Idolbilder.. Ni är bäst!

"Hej Juliah! ♥ Jag har gjort en idolbild som beskriver hur mycket jag älskar din blogg och hur underbar du är. Du är som sagt världens bästa bloggerska. Jag skulle så gärna vela träffa dig för du verkar så snäll, positiv och gullig. Kram Emilia Liljedahl www.emlas.se "


"Fortsätt kämpa! Älskar din blogg... + Du kommer bli bäst som modell! <3 Puss <3"


" Hej Juliah! :) Gjorde en liten idolbild till dig, det är du helt klart värd :D / www.aliciajasmine.blogg.se/  , Alicia"


"
Vill bara säga att jag ÄLSKAR din blogg!! //Moa (tisstass.blogg.se)"


" Hej Juliah! :) gjorde en idolbild till dig, hoppas att du bir glad. Gjorde den för du är så jävla AWESOME! älskar din blogg för den handlar om allt! ALLT MELLAN HIMEL OCH JORD! allt! När jag går in på datorn är tycker jag upp facebook, blogg.se och juliahofsweden.blogg.se! PUSS! /// ebbag.blogg.se "


" Skickar med en idol bild , dock inte lagt ner så mycket tid på den men en sak som jag har lagt ner tid på är den här texten.Juliah du är lika gammal som mig, du har gått genom mycket för att bara vara 13 år. Förlorat sin syster,mamma,pappa och du är stark och lever livet. Du kände dig svag i början men nu är du en stark person som orkar leva och har en egen motor för livet. Om jag skulle vara dig skulle jag inte orkat leva jag skulle vilja dö men det gjorde inte du , du tog nya tag och började om på livet och det gör dig till min förebild du är min idol , jag verkligen älskar dig för det du gör, du ger hopp till andra som förlorat nära och kära att ta nya tag och forsätta livet. Jag är beroende av din blogg den är som en drog för på det sättet du skriver gör dig speciell. Du är helt underbar Juliah! Du är en perfekt människa för mig, har alla dom där egenskaperna för att veta vad som är rätt och fel.
Det går inte beskriva dig med ett ord, för det finns flera tusen postivita ord om dig. Jag känner inte dig men det känns det eftersom jag läser om dig liv och dina tankar, jag skulle svimmat och skaka om jag träffade dig, det skulle vara så sjukt stort för mig att få träffa dig. Ska sluta skriva nu för annars kommer den här texten bara bli längre och längre men en sak ska du veta, forsätt som du gör så kommer du få ett skit bra liv Juliah, du är bäst! glöm inte det. kram http://jennyorginal.blogg.se  <3 "


" Hej Juliah! Tycker du är otroligt stark efter allt du gått igenom och du ska veta att många ser upp till dig! Kram Johanna. Hoppas du tycker om bilden! "


" Hej, Julia..  Du har fått en fanbild av mig också men först ska jag skriva en text till dig. Du är en jätte fin & stark tjej + du är söt + mycket mer, om jag var du så skulle jag inte orkat men du kämpar på jätte mycket. Du är så stark & kämpar på jätte mycket, jag älskar din outfit du är jätte fin, söt & verkar jätte snäll. Jag kollar på din blogg varje dag minst 3 gånger på en dag, du är en förebild jag skulle vilja bli lika vacker & underbar som du är. Du verkar vara en som fotar jätte bra. Det här var lite granna. Här är min blogg: http://Varjedagmedemma.devote.se/ "


Vill bara säga att du är så sjukt stark, jag skulle aldrig klara det du har gått igenom. Och här har du en idolbild från mig, hoppas du gillar den även om den kanske inte är super snygg. Kram "


" Hej juliah!  Jag har gjort en liten bild till dej, Du är verkligen en förebild. Som visar att man kan klara precis ALLT om man kämpar. Jag ser verkligen upp till dej och det är därför jag vill visa det med den här bilden. Fortsätt kämpa och visa för andra som haft det svårt. Sen har du också en superbra blogg som jag följer varenda dag. Hoppas du gillar bilden!  Puss och Kram  Maja, www.majjah.devote.se "

 

 


Kommentarer
Postat av: KONY 2012!

Heej juliah, aa jag vet jag är lite lat jag orkar inte skriva ett mejl men kan du vara jätte snäll och se den här videon och dela den på bloggen, a den är en halv timma lång men det är det värt! Det för en god sak, snälla snälla och be andra dela den på facebook, twitter bloggar etc. http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc&feature=player_embedded //Hajrija

2012-03-07 @ 18:55:10
URL: http://trefantastiska.blogg.se/
Postat av: Millan

Jag håller helt med dem som har skickat idolbilderna, du har en fantastisk blogg. Men du är mer fantastisk!



Om du har tid så kolla gärna in min blogg www.millanem.blogg.se

2012-03-07 @ 18:59:36
URL: http://millanems.blogg.se/
Postat av: claudia

Hej Juliah !

Jag har skickat en idol-bild till dig för ganska längesedan, jag har ingen blogg eller sånt men jag jag vet inte ifall jag skickade bilden till rädd mejl för att du har gjort minst två inlägg med idolbilder utan att min har kommit med så den kanske vart skickad fel. Eller är för ful, jag vet inte :o

2012-03-07 @ 19:14:10
Postat av: Fanny

Har frågestund på min blogg! du får gärna kolla :)

2012-03-07 @ 19:23:46
URL: http://ffannyppersson.blogg.se/
Postat av: Marina

Va fina!:)

2012-03-07 @ 19:50:24
URL: http://maet.blogg.se/
Postat av: Sofia

Du är en stor förebild för många! fortsätt så! Du är så stark <3. Du förtjänar att ha en stor blogg!

Läser din blogg varje dag och är en utav mina favorit bloggar. ha det bra!

2012-03-07 @ 20:04:18
URL: http://madebyus.devote.se
Postat av: Foto

Så fint skrivet av dem :)

2012-03-07 @ 20:04:39
URL: http://ninnzanlee.blogg.se/
Postat av: nathalieandersson'

Har följt din blogg lite sisådär länge, och jag tycker att du är helt awesome!

Att kunna stå ut med att leva utan sina föräldrar och sin syster. Jag skulle aldrig klara av det. Jag märkte nu att när jag läser din blogg, då blir jag liksom inspirerad.

Du är den starkaste tjejen jag någonsin sätt, kämpa på!

2012-03-07 @ 20:19:25
URL: http://nnathalieanderssons.blogg.se/
Postat av: DAVID

Vad fint med idolbilder! :)

2012-03-07 @ 20:48:11
URL: http://projectfairtrade.blogg.se/
Postat av: cajsa och beda

du är så söt juliaaaaah!!

2012-03-07 @ 20:51:02
URL: http://dukanalltidtaentitt.blogg.se/
Postat av: Ellen

Fina ;D



Jag har skickat en idolVIDEO, igår så du vet. :D



2012-03-07 @ 21:24:17
URL: http://eeelleens.blogg.se/
Postat av: Ida - Om mitt liv, samt om min pappa med en hittills okänd sjukdom..

KONY 2012, gör skillnad! Ta bara 30 min av din tid och se filmen.. Tillsammans kan man hjälpa till och göra skillnad för barn i Uganda som blir kidnappade och används som soldater eller sexslavar..



http://idaliciouss.blogg.se/2012/march/kony-2012-gor-skillnad.html#comment

2012-03-07 @ 21:39:58
URL: http://idaliciouss.blogg.se/
Postat av: frida <3 frejhammar

hej julia vet inte om du minns mig men jag är felix frejhammars lillesyrra :D vi gick i samma skola men a iallafall super bra blogg och du är verkligen världens bästa bloggerska!!! din blogg är min drog! :D

2012-03-07 @ 21:40:31
URL: http://flingan.blogg.se/
Postat av: Evelina

Hej Julia!

Jag hittade din blogg på en kompis som länkat dig och klickade mig in här och tryckte på kategorin förlorat mamma, pappa och syster. Läste alla inlägg och tårarna bara rann. Jag kan inte beskriva hur stark du är, du ska vara stolt över att du klarat av att ta dig så långt som du gjort.

Jag vill bara krama om dig och berätta hur stark du är. Jag vill finnas för dig och stötta dig. Du är stark, du kommer klara det här. Ha det jätte bra och sköt om dig, tusen pussar och kramar! <3

2012-03-07 @ 21:49:49
Postat av: Emilia

Jag håller helt med tjejen som har skrivit den långa texten, och jag börjar nästan gråta om jag tänker på att det du har gått igenom, skulle hända mig! Och allt det har du orkat kämpa emot! Du är helt fantastisk. Stay strong. KRAM

2012-03-07 @ 21:50:37
URL: http://emiliaberglund.blogg.se/
Postat av: nathalieandersson'

jag har en liten fråga, hoppas att du inte tar det som någonting elakt. Men använder du löshår? Eller är det ditt helt naturliga hår? Riktigt fint iaf!

och om du INTE använder löshår, har du några tips på hur man kan få det så fint & långt? ;)

2012-03-07 @ 22:01:37
URL: http://nnathalieanderssons.blogg.se/
Postat av: Sandella

Sååå fina bilder!! LUV your eyes!! <3

2012-03-07 @ 22:57:55
URL: http://sandellas.blogg.se/
Postat av: Deniz

hhej jag undrar hur din pappa såg ut du kan gärna läsa min blogg skulle bli jätte glad du kan ta en bild från mig och lägga in i din blogg snälla tack

2012-03-09 @ 17:15:03
URL: http://peacedenizlove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0