Have2have

Nu börjar ju hösten komma, det är ju kolsvart och regnar nästan varje dag?! Och då behövs det alltid nya snygga skor i skohyllan, eller hur ?! :D Då blir man gladare, hehe!
Och jag kikade in på http://have2have.se ( som jag alltid gör ) och såg att dom fått in galet snygga höst/vinter skor! Bra storlekar, bra priser, bra kavalité.. Köpte tre par skor därifrån för något år sen, älskar!


Visst är dom här tre skorna super ?! Dom kan man matcha så outfiten blir galet snygg.. Vill ni se ännu fler skor? Gå in på http://have2have.se


Kommentarer
Postat av: sofia sörensen ♥

jättefin blogg! länkbyte? :D kram

2011-10-07 @ 15:12:30
URL: http://avfia.blogg.se/
Postat av: Maria

Ah! Jätta fina! Har du köpt dom?! Dom i mitten var ju ganska höga men fina! :D

2011-10-07 @ 16:35:36
URL: http://mariablevnamnet.blogg.se/
Postat av: Ellinore

hej fina du! jag har följt din blogg sen den dag då din mamma gick bort.. det va min vän dinah som jag tror du känner mer eller mindre som tipsade mig. och du tjejen, jag är imponerad. så himla stark är du juliah och ta vara på den människa du byggt upp. vi alla är så stolta över dig, jag menar.. förlora så mycket och även vinna över det om du förståe mig rätt?.. jag blir så glad när jag läser din blogg, att se att du har det bra trotts allt!

jag och min familj reser väldigt mycket och är då rätt ofta i sthlm (när vi reser inrikes) och hade varit så himla kul att få träffa dig! :) och en sak till.. vet du ungefär hur lång relevanstid det är på have2have? jag ska snart åka till Thailand i några veckor och behöver några nya skor känner jag.. haha.

ha det hur bra som helst! :D KRAMAR

2011-10-09 @ 22:34:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0