I min hylla i badrummet så finns det..1. Brun utan sol fast bodylotion - En bodylotion med jätte lite brun utan sol i. Funkar halvt, absolut inte så jätte bra. Och det tar ett dygn för den att torka in i huden.
Så tipsar Åhlens brun utan sol, den är skitbra :D

2. Hårinpackning - En hårinpackning från tresemmé, och den är skitbra! Stärker håret och gör det lent, och tar bort kluvna toppar!

3. Deo - Bääästa!

4. Hårinpackning - Grym hårinpackning från PaulMitchell. Har bara testat den en gång, men den funkar super bra på en gång!
Stärker håret.

5. Peeling till kroppen - Peeling till kroppen från LdB. Sjukt bra och luktar jätte gott, och räcker jätte länge!

6. Skrubb till ansiktet - Skrubb till ansiktet från Nivea. Använder typ aldrig, men den funkar jätte bra när jag väl använder den!
Men när man använder peeling till ansiktet, använd inte mer än 3 gånger i veckan!

7. Rengöring till ansiktet - Rengöring till ansiktet från Nivea. Har använt den i flera år och tycker den är super bra, billigt är bra ibland, haha!

8. Fuktkräm till ansiktet - En fuktkräm till ansiktet från Loreal, som man ska använda efter man tvättat ansiktet. Funkar skitbra!

9. Sminkborttagning till ögon - Världens bästa att ta bort mascara med, går bort på en gång! Och det funkar att ta bort vattenfast också.
Små pads med olja på är det, men stäng locket ordentligt annars blir det möggel på dom efter ett tag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0