Världens bästa ♥

"Juliah, du är verkligen en stark tjej. Jag vet att du hör det från många varje dag, men jag menar det jag säger. Du förtjänar massa tur efter att du gått igenom allt det här jobbiga och tråkiga som hänt, och jag vill också säga dig att det var bra att du valde att göra de tre valen som var bra. Det var verkligen bra gjort! Fortsätt kämpa för din familj och samtidigt lev livet, din familj älskar och vakar över dig, låt ingenting gå i vägen för dig. Styrkekramar till dig från en läsare som älskar din blogg. <3 "


" Älskar verkligen din blogg du är så stark, din blogg är verkligen den bästa! //Emma:) http://baraemmiz.bloggplatsen.se/ "


" Hej Juliah! Ville bara säga att du är sjukt stark som orkar fortsätta fast du har gått igenom så många jobbiga saker. Du är en helt otrolig och underbar person, i alla fall så får jag det intrycket av att läsa din blogg. Hoppas du gillar bilden jag gjorde! Kram Ida http://idahtt.blogg.se/ "


" Hej! Jag är en okänd person för dig men jag är ett stort fan till din blogg!"


" Hej juliah! Här får du en liten idolbild av mig. Jag vill bara säga att du är välldigt stark som orkar leva efter allt som har hänt med dig. Jag har själv varit med om att en familjemedlem har gått bort när jag var yngre. Så jag vet hur det känns. Men att 3 har gått bort vet jag inte om jag skulle klar av! Så du är verkligen jätte stark. Du har typ blivit min yngre idol. Du är inte bara stark utan även snygg, smart, vacker, söt, snäll, najs, underbar och Massor av mer! Kram Emma/ http://rosenss.blogg.se/ "


" Hej Juliah! ♥ jag har gjort denna idolbild för att jag älskar din blogg , du är helt underbar♥ Stark tjej som klarar av vad som helst ungefär.. du är världens bästa bloggerska. jag skulle så gärna vilja träffa dig för du verkar hur snäll som helst , gullig , underbar , stark. kram sandra imer klasson http://ssandraimer.blogg.se/ "


" här är en fanbild till dig Juliah, älskar verkligen din blogg och att du är så otroligt stark.
En av mina favorit bloggar absolut, sjukt bra uppdatering! www.amycorcoran.blogg.se "


" Hejsan! Jag heter Julia och jag läser din blogg nästan varje dag. En kompis till mig länkade din blogg till mig och jag tittade på din blogg och märkte att du var en jätte snäll, omtänksam , och jätte stark människa! Och du är en jätte bra bloggerska! Hoppas bilden var fin! Kram Julia"
Kommentarer
Postat av: Gea

Stämmer!<3

2012-03-23 @ 12:10:19
URL: http://Http://geea.blogg.se/
Postat av: Matilda

Grym blogg du har!

2012-03-23 @ 12:44:45
URL: http://skogsrusset.blogg.se/
Postat av: Emelie Fredriksson - JUMPNERDS

Hej, vilken fin blogg ni har! Fastnade verkligen för den, headern var jätte fin :)Kolla gärna in min och min kompis blogg, lämna gärna en kommentar om vad ni tycker om den!Ha det bra!

/ Emelie - JUMPNERDS

2012-03-23 @ 12:46:25
URL: http://jumpnerds.blogg.se/
Postat av: Ellen

Hej Juliah, jag undrar hur många mrjl du får omdan? Eftersom jag skickat in en idolbild för säkert 3måmader sen, och en idolVIDEO förra veckan eller nåt sånt... <3. Min kommer aldrig med, men men, går du efter hur dom ser ut? <3 bar undrar <3 älskar dig blogg, /Ellen

2012-03-23 @ 14:59:09
URL: http://eeelleens.blogg.sr
Postat av: Fridah

Fina :PP

2012-03-23 @ 17:05:27
URL: http://tyypfrida.blogg.se/
Postat av: Julia Lindblom

Jag gjorde den sista bilden, och jag gjorde en till idolbild till dig igår, hoppas du ser den med!

Kram Julia! <3

2012-03-23 @ 17:54:25
URL: http://juliaday.blogg.se/
Postat av: en

jag tycker andra bilden som heder istället:)

2012-03-23 @ 20:46:38
Postat av: Silvia

Hejsan ville bara säga det att din blogg är sjukt fin. Du är så vacker. Din mamma, pappa och syster dog men du kämpar verkligen. Det är jätteduktigt av dig. Fortsätt så ♥♥. Ville även säga att din blogg är en av mina favoritbloggar. Ställ gärna frågor på frågestunden det vore jättesnällt :D.

2012-03-25 @ 16:03:33
URL: http://slm.blogg.se/
Postat av: JoJo

passar perfect! tycker om din blogg starkt mycket!

2012-03-25 @ 20:11:24
URL: http://twostreetsoneway.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0