Svaren om min familj

Vad hände med din pappa?
Min pappa var alkoholist och drack väldigt mycket alkohol, och tillslut orkade inte hans kropp mer så hjärtat la av och han dog väldigt snabbt hemma i sin lägenhet.

Vad hände med din syster?
Min syster och hennes kompis var ute och körde bil och det var väldigt halt, så deras bil åkte över till fel fil och det kom en annan bil och körde rakt in i dom och båda två dog på en gång i bilen.

Vad hände med din mamma?
Min mamma fick cancer och dog efter 2 cellgiftbehandlingar och 1 operation, kroppen orkade inte längre för cancern var så stark.

Hur fick du reda på att din pappa/syster hade dött?
När min syster dog så var det mamma som berättade det för mig och Caroline, hon fixade frukost på sängen och vi satt och pratade ett tag och allting var jätte bra, tills mamma berättade att Linnea ( min syster ) hade dött, och jag grät floder.
När pappa hade dött så var det mamma som berättade det för mig också, jag skulle ha utvecklingsamtal och satt och väntade i skolan på mamma medans min lärare fixade med papper osv, men sen kom min lärare och sa att vi tar utvecklingsamtalet en annan gång och att mamma väntade ute i bilen, och klart jag blev glad för att slippa utvecklingsamtalet. Men när jag kommer ut till bilen och sätter mig så såg jag att mamma hade gråtit och var jätte ledsen, och jag frågade direkt vad som hade hänt men hon ville vänta tills vi kom hem - men jag ville veta på en gång. Det ända jag kommer ihåg att hon sa var " din pappa Juliah, han är död" sen blev det helt svart och jag kunde inte tänka, jag förstod ingenting och jag bara grät en massa.

Vad hade din mamam för cancer?
Min mamma hade äggstockscancer, som sen började sprida sig väldigt snabbt i kroppen.

Hur känns det idag när dom dött?
Jag kan faktist inte beskriva den känslan, det är helt omöjligt. Det gör så ont i mig när jag tänker på det och jag blir jätte ledsen, men jag är också en väldigt glad, stark och positiv tjej - så jag lever för deras skull och försöker göra det bästa av situationen.

Har du känt att du vill dö efter allt som hänt?
Nej jag har aldrig känt att jag vill dö, jag har känt att jag mår riktigt dåligt och att mitt liv känns som skit i vissa stunder, men jag försöker hålla tankarna borta från att dö osv! Jag vill klara mig och kämpa för min familj!

Hur känns det när du te.x är hos en kompis och ser henne/hanns mamma och pappa? Är det inte jobbigt?
Jo ibland kan det kännas jätte jobbigt, men det blir som en bearbetning också!

Bodde din mamma och pappa tillsammans?
Nej det gjorde dom inte, för pappa valde alkoholen istället pga sitt alkoholberoende och mamma kunde inte hjälpa honom, hon försökte tusen gånger men det gick inte.  så mamma har bott med Roger sen jag var 6 år!

Bodde du varannan vecka osv?
Nej jag bodde hos mamma för jag kunde inte bo hos pappa pga att han drack för mycket, men jag träffade pappa såfort han inte drack och sov där några gånger i månaden!

Varför sa din syster upp kontakten med dig? ( caroline )
Det var en massa känslor efter allt som hänt som blev fel, men vi har löst det nu för vi båda vet att vi behöver varandra!

Du skriver mest om din mamma, var det värst när hon dog än när din syster och pappa dog?
Alltså det har varit lika jobbigt alla gångerna, men jag var närmast min mamma och efter min pappa och ena syster dog så blev jag ännu närmre mamma och hon var den ända som var kvar och hjälpte mig - och perioden på sjukhuset när mamma var sjuk gjorde det ännu jobbigare, så på det sättet var det jobbigare även fast det inte alls går att säga så!

Hur kan du vara så stark?
Jag är inte alltid stark, jag faller många gånger och mår jätte dåligt då och då, allting går i perioder. Men jag har viljan att ha ett bra liv, och jag vet att min syster pappa och mamma vill att jag ska ha det bra, så jag kämpar på och lever för dom! För att kunna vara stark måste man också kunna vara svag, det är viktigt.

Vem bor du med nu?
Jag bor med Roger ( som min mamma var gift med ) och jag är otroligt glad över att han vill bo med mig och trivs jätte bra med honom!

Kan du kalla Roger för pappa?
Alltså, jag kallar honom för Roger men ibland kan det bli pappa också!
Kommentarer
Postat av: Deqa

Sveriges starkaste tjej det är du! <3

2012-01-15 @ 21:39:46
URL: http://deqasweet.blogg.se/
Postat av: veronica

Hej, du kan gärna vara med i min tävling om du har lust!

Kramis<3

2012-01-15 @ 21:56:37
URL: http://chaange.blogg.se/
Postat av: Agnes

Fortsätt kämpa och var stark! Du är en grym tjej som orkar! Lyssna inte på vad andra säger! De har inte gått igenom samma sak som du! Kram

2012-01-15 @ 22:15:27
Postat av: Sofie

En fråga, hur är det när du är i skolan och någon lärare kanske inte vet att du inte har en mamma o en pappa, när hon/han säger lämna det här till dina föräldrar så skriver dom på, förstår du? eller vet alla lärare de? Jag kan inte förstå att du har gått igenom allt dehär! du är bara 13 år, kämpa! du är galet stark och bäst! <3

2012-01-15 @ 22:18:41
URL: http://sofimagitoo.blogg.se/
Postat av: Sofie

En fråga, hur är det när du är i skolan och någon lärare kanske inte vet att du inte har en mamma o en pappa, när hon/han säger lämna det här till dina föräldrar så skriver dom på, förstår du? eller vet alla lärare de? Jag kan inte förstå att du har gått igenom allt dehär! du är bara 13 år, kämpa! du är galet stark och bäst! <3

2012-01-15 @ 22:18:42
URL: http://sofimagitoo.blogg.se/
Postat av: .

Kan du lägga in en bild på din pappa, dina systrar och på roger?

2012-01-15 @ 22:19:49
Postat av: .

Kan du lägga in en bild på din pappa, dina systrar och på roger?

2012-01-15 @ 22:20:19
Postat av: Palle

Jag beklagar verkligen din sorg. Inget barn ska behöva stå ut med så mycket smärta! Är väldigt imponerad över din styrka trots allt som hänt, du är en riktig inspiration för ungdomar i din ålder som gått igenom samma/liknande saker. :)Sköt om dig tjejen!

2012-01-15 @ 22:26:06
URL: http://roaar.blogg.se/
Postat av: Lova

Hur gammal är du? Tycker jättesynd om dig, skulle aldrig orka! <3

2012-01-15 @ 22:50:14
Postat av: Anna

Du är så otroligt stark och jag beundrar verkligen dig! Hoppas allt går bra för dig, du förtjänar det verkligen. Puss och kram!

2012-01-15 @ 22:52:17
Postat av: peysan

Jag beundrar ditt mod jätte mycket, livet är ett ända test man går igenom. Jag hoppas att du får all lycka i resten av ditt liv. Blev jätte berörd av att läsa det här. Jag kan inte ens föreställa mig känslan du bär på. Men jag ber till gud att du får ett bra liv. kram på dig.

2012-01-15 @ 22:58:39
URL: http://nattstad.se/peysan
Postat av: Andrea / Foton & vardag

Jag är helt fascinerad över hur otroligt stark du är! :O

2012-01-15 @ 23:09:41
URL: http://dreas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Snuttis

2012-01-15 @ 23:16:17
Postat av: Tanja

Styrkekramar till dig <3

2012-01-15 @ 23:18:13
URL: http://isacsmamma.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Hejsan Julia jag heter Alexandra och jag e 12 år idag (15 jan) dog min mammas kusin i slelletcancer och det känns helt förfärligt men det har varit så jobbigt för att 2011 juli elr agusti dog min gammel morfar i lugncancer o jag kan inte förklara känslan jag ser upp till dig och lycka till due väldigt stark o jag vet hur det känns att en familjemedlem går bort:((

2012-01-15 @ 23:41:12
Postat av: Lina

Men herregud :( sjukt jävla stark du är, jag är 8 år äldre än du, och jag hade brutit ihop totalt om jag upplevde samma.

2012-01-15 @ 23:48:33
Postat av: beccis- rosa, skönhet & ett helt vanligt tonårsliv . ♥

vem dog först utav din pappa och syrra?

2012-01-16 @ 00:11:20
URL: http://beccaslife.blogg.se/
Postat av: Simone

Tror dom alla är otroligt stolta över dig som fortsätter att kämpa i livet och inte gett upp.. Trots att man känner sorgen o ch längtan efter dom man saknar.

2012-01-16 @ 01:12:57
URL: http://enzosimone.blogg.se/
Postat av: onlyerik

Oj så liten och varit med om så mycket ! Hoppas allt blir bra endå

2012-01-16 @ 01:56:40
URL: http://onlyerik.com
Postat av: Amanda

Det är helt underbart att läsa vilken stark tjej du är Julia och hur smart du verkar vara dessutom. Annars avskyr jag dagens outfit-bloggar, Kenza, Kissie och allt sånt där. Keep up the good work! Du är garanterat en tjej som kommer lyckas bra.

2012-01-16 @ 04:08:36
Postat av: Anonym

du varkar så himla stark å allt. förstår inte hur du klarar det. när hände allt detta:O:(

2012-01-16 @ 06:46:39
URL: http://lizettemarkluund.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Jag läste inlägget & ville bara säga att jag vet precis hur det känns att förlora någon från familjen, förlorade själv min pappa när jag var 6 år gammal i en bil olycka. Förstår precis hur du känner, det är väldigt jobbigt men man kan inget annat än att vara stark och försöka göra dem stolta även fast man kanske bara vill försvinna när det är som värst! :(Hoppas du får en toppen dag!

2012-01-16 @ 06:58:35
URL: http://aaleexaandraas.blogg.se/
Postat av: XTIO /Andreas Söderberg

åå gumman jag lider med dig. kan nog aldrig sätta mig in i känslan.men min familj kasta ut mig när jag var 12 och ville inte ha med mig att göra förens idag 10 år senare. Jag har träffat min familj 6 ggr på 10 år och jag har mått sjukt dåligt över att aldrig haft en familj, men jag har varit stark och tagit mig igenom det.Jag säger inte att det är de samma. Jag har iaf chansen till att prata med min familj medans du inte har det. men det är jobbigt att vara ensam och inte ha någon.för mig i dagens läge så är min familj är bara dom som skapade mig.

2012-01-16 @ 07:31:04
URL: http://xtio.nu
Postat av: Bella

Du är seriöst den starkaste och undrbaraste människa som finns! Du är en sån förebild och modig, jag vet hur de känns att förlora någon nära men du har förlorat flera !:( Du är bara bäst och den coolaste 13 åringen jag sett<3 Du är undrbar Juliah!<3333333

2012-01-16 @ 08:03:43
URL: http://finhest.bloggplatsen.se
Postat av: isabelle

Jag beundrar din styrka Juliah, och det vet du :)

2012-01-16 @ 09:06:40
URL: http://isabelleac.blogg.se/
Postat av: Foto

Fick många svar i detta inlägg, tack. Jag må ändå kalla dig stark fast du kanske känner motsatsen ibland. Jag tror att du är en stor förebild för många läsare som förlorat en nära anhörig. Kram på dig

2012-01-16 @ 10:57:59
URL: http://ninnzanlee.blogg.se/
Postat av: Bea

oj sicken resa du gör. Vad du är stark och du har verkligen rätt inställning! Hör gärna av dig ... kram

2012-01-16 @ 11:09:21
URL: http://beata.blogg.se/
Postat av: matilda

åååh gud tycker jäätte synd om dig! besök gärna min bklogg! :D kan du fixa design hör av dig gääärna :D! <3

2012-01-16 @ 13:41:34
URL: http://matildavonwachenfeldt.blogg.se/
Postat av: Caroline Schüler

Hej. Jag har läst på din blogg lite då och då och jag imponeras av din styrka, även jag om självklart förstår att du inte alltid känner dig stark. Det är tuffa frågor du svarar på. Många hade bara vänt om och sprungit åt andra hållet istället för att svara på dem. Vill sända dig en stor kram!Kram/Caroline

2012-01-16 @ 13:58:58
Postat av: Tora

Juliah, jag har bara en grej att säga till dig.Du är underbar.

2012-01-16 @ 14:54:43
URL: http://toriie.blogspot.com
Postat av: emilie

skulle du kunna lägga upp en bild på roger?

har du kvar din mamma och pappas telefon nummer?

2012-01-16 @ 15:42:38
Postat av: .

Shit, vad stark du är! När min hund dog så höll jag på att bryta ner totalt.. Kämpa på! Kram

2012-01-16 @ 15:51:30
Postat av: Sara

Du är så jävla stark! All cred till dig gumman!!! Lev ditt liv för din familj. What doesn`t kill you make you stronger <3

2012-01-16 @ 15:54:01
Postat av: Julia

vill bara säga att du är jätte stark som kämpar vidare efter allt som har hänt!hade själv en kompis jag har gått med sendan dagis som gick bort på alla hjärtans dag i skelettcancer vet hur det känns!

2012-01-16 @ 16:30:13
URL: http://mysjulia.myshowroom.se
Postat av: Tilda

allting går som sagt i peridoer. men ändå.. du är sjukt stark över det du levt med.

skulle min mamma gå bort. skulle jag inte orka leva. så jag vill bara ge dig ett tack för att du ger ett sådant bra expempel. och att jag älskar din blogg! :)

2012-01-16 @ 16:37:05
Postat av: Alicia Sandgren <3

Hej juliah, jag har några frågor som jag glömt fråga,

Brukar dina kompisar prata om allt detta med dig, och liksom fråga massa saker? I såfall hur känns det? Brukar du svara på

det någon undrar fejs till fejs?

Och hur är det i skolan? Vet alla om allt det här dragiska..? Älskar din blogg verkligen :) <3 <3

2012-01-16 @ 16:40:42
URL: http://Http://Sandgrens.blogg.se
Postat av: Rebekka

hej, jagg vet att du inte känner mig, och jag inte känner dig. Men jag ville bara säga Att jag tycker att du är en sjuk star person! :D jag tycker att du är stark att du kan prata ut över det! Hoppas att du mårbra och att du har många snälla kopisar som kan stötta dig! :D :D

2012-01-16 @ 17:39:02
URL: http://girlslol.blogg.se/
Postat av: Clara

Jag tycker verkligen att du är så sjukt cool som orkar prata om dina nära som har dött. Vet många som bara försöker att förtränga det. Förebild.!

2012-01-16 @ 17:46:25
Postat av: lena & linnea

Men Guuh stackars dig blev ju f*n tårögd när ja läste det :(

du e verkligen stark :)<3

hoppas du har haft en bra dag vännen <3 :)

kram

/lena

2012-01-16 @ 18:37:52
URL: http://leenaalinneaaa.blogg.se/
Postat av: Rim ( Konstigt namn)

Heii Hoppas du har det bra med allt! Du förtjänar verkligen det! Jag såg din blogg alldeles nyss och du fick mig på tårar!;) Ska tipsa din blogg till många! Du är en sjukt stark person hoppas roger tar hand om dig :D

2012-01-16 @ 18:39:08
URL: http://riiimish.blogg.se/
Postat av: veronica

Hur gammal var din syster som dog i bilolyckan ?Kram

2012-01-16 @ 18:43:53
URL: http://vsalminen.devote.se
Postat av: Linnea

Så jävla modig och starkt av dig ! Det är så enormt stort som det handlar om och så skriver du det såhär !! Modigt och starkt gjort av dig !! Förebild

2012-01-16 @ 19:03:14
URL: http://danielsonbruden.blogg.se/
Postat av: MariaP

bra svar :)

2012-01-16 @ 19:13:48
URL: http://mittlivsommariaa.blogg.se/
Postat av: Tingeling

Du är nog en av de imponerade lilla varelse jag läst om på länge. Du är modig, mogen och med en livsyn som jag verkligen avundas dig för. Kan inte fatta att du "bara" är 13 år.

Livet är verkligen orättvist och jag beklagar verkligen för allt som hänt din familj.Du är bäst.kram.

2012-01-16 @ 19:20:22
Postat av: Emma

Du är så himla duktig! Livet är så orättvist. <3

Du är bäst.

Älskar din blogg !

Kram <3

2012-01-16 @ 20:14:22
Postat av: Rebecca

Hej på dig. Jag läste nyss detta inlägg och jag kan inte ens tänka mig i din situation. Det kanske inte blir bättre genom att jag kommenterar men jag vill bara visa mitt stöd. Jag har precis förlorat min vän, och ändå kan jag inte tänka mig in i din situation.

När jag har läst detta så.. Ja, du är en av de starkaste människorna ja vet. Styrkekramar.

2012-01-16 @ 20:38:14
URL: http://welikeitfat.blogg.se/
Postat av: Åsa

Tjejen jag vet inte hur jag ska beskriva, men av mina 15 år så är detta första gången jag insett, tack vare dig kommer jag ta hand om min familj, mina nära och kära mer än någonsin. Jag läste en del och såg det där med att du vill vara en förebild för folk, om du bara visste hur många du är förebild åt. Jag tror aldrig jag blivit så rörd av en blogg förut ens, nu var nog första gången. När jag läste det mesta förstod jag även en sak, jag tror aldrig att jag sett en människa som dig, som är så stark, för inte alla skulle klara av att gå igenom det du gjort/gör som du gör det, kämpa som du gör, lev som du gör, för det du skriver om att du är stark, det stämmer så jävla mycket!. ♥

2012-01-16 @ 20:41:27
URL: http://liiiindgreen.blogg.se/
Postat av: Ida

Gud snart börjar jag gråta!

Skit stark är du!<3

2012-01-16 @ 20:46:28
URL: http://ifaj.blogg.se/
Postat av: sanna strömvall

hur gammal blev din syster? :)

2012-01-16 @ 21:08:55
URL: http://sannastromvall.devote.se
Postat av: Mimmi

Gud. Wow. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag har nog aldrig blivit så här rörd någonsin. Det du har fått gå med igenom är helt otroligt. Jag hittade just din blogg, men jag kommer absolut börja följa dig. Du måste vara en otroligt stark person. Starkare än alla vi kan föreställa oss. Du är lika gammal som mig, men ändå har du varit med på mer saker än de flesta ALDRIG få uppleva. Även om det är något man hälls undvika... Jag är tårögd.

Jag är verkligen ledsen för din skull.

Kram Emilia <3

2012-01-16 @ 21:39:32
URL: http://vampirediariesgirls.blogg.se/
Postat av: SEVDA YETIS

stark är du! har själv förlorat många av mina närmaste, vet hur det känns!<3

2012-01-16 @ 21:42:36
URL: http://sevda.se/
Postat av: Mathilda

Mäktigt!

2012-01-17 @ 01:13:32
URL: http://mathildarogstedt.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej Julia. Stötte på din blogg av en slump och har läst igenom flera av dina inlägg. OJ, jag måste bara säga hur imponerad jag är av din styrka! Jag kan inte förstå hur världen kan vara så orättvis så att en 13-åring ska behöva gå igenom allt detta.Jag kan aldrig förstå hur det känns att ha blivit lämnad ensam och sviken av så många, men med hjälp av din låtsas pappa och din positiva inställning tror jag att du kommer gå långt! Ge aldrig upp, fortsätt kämpa. Det finns så många där ute som beundrar dig!Kramar från Hanna

2012-01-17 @ 04:25:02
URL: http://whathappensinamerica.blogspot.com
Postat av: klara,

En fråga så här i efterhand. Hur gammal var du när din syster och pappa dog ?Fortsätt kämpa! <3

2012-01-17 @ 15:14:26
Postat av: Elin

Du är väldigt stark, jag har på sätt och vis upplevt samma sak! Och jag tycker det är otroligt starkt att skriva ut det... Själv vill jag nästan aldrig prata om det. Ha det bra ! :)

2012-01-17 @ 17:35:29
URL: http://elindingud.blogg.se/
Postat av: Emelie Högström

Måste bara säga vad sjukt stark du är. Jag började gråta på riktigt när jag läste det här. t du orkar att leva när du förlorat din familj. Ser upp till dig skit mycket,ch du är gryym. Fortsätt kämpa hela livet, för med Roger och din sjukt positiva inställning så kommer du gå långt!Ville också bara säga att din blogg är GRYM. Din blogg är min absoluta favorit. Kram sötnos,du är gryym.. Glöm aldrig det :)2012-01-17 @ 17:52:32
URL: http://ehogstrom.blogg.se/
Postat av: Milli

Oj oj ob, det var skrämmande att läsa, nästan precis som mitt eget liv... Jag är visserligen 27 men för 10 år sen gick min bror bort i en trafikolycka, för 3 månader sen gick min mamma bort av hjärnblödning och pappa är gammal alkoholist som försämrats mycket på senare tid och han lever inte länge till... Fantastiskt att se din styrka som jag känner att jag också har mkt pga jaf är posisitiv och håller mig undan från negativa människor. De är skönt och veta att man inte är ensam om dessa sakerna mn kämpar sig igenom heller. Girlpower! Keep up the good work, förlora aldrig hoppet och glädjen och kämparglöden. Du är grym!

2012-01-17 @ 18:27:04
URL: http://madamenoire.blogg.se/
Postat av: Modemix

Du är så stark! Det är verkligen beundransvärt, jag ser upp till dig. Tusen kramar <3

2012-01-17 @ 21:03:56
URL: http://modemix.blogg.se/
Postat av: Linn

Beklagar verkligen, kan bara känna inom mig hur jobbigt det är..men du verkar verkligen vara en stark person, med din starkhet kan du klara allt. Det märks verkligen. Kämpa för det du vill, det klarar du! Kramar

2012-01-17 @ 22:44:42
URL: http://ettlivsomlinn.se
Postat av: tova [ en blogg utan pappa ♥]

awww stackare! :'((

min pappa e oxå död :(

Sjukt hemskt när sånthära händer :(

shit vad jag tycker synd om dej nu, verkligen!

men du verkar klara dej bra med roger! :D

hoppas verkligen att du mår bra i fortsättningen :)

kramiiiizzz! <3

2012-01-19 @ 17:39:21
URL: http://ttovahelgessons.blogg.set
Postat av: Anonym

fan. nu snackar vi otur. men det verkar som du är riktigt stark. om det skulle hända mig skulle jag nog skära upp mig tills jag dog. eller inte... jag har ju min lillasyster hon skulle behöva mig. fan. jag vill bara gråta.

2012-01-19 @ 20:07:54
Postat av: Malin

Du är riktigt stark tjejen! Kämpa på, fast vet att det inte är en dans på rosor!, är ett rent helvete vi lever i. Ingen kan förstå din saknad till din mor, bara du,du,du!

2012-01-20 @ 03:36:50
Postat av: Falken

Det är för sorgligt, men du kommer att fixa det här... Motgångar tar slut och då kommer du ut starkare än alla andra. Problemet är att det kan ta lite tid, men du kommer hålla ut... Kram

2012-01-20 @ 10:53:00
Postat av: Malla <3

jag sitter här och gråter

fyfan va hemskt

jag ska tänka på din styrka när jag mår dåligt

r.i.p <3

2012-01-20 @ 17:50:57
URL: http://foryouforever.devote.se
Postat av: Sara

2012-01-20 @ 22:15:10
Postat av: Sara

hej jag vill bara säga att din blogg är jättebra !

du är en väldigt stark tjej jag beundrar dig ! <3

när jag läser allt om din familj så ligger jag i sängen och gråter :'(

du borde vinna ett pris för du är världens bästa tjej

2012-01-20 @ 22:17:32
Postat av: elinå

åh vad jag blir berörd av sånna här texter, vilken jävla kämpe du måste vara! & en inspiration för många, både för de som har varit med om liknade händelser men också för de (mig inkluderat) som inte i närheten varit med om något liknande. om du tagit dig igenom detta, kan man verkligen fråga sig om något kan stoppa dig. 1000 kramar till dig!

2012-01-21 @ 01:51:19
URL: http://elinssbilder.blogg.se/
Postat av: ida

hej , en sjukt fin tjej och en fin blogg. Fattar inte hur du kan vara så sjukt stark. Jag har förlorat min pappa och jag blev totalt förstörd. Men du är en förebild för alla andra och det är jätte bra. Jag vill bara att du ska veta att du är en sjukt underbar tjej.kolla gärna in min blogg ! hoppas du mår bra kram (L)

2012-01-21 @ 10:30:51
URL: http://idaahagman.devote.se
Postat av: Cissi

Lider med dig gumman! Att du orkar hålla dig uppe.. Jag förlorade min bror så vet hur det känns att förlora ett syskon, men inte hela den sorgen du bär på.Keep on fighting and stay strong!

2012-01-21 @ 19:09:03
URL: http://juhliiin.blogg.se/
Postat av: Mikael Rosberg Embretsen

JAG TYCKER ATT DET ÄR SYND OM DIG EFTERSOM DU HAR TAPPAT BORT SÅ MÅNGA

2012-01-22 @ 16:57:57
URL: http://mikaelblandat.blogg.se/
Postat av: Lm

du är en riktig kämpe!!!

2012-01-24 @ 17:54:28
Postat av: Elinore

Hej, jag hittade precis din blogg. & jag vill att du ska veta att jag tycker du är sjukt stark! Jag skulle aldrig klara av att gå igenom detdär! Hoppas allt är bra annars, kram <3

2012-01-26 @ 08:29:58
URL: http://elinores.blogg.se/
Postat av: malin

Du måste verkligen vara en otroligt stark människa. Kan aldrig föreställa mig hur det känns att förlora tre familjemedlemmar. Jag själv har förlorat min lillasyster, vi stod jättenära varandra, så det är verkligen jättejobbigt. Men jag kan ju inte ens föreställa mig hur du då ska känna. Lider verkligen med dig. KRAM!

2012-01-26 @ 20:24:21
URL: http://maliiinjonsson.blogg.se/
Postat av: Cassandra

har läst igenom några av dina inlägg nu och sitter här med klumpen i halsen. att förlora en av sina anhöriga är tufft nog att förlora tre innan man är 13 år är bara så vad ska man säga orättvist. du verkar otroligt stark och jag blir glad när jag läser om hur din styvpappa har tagit hand om dig. har själv en styvpappa som betyder otroligt mycket för mig då min pappa också är alkholist. kämpa på som du gör. önskar dig allt gott. kram

2012-01-29 @ 10:39:57
URL: http://cassandra87.blogg.se/
Postat av: Tom

börjar gråta!

Hjärtat kom ihåg att du ska kämpa för dom.

Dom vill att du ska leva för dom, jag önska att jag skulle kunna göra allt för dig.

Herregud :(

2012-01-29 @ 21:07:26
URL: http://tomagrens.blogg.se/
Postat av: Julia Fälling

Åh gud... Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Men gumman, kämpa på! Jag har inte en aning om vem du är, men vad spelar de för roll. Jag lider med dig så inåt. Kan inte förstå hur det känns. Det är bara du som kan göra det. Fortsätt vara lika stark som du är och lev för din mamma, pappa och syster! Dom kommer alltid att finnas vid din sida och i ditt hjärta. Massa kramar och styrka till dig!

2012-01-30 @ 15:40:38
URL: http://jagheterjjulia.blogg.se/
Postat av: Josefine Karlsson

Du är helt otroligt stark, verkligen älskar din styrka! Och blogg också såklart! Jag började gråta på en gång! Gud så hemskt! Men verkligen lycka till i framtiden och hoppas att det händer dig något RIKTIGT bra! Kram!!!!

2012-02-03 @ 18:05:52
Postat av: Wilma

Sitter helt seriöst och gråter när jag läser allt detta. Du är verkligen grymt stark.

Min pappa är också alkoholist, han är samtidigt sjuk och äter massa penselin jag hatar att bo hos honom, så har inte gjort det på några veckor, (bor vanligtvis varannan helg) Har gråtit jätte mycket osv, men nu vill mamma att jag ska börja bo hos honom varannan helg igen, vill verkligen inte det :( har du något tips på hur jag kan göra?

Grym blogg, kram

2012-02-08 @ 19:34:50
URL: http://www.hhhot.devote.se
Postat av: Jelena

Har läst några inlägg nu..hemskt men,

Kämpa på och fortsätt vara STARK!

Du är GRYM!

kram

Postat av: Hilea

Du är stark och du klarar det!! Har själv förlorat min pappa och min bror för många år sedan.

styrkekramar.

2012-02-11 @ 23:30:57
URL: http://hileasoltun.blogg.se/
Postat av: Bellman

Usch, mina tårar bara rinner när jag läser. Lilla gumman! Livet är så sjukt orättvist för vissa människor, men de människorna blir oftast väldigt kloka och ödmjuka individer. Du kommer kunna dela med dig så mycket av det du varit med om och vara en stor inspirationskälla för andra.. När du blir äldre kommer du se allt ur ett annat perspektiv och då kan sorgen bli värre på ett sätt.. Du verkar vara en stark liten tjej, fortsätt så! Det är så lätt att ta den enkla vägen ut (missbruk, ge upp) jag vet själv eftersom min pappa är missbrukare och mamma är psykiskt sjuk. Var stark och omge dig BARA med genuint goda människor, lägg inte energi på falska vänner! Styrkekramar till dig!

2012-02-12 @ 12:41:18
URL: http://greekfreak.blogg.se/
Postat av: Petra

Tårarna rinner nerför mina kinder när jag läser din blogg.... Hemskt , hur kan en människa bli drabbad utav så mkt ont?

Lider med dig

Men du verkar stark. Tur att du har Roger.

Massa styrkekramar till dig

2012-02-12 @ 23:20:49
URL: http://zupermamman.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag måste bara säga att jag beundrar dig. Jag förlorade min mamma när jag var 12 år så jag förstår vad du går igenom. Idag är jag 26 år och jag vet att min mamma finns med mig. Jag lovar Dig att ditt liv kommer att bli precis som du önskar. Det kommer din mamma att se till. Massa styrka till Dig! Kram

2012-02-13 @ 20:15:52
URL: http://malincecilia.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du är otroligt stark! Lider med dig, och måste säga att jag beundrar dig! Du är så stark!

2012-02-15 @ 22:52:43
Postat av: Lizette

tårarna rinner ner för kinderna... kan inte sägsa nåogot annat än hur grymt stark du är! att ha upplevt alla dessa mmotgångar, du kommer bli nånting stort!

2012-02-16 @ 10:03:23
URL: http://twiceasniice.blogg.se/
Postat av: Julia - tävling i bloggen, samarbete med CF hästshop!

Vill bara säga att du är fantastisk! Bara tanken på att förlora min mamma får mig att bryta ihop. Jag vet inte hur jag skulle klara det.. Har varit med om mycket hårt i mitt liv men det är något som jag inte vet hur jag skulle klara. Jag beundrar dig.

2012-02-18 @ 01:32:58
URL: http://ohjuliet.blogg.se/
Postat av: bella

du är en jättestark tjej! ärligt jag fick tårar i ögonen när jag läste det här , så jävla hemskt , min mormor dog i cancer .. :(

2012-02-18 @ 18:39:19
URL: http://bellariechens.blogg.se/
Postat av: Josefin

<3

2012-02-19 @ 01:28:40
Postat av: Maria

Måste bara säga att du är en sjukt stark tjej som tagit dig igenom alla motgångar som kommit ivägen för dig. Keep it up!! vill man så klarar man allt

2012-02-19 @ 12:04:35
URL: http://mariacharlotte.devote.se
Postat av: Linnea Larsson

Jag vet inte riktigt hur jag ska skriva hur fantastisk du är. Att du orkar med allt det här visar hur stark du är, du blev min förebild så fort jag gick in på din blogg. Jag önskar att jag kunde beskriva hur stark du är men det finns inga ord. Fortsätt kämpa och lev livet som du redan gör<3 jag tänker på dej

2012-02-19 @ 20:13:56
Postat av: Bella

Om jag någonsin skulle träffa dig, så skulle jag krama dig så hårt. Förstår inte hur du orkar, du är väldigt stark. Ta hand om dig!

2012-02-24 @ 23:14:50
Postat av: Linnsan!

Börjar gråta när ja läser...du e så stark! hade aldrig klarat av det själv, ja hade dött, av sorg....

Kommer börja följa din blogg, så du vet!2012-02-24 @ 23:49:34
URL: http://linnsanzz.blogg.se/
Postat av: anonym

Hur dog din pappa och din syster?

2012-02-28 @ 21:56:55
Postat av: Celine

Jag tycker fett synd om dig och jag fattar hur det känns att förlora alla i din familj !Kramis CelineKämpa på

2012-02-29 @ 18:50:15
URL: http://mylifearebeutiful.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Hej Juliah :) När jag läser vad du skrivit så kan jag inte låta bli att le genom tårarna. Jag har också vuxit upp utan föräldrar fast av andra anledningar - min mamma valde bort mig när jag var 2 och pappa fanns inte där för mig. Jag har mått dåligt som tusan i perioder men precis som du har jag gjort ett val. Man måste ta ansvar för sitt liv trots allt som hänt och det gör du. Du kommer, liksom jag, att klara dig gott i livet! Du vågar vara ledsen, du vågar vara glad och du har förstånd att värdesätta det positiva... trots din ringa ålder... Det är stort och mäktigt, de som får ha dig i sin närhet ska vara tacksamma. Lycka till lilla vän! :)

2012-03-01 @ 19:17:39
Postat av: Sofie<3

asså jag gråter as- mkt nu! :(♥

2012-03-03 @ 19:28:47
URL: http://www.sofiebloggisen.devote.se
Postat av: Elise

Jag har också varit med om att någon med nära relation till mig dött, det var min mormor. Det var inte kul, men jag kämpade vidare precis som du Juliah! Du är verkligen en himla stark person som klarade av det här! Juliah du är verkligen bäst, glöm aldrig det!<3

2012-03-04 @ 09:26:26
URL: http://eleii.blogg.se/
Postat av: Jessica - En flicka som är stark

jag får tårar i ögonen och vet inte vad jag ska säga. jag ser upp till dig i alla fall. Jag vet inte hur det är att ha en familjemedlem på sjukhus, men jag vet hur det är att vara den som själv ligger där på sjukhuset med en orolig familj hos mig. Skillnaden är att jag aldrig dött.STOR kram till dig starka tjej. du är fantastisk. <3

2012-03-04 @ 20:25:08
URL: http://jessi91.spotlife.se
Postat av: Mikaela Svarfvar

Shit va jag har suttit och bölat. Så otroligt stark du är! Och jag känner inte dig men jag blir så oerhört glad för din skull att du väljer att leva och kämpa! Ibland är inte livet orättvist och det är fruktansvärt att allt detta har hänt dig och din familj. Du är en kämpe och är värd all beundran. Och du ger dom flesta någonting att tänka på att aldrig ta livet för givet. Tack för påminnelsen! Kramar!

2012-03-05 @ 17:24:12
URL: http://mikaelasvarfvar.com
Postat av: matilda

du är verkligen en stark flicka!<3 :)

2012-03-06 @ 07:07:24
URL: http://essebestinett.blogg.se/
Postat av: Michaela

fyfan , börjar nästan gråta när jag läste detta.

Första gången jag är inne på din blogg också.

Min pappa är också alkholist, har inte träffat honom sen flera år tillbaka. Min mamma är också alkolist.. Känns ganska surt. Har flyttat ifrån och bor själv nu. Så det känns ganska tomt att inte ha sina föräldrar och prata med de som man gjorde förut. Lycka till med allt, och stå stadigt på fötterna dina :D Har också mina upp och nedgångar men fick tabletter för det så jag är mestadels glad ändån^^

2012-03-08 @ 17:23:32
URL: http://screwmeagain.blogg.se/
Postat av: Lisa

Ville bara lämna ett avtryck, du är stark som tagit dig vidare. Jag förlorade min pappa, min dotter och en barndomsvän inom ett år och beundrar din öppenhet och styrka!

2012-03-14 @ 11:41:18
URL: http://www.finest.se/law
Postat av: Amanda grönroos

Jag kan knappt tro allt det jag har läst. Att någon person som du ska behöva gå igenom allt detta. När jag först hade läst att du förlorat alla dina familrmedlemmar så trodde jag att det hade varit i rn gemensam bilolyck eller något, men nu när jag vet förklaringen, Gråter jag Floder inombords! Har kan det få bli såhär?! Att man ska få gå igenom detta är inte rättvist! Rinner fortfarande ur ögonen och tankarna går till dig hur otroligt stakr du ändå är som är still alive. Även om du bryter ihop är du stark nog att ställa dig upp igen och fortsätta leva ditt liv! All kärlek och respekt till dig tjejen! Du har mig och massa andra bakom dig som alltid kommer finnas där! Styrkekramar från Amanda<3

2012-03-15 @ 21:19:27
URL: http://amanduws.blogg.se/
Postat av: Anna-Lisa Fager jonsson

Hej!

det måste vara sjukt jobbigt med dina föräldrar och din syster.Jag läste i en fråga att din pappa dog av alkohol och det gjorde min pappa med.Han föll ihop på hans jobb,jag var med och såg allting.Han drak nog inte lika mycket som din pappa (vad jag kunnde förstå på svaret) Men jag förstår hur det känns.Min pappa rökte och han fick en kraftig hjärtatack.BE STRONG GIRL.

2012-03-27 @ 21:04:04
URL: http://annalisas.devote.se
Postat av: sara

Alltså jag får tårar i ögonen när jag läser.

Kämpa på så gott du kan, det är svårt men du kommer lyckas.

2012-03-30 @ 16:08:40
URL: http://brooked.blogg.se/
Postat av: Linnea Error

Rinner tårar nerför mina kinder när jag läser vad du varit med om. Kan inte ens tänka mig in i din situation hur ont det måste göra..

Men du verkar väldigt stark och mogen för din ålder och det känns som att du kommer lösa livets alla problem endå och få må bra igen.

:) kram

2012-04-05 @ 15:03:33
URL: http://linneaerror.blogg.se/
Postat av: Alva

Gud va stark due! Efter allt du har gått igenom. Det kommer säkert bli bra snart!

2012-04-09 @ 23:24:44
Postat av: Sofia

Du är sjukt stark! Jag skulle inte orkat leva

2012-04-29 @ 21:13:42
Postat av: Tilda

Jag blir så illa berörd av din historia. Du har verkligen haft otur här i livet och ingen ska behöva utstå så mycket smärta som du har gjort. Jag vet egentligen inte vad jag ska säga, du är bara otroligt stark.

2012-05-16 @ 12:52:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0