Idag lever jag ett liv utan min älskade mamma, ett liv som är bra precis som du. Även ifall saker har lämnat sina spår så kommer du ALLTID att vara nära på att falla. Men den där lillalilla biten om att man vet att ens mamma vill att man fortsätter kämpa finns där. Kom ihåg Julia, man måste ha vart på botten för att nå toppen.



Min första kommentar, men nu har du fått mig att gråta. Kram Julia, hoppas vi ses någon gång.

2011-12-31 @ 02:58:17
Postat av: Lovisa

Juliah...

Du är den starkaste tjejen jag vet. Du är fin på alla sätt och vis. Gumman, du är älskad av många, jag vet det. Sluta aldrig kämpa, för du är så stark! Massa kärlek från mig <3

2011-12-31 @ 12:17:37
Postat av: Hanna

Gud vad hemskt, jag grät när jag läste allt. Men du kämpar och det är bra !

Kram <3



2011-12-31 @ 12:47:55
Postat av: Rebecca - the diary

kämpa på tjejen, du klarar detta och du är stark :)

2011-12-31 @ 13:49:25
URL: http://rebeccamalmberg.blogg.se/
Postat av: ronja

hej, helt sjuk det du har gått igenom, alltså du är så stark , jag hade nog inte klarat av det lika bra som du , men man blir riktigt rörd , av det du skriver. Man börjar tänka på att man kanske inte ska bråka med sin mamma lika mycket, men jag beundrar dig sjukt mycket,, fortsätt så här , du klarar allt, ha det bra, kram

2011-12-31 @ 15:39:25
Postat av: KramTillDig

fyfaan vad hemskt! men du är så jävla stark tjejen!<3. började gråta... asså åå, kan inte beskriva med ord hur ledsen jag är nu.. puss o kram! <3

2011-12-31 @ 16:25:38
Postat av: caarroos

åh,jag gråter när jag läser dethär!så himla hemskt..men du är så stark!<3

2011-12-31 @ 16:57:45
URL: http://caarroos.blogg.se/
Postat av: Sheima

Alltså... Jag finner inga ord. Jag vet inte vad jag ska säga förutom att du är så oerhört stark, det är verkligen beundransvärt. Du förtjänar inget annat än det bästa! <3

2011-12-31 @ 19:49:42
URL: http://modemix.blogg.se/
Postat av: Olivia

Du är så stark! Fortsätt kämpa!

2012-01-01 @ 00:29:30
Postat av: Anonym

Gud va stark du är!

Sluts aldrig kämpa, din styrka klarar nog allt.

Gott nytt år på dig :)

2012-01-01 @ 01:12:53
Postat av: Mikaela

Hej Sötnos!Du är så himla stark min grannes pappa har dött och han klarar det inte. Han är alltid så dum och han har doppat våran katt i diaesel olja( stavningen)

Men du är mycket starkare en han nog för att jag inte känner dig men han kan inte prata om hans pappa och du skriver och din familj som gått bort och det är sjukt stark jag vet att det är svårt att dom dött och du är så himla stark. Fortsätt kämpa Sötnos<3<3

2012-01-01 @ 14:00:34
URL: http://pumbastenlund.blogg.se/
Postat av: Miranda

Så hemsk! hittade din blogg nyss. Jag stöttar dej fullt ut även fast vi inte känner varandra!<3

2012-01-01 @ 19:02:55
URL: http://Muppamejinte.devote.se
Postat av: Fanny

Hej sötnos! När jag läste detta grät jag och jag tkr sjukt synd om dig! Det måste vara jättesvårt för dig men du är hur stark som helst!<3

Fortsätt kämpa gmn!<3

2012-01-01 @ 19:33:58
Postat av: Emma

Fortsätt kämpa som du gör, du är otroligt stark ska du veta, att du har klarat av allt detta är sjukt.

Jag vet att din mamma är otroligt stolt över dig.

Kram

2012-01-01 @ 21:16:48
URL: http://byemmaherou.blogg.se/
Postat av: Evelina

Måste bara skriva att jag förstår hur det är att förlora sin mamma. Min mamma dog i diabetes typ B när jag var elva år. Aså man vill ju bara springa ut och kasta sig framför en bil. Men efter några år eller ett år så går det bättre. Snälla kan jag få kontakta dig? För aså jag känner ingen som har förlorat sin familjemedlem och jag vet hur kämpigt det är. Jag vet att det var länge sedan min mamma dog men snälla kan jag få prata med dig! Aså sorry att typ jag en främling kommer och typ skriver att jag vill kontakta dig men aså det är så mycket jag vill prata om! Typ allt. Om hur jobbigt det är när folk tycker synd om en. Att typ se alla gå hand i hand med sina mammor på stan medan man själv måste går med sin pappa. Att alla, precis alla som typ tittar på mig i min släkt säger att jag liknar mamma. Att pappa ofta säger, ib,and så tror jag nästan att mamma lever vidare i dig... (Börjar gråta nu..) Ja men snälla jag vill gärna skriva/Prata med dig!

2012-01-02 @ 14:08:14
Postat av: Josefine

Får rysningar. Du är duktig på att skriva tjejen.

Så hemskt, du är så stark ska du veta, som har gått igenom allt detta! Keep strong fina du! Kramar

2012-01-02 @ 17:15:16
URL: http://svartangel.devote.se
Postat av: malin

sjukt stark du verkar vara tjejen!



styrkekramar till dig!

2012-01-02 @ 22:57:09
URL: http://neverwithoutu.blogg.se/
Postat av: Julia

hej , jag vet hur det känns , fast ditt e nog lite jobbigare...

jag förlorade min bror när han va sexton och det e ungefär bara 4 månader sen ...

du är stark som har gått igen så mycket ....

2012-01-03 @ 11:35:12
URL: http://koorvarna,devote.se
Postat av: jonna XD

jag blev aldeless tårögd Kram<3<3<3:(

2012-01-03 @ 12:14:29
Postat av: Sofie

Ush! Det är förskräkligt blir tårfylld när jag tänker och förstår dig ganska mycket pga att min mamma också är död och dog i canser...kändes nästan lite likadant.

Du är jätte duktig att du ens kan prata om det! Kram!

2012-01-03 @ 12:40:36
URL: http://sosssso.blogg.se/
Postat av: Alice

jag har just suttit och läst igenom alla sidor där du berättar om detta och en sak ska du veta....jag skakar och har tårar i ögonen! Genom av att bara läsa det du skriver kan jag leva mig in i hur du haft det och hur jobbigt det måste vara att förlora dom man älskar mest!

Att du ens kan prata om detta offentligt är också en väldigt stor sak!

Du är sjukt stark!

2012-01-03 @ 13:41:18
URL: http://ialicekamera.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Vilken stark tjej du är! Kan inte ens föreställa mig hur det är att vara i din situation. Livet är verkligen orättvist ibland. Supermånga kramar till dig <3

2012-01-03 @ 16:57:41
URL: http://www.scenbloggen.com/cecilialofving
Postat av: Cornelia

Jag kan inte förstå att du är så stark som du är. Du är en riktig fighter!! Tårarna rann ner för mina kinder när jag läste det här. :( Hoppas att allt blir bra med dig. Tänker på dej!! <3 Varma kramar från mig

2012-01-03 @ 18:26:44
Postat av: Cornelia

Jag började gråta som faan!!! Gud va stark du är! Mina föreldrar ska skilja sig och jag mådde jätte dåigt över det! Men när jag läser detta så känner jag mig som en mes eftersom du är så himla stark!Gillar dig redan även fast jag precis har börjat läsa din blogg. GUD VA STARK DU ÄR <333 Kram

2012-01-03 @ 19:21:23
Postat av: daniella!

hejsan julia! jag har läst din blogg nu ett tag och tycker du verkar vara en riktigt stark person, vilken är sjukt bra! fortsätt kämpa!

2012-01-03 @ 22:53:55
URL: http://daniellamullor.blogg.se/
Postat av: Angel ☆

Vet inte hur jag hittade in på din blogg, men efter att ha läst detta känner jag bara för att träffa dig, krama dig och aldrig släppa taget...



Jag har ett starkt band till min mamma, om detta hade hänt mig tror jag inte att jag hade vart så stark som du, att se livet så ljust som du fortfarande gör, tror inte att jag hade klarat av att fortsätta.



Tankar, kramar och kärlek till dig tjejen det är allt jag kan säga :'(

2012-01-04 @ 01:28:08
URL: http://dinn.blogg.se/
Postat av: Anonym

Gud vilket fint inlägg! Och vad duktig du är på att skriva trots att du bara är 13 år. Fyfan för att din mamma har dött! Jag skulle aldrig någonsin klara att min mamma dog, jag kan inte förså din smärta <3



ta hand om dig <3

2012-01-04 @ 04:29:23
Postat av: Hedda

Jag kan inte föreställa mej detta. Jag menar du har verkligen kämpat och du är stark. Själv tvivlar jag på pm jag skulle orka... Jag tycker du har skrivit fantastiskt beskrivande och det gör ont i hjärtat att läsa. Ett liv utan mamma kan jag inte tänka mej! Du har verkligen kämpat hårt, precis som din mamma gjorde in i det sista <3

2012-01-04 @ 22:56:10
URL: http://live-life.bloggplatsen.se
Postat av: Camilla

här sitter jag och klagar på att jag har haft en dålig uppväxt och ett dåligt liv, fast jag har hela min familj kvar...

jag tycker du är så otrolig jäkla stark för att vara 13år och att du ska fortsätta med det! jag beundrar dej verkligen, för jag skulle aldrig ha klarat av det själv.

kämpa på varje dag! det kommer alltid finnas motgångar, men det får en bara att bli starkare.

efter regn kommer solsken!

kram på dej tjejen! jag älskar din blogg och det du skriver :)

2012-01-04 @ 23:30:00
Postat av: Felicia Julia

När jag läste det här innlägget, fick jag tårar i ögonen. Det måste ha varit jätte svårt å gå igenom å ha förlorat sin mamma...

Jag bråkade med min mamma för inte så många dagar sedan... vi pratar inte ens med varandra..

Men när jag läste det du skrev i innlägget förstod jag att även om vi bråkar och är jätte sura på varandra, så är hon fortfarande min mamma, och känslan av och veta att ens mamma ska dö går inte förklara med ord...

Jag håppas att allt kommer gå bra, att du kommer se ett stort ljus i ditt liv...

Kram :)

2012-01-05 @ 21:57:47
URL: http://funnysmiles.blogg.no
Postat av: Anonym

hej jag tittar här varje vecka och jag gråter exakt lika många dl varje gång sist då kom min pappa och sa vad har hänt varför gråter du såna mängder och jag berättade det och han sa ´´gud vilken kämpe vad j!vla stark hon är´´ och jag hållde fulständigt med jag drömmer om dej om jag fick i önskan ville jag ha 10000000000000000000000000asså biljarder önsningar och mer än hälften till dej och din familj som blir levande so sorry om jag påminner dig gumman,sötnos men du är kämpedu är min största idol jag sitter här och gråter så jag tror jag her sönder datorn men love you sweetlady älskar dej så j!vla mycke men som alla andra sitter här och tycker mitt liv är kast du vet skilda föreldrar och mobbad i plugget och ser jag dej jag tänker fan om jag hade som hon jag ska vara nöjd och sörja med dej tjatja

2012-01-05 @ 22:16:36
Postat av: Bella

Du är så ung, och har varit med om så mycket och du lever än idag - det tycker jag är fantastiskt.

Jag ser upp till dig jättemycket även fast det här är första gången jag var inne på din blogg.

Du verkar som en helt fantastisk tjej.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag är ganska målös på grund av allt jag har läst den senaste halvtimmen.

Önskar att jag (och alla andra tjejer som mår dåligt) kunde finna styrkan som du har gjort.

Wow, säger jag bara.

2012-01-06 @ 01:23:53
URL: http://bkvw.blogg.se/
Postat av: Josse

Usch, fy vad sorligt!

Om det hände mig, så skulle jag inte kunna klara mig!

Grät seriöst när jag läste det där! Stolt över dig som fortsätter kämpa! Önskar dig all glädje och lycka du kan få!

Kan inte förstå hur mycket smärta och sor du har gått igenom. Det är alldeles för mycket! Man borde inte få cancer!

Du är en bra förebild som är så stark!!

Tusentals kramar! <3

2012-01-06 @ 01:48:06
URL: http://selenagoomezz.blogg.se/
Postat av: Carolina

Jag är helt i chock.. Jag vet att det är svårt men din mamma vill se dig glad, även om du inte kan se henne så kommer hon alltid att se dig <3 Gud tar dom finaste änglarna först!

2012-01-06 @ 03:44:54
Postat av: Daisy

Vill bara säga att du är oerhört stark! Bara att fortsätta kämpa, u can do it!

2012-01-06 @ 06:09:05
Postat av: mallebo.com

finner inga ord för detta, så sorgligt. Lev för din mamma och stå stark, för du är stark. Kram

2012-01-06 @ 11:04:33
URL: http://mallebo.com
Postat av: Lina

Gud vad stark du är.

Min kompis mamma gick också bort i cancer, och det är bland det värsta som kan hända.

Men att du har förlorat 3 familjemedlemmar, det är helt sjukt.

Du klarar det här, bara du fortsätter kämpa.



Ta hand om dig, kram ♥

2012-01-06 @ 19:24:02
URL: http://linagenberg.blogg.se/
Postat av: vicky

Jag förstår inte hur en människa kan vara så stark som du i din ålder, det är helt otroligt. Önskar dig all lycka i livet och när jag läste detta kunde jag knappt andas. Du är grym, fortsätt kämpa! Kram <3

2012-01-06 @ 23:27:05
URL: http://vcy.blogg.se/
Postat av: Hortencia

Herregu... jag är en väldigt känslomässig person. Jag började gråta! Och jag blir så beundrad, hur stark du är! Jag mår själv dåligt, inge lika allvarligt som ditt. Utan att min kille ska sitta oskyldigt inne i ett år. Jag tyckte själv att jag var så stark och försöker vara glad. Men då jag ser på dig, så ser jag verkligen någon jag ser upp till.



<3

2012-01-07 @ 00:46:10
URL: http://hortencia.myshowroom.se
Postat av: vjollca

Hamnade på din blogg. Skulle precis lägga mig men fastnade här. Så hemskt att allt detta har hänt dig, inte rättvist. Tror på dig, du är stark och din mamma,pappa,syster är nog otroligt stolta över dig. Ta hand om dig!

2012-01-07 @ 01:21:13
URL: http://meandmyman.blogg.se/
Postat av: alexsie monroe

Jag vill bara ta dig och krama dig så himla hårt. Tårarna bara rinner när jag läser detta. Du är stark! Och för de stunderna du är svag: Massvis av styrkekramar!

2012-01-07 @ 02:44:25
URL: http://alexsiemonroe.blogspot.com
Postat av: Svea-Karin

kram

2012-01-07 @ 05:55:54
URL: http://karinmattson.blogg.se/
Postat av: <3

Jag tycker att du är så jävla stark som vågar och orkar skriva om allt detta. Min pappa är nästan blind och mamma jobbar hela dagarna hela tiden så jag kunde bara vara hos min mormor och morfar och då dog min morfar sedan för en mpnad sedan när vi var i Thailand så dog min mammas bästa kompis!!! men det är så himla mycket svårare för dig än för mig

/// Den som verkligen tror och hoppas att du kommer leva länge

2012-01-07 @ 10:41:00
Postat av: Carin

oh gud!

Jag blir så rörd! :(

Även fast jag inte känner din så vill man bara krama dig! <3

Du verkar så underbar, så stark! <3

2012-01-07 @ 12:40:55
URL: http://carinengstrom.blogg.se/
Postat av: Jessica

Vill bara hålla om dig hårt. Jag förlorade också min älskade syster för fem år sedan.

2012-01-07 @ 15:15:57
URL: http://jaowl.blogg.se/
Postat av: Lina

Du är en stark tjej ! Alla jävla ungar som gnäller att dom vill ha å ha kan läsa denna blogg så dom får en blick av verkligheten !

Fortsätt kämpa din familj finns i ditt hjärta å du i doms å dom släpper inte blicken från dig 1sek !

2012-01-07 @ 19:53:11
Postat av: Ronja.

Tänker på dig sjukt mycket!

Tycker du är så sjukt stark!

Kramar!♥.

2012-01-07 @ 20:03:29
URL: http://roonjapersson.devote.se/
Postat av: Ida ♡

tårarna kom när jag läste det här... du är stark gumman!

2012-01-08 @ 00:25:40
URL: http://eliif.blogg.se/
Postat av: IDA

Börjar gråta, kämpa på! du är stark. Ni är otroligt lika. <3 <3

2012-01-08 @ 00:46:48
URL: http://idrus.blogg.se/
Postat av: Daniela

Juliah, på riktigt. Du är så himla stark, finns inga ord. Jag ska inte säga "jag vet hur du känner" för det gör jag ju inte eftersom att jg inte varit med om samma sak. & har det inte hänt en själv så fattar man ju inte hur det känns... Men jag förstår seriöst inte hur du orkar, helt sjukt. Men du är ju så jävla stark. Och du inspirerar och hjälper andra genom din blogg, det vet du va? Jag blir glad när jag läser bloggen, för att du har klarat det så bra. Du inspirerar andra genom det - och det är grymt! Fortsätt juliah, precis som du gör, du kommer att gå så himla långt gumman! Keep being strong! Puss

2012-01-08 @ 03:03:33
URL: http://daniielas.blogg.se/
Postat av: Ella

hej Juliah jag känner inte dig men jag följer din blogg och när jag läste detta tänkte jag att du är utan mamma och om jag var utan mamma skulle jag villa dö med min mamma :) lycka till

2012-01-08 @ 11:12:50
URL: http://fototjejernaaa.blogg.se/
Postat av: Amanda

Började gråta när jag läste det här inlägget, du är så otroligt stark! Du får ta hand om dig! Kom ihåg att det alltid finns människor som bryr sig om dig, kram! <3

2012-01-08 @ 16:30:58
URL: http://spontan.blogg.se/
Postat av: Elin

Hej Juliah, hittade din blogg på första sidan på blogg.se. fastnade direkt, finner inga ord hur obeskrivligt vacker och stark du är!!

Läste detta och mina tårar bara rinner, finner inga ord hur otrolig jag tycker du är!! Tankar till dig!

<3

2012-01-08 @ 22:56:29
Postat av: Matilda

Tårarna rann av detta inlägg. Fint skrivet!

Så underbart att se en person så stark!

FORTSÄTT VARA STARK. styrkekram!

2012-01-08 @ 23:51:35
Postat av: elin

oh gud, börjar gråta när jag läser det här!! stackare, men det är grymt bra att du är stark ♥ ser verkligen upp till dig!

2012-01-09 @ 17:32:26
URL: http://elinbjurstam.blogg.se/
Postat av: Sandra

Så himla ledsen för din skull, kan inte ens tänka mig...

Men så härligt att se dig kämpa på ändå, beundrar dig för det! <3

2012-01-09 @ 21:01:35
URL: http://sandralevander.blogg.se/
Postat av: Ann-Zophie Arvidsson

Hej!

Hittade precis in på din blogg och blev rörd av bara rubriken. Läste igenom detta inlägg och jag är helt i chock. Dels så är jag tillbaka i mina gamla minnen från när mina föräldrar var sjuka, och jag lider med dig. Vet egentligen inte vad jag ska säga, vill bara skicka världens största kram! Be strong girl, never give up.

2012-01-10 @ 20:10:04
URL: http://www.ann-zophie.com
Postat av: Jasmin

Hejsan tjejen. Underbart att du kan öppna dig, det kasnke får dig även att må bättre. Beklagar, och du är ju sjukt stark tjej :) Be strong, i belive in you

2012-01-11 @ 01:21:53
URL: http://jasminzejnelovska.blogg.se/
Postat av: s a r a p e r s s o n

Tårarna bara rinner när man läser.

Du är grym tjejen. kram

2012-01-11 @ 17:26:42
URL: http://frookenpersson.blogg.se/
Postat av: Angelica

Usch, vet inte vad jag ska skriva ens! Men tårarna rann verkligen när jag läste, du är stark!

2012-01-11 @ 21:16:22
URL: http://thestoryofangelica.blogg.se/
Postat av: Lina

Tänkte jag bara skulle kika på någon blogg också hamnade

jag här på din.

Det är så otroligt starkt och tufft det du skriver

Juliah. Det gör ont i hela min själ och tårarna rinner

när jag läser om din mamma. Jag förlorade själv

min älskade mami i cancer för snart 3,5månader sen.

Det är så fint när du och flera skriver om sånt

här. Det hjälper verkligen för andra också.

Tack. Kram från mig och ta hand om dig <3

2012-01-12 @ 19:37:23
Postat av: <3

Du är sjukt stark, jag förstår inte hur du kan klara av detta, men du har inget val. Jag har själv förlorat någon och tänker oftast hur det skulle vara ifall den personen levde. Tiden läker sår, men det kommer alltid att finnas ärr. Stöttar dig oerhört, kämpa på <3

2012-01-12 @ 22:09:23
URL: http://holidays.blogg.se/
Postat av: anna

Bara så du vet, jag vet hur de är..förlorade sj min mamma i en slags hudsjukdom..de var ett jävligt tufft år men du grejar det. det vet jag du verkar stark. kram anna

2012-01-13 @ 19:31:13
URL: http://dobermannanna.blogg.se/
Postat av: Ella

Det är första gången jag läser din blogg men så fort jag började läsa fastnade jag direkt. Jag tycker sjukt synd om dig och Det du skriver fick mig att gråta massor! du är otroligt stark<3!! KRAM Ella

2012-01-14 @ 16:18:29
URL: http://josefinoella.blogg.se/
Postat av: julia

Du ska veta att din mamma pappa och syster är jävligt stolta över dig! Din mamma är så glad att du är stark det vet jag! <33

2012-01-23 @ 20:41:31
URL: http://juliaadolphsson.blogg.se/
Postat av: moufieeh

började gråta. du är så jävla stark! :')

2012-01-23 @ 21:08:44
URL: http://moufieeh.blogg.se/
Postat av: alva<3

Fortsätt som du gör,underbara tjej!!

Har aldrig läst din blogg förut, men från och med nu kommer jag läsa den varje dag. Du är så himla grym.Det finns inga ord som kan beskriva det här. Jag tror att så många andra tjejer ute i världen finner hjälp och stöd från din blogg. Du visar att man får gråta och att man får vara glad osckå!<3 Det finns inget mer att säga än att du verkligen 'är fantastisk. GO GIRL.<3

2012-01-25 @ 21:15:51
Postat av: Julia

Har aldrig sett någon starkare än dig! Kan inte ens tänka mig hur det skulle vara, du är så jävla stark och du kommer komma långt asså! Det finns inte många som skulle klara av allt det där men du tog dig igenom det och det ska du var stolt över. Du är en bra förebild för många! Jag fick tårar när jag läste det där.. Massa, massa kärlek till dig! <3

2012-02-02 @ 20:12:31
URL: http://erjm.webblogg.se/
Postat av: Nea

Hej där tjejen!



Jag klickade in på din blogg och fick se det här inlägget och kände att jag var tvungen att skriva en kommentar. Ska jag vara ärlig blev jag helt tårögd när jag läste detta inlägg. Vad du har gått igenom.... uuh jag ryser, du är stark. Många styrke kramar till dig.

2012-02-10 @ 17:16:18
URL: http://nealee.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Sitter och gråter floder här. Beundrar verkligen din styrka! Du har verkligen fått mig att tänka annorlunda och dina texter får mig att inse att jag verkligen måste visa mer uppskattning till min familj. Man vet aldrig vad som kan ske här i livet. Sköt om dig!<3

2012-02-15 @ 02:06:34
URL: http://inmydirection.blogg.se/
Postat av: Margareta

Sitter här och gråter floder! Din blogg är så fantastisk precis som Isabelle skriver här ovan att jag också verkligen måste inse att visa mer uppskattning till min familj. Du är en stark flicka och kommer alltid vara det.

2012-02-15 @ 13:23:40
URL: http://margaretachadrina.myshowroom.se/
Postat av: rebecka

Hej! Har läst precis varenda litet ord i denna kategori, och jag kunde verkligen inte hålla tårarna borta. Jag har också gått igenom mycket saker med min familj och mist min pappa. Så jag förstår nästan precis hur du känner, min morfar som jag står väldigt nära har haft cancer två gånger, men klarade sig, som tur var! Men dock håller han på att få cancer igen.



Min pappa dog år 2007 av att han också var alkolist. Vi bodde i ett mögligt hus ute i skogen, ingen värme på vintern och ena väggen var borta. Alltså, vi bodde i ett halvt hus, kan man säga. Han drack massor och rökte flera paket om dagen, inne också dessutom. Det låg fimpar överallt och man stank mögel och rök när man kom till skolan och alla kompisarna i klassen bara kollade på en. En dag, glömde pappa mig i skolan, så jag gick 1,4 mil för att komma hem. På stora vägen. Och då gick jag bara i ettan. Och direkt när jag kom hem, låg han där i soffan. Spydde, va jättefull och min storasyster som då gick i sexan fick sitta brevid och ta hand om honom. Direkt när jag kliver innanför dörren reser han sig upp, springer till köket och tar det närmaste porslinet han kunde hitta, och kastar det rakt emot mig. Han siktar på mig och skriker att han ångrar mig. Jag springer direkt mot telefonen för att ringa mamma. Men han kommer och hugger isär den med en vass kniv. Jag springer ut, tårarna bara sprutar och jag försöker springa ifrån rädslan. Benen är som spaghetti och jag kan knappt andas. Springer mot stan för att sova hos mamma, och där stannar jag under natten. Nästa dag har jag blåmärken överallt och mamma gör direkt en polisanmälan på vad som har hänt. Dom lägger in pappa på sjukhus och vi får inte träffa honom på 2-3 år. Han blir släppt och jag går varje dag, minst en timme hos två olika advokater under denna tid och får prata med soc. Allting rullar på och tror att det kommer lös sig. När pappa blir släppt åker han runt i stan för att ta med oss hem. Fast han inte har tillstånd till det. Och såklart fortsätter han dricka, i smyg. Jag får inte gå ut på lite mer än ett år utan att ha någon runt mig som håller koll på mig vart jag än går. Han kommer till skolan och försöker kidnappa mig på rasterna, och vi kan inte längre nämna mitt namn för att han kan få tag på mig. Det går något år eller så, och en dag, den 18 december 2007 ringer min faster och säger att pappa är jättesjuk och ligger typ på dödsbädden på sjukhuset i stan. Vi åker dit direkt för att kanske få ett sista farväl. Vi har köpt blommor för att ge till honom, men direkt när vi ska gå in genom dörren till hans rum kan han inte andas längre. Jag står först i dörren, och ser min pappa ligga där och krampa och försöka kämpa emot. Sjuksköterskorna tvingar ut oss för att vi inte ska få se på mer. Och efter 20 minuters väntan utanför med mycket tårar, får vi besked om att han är död.



Hur dum han än var så älskar jag verkligen honom över hela mitt hjärta. Och det är jättetomt utan honom i min närhet. Fast jag var skiträdd för honom och han var psyk så saknar jag honom. Jag hittar också saker ibland, såsom kort eller olika brev som han skrev till mig. Och ett brev som jag skrev till honom som jag hittade i huset där vi bodde i när vi skulle gå igenom det när han dog (jag tror du också gjort det). jag fick skriva ett brev och förklara att jag inte fick träffa honom mera och att jag var rädd och osäker över att träffa honom. När jag hittade det där hemma hos honom (oss) inramat på väggen ovanför hans säng bröt jag genast ihop. det var så jävla jobbigt på ren svenska. Men jag håller med dig, det här har fått mig att bli stark.



Men du, kämpa på. Det lönar sig tillslut. Din mamma/pappa/syster är med dig hela tiden och ser hur du växer upp. Jag lovar dig att dom är stolta över dig. Glöm inte det! Kram.

2012-02-19 @ 14:40:55
URL: http://permestamrebecka.blogg.se/
Postat av: Missi

Skulle aldrig klarat nåt sånt här , har aldrig läst om nån som är starkare än dig <3

2012-02-23 @ 19:23:04
URL: http://missisrap.blogg.se/
Postat av: Sofie

Jag blir tårögd när jag läser vad som har hänt med din familj. Du är så stark som klarar detta! Du är nog den starkaste tjejen jag någinsin hört talas om!! <3

2012-02-24 @ 19:49:56
Postat av: Alice [Foto & vardag]

Jag kan inte säga att jag förstår hur det känns, för det vet jag inte.

Men jag förstår att du har det jobbigt, att förlora både sin mamma, pappa och syster... jag kan inte ens en gång tänka mig ett liv utan min mamma, pappa eller bror!

Jag hoppas att allt blir bättre, fortsätt att tänka så positivt som du gör!

Jag känner inte dig eller någon i din familj, men jag tror att din mamma, pappa och syster uppskattar det!

Kramar till dig & lycka till!

(Förlåt att jag kommenterar ett sådant sent inlägg men jag upptäckte din blogg nu, jag kommer stanna och läsa om din resa i livet!)

KRAM!<3

2012-02-26 @ 20:05:10
URL: http://aalicelife.blogg.se/
Postat av: Flickan med hopp i ändan!

Jag har haft det jävligt jobbigt med i mitt liv... Så jag vet hur det känns att vara i den stunden där man bara är i en liten bubbla och kan inte prata med någon om saken och man blir helt stum närsånna här saker händer . Min morfar dog i cancer 2010 jag var på väg till sjukhuset och sen fick jag reda på att det var försent, Jag bara grät och grät! Jag kunde inte sova på minst 1 vecka!

Jag vill säga det här till dig!

- Livet har uppförs backa och nerförsbackar, man kan tänka att man bara vill bort härr ifrån och bara inte finnas kvar. Livet blir bättre ska du se, man går vidare i livet man vet att den personen man saknar så otroligt mycket finns med en. Din mamma och pappa är säkert jätte stolta över dig nu! Lycka till med ditt liv. Lev dagen som om det vore din sista! <3

kramar från Flickan med hopp i ändan<3

2012-02-28 @ 21:48:24
Postat av: Melle

Asså nu sitter jag här och gråter! Mina tårar bara riner! Jag sörjer verkligen med dig! Och jag hoppas verkligen att du får det stöd du behöver för när jag sitter här och läser historian om ditt liv så är det som att läsa en riktigt sorglig bok eller se en riktigt sorglig film! Och dethär kommer inte att vara första gången jag tittar in på din fantastiska blogg! Jag kommer nog att komma hit och besöka din blogg varje stund jag har tid. Jag vet att det kanske inte betyder så jätte mycket men du har mitt stöd och jag kommer att tänka på dig hela tiden! Och kom alltid ihåg: livet blir bättre! Och du är unik ingen kan mätas med dig och jag är 200% säker på att din familj var helt underbar! Din mamma din pappa och din syster! Allt jag skriver nu är inte tomma ord. Det är något jag menar! Jag vet att allt kommer att bli bätter för även om livet ibland kan vara väldigt svårt så är livet en gåva i sig! Och jag har lärt mig två riktigt viktiga saker av dig 1. att alldrig ge upp

2. Att inte bli ledsen över obetydliga saker.



Så tack så mycket!

Allt kommer att ordna sig! <3<3<333333333

2012-02-28 @ 22:12:36
URL: http://mellesblogg.blogg.se/
Postat av: Thilda

Du skriver att du inte alltid är stark! Det förstår jag, men du är absolut den starkaste människan jag läst om, vet att stark är helt fel att använda.



Tårarna rinner nerför mina kinder, du är en helt underbar människa.

Det är underbart att läsa om att du ställer dig upp på dina ben varje dag, lyfter huvudet och är stark. Att du kan dela med dig av ditt liv till flera tusen människor varje dag! Hur du tänker är helt fantastiskt, hur du kan leva för deras skull. Vet inte vad jag ska säga. Är helt mållös



Första gången jag tittar in på din blogg men absolut inte den sista!

Stora Kramar till dig <3

2012-03-03 @ 23:23:50
URL: http://thildasodergren.blogg.se/
Postat av: Anusha:)

Hej Juliah.

Det här är första gången jag läser din blogg och jag börjar seriöst gråta. Om det skulle hänt min mamma skulle jag tagit livet av mig. Du är så jävla stark!



Min pappa, lillasyster och min mamma betyder ALLT för mig och jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan de.



JAG VILL ATTDU SKA FATTA ATT DU SKA FÖRSTÅ ATT DU ALDRIG SKA GE UPP. DU ÄR BÄST!



DET HÄR SÄGER JAG MED ALLT JAG HAR, FUUUUUCKKKK CANCER. DU KAN FAN GÅ OCH TA DIG CANCER.



Kram // Anusha.

2012-04-02 @ 21:29:01
Postat av: Bella

Din mamma, och min mamma är rätt lika. Utseendemässigt alltså.. <3

2012-04-10 @ 23:05:00
URL: http://hibella.blogg.se/
Postat av: jasmine

Jag kom in på din blogg av en slump så har ingen aning om vem du är. Men jag fick tårar i ögonen och jag började nästa gråta när jag läste det med telefonen. Det är otroligt hur du kan vara så sjukt stark. All reskept till dig!

2012-04-28 @ 20:29:39
Postat av: Sonia Qureshi

Du är superstark tjejen, ville bara att du skulle veta det.

Jag, precis som många andra grät av att läsa det här men det berörde verkligen. Man ska verkligen inte ta familjen för givet speciellt inte sin mamma.

Ta hand om dig i framtiden och gör din familj stolt :) Kram

2012-05-13 @ 20:42:10
URL: http://soniaq.devote.se
Postat av: Sofia

hejhej, asso du är en så sjukt stark person asso jag skäms över att jag blir sur lätt på mina föreldrar...

2012-05-19 @ 19:20:22
URL: http://seriksson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0