Dagens Blogg vinnare


http://nathalietegelstam.myshowroom.se/ http://nathalietegelstam.myshowroom.se/
Grattis :)

Och till er andra som inte vann idag, försök igen nästa gång! Och ett stoooort tack till er söta läsare som länkade mig och skrev gulliga saker om mig, värmer super mycket, synd att jag inte kunde länka alla er :(
Ni är guld värda!


Kommentarer
Postat av: Eumm... jao.. typ ... Mathilda?..

Jo hej! Jag avgudar verkligen din blogg <3, jag avgudar dig som gått igenom så mycket men ändå är stark, jag avgudar ditt självförtroende och jag avgudar hela dig, typ.



Och Om jag inte råkar ha något allvarligt synfel xd (troligt...) så har du fräknar, men vad man ser på ex. headern så döljer du dom inte, ja har fräknar... men är inte så stolt över dom, har dåligt självförtroende i vanliga fall också men när jag ser dig o du är ju enormt vacker MED fräknar, så funderar jag om man (förvånansvärt)kan göra något fint av det, älskar dina ögon,(och make-up´n)skulle inte du kunna göra en video om hur du framhäver dina ögon så vackert, och får en snygg bas, vet ej om du har problem med finnar,porer,mörka ringar osv. men ev. hur man täcker sådant bra också.



Detta verkar såklart som en vanlig kommentar bla. bla. men jag känner (och tror) att det kan hjälpa en bit på vägen, att känna sig vacker som man är , även om lite mejk behövs. Jag hoppas du skulle kunna hjälpa mig,kanske inte direkt men någon gång förhoppningsvis, men om inte så förstår jag isåfall.. Bloggen berättar ju rätt mycket.



Långt o jobbigt inlägg( I KNOOOW xd ).. men jag älskar din blogg och hoppas på hjälp? Tack // ''deppig 98'' (eheh.. låter lite(inte lite) emo nu men.. tycker detta är quite important) aja XOXO Mathilda <3

2011-07-26 @ 01:29:40
Postat av: amanda bergström

länkbyte ? :D ♥

2011-07-26 @ 01:56:41
URL: http://aofsweden.blogg.se/
Postat av: Moah - Bloggerskanღ

Kunde du ta hand om min blogg på fredag, till 13 augusti?

2011-07-26 @ 09:41:59
URL: http://svantemark.blogg.se/
Postat av: Nathalie Tegelstam

Ååh tack så mycket :D

2011-07-26 @ 12:08:42
URL: http://nathalietegelstam.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0