:D

Jag älskar er mest världens bästa bloggläsare, ni är så sjukt jävla underbara  Ni får mig alltid att le! Lovar att aldrig lägga ner bloggen, ska kämpa mig upp till toppen TILLSAMMANS med er!

" Hej vännen! Amalia heter jag och jag diggar dig o din blogg! har gjort en idolbild till dig också :) kram och ha en fin dag! / http://lalaah.bloggplatsen.se/ "


" Juliah din blogg är skit bra! Läser den alltid,och du är en grymt stark tjej! Så ville göra en idolbild till dig, jag har förlorat några av mina syskon, men man mår bättre av att läsa din blogg! Kram!"


" Du är min förebild // http://idaaltin.blogg.se/ "


" Hej jag heter Louise och jag är verkligen "kär" i din blogg! Har läst att du gått igenom väldigt mycket, och du är stark som orkar stå ut med det! Läser din blogg minst 4 gånger om dagen, din blogg är verkligen som en drog för mig. Själv har jag en egen blogg och jag skriver om mina dagar och annat. Du kanske har sett att jag har kommenterat din blogg ett par gånger. Älskar din stil, utseende och allt som du har. Men i alla fall, har gjort en liten bild till dig, pussar och kramar från Louise 13 år från Jönköping!"


" Hej julia! Jag vil bara säga att jag tycker att du är sjukt vacker och stark. Och sen jag började läsa din blogg har mitt självförtroende stigit. Jag älskar dig, och jag ber dig sluta ALDRIG blogga.  Kram Sofie :) http://sofielundqvists.blogg.se/ "


Kommentarer
Postat av: Sofia Sörensen

Har förstått att du bor hos Roger, men vem är han egentligen? Är han en släktning eller bara någon bekant? Du är otroligt stark, har sjukt mycket respekt för dig som klarar att gå igenom allt. Ha det bra! Puss

2012-04-26 @ 12:54:12
URL: http://avfia.blogg.se/
Postat av: Lilla Elin [drömmen om ett barn]

Halloj :)

Kikar in & ville önska dig en bra dag :) kram på dig

2012-04-26 @ 14:07:07
URL: http://lillaelins.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Jag skickade en idolbild till dig men du la aldrig upp den :(

2012-04-26 @ 18:56:12
Postat av: Isabelle :]

Så kul och få massa idolbilder! :)

2012-04-27 @ 23:43:03
URL: http://isaloll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0