Vinterjacka nu?

Shit vad kallt det var imorse, hade till och med jackan på när jag bloggade imorse, hehe.. Men det känns ändå för tidigt att ha vinterjacka nu?! Så tog min skinnjacka istället.. :)
Dessutom måste jag kolla på en ny jacka, tar det efter ******** för det lrä ju vara galet kallt när jag kommer hem därifrån..


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Jag har köpt mig en tjockare höstjacka, men ibland är det så kallt att jag får slänga på mig en mössa och vantar! Det är sjukt, känns som att det är lite för tidigt att använda det nu! :o

2011-10-12 @ 11:57:32
URL: http://rrebeccak.myshowroom.se
Postat av: Elvira Pellbrink

Har du en syster kvar & en låtsaspappa? Förlåt för att jag tar upp det här ämnet men vart lite nyfiken.. Älskar dig & din blogg & du ska veta att du är den starkaste människan jag känner! Ifall allt det här tragiska hade hänt mig hade jag helt ärligt tagit mitt liv.. Du är verkligen stark som har sina mål i livet efter det här! <3

2011-10-12 @ 13:07:45
URL: http://pellbrinkh.blogg.se/
Postat av: Nathalie Tegelstam

Du borde prova att locka ditt hår i skruvlockar, skulle vara skit snyggt :D(finns ett inlägg på min blogg, "locka håret med en plattång")Kram!

2011-10-12 @ 15:22:27
URL: http://welovedetails.blogg.se/
Postat av: Julia-Hon som älskar hösten

Hej! Jag är ny på din blogg och kollade in den av en ren slump. Men jag kommer aldrig ångra det. Jag är snart 14 och och jag heter faktiskt Julia också! Men i alla fall, du är till och med ett år yngre än mig (jag är 97:a) och har gått igenom så otroligt mycket. När jag läste inlägget om din familj började jag storgråta, du är en så jävla stor förebild för alla som gått igenom något liknande som du. Jag har hela familjen kvar, och jag jätte tacksam för det. Du har lärt mig uppskatta allt smått som för alla andra är självklart. Du ska ha Nodelpriset i starkhet.

Kramar Julia

2011-10-12 @ 15:29:45
URL: http://yesgirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0