Mamma, jag saknar dig
På en dag, på en minut, på en sekund.. Så förändrades mitt liv totalt. Jag kom hem från skolan och var väldigt glad, tills jag går in i köket och alla i min familj sitter och gråter och jag frågar direkt vad som har hänt. Och det är då mamma berättar att hon har fått cancer, jag kunde inte andas och tårarna bara sprutade. Redan den sekunden hon berättade det, förändrades mitt liv och det började en kamp mellan liv och död som jag trodde skulle sluta bra, men det blev inte så. Början gick bra, men sen blev det bara sämre, jag hade ingen jag kunde visa för hur jag mådde - jag var stark för att skydda mig själv och vara stark inför min egen mamma. Men hur är man stark då? Hur är man stark när det alltid är ens egen mamma som fixat allting, hjälpt till och stått där med öppna armar? Allting var upp och ner, nu var det jag som stod där och skulle ta hand om min egen mamma som bara låg i en sjukhussäng och mådde skit. Känslan jag hade varje dag är omöjlig att beskriva, att se sin egen mamma i en sjukhussäng helt svag är det värsta som finns. Jag var inte van, jag kunde inte hantera det, men jag fejkade. Jag fejkade att allt var bra - för min mammas skull för jag ville inte visa mig svag. Jag grät mig tills sömns flera nätter, jag kan inte ens räkna dom. Även fast jag visste att det var riktigt illa, så trodde jag inte att jag skulle förlora dig. Jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan dig, helt omöjligt, så många nätter jag legat uppe och önskat att det var mig allting hände, önskat att allting bara skulle bli bra och att den hemska mardrömmen skulle försvinna och aldrig mer komma tillbaks.

Men det blev aldrig så, när sjukhuset ringde mitt i natten och bad oss komma dit snabbt för mamma låg på intensiven så kunde jag inte andas, paniken kom och jag blev helt tyst. Alla tankar snurrade i huvudet, jag har aldrig känt en sån hemsk känsla förut. Vi kom till sjukhuset och blev skickade till ett rum, när vi kom dit väntade en läkare på oss och efter ett tag förklarade han " Hon kommer inte klara sig, hon är för svag " jag trodde inte på det, min mamma har ALLTID funnits för mig, varför skulle hon lämna mig nu, min mamma var min ända trygghet som alltid funnits för mig, hon har hjälpt mig genom ALLT. Helt plötsligt såg jag hela mitt liv försvinna, jag såg hur hela JAG försvann och hur mörkt det blev. Efter beskedet vi fick så gick jag in till mamma, jag hade aldrig sett henne sådär svag, jag ville bara krama om henne och säga att allt skulle bli bra - men när jag stod där inne så visste jag att jag skulle förlora min egen mamma. Jag var på sjukhuset ett helt dygn den natten och allt var kaos, jag kunde inte förstå, det var omöjligt. Jag hade kämpat mig igenom månaderna på sjukuset tillsammans med mamma, min syster och Roger, att se allt hopp bara försvinna var hemskt.. Där slutade allt, min mamma klarade sig inte, och nu står jag här och kämpar för att klara av allting, jag saknar mamma och jag skulle göra vad som helst för att få tillbaka henne - det är ingen som förstår... Jag gjorde så gott jag kunde under hela perioden, jag kämpade för mammas skull, men jag kunde gjort mer, fuck it.

Allting är inte perfekt, jag hatar saknad och sorg, jag saknar mamma, jag saknar min trygghet och jag saknar att få höra hennes röst, jag saknar ALLT. Jag hatar det här. Det är fan inte lätt.Kommentarer
Postat av: Josefine

Jätte bra blogg du hade o fin design!Beklagar verkligen... Fin skrivet!Kram!

2012-05-01 @ 22:08:23
URL: http://joseefiiinee.blogg.se/
Postat av: tänker på dig..

jag tänker på dig när jag läser detta! tycker verkliigen synd om dig! fick tårar när jag läste, och vill så himmla gärna att du ska må bra!

Hoppas verkligen att du mår bra, och vaknar upp med ett leénde på läpparna imorgon! .. :)

Puss på dig! <3

2012-05-01 @ 22:09:32
URL: http://mylifeasemmsan.blogg.se/
Postat av: Emma - Youngphotographer - <3

Jag började gråta.. Du e så stark att du kämpade genom detta!

2012-05-01 @ 22:10:02
URL: http://youngphotographer.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tårarna rinner.

2012-05-01 @ 22:11:33
Postat av: Sandra<3

Juliah! du vet att du kan klara det här, du är så stark, du kämpar alltid! om jag skulle ha haft det så som du har nu så skulle inte jag klarar av att leva ens men du är så stark och du kämpar fast de gör ont i ditt hjärta o jag ser verkligen upp till dig gumman!! fortsätt vara stark hjärtat!! :* <3 <3 <3

2012-05-01 @ 22:12:05
URL: http://sandraaimeerklasson.blogg.se/
Postat av: Ebba

Du är helt fantastiskt stark och att du klarar dig så bra är otroligt! Kämpa på jag lider med dig <3

2012-05-01 @ 22:12:14
Postat av: Josefin

Grymt fin text! Det är som du skrev, att ingen som inte gått igenom det förstår hur det känns. Jag har inte förlorat någon nära så jag vet inte precis hur du känner, jag kan ju föreställa mig. Men du ska veta att hur jobbigt det än är så kan du klara allt! Du har klarat det hittils och du kommer klara resten, för din mamma!

Din blogg är underbar, precis som du! Kämpa på tjejen, vi alla vet att du kan klara allt!

2012-05-01 @ 22:12:39
URL: http://jojoscrazylife.blogg.se/
Postat av: Ina

Juliah, jag kanske inte förstår hur jobbigt det är men just nu sitter jag och gråter till detta! Och eftersom du klarat dig så långt och varit så stark även fast allt är väldigt svårt, så vet jag och alla andra att du kommer klara det. För din mammas och din egna skull. Ingen kunde rå för att hon skulle få canser och ingen kunde rå för att hon blev så svag, därför tror jag att hon skulle vilja att di fortsatte kämpa så hårt som du gör. För även fast det är jobbigt vet jag att du orkar. Du är så jävla stark juliah! Glöm aldrig det ❤

2012-05-01 @ 22:12:39
URL: http://perfectsmile.blogg.se/
Postat av: Sarah

<3

2012-05-01 @ 22:12:49
Postat av: Cissi Stenberg

Usch, det är sååååå hemskt.. Du kommer gå långt i livet det förstår man. Hur stark du är kan man knappt förstå.. <3

2012-05-01 @ 22:13:05
URL: http://redheartit.blogg.se/
Postat av: Beda och Cajsa

Juliah du är stark! Vi vet att DU klarar de!! (L)

2012-05-01 @ 22:13:11
URL: http://dukanalltidtaentitt.blogg.se/
Postat av: linda

Åh önskar jag kunde krama dig!

Får tårar i ögonen.

Hur orkar du vara så himla stark?

<3

2012-05-01 @ 22:14:24
URL: http://dansayeey.blogg.se/
Postat av: Sandra<3

du är så himla grym på det du gör!! <3

2012-05-01 @ 22:14:53
URL: http://sandraaimeerklasson.blogg.se/
Postat av: cajsa och beda

Du är stark Juliah! Börjar gråta bara jag läser dessa fina ord<3

2012-05-01 @ 22:14:55
URL: http://dukanalltidtaentitt.blogg.se/
Postat av: Ellen

<3 :'( styrkekramar

2012-05-01 @ 22:15:29
Postat av: Märta älskar Saade

Jag kan inte säga att jag förstår dig för det har aldrig hänt mig! Men jag tycker verkligen synd om dig och att du är jäkligt stark!

Men du skrev att du kunde gjort mer. Vad kunde du gjort?

Kram

2012-05-01 @ 22:16:47
URL: http://linaochmartasliv.blogg.se/
Postat av: Ebba

Du är så jäkla stark Julia, det går inte att beskriva hur jag känner när jag läser detta. Jag blir tårögd, du ska inte behöva gå igenom det här. Men du är stark, du klarar dig och det skulle jag ALDRIG ha gjort. Du är BÄST julia, BÄST. Glöm aldrig det.

2012-05-01 @ 22:17:50
URL: http://wahlquist.blogg.se/
Postat av: Filippa

Stay strong, du klarar det. Gör det för din mamma!♥

2012-05-01 @ 22:18:07
URL: http://jagfilippaa.blogg.se/
Postat av: frida.

Juliah, du är en riktigt stark tjej, som klarat dig igenom allt det där. Jag vet exakt hur det känns, för jag har förlorat min bästa vän, fast hon dog inte i cancer, utan hon tog självmord. Jag vet hur du känner Juliah, och du gjorde allt du kunde. Du borde vara stolt över dig själv. Du var sjukt grym Juliah som kunde vara så stark hela tiden. Din mamma är riktigt stolt över dig, tro mig. Men hon är inte borta, hon finns där vid dig hela tiden. Jag har somnat gråtandes många gånger, men när man gråter så betyder det att man varit stark för länge, man behöver ta en paus & låta tårarna rinna. Just i den stunden då allt händer, då tar allt stopp man vet inte vart man ska ta vägen, det finns ingen utväg. Men det gäller att samla energi, så man kan vara stark & inte brista ihop när man ser någon ligga där i en säng, fullt med sladdar & helt medvetslös. Men vi ALLA kommer stötta dig igenom det här Juliah, vi finns för dig. Stay strong vännen! ♥

2012-05-01 @ 22:18:20
Postat av: Ellie

JUIAH DU ÄR SÅ JÄKLA STARK GLÖM INTE DET! <3

2012-05-01 @ 22:18:21
URL: http://ellieofsweden.blogg.se/
Postat av: Lina Dawood

Julia du är så f*cking stark, men tryggheten är inte borta helt. För du vet att om hon var vid liv idag, skulle hon fortfarande finnas för dig, med öppna armar, och du skulle kunna berätta allt för henne. Nu när hon inte är här, kan du alltid säga det via hjärta, berätta och tänk dig henne svara dig, känn hennes värme, för du vet att innerst inne finns hon ALLTID med dej Julia. Oavsett vad, levande eller ej. Hon finns där Alltid, och det vet du. Hon älskar dig, så var stark, för du ska bara veta hur jävla stolt hon säkert är just nu.

Stay Strong ♥

2012-05-01 @ 22:19:25
URL: http://www.youtube.com/lifeoflina
Postat av: Emelie

Stackare <3

2012-05-01 @ 22:19:53
URL: http://brudarnae.blogg.se/
Postat av: ebba

Förstår att du är ledsen, allt måste vara skitjobbigt. Men kom alltid ihåg att du är stark och du har människor runt om dig som hjälper dig om du faller. Men det viktigaste av allt, det var inte ditt fel. Du hjälpte till allt du kunde och din mamma är jätte-tacksam för det.

2012-05-01 @ 22:20:09
Postat av: Ida

Gumman då, du är så jävla stark att du ens klara av att skriva detta! Fan va glad jag blir när jag ser att du står upp mot allt som hänt dig i livet.. Hoppas verkligen att du får leva ett underbart liv, när det blivit såhära! Du har mitt stöd fast du inte känner mig! Tänk så många som stöttar dig och är vid din sida, så sjukt många personer är det.. Tänk dom som nästa har samma händelse som inte har några alls vissa som inte ens finns! Tänk att du är en av alla dom som har det svårt fått så sjukt många som stöttar dig, så jävla glad för din skull Juliah! Kramar :)

2012-05-01 @ 22:20:20
URL: http://idahultmans.blogg.se/
Postat av: Matilda

Omg,jag är sjukt ledsen för det som har hänt dej!

Att du kan vara så himla stark efter allt som har hänt!

Att förlora min mamma,pappa & syster är inte kul!!

Jag älskar dej juliah <333333

2012-05-01 @ 22:20:37
URL: http://createdbymatilda.bloggplatsen.se
Postat av: Moa

<3

2012-05-01 @ 22:20:38
URL: http://moathelin.blogg.se/
Postat av: corneliaa<3

stay strong!

2012-05-01 @ 22:20:40
URL: http://oonlyymee.devote.se
Postat av: Anonym

Du är starkare än vad du tror, du ska veta hur mycket jag ser upp till dig, du är min förebild- Men en fråga bara, när hon hade dött, asså efter, fick du något tecken någon gång att hon fanns där fast hon inte syntes? asså typ som en ande?

Kram på dig♥♥

2012-05-01 @ 22:21:01
Postat av: Patricia

Stå stark Juliah,

du klarar det!

Alla är med dig hela tiden och stöttar dig till 100 %

Du gör sverige stolt, kom ihåg det! ♥

2012-05-01 @ 22:21:31
URL: http://patriciakryger.myshowroom.se
Postat av: Anonym

2012-05-01 @ 22:22:01
Postat av: evelina

<3

2012-05-01 @ 22:22:03
URL: http://evelinaeliassone.blogg.se/
Postat av: johanna

du är så sjukt stark gumman, skulle aldrig i hela mitt liv klara av det som du har gått igenom.

började gråta bara av att läsa texten liksom. ville bara säga att du är otroligt stark ♥

2012-05-01 @ 22:22:48
Postat av: Malin

Jag blir tårögd när jag läser det här,skulle aldrig klara mig om nån i min familj dog.. Men du är otroligt stark och det är bara att kämpa på för du klara det här ♥

2012-05-01 @ 22:23:44
URL: http://wihiii.blogg.se/
Postat av: Heidi

Jag sitter här med tårar i ögonen när jag läser ditt inlägg. Tycker så synd om dig, du borde få ha din mamma hos dig! Du är duktig som kämpar på och glöm inte att det är okej att vara ledsen och arg. Och det är även okej att vara glad också, utan att ha dåligt samvete. Visst är det konstigt att livet runtomkring fortsätter som vanligt när ens egna liv är ett enda stort kaos? Men det är också bra att livet utanför fortsätter att tuffa på som vanligt, det behövs. Skickar en jättestor styrkekram till dig!

2012-05-01 @ 22:27:08
URL: http://Http://www.heipan.blogg.se
Postat av: Anonym

Juliah , din mamma är med dig , fast hon inte syns så är hon alldeles brevid dig , hela tiden <32012-05-01 @ 22:27:37
Postat av: louise

Jag kan nog inte förstå känslan riktgt men jag har förlorat min morfar och det kännas som ett enda svart hål.

Iaf vill jag bara att du ska veta att det ä helt fucking amzing hur du klarar att fortsätta leva. Du har haft en skitjobbig och hemsk period i ditt liv men att försöka tänka att de alltid är med dig kan du försöka se ljus där framme. Allting kommer bli bra i slutet och om det inte är bra är det inte slutet. Du kommer få ett sånt galet underbart liv för du vacker, rolig och tar verkligen vara på livet. Du kommer göra skillnad i den här världen. Be strong you can do it girl. Puss ;*

2012-05-01 @ 22:27:47
URL: http://louisemilson.blogg.se/
Postat av: Elin

Juliah , din mamma är med dig , fast hon inte syns så är hon alldeles brevid dig , hela tiden <32012-05-01 @ 22:28:30
Postat av: Johanna

<333333333

2012-05-01 @ 22:31:43
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Alicia

KRAM<3

2012-05-01 @ 22:32:46
Postat av: olly

Juliah, jag vet knappt var jag ska börja... Först när jag såg att du skrivit massa blev jag glad men sen när jag såg att det handlade om din mamma så tänkte jag snabbt: Stackars Juliah nu har hon det riktigt kämpigt igen ( Är medveten om att det för det mesta är mer elr mindre jobbigt för dig ). Jag läste igenom och efter bara några få meningar började jag gråta. Tycker så jävla synd om dig så det finns inte! Men du får inte tänka att du kunde gjort mer! Du gjorde allt du kunde göra då, och även om jag inte tror att du tror det så ska du absolut veta att det inte på något mini litet sätt överhuvudtaget var dit fel, inte nåt av vad som hände! Önskar att jag känt dig då ( nu med ), då lovar jag att jag hade funnits där för dig, tycker det är riktigt hemskt att de flesta av dina vänner inte fanns där för dig ): Gud jag önskar verkligen att jag på nåt vis skulle kunna göra dig bara en gnutta lyckligare... du ska veta att du har fått mig att vara gladare åt mitt liv och allt bra i mitt liv. Du är en av dem som har hjälpt mig och även gjort mig till en lyckligare människa när jag haft det svårt ( går igenom nåt ganska jobbigt i mitt liv just nu )! Du är viktig och betydelsefull! Glöm aldrig det! all kärlek till dig Juliah, och hoppas att du snart mår bättre! <333

2012-05-01 @ 22:33:04
Postat av: Johanna [tvillingbloggen]

Stay strong<3

2012-05-01 @ 22:33:15
URL: http://twinstilldeath.blogg.se/
Postat av: Anonym

Gumman<3man börjar ju gråta själv:(men staystrong juliahden finaste:)<3vi läsare älskar dej och vi är alltid här med dej <3själv har jag förlorat min hund,javet låter jätte whatever men hon betydde massor för mej och hon var speciell<3men deet är ju inte samma sak som en männska..men sen blev hon sjuk vi visste om det och det var hemskt att se henne sjuk utan energi öronen var alltid bak ,jissa man ville ju bara va med henne<3jag kan börja gråta varsom hellst men jagvet att hon har det bra leker med andra hundar och tittar ner på mej med sina fina bruna ögon<3full med energi:)

Din mamma gör samma sak okej en hund och mamma inte samma sak men kärleken finns hos båda<3

nu juliah allt positivt och kämpa igenom de svåra och njut genom de lätta,det som du gör <3saknaden är hemsk men stark vinner saknad<3om man är positiv<3

JuliAh du är världsbäst o finast <3

puss på dej och bamse kramar<3

2012-05-01 @ 22:33:24
Postat av: Anna

Åh älskade Juliah ;( ;( Du har då INTE lätt men du kämpar och försöker vara stark ändå <3 <3 En sak gjorde mig förbannad : Var en läsare som skrev negativt om dig MEN det bevisar bara att han/hon är SÅÅÅÅ AVUNDSJUK och SVARTSJUK på dig å ditt liv fast det är INTE ditt problem gumman!! Stå på dig!! För du är meeeer VÄRD än så älskade underbara Juliah <3 <3 Ha det bra! Kramar Från Anna =) (=

2012-05-01 @ 22:33:26
Postat av: Matilda

Började gråta när jag läste det här, du är så stark Juliah. Kämpa på för din mammas skull. Det blir bättre. Ps. Älskar dig blogg! :)

2012-05-01 @ 22:33:28
URL: http://mahulla.blogg.se/
Postat av: Felicia Berg

Jag gråter när jag läser det här. Usch vad orättvist, här går vi helt lyckliga och tjatar på allt osv, vi borde tänka mer på tex. dig nu, du som inte ens har en mamma. Jag förstår inte hur du kan vara så stark Juliah. Jag skulle aldrig klara mig. Men du är stark! Stay strong <3

2012-05-01 @ 22:35:12
URL: http://feliciabergg.blogg.se/
Postat av: Ella

Jag började gråta, du är så jävla stark juliah. Så jävla stark

2012-05-01 @ 22:35:21
URL: http://eellas.blogg.se/
Postat av: s)

började typ gråta när jag läste, du är otroligt stark <3333

2012-05-01 @ 22:35:52
Postat av: Smilla

Just nu sitter jag och är alldeles tårögd. Om jag skulle förlora min mamma skulle jag ha blivit riktigt ledsen.

Att det kan vara så orättvist att förlora tre familjemedlemmar. Det är tufft... men du har kämpat dig igenom detta. Jag tycker att du är en helt amazing tjej! Jag vet inte vad jag ska säga.. Du är en sån underbar person som är riktigt stark! Jag har tre ord att säga: stay strong juliah!Kram! <3

2012-05-01 @ 22:35:59
URL: http://smillaelsajohanna.devote.se
Postat av: Elin

allt du gått igenom ska man inte behöva gå igenom när man bara är 14 år gammal. ditt liv har knappt börjat. Alla faller vi nån gång. och du är stark nog för att ta dig upp igen juliah. Din mamma skulle och är nog världens stoltaste för att ha dig som sin dotter.

När jag läste den där texten rann mina tårar och det är ändå inte mig det har hänt.

glöm aldrig att gud tar sina finaste änglar först.

be stong juliah, du klarar det här.

2012-05-01 @ 22:36:16
Postat av: Melanie

Åh Juliah! Jag börjar typ gråta när jag läser det här. Skulle aldrig klara av det. Du är verkligen bäst Juliah! Jag menar det, jag älskar dig ❤

2012-05-01 @ 22:36:31
URL: http://melaanie.blogg.se/
Postat av: E<3

Du vet att jag finns alltid för dig,hela tiden. Det är okej att sakna någon,det är okej att känna den saknaden som att du är en människa med känslor som mig och alla andra. Men bara du vet att du tar dig upp igen,och det kan du. Men att falla är lätt och ingen säger att man inte får falla,vill bara säga att du har mig och dina vänner och Roger,vi finns för dig till 110%! Jag har aldrig sett någon kämpa så mycket som du gör Juliah,du kommer kämpa livet ut för en saknad går inte att få bort,men bara du vet hur du ska hantera det så kommer allt gå bra,du är bäst och jag tror på dig! Du är världens bästa älskling,jag älskar dig..:$<3

2012-05-01 @ 22:37:10
Postat av: rebecka

Fick tårar i ögonen när jag läste det. Du är så stark Juliah<3 fortsätt så

2012-05-01 @ 22:37:14
URL: http://missrecka.blogg.se/
Postat av: jennifer

tårarna rinner när jag sitter och läser detta!! du är bäst och kom alltid ihåg att vad som än händer så finns hon där hos dig!♥♥♥2012-05-01 @ 22:37:26
URL: http://creameme.blogg.se/
Postat av: Josefine

Du klarar detta Juliah, du har gått igenom så mycket. Men aldrig vänt om när du sett ett hinder. Du är så jävla stark! ♥

2012-05-01 @ 22:37:27
URL: http://jeafoto.blogg.se/
Postat av: Fia Weingarten

Jag vet att jag aldrig kommer kunna förstå hur du känner men Jag finns alltid här för dej juliah! Jag älskar dej och vad som än händer kommer jag finnas vid din sida! Jag försvinner inte ! <3

2012-05-01 @ 22:40:02
URL: http://weingartens.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vet precis hur de e, har vart me om samma sak med min pappa. Han fick åka in o ut på sjukhuset i 2 år tror ja, sen va han o mamma inne hos en läkare o pratade, när dom kom ut grät dom, men båda försökte dölja de, "vi tar de när vi kommer hem" sa dom ist. Vi kom hem o satte oss i soffan, då kom de, "pappa kommer inte klara sig länge till". Vi grät allihop, första gången jag såg min pappa gråta, de va hemskt. Hela tiden hade man gått runt o hoppats på att han skulle få komma hem, efter varje operation trodde man att allt va bra igen.

När han gick bort förändrades allt, jag grät varje dag, grät mig till söms varje natt. Allt vi planerat med pappa innan vi fick beskedet förstördes, allt va uppochner.Din blogg har fått mig att må mycket bättre och jag beundrar dig hur du klarar så mycket med allt du gått igenom! Tycker om (låter fel) att läsa att de e fler som har de svårt, att jag inte är ensam.

Fortsätt vara stark juliah

2012-05-01 @ 22:40:40
Postat av: Minna

Jag vet hur det är att förlora någon nära i cancer, jag har själv gjort det. Men jag kan ändå aldrig föreställa mej vad du går igenom. Jag blev verkligen rörd av det du skrev, det fick mig att gråta.. Jag beundrar verkligen din styrka och hur du lyckas hålla allt ihop när det är meningen att allt ska falla isär. Du är otrolig Juliah! Stay strong..kram!

2012-05-01 @ 22:40:55
URL: http://minnaelisabeth.blogg.se/
Postat av: Saga<3

Sjukt fint skrivet! Började gråta... Hon är stolt och älskar dejh det vet ja! Fortsätt kämpa! Du är så jävla stark och kan klara allt och vi finns vid din sida och stöttar dejh! <3 P.S Världens finaste blogg!

2012-05-01 @ 22:41:16
URL: http://sagakullgreeenn.blogg.se/
Postat av: tina

Åh Sötnos jag lider med dig! Min farmor hade också cancer det var det värsta av mitt liv! Den texten som du har skrivit är den vackraste o sorgligaste jag har läst! Juliah jag blev verkligen tårögd.. du ska veta så fort jag kom in i din blogg, och började läsa i din blogg , det måste vara den bästa som jag har läst verkligen! DU är bara helt bedårande och den bästa, hoppas du har det bra, kram! <3

2012-05-01 @ 22:42:17
URL: http://tinaas.blogg.se/
Postat av: Lina

Vet precis hur de e, har vart me om samma sak med min pappa. Han fick åka in o ut på sjukhuset i 2 år tror ja, sen va han o mamma inne hos en läkare o pratade, när dom kom ut grät dom, men båda försökte dölja de, "vi tar de när vi kommer hem" sa dom ist. Vi kom hem o satte oss i soffan, då kom de, "pappa kommer inte klara sig länge till". Vi grät allihop, första gången jag såg min pappa gråta, de va hemskt. Hela tiden hade

man gått runt o hoppats på att han skulle få komma hem, efter varje operation trodde man att allt va bra igen.

När han gick bort förändrades allt, jag grät varje dag, grät mig till söms varje natt. Allt vi planerat med pappa innan vi fick

beskedet förstördes, allt va uppochner.

Din blogg har fått mig att må mycket bättre och jag beundrar dig hur du klarar så mycket med allt du gått igenom! Tycker om (låter fel) att läsa att de e fler som har de svårt, att jag inte är ensam.

Fortsätt vara stark juliah, du kommer komma långt!

2012-05-01 @ 22:42:43
URL: http://linaannikalouise.blogg.se/
Postat av: ella

jag vet inte hur det känns så som du har det nu, jag kan inte änns tänka mig det! men jag vet att du kommer klara dig fint! hon sitter säkert där uppe och kollar ner på dig och är jätte stolt över sin juliah!

2012-05-01 @ 22:44:15
Postat av: Natalie

Beklagar sorgen! Du är skit stark och din mamma är med dig hela tiden!<3

2012-05-01 @ 22:47:14
URL: http://livetsomnatta.devote.se
Postat av: Natalie

Juliah, jag sitter ÄRLIGT och försöker kämpa emot mina tårar, det är sant! En sån vacker och stark människa som dig.. <3

2012-05-01 @ 22:49:31
URL: http://natalieljung.blogg.se/
Postat av: Moa engström

du fick mig nyss att gråta.. finns!

2012-05-01 @ 22:53:04
URL: http://alleng.blogg.se/
Postat av: Maximus

Beklagar, livet är orättvis ibland det är därför man ska ta vara på varje minut som man andas och njuta med nära o kära!

2012-05-01 @ 22:58:49
URL: http://maximus.blogg.se/
Postat av: C

Jag kan inte beskriva hur du känner just nu, jag kan inte förstå heller. Men tanken på att förlora sin mamma, eller sin familj. Usch. Jag kan inte sitta och skriva att allt kommer bli bra, för jag vet inte. Men helt ärligt så tror jag det. Jag känner inte dig men, ändå så vet jag att du är otroligt stark. Du har ett leende på läpparna hela tiden, och att du vågar skriva ut det här. Jag har ingen aning men jag skulle kunna tänka mig det här som en, hm..? Terapi? Om du förstår vad jag menar. Såren kommer kanske aldrig riktigt att läka men du har kommit en god bit påväg och jag vet att du kan klara det här, det vet du också. Det handlar bara om mod och styrka. Ta hand om dig Juliah!

2012-05-01 @ 23:06:07
Postat av: Julia

Älskade Juliah!! Jag vill börja med att skriva att jag förstår precis hur dig känner dig - till en början. Jag vet hur det känns att få beskedet att ens mamma har fått cancer. Det är hemskt!! Det är precis så som du skriver att det är! När min mamma berättade för mig så rasade hela mitt liv ihop. Allt som jag hade byggt upp under dom 16 1/2 åren bara rasade ihop till 100000 miljoner bita och mitt hjärta lika så. Nu är jag 17 och idag mår min mamma bra. Hon har slutat med cellgifterna och får nu sin andra typ av behandlingen och den ska hon få till mars 2013. Först så trodde jag att mamma skulle dö men allting har slutat bra. Vi hade tur! Jag vet också hur det känns att förlora någon som man älskar mer än själva livet! Jag har sen några år sen förlorat min kompis i cancer och min morfar i en annan fruktansvärd sjukdom och den smärtan som kommer när dödsbeskedet kommer, den är obeskrivlig! Det finns ingen större smärta än den! Men älskade Juliah jag vet att du kommer att klara detta, det gör du redan :D och kom ihåg att du alltid kan prata med mig! Jag vet hur du känner dig - iallafall i början. Massor med styrke kramar!! Du är bäst!!

2012-05-01 @ 23:06:58
Postat av: Hanna

Det är inte ditt fel att det blev såhär. Du gjorde allt för din mamma Juliah! Din mamma är nog den stoltaste bland alla änglar där uppe! Du verkar vara så sjukt jäkla stark så det finns inte. Din mamma kommer finnas med sig hela tiden, man kan prata med dom där uppe om man vågar kämpa sig in bland andar och vågar tro på att det är sant. Men det klarar du! Jag kan prata med min farfar som är en ängel i himlen, bara man tror så klarar man av allt. Du är bäst Juliah, kämpa för dig själv och dina änglar där uppe! <3

2012-05-01 @ 23:11:57
Postat av: Angelica

Finner inga ord för dethär. <3

2012-05-01 @ 23:13:16
URL: http://angelicagustavsson.blogg.se/
Postat av: amanda

blir tårögd när jag läser det här! men håll ut! vi alla dina bloggläsare finns här för dig! vi alla skulle vilja hjälpa dig när du behöver nån att prata med, tro mig! tänkte att det kanske skulle underlätta för dig att veta det!

2012-05-01 @ 23:13:18
Postat av: Clara - Livet med en svårfattad pappa

Juliah .. Alltså jag vet inte hur jag ska säga det liksom .. Du, jag ser upp till dig. Jag skulle aldrig kunna klara mig utan min mamma och vara så stark som du är. Aldrig. Min mamma är allting jag har. Jag har flyttat ifrån min egen pappa, som är så svårt men jag älskar honom. Jag vill kunna vara i min pappas närhet. Min mamma är en gova från gud.Hon är den enda jag kan tala ut med. Jag älskar henne så enormt mycket. Jag ar sett henne så svag och bara gråtit, när hon mått dåligt och gjort saker. Jag pallar inte ens det... Men du,du klarar dig. Du kan skratta och vara glad Juliah. Jag vill vara som dig. Jag ser upp till dig. Du hjälper mig. Du är min förebild. Men jag har lärt mig att vara stark. Always, no mather what. Stay storng .. <3

2012-05-01 @ 23:17:03
URL: http://claraborthwick.blogg.se/
Postat av: Alicia Hillerström

Tårarna rinner ner för kinderna när jag läser detta. Jag kan aldrig ens sätta mig in i den situationen, att förlora sin trygghet, som man alltid kan luta sig emot. Du är verkligen så jävla stark Juliah, du bevisar att det faktiskt finns går att leva ett normalt liv fast man har varit med om det hemskaste som går att tänka sig. Du är verkligen så stark Juliah, och ta åt dig det! Idag är det exakt fyra år sedan min morfar dog. Han var precis som min pappa och min mamma, vi träffade honom så ofta som det gick. Han hade aldrig cancer men han vart precis som din mamma sjuk innan han dog. En vecka innan blev han väldigt sjuk och jag och mamma åkte till hans vårdhem varje dag för att se hur det var med honom. En dag skulle mamma ha som en liten fest hemma hos oss, men eftersom morfar var så dålig så ville hon inte att festen skulle vara hemma hos oss om vi skulle vara tvungna och åka till honom. Så festen vart flyttad till en granne som inte bor så långt ifrån oss. Festen hinner knappt börja innan mammas telefon ringer. "Ni måste skynda er upp till oss, din pappa har blivit väldigt dålig, och vi vet inte om han klarar sig". Vi fick skjuts upp till stället och vi halvspringer in. Med nedstämd och skakig röst säger personalen "Tyvärr, ni hann inte, det är redan försent..". Den sekunden föll hela min själ. Hur ska allt bli nu? Min fina morfar får verkligen inte lämna oss kvar. Min fina morfar som alltid har funnits där och som inte kommen finnas där mer. Fyfan alltså, fyfan vilken känsla. Det kändes som jag aldrig skulle bli stark igen. Men med tiden har jag lärt mig att vara stark, men ibland faller många minnen tillbaka och man kan inte alltid vara stark, men det är okej och det måste man komma ihåg. Du är ett stort stöd för mig när jag faller till botten. Jag hoppas du vet att du är en människa med ett stort hjärta. Jag känner dig inte men jag förstår precis vad du menar, och Juliah, kom ihåg "Be strong girl!" massor med kramar och kärlek till dig! ❤

2012-05-01 @ 23:17:23
URL: http://aliiciahillerstrom.blogg.se/
Postat av: Millan

Blir typ alldeles tårögd =( Min kanin dog i Söndags och jag är helt krossad bara av det. Fattar seriöst inte hur du klarar av det.

Beundrar dig enormt Juliah!<3

2012-05-01 @ 23:19:15
URL: http://yogho.bloggplatsen.se
Postat av: Elin Johansson -

Om jag ska vara ärlig så i början när jag började läsa din blogg >> följt dig från nästan starten.

Så verkade det nästan som om du inte brydde dig om att du förlorat så pass många ( förlåt om det lät känslokallt. )

Men med tiden så förstår man att du är jävligt bra på att dölja det på bloggen, även fast du sörjer utanför.

Det är starkt att vara göra det, men nu med tiden visar du ju även dina känslor på bloggen, och det är ju awezome då alla bloggläsare kan stötta dig! Kram.Hoppas dina Vänner och Roger stöttar dig! <3

2012-05-01 @ 23:19:16
URL: http://eelinjohhansson.blogg.se/
Postat av: alma

jag tänker mig själv, om min mamma skulle försvinna, det hade vart så jävla fruktansvärt så det finns inte, skulle knappt överleva, juliah du är stark, du klarar detta! <3 man kan inte sätta sig in i din situation själv. det är förjävligt för dig! Kämpa på tjejen <3

2012-05-01 @ 23:20:14
Postat av: Sophia

Ingen kommer nånsin förstå hur det känns för dig, men något vi alla vet är att du är så sjukt jävla stark. Jag kan inte ens föreställa mig att förlora min mamma, så att du efter allt dehär står på dina ben och är en sån otrolig tjej, det är helt galet Juliah!Din mamma sitter i himlen nu med din syster & alla andra nära henne som har dött, och vet du vad dom gör? Dom ser ner på dig, justnu tittar dom alla på dig och dom tycker du är fantastisk, som står kvar på jorden och tar dig igenom dagarna. Dom är så stolta över dig Juliah, det lovar jag. ♥

2012-05-01 @ 23:21:00
Postat av: Per

Du skriver så bra. Det där går de flesta igenom.

Skillnaden är att du var så ung.

Det var jag också.

.

Tänk dig tvärt om. För en förälder att mista ett barn.

Det borde vara i lag förbjudet.

.

2012-05-01 @ 23:21:18
Postat av: MOLLY BERGSTRÖM - Uppsala

Kram!

2012-05-01 @ 23:22:22
URL: http://mooollys.blogg.se/
Postat av: beccis ♥

skriv om din pappa någon gång? sjukt stark är du

2012-05-01 @ 23:29:59
URL: http://misspinkeyy.blogg.se/
Postat av: Alva

Tänk såhär, hon står inte kvar på jorden, men hon finns ju kvar hos dig. Hon ser säkert dig varje dag och du tänker på henne! Du kunde inte ha gjort bättre, du kämpade ju och gav din mamma så mycket stöd som möjligt. Gå till Roger och krama lite på honom nu så kanske du mår bättre! <3

2012-05-01 @ 23:31:20
URL: http://alvalf.blogg.se/
Postat av: Sandra-12 år med anroexia

Juliah du är stark! Det är okej att vara ledsen<3 Jag finns alltid om du behöver någon att prata med om det här.. även om det inte har hänt mig så kan du alltid maila mig eller så för jag kommer finnas där för dig! Du är alltid stark som orkar blogga vissa dagar o så så nu finns vi läsare för dig <3 Kom ihåg din mamma är där med dig hon är närmare dig än vad hon var förut för hon följer dig varje steg du tar här i livet hon är med dig i skolan på skolavslutningar under dina roliga stunder, hon står där och ler och tänker säkert: Där är min vackra och starka dotter Juliah. Så tänk att hon alltid finns där <3

2012-05-01 @ 23:36:21
URL: http://sandrahaddad.blogg.se/
Postat av: Sandra-12 år med anroexia

Glömde skriva min mail ifall du vill maila mig om detta men skrev i epost saken<3 Massa kramar o stöd till dig!

2012-05-01 @ 23:37:15
URL: http://sandrahaddad.blogg.se/
Postat av: Sanna

Juliah, jag finner inga ord... Du är och kommer att förbli otroligt stark. Det är okej att falla, det är okej att gråta. Håller man inne alla känslor så faller man tillslut ändå.

Din mamma är stolt över dig, och du kunde inte ha gjort mer...

Stay strong♥

2012-05-01 @ 23:45:04
URL: http://sannatyglare.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Juliah, du är så jävla stark. Förlåt för att jag svär när du har skrivit ett inlägg som jag började gråta totalt över, mina tårar rinner. Jag vet inte hur det är att förlora sin egen mamma men min mamma har haft cancer 2 gånger. Jag älskar dig Juliah, du är så sjukt perfekt och du är älskad. Kom ihåg det. Du klarar det här, jag lovar. Mejla mig gärna. Puss <3

2012-05-01 @ 23:46:02
Postat av: Mysan❤

Även om du inte ser dom eller hör dom så finns dom alltid hos dig glöm inte de ! Du är stark du klarar av de här de kan jag lova, du är riktigt cool som klarar av nått sånt här Juliah puss och kram ❤❤

2012-05-01 @ 23:52:05
Postat av: Ida

Är tårögd. Jag vet verkligen inte hur du känner, eftersom något sånt aldrig hänt mig. Jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan både mamma och pappa. Fast jag inte tänker på vad dom gör mot mig, jag har ett hem, jag får mat, jag har kläder .. och ändå vill man bara ha mer. Du är nog den starkaste av alla jag "känner" till. Och vet(fast jag inte varit med om det) att du kommer klara det, du är så himla stark. Och det gör inget om du faller. För både en stark människa måste falla. Annars kan den inte bli så stark. Du vet att dina vänner finns där för dig. Men du måste också veta att VI finns. Vi är en vägg som håller dig uppe, låter dig inte falla. Tro på oss, vi menar det vi säger! Du är fantastisk! STAY STRONG!<3

2012-05-01 @ 23:57:04
Postat av: Alexandra

U go girl! Du är en stark tjej Juliah! Jag har i te träffat dig men när jag läste jag denhär texten förstod jag hur jobbigt du måste ha det ibland! Men du klarar dig jag lovar, lev för din mamma syster och pappa som dom skulle velat att du ska leva, and allways remember that you are strong! <3

2012-05-01 @ 23:58:40
URL: http://perfectpiink.blogg.se/
Postat av: Hanna

Åhhh grät när jag läste det här! Just keep fighting, det kommer att öeda till ngt gott! Ska jag säga, jag har aldrig förlorat någon nära! Så lätt arg säga fast kanske inte lika lätt att hantera! Önskar dig all lycka och tur!:-) DU FÖRTJÄNAR DET!

Puss

2012-05-02 @ 00:08:27
URL: http://mylifemystyles.blogg.se/
Postat av: Jenny

blev fan tårögd när jag läste texten, jag kan inte förstå din situation men jag vet vad du har gått igenom och du är stark gumman och du klarar det tack vare oss läsare,vänner,Peter,syster. Du är stark men för att vara stark så måste man vara svag , du är bäst och vi läsare finns alltid här för dig <3

2012-05-02 @ 00:09:19
URL: http://jennyorginal.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Beklagar sorgen.Jag tycker att du är riktigt stark att du orkar med,Jag själv skulle gå under om min mamma skulle gå bort.Sänder en massa styrke kramar till dig.PS.Din blogg är riktigt bra.Ha en fortsatt trevlig kväll

2012-05-02 @ 00:12:05
Postat av: sara

Hej Juliah, du känner inte mig och jag känner inte dig men du ska veta att du inte är ensam du har fantastiska bloggläsare som skulle göra allt för att se dig glad dem är alltid vid din sida ändå fast kanske inte alla känner dig vi kommer finnas alltid för dig som dina kompisar gör. Du är en fantastik förebild för alla du är en sån stark människa om du klarade igenom att se din mamma sådär kommer du kunna klara det här sötnos vet du hur fucking stark du är du är nog en av världens starkaste människor jag är så stolt över dig att du kan ba så stark och allt! Stay strong sweetie vi dina bloggläsare älskar dig enooormt! Att förlora mamma,pappa,syster? Jag skulle också kunna klaraat av det såklart men skulle varit deprimerad också men du vet väll att din mamma hon är inte borta hon finns alltid där vid din sida dag och natt ändå fast du inte ser henne så ser hon dig och är så grymt stolt över dig tro mig annars kan du snacka med henne från hjärtat hon kanske inte svarar med hon hör allt du säger! Puss stay strong julia!

2012-05-02 @ 00:44:08
URL: http://mediinna.blogg.se/
Postat av: nathalieandersson'

Herregud, jag vet att de flesta brukar skriva såhär, men jag är seriös nu, jag har läst igenom texten noga & tänkt så himla mycket, nu sitter jag här och gråter. Jag hade aldrig klarat av att gå igenom det du har gjort, det är helt sjukt, du är så stark, den starkaste tjejen jag någonsin vetat om! Att du & många andra som förlorat familjemedlemmar ska ha dessa hemska känslor & må såhär dåligt är helt sjukt, att gud gör så egentligen? Jag ser upp till dig verkligen, om jag hade känt dig som en kompis så hade jag aldrig velat släppa dig liksom, du är inte värd denna skiten, jag gråter med dig.. Stay strong som de flesta säger, stay strong ♥

2012-05-02 @ 01:19:53
URL: http://nnathalieanderssons.blogg.se/
Postat av: Ebba

Juliah du är sjukt stark!❤❤❤❤❤❤

2012-05-02 @ 04:38:09
URL: http://ebbasweetbieber.blogg.se/
Postat av: emme

Jag sitter med tårar i ögnen, du är så starkt.

Finns inte ord som beskriver hur starrk du är.Du är de förebild för alla!!

2012-05-02 @ 04:59:24
Postat av: Anonym

Jag vågar inte ens tänka på hur det hade känts om min mamma dog på samma vis. Jag vet inte vad jag ska säga, detta är rörande. Men du är stark Juliah när du vill, u go girl.

2012-05-02 @ 07:03:49
Postat av: Anonym

Jag vet hur det känns, jag är bara tolv år satt vi har olika tankar! Men jag förstår precis vad du tänker. Jag miste min bror för ett par månader sedan, det är inte lätt. <3

2012-05-02 @ 07:03:50
Postat av: Elin

<3

2012-05-02 @ 07:06:04
URL: http://elinohlsson.devote.se
Postat av: Lisa

Du får mig att gråta!

Jag skulle aldrig klara mig utan min mamma heller, men du har bevisat att du kan göra det! Även om det är tufft ibland. Du klarar det här Juliah<33

2012-05-02 @ 07:08:33
URL: http://duvor.blogg.se/
Postat av: Tilda

Du e så jävla stark Julia.

Jag sitter och gråter när jag läser det :( du e så jävla underbar, stark..

Julia jag vet att du klarar det och om min mamma skulle dö skulle jag oxå måt skit, vara ledsen.Det är så synd om dig och det är få som skulle orka med det du gått igenom Men du Juliah Strand är starkr och klarar det <3 du lever livet som vissa som har hela familjen inte kan. Du är så jälva bäst och en sån jävla bra försebild. <3 nu måste jag gå och sminka om mig puss och kram. Stay strong <3

2012-05-02 @ 07:12:59
URL: http://enbitavlivet.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hej Juliah, Jag beklagar sorgen. Jag sitter med tårarna i ögonen och tänker på hur jobbigt du måste ha det. Men ge inte upp va stark! Jga vet att du kommer klara det!

Jag började nyss läsa din blogg och jag undrar om du skulle kunna göra ett inlägg ocm vand som hänt hela din familj? Det skulle va ganska intressant. Hoppas att du mår bra och försöker glömma sorgen och smärtan ... Kram :)

2012-05-02 @ 07:27:07
URL: http://emelieceder.blogg.se/
Postat av: Sofie

2012-05-02 @ 07:37:17
Postat av: Sofie

Fortsätt kämpa!!!!! <3

2012-05-02 @ 07:38:25
URL: http://sofiemagitos.blogg.se/
Postat av: Amanda

Tårarna rinner.. Tycker sjukt synd om dig! Jag är ledsen för att min pappa inte vill ha kontakt med mig, men det är mycket värre för dig!): Kramar Amanda!♥

2012-05-02 @ 07:40:51
URL: http://amandaahlife.blogg.se/
Postat av: Sofie

Gud jag gråter floder när jag läser detta, så hemskt. Jag beklagar verkligen sorgen och att du måste ha det jobbigt. VA STARK så klarar du det!

KRAM :)

2012-05-02 @ 07:46:57
URL: http://www.sofiebloggisen.devote.se
Postat av: linnea.♥

stay strong<3

2012-05-02 @ 07:53:00
URL: http://linneaasfoto.webblogg.se/
Postat av: Sandra

Börjar verkligen gråta!! du är stark jag skulle bara lägga mig ner och dö! Du är 14år gott igenom så mycket men ändå positiv glad och allt, STARK!

2012-05-02 @ 07:53:20
URL: http://doominoos.blogg.se/
Postat av: linnéa

fick tårar i ögonen när jag läste texten. måste varit sjukt sjukt sjukt jobbigt, så sjukt jobbigt att det inte gå att förklara. hoppas på allt ditt bästa juliah, stay strong!♥

2012-05-02 @ 07:55:27
URL: http://linneajohanssons.blogg.se/
Postat av: Julia

Förstår att det är jättejobbigt!

Mina ögon började få tårar när jag läste det här! STAY STRONG FOREVER!! Z<3

2012-05-02 @ 07:58:32
URL: http://juliaami.blogg.se/
Postat av: Ella<33

Du är nog den starkaste personen jag vet, ge inte upp<3

Kram!

2012-05-02 @ 08:04:21
URL: http://ellazlife.blogg.se/
Postat av: Therese Ekendahl- NY DESIGN

sitter o lipar nu, Juliah du är så oerhört stark!

jag tycker det är riktigt riktigt starkt av dig att du skriver detta på din blogg! du skall veta att du hjälper en massa andra! Ge ALDRIG upp! jag vet att du inte kommer det! folk kan sitta o säga en massa saker om att det inte är så svårt, men dem vet inte! folk ser bara den bra sidan av dig o skiter i den andra, den jobbiga sidan.

jag tycker så himla himla synd om dig Juliah!

2012-05-02 @ 08:17:59
URL: http://theresefabienne.blogg.se/
Postat av: Matilda<3

Asså alla vi som läser bloggen försöker så gott det går att förstå dig.. MEn det går ju int eom vi inte varit med om det själva.. :( Underbart skrivet och jag beklagar verkligen hoppas du hittar ett sätt att må bättre så snart som möjligt :)

2012-05-02 @ 08:34:46
URL: http://matildasavelind.blogg.se/
Postat av: Jennifer

2012-05-02 @ 08:41:46
Postat av: Emmy

Lider med dig <3 Men du kommer klara det <3 Du kommer gå långt <33<3<3

2012-05-02 @ 08:53:54
Postat av: A

Stackarn,beklagar verkligen sorgen !,blev rörd när man läste texten samt lyssna på den underbara muiken.Det måste ha varit den värsta dagen i ditt liv ! ändå,är du stark och klarar dig igenom , vissa saker osv. Hemskt att nån måste känna sig sådär över en nära medlem i ens liv !. kom,ihåg du är stark,du kommer klara dig själv,igenom ditt liv !

2012-05-02 @ 08:54:06
URL: http://thelifeofamii.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Hej Juliah.

Usch lider med dig då jag gick igenom exakt samma sak med min mamma. Att se sin mamma så svag och borttynad tar verkligen på en. Känner igen känslorna du beskriver då jag kände i stort sett samma sak.

Nu är det snart 9 år sen min mamma dog, men saknaden är lika stark som den där dagen. Men man hanterar det på ett annat sett och en dag så ser man allt det positiva som man upplevt med varandra.Hoppas att du snart också kommer till den punkten som jag kommit till då kommer det bli lättare för dig att hantera hela händelsen!Ta hand om dig KRAM

2012-05-02 @ 10:11:16
URL: http://enmammasliv.webblogg.se/
Postat av: Maria

Stay strong..<3

2012-05-02 @ 10:37:28
Postat av: linnea

Juliah. Du är sjukt stark och jag önskar att inget av detta skulle ha hänt. Men jag hoppas att du vet hur stark du är och att du är en förebild även fast du mår dåligt. STOR KRAM! <3

2012-05-02 @ 10:45:59
URL: http://pinkcupcake.devote.se/
Postat av: Carolina

Juliah du är verkligen helt otroligt start! Skulle aldrig klara av det du har gått igenom. Grät nästan när jag läste den här texten. Din blogg är bäst och du förtjänar det bästa. Kram :)

2012-05-02 @ 11:06:04
URL: http://carolinarunesson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jättefin blogg måste jag säga :) Och du Juliah ge aldrig upp du är stark och glöm aldrig dt för då blir du svag, du är en väldigt stark tjej forsätt så och jag beklagar verkligen. det är nt lätt och förlora sin familj :'( Jag gråter när jag läser detta ! Din blogg är bäst <3

2012-05-02 @ 12:04:54
Postat av: Anonym

Jättefin blogg måste jag säga :) Och du Juliah ge aldrig upp du är stark och glöm aldrig dt för då blir du svag, du är en väldigt stark tjej forsätt så och jag beklagar verkligen. det är nt lätt och förlora sin familj :'( Jag gråter när jag läser detta ! Din blogg är bäst <3

2012-05-02 @ 12:05:35
Postat av: Jelena

Du är riktigt starkt Tjejen !! <3Vet kännslan av att förlora någon som betyder så mycket för än.. även min mamma hade cancer och kämpade tills det inte gick mer..

2012-05-02 @ 12:19:11
URL: http://watching.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du är stark fast tårarna rinner så vet jag att du klarar det tänke på dig kram

2012-05-02 @ 12:25:12
Postat av: Simona

Åh gud, jag sitter här och gråter! Jag skulle aldrig kunna föreställa mig om hur det skulle vara om det var min mamma. Gud! du är så stark! du är min typ största förebild! du är världens coolaste bloggaren som finns! Du har VÄRLDENS BÄSTA BLOGG. kram//simona

2012-05-02 @ 12:40:21
URL: http://simoonaaa.blogg.se/
Postat av: S O F I A

Åh :( Jag vet inte vad jag ska säga, det är hemskt det du gått igenom. Jag beklagar verkligen sorgen och blir ledsen själv. KRAM vackraste Juliah!

2012-05-02 @ 12:44:20
URL: http://bananskalet.blogg.se/
Postat av: My

Gumman jag förstår att du är ledsen, min mamma har haft cancer och nu ska hon på en operation och jag är sjukt nervös hur det ska gå! Men jag försöker inte tänka så mycket på det satt jag inte får panik osv...när jag läste texten började nästan gråta.<3

2012-05-02 @ 13:06:47
Postat av: moufieeh

Satt i skolan när jag läste detta, fick tårar i ögonen! Du är så sjukt stark, verkligen en förebild! <3

2012-05-02 @ 14:30:31
URL: http://moufieeh.blogg.se/
Postat av: Sanna

Sitter och gråter. Vi älskar dig Juliah! Stay strong. ♥

2012-05-02 @ 14:59:03
Postat av: kajsa

Tårarna rinner, och det är inte änns mig deet har hänt? kan inte fatta sorjen då bär på... <3

2012-05-02 @ 15:04:16
Postat av: - anna

Tårarna faller, jag menar det. Jag förstår inte hur du klarar detta, jag sitter och storbölar. Jag menar det, kan inte sluta gråta.

Önskar verkligen jag kände dig i verkligheten och kunde vara där för dig..

Var stark. ♥

2012-05-02 @ 15:11:09
URL: http://ansy.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Heej Juliah

Din blogg är superbra,läser den flera gånger om dagen!Jag tycker så synd om dig och förstår inte hur du kan vara så stark. Jag hade inte klarat det om jag var du...

När jag läste det här inlägget började jag gråta, jag har gjort det flera gånger när jag har läst din blogg.

Jag vet att du kan klara det här! Stay strong <333P.S. Kan du göra "svar på tal" snart igen! Det var så länge sen;)PUUUUSSS!!!! <333

2012-05-02 @ 15:20:34
Postat av: Malin

Så jäkla hemskt! <3

2012-05-02 @ 15:26:12
Postat av: Martina

Hej Juliah! Vill bara att du ska veta att det verkligen vattnades i ögonen när jag läser det här, du är så otroligt stark! Beundrar dig verkligen! kram ♥

2012-05-02 @ 15:30:01
Postat av: Anonym

Juliah, du är starkare än vad du tror, och jag och lálla dina bloggläsare tror på dig!jag kommer ihåg när min min storebror dog, så himla väl. Han dog också i cancer. finns inga ord för hur bra han var. Jag kunde prata med honom om ALLLT verkligen, om killar till och med och han förstod mig allllltid. Det är helt sjukt, han var inte min storebror bara utan också min bästavän, min andra halva. Och allting bara försvann på en sekund. Den perioden var hemsk, han blev bara smalare och smalare för varje dag, och han blev bara sjukare och sjukare för varje dag som gick, och den perioden, var den värsta, i hela mitt liv.

Men jag vet att han är med mig, och jag vet att han har den bra nu. vart han än är.

2012-05-02 @ 15:47:46
Postat av: Viktoria

Sitter helt seriöst här och gråter. Du är helt fantastisk stark och underbar tjej. Du fixar detta, du är stark! <3

Vi alla tusen bloggläsare finns här, för just DIG! <3

2012-05-02 @ 15:54:10
Postat av: Sammy

vacker

2012-05-02 @ 16:12:11
URL: http://sammylevikemp.blogg.se/
Postat av: mawwee

Du e otroligt stark, lillen jag tycker så synd om dej! Jag förstår int hur du kan vara sådär stark. men SKÖT OM DEJ. due fin som person ♥ att bra till dej!

2012-05-02 @ 16:35:54
URL: http://mawwe.webblogg.se/
Postat av: serena

Julaih, du kan inte se eller höra din mamma, men hon kommer alltid finnas i ditt hjärta och i dina tankar. Jag kan svära på allt att hon är så jävla stolt över dig och hur långt du har kommit på så kort tid! Juliah du är bäst, PUSSSSSS!

2012-05-02 @ 16:45:13
Postat av: Matilda

Du kan verkigen visa hur stark du är. Det är fantastiskt att läsa din blogg och se hur mycket du går igenom men ändå är en superduper stark tjej!

Och texten är helt underbar, satt och smågrät.

Fortsätt vara lika stark!

2012-05-02 @ 16:45:56
URL: http://matildaandreason.blogg.se/
Postat av: S O O N E F O R S

När jag scrollade ner så såg jag några kommentarer och läste att folk sitter och gråter när dom läser detta. Och det gör jag med. Jag lyssnade på låten samtidigt som jag läste och när jag kom till delen där du fick reda på att hon inte skulle klara sig så föll tårarna.

Jag vill bara att du ska veta hur stark du är och att du har så otroligt många personer som ser upp till dig. Du är en stor förebild! Ta in det och känn dig stolt. För du är helt amazing :)

2012-05-02 @ 16:49:18
URL: http://soonefors.blogg.se/
Postat av: Linn

Började gråta när jag läste texten, förstår precis hur du har det gick igenom samma sak med min mormor för nått år sen som jag stod väldigt nära. Du klarar deta Juliah, det blir bättre! stay strong <3

2012-05-02 @ 16:55:35
Postat av: Sofia

Juliah är världens bästa tjej men hon klarar inte ALLT. hon klarar det som hon klarar och det är det mest omöjliga på jorden. sluta inte här och "stay strong" för alla dina 6000 läsare + vänner och familj är med dig vart du än går , du är stark gumman ! <3

2012-05-02 @ 17:13:48
URL: http://sofiahorses.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du är stark och din mamma är stolt över dig. Det är okej att känna. Du e en inspiration! Hon e på en bra plats. Stay strong. Vi finns alltid!

2012-05-02 @ 17:15:59
Postat av: Ebba

Juliah du är så grymt stark efter allt du gått igenom , Stay strong Juliah!❤ vi finns alltid där för dig Juliah när du är ledsen ❤ jag älskar dig Juliah!❤ börjar ju gråta när jag läser det där! ❤ du klarar det här Juliah ❤ska du till grönan 12 maj? Snälla kan du inte komma dit då för jag och min kompis ska dit !❤ jag älskar dig Juliah kommer alldrig glömma dig finns alltid där för dig även om jag inte känner dig så bra ;) kram

2012-05-02 @ 17:25:23
URL: http://ebbasweetbieber.blogg.se/
Postat av: Amina

HERREGUD. har aldrig gråtit så här mycket. :(.

Du är så JÄVLA stark Juliah, Kan verkligen inte fatta att du verkligen har gått igenom allt detta, att du orkar är helt sjukt. Jag beundrar dig enormt. Du är min största förebild!

Jag älskar dig juliah och jag finns alltid här för dig :)<3

2012-05-02 @ 17:31:08
URL: http://amiinas.devote.se
Postat av: Sophie

Tycker så synd om dej Juliah :/ Försöker men kan nog endå inte förstå känslan, för mej är det självklart att min mamma finns.. Beundrar dej för att du är så stark som du är. Stay strong <3Btw, fint skrivit <3

2012-05-02 @ 17:52:10
Postat av: Rebecca

Hej Juliah! Jag saknar oxå min mamma. Hon var oxå min enda trygghet o för henne kunde jag visa hur jag verkligen mår. Jag har ingen jag kan visa för hur jag verkligen mår. Det e jätte jobbigt att h det så o ibland kan jag nästan säga att jag vet inte vad som e sant o inte. Kram rebecca

2012-05-02 @ 18:01:32
URL: http://allysdotter.blogg.se/
Postat av: Corneliapettersson'

Blev tårögd. Du är bäst, du kommer gå långt! Stay strong *<3* Många kramar till dig!

2012-05-02 @ 18:07:03
URL: http://corneliaaofsweden.blogg.se/
Postat av: Carro

Du är så himla stark att jag inte fattar det. Skulle verkligen inte kunna tänka mig ett liv utan min mamma. Du har gått igenom så mycket, men fotsätt kämpa Juliah, du klarar det. Stay strong ♥

2012-05-02 @ 18:35:18
URL: http://photographsbycarro.blogg.se/
Postat av: Sandra - Foto&Vardag!

åhh herregud, jag sitter här med gråten i ögonen!

Du är så jävla stark Juliah!

2012-05-02 @ 18:43:36
URL: http://sandrasstil.blogg.se/
Postat av: Julia

Så fin text <3 Började gråta...

2012-05-02 @ 18:44:35
URL: http://ballerina.blogg.se/
Postat av: Agnes

2012-05-02 @ 18:46:28
URL: http://htAgnesagnesochjosefines
Postat av: Anonym

Du är jättestark, jag hade inte klarat det.. <3

2012-05-02 @ 18:50:59
Postat av: Anonym

Shit va jag beundrar dig julia, denhär texten gjorde mig tårögd, fyfan asså

2012-05-02 @ 18:52:12
Postat av: Agnes

Ååh Juliah ! Jag vet att jag inte kan förstå! Jag vill inte förstå! Men jag vill mer än allt kunna hjälpa dig, finnas där och trösta dig! Var inte rädd att komma fram och prata med mig i skolan ifall du skulle må dåligt! Jag vet att jag kanske inte är den första du tänker på men jag hatar tanken av att du sitter och håller inne allt! Det är okej att komma fram och gråta om du behöver ! Om du behöver stöd så önskar jag mer

Än allt annat att jag kan hjälpa dig! Du behöver inte vara stark Juliah! Du får vara svag och falla till marken ! Det är tillåtet! Man måste inte vara perfekt hela tiden ! Du

Får ligga och gråta hela dagarna och bara känna som

Att du önskar att det här helvetet tar slut! Men en sak ska du veta ! ATT DIN MAMMA ÄR SÅ JÄVLA STOLT ÖVER DIG NU! Hon vill se dig leva inte lida för att du håller inne din sorg! Släpp ut den ! Släpp ut den över oss ! För det är din tur nu! Din tur att få hjälp av oss! Hoppas att jag inte gjorde det värre ! Jag vet att jag inte kan hjälpa dig , men jag kan försöka genom art ge dig stöd! Jag finns om du vill prata även om jag kanske inte är din närmsta direkt! Men det är okej att komma och gråta om du behöver det...! Lycka till och kom ihåg, DET ÄR OKEJ ATT VARA SVAG, BARA INTE SVAGHETEN TAR ÖVEER DIG!

2012-05-02 @ 18:58:29
URL: http://agnesochjosefines.blogg.se/
Postat av: Anonym

du är så stark.

2012-05-02 @ 19:09:26
URL: http://tyrfina.blogg.se/
Postat av: Moa

Juliah, du är otroligt stark. Och jag vart tårögd av det här, verkligen. Jag beklagar sorgen, jag vet att det är jobbigt. Men kämpa på vackra du, du är superstark och är värd alla hundra tals kommentarer, hoppas dom gör dig lite gladare. Jag är ingen expert, men jag önskar dig all lycka i världen. Din mamma har det bra, vart hon än är. Kram!

2012-05-02 @ 19:13:38
URL: http://moafoto.devote.se/
Postat av: Leila

Tårarna rinner, jag förstår inte hur en människa kan vara så sjukt STARK som du är! Du är en sådan förebild för alla!<3

2012-05-02 @ 19:19:22
URL: http://http:/leiilam.devote.se
Postat av: MatildaE

Skit vad hemskt...

2012-05-02 @ 19:35:38
URL: http://pussmulen.blogg.se/
Postat av: Emeliee

Juliah! Du är en otroligt stark tjej! Jag grät när jag läste det här. Du är min förebild och jag älskar dig otroligt mycket, du är sån himla fin tjej du förtjänar inte att förlora din familj. Min farmor har haft cancer, hjärtinfarkt, stroke och allt möjligt så jag vet hur det känns att vara på sjukhuset varje dag och hoppas att allt ska bli bra! Det är inte varje gång det blir bra :( Varje gång vår telefon ringer hemma så vågar jag inte svara för jag tror ALLTID att det är något om min farmor om att hon håller på att dö, men jag har haft tur än så länge att inget har hänt. Men du ska veta att jag finns här Juliah, jag vet hur det känns :/ Älskar dig! <3

2012-05-02 @ 19:37:39
Postat av: Lovisa

Sitter och gråter, det måste verkligen ha varit jättejobbigt att gå igenom allt, men önskar dig all lycka i världen ♥

2012-05-02 @ 20:00:09
URL: http://loviisasplace.blogg.se/
Postat av: Isabelle :]

Åh Juliah... det är jättehemskt men du är faktiskt riktigt riktigt stark! jag har aldrig klarat av det som du har klarat, och jag beundrar dig verkligen för det och förstår verkligen att saknad kan vara riktigt stor ibland. Jag tycker synd om dig... du vet att vi alla bloggläsare stöttar dig till 1000!

2012-05-02 @ 20:13:31
URL: http://isaloll.blogg.se/
Postat av: Tova

Jag var SÅHÄR nära på att börja gråta. Och jag gråter ALDRIG över saker på internet eller vad man ska kalla det. Jag tycker seriöst VÄLDIGT synd om dig. Jag har sett min mamma svag och man ska låtsas spela stark men innerst inne mår man skit... du är värd att må jättejättebra...

2012-05-02 @ 20:36:08
URL: http://tovafelicia.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Jätte fin blogg! Jag beklagar verkligen! :( Det är ju skit hemskt. :(

2012-05-02 @ 20:42:00
URL: http://RadarochDelight.bloggplatsen.se
Postat av: Tilda

Jag har alltid tänkt att du är stark Juliah.. men vafan det måste vara jobbigt att höra 100 gånger per dag typ.. ' du är så stark osv '

Alltså du är en människa. Tänk om JAG skulle förlora mig mamma, då skulle jag nog ta mitt liv. För INGET skulle vara värt att leva för utan henne.

Och det är som fan klart att jag är glad över att inget sådant som hänt dig hänt mig. Nu låter jag jätte egoistisk! Men det är nog så även du tänker liksom; Varför just jag? & ingen annan..'

Och jag tycker det är okej Juliah. Du är en 14 årig tjej , lika gammal som mig. Men skillnaden är att du har fått växa upp då himla snabbt. Du har liksom nästan blivit vuxen nu. Och jag tycker att den tiden som barn du har kvar. Ska du leva precis som du nu gör. Just nu mår du inte bra kanske. men det kanske du aldrig kommer göra i hela ditt liv. Du kanske aldrig blir 100 % frisk i hjärtat av all sorg osv.. MEN du lever bra ändå Juliah. Du är stark! DET ÄR DU. och jag vet att jag nyss skrev att alla skriver samma och att ifall någon går igenom det du gjort (förlorat 3 familjemedlemmar) så är man stark. men du gjort lite mer än så. Du har klarat av att ta dig upp och ner. Och inse fakta. Du är viktigast i ditt liv. Allt du gör. Ska du göra för din familj. För dem följer dig överallt. Och Juliah. Jag älskar dig, för du är grym och jag vill vara sådan som du är. Fast jag vill vara mig själv också. Puss<3

2012-05-02 @ 20:46:27
Postat av: Nicole

Jag började gråta... Men du e otroligt stark Juliah!!! Jag vet inte vad jag skulle göra om det här hände mig..jag skulle säkert inte klara det... Du är min största förebild!!!! <33 Stay strong!!! Finns alltid <3

2012-05-02 @ 20:55:19
Postat av: Hannah

HEJ! DU ÄR SÅ STARK SOM VÅGAR PRATA OM DE! MIN KOMPIS MAMMA GICK OCKSÅ BORT, MEN HON PRATAR ALDRIG OM DE. Du ska veta att jag verkligen ser upp till dig. <3

2012-05-02 @ 21:02:26
URL: http://teamtwo.blogg.se/
Postat av: malin

tårarna rinner ner för mina kinder, så sjukt bra skrivet! STAY STRONG!

2012-05-02 @ 21:09:37
URL: http://maliinsfoton.blogg.se/
Postat av: Anonym

stay strong! de är sjukt många som ser upp till dig Juliah,de ska du veta. En underbar person! Men kom ihåg att man får vara ledsen,man får gråta,man måste få bryta ihop,för att sedan hamna på fötter igen. Jag VET att din mamma är jätte stolt över dig! Vilken mamma skulle inte vara stolt över en sån fin tjej? Du är grym på alla sätt och vis,du klarar detta, du klarar allt. En kämpe. En riktig kämpe. KRAM!

2012-05-02 @ 21:21:27
Postat av: Anonym

fint skrivet och jag beklagar din stora sorg!! :((

2012-05-02 @ 21:21:42
URL: http://natalies.se
Postat av: Alma

Juliah jag kan inte säga att jag vet hur det är att förlora sin mamma men jag vet hur svårt det är när man förlorar en sån stor del i sitt liv, en sån del som andra har tills dom blir runt 40-50. men du måste vara stark och hålla huvudet högt! Vi läsare kommer alltid att finnas vid din sida, iaf. jag! Jag kan inte enns förstå hur mycket du har gått igenom för att bara vara 14 år men du ska veta att du är den starkaste tjejen jag har sätt, och det tror jag att alla tycker!

2012-05-02 @ 21:22:18
URL: http://alama.blogg.se/
Postat av: Amanda

Juliah! Gud vad jag önskar att jag kunde hjälp dig på något sätt! Det är verkligen hemskt att du måste gått igenom detta. När jag läste det här började jag gråta, och tänka på min mamma. Jag skulle heller inte kunna tänka mig ett liv efter henne. Det är svårt att stå ut, men snälla! Fortsätt kämpa, jag vet att det aldrig kommer bli som förr men försök! Önska jag var fin vän så jag skulle kunna vara där för dig varje sekund. Det är verkligen underbart att du klarat allt detta Juliah! Ville bara säga det så du vet! //Amanda

2012-05-02 @ 21:25:53
URL: http://amandavictoriadahl.blogg.se/
Postat av: Julia

Kan inte sluta gråta verkligen, vet inte vad jag skulle gjort om jag förlora min mamma. Börjar bara gråta om jag bara tänker tanken på att jag skulle förlora min en familje medlem. Men du har förlorat både din pappa din mamma och din syster! Det är inte rätt, livet är så jävla orättvist! Något sånt borde inte få hända en sådan underbar person som du Julia! Du är så stark! Du kommer klara det här, det kan du, du är bäst Julia, och du förtjänar all lycka i världen! Många kramar från mig!Ta hand om dig och fortsätt vara stark, du är bäst. <3

2012-05-02 @ 21:29:18
Postat av: hend

hej jag tycker sind om dig bra att du käppar imot fick nästan tårar tycker sind om dig

2012-05-02 @ 21:29:33
Postat av: i ♥ p h o t o - Tilda

Åh jag blir så berörd av texten..

Jag har alltid sagt detta och kommer göra de igen: Livet är orättvist. Känner flera som har cancer ..

De är jobbigt..

2012-05-02 @ 21:37:53
URL: http://iheartphoto.webblogg.se/
Postat av: emelie

du är så stark som verkligen kan skriva om detta, du är en stor förebild för många! fortsätt med det du gör vännen.måste bara få fråga, om dina kompisar mår dåligt och har det svårt hemma eller med killar och dom mår verkligen jättedåligt, tycker du att det är ingenting att vara ledsen över eftersom du har förlorat din mamma, pappa och syster eller hjälper du dom?kram på dig!

2012-05-02 @ 21:44:34
URL: http://fephasion.blogg.se/
Postat av: ella

Du är så stark juliah!

2012-05-02 @ 21:49:35
URL: http://ellaalmqvist.blogg.se/
Postat av: Linda

Du fick mig gråta floder , den här kvällen , hoppas det händer något mirakel för sig , en fråga har du förlorat din pappa också?!

2012-05-02 @ 22:05:35
URL: http://Lindabiebs.devote.se
Postat av: Cami

Wow, det där rörde mig verkligen! Började gråta, kan inte förstå att livet är så hemskt. Du är så stark för att vara så ung, det är verkligen sjukt!

Ibland kan jag bli så rädd över att själv komma hem och befinna mig i samma situation som dig, att alla sitter runt bordet och berättar något sådant.

Jag ser upp till dig, fast du är yngre än mig. Du är stark!

2012-05-02 @ 22:10:03
URL: http://ppaz.blogg.se/
Postat av: saga & Amanda

Guuuuuud vad stark du är Juliah!<3

2012-05-02 @ 22:15:15
URL: http://sagaochamandas.blogg.se/
Postat av: Anna <3

var stark Juliah! du klarar detta! Man får en tårar i ögat när man ser detta!

kram <3

2012-05-02 @ 22:19:12
URL: http://lifeasmeanna.blogg.se/
Postat av: nada amer

juliah du är så jävla underbart stark, du fick mig att gråta du är verkligen värld allt + lite till!! du borde skriva av dig, skriva en bok ge ut den så alla ungdommar får reda på att de inte är bara " dom " som har det jobbigt för att dom bråkar med föräldrarna osv, de finns vissa som gått igenom värre saker.. Älskar dig ring eller smsa om det är något!

2012-05-02 @ 22:28:23
URL: http://nadu.blogg.se/
Postat av: mooooa♥

beundrar dig verkligen. hur kan man vara så stark som du är!? jag skulle aldrig orkat vara i den positionen som du är nu. jag förlorade min bästavän som dog för ett år sen nu,jag tyckte att hela mitt liv var förstört. men när jag såg din blogg och såg hur du har det så förstår jag att jag borde vara lycklig. du har det tusen gånger jobbigare än vad jag har det. så, fortsätt va stark. du kommer klara det! kram.

2012-05-02 @ 22:37:17
URL: http://moooalarsson.blogg.se/
Postat av: Hilma

Ett långfinger åt döden. <3

2012-05-02 @ 22:45:57
Postat av: Felicia

Fyfan vad hemskt. Jag började små gråta när jag såg det här, varför ska den jävla cancern finnas om den bara sprider sorg över världen? Usch asså, skulle aldrig kunna klara mig om min mamma dog, du är stark. Fortsätt att kämpa <3

2012-05-02 @ 22:55:21
Postat av: Elin

Tårarna rinner! Så jävla fint skriven. Beklagar verkligen, kram på diig<3

2012-05-03 @ 00:55:37
URL: http://elinxhendriks.blogg.se/
Postat av: Nora

Oh, herregud! jag började gråta när jag läste detta! beklagar verkligen! ni finns i mina tankar! du klarar detta! be strong girl! ♥KRAM

2012-05-03 @ 07:20:28
URL: http://noramartenssson.blogg.se/
Postat av: M

Vet exakt hur du känner. Förlorade min mamma för drygt en månad sen i cancer. Tillsammans med min syster och bonuspappa Roger satt vi och vakade över henne sen sista veckan och var med i hennes sista andetag. Det är verkligen fördjävligt! Vill inte leva mitt liv utan min mamma, min trygghet, min sten att luta mig mot när motgångar kommer....

2012-05-03 @ 09:47:20
URL: http://familjemys.blogg.se/
Postat av: Bianca

jag gråter lika mycke varje gång jag läser det här. Jag tror aldrig jag skulle klara av det du gör. du är så stark som går i genom det här!

2012-05-03 @ 10:31:33
URL: http://biancaa.devote.se
Postat av: Sofia

Du är så himla stark Juliah, jag avgudar dig !

2012-05-03 @ 14:13:09
Postat av: Jessica

Nu rinner tårarna, de forsar.

så fint skrivet, kram på dig, forstätt va stark!♥

2012-05-03 @ 14:45:39
Postat av: Anna

Började seriöst gråta när jag läste Dehär! Du är så stark juliah! Stay strong!<3

2012-05-03 @ 16:09:19
Postat av: EvelinaPastuhoff-♥

hej, åå asså jag kan inte fatta dehär! jag förstår hur du känner! blir alldeles trårögd när jag läser de du skrivit och hör på låten samtidigt och jag vågar knappt tänka på hur de skulle va om de hände så med mig! usch! tycker så himla synd om dig och skulle verkligen bara vilja hjälpa dig! men du är stark och du har dina vänner som hjälper dig och stärker dig! jag hoppas att du blir glad av min kommentar! ÅÅ önskade jag var så stark som du! du klarar dehär! och jag hoppas verkligen att du ska må bättre snart! men det kommer alltid sitta kvar! ha de bra! KRAM ♥

2012-05-03 @ 16:21:11
URL: http://photosbyevelina.blogg.se/
Postat av: Areyanna

Hej! Stark du är! Jag håller tummarna för dig! Var glad att du haft en mamma som funnits där allafall<3 Även om hon gått bort för tidigt. Jag förlorade min mamma redan när jag var liten till missbruket, men det var inte förräns senare hon gick bort, för 3 år sedan snart närmare bestämt. Vissa dagar är bättre än andra somsagt. Livet måste gå vidare, även om det vissa dagar känns omöjligt, när man tänker på allt man saknar, saknat och inte fått uppleva tillsammans med dom som gått för tidigt<3<3 Kärlek till dig<3<3

2012-05-03 @ 17:59:43
URL: http://areyanna.blogg.se/
Postat av: Areyanna

Min mamma dog på ett allt annat än fridfullt sätt med, jag kommer berätta mer om det framöver. Just nu fixar jag det praktiska kring designen, men jag återkommer till det såklart. Min mammas bortgång var orsaken till att jag slutade blogga men även varför jag tagit upp det igen=D Jag är så ledsen över att jag ej hann eller fick säga adjö bara....

2012-05-03 @ 18:01:26
URL: http://areyanna.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Hej, finner inga ord! Hemskt.

Min farmor dog idag och det är skitjobbigt.

Men du har förlorat mamma, pappa och syster om jag var du hade jag fasen inte klarat mig.

Du är stark!

Och kom ihåg även de bästa har motgångar!

2012-05-03 @ 18:18:51
Postat av: Tuva

Jag har nog aldrig fängslats så mycket av en text som nu! Hade tårar igenom hela berättelsen. Att bara se sin mamma försvinna från än är helt obeskrivligt! Det är ju det värsta som kan hända!

Du är så grymt stark som bara orkar leva med detta! Hallå, din mamma har dött! Det är inte många som klarar av att fortsätta sitt liv, köra på helt enkelt! men DU klarar det! Du ska veta att det är så många som är stolt över dig! Du ska också vara riktigt "jävla" stolt över dig själv. Ursäkta att jag svor men det är så jag uttrycker mig!

För det går inte att beskriva allt detta!

Det är som ett hål som bara blir större och större, ibland är man nära att falla ner i det mörka hålet, men du rätar på dig och lyckas ta dig upp igen! DET KALLAR JAG STARKT!Håll ut kämpa för du klarar dig! vi finns här <3

din blogg är grym!Kram Tuva <32012-05-03 @ 18:52:23
URL: http://montresor.blogg.se/
Postat av: kelly

har varit med om detsamma, dock inte min mamma men min gudmor gick bort och hon var min bästavän..

2012-05-03 @ 19:01:21
URL: http://beelly.blogg.se/
Postat av: jessica

Jag vet inte vad jag ska skriva ... men när jag lästa det så rann tårar ner för mina kinder.

Fortsätt kämpa och glöm inte att vi hjälper dig upp ifall du faller! <3

2012-05-03 @ 19:40:07
URL: http://karlssonjessica.blogg.se/
Postat av: Astrid

2012-05-03 @ 19:57:33
Postat av: Hannah

Jag tycker du är stark! Det är absolut inte lätt att gå igenom det som du har gjort.. och ingen kan förstå hur du hade det och har det. Jag blev tårögd när jag läste det och det är hemskt att det finns saker i livet som helt plötsligt kan förändra ens liv för alltid. Din mamma är stolt över dig! Även om hon har gått bort så finns hon ju fortfarande hos dig. Hon är din skyddsängel som ser att du är stark, och alltid finns hos dig. Som du skrev, man måste kunna vara svag för det gör en stark!Min syster dog för 3 år sedan av leukemi. Hon vann över den när hon var 12 år men den kom tillbaka 2 år efter. Vi var som bästisar och inget kunde komma i mellan oss.. Men så kom den där jävla sjukdomen tillbaka och inget skulle bli som vanligt, och det var värre den gången. När hon gått bort så var jag ledsen och arg, och ingen förstog mig. Jag gick åt fel håll då jag inte brydde mig om skolan, eller något alls. Det fanns ingen mening med livet längre. Jag hade fallit och kunde inte ta mig upp. Mina föräldrar ville flytta och börja om där ingen visste vilka vi var eftersom vi bodde i en liten håla där alla visste allt om alla och det viskades, och skvallrades runt hörnen. Det var jobbigt att se allas blickar så fort man gick utanför dörren och höra "det är så synd om den flickan". När vi flyttade var det inte lätt att skaffa nya vänner men jag ville inte att det skulle bli som innan. Så kom en ängel. Han hjälpte mig upp och fick mig att tro på livet igen. Jag bestämde för att kämpa för min syster vilket jag gör varje dag nu. Det är inte lätt och ingen kan förstå det man går igenom.Jag kan inte förstå det som hänt dig och beklagar verkligen. Men jag vet att du är stark och att du kan fortsätta kämpa, som många flera vet! Många tror på dig och vi finns här för dig på riktigt Juliah!<3

2012-05-03 @ 21:45:28
Postat av: Emelie

Vet du en sak Juliah? Jag tycker att du är en otroligt stark person som ändra klarar detta. Jag själv är 18 år, och jag förlorade min mamma i lungcancer när jag var 10 år. Jag läste nu din text.. och jag började gråta. För allting du skrev stämde så bra in på mina egna känslor. Man kommer aldrig glömma dessa sjukhusbesök. Man kommer alltid ha den där känslan att "jag kunde gjort mer".. men egentligen vet man att man inte kunde gjort mer än vad man gjorde. Jag tror din mamma sitter där uppe på ett moln och ser ner på vilka framsteg hennes dotter har gjort. Du kommer snart träffa henne, och även om hon inte finns hos dig så att du kan se henne.. så finns hon hos dig. Alltid! Lyssna på detta gumman. Du kommer aldrig komma över att din mamma försvann. Men du kan bearbeta det så du kan tänka på det med sorg och glädje.. så det blir som ett ärr. Som ett öppen sår på kroppen, det gör svinont och sen blir det till ett ärr och då ser man det men det gör inte ont.

Du är stark Juliah. Helt fantastiskt stark. <3

2012-05-03 @ 23:02:25
Postat av: Hanna

Gråter när jag läser texten! Jätte fint skrivet. Du har kämpat mot en kamp som var svår den första tiden men jag vet att du är en stark tjej och kommer att klara det hära! Hoppas att du har set bra!

2012-05-03 @ 23:26:50
URL: http://hannascarlsson.blogg.se/
Postat av: Naea

Gråter<3

2012-05-04 @ 21:56:00
Postat av: Emma

Just nu är det MINA tårar som sprutar, känner mig så hemsk just nu, alla gånger jag skrikit åt MIN mamma, dom gånger jag sagt till henne att jag till och med HATAR henne. USCH, kan verkligen inte ens FÖRESTÄLLA MIG vad du gått igenom, och vad du fortfarande går igenom. Varenda dag måste vara en kamp. Förstår inte hur du kan vara så stark som du är. Du är en sån förebild för tusentals personer som läser din blogg varje dag. Har inte förstått dom förrän nu.

Du kanske tycker det är lite konstigt att en främling, som du aldrig ens HÖRT TALAS OM, som du inte visste fanns, sitter och skriver till dig hur stark du är. Men om man tänker efter är det inte så konstigt, eftersom du är så stark att det inte skulle förvåna mig om hela Sverige skrev kommentarer till dig här och nu.

Skulle verkligen vilja ge dig något annat än det som just nu känns som tomma ord. Men du bör veta att varenda bokstav i denna kommentar är överfull, och det som blir över sprutar just nu ut genom mina tårar och mitt HJÄRTA. Du är så GRYM, och vet inte hur många gånger du fått höra att du är stark, men nu får du höra det en gång till, för det kan aldrig bli för mycket av något positivt.Mitt motto lyder:

Cry a river, build a bridge and get over it.

Nu vet jag vad det innebär, och att det verkligen fungerar om man bestämmer sig.

2012-05-05 @ 22:50:40
URL: http://fotografiemma.blogg.se/
Postat av: Linn

Hejj Juliah! Jag lider verkligen med dig.. jag har inte läst din blogg så länge.. så om du känner för det så får du gärna berätta vad som hände med din pappa o din syster.. men förstår verkligen helt o hållet om du inte vill nämna det! Puss o kram!!

2012-05-06 @ 23:50:01
URL: http://apellafrahojbos.blogg.se/
Postat av: Linda <3

Du är fjorton år för fan! 14!!!!!!! Du ska inte behöva gå igenoom något sånt här, stay stronge girl! Jag skriver inte "stay stronge" bara för att, jag vet att den meningen har blivigt väldigt utsliten men jag menar det. Jag menar varje ord, varje mellanrum varje bokstav i den meningen.Du vet vad din familj vill så visa världen nu att man kan vara lycklig även fast sin syster gått bort, man kan vara glad även fast sin pappa har gått bort, man kan le fast sin mamma har gått bort! Glöm alldrig bort att din familj är dina skyddsänglar, dom skyddar dig för allt ont och farligt.

2012-05-07 @ 21:09:22
URL: http://lindawidmans.blogg.se/
Postat av: Ebba

Åh jag tycker så synd om dig men har några frågor om det är okey

Vem bor du hos?

Kan du svara på den frågan med videoblogg?

/Ebbis (ebba) min blogg: ebbisblogg.devote.se

2012-05-08 @ 20:54:54
URL: http://www.ebbisblogg.devote.se
Postat av: Emma Karlsson

Jag känner igen mig, min pappa gick också bort i canser. Förstår dig upp till 100% och känner igen mig i vart enda ord du skrev.

Va stark tjejen och kämpa vidare med ett lende på läpparna, precis som din mamma skulle viljat, även fast jag vet hur grymt svår det är.

Kram

2012-05-10 @ 16:56:58
URL: http://emmakarlssonz.blogg.se/
Postat av: Anonym

Juliah, du är grymt stark! Du kommer komma långt i livet och klara det här! Din mamma är alltid med varenda steg genom livet. Hoppas att du har kompisar att prata med för det hjälper! Att få prata ut sig och inte hålla det inom sig. Du kommer klara det tjejen det vet jag. Puss!

2012-05-11 @ 09:19:15
Postat av: Anonym

Juliah, jag känner inte dig men jag vill verkligen att du ska förstå att du är en grymt bra tjej. Det finns så otroligt många bloggar som bara skriver texter för att få sympati-kommentarer. Jag grät när jag läste den här texten. Även om jag inte kan ge dig dina familjemedlemmar tillbaks så skulle jag vilja ge dig en stor fuckkking KRAM!

Och jag vet att det kan kännas skit att folk går runt och tycker synd om dig. iaf brukar det känns så för mig. Man vill inte vara "tjejen som förlorat mamma, pappa & syster" livet ut. Hoppas du förstår!

KRAMAR från 17-årig tjej i Sthlm <3

2012-05-13 @ 10:12:02
Postat av: R O N J A

vännen, jag finns! <3

2012-05-13 @ 22:41:50
URL: http://ronjavardet.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Juliah gumman, du är så otroligt stark. Tårarna rinner när jag läser detta, jag tror inte du själv fattar hur stark du är men du är verkligen JÄTTESTARK! Jag skulle aldrig klarat av det du har gått igenom. Du är bäst, du kommer att gå långt helt klart. Du är så söt och verkar vara en sån bra tjej. Du ska vara stolt över dig själv, väldigt få människor får gå igenom det du har gått igenom och du klarar det så bra fast du bara är 13 år! Åh Juliah du är så stark, DU ÄR BÄST. Kom i håg det och även fast jag inte känner dig så ska du veta att jag verkligen bryr mig och alla andra som har kommenterat. Ta hand om dig gumman, du är världens starkaste.

2012-05-14 @ 19:58:46
Postat av: Linn<333 :'(

Åh fyfan! Jag lider med dig..Nu känner vi ju inte varandra!... men jag gillar din blogg så mycket och sen läste jag detta,åh jag fick massor med tårar! Jag kommer alltid att tänka på dig,och du ser ju hur många som bryr sig! Du är så sjukt stark Julia! Och jag lider med dig...Ta en dag i taget! <3

Du oerhört stark tjej,som bara är 13 år(som jag) Och jag vill bara komma och krama dig och bara visa hur mycket jag bryr jag bryr mig om dig! Men jag skickar 1100000000x10000 varma kramar och kärlek till dig! Kämpa Julia,du klarar det ! Kom ihåg att du är stark :') Puss och kram!//Linn <3 <3 <3

2012-05-15 @ 22:04:50
URL: http://lliinnkkkaann.blogg.se/
Postat av: Vanja ♥

Hej har läst din blogg ett tag nu. Och det är super bra verkligen! Det du skrev nu fick man seriöst tårar av. Jag tänker på hur det skulle vara om det va min mamma. Jag kan ju inte säga att jag vet hur det känns men jag kan förstå att det måste vart hemskt! Ens mamma är det bästa man har, den som fött en och gett en livet. Jag skulle ALDRIG klarat av det du har uppleft. Jag skulle aldrig klara ett liv utan mamma. Så ville bara säga att jag tycker att du är fantastiskt stark som orkar hålla humöret uppe och leva livet! Du borde verkligen vara stolt som klarar en sån stor sak. Jag var bara tvungen att kommentera för du behöver all uppmuntran du kan få. Jag önskar dig verkligen all lycka och hoppas du fortsätter ta dom ljusa vägarna kram ♥

2012-05-17 @ 18:50:45
URL: http://stockhoolmsbrudeen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vill ge dig massor med styrke kramar, inget förtjänar det du har varit med om. Jag satt och grät när jag läste och kom ihåg att hon finns alltid i din närhet, vart du än befinner dig, vakar hon över dig.

2012-05-17 @ 22:50:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0